NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Fantasy Football
15 feliratkozó
több mint 7 éve
Willie Parker
15 376
Némi dilemmába kerültem egy flex poziban, Emmanuel Sanders és Ameer Abdullah között vacillálok.Szerintem egyértelműen Sanders. Abdullahban benne van a fumble és sérülésből jön vissza. A Macska pedig Thomas, Sanders és Fowler között osztja el a passzokat, más nagyon nem is kap el.
empty taxi
több mint 7 éve
Némi dilemmába kerültem egy flex poziban, Emmanuel Sanders és Ameer Abdullah között vacillálok.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Nanemazért..😀 de furcsálltam is, hogy ide senki nem ír...pont fantasy időszakbanHaha, Zeke mostanáig a RB-ek között elég hátul volt az eltiltás miatt...én viszont draftoltam korábban, most meg kiderült, hogy játszhat egész évben 😀Azért kemény, hogy ezért a kis önfényezésért felbumpoltál egy 8 hónapja inaktív topicot 😀
Chargers LT
tenorx
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Haha, Zeke mostanáig a RB-ek között elég hátul volt az eltiltás miatt...én viszont draftoltam korábban, most meg kiderült, hogy játszhat egész évben 😀Azért kemény, hogy ezért a kis önfényezésért felbumpoltál egy 8 hónapja inaktív topicot 😀
Chargers LT
több mint 7 éve
Haha, Zeke mostanáig a RB-ek között elég hátul volt az eltiltás miatt...én viszont draftoltam korábban, most meg kiderült, hogy játszhat egész évben 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Ingram-Baldwin-Brady-Coleman-OBJ kb megnyerték a meccset, de Ingram + Coleman össz 43 pontja nagyon jól jött 😊Tevin Coleman @ CarolinaIngram sztem ha nem fog hisztizni nagyot fog játszani a tampa ellen. Bell nálam mindig bent van, legalább 10 pontra mindig jó még akkor is ha nem szerez td-t. colemant-t viszont nem tudom, van hogy nagyot játszik, de van hogy képes eltűnni freeman mögött. Nem tudok tippelni, hogy most milyen napja lesz.
Mark Ingram vs Tampa
Kenneth Dixon @ Steelers
Bell vs Ravens
Pryor vs San Diego
Moncrief @ Oakland
AP @ Green Bay
innen kellene 2 rb + 1 w/r
Bell-Coleman-Ingram trióra tettem le elsőre a voksom. Valakinek vmi tipp/ellenvetés?
Borbinho
kapitnono
köszi a tippet
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Tevin Coleman @ CarolinaIngram sztem ha nem fog hisztizni nagyot fog játszani a tampa ellen. Bell nálam mindig bent van, legalább 10 pontra mindig jó még akkor is ha nem szerez td-t. colemant-t viszont nem tudom, van hogy nagyot játszik, de van hogy képes eltűnni freeman mögött. Nem tudok tippelni, hogy most milyen napja lesz.
Mark Ingram vs Tampa
Kenneth Dixon @ Steelers
Bell vs Ravens
Pryor vs San Diego
Moncrief @ Oakland
AP @ Green Bay
Bell-Coleman-Ingram trióra tettem le elsőre a voksom. Valakinek vmi tipp/ellenvetés?
Borbinho
több mint 7 éve
Tevin Coleman @ CarolinaMark Ingram vs Tampa
Kenneth Dixon @ Steelers
Bell vs Ravens
Pryor vs San Diego
Moncrief @ Oakland
AP @ Green Bay
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Kellene egy kis help:Brady vs Denver
Kaep vs Falcons
Luck vs Vikes?
Kaepet most hoztam, Brady lenne alapból, de Denverben nem tudom hogy fog működni a Pats offense. Kaep futhat is + Falcons adta a legtöbb pontot a QB-knak
több mint 7 éve
s12.postimg.org/aibwxo8tp/League_Trophies_2016_Free_Fantasy_Football_N.pngs23.postimg.org/9hp9lqqmz/League_Trophies_2016_Free_Fantasy_Football_N.png
most néztem csak a trophy-kat,és ez aztán tényleg unreal combinations
Borbinho
vol2 😀😀
több mint 7 éve
carr vagy prescott?Miért szar Prescott? 😊
Löfli
Én Carrt mondom
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
carr vagy prescott?
több mint 7 éve
AJ Green mennyit fog kihagyni sérülés miatt?
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 7 éve
Az OBJ, Crowder, SSS, Sanders, Michael Thomas ötösből kéne 3.A Sproles, Smallwood, Riddick, Coleman, Ivory ötösből meg 2.
Madden hates me.
több mint 8 éve
s12.postimg.org/aibwxo8tp/League_Trophies_2016_Free_Fantasy_Football_N.pngmost néztem csak a trophy-kat,és ez aztán tényleg unreal combinations
több mint 8 éve
Ajayi, McKinnon, Sproles, Stills, SSS ből kéne 3 (1RB, 1WR, 1RB/WR).A Miami nem tudom hogy fog tudni haladni a földön a ligaelső runD ellen, de ha extra sok yard nem is, rövid TD-k jöhetnek Ajayitól, Stills meg inkább emiatt yardokra lehet esélyes, mert passzoltatni fogják Tannehillt szvzs. McKinnon visszatér, de tőle pont TD-k nem várhatóak, yardok inkább de eddig se volt túl nagy ász. Sproles múlt héten király volt, fumble Mathews nem tudom visszakerül-e SSStől nem tudom mit várjak, de elvileg játszik.
Ajayi, McKinnon, SSS-t kezdetném talán. Más vélemény?
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Julian Edelman vs Bills vagy Davante Adams, GB WR vs ATL
több mint 8 éve
Atlanta Def a Packers ellen vagy Panthers az Arizona ellen? Melyik legyen inkább?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Eifert(vs Was) vagy Kelce (vs ind) ?
több mint 8 éve
Szerintetetek kit rakja a kezdőbe a wr-eim közül, nagy dilemmában vagyok 4 WR-em van 2 helyre és nem tudom: Antonio Brown, Brandon Marshall, Allen Robinson, Marvin Jones! Ötlet valakitől hogy mi lenne a jó? vagy inkább 3 elkapó és csak két futó? a futóim Gurley, West, Coleman? Jól jönne egy két ötlet este 7ig 😀 köszi srácok
Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊
több mint 8 éve
Annyira ráéreztem szerdán, hogy devante adamset bizony ki kell baszni a rosterről.... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
A Hoyer-Demetri Goodson (mivel ő volt az egyetlen kezdő CB, akit az ESPN adatbázisos mókusoknak sikerült bepakolni) duótól 35 pontot reméltem.... lett belőle 9. Ezek után soha többet nem fogok game script-re építeni... legalább a jövő hétvégéig biztos nem. 😊
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Mekkora húzás volt Don Jackson begyűjtése........ ja nem 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Charles Clay v Zach Miller?Duke Johnson v Ryan Mathews?
Madden hates me.