Seda26

Pittsburgh Steelers

Seda26
Utoljára láttuk
5 napja
Regisztrált
5 hónapja
Fórum hozzászólások
50


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 hónapja
Seda26 Pittsburgh Steelers 50
Watson story egyre izgibb lesz

 dailysnark.com/2021/03/16/lawsuit-filed-against-deshaun-watson-by-female-masseuse-claiming-sexual-assault/?fbclid=IwAR2lCKHovfx_m3aZkp6bnBvEpSjNwE640GbEZCRZI3LXmseYBbu7bW34zI0
kapitnono
A Qb needes csapatok is kezdenek egyre inkább letenni a Watson-projektről. Nagyon afelé halad a dolog, hogy vagy ezért vagy azért, de nem fogjuk Watsont a pályán látni 2021-ben.
1 hónapja
Seda26 Pittsburgh Steelers 50
Így néz ki jelenleg a depth chartunk most + Trevor már be van írva QB-nak (1 megjegyzés, szerintem Jenkins lesz a SS és Wilson a FS, ha nem jön más. pl. Moehrig a TCU-ból a 2. kör elején.)

TE poszton azért lehetne erősíteni (Zach Ertz most kért tradet Philyben. Lehet el kéne hozni, ha nem kerül sokba draft pickben mérve) Meg edge rusher poszton is.
Ja és fingom nincs, hol fog játszani a nem olcsón visszahozott Smoot 3-4-ben.

Hyde elég olcsó volt.
 twitter.com/AlbertBreer/status/1371892482347302916

Chad Johnsonnak nagyon tetszik a Chark - Marvin Jones duó
 twitter.com/ochocinco/status/1371932309050560514

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

iktriad
Nagyjából a hiányposztok be lettek tömve, más kérdés hogy főleg inkább csak közép és alsó-középkategóriás játékosokkal.

A Jones-Chark-Shenault elkapósor valóban jól néz ki. Mondjuk Jonesnál kérdéses hogy mennyi van még a tankjában, mert tavaly is főként amiatt produkált jó számokat, mert rajta kívül nem nagyon volt más egészséges elkapója a lionsnak.
1 hónapja
Seda26 Pittsburgh Steelers 50
Nagyon remélem, hogy nem JuJu-ra tartogatjuk a pici zsetont!!!
altoreg79
Remélhetőleg valamelyik tacklere.
1 hónapja
Seda26 Pittsburgh Steelers 50
Az nfc westben új trend lesz a nulla-emberes támadófal felállás?
1 hónapja
Seda26 Pittsburgh Steelers 50
140 millió Taysomnak és most Winston is kapott 12-t? De jó itt QB-nak lenni. 😊

iktriad
Én nem vagyok egy Winston fan de ha valaki akkor Sean Payton kitudja hozni a benne rejlő potenciált. Ha meg nagyon nem válik be akkor még mindig ott van Taysom Hill, vele nyertek is meccseket tavaly. Szóval olyan nagy mélyrepülés még lehet nem lesz itt idén.
1 hónapja
Seda26 Pittsburgh Steelers 50
Érdekes helyzetben van a csapat Hunter esetében, én azt gondolom hogy a 2020-as mélyrepülésben igencsak benne volt a tisztázatlan helyzete, és a nulla lejátszott play a részéről. Fura volt a sérülése, először azt mondták hogy jelentéktelen, aztán egész szezonos kihagyás lett belőle. Nem tudom mennyire az ő hibája mindez, de senki sem látta őt játszani több mint egy éve, így követelőzni elég érdekes dolog. Ha egészséges, és jó formában van akkor nagyon hasznos, top játékos, de jó lenne ha a játékával bizonyítana. Most tuti nem adnék neki több pénzt, és más csapat helyében sem tenném, amíg nem látszik hogy van-e még olyan jó játékos mint mondjuk 2 éve és 1 súlyos sérülés előtt. Nagy szükségünk lenne egy jó Hunterre, de csak akkor szabad megfizetni ha még mindig top játékos.
vsanyi132
Azért az ezt megelőző két évben viszont egész diszkont áron játszott Hunter. Szóval korábban ő is tett egy kis engedményt a csapatnak, most itt lenne az ideje, hogy a csapat is meghálálja az irányukba vetett bizalmat. Az hogy most egy évben sérült volt, az nem releváns, ilyen bárkivel megesik. A probléma ott kezdődne, hogyha már 2-3-4 éven keresztül lenne vele hasonló probléma. Mert ha alapvetően nem sérülékeny játékosról van szó, de mégis egy évet teljes egészében kihagy, akkor utána jó eséllyel nem esik meg vele és a csapatával ugyanaz a szerencsétlenség. Például ha most arra kellene fogadom, hogy ki az aki biztosan nem fog megsérülni a következő szezonban, akkor az Dak Prescott lenne. (Burrow már más tészta a gyenge fal miatt). Az pedig, hogy már ne lenne top játékos, csak mert mostanaban nem játszott, azt szintén érzem reálisnak. Ennyi erővel bárki formája összeeshet most az offseasonban, elvégre több hónapnyi pihenőjük van nekik is.
Bosa 27et keres évente, Mack 25öt. Ehhez képest Hunter 14 milliója teljes mértékben aránytalan. Szóval én abszolút jogosnak vélem Hunter követeléseit.
1 hónapja
Seda26 Pittsburgh Steelers 50
Sajnos a csoportriválisaink továbbra is nagyon jól építkeznek. Nem lesz könnyű dolgunk idén sem.

Suttonnak egyébként örülök. Azon kevés általunk draftolt defensive back közé tartozik, aki nem volt ordas reach (bust) ahol kihúztuk.

Szerkesztette: Seda26
1 hónapja
Seda26 Pittsburgh Steelers 50
Tavaly rendbe tettétek az offenset, most pedig a defenset is rendbe fogjátok. Az egyik legtehetségesebb defense van itt készülőben.
1 hónapja
Seda26 Pittsburgh Steelers 50
Én nagyon fázom Judontol, de holnapra majd jobb lesz a kedvem, egyelőre Jonnu is masszív tulfizetes nekem, de ezen is. Ha jön egy első körös irányító, akkor nem lesz egy szavam sem
Wyatt
Miért fázol Judontól?
kolok1972
egy erős front7ből érkezve kérdéses h a teljesitménye mennyire volt a környezet eredménye.
briareos
Igen. Például 2019-ben nagyon sok nyomása úgy született hogy ő volt az extra blitz, és úgy ért oda a Qb-hoz hogy valójában nem is vert meg senkit.
1 hónapja
Seda26 Pittsburgh Steelers 50
One more for Urban and the #Jaguars: WR/returner Jamal Agnew is headed to Jacksonville, source says. The #Lions' fifth-rounder in 2017 cashes in.

 twitter.com/MikeGarafolo/status/1371545082453708800
Bazzani
21 milla 3 évre. nem olcsó
briareos
Ez vicc kb.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

3 hónapja
Seda26 Pittsburgh Steelers 50
Lehet egyedül vagyok, de én értem Lafleur gondolkodását, hogy miért nem ment rá negyedikre. Amikor néztem a meccset, én is azt éreztem, hogy ha megcsinálják a negyediket, akkor odaadják a labdát Bradynek, hogy csináljon két perc alatt egy Field goalt, aki ilyen helyzetekben ficánkol a legjobban, ő a legnagyobb clutch. Lafleur inkább azzal számolhatott, hogy az előny tudatában a Tampa ultrakonzervatív játékokat fog hívni, amit ők megállítanak, és akkor a második legnagyobb clutch irányító, Rodgers megnyerheti nekik a meccset. A GB és Lafleur peche viszont az volt, hogy a Tampa nem volt annyira konzervatív a végén és be mert vállalni több passzjátékot is.

De ha megcsinálják a negyediket, a kétpontost és aztán még a lehető legjobb játékait hívó Tampát is kivédekezik akkor még mindig ott vagyunk, hogy csak döntetlen a meccs, valahogy meg kéne még nyerni is. Szóval nem volt könnyű helyzetben a green bay ígyse-úgyse.
3 hónapja
Seda26 Pittsburgh Steelers 50
Azért a védelem szinten tartásához az is kellene hogy megtartsátok Williamst és Johnsont. De hogy most még Stafford fizetése is terheli a capet, így sajnos elég nehéz lesz megtartani őket.

Ettől függetlenül a tradet nálam egyértelműen a rams nyerte. Egy átlag alatti irányítót cseréltetek egy átlag feletti, hasonló fizetéssel rendelkező irányítóra. A két első kör egy dolog, de ha megnézzük a rams 2016 óta vígan elvan első körök nélkül. Lényegében azóta jó a csapat amióta nem húznak az első körben, és inkább biztos értékekre váltják azt. Azt pedig gyenge érvnek tartom, hogy ezzel a rams eladta a jövőjét, mikor az Nfl-ben muszáj eladnod a csapatod távolabbi jövőjét, hogy a jelenben egy erős csapatot építs. És ezzel a cserével Rams nem csak idén de még 2-3 évig is erős lehet. Azért az baromi ritka amikor valaki ennél tovább is contender tud maradni.
4 hónapja
Seda26 Pittsburgh Steelers 50
Ha Ben marad, jövőre 41.500.000-t fog a sapkából foglalni.
Ha nem, 22.000.000-t.
Egy Darnold 4 millió körül lenne, túl sok más vonzó alternatíva nincs. Mariota leszerepelt nálam, rá nem bíznék többet, mint egy jó draftpozícióért hajtó játékos. Még esetleg Minshew, aki apróért játszana, de van benne fantázia. Olyan újonc aki azonnal bevethető, szerintem csak Lawrence, persze van más jó lehetőség is első körben, de csak két év múlva bíznék rájuk csapatot.
Jövőre azonban rengeteg lesz a hiányzó. Nehéz megmondani merre tudunk elindulni. Normál esetben a QB-RB-OL igencsak tetszene, persze ha Hiltont és Suttont meg tudjuk tartani.
Klaci79
Darnold nekem nem kellene, vele sokat kell bìbelődni, arra meg nincs alkalmas edzőnk.

A Canada-playbook amúgy Minshewnak és Mariotának jól állna, én nekik adnék egy lövést, ha Ben off, akár év közben. Wentz nekünk pénzügyileg sok, Brissett képességei kevesek, Lock és Daniel Jones helyzete lenne érdekes, ha a Denver v NYG irányítót húz.

Draftról nem tudom, idén nem nagyon követtem college-t, Fieldstől fázom, Wilson nagyon hype-olt, de nem tudom, h mennyire van mögötte képesség. Trask elég long shot a rendszerünkbe, tud ő teljes skálát olvasni? Meg nem bízok azokban a scoutokban, akik kiszedték Rudolphot.
Willie Parker
háde én mióta mondtam a qb-t. év elején rosent el kellett volna hozni, kicsit nevelgetni. ekkora needre, ilyen viszonylag jó piacnál nem hozni senkit.. tényleg nem értem. winston. a néger ugyanazt lehozza, mint ben, csak nem 25 td 25 inttel, hanem 40 td mellé dobott volna 25 intet.
gedam
Bigben idén 10 inttel áll. Winston tavaly 30-at dobott, de asszem 40 fölött kellett volna hogy zárjon. Még leírni is durva ezt, nem hogy végig nézni. Nem biztos, hogy hiányzik egy sb-be vágyó csapatnak plusz 20 int. Nem véletlen, hogy a Tampa is egyből play off csapat lett, hogy elment. Cserének persze jó, ezzel egyet értek, de nálam bigben közelében sincs futball tudásban.
Seda26
Ha ez ilyen egyszeru lenne. KB minden mondatoddal lehetne napokig vitazni kiveve ezzzel " Még leírni is durva ezt, nem hogy végig nézni."
no
Azért kicsit furcsa, hogy a saintsnél egy poszt nélküli Qb is megelőzi a depth charton.
Elhiszem, hogy ti ravens szurkolók szívesen látnátok nálunk Winstont akár kezdőként is, de ez szerencsére nem valószínű hogy megtörténik.
1 hónapja
Seda26 Pittsburgh Steelers 50
Így néz ki jelenleg a depth chartunk most + Trevor már be van írva QB-nak (1 megjegyzés, szerintem Jenkins lesz a SS és Wilson a FS, ha nem jön más. pl. Moehrig a TCU-ból a 2. kör elején.)

TE poszton azért lehetne erősíteni (Zach Ertz most kért tradet Philyben. Lehet el kéne hozni, ha nem kerül sokba draft pickben mérve) Meg edge rusher poszton is.
Ja és fingom nincs, hol fog játszani a nem olcsón visszahozott Smoot 3-4-ben.

Hyde elég olcsó volt.
 twitter.com/AlbertBreer/status/1371892482347302916

Chad Johnsonnak nagyon tetszik a Chark - Marvin Jones duó
 twitter.com/ochocinco/status/1371932309050560514

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

iktriad
Nagyjából a hiányposztok be lettek tömve, más kérdés hogy főleg inkább csak közép és alsó-középkategóriás játékosokkal.

A Jones-Chark-Shenault elkapósor valóban jól néz ki. Mondjuk Jonesnál kérdéses hogy mennyi van még a tankjában, mert tavaly is főként amiatt produkált jó számokat, mert rajta kívül nem nagyon volt más egészséges elkapója a lionsnak.
1 hónapja
Seda26 Pittsburgh Steelers 50
140 millió Taysomnak és most Winston is kapott 12-t? De jó itt QB-nak lenni. 😊

iktriad
Én nem vagyok egy Winston fan de ha valaki akkor Sean Payton kitudja hozni a benne rejlő potenciált. Ha meg nagyon nem válik be akkor még mindig ott van Taysom Hill, vele nyertek is meccseket tavaly. Szóval olyan nagy mélyrepülés még lehet nem lesz itt idén.
2 hónapja
Seda26 Pittsburgh Steelers 50
edit: safetyben látom, hogy Josh Johnson jó nagy szerződést kapna, szóval biztos kezdő lenne. ilyen jó volt? nekem nem tűnt fel, bár bevallom, egy idő után kicsit beleszarósan néztem már a meccseket tavaly.
winston
Szerintem a secondaryben senki sem volt jó tavaly...

Nekem annyi maradt meg a meccsekből, hogy az érdemi részben (kb. Az első 10 perc) a védelemből csak a LB-k tudtak hozzátenni a meccshez, a többiek gyengék voltak.
A garbage time részben a DL mutatott életjeleket, de 20+ pontos hátránynál ezt nem venném mérvadónak.
Na de a secondary esetében még a garbage time-ból sem emlékszem semmi jóra. Pedig igyekszem észrevenni a jót is. Még 1-10es mérlegnél is bíztam benne, hogy nyerünk (akár az 1/1 elveszítése árán is), szóval az optimizmus megvan nálam 😀
dioadam
John Johnson a ramsben játszott tavaly, és az egyik legjobb volt a posztján. A pff-től 85,6-os értékelést kapott. Szóval jó igazolás lenne, ha esetleg ide kerülne.
3 hónapja
Seda26 Pittsburgh Steelers 50
Nem hullajtok könnyet egyikért sem. Bell és AB sem meghatározó játékosa csapatának sőt Bell igazából még annyit sem tett hozzá egyik csapatához sem mint Conner itt és a kettőjük fizetési csekkje picit más.
Razi
itt mind a ketto az volt bell is es ab is. 🙃. es ezert irtam hogy az itteni teljesitmenyuk miatt.

ab t megertem, hogy nem sirjuk vissza. de egy bell t kevesbe. bar mind a ket jatekos posztja elitjei koze tartoztak itt.

egyik nelkul szepen lassan a futas dominanciank tunt el. masik nelkul a wr 1 es droppok jottek. es mind a ket helyen draft pickek. es a korabbi konstansabb eredmeny es off hanyatlas.

abt megertem. de bell megdolgozott egy jobb fizuert. es connernel kb klasszisokkal jobb. es serult se volt annyit.

szoval bell kivagasa ota problema az rb. vele megoldott lett volna. ennyi. persze nem mega penzert. koztes aron. de meg se probaltuk.

ab helyett jott dj es maradt juju. meg deadpool. de meg mindig nem megoldott az sem. a wr1. szoval nem visszasirni, de az eredmenyeik hianyoznak/hianyoztak ez teny. es mig ben itt volt, addig volt jobb eselyunk a po runra.
Gabor81
Hát igen végülis láthatjuk, hogy a rams milyen jól járt Gurleyvel, a cowboys Elliottal, a cardinals David Johnsonnal. És ami a legfontasabb: a jets hogy járt Bellel. Egy futó maximum 5-6 évig van a karrierje csúcsán, utána pedig zuhanó mélyrepülést vesz a teljesítménye. Bellel mi hat évre terveztünk, nem értem hova kellett volna még tovább, mikor minden példa arra mutat, hogy a futókban nincs több. És az hogy más csapatokban ennyire megkopott, az minket igazol.
4 hónapja
Seda26 Pittsburgh Steelers 50
Elnézve ma ezt a Sea-Rams mérkőzést nem vagyunk sokkal rosszabbak plusz nekik nincs draft cetlijük
Szóval királyság van Jamal
Már csak tényleg egy jó HC kell
VvAlekosz
imádom az örök optimista embereket.
Amadeus
Mond azt hogy ez két csapat PO-ba való

+ ez a Sea megérdemli a sorsát főleg amilyen rasszista védő szurkerei vannak
VvAlekosz
Ez alapján a meccs alapján valóban nem feltétlen. De azért a seahawks szezonjából ne felejtsük el az idény első felét, amikor a legjobb focit ők játszották. Nyilván a foci decemberben kezdődik, de azért a play offba jutáshoz az is kell, hogy 6-2vel kezdj, ne pedig 0-8cal.
A ramshez pedig hozzátartozik, hogy egy sérült goffal és egy fél meccsen keresztül donald nélkül játszottak. Ennél nyilván magasabban van a plafon a ramsnél is. Na de így is amit a Ramsey-Williams duó ma is leművelt, az gyönyörű volt.
A jetsnél nyomokban sem találunk ilyen szintű playmakereket, de sajnos jó játékosokat sem nagyon. A jövő évben még nem, de két év múlva egy okos építkezéssel már talán össze lehet rakni egy play offra esélyes roster.
4 hónapja
Seda26 Pittsburgh Steelers 50
Pedig szezon első felében jó volt ez az offense. Bigben rendkívül összeszedett és sallangmentes volt. Korábbi évekhez képest jóval kevesebb int-et érő passzt dobott. Annál is jobb volt az O, mint ahogy statisztikában tűnt, mivel sokszor csak annyit adtak ki magukból amennyit kellett. Mostanra viszont Bigben karja szerintem elfáradt, nem bírja már ezt a (bye week nélküli) hajtást. És ez egyre jobban generálja a futás visszaesését is, ami amúgy is gyenge nálunk.

A play offban én one and donet várok, aztán pedig egy O heavy draftot. Első körben tackle, másodikban guard, harmadikban meg egy futót.
Seda26
Es qb poszt? Nem mintha ezzel a mutatoval lehetne koran hozni valakit. Meg ben meg jatszik valoszinuleg. Meg amugy is a qb knal megjobban kijon az, hogy a qb meg jatszana, de a csapatnak mar masra van szuksege.

Nem tudom mi van bennel. Ev elejen legjobb formaja. Aztan miutan kidolt, kicserelodott. Lehet meg mindig serult. Csak hat nem fogjak elmondani. Mert ennyire akar egy felido erejeig melle fole ala eroltetve dobalni meg nem lattam.

Pedig vannak persze neki is boven homaly passzai, kinek ne lenne. De ez most kb 10% annyi lett es minden meccsen. Valami nem kerek. Elfelejteni nem hiszem, hogy elfelejtett volna dobni...Karja is egy evet pihent.

De ugyebar, ami mutve volt az mar nem lesz soha sem az eredeti. Es hat nem mai csirke. Kar pedig orom volt nezni, ahogy ev elejen racafolt a ketkedokre. Most meg szenvedes nezni, ahogy szenved es nem ment sokaig semmi szinte neki.
Gabor81
Eddig az a tendencia, hogy a 10. hét óta Bigben meccsről meccsre egyre rosszabb. Tegnap ez már nagyon az alja volt, kb 3-4passzát is elejtették a bengalsosok. Ezért gondolom azt, hogy ez lehetséges hogy csak szezon végi fáradtság, amin ugye nem segített az sem, hogy ilyen korán jött a bye week. Ha ez van, akkor még jövőre visszatérhetne egy utolsó hajrára, és egyébként úgy tudni hogy ezt ő is akarná. Irányítót húzni idén amúgy is különösen nehéznek tűnik, mivel idén ritka sok homály csapat van, akiknek létszükséglet lenne egy jó qb (jags, jets, panthers, broncos, FT, giants, bears)

Szerkesztette: Seda26
4 hónapja
Seda26 Pittsburgh Steelers 50
Pedig szezon első felében jó volt ez az offense. Bigben rendkívül összeszedett és sallangmentes volt. Korábbi évekhez képest jóval kevesebb int-et érő passzt dobott. Annál is jobb volt az O, mint ahogy statisztikában tűnt, mivel sokszor csak annyit adtak ki magukból amennyit kellett. Mostanra viszont Bigben karja szerintem elfáradt, nem bírja már ezt a (bye week nélküli) hajtást. És ez egyre jobban generálja a futás visszaesését is, ami amúgy is gyenge nálunk.

A play offban én one and donet várok, aztán pedig egy O heavy draftot. Első körben tackle, másodikban guard, harmadikban meg egy futót.