Szokol

Pittsburgh Steelers

Szokol
Lakhely
Nyíregyháza
Utoljára láttuk
1 napja
Regisztrált
több mint 12 éve
Fórum hozzászólások
2 957


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 napja
Szokol Pittsburgh Steelers 2 957 — Steelers fan
Egy állítás: Bush nem hiányzott.

Egy kérdés: hol volt Deadpool?
1 napja
Szokol Pittsburgh Steelers 2 957 — Steelers fan
Nem tudom mit izgultatok. Laza volt.
1 napja
Szokol Pittsburgh Steelers 2 957 — Steelers fan
Nincs itt még gond..
1 napja
Szokol Pittsburgh Steelers 2 957 — Steelers fan
ACL-re rá lehet ennyire terhelni? Mármint nem egész testsúllyal, és kissé sántítva de a saját lábán ment le.
fcancellara
Rá bizony, vagy fél óráig. Utána meg már hajlítani sem. Még dolgozik az adrenalin ilyenkor.
1 napja
Szokol Pittsburgh Steelers 2 957 — Steelers fan
DJ ebben a szezonban el van átkozva. Pedig azt hittem idén robbantani fog.. 😕
1 napja
Szokol Pittsburgh Steelers 2 957 — Steelers fan
remek, hogy szétesett a kép....csak 150 dollár évente 😀
Klaci79
Ha vigasztal, az ingyenes stream is megadta magát! 😀
1 napja
Szokol Pittsburgh Steelers 2 957 — Steelers fan
De mikor jön már végre Deadpool? Hogy lesz így rookie MVP?
1 napja
Szokol Pittsburgh Steelers 2 957 — Steelers fan
😀 Parádés második félidő. Megnyugodtam.
1 napja
Szokol Pittsburgh Steelers 2 957 — Steelers fan
Hihetetlen kurva mázlijuk van! 😀
1 napja
Szokol Pittsburgh Steelers 2 957 — Steelers fan
Lőjön már valaki be egy streamet, ami nem szaggat! Az se baj, ha szar a felbontás! Köszi!
Szokol
 topstreams.info/nfl/titans Ez most tökéletes
LeviPoki
Köszi, ez jó!

Legkedveltebb fórum hozzászólások

7 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 2 957 — Steelers fan
Jughead ne legyél butthead. Figyelj rám: elkapja 10 darab 30 éves. 6-nak mondjuk nincs baja. 2 belázasodik, otthon kihúzza teával. Egynek rámegy mondjuk a tüdejére, három hétig fekszik otthon betegen, gyogyszerrel. Egy meg kap egy olyan tüdőgyulladást tőle, hogy hetekig foglalja a helyet és az ellátást a kórházban. Lassan épül fel, budira elmenni nem bír, csak ha közben kétszer megpihen. Végül szövődmény nélkül felépül. Akkor veszélyes a fiatalokra vagy sem?
Szokol
Nem is csak ez, de tünetmentesen ugyan, de mondjuk fertőzötten mászkál kint, mert rá ugye nem veszélyes, és nincs idős kontaktja. De a mászkálása során átfertőz 10 másik emberre, azon 10x10 másikra és így tovább, na azok közül már biztos lesz sok idős is, meg akinek van idős kontaktja. Közülük már jó eséllyel sojan fognak csúnyán megbetrgedni, kórházba kerülni, néhányan meghalni.
De hadd mászkáljon a fiatal, rá nem veszélyes, meg hát azért a moziknak csak nem kéne bedőlnie ugye.

Preferenciák, faszom...
warr_b
Mindkettőre reagálva: tüdőgyulladás koronavírus nélkül is történhet, emiatt bedönteni a gazdaságot és tönkretenni több ezer (valszeg inkább több tízezer) embert nem éri meg szerintem.

A másikra: csak azért döntsük be a gazdaságot több (tíz)ezer embert tönkretéve, mert az emberek nem tudnak megülni a seggükön, úgy, hogy tudják, hogy veszélyeztetettek vagy olyanokkal vannak kapcsolatban?
Jughead
Azt hittem megérted, de nem, akkor menjünk tovább. Szóval maradva a példánál, elkezdenek bekerülni a fiatalabbak, de nem döglenek meg, hanem lassan felépülnek. Közben jönnének az idősebbek ugyanazokba az ágyakba, ugyanazokhoz a dokikhoz, de nincs kapacitás, ezért ők már elkezdenek megdögleni. Aztán te, mint faszagyarek mondjuk falat fogsz az autóval közben (balesetek mindig vannak), de nem kapsz megfelelő ellátást, mert nincs kitől, mivel és hol. Közben a csajodnak vakbele lesz, de kurvára nem egyszerű gyorsan megműteni, mert az altatós a covid osztályon dolgozik 30 órája. Szólj, ha még így sem érted, megyünk tovább.
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 2 957 — Steelers fan
Egy kicsit hozzaberto beszelgetes, mint sajnos Farago urtol volt bellrol. Meg helyzeterol. Meg nem jatszasarol. Stb...
gabistar
Gábor szeretnék gratulálni! Teljesen beilleszkedtél odakint és sikeresen felvetted a mindent jobban tudok attitűdöt. Azért megsúgom, hogy nekünk, itt ragadt kelet-európai debileknek sem betárcsázós internetünk van már és bármilyen meglepő, egy részünk beszél nyelveket is, így lehetőségünk van hozzáférni a kinti anyagokhoz is, nem csak Faragóhoz. Maci Sanyit meg példaként felhozni a szakmai hozzáértésével.. Hát ne haragudj, ezzel nem tudok mit kezdeni.

Elmondom neked mi a szitu:
- Lazán PO esélyes csapat vagyunk, mert a csoportban mi vagyunk a legjobb csapat.
- Ha bent vagy a PO-ban, akkor már bármi lehet. Hiába mondod, mindhárom csapategység fejlődött az elmúlt meccseken. Mindettől függetlenül persze a D-nek a maximuma nem túl magas, de ez már így maradt ebben a szezonban.
- Bell azt csinálja, amit tennie kell, a FO pedig azt, amit neki kell. Én egyelőre Colbertben bízom jobban, az ő meglátásaiban, remélem emiatt nincs harag.
- Mindenki látja, hogy gyenge az ILB sor, mindenki tudja, hogy Bellt jó lenne megtartani, de a kérdés a hogyan. Arra még te sem válaszoltál, hogyan kellene Bellt itt tartani úgy, hogy a sapka ne boruljon be és közben hozni egy D-vezér ILB-t (vagyis kettőt).

A Cica-meccsről:
- Nem a Cinci dobta el a meccset, ez hülyeség. Gyakorlatilag végig domináltuk az egész meccset, már az első negyed végén írtam, hogy ha a meccs képe így marad, nyerünk, pedig akkor még 7-0ra vezettek a Cicák.
- Egy top 10-es csapatot vertünk idegenben, csoportmeccsen. Ez nem intézhető el egy kézlegyintéssel.
- Gyenge volt az O? Kérdezd meg erről a Cicák védelmét, szerintem nem ezt fogják mondani.
- Gyenge a védelem? Az, de fejlődik. Az elmúlt két meccsen voltak villanásaik, alakulnak. Mire jön a PO, eljutunk majd arra a szintre, hogy ennél gyengébb D-vel is nyertek már SB-t.
- Switzert szidod?? Ezt nem is értem, gyakorlatilag az egyik legjobb teljesítményt nyújtja az egész csapatból. Végre vannak visszahordásaink és elkapóként is hozzá-hozzátesz.

Te mostanában csak vagdalkozol össze-vissza, pedig ez a csapat most sem rossz. Ez a csapat most is ott van a liga 10 legjobb csapata között. A szezon hosszú, ebből még bármi lehet.
6 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 2 957 — Steelers fan
gulyásleves, túrós pogácsa, fagylalt
Gergőbácsi
Csülök pékné mangalica zsírral bekenve,hagymás krumpli ágyon arómai cserépben lassan Alkulgat.
ozibozi
Teriyaki marha basmati rizssel
empty taxi
Töltött paprika
zemanla
továbbra is angol reggeli...lassan 1.5 hét után kezd uncsi lenni (bár a mostani currys bab eléggé feldobja, remélem a gyomrom kevésbé 😀 ), de hát ennyi kalóriát ennyi pénzből hogyan máshogy? 😀
Borbinho
Bogracsban paprikas burgonya 100% handmade kovaszos kenyérrel, es saját kézzel szedett medvehagymas sonkas teszta...
Janek
Hol lehet medvezhagymás soknás tésztát szedni?? Én is akarok! 😀
7 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 2 957 — Steelers fan
Teljesen értelmetlen leírnom, mert a célalany, Sobri úgy is megcáfolja majd szent kinyilatkoztatással, de pár gondolat:
- Nincs Extrémisztán. Ez hülyeség. Különleges helyzet van, amit eddig még nem éltünk át és reméljük többet nem is fogunk. Újak a játékszabályok, azokhoz kell alkalmazkodnunk, a politikusok pedig azért vannak ott, hogy olyan döntéseket hozzanak, amik megoldják a problémát. Nekik most ez a dolguk, a többi csak maszlag, nincs kifogás.
- Ez a helyzet nem fog tartós átrendeződést okozni, az élet nem fog megváltozni tartósan. Ideiglenesen, hetekig, pár hónapig extrém szopás lesz mindenkinek (különösen az egészségügyi dolgozóknak), de ez nem fog örökké tartani.
- Bárkinek benne van a pakliban, hogy elveszíti közeli vagy távoli hozzátartozóját, barátját, de ez személyes tragédia lesz és kicsi az esély, hogy veled történjen meg. Ezzel legyen mindenki tisztában és becsüljön meg minden percet. amikor például legalább telefonon fel tudja hívni a szüleit.
- Nincs apokalipszis. Bár a gazdasági rendszerek recsegtek-ropogtak eddig is, a problémát egy külső tényező okozza. Ha a külső tényező megszűnik, minimalizálódik, visszaáll pillanatokon belül a gazdaság is.
- Spórolj, amin tudsz, ne kóvályogj felesleges helyekre, ami ráér, azt halaszd holnapra. Lesznek ínséges hónapok, de megoldódik minden.
- Nem nekünk kell most megváltani a világot, de magánszemélyként elkövethetünk mindent, hogy csökkentsük az egészségügyi rendszer leterheltségét.
- Figyeld meg az ismerőseid reakcióját, akár facebookon, akár baráti telefonbeszélgetések alkalmával, most nagyon sok dolgot megtudhatsz róluk, aminek később hasznát veszed.

Ez a fajta pánik, amit Sobri tol, nem vezet sehova, értelmetlen. Éld az életed, tartsd be az új játékszabályokat, alkalmazkodj a helyzethez és reménykedj, hogy nem ér személyes egészségügyi tragédia.
7 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 2 957 — Steelers fan
Abban segítsetek kérlek, hogy hogyan tudnék Kapás Bogival kéthetes karanténba kerülni anélkül, hogy az asszony megtudja. Előre is köszi!
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 2 957 — Steelers fan
Nem szigorúan véve meg pölö semmivel sem volt rosszabb a Steelers D# mint a Pats D# a közös derbin.
Minitron
Értem, amit mondasz és jogos is, de ez a mondat megütötte a szememet. Ez itt a Steelers és nem a Pats. Senki sem arra vágyik, hogy dobálgassuk a labdát jobbra-balra (még ha a játék fejlődése ezt is kívánja meg), hanem kőkemény zúzást várunk el a védelemtől. A játék fizikai részét akarjuk újra!

Egy Steelersnél pl Ninkovich csak a futottak még kategória kellene, hogy legyen, nálatok ő a sztár olb évek óta (hozzáteszem: semmi bajom vele, szimpatikus játékos, jó iparos).
Ez itt az AFC North, nem a vadnyugati dobópárbaj! És mindezekhez az elvárásokhoz egy rakás fos, amit látunk (a Steelers hagyományaihoz képest). Átlagos vagy az alatti játékosok, átlagos védelemmel, egyéniségek nélkül. Számomra ez katasztrófa.
1 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 2 957 — Steelers fan
Ha segghülye vagy az autóhoz, de venni akarsz egyet, elviszel magaddal egy szerelőt, hogy nézze át vásárlás előtt. Ha venni akarsz egy telefont 70 000 forintért, órákig bújod a netet, hogy melyik a legjobb. De ha felveszel több millió forint hitelt, akkor nem fordulsz szakemberhez, nem olvasol utána, elhiszed, amit egy idegen mond neked, akinek az a célja, hogy értékesítse a termékét. Értem...

Mellesleg én fix forint alapú hitelt vettem fel, mert azt javasolta 30 000 forintért egy külsős hitelügyintéző...
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 2 957 — Steelers fan
Én nem értem ezt a hisztit egyik oldalról sem. Mert bizony sokak viselkedésére nem találok más szót, még ha egyesek lelki világát sérti is ez. Könyörgöm, ez amerikai foci. Ha rajtam múlna szabályos lenne az a hit is, amit Shazier csinált, nem hogy amit a cicus Wheatonön. Ez egy ilyen játék! Nem is értem hogy szerethetett bele bárki is AFC North csapatba, ha nem szereti az ilyen meccseket!

Kedd van és még egy szó sem esett a Denver elleni meccsről. Lassan ideje lenne azzal foglalkozni, mert nem történt semmi különleges: a Steelers tovább jutott, a Cicák kiestek az első körben.
26 napja
Szokol Pittsburgh Steelers 2 957 — Steelers fan
Szerintem Kubatovék is teljesen tisztánan vannak azzal hogy a magyarok, de főleg a fradisták is inkább magyarokat szeretnének a pályan látni és a háttérben tesznek is azért hogy ez megvalósulhasson a jövőben.
davemayer
Szerintem ez így nem igaz.
A szurkolók győzelmeket szeretnének látni.
Tök mindegy kifélék-mifélék a játékosok.
Pl. amikor megjelentek a feketék az NB1-ben a Fradi tábor szarráhuhogta őket. Aztán lett a Fradinak is feketéje, megcsihadtak, mostanra meg van amikor szinte a fél csapat néger, és már le se szarják.
Lehet, hogy ezen a fórumon az az attitűd, hogy jó lenne ugyanez a siker magyarokkal, de akiket én ismerek fradiszurkolók, bérletesek, azok semmivel se örülnének jobban, ha Dzsuzsák, Német Krisztián vagy Radó lenne a siker letéteményese, nekik teljesen jó így is.
Nyilván Simon Tibit, Kellert, Telek Mancit, Lisztest, Lipcseit, Zavát meg Dzurják Csöpit mindenki felidézi, de az egy másik világ volt az egész világfutballban, sokkal kevesebb légióssal. És akkor is volt Kuntics, Kopunovics meg Fatusi Babatunde.
Sobri Jóska
Így van, nem azt mondon hogy követelik a full magyar csapatot csak páran ezt is hozzáteszik. Egyébként én is leszarom hogy hány magyar van a csapatban, az játsszon aki a legjobb, ha pont magyar annál jobb.
davemayer
Akkor már csak azt vezesd le, hogy ha lényegtelen, hogy hány magyar meg a kaukázusi rasszhoz tartozó van egy csapatban akkor miért elítélendő, ha 2 klubcsapat ( X és Y nemzetiségű) párharcában a szurkoló (aki pl X nemzetiségű, de Y-nak szurkol ha az a kedvenc csapata)? Akkor mi az összefüggés, ha tényszerűen eredményorientált versenyben a lényeg nem a ria-ria-hungáriázás tartalmi volta, hanem az, hogy aki játszik az eredményt hozzon, ukrán edzővel meg akár 11 random nemzetiségűvel.
VanillaSky
Nem értem a kérdést.
Ha azt kérdezed hogy miért baj az ha magyarként magyar klubcsapat ellen szurkolsz arra inkább nem is válaszolok.
A Ferencváros egy magyar klubcsapat, csak külföldi játszik benne akkor is magyar klubként van besorolva.
davemayer
Pedig nem annyira bonyolult. Azt írod, hogy elsődlegesen a Fradi azon érdekét tartod a szemed előtt, hogy minél eredményesebben szerepeljenek, akkor is, ha a ria-riázás csak a szokásos szlogenetek és a csapatból bőven lesz olyan, aki nem érti, hogy mit ordibál a nézőtér, így ha ukrán edző meg afrikai népek rohangásznak a pályán és ezt eredményesen teszik az többet ér, mintha néhány igazi ősmagyar tenné ezt, kevésbé eredményesen. Az esetedben pedig az állampolgárság és a klub származási országa megegyezik. Viszont bőven van olyan ember, akinél ugyanezek a szempontok csak X állampolgárként szurkol Y származási ország csapatának. Viszont ugyanaz a motivációja, hogy a 'sajátjai' eredményesen dolgozzanak akkor is, ha olyan csapattal kerülnek szembe aki megegyezik neki, mint szurkoló állampolgárságával, viszont ennyiben ki is merül a kötődése hozzájuk. Így pl egy Real-Fradi meccsen természetes, hogy a Realnak szurkolnék, mivel teszem ezt 21 éve, a Fradi meg annyit jelent, hogy néha elautózok a népligeti stadion előtt, ezen kívül semmi jelentősége számomra létüknek.
VanillaSky
Én még egy dolgot hozzátennék: amikor a politika megjelent a hazai fociban és eldöntötte, hogy kinek milyen szerepet szán, akkor megölte a sport, a versenysemlegesség lényegét.

Én leszarom az állami pénzből mesterségesen felpumpált Fradit és Vidit, leszarom azt az nb1-et, amiben politikusok csapatai versenyeznek egymással klubcsapatok helyett, amikor nekünk Nyíregyházán csak a nyomort osztották, miközben a falusi Kisvárdát tömik pénzzel, mert az Seszták csapata. De pl Kecskeméten pár éve felépítettek tehetséggel és magántökével egy csapatot, amit a rendszer kiírtott, mert kellett másnak a hely.

Szóval nekem ez a Fradi siker semmit sem jelent. Sőt, csak még jobban undorodom, mert a híres Ferencvárosból, az átkos ellencsapatából pártcsapat lett, pár ember pedig meggyőzi magát, hogy ez így van jól.

De tudom, orbánutálósorosistamigráns vagyok, meg nem magyar...
7 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 2 957 — Steelers fan
Kis színes, személyes, nem reprezentatív, saját tapasztalat. KKV-kból élek, velük vagyok napi kapcsolatba.
Az iskolabezárást követő héten először elkezdtek bezárni a ruhaboltok, mert a kutya sem ment be vásárolni.
Aztán következtek azok a cégek, akik valamilyen partneri kapcsolatban vannak egy multi termelővel, mert csak a multi alkalmazottai léphetnek be a gyár területére, ezáltal ők kiestek.
Furcsa mód ezzel egyidőben a menüs cégek forgalma is visszaesett: helyben nem fogyasztottak az emberek, a megrendelők jelentős része otthonról dolgozik, így a céges kiszállítások gyakorlatilag megszűntek. Persze emellett az alapanyag árak is elszálltak.
A különböző szépségipari ágazatok (fodrász, műkörmös, blabla) közül mind a mai napig az zárt be, akinek semmi tartaléka nincs, mert a vendégek csorognak azért lassanként be az üzletekbe. Aki tehette bezárt, jobb a biztonság alapon.
A héten kezdtek el bezárni a különböző kereskedelmi egységek, amik most nem létfontosságúak, pl ajándéküzletek, de már egy-egy építőipari cég is leállt, mert nincs alapanyag.
Száguld a dohánybolt, az élelmiszer kis- és nagyker, illetve a tüzép, mert a kivitelezők kapkodnak, nehogy elfogyjon ott is az anyag. A webshopok egyelőre stagnálnak, kicsit esnek.
A különböző jogi, pénzügyi szolgáltatók árbevétele meredeken zuhan, mert össze vannak kötve a vállalkozásokkal.

Ezek saját ügyfeles tapasztalatok, egy-két konkurenciával beszélgetve ők is hasonlókat figyeltek meg.