NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Buffalo Bills - San Francisco 49ers
5
3
2:20
Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
5 órája
Rossz nézni ahogy játszanak velünk, mint macska az egérrel!Mennyire vagy lemaradva?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
5 órája
Még mindenki örjöngöve ünnepel?
5 órája
Reggio1914
1 390
Muuuth! 😊
5 órája
Rossz nézni ahogy játszanak velünk, mint macska az egérrel!
5 órája
Az miért van, hogy évek óta az összes WR-ünk mellé egy komplett pszichiátriát kellene szerződtetni?!Máshol is ilyenek. Primadonnák
bcsarli, Udvari Főkóstoló
5 órája
Az miért van, hogy évek óta az összes WR-ünk mellé egy komplett pszichiátriát kellene szerződtetni?!
5 órája
Szipeter
1 677
Jézus Stone mit csinál???
5 órája
Csak kezd elfogyni Arthur Smith...nem gondolta, hogy ennyi játékot fel kell írniaVégtelen ciklus. Csak az INT játékot szedi ki
Klaci79
5 órája
Klaci79
22 260
Csak kezd elfogyni Arthur Smith...nem gondolta, hogy ennyi játékot fel kell írnia
6 órája
gedam
5 927
végre van védelemegyelőre csak az egyik oldalon, mondjuk a 3.és 21-nél szerintem szar volt az a 4 emberes passrush hívás.
6 órája
Pedig ma jobbak vagyunk összességében, nem gondoltam volna..Szerintem csak altatnak, hogy a végén jobban fájjon az alázás...
Szokol
6 órája
Klaci79
22 260
azért ez a 3&31 nagyon fájt...Higgins vs Queen...komolyan!!
6 órája
xtaki
3 480
Pedig ma jobbak vagyunk összességében, nem gondoltam volna..Ha nyernenk 1db PO meccset
Szokol
6 órája
Pedig ma jobbak vagyunk összességében, nem gondoltam volna..
6 órája
Klemó
5 737
YESSSSS egy zsák
6 órája
Szerezni kell egy labdát most
6 órája
Klemó
5 737
Komolyan.......megint beszopunk egy ilyen playt....3-an voltak Higgins körül....hárman!!!
6 órája
Ezt nem hiszem el......de tényleg......hol a picsában van MinkahTeljesen vakon bóklaszik. Sokszor a lassításnal.látszik. El a játék közeléből
Klemó
6 órája
Annyira jó ez a Burrow féle O, hogy nem tudom elképzelni hogy meg lehet őket állítani...
6 órája
Klemó
5 737
Ezt nem hiszem el......de tényleg......hol a picsában van Minkah
6 órája
Szipeter
1 677
Ezt a Chiefsben lehet máshol nem, m7ndig csinálja
6 órája
Klemó
5 737
Orlando Brown majdnem mindig előbb indul....most már 1msp...befújták... 😀