NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
9
4
2:15, Arena4
Fantasy Football
15 feliratkozó
több mint 6 éve
Browns vagy Titans defnek van matchupja?Titans sztem siman jo
ThundersNFL
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Browns vagy Titans defnek van matchupja?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Funchess, Ebron, Ross, Wilkins, John Brown 5osbol kellene 2. Egyelore ViccesSakk es Ebron vnak bent, de mindegyikben erzek potencialt. Tuti a ket legtobb pontot hozot hagyom vhogy a padon 😀ugyanitt;
Geathers, HoneyBadger, Amos, Clinton-Dix kozul ki padozzon? Matchup miatt Matyi meg Amos marad ki nalam eddig.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Ez jogos (a tegnapi), ha ma/pentek se, akkor adom Wilkinst.Mack egy honapja nem edzett (tnap sem), szoval en meglepodnek ha 10-15 snapnel tobbet kapna hetvegen.Oké köszi. Akkor most már bizonytalanabb vagyok, mint a kérdés előtt 😀😀Felezni fogmak Mackkel, es a matchup see az igazi.Tevin Coleman, Will Fuller, Jordan Wilkins vagy Abdullah kezdjen flexben?Ebből Wilkins kezdő lesz az első héten. Fuller meg big play miatt lehet opció, én a másik kettőt nem piszkálnám helyettük.
#marmostmagabiztosvagyok
dugo93
somoskovig
Nalam Coleman es Fuller.
Igor
dugo93
Borbinho
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Mack egy honapja nem edzett (tnap sem), szoval en meglepodnek ha 10-15 snapnel tobbet kapna hetvegen.Oké köszi. Akkor most már bizonytalanabb vagyok, mint a kérdés előtt 😀😀Felezni fogmak Mackkel, es a matchup see az igazi.Tevin Coleman, Will Fuller, Jordan Wilkins vagy Abdullah kezdjen flexben?Ebből Wilkins kezdő lesz az első héten. Fuller meg big play miatt lehet opció, én a másik kettőt nem piszkálnám helyettük.
#marmostmagabiztosvagyok
dugo93
somoskovig
Nalam Coleman es Fuller.
Igor
dugo93
több mint 6 éve
dugo93
4 224
Oké köszi. Akkor most már bizonytalanabb vagyok, mint a kérdés előtt 😀😀Felezni fogmak Mackkel, es a matchup see az igazi.Tevin Coleman, Will Fuller, Jordan Wilkins vagy Abdullah kezdjen flexben?Ebből Wilkins kezdő lesz az első héten. Fuller meg big play miatt lehet opció, én a másik kettőt nem piszkálnám helyettük.
#marmostmagabiztosvagyok
dugo93
somoskovig
Nalam Coleman es Fuller.
Igor
több mint 6 éve
na hat annal remelem azert jobban megy majd az NFL-es iden 😀...az a soccer VB fantasy 😉dugo93oke, igy mar tiszta sor, nem emlekeztem h megy. az megvolt,h olyat nem tudsz berakni aki mar jatszott, de vmiert ugy remlett, lecserelni le lehet olyanra, akinek meg hatra van a meccse.
Borbinho
empty taxi
több mint 6 éve
az a soccer VB fantasy 😉dugo93oke, igy mar tiszta sor, nem emlekeztem h megy. az megvolt,h olyat nem tudsz berakni aki mar jatszott, de vmiert ugy remlett, lecserelni le lehet olyanra, akinek meg hatra van a meccse.
Borbinho
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
dugo93oke, igy mar tiszta sor, nem emlekeztem h megy. az megvolt,h olyat nem tudsz berakni aki mar jatszott, de vmiert ugy remlett, lecserelni le lehet olyanra, akinek meg hatra van a meccse.
több mint 6 éve
Felezni fogmak Mackkel, es a matchup see az igazi.Tevin Coleman, Will Fuller, Jordan Wilkins vagy Abdullah kezdjen flexben?Ebből Wilkins kezdő lesz az első héten. Fuller meg big play miatt lehet opció, én a másik kettőt nem piszkálnám helyettük.
#marmostmagabiztosvagyok
dugo93
somoskovig
Nalam Coleman es Fuller.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
dugo93
4 224
Ne idegesíts már 😀 Ha így működne nem létezne ez a topic.De most mi? 😀 Valaki jatszik ma este, azt csak le tudom mar cserelni olyanra, aki mondjuk vasarnap jatszik. Vagy elfelejtettem az egeszet lolPedig már megválaszolták a kérdésedet 😀Tevin Coleman, Will Fuller, Jordan Wilkins vagy Abdullah kezdjen flexben?Coleman, o mar ma este jatszik. aztan ha nem jo johet Fuller, aztan meg Abdullah 😀 (bar Abdullah-t elv cserelni akarja a Lions, nem tudom hanyadik szamu futo)
#marmostmagabiztosvagyok
dugo93
Borbinho
dugo93
Borbinho
Pl.: Játszik ma Coleman 2 pontért. Én fogom magam és lecserélem, mert kevés. Beteszem helyette Wilkinst vasárnap, aki megint szar és berakok egy olyat aki SNF-et vagy MNF-et tol. Így soha senki nem idegeskedne ezen a játékon 😀 Mitől kapnánk agyfaszt hétvégente? 😀
Ennyi erővel meccs vége előtt 10 perccel lecserélhetnéd azt akinek 20 ponttal többje van épp, mint annak aki bent van a kezdődben 😀
Mindenkit csak a saját meccse előtt tudod mozgatni a csapatban.
több mint 6 éve
De most mi? 😀 Valaki jatszik ma este, azt csak le tudom mar cserelni olyanra, aki mondjuk vasarnap jatszik. Vagy elfelejtettem az egeszet lolPedig már megválaszolták a kérdésedet 😀Tevin Coleman, Will Fuller, Jordan Wilkins vagy Abdullah kezdjen flexben?Coleman, o mar ma este jatszik. aztan ha nem jo johet Fuller, aztan meg Abdullah 😀 (bar Abdullah-t elv cserelni akarja a Lions, nem tudom hanyadik szamu futo)
#marmostmagabiztosvagyok
dugo93
Borbinho
dugo93
több mint 6 éve
Tevin Coleman, Will Fuller, Jordan Wilkins vagy Abdullah kezdjen flexben?Ebből Wilkins kezdő lesz az első héten. Fuller meg big play miatt lehet opció, én a másik kettőt nem piszkálnám helyettük.
#marmostmagabiztosvagyok
dugo93
több mint 6 éve
dugo93
4 224
Pedig már megválaszolták a kérdésedet 😀Tevin Coleman, Will Fuller, Jordan Wilkins vagy Abdullah kezdjen flexben?Coleman, o mar ma este jatszik. aztan ha nem jo johet Fuller, aztan meg Abdullah 😀 (bar Abdullah-t elv cserelni akarja a Lions, nem tudom hanyadik szamu futo)
#marmostmagabiztosvagyok
dugo93
Borbinho
több mint 6 éve
Tevin Coleman, Will Fuller, Jordan Wilkins vagy Abdullah kezdjen flexben?Coleman, o mar ma este jatszik. aztan ha nem jo johet Fuller, aztan meg Abdullah 😀 (bar Abdullah-t elv cserelni akarja a Lions, nem tudom hanyadik szamu futo)
#marmostmagabiztosvagyok
dugo93
több mint 6 éve
dugo93
4 224
Tevin Coleman, Will Fuller, Jordan Wilkins vagy Abdullah kezdjen flexben?#marmostmagabiztosvagyok
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Üdv!azért ki fog derülni a hétvégén hogy játszik e Bell.
Kérdésem az lenne, hogy RB pozícióban LeVeon Bell-t rizikózzam meg vagy kezdessem James Connert?
Mindkettőt sikerült behúznom egy yahoo ligában
Egy ál-Mike Tomlin😁
Fast Willie
jelenleg valószínűtlen
több mint 6 éve
amator kerdes NFL.com-os ligahoz:lol nem
19 oras meccsen jatszo playat berakom kezdobe, majd leserul/szarul jatszik, a 22:30kor kezdodo meccsen jatszo playara le tudom majd cserelni? evek ota fantasy-zok, de most esku nem tudnam megmondani, aztan inkabb elore eldontom ha nem lehet mar ott cserelni.
koszi elore is 😀
Borbinho
több mint 6 éve
amator kerdes NFL.com-os ligahoz:19 oras meccsen jatszo playat berakom kezdobe, majd leserul/szarul jatszik, a 22:30kor kezdodo meccsen jatszo playara le tudom majd cserelni? evek ota fantasy-zok, de most esku nem tudnam megmondani, aztan inkabb elore eldontom ha nem lehet mar ott cserelni.
koszi elore is 😀
több mint 6 éve
Üdv!Bellt.
Kérdésem az lenne, hogy RB pozícióban LeVeon Bell-t rizikózzam meg vagy kezdessem James Connert?
Egy ál-Mike Tomlin😁
Fast Willie
De fizesd ki rendesen. 😛
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Üdv!Kérdésem az lenne, hogy RB pozícióban LeVeon Bell-t rizikózzam meg vagy kezdessem James Connert?
Egy ál-Mike Tomlin😁
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 6 éve
Üdv12 csapatos yahoo fantasy ligába keresek 1 főt.
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
dugo93
4 224
Ridleyt vagy Malcolm Brownt megéri szerintetek betenni, az Alex Collins, Peyton Barber páros valamelyikére?
több mint 6 éve
dankodavid
2 246
A Tevin Coleman-Devante Parker- Tate- Tyrell Williams négyesből kéne egy darab kezdő, ötletek? Én jelenleg Coleman felé hajlanék, de Freeman miatt eléggé TD függő ő is.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
www.kephost.com/images/2017/12/11/3B2EDA2D-A95B-4234-A842-F671BDC59A96.jpgA Redskinsnek csak az hat pontot jelentett, hogy TD-t szerzett, tippre az interception ezen felül is adja még a két pontot, tehát az az egy játék 8 pontot hozott. Emellett volt még két sack, ami megint vagy négy pont
Valaki érti, mi alapján számolja az nfl.com a defenseket? én azt hittem értem 😊
winston