Szokol

Pittsburgh Steelers

Szokol
Lakhely
Nyíregyháza
Utoljára láttuk
1 napja
Regisztrált
több mint 16 éve
Fórum hozzászólások
6 864


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 napja
Szokol Pittsburgh Steelers 6 864 — Steelers fan
Alaxai egy zseni, Tórh Milán egy kurva, Gera nem edző.
7 napja
Szokol Pittsburgh Steelers 6 864 — Steelers fan
Az mind hagyján, de így, hogy a Szparika legyőzte a Barcát és az Eto kikapott a Budafucktól, gyakorlatilag egy feljutó hely elkelt!
8 napja
Szokol Pittsburgh Steelers 6 864 — Steelers fan
Erről a Balogh Balázsról, amikor berobbant az Újpestbe, azt hittem focista lesz, aztán már ő is 33 éves.
10 napja
Szokol Pittsburgh Steelers 6 864 — Steelers fan
Tegnap csak fél szemmel néztem a meccset, most viszont módjával meglestem ezt a harmadik gólt: nem az a baj, hogy eladta a labdát, hanem hogy kétszer torpant meg Szobó, miközben ész nélkül kellett volna visszafele sprintelni. Ha csak egyszer teszi a dolgát, nincs a gól. Ez egy kilenc éves gyerektől is elvárható feladata a futballpályán, ne vicceljünk már!

Remélem ez "csak" mentális fáradtság és nem az arc.
11 napja
Szokol Pittsburgh Steelers 6 864 — Steelers fan
Most vakarom a fejem, hogy hol lehet a régi munkaszerződésem, hazaérek megpróbálom előtúrni, de abban simán benne volt, hogy nemhogy engedélyköteles - de szimplán tilos mindennemű párt-mozgalom-egyesület által rendezett, közérdeklődésre számot tartó, közéleti témával foglalkozó, nagyobb létszámú rendezvényen való felszólalás, megnyilatkozás. Állami cégnél, állami munkahelyen ezt azzal magyarázták - legyen ez báremnnyire cinikus -, hogy az állam függetlenségét garantálandó 😀 hát az nem lehet, hogy állami alkalmazott ide vagy oda álljon, hogy fog onnantól elfogulatlanul dönteni?
MC12
Hogy is írtad a múltkor valamelyik témában cinikusan? Ez amolyan gumiszabály, ki állapítja azt meg, hogy közérdeklődésre számon tartó, nagy rendezvény volt-e?
15 napja
Szokol Pittsburgh Steelers 6 864 — Steelers fan
Nem Orbán, nem Gyurcsány, kezdésnek elég. Aztán ha reped a rendszer, majd megengedem magamnak azt a luxust, hogy egy szimpatikus, balos jelöltre szavazzak.
17 napja
Szokol Pittsburgh Steelers 6 864 — Steelers fan
Küldhetne az MLSZ végre valami komoly ellenfelet is. Na mindegy, majd az EL-ben az UEFA-nak talán sikerül..

Ui: jobbulást a kecsói komának, szarul nézett ki az az esés!
19 napja
Szokol Pittsburgh Steelers 6 864 — Steelers fan
Németek azt mi ezt kaptuk Április 1-n. Vagy ez csak a bolondok napjának szól ?
 telex.hu/video/2024/04/01/rakay-philip-kegyelmi-ugy-novak-katalin-szentkiralyi-vitezy-megafon-media
Toca
Kifejezetten érdekelne amúgy, de nem bírom magam rávenni, annyira irritál ez a fasz..

Ha esetleg valaki meghallgatja, egy összefoglaló érdekelne.
21 napja
Szokol Pittsburgh Steelers 6 864 — Steelers fan
Ez amúgy egy nézhetetlen, unalmas szar.
24 napja
Szokol Pittsburgh Steelers 6 864 — Steelers fan
Őszentsége Sobri Jóska
Mivel fogott meg ennyire Magyar Petya? Elég lelkesnek tűnsz, ha szabad így fogalmazni.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 864 — Steelers fan
Sportolóként rengeteg tornát, kupát, díjat, címet nyertem, de amikor elsőszülött fiadat látod első kupájával mosolyogni, az mindennél többet ér. Ráadásul mindezt 4 nap híján két korosztállyal feljebb úgy, hogy a legnagyobb tehetsége az alázat és a fegyelem!
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 864 — Steelers fan
Besírsz milyen sztorim van! 😀

Ismeretlen gyermek elkap valami szart, doktornéni kiírja egy hét otthonlétre. Míg otthon van, pénteken kiderül, hogy egy osztálytársa covidos, hipp-hopp az egész osztályt karanténba rakják.

Ismeretlen gyermekünk felgyógyulva hétfőn boldogan caplat az iskolába, de sehol senki az osztályából, mert neki nem szóltak. Kiderült, hogy kontakt se volt, így neki járni kellene suliba, de ugye nincs osztálya. A doktornéni azt mondja, hogy Ő már meggyógyult, nem tudja tovább kiírni, hiszen semmi baja.

Így szerencsétlen gyermek online hallgatja a tanárnőket, mint az osztály többi része, csak nem otthonról, hanem egyedül a tanteremben! 😀
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 864 — Steelers fan
Azérz ne menjünk el szó nélkül, hogy az állandóan lesajnált Lions és Stafford is példát mutat szakításból. Nincs hiszti, nincs twitter-háború, csak kölcsönös tisztelet. Tetszik na!
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 864 — Steelers fan
Van egy barátom. Félig magyar, félig ukrán, a felesége echte ukrán, mindketten Ungvár környékéről származnak. Igazi világpolgár amúgy abban a tekintetben, hogy élt már vagy 6 országban és beszél 5 nyelvet. Most éppen nálunk élvezik az életet.

Mikor február végén kitört a háború, elvittem focizni a nyolc éves fiát, hogy kicsit eltereljem a figyelmét. Mikor kitört belőle, hogy hülye oroszok, megbeszéltük, hogy nem minden orosz hülye. Megegyeztünk abban, hogy vannak barom magyarok és ukránok is, meg jófej magyarok és ukránok is, tehát kell lenniük jófej oroszoknak is. Megállapodtunk, hogy Putyin a barom, nem az oroszok. Aztán fociztunk egy jót.

Gyere @VvAlekosz, menjünk focizni. Beszéljünk az általánosításról egy kicsit. Beszéljünk arról, hogy két vélemény nem vélemény, mert mindenkit más ingerek érnek és más reakciókat váltanak ki egyénenként. Ne arról beszéljünk, hogy mit tett Ukrajna az ottani kisebbségért, hanem arról, hogy mit tett értük a magyar kormány. Hogy mennyire kezelte jól a helyzetet ezzel az izmozással az évek alatt. Hogy milyen lesz a magyar kormány hozzáállásának köszönhetően a helyzet a háború után. A 8 éves megértette, szerintem neked is menni fog!
26 napja
Szokol Pittsburgh Steelers 6 864 — Steelers fan
Szerintem aki szerint ez lófasz, az vagy naiv vagy teljes nihilben van a napi politikai szartól.

Ízlelgessük: egy miniszter belenyúl egy nyomozati anyagba, hogy abban a szerepe ne tűnjön ki, egy képviselőt pedig tájékoztatnak egy folyamatban lévő nyomozásról, aki valószínűleg annyira magabiztos volt, hogy leszarta az egészet.

Persze azonnali hatása nem lesz, de ne vicceljünk már: ezek nagyon komoly állítások, legalább az átlagnál értelmesebb emberkék tudják már a helyén kezelni!
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 864 — Steelers fan
Jughead ne legyél butthead. Figyelj rám: elkapja 10 darab 30 éves. 6-nak mondjuk nincs baja. 2 belázasodik, otthon kihúzza teával. Egynek rámegy mondjuk a tüdejére, három hétig fekszik otthon betegen, gyogyszerrel. Egy meg kap egy olyan tüdőgyulladást tőle, hogy hetekig foglalja a helyet és az ellátást a kórházban. Lassan épül fel, budira elmenni nem bír, csak ha közben kétszer megpihen. Végül szövődmény nélkül felépül. Akkor veszélyes a fiatalokra vagy sem?
Szokol
Nem is csak ez, de tünetmentesen ugyan, de mondjuk fertőzötten mászkál kint, mert rá ugye nem veszélyes, és nincs idős kontaktja. De a mászkálása során átfertőz 10 másik emberre, azon 10x10 másikra és így tovább, na azok közül már biztos lesz sok idős is, meg akinek van idős kontaktja. Közülük már jó eséllyel sojan fognak csúnyán megbetrgedni, kórházba kerülni, néhányan meghalni.
De hadd mászkáljon a fiatal, rá nem veszélyes, meg hát azért a moziknak csak nem kéne bedőlnie ugye.

Preferenciák, faszom...
warr_b
Mindkettőre reagálva: tüdőgyulladás koronavírus nélkül is történhet, emiatt bedönteni a gazdaságot és tönkretenni több ezer (valszeg inkább több tízezer) embert nem éri meg szerintem.

A másikra: csak azért döntsük be a gazdaságot több (tíz)ezer embert tönkretéve, mert az emberek nem tudnak megülni a seggükön, úgy, hogy tudják, hogy veszélyeztetettek vagy olyanokkal vannak kapcsolatban?
Jughead
Azt hittem megérted, de nem, akkor menjünk tovább. Szóval maradva a példánál, elkezdenek bekerülni a fiatalabbak, de nem döglenek meg, hanem lassan felépülnek. Közben jönnének az idősebbek ugyanazokba az ágyakba, ugyanazokhoz a dokikhoz, de nincs kapacitás, ezért ők már elkezdenek megdögleni. Aztán te, mint faszagyarek mondjuk falat fogsz az autóval közben (balesetek mindig vannak), de nem kapsz megfelelő ellátást, mert nincs kitől, mivel és hol. Közben a csajodnak vakbele lesz, de kurvára nem egyszerű gyorsan megműteni, mert az altatós a covid osztályon dolgozik 30 órája. Szólj, ha még így sem érted, megyünk tovább.
5 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 6 864 — Steelers fan
Válasszuk ketté: ezt a válogatottat, a csapatot, a stábot most nincs miért elővenni. Játékoskeret alapján - Szoboszlai ide vagy oda - a harmadik helyen voltunk a csoportban, de a pályán ezt eltüntettük.

A hátországot viszont érheti kritika, nem is kevés: az akadémiai rendszer nem hozta el a megváltást, csak egy erősebb NB2-t sikerült belőle kihozni egyelőre. A honosított játékosok nélkül egy szinttel lejjebb lenne a csapat. A válogatott húzóemberei továbbra sem a hazai szakma termékei, hanem időben kikerültek külföldre.

Tehát a jelen fényes, a hosszú távú fenntartása viszont erősen kérdőjeles.
több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 864 — Steelers fan
16-18 éves korában még lehet minden versenyén ott akarsz lenni. Amikor már 24 nem biztos.
De persze embere válogatja.
Egyébként meg van az a sportoló gyermek szülője tipus ( egy külön állatfaj) amelyiket a közelébe sem engednék a meccseknek, versenyeknek. De gondolom itt nem ez a helyzet.
kittli
Még ha 40 lenne, de fontos versenye lenne, akkor is ott akarnék lenni. És nem vagyok az a mindenkinél mindent jobban tud típus, egyszerűen előállhat az az eset, hogy mégis rám van szüksége és azt nehezen dolgoznám fel ha nem lennék ott.
Matthew99
Hát nemtom, én még a kórházban sem aludnék bent a gyerekkel, mivel úgyse értek jobban a gyógyításhoz mint az orvosok, akkor meg minek?. Szóval ilyen szituációban is, focimeccsen meg pláne csak többet ártanék 😀 (amire már kittli utalt is)

Sosem értettem mikor pl. egyesek bent aludtak/gubbasztottak 4-5 napokat a kórházban a gyerek mellett, még pl. egy vakbélműtétnél is, de lehet csak amiatt mondom mert én anno semmilyen szülői jelenlétet nem igényeltem mikor 1 vagy 2 heteket bent feküdtem a sebészeten. Emlékszem anno tesóm is 4-5 évesen bent feküdt vagy egy hetet, sík ideg volt mikor mentünk látogatni anyámmal, hogy minek mentünk be, mert 2 nap múlva úgyis hazaengedik, elég lett volna akkor menni 😀
eaglesmcnabb
Uh, ez annyira gyerekfüggő... Az enyém pl (még) ragaszkodik, hogy ott legyek, cserébe olyan messze kell állnom a pályától, hogy ne hallja az üvöltésem, mert a meccseken egy igazi gyökér vagyok! 😀
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 864 — Steelers fan
Bocs hogy beleszólok.....De ez az ellenzéknek mondott Hiteltelen szarházi banda tehet róla, hogy:

- Fideszre szavazok
- Nem megyek szavazni

Elárulom, a 2 variáció.....

Sajnos ma nem látok olyan pártot, aki jobb alternatívát kínál a kormánynál. Ésigaz, hogy szétlopják az országot, de csurrantanak is!
lásd Pesten ugyanez, csak még szívatnak is!!!
Könnyebb lenyelni a szart, ha vizet is adnak hozzá!
meme
Tessék, itt egy zsák krumpli, szurkolj a Steelersnek! 😊
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 864 — Steelers fan
Én megmondom nektek őszintén, háromgyerekesként is rosszul vagyok ettől az egész szartól. Tök jó, hogy röpködhetnének az ingyen tízmillák a csokból meg a babaváróból, csak közben mindez olyan ingatlanár-növekedést eredményezett, hogy még a potyamilliók is kevesek a továbblépéshez. Valahogy azt érzem, hogy még háromgyerekesként, ezáltal a rendszer haszonélvezőjeként is jobban jártam volna, ha ezek nincsenek. És akkor mit mondjanak ugye a gyermektelenek, egy- vagy kétgyerekesek...

Pl az milyen dolog, hogy egy 25 éves pár egy forint nélkül összeházasodik, felveszik másnap a babavárót és a csokot három gyerek céllal, tehát ebben a pillanatban van 20 milliójuk, gyakorlatilag hitelből, amíg nem lesznek meg a gyerekek. Ezt a bank elfogadja önrésznek, hozzárak még egyszer ennyit minimum és már veszik is a 40-45 millás házakat, gyakorlatilag teljesen hitelből. Ezzel felelősen gazdálkodó emberke hogy tud versenyezni az ingatlanpiacon?

Valahol a határ nálam a családi adókedvezménynél van, azt még el tudom fogadni, de a többit kár volt behozni a piacra.