tenorx

Pittsburgh Steelers

tenorx
Lakhely
Sopron
Utoljára láttuk
8 órája
Regisztrált
több mint 15 éve
Fórum hozzászólások
13 264


Utolsó 10 fórum hozzászólás

10 órája
tenorx Pittsburgh Steelers 13 264 — Wrath of Khan
Kb. 1 órája próbálok belépni a draftra, de nem enged be ez a fos discord. Légyszi húzzatok nekem egy CB-t a második körben, a többi pick lehet BPA.
pgabtb
Pedig azért nem egy rocket science.
Egyrészt egy reg elég kellene, hogy legyen mindenre, én kb 40 szerveren vagyok fent.
Aztán ha be vagy lépve csak egy invite link kell, és kész.
28 napja
tenorx Pittsburgh Steelers 13 264 — Wrath of Khan
RT, C, WR. Ezek a legnagyobb needek. Az lehet a szerencsénk, hogy a T és a WR class is mély, sőt a T class az egyik legjobb több év óta. De C class sem gázos, sőt. Ez megteremti a lehetőséget a letrade-hez mondjuk akár az első körben is. Onnantól meg lehet le és fel mozogni. Egy mock draft sim-ben az alábbi jött össze. Én elégedett lennék vele.

Tyler GuytonOT | TRADE 27
Jackson Powers-Johnson IOL TRADE 35
Devontez Walker WR | TRADE 71
Kris Abrams-Draine CB | 84
Jeremiah Trotter Jr. LB | 98
Calen BullockS | TRADE 109
Jaheim Bell TE | 178
Xavier Thomas EDGE | TRADE 226
Klemó
Hát ja csak JCJt konzekvensen top15be mockolják, no chance, hogy 35re ott legyen 😀
29 napja
tenorx Pittsburgh Steelers 13 264 — Wrath of Khan
Hát ezt mi is odaadhattuk volna Sneedért
1 hónapja
tenorx Pittsburgh Steelers 13 264 — Wrath of Khan
Ezt elmentettem anno ha valaki szórakozni akar 😀

1. Jacksonville Jaguars: Evan Neal, OT (Alabama)
Vmi elképesztően nagy ember. Ennek megfelelően bivalyerős, az erejét passzblokknál is ki tudja használni, futásnál pedig könnyedén gyalulja le a linebackereket a második szinten is. Oldalirányú agilitása csak átlagos, ebből lehet baja a profik között.

2. Detroit Lions: Matt Corral, QB (Ole Miss)
Atletikus irányító, akire akár direkt futásokat is lehet hívni. Passzjátéka hatékony, tudatos játékos, képben van azzal, hogy milyen állásnál mit kell játszani a meccs adott szakaszában. Sok szögben képes pontos dobásokra, különösen rövid- és középhosszú passzoknál.

3. Philadelphia Eagles (via MIA): Malik Willis, QB (Liberty)
Ő lehet a következő Lamar Jackson. Improvizálásban verhetetlen, ráadásul a karereje is átlag feletti. Ugyanakkor alacsony (6-1), a dobásaiban nem látni extra-pontosságot vagy -touchot, gyakran leragad a first readnél, plusz a mostani a 2. kezdőidénye.

4. New York Jets: Kayvon Thibodeaux, EDGE (Oregon)
Robbanékony, gyors, erős, hosszú karú edge rusher. Up/under move-ja a profik között is jó lehet, futás ellen is hasznos. A repertoárja azért nem a legszélesebb, a swipe move vagy a spin move elsajátítása után igazi szörnyeteg lehet belőle. Most is erős, de lehet még rá pakolni izomtömeget.

5. Houston Texans: Derek Stingley Jr., CB (LSU)
Nagyapját, Darrylt 1/19-re választotta ki a Patriots az 1973-as NFL Drafton, az apja Derek Jr. az Arena Ligában szerzett magának hírnevet. Méretéhez képest nagyon jól és gyorsan mozog, minimális merevséget sem mutat. Sebessége miatt mélységben nem verhető, press coverage a kedvence. Tartóssága kérdéses. Az előző szezonban DeVonta Smith csúnyán megégette, de nem alaptalanul hasonlítják Marshon Lattimore-hoz.

6. New York Giants: Adam Anderson, EDGE (Georgia)
Elsősorban sub-package-eknál használja a Georgia, de ha pályán van, feltűnik a fürgesége, mozgáskoordinációja, agilitása. Snap után nagyon fürge, így speed rushban nyerő. A repertoárja neki sem a legszélesebb, némi tömeg sem ártana rá, akkor futás ellen is hatékonyabb lehetne. Jöhet a reunion Azeez Ojularival.

7. Indianapolis Colts: Trevor Penning, OT (Northern Iowa)
Mozgékony OT megfelelő lábmunkával és igazi gyilkos ösztönnel. 6-7 magas az alacsonyabb pass rusherekkel lehet baja, mentálisan még nem profi szint és passzblokknál kicsit passzívnak tűnik.

8. Atlanta Falcons: Jermaine Johnson, EDGE (Florida State)
Hosszú karú edge rusher robbanékony első lépéssel, kétkezes swipe ripje valóságos trademark, mélyen játszik, észreveszi a túlkompenzáló tackle-öket és megkontrázza őket befelé. Erőszakosan válik le a blokkokról. Erősítés és technikai képzés sem árt az egykori Georgia-transzfernek.

9. Washington Football Team: Sam Howell, QB (North Carolina)
Mióta betette a lábát a UNC campusára, ő a kezdő. Release-e gyors, pontossága átlag feletti mély passzoknál is. Fürge és fordulékony labdával a kezében. Türelmes a zsebben. Képes meghosszabbítani a játékot, improvizálni. Karereje nem elit, de kellő sebessége van a labdáinak. A UNC támadósémája nem éppen pro style. Hajlamos néha ugrálni a zseb két széle között, így végeredményben nem megfelelő mechanikával dob. Többet léphetne felfelé a zsebben. Red zone-ban túl sokat kockáztat.

10. Pittsburgh Steelers: Tariq Castro-Fields, CB (Penn State)
Futás ellen is keményen dolgozó corner. Megfelelő erővel szerel, energikus, makacs túlteljesítő. Adekvát egyenesvonalú sebesség, jó egyensúlyérzék, zökkenőmentes irányváltások jellemzik. Gyorsan támadja a labdát, tudatos zónázó, aki emberfogáshoz is képes alkalmazkodni, a line of scrimmage-en kemény ütéseket visz be az elkapónak. Blokkokról való leválása inkonzisztens, technikája megkérdőjelezhető, az irányítók képesek beetetni, fegyelmezetlenül szerel nyílt területen, ösztönei nem a legjobbak, fake-ekkel, misdirectionökkel zavarba hozható.

11. Philadelphia Eagles: Kyle Hamilton, S (Notre Dame)
Hosszú karú, nagy hatótávolságú, sokoldalú, robbanékony atléta. Játszhat high safetyt, lehet ő a keménylegény a boxban, fel lehet állítani tight enddel szemben is. Kitűnő elővételezési képessége van, tökéletes szögben érkezik akár futásról akár passzról van szó. Kimagaslóan szerel nyílt területen. Nem sűrűn kerül pozíción kívülre, de akkor hatalmas sebességgel zárkózik vissza. Labdaérzéke nem a legjobb, hajlamos az ellenfélbe kapaszkodni emberezésnél. Kisebb slot elkapók ellen meggyűlik a baja. Big nickelnek nem igazán használható.

12. Kansas City Chiefs: Aidan Hutchinson, EDGE (Michigan)
Jó motorral rendelkező, erős és robbanékony védő. Egyetlen komolyabb hibája, hogy hajlamos annyira belemerülni a párharcába, hogy elfelejti figyelni, hogy merre van a labda. Nem akkora freak, mint a Bosa-testvérek vagy Chase Young, egy felturbózott A.J. Epenesának mondanám.

13. New York Jets (via SEA): Kair Elam, CB (Florida)
Aktív kezű, gyors lábú, kitűnő méretekkel bíró corner, aki nagyon jól lát a pályán és kihasználja a WR múltját. Futás ellen mondjuk használhatatlan. Apja Abram Elam 7 évet (ebből 2-t ő is a Jetsnél töltött) húzott le a ligában safetyként, nagybátyját Matt Elamet 1/32-re választotta ki a Ravens a 2013-as drafton, jelenleg az Indoor Football League-ben szereplő Tucson Sugar Skulls játékosa.

14. Miami Dolphins (via SF): Rasheed Walker, OT (Penn State)
Atletikus OT folyton járó motorral, stuntokkal átverni lehetetlen. Erejét nem konzisztensen használja.

15. New England Patriots: Justyn Ross, WR (Clemson)
Széles, fizikális felépítés, ennek megfelelően is játszik akár útvonal futásnál, akár labdával a kézben. Possession elkapó, aki a testétől távol is el tud kapni. Megbízható labdaérzék, követi és alkalmazkodik a dobáshoz. Futásnál nagyszerűen blokkol. Agilitása, oldalirányú fürgesége moderált, lassan éri el a végsebességét. Szeparálódásban átlagos. A bravúrelkapásaira frusztráló elejtett labdák is jutnak.

16. Minnesota Vikings: Trent McDuffie, CB (Washington)
Atletikus cornerback kitűnő ösztönökkel. Szerelési készségét Jalen Ramseyhez és a fiatal Tyrann Mathieu-hoz szokták hasonlítani. Játszott elkapót is, ezt kihasználja az útvonalak olvasásánál, illetve tudja azt is, hogy melyik az a legmagasabb pont, ahol már övé a labda. Nem mellesleg visszahordónak sem utolsó. Nem a legmagasabb corner (5-11), press coverage-ben nem biztos, hogy használható lesz a profik között.

17. New York Giants (via CHI): Kenyon Green, G (Texas A&M)
Vastag, jó felépítésű falember. Alacsonyan játszik, ez passzblokkolásnál sokat segít neki. Futásblokkolásnál sok lökéssel szokott operálni, nem rest a földbe döngölni az ellenfelét. Magas szintű a gripje és az ősereje, így drive blockja kitűnő. Ragaszkodik ahhoz, hogy ő kezdeményezze az első kontaktot, utána irányítása alatt tudja tartani a támadási pontot. Amellett, hogy agresszíven és intenzíven játszik, a tudatossága és a felismerési készsége is kiváló, így passzblokkban twistek, stuntok felvételében az egyik legjobb. Felsőtesti ereje miatt technikailag eddig nem volt szükség a fejlesztésére, hajlamos túlságosan előredőlni blokkolás közben. Kontaktus után hajlamos túl magasra engedni a vállvédőjét. Második szintű blokkolnál kissé pontatlan, oldalirányú mozgása átlagos, viszont húzásoknál igencsak jó.

18. Las Vegas Raiders: Chasen Hines, IOL (LSU)
Hines is egy igen széles játékos, aki alkatához képest elég mozgékony. Kemény, erős, okos falember. Guardként és centerként is van jövője.

19. Tennessee Titans: Jalen Wydermyer, TE (Texas A&M)
Mérete miatt (6-5 255) elkapásnál természetes előnye van a legtöbb ellenfelével szemben. Pálya mindhárom szintjén, forgalomban is használható. Hatalmas elkapási sugár, erős, megbízható kezek. Hajlandó és tud is blokkolni. Futásblokkolásnál játékintellingenciája kimagasló, mindig keresi azt, hogy kit tud megblokkolni, fölmegy a második szintre a linebackerekhez. Atletikussága miatt mélységi célpontnak is használható, precíz útvonal futó. Blokkolási technikáján még lehet javítani, némi izmot is lehet még pakolni a felsőtestére.

20. Cincinnati Bengals: Brandon Smith, LB (Penn State)
Fizikai adottságai alapján ő az új potenciális Isaiah Simmons. Elképesztő erővel ütközik. Elit sebesség, hatótáv, robbanékonyság, még slot elkapóval szemben is felállították. Ahogy egyre több tapasztalata lesz, úgy lesz képes még gyorsabban játszani. Fegyelmezetlenségekre hajlamos.

21. Denver Broncos: Jordan Davis, IDL (Georgia)
Davis is egy akkora ember (6-6 340), akit egyedül nem lehet megállítani, ha meg rá ketten figyelnek, valaki szabadon marad. Nem mellesleg zseniálisan horgonyoz le, egyszerűen mozdíthatatlan. Keze erőteljes és erőszakos, kitűnő a technikája, rutinszerűen válik le a blokkokról kezét kifejezetten okosan használva. Méretéhez képest elképesztő a sebessége, meglepően könnyedén vált irányt, méretéhez képest óriási a hatótávolsága. Pass rusherként azért nem egy óriási fenyegetés (bár Joe Burrownak erről más véleménye van), több apróbb sérülése volt eddig. A snapre reagálhatna gyorsabban.

22. Carolina Panthers: Christian Harris, LB (Alabama)
Fizikális, aktív védő, aki kitűnően blitzel. Nem fél keresztülrohanni a tömegen, hogy elérje a célját. Kérlelhetetlen üldöző, aki ha eléri a célját, tiszta és kemény ütközéssel fejezi be a játékot. Agilitása és fürgesége pass coverage-ben is megmutatkozik, nagy zónát képes bejátszani. Kellően atletikus az emberezéshez. Misdirectionökkel félrevezethető. Ha fennakadt a blokkon, nehezen válik le.

23. New Orleans Saints: Chris Olave, WR (Ohio State)
Szeretnek az Ohio State-ről draftolni New Orleansban. Olave elsőrangú route runner. Tudja hogyan kerülje ki a press coverage-t, hogy szerezzen befolyást az off coverage ellen. Hirtelen képes sebességet váltani, így mélységben szeparálódni. Mélységi sebessége kimagasló, talál még egy sebességi fokozatot, ha a labda a levegőben van. Természetesen követi a labdát, kezei megbízhatóak. Erősödnie kell, túl könnyen viszik földre elkapás után. Lelkes, de nem túl hatékony blokkoló.

24. Green Bay Packers: Treylon Burks, WR (Arkansas)
Kimagasló erővel és méretekkel bíró elkapó, akinek a mozgása is rendben van. Elsősorban a slotban használják, így gyorsan a kezébe jut a labda (swingek, bubble screenek, slantek) és utána labdával a kezében elképesztő. Erőből és észből is képes túljutni a szerelési kísérleteken, a slotból mélységben is használható over the shoulder elkapásokra. Sebessége jó, de nem kiemelkedő, mélységben nem sokszor szeparálódik, de természetesen követi a labdát, és képes öszeszedni a ballont a tömegben. Kevés útvonalat követel tőle az Arkansas rendszere. Egy kicsit kevésbé robbanékony, ám magasabb A.J. Brown.

25. Cleveland Browns: Travon Walker, DL (Georgia)
Atletikus felépítés hosszú karokkal. Bármilyen poszton eljátszik a védőfalban, kellően mélyen játszik és a sebessége is megvan ahhoz, hogy domináns pass rusher legyen. Kezét hatékonyan használja leválásoknál, üldözési sebessége kimagasló. Igazi őserő. Középiskolai kosárlabdázó, ez nagyszerű lábmunkáján és az agilitásán is tetten érhető. Technikailag nem igazán képzett.

26. Baltimore Ravens: DeMarvin Leal, DL (Texas A&M)
6-4 290, ennek ellenére olyan könnyed a mozgása, mint egy balerináé. Fürgébb, robbanékonyabb a szembenálló falembernél, ráadásul a lábmunkája is rendkívüli. Kedvence a spin move. Gyorsan reagál a snapre. 3- és 4-emberes védőfalban is játszhat mindenütt, talán 3-4-es defensive end lehet a legerősebb posztja, ahol korai downokon több blokkolóval küzdhet, harmadik downokon pedig 1-1-ben maradhat a guarddal vagy a centerrel. Counter move-ja gyakorlatilag nincs, bull rusha az alsó testi erő hiánya miatt nem az igazi. Lehetne konzisztensebb, meccsfelvételei a következő Aaron Donald és az átlagos egyetemi védőfalember szint között mozognak.

27. Detroit Lions (via LAR): Jahan Dotson, WR (Penn State)
KJ Hamler távozása után lépett elő mélységi elkapóvá, aki labdával a kezében is képes nagy játékokra. Tisztában van vele, hogy hol van az oldalvonal, koncentrált játékos, így szűk ablakba is be lehet neki dobni. Press cover ellen is hatékony, sokat volt elsődleges célpont a Penn State RPO játékainál. Plafonját sokan megkérdőjelezik, alkata miatt csak slot elkapót látnak bele. Elkapási sugara átlagos. Keze nem a legbiztosabb.

28. Tampa Bay Buccaneers: Sevyn Banks, CB (Ohio State)
Bátyja Marcell Harris a San Francisco 49ers játékosa. Banks tapad az emberére akár slotban, akár a szélen áll fel. Fizikális védő, aki ezt ki is használja press coverage-ben, de az Ohio State többet használta cover 3-as zónában. Türelmes, ha arról van szó, képes az ellenfél karját támadni az elérhetetlen labda helyett. Útvonalak csúcspontján lehagyható, emiatt néha mélységi útvonalakon is megetetik. Külső vállra érkező dobások esetén hajlamos későn megtalálni a labdát.

29. Los Angeles Chargers: Drake Jackson, EDGE (USC)
Atletikus és sokoldalú, irányváltásai fenomenálisak. Pass rush move arzenálja tisztességes, hosszú karjaival irányítja a támadófalembereket, spin move-ja gyilkos. Túl sok szerelésről csúszik le. Meg kell tanulnia az atletikusságát konzisztensen kihasználni. Túl sokszor dolgozik erőből, pedig agilis játékos.

30. Dallas Cowboys: Darian Kinnard, OL (Kentucky)
Pass protectionben elnyeli ellenfeleit. Méretei miatt (6-5 345) óriási erővel bír, emellett meglepően mobilis. Kivételesen jól mozog nyílt területen, gyorsan felér a második szintre. Hajlékony és fordulékony, képes energiát meríteni a felsőtesti erejéből. Kis területen robbanékony, így el tudja hárítani a stuntokat, kellően atletikus ahhoz, hogy felzárkózzon, ha megverték. Lábmunkája folytonos. Igazi harcos egy az egy ellen, stratégiája, hogy az ellenfél karját célozza. Kézhasználatán lehet fejleszteni, de tanulékonynak tartják. Néha a vállvédője túl magasan van, emiatt egyensúlyt veszít. Erővel próbálja kompenzálni helyezkedési hibáit.

31. Buffalo Bills: Perrion Winfrey, DT (Oklahoma)
Winfrey robbanékony, ám nyers defensive tackle. Atletikus és gyorsan reagál a snapre. Képes rátolni úgy a zsebet az irányítóra, hogy ne lássa megfelelően a célpontjait. Snap utáni gyorsulása átlag feletti, emiatt képes rombolni futás és passz ellen is. Minden downon használható. Nyers, néha felmutat fürge swim vagy spin move-ot, de nem mindig tartja a rábízott gapet. Futás ellen túl magasan játszik. Túl sokszor nem képes befejezni a játékot.

32. Arizona Cardinals: Abraham Lucas, OT (Washington State)
6-7 319, nagy, széles terpeszben játszik, kellően nagy területet véd le az EDGE-ek elől. Robbanékony blokkoló, oldalirányú agilitása kitűnő, visszazárkózásban is tisztességes munkát végez. Természetes egyensúlyérzék jellemzi, hajlítja a térdét. Könnyedén nyeli el az ellenfelet hajlékonysága és természetes ereje miatt. Kézhasználata, lábmunkája, tudatossága szintén jónak mondható. Türelmes, koordinált mozgás passzblokkban. Magas football IQ, gyorsan reagál a stuntokra, ha egy ellenfele egyensúlyát veszti, azt kapásból gyalulja a földbe. Hatótávolsága nem az igazi, zárkózási sebessége szintén átlag alatti. Mozgása időnként nehézkessé válik, lábmunkájánál is előfordul, hogy elveszti a koordinációt. Néha túl könnyen válnak le a blokkjairól, hajlamos előre eldönteni, hogy milyen szögben veszi fel az ellenfelet, emiatt teret veszít.
empty taxi
1 hónapja
tenorx Pittsburgh Steelers 13 264 — Wrath of Khan
Lehet már valahol fogadni a 8.5 underre?
JoeyPorter
szerinted ez a terv eleve? [tank ] vagy csak ugy sikeredik?
xtaki
Terv?!?! Az az érzésem néha, hogy fekete öves steelers szurkolóként háttal ültök a moziban...itt az a fogalom,hogy tank és rebuild nem létezik! Lehet ezen lovagolni vagy külsősként máshogy látni, de a steelers más, mint a többi nfl frencsájz. 2-14es állásnál is, utolsó alapszakasz meccsen is a 3-14 a cél, nem a jobb draft pozi. A TERV, ahogy kinyilatkoztatta Rooney: playoff meccset nyerni!!
kriSTEELan
Hát amúgy szerintem az, hogy a Steelers más, mint a többi NFL "frencsájz" az pont ebben az off-seasonben bukott meg, Khan alatt nagyon más idők jönnek.
1 hónapja
tenorx Pittsburgh Steelers 13 264 — Wrath of Khan
Nekem valszeg teljesen off a húsvét hétvége.
1 hónapja
tenorx Pittsburgh Steelers 13 264 — Wrath of Khan
Na, így hogy nem RW-t kell végig nézni visszatértem 😀
Miafaszom ez az offseason.
tenorx
Steelers QB Russell Wilson will start in Pittsburgh and Justin Fields will back him up, a team source told ESPN’s @bepryor.
KeyG
Sok pénzt raknék arra, hogy nem RW fejezi be az évet.
1 hónapja
tenorx Pittsburgh Steelers 13 264 — Wrath of Khan
Na, így hogy nem RW-t kell végig nézni visszatértem 😀
Miafaszom ez az offseason.
1 hónapja
tenorx Pittsburgh Steelers 13 264 — Wrath of Khan
Nem geci akarok lenni, de ez tényleg egy risk volt - mint mindig, amikor öregebb embert hozol FAn, vagy Donald tényleg az SB óta lebegtette ezt a levegőben.

Szerintem se életszerű, hogy itteni szerződtetés után másnap visszavonul, de voltak ilyen esetek amikor nem tudtunk mit kezdeni - pl mondok személyest, amikor Marcus Cannon draftoltam korán a drafton (nem akarok hülyeséget mondani, asszem 1-2. kör), és másnap derült ki, hogy limfómája van, és végül 5. körben ment el.
Az is ilyen, hogy így jártál, benne vannak ezek a random dolgok.
1 hónapja
tenorx Pittsburgh Steelers 13 264 — Wrath of Khan
Bills adja:
Derrick Brown

Lions adja:
2025/2

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 264 — Wrath of Khan
Egy éve vagyok a mostani cégemnél, és elég hálás vagyok miatta, ezért is a topic.

Kicsit hosszabban tavaly januárban rájöttem, hogy amivel foglalkoztam informatikán belül az egy zsákutca, nulla perspektívával, és emellett nem bírtam már az akkori munkahelyemet. Folyamatos átszervezés, folyamatos ígérgetés, de minden "hatékonyságnövelés" és társaiból annyi lett, hogy rajtunk egyre több felesleges, manuális adminisztratív munka lett - elvileg mérnökként. Emellett átlagos 50-60 óráztam, minden múlt hétre kellett volna, az ügyfél akivel dolgoztam követelőző volt, és mindenben engedtünk annak ellenére, hogy mindenki tudta, hogy ebből még baj lesz. A felettem lévők teljesen párhuzamos univerzumban éltek, messze a mi realitásunktól, homokba dugott fejjel nem vettek tudomást a tényleges problémákról.
Mindenesetre eléggé csapdába esve éreztem magam, mert nem fejlődtem, és nem tudtam, hogy hova tudok menekülni innen, mert ez egy elég niche szektor, főleg Magyarországon.
Ismerősökkel beszélgettem egy hétvégi táborozásból hazafelé, és szóba került a meló téma, és mindenki tudott pozitívakat mondani (legyen az a munka utáni sörözés, a flexibilis munkaidő, a nem megerőltető vagy éppen érdekes munka, illetve ezek kombinációja), míg én csak annyit tudtam mondani, hogy 60 órákat dolgozok, mert 8tól 4ig meetingen ülök, és közben/utána valahogy haladnom kellene a tényleges munkámmal is, ha elmegyek szabira az gyakorlatilag annyit jelent, hogy másnap dupla annyi munkám van, mert papíron átveszi valaki, gyakorlatilag meg mindenki túlterhetlt.

Mindenesetre ott átkattant valami, és elkezdtem gondolkozni, hogy mit szeretnék szívesen csinálni ahelyett, ha most újrakezdhetném (akkor épp 28 éves fejjel). Ekkor találtam egy szektort, ami érdekelt, perspektívát és karrier lehetőséget is láttam benne, úgyhogy meló után még jó sok időt beleölve nekiálltam beletanulni, vettem kurzusokat meg vizsgákat fizettem, hogy a recruitereknek tetszen, és április-májusban nekiálltam nézelődni a magyar piacon. 2 hónap után egy cég keresett meg így, hogy abban a konkrét szektorban nem nagyon volt tapasztalatom, és kérdőjel volt, hogy mennyire használható az, amit eredetileg csináltam.
Mindenesetre elfogadtam egy szép paycuttal együtt, mert a cégem marasztalni akart fizuemeléssel meg minden ígérgetéssel, de mondtam az akkori főnökömnek, hogy ez nem a pénzről szól.
Szóval kezdtem az új helyen, egy biztosítónál, és hát kurvára nem az volt, amit beharangoztak. 3 hét után tudtam, hogy basszameg ezt beszoptam. Direkt úgy kerestem melót, hogy tudjak fejlődni, kapjak mentorálását, tanuljam meg rendesen a dolgot.

Teljesen magam alatt, random LinkedInt scrollozva feldobott egy bécsi székhelyű céget azzal a pozícióval ami alapvetően érdekelt (a biztosítós nem teljesen ez volt), és rányomtam az Interestedre, mi baj lehet jelszóval. Volt három interjúm, ami szerintem nem ment rosszul, de úgy éreztem benne lehet az ajánlat. Mindenesetre végül többet ajánlottak mint kértem, és úgy, hogy el kellett költöznöm Budapestről, még így is megérte nekem a dolog. A hely az, amit vártam, érdekes dolgokkal foglalkozok, teljesen flexibilis az egész (néha reggel 6kor kezdek, néha 11kor, simán kitudok szaladni bármilyen ügyet intézni napközben, amíg kész vagyok a dolgommal), sokat tanulok, értelmes a menedzsment és a munkatársak is és egyáltalán nem kell megszakadnom munkával.

Szóval azért jutott ez eszembe, mert most volt 1 éve, hogy csatlakoztam ide, és visszaolvastam néhány beszélgetést a barátaimmal, hogy akkor miket mondtam, és mennyire csapdában éreztem magam karrier szinten. Ehhez képest, most ilyen szempontból végtelenül nyugodt vagyok, és hálás az egész szituért, hogy felvettek kb. "ígéretek" alapján, mert konkrét munkatapasztalatom nem volt ebben.

Nyilván óriási hiba, ha hagyod, hogy a munkád definiáljon téged, mint embert - és ezzel egyet is értek abszolút, de mivel heti ~40 órát azzal töltesz, azért nem baj, ha szereted.
több mint 6 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 264 — Wrath of Khan


Na jó ezen kicsit kacagtam 😀
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 264 — Wrath of Khan
több mint 10 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 264 — Wrath of Khan
ha az internet explorernek van bátorsága hogy megkérdezze hogy lehet-e alapértelmezett böngésző akkor te is el tudsz hívni egy lányt randira
több mint 6 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 264 — Wrath of Khan
Srácok abbahagyhatnátok a bírózást meg a sírást, kurva gáz.
Jó meccs volt, remélhetőleg lesz rematch, majd ott megnyerjük 😊
több mint 10 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 264 — Wrath of Khan
De persze lehet. Nekem akkor is fura, hogy a Green Bay-ből senki se került be, azért egy Eddie Lacy befért volna, vagy egy Aaron Rodgers. A Rams-nél meg azt furcsáltam, hogy egyáltalán bekerült valaki.Béczkó
több mint 5 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 264 — Wrath of Khan
Már csak új mezek kellenek és a Browns lesz a legszexibb franchise 2019ben
shawnka
már most gyűlölöm őket. utálom a sportokban a showtime csapatokat, real, lakers meg ilyesmi.
gedam
te azért gyűlölöd őket, mert Ravens drukker vagy

meg mert nem nálatok van Mayfield, Hunt, Landry, OBJ, Garrett, Denzel Ward és GREG JOSEPH
shawnka
a védekező focit szeretem, a szisztematikusan felépített csapatmunkát, az oldszkúl focit, azért is lettem réven és a karakterünkből mi nem adunk. nekünk stílusunk van, bátttya, nem kellenek ezek a senkik.
gedam
Hú bátttya de ti nagyon kemények vagytok... azért a 2016/17/18-as draftról igen csak meglett alapozva ez a csapat(ogbah, Schobert, Garrett, Njoku, Ogunjobi, Ward, Mayfield, Chubb.... stb.) Most hiányposztra érkezett/érkezhet pár veterán, de gondolom ti sose igazoltok ezek szerint FA-t mert az nem stílusos.
Bad 31
nem ezt mondtam, hanem hogy a csapatnak a megalapítása óta van egy kialakult stílusa aka játékrendszere és abból nem enged. az embereket ehhez draftolja, neveli, igazolja. értem én, hogy miért nem érted, de most má érted, bástya?
gedam
Ez az alapítása óta duma elég vicces pont a Browns topicban 😀
több mint 5 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 264 — Wrath of Khan
Szerintem mindenki megértette, hogy kurva jó a Pats, akkor is, ha épp JJ Watt a téma.
több mint 1 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 264 — Wrath of Khan
Nekem Boston lesz augusztusban, majd megpróbálom lehugyozni a GIlette Stadiont.
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 264 — Wrath of Khan
Gyönyörű amúgy, hogy ha egy jó meccse van az OC-nak, akkor mindenki a faszát szopkodja, majd egy rossz meccs után, már ő a világ legrosszabb OC-ja és röhejes hire.

Én nem tudom megérteni, hogy ezek az emberek nem értik-e, vagy direkt játszanak rá arra, hogy nem értik, hogy a HC nem egy OC/DC vagy positional coach.
Az ő feladata a people management, meg egy olyan team kiépítése, ami megérti a winning culturet.

Ha már tavaly is ő tűnt a top jelöltnek, akkor egyértelmű, hogy a people és management skilljei fogták meg DePoékat.
Persze, nem árt, ha mellette ért is a játékhoz, de bazdmeg nem OC-nak vették fel.

Ez a hozzáállás különsen úgy röhejes, hogy mennyi olyan ember vált be, aki rövid ideig volt (és nem feltétlenül kiemelkedő) OC/DC/ST coach.