Szokol

Pittsburgh Steelers

Szokol
Lakhely
Nyíregyháza
Utoljára láttuk
25 napja
Regisztrált
több mint 11 éve
Fórum hozzászólások
2 149


Utolsó 10 fórum hozzászólás

25 napja
Szokol Pittsburgh Steelers 2 149 — Steelers fan
Hat labdát vesztett eddig Lékai 15 perc alatt, vigye már végre le!
1 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 2 149 — Steelers fan
DK? Most komolyan? Ez szomorúbb, mint a fidesz-fölény, mert azt vártam.
1 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 2 149 — Steelers fan
Nikolov lapja is lehetett volna pirosabb, nem?
1 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 2 149 — Steelers fan
Pacman visszavonult.
dande
Ezt már nem bírja el a lelkem, először Burfict, most Pacman lép le innen... Komoly üresedés van az AFC North parasztja címért folyó versenyben...
cikesz
egy jó szándékú tanács: mielőtt negatívan véleményezel egy másik csapat játékosát, egy másik csapat topikjában, legalább annyi eszed legyen, hogy utána nézel annak hitelességének, és talán nagy megmondóember' helyett nem járatod le magadat.
Rush
Mondjuk ezzel a stílussal meg is van az új jelölt a posztra! 😀
1 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 2 149 — Steelers fan
Állítólag Bellt máris trade-elni akarja a Jets:

- Bellt meg akartuk tartani.
- Bell maradni akart.
- Bell nem maradt, mert a szerződésében nem tudtunk megegyezni vele,
- Bell kötött egy olyan szerződést a Jets-cel, ami már nem is annyira kockázatos.
- Egy olyan szerződést, amit akár átvállalhat a Steelers is.

Konklúzió: Adjunk a Jetsnek egy harmadik kört és hozzuk vissza Bellt! Jövőre meg kapjuk meg érte a negyedik körös kompenzációt! 😀
1 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 2 149 — Steelers fan
 www.facebook.com/troll0foci/videos/356193665102242/

Na, akkor ki sípolt ? 😀
Kenny
Ha a bíró fütyült, ha a nézőtérről valaki, ez műhiba, újra kellene játszani a meccset a szabályok szerint. Ha a nézőtérről jött a fütty, akkor labdaejtés, ha a sporitól, akkor újra el kellett volna végezni a szabadot. Ez így gáz...
1 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 2 149 — Steelers fan
Átok ül a Poolon...
Toca
Klopp hibája, ki kell rúgni..
Szokol
Szerintem Pepé!
Toca
Raus Pep vagy mi!
1 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 2 149 — Steelers fan
Átok ül a Poolon...
Toca
Klopp hibája, ki kell rúgni..
1 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 2 149 — Steelers fan
Leült a meccs.
1 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 2 149 — Steelers fan
Messi még vagy 3x atpördülhetett volna 😀
Toca
Az ő hibája volt, ugye....
Klaci79
nem, de rájátszott
NB2
Lónak a f@szát, már elnézést, csak le kellene venni a rózsaszín szemüveget...
Klaci79
Pörgött nyolcat, aztán vigyorgott a földön 15 másodperccel később. Ez nem rájátszás??
Szokol
Nem megrúgtak igy szerencsére nem fajt neki, de szaladj már teljes sebességgel, hogy aztán jön egy tuskó és kilök a pályáról...aztán megnézem hogy esel el.
Egy ejnye-bejnyével megúszta, pedig a labda már sehol nem volt...
Klaci79
1: csak kocogott már a törpe.
2: mi volt itt amúgy a szabálytalanság? Viccen kívül kérdezem.. Fizikai fölény kihasználása?
Szokol
Szánalmas, mondanám...de befejeztem 😂😂😂
Klaci79
Sobritól vetted át a válasz helyett szánalmas dumát? Pedig egyszerű a kérdés. Miért volt ez egyáltalán fault? Rúgás volt? Kézzel lökés? Lerántás? Vagy mi?

Legkedveltebb fórum hozzászólások

8 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 2 149 — Steelers fan
Egy kicsit hozzaberto beszelgetes, mint sajnos Farago urtol volt bellrol. Meg helyzeterol. Meg nem jatszasarol. Stb...
gabistar
Gábor szeretnék gratulálni! Teljesen beilleszkedtél odakint és sikeresen felvetted a mindent jobban tudok attitűdöt. Azért megsúgom, hogy nekünk, itt ragadt kelet-európai debileknek sem betárcsázós internetünk van már és bármilyen meglepő, egy részünk beszél nyelveket is, így lehetőségünk van hozzáférni a kinti anyagokhoz is, nem csak Faragóhoz. Maci Sanyit meg példaként felhozni a szakmai hozzáértésével.. Hát ne haragudj, ezzel nem tudok mit kezdeni.

Elmondom neked mi a szitu:
- Lazán PO esélyes csapat vagyunk, mert a csoportban mi vagyunk a legjobb csapat.
- Ha bent vagy a PO-ban, akkor már bármi lehet. Hiába mondod, mindhárom csapategység fejlődött az elmúlt meccseken. Mindettől függetlenül persze a D-nek a maximuma nem túl magas, de ez már így maradt ebben a szezonban.
- Bell azt csinálja, amit tennie kell, a FO pedig azt, amit neki kell. Én egyelőre Colbertben bízom jobban, az ő meglátásaiban, remélem emiatt nincs harag.
- Mindenki látja, hogy gyenge az ILB sor, mindenki tudja, hogy Bellt jó lenne megtartani, de a kérdés a hogyan. Arra még te sem válaszoltál, hogyan kellene Bellt itt tartani úgy, hogy a sapka ne boruljon be és közben hozni egy D-vezér ILB-t (vagyis kettőt).

A Cica-meccsről:
- Nem a Cinci dobta el a meccset, ez hülyeség. Gyakorlatilag végig domináltuk az egész meccset, már az első negyed végén írtam, hogy ha a meccs képe így marad, nyerünk, pedig akkor még 7-0ra vezettek a Cicák.
- Egy top 10-es csapatot vertünk idegenben, csoportmeccsen. Ez nem intézhető el egy kézlegyintéssel.
- Gyenge volt az O? Kérdezd meg erről a Cicák védelmét, szerintem nem ezt fogják mondani.
- Gyenge a védelem? Az, de fejlődik. Az elmúlt két meccsen voltak villanásaik, alakulnak. Mire jön a PO, eljutunk majd arra a szintre, hogy ennél gyengébb D-vel is nyertek már SB-t.
- Switzert szidod?? Ezt nem is értem, gyakorlatilag az egyik legjobb teljesítményt nyújtja az egész csapatból. Végre vannak visszahordásaink és elkapóként is hozzá-hozzátesz.

Te mostanában csak vagdalkozol össze-vissza, pedig ez a csapat most sem rossz. Ez a csapat most is ott van a liga 10 legjobb csapata között. A szezon hosszú, ebből még bármi lehet.
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 2 149 — Steelers fan
Nem szigorúan véve meg pölö semmivel sem volt rosszabb a Steelers D# mint a Pats D# a közös derbin.
Minitron
Értem, amit mondasz és jogos is, de ez a mondat megütötte a szememet. Ez itt a Steelers és nem a Pats. Senki sem arra vágyik, hogy dobálgassuk a labdát jobbra-balra (még ha a játék fejlődése ezt is kívánja meg), hanem kőkemény zúzást várunk el a védelemtől. A játék fizikai részét akarjuk újra!

Egy Steelersnél pl Ninkovich csak a futottak még kategória kellene, hogy legyen, nálatok ő a sztár olb évek óta (hozzáteszem: semmi bajom vele, szimpatikus játékos, jó iparos).
Ez itt az AFC North, nem a vadnyugati dobópárbaj! És mindezekhez az elvárásokhoz egy rakás fos, amit látunk (a Steelers hagyományaihoz képest). Átlagos vagy az alatti játékosok, átlagos védelemmel, egyéniségek nélkül. Számomra ez katasztrófa.
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 2 149 — Steelers fan
Én nem értem ezt a hisztit egyik oldalról sem. Mert bizony sokak viselkedésére nem találok más szót, még ha egyesek lelki világát sérti is ez. Könyörgöm, ez amerikai foci. Ha rajtam múlna szabályos lenne az a hit is, amit Shazier csinált, nem hogy amit a cicus Wheatonön. Ez egy ilyen játék! Nem is értem hogy szerethetett bele bárki is AFC North csapatba, ha nem szereti az ilyen meccseket!

Kedd van és még egy szó sem esett a Denver elleni meccsről. Lassan ideje lenne azzal foglalkozni, mert nem történt semmi különleges: a Steelers tovább jutott, a Cicák kiestek az első körben.
5 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 2 149 — Steelers fan
Én tudom, hogy aljas geci vagyok, de csak megkérdezem: Norbi! Hogy teccik Lemar? 😀
9 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 2 149 — Steelers fan
De ez nagyon nem optimális építkezés. Egy olyan csapatnál, ahol ennyi a probléma, és ilyen sok a hiányposzt, odaadni mindent egy 1/1-es projekt irányítóért, aki ugyan annyira bust lehet 2 év múlva, mint most, finoman szólva is érdekes lépés. Így nem lehet építkezni. Most a darft-on nem lehetett kellően erősíteni, és a jövőévin sem lehet majd a fel-trade miatt. Az FA piac sem pálya, mert így csak erős túlfizetéssel tudnak majd igazolni, hiszen önmagában LA nem lesz annyira csalogató, ha kiábrándító szezont futnak, és még a remény sem áll fent a fejlődésre.
Nem kellett volna felmenni és mindent feláldozni egy irányítóért, aki ráadásul nem egy Luck szint, de még csak Mariota-t sem közelíti meg. Ki lehetett volna vinni Lynch-et, akiben ugyan úgy ott van a potenciál, és lehetett volna rendesen építkezni. Holott pont Goff volt az, aki kvázi NFL kész irányítónak tűnt, és mindenki úgy volt vele, hogy azért is mennek fel érte, mert új város, új irányító, új franchise. Ez így teljesen érthető is volt. Erre most derül ki, hogy még Wentz szintjét sem üti meg (ami nagyon nem magas), és csak egy projekt QB-nak hozták?!?! Valaki nagyon benézett valamit, v. szörnyű döntést hozott. Így semmi értelme nem volt, hogy 19-ra lapot húztak.
Awesome88
Még mindig nem érted: Teszem azt a Rams úgy gondolja, hogy Goff lesz minden idők legjobb qb-ja, mert annyira magasan van a fejlődési plafon. Sőt, még azzal is tisztában voltak, hogy baromi lassan fog fejlődni és lemegy az első szezon, mire egyáltalán nevezni érdemes. Sőt, mondjuk még azt is gondolták, hogy az elmúlt 30 évben nem ilyen prospect. Ráböktek és azt mondták, nekünk Ő kell még így is (a'la Mullholand Drive: Ő lesz a lány! 😊 ). Ha ez így lesz, akkor felteszem neked a kérdést: rossz döntést hoztak?
Szokol
Hogy ne érteném... ez nem atomfizika 😊 De amit írsz az egy szép álom inkább, amire igen csekély az esély, hogy valóra válik. Lejjebb Empty is leírta, hogy az elsődleges oka az volt Goff draftolásának, hogyhelyi srác, nagy média értékkel az új városhoz. Emellett pedig papíron ő volt az NFL készebb, aki idén kezdő lehet, míg a másik hype QB Wentz, több padozásra számíthatott, lévén alacsonyabb osztályból is érkezett. Nem azért hozták mert akkora a plafonja mint Brady-nek, mert ha ez tényleg így lenne, akkor a fél liga sorban állt volna érte, és nem csak a QB hiányos csapatok kényszerből, hogy: "nincs más", hanem azok is akik ezt megtehették volna, és padoztathatták volna egy kezdő mögött. Addig tiszta sor, hogy féltik, meg még nincs kész, de erről lentebb már leírtam a véleményem...
Awesome88
Bocsánat, hogy ezt előszedem a 48. oldalról, csak ez a beszélgetés beugrott péntek hajnalban 😀
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 2 149 — Steelers fan
 www.nyiregyhazaspartacus.hu/hirek_reszletes.php?id=2103
A Szpari első fokon megnyerte a pert az MLSZ ellen, ezek alapján - jelen állás szerint - jogtalan volt a kizárása. Nyilván még jön sok-sok fok, mire jogerős lesz, de ha így marad, a tervek szerint szűk 3 milliárd forint értékű kártérítési pert szándékozunk indítani az MLSZ ellen.
több mint 6 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 2 149 — Steelers fan
"Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól, mert te velem vagy; a te veszsződ és botod, azok vigasztalnak engem."
(Zsolt 23:4)Collapo
Nyertünk! 😊
(Szokol 20:23)

😊
7 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 2 149 — Steelers fan
Én bevallom, Haleyvel kapcsolatban tévedtem: tényleg nem hozta ki az utóbbi 1-2 évben a potenciált a keretből. Azonban a szerepét abban, hogy idáig jutott a támadósor én még mindig nem vitatnám el. Ráadásul sok aprósággal nem is vagyunk tisztában, pl mekkora volt a szerepe a draftokon. Mindenesetre én továbbra is hiszem, hogy nélküle pl Rőtlis már visszavonult volna.

Fitchner ahogy kezdte, az katasztrófa volt: egyszerűen elengedte Big Bent, hadd csináljon amit akar, de Ben már nem 25 éves. Szerencsére változtatott és hihetetlenül racionális játékot kezdett játszani az O. Persze közel sem olyan látványos, mint pl a Chiefs vagy a Rams támadójátéka, de nekem nagyon tetszik ez a tökéletes tervszerűség.

A védelem pedig keményedik meccsről-meccsre, de én Butlerben még mindig azt látom, hogy hosszú ideig alulteljesített a kerete. Mindenesetre ha maradnak ezen a szinten (bárcsak fejlődnének!), akkor elégedettek lehetünk az Ő munkájával is.

Bellel kapcsolatban pedig csak pozitív érzéseim vannak: teljesen megértem Őt, ráadásul örülök, hogy tökös gyerek volt és tényleg kiüli az évet. Sok sikert neki máshol! Megértem a FO-t is: van három alkalmazottam, imádom mindet, fantasztikus emberek és kollégák, de van egy határ, amit a bérköltségekre tudok fordítani. Máshol több pénzt kereshetnének, de a fantasztikus személyiségem és a munkakörnyezet miatt mégis velem dolgoznak (lásd SB-contender csapat előnyei). Viszont azt is megértem, hogy másnak fontosabb a pénz, emiatt nem tudok haragudni senkire. Én csak annyit kérek, hogy szépen váljon el egymástól Bell és a csapat, mert szerintem mindketten megérdemlik.
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 2 149 — Steelers fan
Nagyon szépen szeretném megköszönni mindenkinek, aki akár csak egy kábel kölcsönadásával is hozzájárult az elmúlt két nap közvetítéséhez. Számomra tökéletes volt, nyilván kihoztátok a maximumot a lehetőségekből és mivel ezért senki egy fillért sem kapott, az itt-ott előjövő hibák sem voltak zavaróak! Höri, Empty és Gabó húzták elsősorban a csapatot, de számomra meglepő módon JJ sem egy sznob barom, mint itt a fórumon, hanem egy hozzáértó, jó humorú faszi Ibra-kinézettel! 😊

Szóval köszönöm mindannyiótoknak még egyszer!

Ui: mára mi várható? Rádió, youtube vagy csak szöveges követés?
több mint 7 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 2 149 — Steelers fan
A Steelers nem csak egy franchise a sok közül, a Steelers megbecsüli az értékeit és meghálálja azt a sok éves kemény munkát, a hűséget, a vért és verejtéket, amit a sárga-feketék mezéért tett egy-egy játékos. Ezért volt például Smith rosteren tavaly előtt egészen a SB-ig, ezért szeretnek itt játszani a játékosok, mert ez nem csak egy csapat, hanem a Rooneyknak köszönhetően egy igazi család.

Éppen ezért engedtük el most Wardot. Láttuk rajta, hogy öregszik és a sok éves kemény, gyötrelmes munkájának gyümölcseként, a tisztelet legnagyobb jeleként cutoltuk. Mert megérdemli. Mert ezt érdemli. Tehettünk volna elé persze egy rövid időtartamú szerződést, de láthatóan neki sem ez lett volna az érdeke, hiszen akkor még a végén a maga megérdemelt dicsőségében távozhatott volna.

Így a Steelers család inkább elvágta a család egyik fontos tagjának a torkát (nem a családfőét, hiszen az maga A2R, akinek köszönhetően ez a franchise más, mint a többi - nem tudom mondtam-e már) és kidobtuk a szemetesbe. Hadd rohadjon ott a teste.

De persze érdemeit elismerjük, hiszen minden idők legeredményesebb elkapója a családnak. Meg persze ő futballjátékos elsősorban, nem elkapó. Vagyis bocsánat, csak volt. Mert most egy szarkupac, amit a kedves gazdája még csak el sem ásott.

Éljen a család! Vagy ahogy Danny Devito mondta az Ikrekben: "Család a seggem!".