NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Buffalo Bills - San Francisco 49ers
8
3
2:20
Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
6 órája
Szipeter
1 677
Ez egy vicc, rugjunk ki mindenkit a védelemben
6 órája
Klemó
5 737
Wilson folytatja..huhh
6 órája
2-3 éve Anarumo tudott korrigálni a félidőben a védekezésen. Kíváncsi vagyok, most tud-e módosítani. Ha nem, szerintem őt is el kell engedniIgaz. A kompenzálás kompenzálása után jönnek az egyéb faszságok.Vannak fent bírók ,akik videóznak. Miért nem lehetkezdjük azért ugye az INT-tel az egész hiba cunami onnan indult...de egyetértek sajnos...nagyon gyatra a bíráskodás
Akkor visszaértünk oda, hogy vannak fent bírók, akik visszanézik az eseteket. Miért nem oldják meg, hogy ezek a muksók nem csak akkor szólhassanak rá a bírókra, ha rosszul ítélik meg, hogy TD (firstdown) volt-e vagy nem, hanem szabálytalaságoknál is. Mint gurulósban a VAR. Gyere ki, nézd meg videón és döntsd el, hogy módosítasz-e?Ugyanazt, visszanéztem.....határeset volt, csak sok helyen az ilyenért jön a zászló és meggyződésem, hogy jött is volna, ha nincs a rossz false start ítélet ellenetek.Nah ez helmet2helmet volt szerintem
xtakiNo itt meg a sisak a fejre nem zászlóSzerintem Ti más meccset néztek.
Klemó
ikuvihar
Klemó
A mi szezonunknak mindegy, de ha befújják a false startot, akkor jó esélye van, hogy x a félidő, esetleg vezetünk. Így 6 pont a félidő+ a Vasas kezd.
Rengeteget hibáznak a bírók egész évben, és úgy érzem, ez évről évre egyre több. Ha meg ráébrednek a hülyeségükre meccs közben, akkor elkezdenek kompenzálni, még több a hőzöngés a csapatok, szurkolók részéről, teljesen jogosan.
ikuvihar
Klemó
6 órája
Pedig nem is elsőéves kezdő bírógárda
6 órája
Klemó
5 737
Wilson karrier csúcsot hozott az első féllidőben... 😀
6 órája
Mivel mi jövünk, ha sikerül végigmenni akkor megalapozhatjuk a félidőt és csak szűken kapunk ki
6 órája
Klemó
5 737
Vannak fent bírók ,akik videóznak. Miért nem lehetkezdjük azért ugye az INT-tel az egész hiba cunami onnan indult...de egyetértek sajnos...nagyon gyatra a bíráskodás
Akkor visszaértünk oda, hogy vannak fent bírók, akik visszanézik az eseteket. Miért nem oldják meg, hogy ezek a muksók nem csak akkor szólhassanak rá a bírókra, ha rosszul ítélik meg, hogy TD (firstdown) volt-e vagy nem, hanem szabálytalaságoknál is. Mint gurulósban a VAR. Gyere ki, nézd meg videón és döntsd el, hogy módosítasz-e?Ugyanazt, visszanéztem.....határeset volt, csak sok helyen az ilyenért jön a zászló és meggyződésem, hogy jött is volna, ha nincs a rossz false start ítélet ellenetek.Nah ez helmet2helmet volt szerintem
Klemó
ikuvihar
Klemó
A mi szezonunknak mindegy, de ha befújják a false startot, akkor jó esélye van, hogy x a félidő, esetleg vezetünk. Így 6 pont a félidő+ a Vasas kezd.
Rengeteget hibáznak a bírók egész évben, és úgy érzem, ez évről évre egyre több. Ha meg ráébrednek a hülyeségükre meccs közben, akkor elkezdenek kompenzálni, még több a hőzöngés a csapatok, szurkolók részéről, teljesen jogosan.
ikuvihar
6 órája
Szipeter
1 677
310 yardot nyeltünk be egy félidő alatt, ennél lejjebb már nincs
6 órája
Vannak fent bírók ,akik videóznak. Miért nem lehet Akkor visszaértünk oda, hogy vannak fent bírók, akik visszanézik az eseteket. Miért nem oldják meg, hogy ezek a muksók nem csak akkor szólhassanak rá a bírókra, ha rosszul ítélik meg, hogy TD (firstdown) volt-e vagy nem, hanem szabálytalaságoknál is. Mint gurulósban a VAR. Gyere ki, nézd meg videón és döntsd el, hogy módosítasz-e?Ugyanazt, visszanéztem.....határeset volt, csak sok helyen az ilyenért jön a zászló és meggyződésem, hogy jött is volna, ha nincs a rossz false start ítélet ellenetek.Nah ez helmet2helmet volt szerintem
Klemó
ikuvihar
Klemó
Szerkesztette: ikuvihar
6 órája
Klemó
5 737
2014 óta nem szereztünk egy félidőben 26 pontot...buuuuuuuu
Klaci79
No majd figyeld a második félidőt, ahol Tomlin zárja a playbook-ot. Jön a szerencsétlenkedés és aztán a kapkodás.A 2. félidei Bengals O vérengzést nem kellene nézni.Eddig csak mi akadtunk el támadással, ti nem, Wilsonnak vannak Burrow számai, ha valaki akkor ti fogtok kivéreztetni minket és a szezonunkat.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Szipeter
6 órája
Szipeter
1 677
A 2. félidei Bengals O vérengzést nem kellene nézni.Eddig csak mi akadtunk el támadással, ti nem, Wilsonnak vannak Burrow számai, ha valaki akkor ti fogtok kivéreztetni minket és a szezonunkat.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
6 órája
Klaci79
22 260
Na Tomlin egy kiváló vezető, szerintem minden játékos örömmel lenne a csapatában.Ha kiváló NFL HC lenne, akkor 13mp-nél időt kér és van még egy játék, hátha elváltják magukat...
6 órája
SirPub
1 475
Visszatekertem, nem volt sisak ütés CTB-nél. Mondjuk nem is volt messze, jó nagyot kattant.
Ezt még anyám is két cekkerrel...
6 órája
Klemó
5 737
Tomlin ilyenkor atmegy fogyatekosbaMondjuk amúgy sem biztos, hogy belefért volna még egy play. Legalábbis olyan nem, ami a TD területre megy. Amúgy meg minek Bosweelnek közelebb... 😀
Tibi76
6 órája
Szipeter
1 677
Ebernflus...te vagy az? 😀A center már adta a snapet, szóval jó, hogy időt kért👍
Klaci79
6 órája
Tomlin ilyenkor atmegy fogyatekosba
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
6 órája
Klemó
5 737
Ugyanazt, visszanéztem.....határeset volt, csak sok helyen az ilyenért jön a zászló és meggyződésem, hogy jött is volna, ha nincs a rossz false start ítélet ellenetek.Nah ez helmet2helmet volt szerintem
Klemó
ikuvihar
6 órája
Klaci79
22 260
2014 óta nem szereztünk egy félidőben 26 pontot...buuuuuuuu
6 órája
A 2. félidei Bengals O vérengzést nem kellene nézni.
6 órája
Klaci79
22 260
Ebernflus...te vagy az? 😀
6 órája
Nah ez helmet2helmet volt szerintem
xtaki
No itt meg a sisak a fejre nem zászlóSzerintem Ti más meccset néztek.
Klemó
6 órája
Szipeter
1 677
De jobb mint a Bears😄
6 órája
Klemó
5 737
TOMLIN MI A FASZT CSINÁÁLSZ!!!!!!!!!! Ahelyett, hogy jöhetett violna egy játék lepörgeti az órát
6 órája
xtaki
3 480
Time managment. 8mp-t basztak el. Gratu