tenorx

Pittsburgh Steelers

tenorx
Lakhely
Sopron
Utoljára láttuk
6 perce
Regisztrált
több mint 14 éve
Fórum hozzászólások
12 597


Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 napja
tenorx Pittsburgh Steelers 12 597 — Wrath of Khan
Gyakorlatilag másfél meccsét láttam, és nem is ez a lényeg, de minden amit hallok Caleb Williamsről arról győz meg, hogy lehet akármilyen a pályán, egyszerűen nem látom, hogy az emberi/mentális oldala meglenne, hogy ő franchise QB legyen.

Aztán persze ezt elmentem én is, és max 5 év múlva kiröhögöm magam.
7 napja
tenorx Pittsburgh Steelers 12 597 — Wrath of Khan
saci nagyot megy ma a twitteren
gedam
?
xtaki
 nypost.com/2023/11/30/sports/ryan-shaziers-wife-exposes-alleged-texts-to-other-woman-liar-and-a-cheater/

Sajnálom, bírom nagyon az embert, meg a Big Benes podcastben nagyon szépen beszélt a családjáról/feleségéről, de hát az van, hogy csak nem ismerjük ezeknek az embereknek a magánéletét.
7 napja
tenorx Pittsburgh Steelers 12 597 — Wrath of Khan
DJ bocsanatkerese?
xtaki
Hozok linket is:
https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2022%2F0828%2Fr1054264_1024x576_16-9.jpg
Steelers' Johnson apologizes for effort vs. Cincy
Steelers receiver Diontae Johnson apologized to the team for his lack of effort Sunday against the Bengals when he failed to dive on a fumbled ball.
8 napja
tenorx Pittsburgh Steelers 12 597 — Wrath of Khan
Érdekes, hogy Belichik és Popovich pont egyszerre jut el erre a pontra.
Jughead
Nemtom, szerintem nem baj, ha a Spurs nem jó.
Fejlődjenek a játékosok, legyen még korai pick, amivel lehet Wemby köré építeni.
Nem muszáj beleesni a Luka csapdába, aki túl korán lett túl jó.

Szerintem ennek a szezonnak annyi a lényege, hogy Wemby meg a plusz pár potenciális hosszútávú játékos fejlődjön és kapjon lehetőséget, meg kiderüljön kik ezek.
8 napja
tenorx Pittsburgh Steelers 12 597 — Wrath of Khan
Nem tudom embeddelni, de kurva jó videó:
10 napja
tenorx Pittsburgh Steelers 12 597 — Wrath of Khan
Ez egyébként így néz ki az első 11 hétre:Persze 1 hét az röhejesen kevés minta, de mindenesetre bíztató.
10 napja
tenorx Pittsburgh Steelers 12 597 — Wrath of Khan
Nahát


tenorx
kis magyarazatot fuznel hozza? nem igazan latom mit kene latnom.
xtaki
A vertikális:

EPA stands for Expected Points Added. It measures the quarterback's contribution towards offensive production by taking game context (down, distance to go, score, etc) into consideration. This is expressed as both a rate (QB EPA per Dropback) and a total.
EPA is, perhaps, the most commonly used advanced metric for measuring quarterback performance. The analytics community likes quarterback EPA because it accounts for contextual information. For instance, completing a low depth of target pass short of the sticks on third down is not materially worse than throwing a deep interception as the opponent will start their next drive in approximately the same part of the field. While EPA can account for this, things like Passer Rating or ANY/A will penalize the interception and reward the short pass.
Just like any other stat, EPA can be measured in total or on a per dropback basis. Total QB EPA is good for measuring the aggregate impact of a quarterback, while QB EPA Per Dropback is a better measure of efficiency.
EPA Components look at where a QB's EPA production came from by comparing their component averages to the league average. For instance, a QB with a +0.02 Sack EPA vs League Average lost 0.02 points less per dropback than the league average QB.

A horizontális:
This section also includes an advanced stat called Completion Percentage Over Expectation, or CPOE for short. CPOE measures the how much higher a quarterback's completion percentage is relative to what we'd expect based on the types of throws attempted by the QB. Deep throws and throws to the sideline are generally completed at a lower rate. CPOE rewards quarterbacks for completing these types of difficult throws, while penalizing them for missing easy throws like screens and check downs.
NFL CPOE leaders tend to look quite similar to NFL EPA leaders or NFL Passer Rating leaders, which makes it a useful tool for ranking quarterbacks. Since CPOE only tells part of the story, you'll often see it mixed with other stats like EPA to create an EPA+CPOE composite rating. Adding CPOE to EPA creates a metric that is even more predictive of quarterback performance than either metric alone.
10 napja
tenorx Pittsburgh Steelers 12 597 — Wrath of Khan
Nahát

10 napja
tenorx Pittsburgh Steelers 12 597 — Wrath of Khan
Azért ez elég para:

 www.reddit.com/r/nfl/comments/184iksg/highlight_after_refusing_to_block_diontae_johnson/

Most döntsük el, hogy melyik WR a problémás, mert kettő sok lesz 😀
11 napja
tenorx Pittsburgh Steelers 12 597 — Wrath of Khan
Igazából én annyira nem siratom a csoportelsőséget, és a playoffot se ha nem lesz.
Ez a csapat még nincs kész, Super Bowl úgy se lenne.
Szokjon össze az offense amennyire lehet így szezon közben, és lássunk valamit Pickettől, mert el kell lassan majd döntenünk, hogy van-e ennek a projektnek jövője.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 12 597 — Wrath of Khan
Egy éve vagyok a mostani cégemnél, és elég hálás vagyok miatta, ezért is a topic.

Kicsit hosszabban tavaly januárban rájöttem, hogy amivel foglalkoztam informatikán belül az egy zsákutca, nulla perspektívával, és emellett nem bírtam már az akkori munkahelyemet. Folyamatos átszervezés, folyamatos ígérgetés, de minden "hatékonyságnövelés" és társaiból annyi lett, hogy rajtunk egyre több felesleges, manuális adminisztratív munka lett - elvileg mérnökként. Emellett átlagos 50-60 óráztam, minden múlt hétre kellett volna, az ügyfél akivel dolgoztam követelőző volt, és mindenben engedtünk annak ellenére, hogy mindenki tudta, hogy ebből még baj lesz. A felettem lévők teljesen párhuzamos univerzumban éltek, messze a mi realitásunktól, homokba dugott fejjel nem vettek tudomást a tényleges problémákról.
Mindenesetre eléggé csapdába esve éreztem magam, mert nem fejlődtem, és nem tudtam, hogy hova tudok menekülni innen, mert ez egy elég niche szektor, főleg Magyarországon.
Ismerősökkel beszélgettem egy hétvégi táborozásból hazafelé, és szóba került a meló téma, és mindenki tudott pozitívakat mondani (legyen az a munka utáni sörözés, a flexibilis munkaidő, a nem megerőltető vagy éppen érdekes munka, illetve ezek kombinációja), míg én csak annyit tudtam mondani, hogy 60 órákat dolgozok, mert 8tól 4ig meetingen ülök, és közben/utána valahogy haladnom kellene a tényleges munkámmal is, ha elmegyek szabira az gyakorlatilag annyit jelent, hogy másnap dupla annyi munkám van, mert papíron átveszi valaki, gyakorlatilag meg mindenki túlterhetlt.

Mindenesetre ott átkattant valami, és elkezdtem gondolkozni, hogy mit szeretnék szívesen csinálni ahelyett, ha most újrakezdhetném (akkor épp 28 éves fejjel). Ekkor találtam egy szektort, ami érdekelt, perspektívát és karrier lehetőséget is láttam benne, úgyhogy meló után még jó sok időt beleölve nekiálltam beletanulni, vettem kurzusokat meg vizsgákat fizettem, hogy a recruitereknek tetszen, és április-májusban nekiálltam nézelődni a magyar piacon. 2 hónap után egy cég keresett meg így, hogy abban a konkrét szektorban nem nagyon volt tapasztalatom, és kérdőjel volt, hogy mennyire használható az, amit eredetileg csináltam.
Mindenesetre elfogadtam egy szép paycuttal együtt, mert a cégem marasztalni akart fizuemeléssel meg minden ígérgetéssel, de mondtam az akkori főnökömnek, hogy ez nem a pénzről szól.
Szóval kezdtem az új helyen, egy biztosítónál, és hát kurvára nem az volt, amit beharangoztak. 3 hét után tudtam, hogy basszameg ezt beszoptam. Direkt úgy kerestem melót, hogy tudjak fejlődni, kapjak mentorálását, tanuljam meg rendesen a dolgot.

Teljesen magam alatt, random LinkedInt scrollozva feldobott egy bécsi székhelyű céget azzal a pozícióval ami alapvetően érdekelt (a biztosítós nem teljesen ez volt), és rányomtam az Interestedre, mi baj lehet jelszóval. Volt három interjúm, ami szerintem nem ment rosszul, de úgy éreztem benne lehet az ajánlat. Mindenesetre végül többet ajánlottak mint kértem, és úgy, hogy el kellett költöznöm Budapestről, még így is megérte nekem a dolog. A hely az, amit vártam, érdekes dolgokkal foglalkozok, teljesen flexibilis az egész (néha reggel 6kor kezdek, néha 11kor, simán kitudok szaladni bármilyen ügyet intézni napközben, amíg kész vagyok a dolgommal), sokat tanulok, értelmes a menedzsment és a munkatársak is és egyáltalán nem kell megszakadnom munkával.

Szóval azért jutott ez eszembe, mert most volt 1 éve, hogy csatlakoztam ide, és visszaolvastam néhány beszélgetést a barátaimmal, hogy akkor miket mondtam, és mennyire csapdában éreztem magam karrier szinten. Ehhez képest, most ilyen szempontból végtelenül nyugodt vagyok, és hálás az egész szituért, hogy felvettek kb. "ígéretek" alapján, mert konkrét munkatapasztalatom nem volt ebben.

Nyilván óriási hiba, ha hagyod, hogy a munkád definiáljon téged, mint embert - és ezzel egyet is értek abszolút, de mivel heti ~40 órát azzal töltesz, azért nem baj, ha szereted.
több mint 5 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 12 597 — Wrath of Khan


Na jó ezen kicsit kacagtam 😀
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 12 597 — Wrath of Khan
több mint 10 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 12 597 — Wrath of Khan
ha az internet explorernek van bátorsága hogy megkérdezze hogy lehet-e alapértelmezett böngésző akkor te is el tudsz hívni egy lányt randira
több mint 5 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 12 597 — Wrath of Khan
Srácok abbahagyhatnátok a bírózást meg a sírást, kurva gáz.
Jó meccs volt, remélhetőleg lesz rematch, majd ott megnyerjük 😊
több mint 9 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 12 597 — Wrath of Khan
De persze lehet. Nekem akkor is fura, hogy a Green Bay-ből senki se került be, azért egy Eddie Lacy befért volna, vagy egy Aaron Rodgers. A Rams-nél meg azt furcsáltam, hogy egyáltalán bekerült valaki.Béczkó
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 12 597 — Wrath of Khan
Már csak új mezek kellenek és a Browns lesz a legszexibb franchise 2019ben
shawnka
már most gyűlölöm őket. utálom a sportokban a showtime csapatokat, real, lakers meg ilyesmi.
gedam
te azért gyűlölöd őket, mert Ravens drukker vagy

meg mert nem nálatok van Mayfield, Hunt, Landry, OBJ, Garrett, Denzel Ward és GREG JOSEPH
shawnka
a védekező focit szeretem, a szisztematikusan felépített csapatmunkát, az oldszkúl focit, azért is lettem réven és a karakterünkből mi nem adunk. nekünk stílusunk van, bátttya, nem kellenek ezek a senkik.
gedam
Hú bátttya de ti nagyon kemények vagytok... azért a 2016/17/18-as draftról igen csak meglett alapozva ez a csapat(ogbah, Schobert, Garrett, Njoku, Ogunjobi, Ward, Mayfield, Chubb.... stb.) Most hiányposztra érkezett/érkezhet pár veterán, de gondolom ti sose igazoltok ezek szerint FA-t mert az nem stílusos.
Bad 31
nem ezt mondtam, hanem hogy a csapatnak a megalapítása óta van egy kialakult stílusa aka játékrendszere és abból nem enged. az embereket ehhez draftolja, neveli, igazolja. értem én, hogy miért nem érted, de most má érted, bástya?
gedam
Ez az alapítása óta duma elég vicces pont a Browns topicban 😀
több mint 5 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 12 597 — Wrath of Khan
Szerintem mindenki megértette, hogy kurva jó a Pats, akkor is, ha épp JJ Watt a téma.
több mint 1 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 12 597 — Wrath of Khan
Nekem Boston lesz augusztusban, majd megpróbálom lehugyozni a GIlette Stadiont.
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 12 597 — Wrath of Khan
Gyönyörű amúgy, hogy ha egy jó meccse van az OC-nak, akkor mindenki a faszát szopkodja, majd egy rossz meccs után, már ő a világ legrosszabb OC-ja és röhejes hire.

Én nem tudom megérteni, hogy ezek az emberek nem értik-e, vagy direkt játszanak rá arra, hogy nem értik, hogy a HC nem egy OC/DC vagy positional coach.
Az ő feladata a people management, meg egy olyan team kiépítése, ami megérti a winning culturet.

Ha már tavaly is ő tűnt a top jelöltnek, akkor egyértelmű, hogy a people és management skilljei fogták meg DePoékat.
Persze, nem árt, ha mellette ért is a játékhoz, de bazdmeg nem OC-nak vették fel.

Ez a hozzáállás különsen úgy röhejes, hogy mennyi olyan ember vált be, aki rövid ideig volt (és nem feltétlenül kiemelkedő) OC/DC/ST coach.