NFL Draft 2025
14 feliratkozó
19 napja
Nekem ez ilyen tipik magyar focista megmagyarázás. Ha nem jön az a sérülés vitt volna a fradi.Ha leveszed Urban Meyer negatív hatását, akkor nincs tragédia:Top10 NFL QB, a Jaxnél nem rajta múlik, hogy még nem nyertek Super Bowlt.Egy elit O guru alatt talán benne lehet potenciál hogy top10 legyen, inkább így fogalmaznék.
Ott más visz el évtizedeket a franchise életéből. Ha lenne egy lista, hogy ki viszi el a legtöbbet és ki a legkevesebbet, Lawrence utóbbin trónolna. Illetve bárcsak ott tartana a Jax, hogy már semmi más nem hiányzik egy SB runhoz, csak egy Lawrencenél is jobb irányító.
Őszentsége Sobri Jóska
Túl kevés TD-t dob, az intek száma meg nagyon csúnya, a TD-INT ratio meg katasztrófa. Az eye test menti némiképp, meg a szar környezet és személyzet.
Cruyffista
25-8
21-14
11-7
Doug Pederson és Press Taylor kóklerek. 3-4 hónap után elfogynak fejben és lélekben, semmi újat nem képesek produkálni.
TLaw legjobb skill playere az idei évig Kirk v Engram volt, most meg a rookie Thomas.
Calvin Ridley egy ideig jól nézett ki, de hektikus volt és azóta sincs sehol.
A második legjobb célpont jelenleg Parker Washington.
Az OL-je a 26-30. helyek között mozog, 23.-nál sose voltak feljebb.
Hát, hogy mondjam, nem ideális körülmények.
De a GM szerint amúgy minden fasza!
Szóval az edzői stáb- skill sor - off line hármasból konkrétan nincs kihez nyúlni.
Ahhoz képest jól elvergődik.
Darnold, Goff, Purdy ilyen körülmények között kamillázna.
Pl Purdy teljesítményén meg is látszik, ha nem ideális körülmények között van. Stroud is baromira bezuhant pedig Nico Collins, Mixon és Slowik még van neki, már ha az utóbbi jó playcaller...
Willie Parker
Én nem mondom, hogy Lawrence gyenge de a Jax helyében minden gondolkodás nélkül lecserélném egy jobbra ha van rá lehetőség.
Meg azt is megnézném ha most beraknánk Goff helyére akkor mi jönne ki a dologból. Bár tudod mit? Inkább ne.
19 napja
Cruyffista
3 559
Ha leveszed Urban Meyer negatív hatását, akkor nincs tragédia:Adom amit írsz, de ez kutyaszar. A td-k száma is és az inteké is 😀
25-8
21-14
11-7
Willie Parker
Mondjuk én eleve nem vártam Mahomes szintet tőle, pedig all time prospectként harangozták. De ennél azért többet, és szerintem még kijöhet belőle, egy okos csapat ahol dögvész van bepróbálkozik nála.
19 napja
Willie Parker
15 674
Ha leveszed Urban Meyer negatív hatását, akkor nincs tragédia:Top10 NFL QB, a Jaxnél nem rajta múlik, hogy még nem nyertek Super Bowlt.Egy elit O guru alatt talán benne lehet potenciál hogy top10 legyen, inkább így fogalmaznék.
Ott más visz el évtizedeket a franchise életéből. Ha lenne egy lista, hogy ki viszi el a legtöbbet és ki a legkevesebbet, Lawrence utóbbin trónolna. Illetve bárcsak ott tartana a Jax, hogy már semmi más nem hiányzik egy SB runhoz, csak egy Lawrencenél is jobb irányító.
Őszentsége Sobri Jóska
Túl kevés TD-t dob, az intek száma meg nagyon csúnya, a TD-INT ratio meg katasztrófa. Az eye test menti némiképp, meg a szar környezet és személyzet.
Cruyffista
25-8
21-14
11-7
Doug Pederson és Press Taylor kóklerek. 3-4 hónap után elfogynak fejben és lélekben, semmi újat nem képesek produkálni.
TLaw legjobb skill playere az idei évig Kirk v Engram volt, most meg a rookie Thomas.
Calvin Ridley egy ideig jól nézett ki, de hektikus volt és azóta sincs sehol.
A második legjobb célpont jelenleg Parker Washington.
Az OL-je a 26-30. helyek között mozog, 23.-nál sose voltak feljebb.
Hát, hogy mondjam, nem ideális körülmények.
De a GM szerint amúgy minden fasza!
Szóval az edzői stáb- skill sor - off line hármasból konkrétan nincs kihez nyúlni.
Ahhoz képest jól elvergődik.
Darnold, Goff, Purdy ilyen körülmények között kamillázna.
Pl Purdy teljesítményén meg is látszik, ha nem ideális körülmények között van. Stroud is baromira bezuhant pedig Nico Collins, Mixon és Slowik még van neki, már ha az utóbbi jó playcaller...
19 napja
MahomesTop10 NFL QB, a Jaxnél nem rajta múlik, hogy még nem nyertek Super Bowlt.Trevorral az a legnagyobb gond h elhiszik h franchise QB, holott semmi extra nincs a paliban es ez sulyos eveket visz majd el a franchise eletebol.Speciel ebben nem. Trevorral semmi komoly gond nincs, ha épp nem sérült.Sixo te vagy az? 😀Nem tudtam, hogy az ő mondása ez, de néha neki is lehet igaza.
iktriad
szaba
iktriad
Beki
Őszentsége Sobri Jóska
Allen
Herbert
LJ
Goff
Burrow
Stroud
Stafford
Purdy
Love
És akkor még tudok 5-6 olyat aki jobb nála.
19 napja
Cruyffista
3 559
Top10 NFL QB, a Jaxnél nem rajta múlik, hogy még nem nyertek Super Bowlt.Egy elit O guru alatt talán benne lehet potenciál hogy top10 legyen, inkább így fogalmaznék.
Őszentsége Sobri Jóska
19 napja
Top10 NFL QB, a Jaxnél nem rajta múlik, hogy még nem nyertek Super Bowlt.Trevorral az a legnagyobb gond h elhiszik h franchise QB, holott semmi extra nincs a paliban es ez sulyos eveket visz majd el a franchise eletebol.Speciel ebben nem. Trevorral semmi komoly gond nincs, ha épp nem sérült.Sixo te vagy az? 😀Nem tudtam, hogy az ő mondása ez, de néha neki is lehet igaza.
iktriad
szaba
iktriad
Beki
19 napja
Beki
1 069
Trevorral az a legnagyobb gond h elhiszik h franchise QB, holott semmi extra nincs a paliban es ez sulyos eveket visz majd el a franchise eletebol.Speciel ebben nem. Trevorral semmi komoly gond nincs, ha épp nem sérült.Sixo te vagy az? 😀Nem tudtam, hogy az ő mondása ez, de néha neki is lehet igaza.
iktriad
szaba
iktriad
22 napja
Most már biztos, hogy Shedeur Sanders és Travis Hunter is játszani fog az Alamo Bowlon (december 29., 00:30 - net4+)Btw Cam Ward is játszani fog szombaton a Pop-Tarts Bowlon
www.espn.com/college-football/story/_/id/43145557/colorado-adds-record-insurance-coverage-qb-sanders-hunter
r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
23 napja
Travis Huntert szépen kicsinálja az internet ezekkel a magánéleti sztorikkal, pedig még a draft sem zajlott le. Már ott tartunk hogy volt nfl játékosok adnak neki párkapcsolati tanácsokat social medián keresztül. Beteges
Cruyffista
23 napja
Most már biztos, hogy Shedeur Sanders és Travis Hunter is játszani fog az Alamo Bowlon (december 29., 00:30 - net4+)---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
23 napja
szaba
10 702
Szerintem meg az a SB run volt a 21. század legnagyobb sport fluke-ja. Nézd a többi szezonját Dougnak.Tudom elfogult vagyok DPvel kapcsolatban a SB miatt ès Press Taylor miatt megèrdemli a savat, de meggyőződésem hogy Balfèk sokkal nagyobb ludas. Nem ő az első HC akit kicsinál ès amilyen hülyèk a tulajok tartok tőle nem ő lesz az utolsó. Komolyan nem èrtem mit tart az-az ember a fiókjában hogy mindig ide eljut....Amúgy nem vagyok TL utáló, szerintem leginkább egy stabil környezet hiányzik neki, de azt sem látom benne, hogy beférne valaha is a top 5-be. Remélem sikerül egy jó edzőt találni - sajnos az eddigiek alapján vannak kétségeim efelől.Igen Shao Khannak még egyszer nem sikerült jó HC-t (vagy GM-et ha már itt tartunk) találni, mióta ő a tulaj. Művészet 9-ből semmit produkálni, ha Coughlin ámokfutását, mint kvázi GM beszámítjuk.
szaba
iktriad
dande2
23 napja
Tudom elfogult vagyok DPvel kapcsolatban a SB miatt ès Press Taylor miatt megèrdemli a savat, de meggyőződésem hogy Balfèk sokkal nagyobb ludas. Nem ő az első HC akit kicsinál ès amilyen hülyèk a tulajok tartok tőle nem ő lesz az utolsó. Komolyan nem èrtem mit tart az-az ember a fiókjában hogy mindig ide eljut....Amúgy nem vagyok TL utáló, szerintem leginkább egy stabil környezet hiányzik neki, de azt sem látom benne, hogy beférne valaha is a top 5-be. Remélem sikerül egy jó edzőt találni - sajnos az eddigiek alapján vannak kétségeim efelől.Igen Shao Khannak még egyszer nem sikerült jó HC-t (vagy GM-et ha már itt tartunk) találni, mióta ő a tulaj. Művészet 9-ből semmit produkálni, ha Coughlin ámokfutását, mint kvázi GM beszámítjuk.
szaba
iktriad
23 napja
Amúgy nem vagyok TL utáló, szerintem leginkább egy stabil környezet hiányzik neki, de azt sem látom benne, hogy beférne valaha is a top 5-be. Remélem sikerül egy jó edzőt találni - sajnos az eddigiek alapján vannak kétségeim efelől.Igen Shao Khannak még egyszer nem sikerült jó HC-t (vagy GM-et ha már itt tartunk) találni, mióta ő a tulaj. Művészet 9-ből semmit produkálni, ha Coughlin ámokfutását, mint kvázi GM beszámítjuk.
szaba
23 napja
Travis Huntert szépen kicsinálja az internet ezekkel a magánéleti sztorikkal, pedig még a draft sem zajlott le. Már ott tartunk hogy volt nfl játékosok adnak neki párkapcsolati tanácsokat social medián keresztül. BetegesNe olvass el mindent
Cruyffista
---
23 napja
Cruyffista
3 559
Travis Huntert szépen kicsinálja az internet ezekkel a magánéleti sztorikkal, pedig még a draft sem zajlott le. Már ott tartunk hogy volt nfl játékosok adnak neki párkapcsolati tanácsokat social medián keresztül. Beteges
23 napja
szaba
10 702
Amúgy nem vagyok TL utáló, szerintem leginkább egy stabil környezet hiányzik neki, de azt sem látom benne, hogy beférne valaha is a top 5-be. Remélem sikerül egy jó edzőt találni - sajnos az eddigiek alapján vannak kétségeim efelől.
23 napja
Idén már a fumble problémája sem volt vészes, és nem dob semmivel sem több picket, mint mások. Ha vele gond van, akkor ezzel az erővel mondhatjuk, hogy pl. a Chargersnél is QB gondok vannak.Ha éppen nem fumblizik vagy dobja más mezben futballozó játékosnak. Ja, mikor jó döntéseket hoz, akkor szinte mindegyik QB jó amúgy.Speciel ebben nem. Trevorral semmi komoly gond nincs, ha épp nem sérült.Sixo te vagy az? 😀Nem tudtam, hogy az ő mondása ez, de néha neki is lehet igaza.
iktriad
szaba
iktriad
szaba
Ha listázni kellene a Jags problémáit a QB elég későn kerülne elő nálam.
Hogy lehetnék én. Nekem kifejezetten tetszik, hogy a Jags már évek óta egy bohóc QB-val szenved és még mindig hisznek benne és még tovább ott tartják. Én lennék az utolsó aki oda QB váltást akar, a végén még valami értelmes irányítója lenne a csapatnak...Te alapból utálod, mert az állam jobb egyetemi csapatában játszott anno egyetemen. 😀
Sixo
Szerkesztette: iktriad
24 napja
Hogy lehetnék én. Nekem kifejezetten tetszik, hogy a Jags már évek óta egy bohóc QB-val szenved és még mindig hisznek benne és még tovább ott tartják. Én lennék az utolsó aki oda QB váltást akar, a végén még valami értelmes irányítója lenne a csapatnak...Sixo te vagy az? 😀szabaA Jags pl. jelenleg 1/3-on választ és nálunk kb a legnagyobb need a QB.Én az utóbbi időben azt olvastam, hogy CBként készül és szeretne majd bizonyos playekben fent lenni a támadó oldalon.Ez mondjuk nekem eléggé racionálisan hangzik. Talán ez lenne a legjobb alapötlet.
ZERO_L
Mondjuk szerintem méltatlanul alulértékelik azon szempontot, hogy melyik csapathoz fog kerülni, mert az a posztjában is marha sokat fog befolyásolni.
zacknorb
iktriad
iktriad
24 napja
szaba
10 702
Ha éppen nem fumblizik vagy dobja más mezben futballozó játékosnak. Ja, mikor jó döntéseket hoz, akkor szinte mindegyik QB jó amúgy.Speciel ebben nem. Trevorral semmi komoly gond nincs, ha épp nem sérült.Sixo te vagy az? 😀Nem tudtam, hogy az ő mondása ez, de néha neki is lehet igaza.
iktriad
szaba
iktriad
24 napja
Speciel ebben nem. Trevorral semmi komoly gond nincs, ha épp nem sérült.Sixo te vagy az? 😀Nem tudtam, hogy az ő mondása ez, de néha neki is lehet igaza.
iktriad
szaba
24 napja
szaba
10 702
Sixo te vagy az? 😀Nem tudtam, hogy az ő mondása ez, de néha neki is lehet igaza.
iktriad
24 napja
Sixo te vagy az? 😀szabaA Jags pl. jelenleg 1/3-on választ és nálunk kb a legnagyobb need a QB.Én az utóbbi időben azt olvastam, hogy CBként készül és szeretne majd bizonyos playekben fent lenni a támadó oldalon.Ez mondjuk nekem eléggé racionálisan hangzik. Talán ez lenne a legjobb alapötlet.
ZERO_L
Mondjuk szerintem méltatlanul alulértékelik azon szempontot, hogy melyik csapathoz fog kerülni, mert az a posztjában is marha sokat fog befolyásolni.
zacknorb
iktriad
24 napja
szaba
10 702
A Jags pl. jelenleg 1/3-on választ és nálunk kb a legnagyobb need a QB.Én az utóbbi időben azt olvastam, hogy CBként készül és szeretne majd bizonyos playekben fent lenni a támadó oldalon.Ez mondjuk nekem eléggé racionálisan hangzik. Talán ez lenne a legjobb alapötlet.
ZERO_L
zacknorb
iktriad