Fantasy Football
15 feliratkozó
több mint 4 éve
Van e hivatalos cucc a pats-chiefs meccsről? Kiszedtem ezen csapat játékosait de annyira nem fasza így a csapatom 😀
peach
Patriots-Chiefs will kick off at 7:05 ET with full telecast on Monday night on CBS; Falcons-Packers kicks off at 8:50 et, per source.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) October 4, 2020
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 4 éve
Van e hivatalos cucc a pats-chiefs meccsről? Kiszedtem ezen csapat játékosait de annyira nem fasza így a csapatom 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Toto21
5 949
Scotty Miller vagy Andy IsabellaMiller nem tudott annyit edzeni, így Isabella-t mondanám én is
Nem tudok köztük dönteni....
Pls help
ThundersNFL
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Scotty Miller vagy Andy Isabellanálam talán Isabella, de elég close call
Nem tudok köztük dönteni....
Pls help
ThundersNFL
illetve örülj, hogy te legalább még cseréken tudsz gondolkodni, nekem a sérültek meg a random bye weekek mellett játékosom is alig maradt 😀
több mint 4 éve
Scotty Miller vagy Andy IsabellaNem tudok köztük dönteni....
Pls help
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Wentz vs CIN vagy Rivers vs NYJ?Szerintem Wentz. Nem fogjuk “feleslegesen” passzoltatni Riverst, ha megy a futas.
kristof
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Wentz vs CIN vagy Rivers vs NYJ?
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Gibson vs BrownsMike Williams
Mike Williams vs Panthers
ki legyen?
ThundersNFL
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
James Robinsont a padon hagytam...
több mint 4 éve
Gibson vs BrownsÉn őket szoktam hallgatni mostanában, van egy-két épületes tanácsuk, főleg ebben a ki legyen ki ne legyenben....próbálj rá!
Mike Williams vs Panthers
ki legyen?
ThundersNFL
www.youtube.com/channel/UCqUeUwqK6QNHCfUavELv8XQ
Szerkesztette: zekeffron
több mint 4 éve
Gibson vs BrownsMike Williams vs Panthers
ki legyen?
Draft
több mint 4 éve
40 ponttal vezettem, ellenfélnél Russell Wilson meg Carson, hát persze, hogy hoztak vagy 53 pontot, kurva életbe.Másodjára kapok ki a ligában 8-1-0 mérleggel.
több mint 4 éve
Mike Williams vs KCAntonio Gibson vs Arizona
Kié lehet a jobb matchup?
Draft
több mint 4 éve
Sony Michel vs MIARuggs
Darius Slayton vs PIT
Henry Ruggs vs CAR
egyet kellene választani, ötletek?
kristof
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Sony Michel vs MIADarius Slayton vs PIT
Henry Ruggs vs CAR
egyet kellene választani, ötletek?
több mint 4 éve
Toto21
5 949
Mert nincs jobb dolgom és minden évben draft után csináltam egy csapatot. Egyébként még sorsolás sincs, így bye week-ek is lutrik...Első idei ESPN csapatom ( 8 csapatos):Még idény sem biztos, hogy lesz, akkor minek draftoltok már áprilisban? De ha tutiblenne is, akkor is tc előtt mi értelme? Illetve ha mindenkinél ilyen rosterek vannak mi az izgalmas meg érdekes a játékban?
QB: Mahomes, Brady - azt hiszem ez nem lesz rossz páros. Remélem nem lesznek egyszerre bye week-en
RB: Kamara, Gurley, Mostert, Edwards-Helaire, Vaughn - ez nem lett igazán veretes, de majd szezon közben sérülésekkel javítok rajta
WR: Hill, Hilton, Kupp, Ruggs, Cooks, Sanders - szerintem ez elég fasza kis csapat
TE: Hooper - ha hasonló szezonja lesz mint tavaly, akkor ez elég jó pick
ST: Bears D/ST + Butker, mint K ez szerintem tűrhető
Mivel nincs jobb dolgom, gondoltam megosztom. 😀
Toto21
Nem kötöszködni akarok csak érdekel.
peach
több mint 4 éve
Első idei ESPN csapatom ( 8 csapatos):Még idény sem biztos, hogy lesz, akkor minek draftoltok már áprilisban? De ha tutiblenne is, akkor is tc előtt mi értelme? Illetve ha mindenkinél ilyen rosterek vannak mi az izgalmas meg érdekes a játékban?
QB: Mahomes, Brady - azt hiszem ez nem lesz rossz páros. Remélem nem lesznek egyszerre bye week-en
RB: Kamara, Gurley, Mostert, Edwards-Helaire, Vaughn - ez nem lett igazán veretes, de majd szezon közben sérülésekkel javítok rajta
WR: Hill, Hilton, Kupp, Ruggs, Cooks, Sanders - szerintem ez elég fasza kis csapat
Toto21
Nem kötöszködni akarok csak érdekel.
több mint 4 éve
Toto21
5 949
Első idei ESPN csapatom ( 8 csapatos):QB: Mahomes, Brady - azt hiszem ez nem lesz rossz páros. Remélem nem lesznek egyszerre bye week-en
több mint 4 éve
dugo93
4 224
Tudja valaki hogy a rookie-kat betették-e már az ESPN felületre?Nekem Jonathan Taylor jutott eszembe tegnap, hogy középső/hátsó körökben nagy sleeper lehet, mert várhatóan a Colts O-line eléggé rendben lesz.
Szerintetek ki lesz akit ki kéne választani
QB1?
RB1?
WR1?
😀
Toto21
több mint 4 éve
twitter.com/ColleenWolfe/status/1222203312126164992?s=19😀😀😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
El nem tudom képzelni, h Marvin Jones megint hülyét csinál belőlük. Sajnos gyorsan írtam, összecsaptam, de a lényeg talán érthető voltMondjuk azt írtad, hogy Jonesnak szar 😊Nem konkrétan Jonesnak szar matchup, hanem a 3.QB-t megeszi a Vikinghad. Akkor még más dobált, máshogy is nézett ki a LionsJa hát végül is csak 4 TD-t kapott el az első meccsen a Vikes ellen, ha jó lett volna a matchup, lehet, összejön nyolc is 😛A PO-t már elbuktam, de egy tálca sörért még versenyben vagyok, szóval segítsetek 😀A lehető legnagyobb fenntartással kezeld, amit ìrok, m idén fantasyben mindenben mellényúlok (pl Luck volt a kezdő QB-m draft utánig; Juju és Conner hetek óta halott, Gostkowski volt a kickerem etc)😂
Full tanácstalan vagyok. Őket kéne elosztani az 4 flex helyre
Singletery vs Bal (9th)
Michel vs KC (31th)
Ridley vs Car (18th)
Hopkins vs Den (8th)
Crowder vs Mia (30th)
Marvin Jones vs Min (27th)
E. Sanders vs NO (26th)
Mostert vs NO (4th)
Benny Snell vs Ari (25th)
Jamaal Williams vs Wsh (21th)
Az egyéni helyzeteket és a matchupokat mérlegelve a teljes homály fedezhető fel a döntésemet illetően 😀
dugo93
Szóval ebből a kinálatból nálam Hopkins, Ridley, Michel biztos kezdene, a 4. spotra Singletary v Snell. Sandersnek és Mostertnek sztem rossz matchup a NO, Jonesnak meg a Vikings.
Fast Willie
Jakehomer
Fast Willie
Ha leveszed azt az egy meccset, a többi alatt nincs olyan óriási különbség a fantasy átlagában Stafforddal, mint nélküle. De nem akarok túlságosan kötözködni, csak vicces volt, hogy talán az egész szezon legnagyobb outlier teljesítményére (szegény Waynes sose fogja elfelejteni 😀) jött a szar matchup komment.
Jakehomer
több mint 4 éve
Mondjuk azt írtad, hogy Jonesnak szar 😊Nem konkrétan Jonesnak szar matchup, hanem a 3.QB-t megeszi a Vikinghad. Akkor még más dobált, máshogy is nézett ki a LionsJa hát végül is csak 4 TD-t kapott el az első meccsen a Vikes ellen, ha jó lett volna a matchup, lehet, összejön nyolc is 😛A PO-t már elbuktam, de egy tálca sörért még versenyben vagyok, szóval segítsetek 😀A lehető legnagyobb fenntartással kezeld, amit ìrok, m idén fantasyben mindenben mellényúlok (pl Luck volt a kezdő QB-m draft utánig; Juju és Conner hetek óta halott, Gostkowski volt a kickerem etc)😂
Full tanácstalan vagyok. Őket kéne elosztani az 4 flex helyre
Singletery vs Bal (9th)
Michel vs KC (31th)
Ridley vs Car (18th)
Hopkins vs Den (8th)
Crowder vs Mia (30th)
Marvin Jones vs Min (27th)
E. Sanders vs NO (26th)
Mostert vs NO (4th)
Benny Snell vs Ari (25th)
Jamaal Williams vs Wsh (21th)
Az egyéni helyzeteket és a matchupokat mérlegelve a teljes homály fedezhető fel a döntésemet illetően 😀
dugo93
Szóval ebből a kinálatból nálam Hopkins, Ridley, Michel biztos kezdene, a 4. spotra Singletary v Snell. Sandersnek és Mostertnek sztem rossz matchup a NO, Jonesnak meg a Vikings.
Fast Willie
Jakehomer
Fast Willie
Ha leveszed azt az egy meccset, a többi alatt nincs olyan óriási különbség a fantasy átlagában Stafforddal, mint nélküle. De nem akarok túlságosan kötözködni, csak vicces volt, hogy talán az egész szezon legnagyobb outlier teljesítményére (szegény Waynes sose fogja elfelejteni 😀) jött a szar matchup komment.
Tepper takarodj!