Sanco

Green Bay Packers

Sanco
Utoljára láttuk
4 hónapja
Regisztrált
több mint 15 éve
Fórum hozzászólások
2 732


Utolsó 10 fórum hozzászólás

5 hónapja
Sanco Green Bay Packers 2 732 — Rest of the World fan
@Szesze hogy tudtad felvenni White-ot, amikor 2 db "Q"-s játékosod van az IR-eden?

Szerkesztette: Sanco
5 hónapja
Sanco Green Bay Packers 2 732 — Rest of the World fan
Danielle Hunter (jelenleg Nr.1, de szabadnapos DE) egy használható irányítóért valakinek???
Zolika
Ment egy offer
Sanco
Átgondolom. Bár elsőre Lloyd is túl nagy ár lenne...
Zolika
Már nem kell átgondolni, mert 9-kor lejárt a határidő.
5 hónapja
Sanco Green Bay Packers 2 732 — Rest of the World fan
@Sanco de bezzeg az kurva korrekt lett volna, hogy fred warner egy az egyben love-ért 😀 komolytalan
peach
Olyan ajánlat nem volt! 😊 Te mondtad Warnert Murray-ért 1 az 1-ben. 😉
Én Love-ot és JOK-t ajánlottam Warnerért és Ridderért, ( írtam is, hogy "Annyival szarabb lb-t kapsz (12,6 <-> 19,4) amennyivel szarabb qb Ridder(11,6), mint Love(18,2)." ) ami szerintem korrekt.
Azóta Love 58,3 és JOK 49 vs Warner 44, Ridder Bye+9,6 pont.

Szerkesztette: Sanco
5 hónapja
Sanco Green Bay Packers 2 732 — Rest of the World fan
Van valakinek esetleg egy eladó QB-je?
Leon78
Van
Janek
Engem is érdekelne. Kit kérnél cserébe?

Carr is eladó 😀
Jakehomer
Még mindig? Kit kérnél cserébe?
Zolika
Támado oldalon kéne WR/TE vagy egy LB
Janek
Hát a kezdőből nem nagyon tudok adni senkit, de ha a cserepadról jó lesz valaki, akkor szívesen cserélek Carr-ért, vagy egy silányabb QB-ért.
Leon78
De Carr nincs is nálam
Janek
Ne haragudj, de top futót minek adnék egy közepes irányítóért, ráadásul csak 1 fordulóra kell. Mostert Browningért kicsit erős lenne. Csak olyanok jelentkezzenek, akiknek van fölös QB-ja cserejátékosokért, vagy közepes játékosokért cserébe.
Leon78
Tehát te egy kezdő QB-t szeretnél egy cserejátékosért.
Értem
Janek
Ilyen ajánlatot én is kaptam. 😊 Nem csak a fantasy csapatban, de irl is csere játékos kezdő irányítóért. Kb: "2 szar egy jóért cserébe" jeligére.
5 hónapja
Sanco Green Bay Packers 2 732 — Rest of the World fan
Danielle Hunter (jelenleg Nr.1, de szabadnapos DE) egy használható irányítóért valakinek???
Zolika
Ment egy offer
7 hónapja
Sanco Green Bay Packers 2 732 — Rest of the World fan
Gratulálok a Feláldozhatóknak! Szoros meccs volt 😀
Kájzerszóze
Köszi!
Nem kis mákom volt a Colts rúgópárosával. 😊
8 hónapja
Sanco Green Bay Packers 2 732 — Rest of the World fan
az offensem annyira kuka. 😀 Van egy Godwin, Chase, Aj Brown 3-as és Godwin hozza a legtöbb pontot 5,4-el. Nem gondoltam volna, hogy így leég minden WR-em.
Toto21
Jövő héten meg felpakolnak 50-60 pontot. 😊
Nálam múlt héten a Hicks, Long, JOK LB trió hozott 14,5 pontot, most meg Koramoah nélkül már 43-nál járnak.
8 hónapja
Sanco Green Bay Packers 2 732 — Rest of the World fan
Sanco rendesen helyrerak, 1 bennragadt inaktív DE-vel, és egy inaktív RB-el is 230 pontot pakolt fel ellenem, és még hátravan neki egy LB és egy P! Gratula!
Tony Adams
Köszi, de azért én még nem írom be a W-t.
Mindhárom még hátralévő játékosodban benne van a TD, nálam meg JOK múlt héten is sikeresen kerülte a szereléseket. 😊
8 hónapja
Sanco Green Bay Packers 2 732 — Rest of the World fan
scottra kíváncsi leszek, azért engedtem el és húztam inkább josephet, mert bye week ütközés volt duggerrel
peach
Ahogy nézem, ő jó pick volt, nem vele lesz itt a baj! 😀
8 hónapja
Sanco Green Bay Packers 2 732 — Rest of the World fan
Kicsit megkésve, de én írok egy kis összegzést a draftomról:

QB: Jordan Love (14), K.Murray (16) Szerencsére sem Love-nak, sem Murray-nek nem jó a piárja, ezért nem kellett kapkodnom a QB húzással. A legnépszerűbb QB-kra esélyem sem volt, hacsak nem áldozom be a RB posztot, így eleve Love szerepelt első helyen a terveimben. Több pontot várok tőle, mint a tavalyi ARod-tól, (persze WR nélkül neki sem lesz könnyű, de szerencsére van ott egy Musgrave is 😉 ) Murray biztosítéknak tökéletes. Nem valószínű, de még akár az is elképzelhető, hogy idővel helyet kell cserélnie Love-val. Ha nem, akkor a 6. forduló után cserealapnak is jó.
RB: T.Pollard (1), C.Akers (2), J.Ford (11), K.Hunt (24) Pollard és Akers nagyon tetszetős páros, főleg, ha bírják egészségesen és McVay-jel sem lesz futballfilozófiai nézeteltérés... Ford szerepe majd kialakul, Hunt meg legkésőbb néhány forduló múlva megy valahová megmenteni a szezont (pl Baltimore)
WR: G.Wilson (3), M.Brown (12), T.Burks (13), B.Berrios (25) Soha nem húztam még ilyen korán WR-t, de itt már 13 pontgyáros(nak gondolt ) LB ment ki, zömében az általam favorizáltak, a következő 20-30 között pedig nem volt akkora a különbség, ami miatt érdemes lett volna Wilsont bent hagynom. D.Adams fénykorát idéző számokat várok tőle. Brown és Burks a 12-13. körben jó deal volt, különösen, ha a Brown-Murray páros hasonló hatékonysággal termeli majd a pontokat, mint ahogy tették tavaly, amíg egészségesek voltak. Berrios slotban és visszahordóként is tud eredményes lenni, negyedik WR-nek megfelelő.
TE: L.Musgrave (20) Mint sokan, én sem fordítok túl sok figyelmet erre a posztra (én még Kelce-ért sem áldoznék korai köröket). Musgrave személyében egy új Kelcét vizionálnak LaFleurék, miért ne hinnék nekik? 😊
DT: D.Lawrence II (10), K.Clark (15) Általában a DT és a TE posztokat hagyom a végére. a 10.körben itt sem húztam volna még DT-t, de Hobbs egy húzással előttem ment ki, így maradt Lawrence, akit nem engedhettem el és Clark is értéken jött a 15.ben.
DE: M.Davenport (17), G.Karlaftis (19), M.Murphy (26) Sok kiválasztott DE ment ki a kívánságlistámról, így a maradékból szemezgettem, viszonylag későn. Davenport remélhetőleg szépen gyűjtöget majd Hunter farvízén, míg Karlaftis magas snapszámmal szintén hoz egy jó 10 pont feletti átlagot. Murphy - meglátjuk.
LB: J.Hicks (4), D.Long Jr. (6), J.Owusu-Koramoah (7), D.Williams (21), L.Chenal (22) Ezért a sorért nem vagyok nagyon oda, de tovább már nem lehetett tologatni a választást. Hicks és Long remélhetőleg olyan hatékony lesz, mint tavaly és akkor rendben vagyunk. JOK kérdőjel, de LB3-nak bőven jó. A két fiatal ígéretes, idővel remélhetőleg beverekszik magukat a csapatuk kezdőjébe.
CB: L'J.Sneed (8), R.Douglas (18) Sneed és Hobbs, a két pontgyáros CB közül legalább egyiküket meg akartam szerezni. Talán kicsit reacheltem, de ha most lenne a draft, újra megtenném a 8.körben. Ez a páros remélhetőleg a szezon végéig kihúzza nálam.
S: D.James Jr. (5), J.Brisker (9), N.Scott (23) James-t nagyon szeretem, mint játékost, (haragszom is nagyon Gute-ra, hogy elengedték a drafton) és főleg mint fantasy pontgyárost. Mivel olyan extra LB ott nem volt bent, úgy gondoltam, hogy nem kockáztatom meg, hogy bent lesz-e még közel 30 választással később is, inkább behúztam. A 4-9.kör között igyekeztem a csapat ponttömegét termelő játékosokkal feltölteni a megfelelő posztokat, Briskerrel bezárólag. Scott (jelenleg) szintén kezdő SS, a 23. körben ajándék volt.
P: L.Hedley (28)
K: G.Joseph (27)
HC: Jets HC (29)

Ha végignézek a csapaton, elég tetszetősnek érzem. Remélem nem jön közbe sérülés, és akkor a PO meg lehet.
Jó játékot mindenkinek!

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 4 éve
Sanco Green Bay Packers 2 732 — Rest of the World fan
Nézzétek kicsit pozitívabban a dolgokat. Nagy eséllyel, a 4. körben húzott játékosra senkinek sem lesz egy rossz szava sem.
több mint 2 éve
Sanco Green Bay Packers 2 732 — Rest of the World fan
Nem volt az olyan régen, amikor szinte az egész fórum kutyaütőzte Dillont, most meg...
Love-val kapcsolatban is meg kéne adni a bizalmat a vezetésnek. Nyilván nem, mint "időhúzó csere" kell neki győztes drive-okat vezetni és 20-30 yardos rizikós passzokat bevállalni.
Én úgy gondolom, hogy Gute-ékat nem fogja az "arcvesztéstől" való félelem visszatartani a kivágásától, vagy az elcserélésétől, ha úgy látják, hogy zsákutca.
több mint 1 éve
Sanco Green Bay Packers 2 732 — Rest of the World fan
Én is megosztom a draftom, némi magyarázattal:

QB: Murray (5.), M.Willis (25.) Hollywood a házban és a szerződés is rendben, lehet gyártani számolatlanul a pontokat. Murray az 5. kör végén a helyén jött. Hogy ne árválkodjon a QB poszton, ezért érkezett mellé egy újonc az utolsó körökben.
RB: Akers (1.), Penny (4.), J.Williams (14.) A.Abdullah (26.) Akers jól bekezdett..., de nem hiszem, hogy 2-3 forduló múlva nem ő lesz a Rams egyértelműen 1. számú futója. Pennyt már a 3. körben is vinni akartam, de belesodródtam egy kisebb LB run-ba. Szerencsére a következő körben el tudtam hozni. Jamaal Williamst nagyon kedvelem, ha kicsit több szerencséje lesz, mint tavaly, és nem akkor sérül meg, amikor ő lenne az első opció, akkor hozhat szépen pontokat. Jacobs nem életbiztosítás Vegasban, Abdullah egy 26. kört megért.
WR: Diggs (2.) Brown (6.) E.Moore (10.) Peoples-Jones (23.) Soha nem draftoltam WR-t ilyen magasan, pláne nem hármat az első 10 körben. Cserébe viszont, kifejezetten tetszik ez a sor.
TE: Gesicki (15.) Likely (24.) Gesicki nem Tua kedvence, de hátha visszajön Fitzmagic. 😀 Likely meg lehet akár a baltimori futógyerek 2.-3. passz opciója is.
DT: Campbell (19.), Lawrence (22.) Campbell elpusztíthatatlan. Lawrence is sokat van pályán egy olyan csapatban, ahol az ellenfelek általában a második félidőben, már csak az órát futtatják. 😛 Nagy eséllyel nem ők fejezik be a szezont nálam.
DE: Za'Darius (11.), Gary (13.) Gary játéka szépen fel lett építve, idén még komolyabb segítséget is kap középről. Remélhetőleg pusztítani fog. Za'Dariustól csak annyit várok, hogy - kárpótlásul a tavalyi évért - hozza a tavalyelőtti számait és játékát. (kivéve a Green Bay ellen)
LB: S.Thomson (3.), Jewell (7.), R.Evans (9.), Dean (16.), M.Bush (18.) Meglátjuk... A sérülések függvényében ez még akár jól is elsülhet.
CB: S.Jones IV (20.), A.Brown (21.) Seattle mindig hálás hely egy CB-nek fantasy szempontból, Brown meg Diggs mellett szintén aktív részese (elszenvedője) lehet jónéhány passzjátéknak.
S: Abram (8.), Delpit (12.), C.Clark (17.) Szót sem érdemel.
P: Bojorquez (27.) Ha tavaly lett volna esélye puntolni, sokkal előrébb végzett volna a rangsorban, mert a képessége megvan. Idén bizonyíthat.
K: Boswell (28.) Várakozásaim szerint Boswellnek szintén lesz alkalma gyakorolni a FG rúgásokat.
HC: Miami (29.) Már nincsenek a csapatnál...

Sajnos - többekkel egyetemben - semmi időm nem volt készülni, mindössze az egy nappal korábbi Keeper liga draft alatt próbáltam kicsit utolérni magam. Lehet, hogy épp ezért, mindenesetre nekem határozottan tetszik a keret. 😀

Sok sikert és jó játékot mindenkinek a szezonban!
több mint 9 éve
Sanco Green Bay Packers 2 732 — Rest of the World fan
A rohadt makkerekSanco
Láttad az interceptiönötöket?dcsicsak
Csak idéztem a cimbidetSanco
F Udavemayer
Beleillik a sorba ez is (Y)
több mint 11 éve
Sanco Green Bay Packers 2 732 — Rest of the World fan
Fizetések megoszlása csapatrészenként az egyes csapatoknál:
 href.hu/x/jbn2
több mint 13 éve
Sanco Green Bay Packers 2 732 — Rest of the World fan
Tudtommal, leegyszerűsítve és nagyvonalakban a következő történt: cigány társaság betalálta a helyet, ahol kézisek voltak. Sok cigány, sok kézis. A kézisek, főleg Cozma a felkostolásra azonnal "túlreagált", odahatott, amire a cigányok is, így fajult el a dolog szinte azonnal, és lett belőle késelés, gyilkosság. Én nem tudom melyik cigány melyik, Raffael, Szojka, stb. de az életszerű, amit Stez bekopizott, hogy a cigányok is ugyanúgy beszartak, mint a kézisek, és beszarásukban mindenki túlarcoskodott, túlreagált, önvédelemből elsőnek akart ütni, szúrni, stb.
Ettől még a felelősség egyértelmű, a gyilkosság gyilkosság marad, csak a képet árnyalja, hogy Cozmát se kellett félteni, elég aggro srác volt ő is, szóval ez a szitu inkább annak a példázata, hogy a hiénák miközben a zebrákat akarják basztatni, véletlenül pár oroszlánba futnak, aminek óhatatlanul is tragédia a vége, pusztul hiéna is, oroszlán is, tiszta káosz.Sobri Jóska
Fene se tudja! Nálam soha nincs kés => viszonylag kicsi az esélye, hogy ijedtemben leszúrok valakit...
több mint 4 éve
Sanco Green Bay Packers 2 732 — Rest of the World fan
"The Packers' DNP list on Wednesday includes Graham, Davante Adams (toe), Marquez Valdes-Scantling (ankle, knee), and Geronimo Allison (concussion, chest). If you're reading this, there's a chance the Packers call you for a pass-catching tryout at this point." lol
több mint 5 éve
Sanco Green Bay Packers 2 732 — Rest of the World fan
Egy érdekes cikk:

 fuzovelkifele.com/2018/12/mi-van-akkor-ha-aaron-rodgers-a-hibas-green-bay-packers/

Btw improvizációra és áthívásokra nehéz gameplant írni, szóval én az is-is -el értenék egyet.
Mondom ezt úgy, hogy imádom és tisztelem Rodgerst.
gordon
Nagyon jó cikk és ha nem szemellenzővel nézzük a dolgokat, akkor csakis maximálisan egyetérteni lehet a leírtakkal. Nézve az elmúlt napokban, MM menesztése miatt gyújtott örömtüzeket, gondolkodtam, hogy kicsit védelmembe veszem, mert szerintem ezt nem érdemli. Ahogy már említette valaki, azért nem egy "Huey Jackson szintű munkát" hagy maga mögött. Ahogy én látom, vastagon benne volt az ő konzervatív játékfelfogása is a kudarcokban, de a mindenkori gm és a játékosok is sokat tettek érte: Crosby, Monty, CMIII és bizony Rodgers is, de lényegében Clark és Martinez kivételével mindenkit fel lehetne hozni egy-egy emlékezetes hibája miatt...
Ami Rodgers-t illeti, számomra nagyon feltűnő volt, ( és lényegében ezt a cikk is említi ) hogy az idei szezonban hiányoznak a pontos, hosszú bombák, amikor védő is van a közelben.
Lehet, az elmúlt szezonokban el voltunk kényeztetve ezen a téren, de rengeteg olyan elkapást lehetne felidézni, amikor Nelson, Hoodie Jones vagy éppen Adams is úgy kapta el ezeket a passzokat, hogy volt kb 30-40 cm amin belülre kellett, hogy érkezzen a labda, különben incomplete vagy INT. Idén, ha egyáltalán elindulnak ezek a passzok, akkor rendszerint yardokkal a társak elé érkeznek, amiből ugyan interception biztos nem lesz, de elkapásra esély sincs. És többször is a célpont Adams volt, nem pedig valamelyik rookie, aki épp "nem megfelelően futotta a route-ot".
Ennek fényében, én nem vagyok hanyatt esve a 21-1-es aránytól, szerintem jobban állna a csapat mondjuk egy 25-2-vel.
Viszont a másik oldalon, Rodgers védelmében annyit mindenképpen meg kell említeni - és ezt még senkitől sem olvastam -, hogy ugyan a sérülése után nem hagyott ki egyetlen meccset sem, viszont hosszú heteken át nem edzett a csapattal. És amikor a rendelkezésre álló elkapó gárdából mindössze kettővel, szerencsés napon hárommal van közös múlt - és abból az egyik Kendricks -, hattal viszont csak a nyári edzőtáborban volt alkalom ismerkedni, akkor a kémia kialakulása miatt baromi fontos lenne, hogy ne csak az éles meccsen tudjanak gyakorolni.
több mint 9 éve
Sanco Green Bay Packers 2 732 — Rest of the World fan
HYYDEbalazs799
VAGY PERRY CSAK A 3-AST LÁTTAM 😊balazs799
Perry. Lassan úgy kezd játszani, mint aki megéri a 3.körös cetlit. (Y)Sanco
Hát ehhez aztán nagy tehetség kellett...MrMiksa
Csak az a bökkenő, hogy első körben jött...
több mint 9 éve
Sanco Green Bay Packers 2 732 — Rest of the World fan
Most már tuti, hogy csúsznak a fizetések Chicago-ban.