NFL Draft 2025
Egy 7 éve halott projektet élesztettem újra, eddig 65 ismertető készült el.
A felhasznált források meglehetősen vegyesek: nfl.com, B/R, PFN, egyetemek honlapjai, Wikipedia...
Poloska vagyok.
Empty, all name csapat nem lesz?Meg akartam várni a Brugler-féle Beast kiadványt (abban van a legtöbb prospect felsorolva, megjelenés ápr. 9.)
warr_b
De akkor egy 2025 NFL Draft Pre-Season All-Name Team, a vastag betűs az első csapatos:
QB: D.J. Uiagalelei (Florida State), Jaxson Dart (Ole Miss)
RB: Ty Son Lawton (Indiana), Jo'Quavious Marks (USC), Ulysses Bentley IV (Ole Miss), Kobe Pace (Virginia)
WR: Money Parks (Utah), Isaac TeSlaa (Arkansas), Theo Wease (Missouri), Abdul-Fatai Ibrahim (Louisiana Tech), Moose Muhammad III (Texas A&M), Mario Williams (Tulane)
TE: Rivaldo Fairweather (Auburn), Colston Loveland (Michigan), Jake Briningstool (Clemson), Oronde Gadsden II (Syracuse)
OT: Reuben Fatherlee II (Texas A&M), Esa Pole (Washington State), Gerad Christian-Lichtenhan (Oregon State), Luke Felix-Fualalo (Hawaii)
IOL: Bryce Cabeldue (Kansas), Dartanyan Tinsley (Cincinnati), Nofoafia Tulafono (Wyoming), Dylan Fairchild (Georgia), Connor Pay (BYU), Torricelli Simpkins III (South Carolina)
DI: Tonka Hemingway (South Carolina), Nash Hutmacher (Nebraska), Dvon J-Thomas (Penn State), Sulaiman Kpaka (Mississippi State), Octavious Oxendine (Kentucky), Aeneas Peebles (Virginia Tech)
ED: Johnny Walker Jr. (Missouri), Princely Umanmielen (Ole Miss), Oluwafemi Oladejo (UCLA), Que Robinson (Alabama)
LB: Power Echols (North Carolina), Ruben Hyppolite II (Maryland), Bam Martin-Scott (South Carolina), Jamon Dumas-Johnson (Kentucky), Chris Paul Jr. (Ole Miss), Tamuarion Wilson (Central Arkansas)
S: Mac McWilliams (UCF), Lathan Ransom (Ohio State), Dante Trader Jr. (Maryland), Kamren Fabiculanan (Washington), Maxen Hook (Toledo), Shaquan Loyal (Rutgers)
CB: O'Donnell Fortune (South Carolina), Greedy Vance Jr. (USC), Robert Longerbeam (Rutgers), Cobee Bryant (Kansas), David Spaulding (South Carolina), Upton Stout (Western Kentucky)
K: Robert Gunn (Clemson), Tyler Loop (Arizona)
P: Alex Mastromanno (Florida State), Alex Bacchetta (Penn State)
LS: Rino Monteforte (Notre Dame), Nate Merchant (Coastal Carolina)
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
What?Azt mondta elsődlegesen ő CB és minden CB playnél fent akar lenni, és a célja hogy all time CB legendák mellé kerüljön fel a neve. Persze be akar állni az O-ba is ha úgy van. Csak egyszerre két oldallal nem lehet edzeni, és utána még játszani is. Itt most nem arról van szó, hogy ne állhatna be special playekre meg 1-2 redzone playre. De ezeknek a csapatoknak a WR gondját nem fogja megoldani, ha nem győzik meg, hogy full time WR legyen.
Már a combineon is mondta, hogy ő mindkét oldalon tervez játszani. ZERO_L
1. Félidő WRÉn leragadtam ott, hogy Hunter lenyilatkozta kétséget kizáróan, egyértelműen, hogy CB akar lenni, és annak készült mindig is. Mostanában viszont a média WR-ként hivatkozik rá, akár a Pats, akár a Jax, de még a Giants kapcsán is. Komoly nyomást raknak a srácra.What?
Cruyffista
Már a combineon is mondta, hogy ő mindkét oldalon tervez játszani. Pont ez a legnagyobb kérdőjel vele kapcsolatban, hogy mit akar, mennyire ragaszkodik hozzá és mennyire lehet terelni, jobb belátásra bírni.
Amúgy rosszul tekintünk eddig rá, mert máshogyan lesz two-way játékos.
Ősszel Giantsben nyomja majd, januártól meg irány a Knicks 🤣
Travis Hunter might be the GREATEST athlete of all time.
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) March 29, 2025
He had to be created in a lab 🤯 pic.twitter.com/4Tj3BzC22U
ZERO_L
2. Félidő CB
😁
Empty, all name csapat nem lesz?rivaldo fairweather úgyis megnyeri az ideit 😂
warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Én leragadtam ott, hogy Hunter lenyilatkozta kétséget kizáróan, egyértelműen, hogy CB akar lenni, és annak készült mindig is. Mostanában viszont a média WR-ként hivatkozik rá, akár a Pats, akár a Jax, de még a Giants kapcsán is. Komoly nyomást raknak a srácra.What?
Cruyffista
Már a combineon is mondta, hogy ő mindkét oldalon tervez játszani. Pont ez a legnagyobb kérdőjel vele kapcsolatban, hogy mit akar, mennyire ragaszkodik hozzá és mennyire lehet terelni, jobb belátásra bírni.
Amúgy rosszul tekintünk eddig rá, mert máshogyan lesz two-way játékos.
Ősszel Giantsben nyomja majd, januártól meg irány a Knicks 🤣
Travis Hunter might be the GREATEST athlete of all time.
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) March 29, 2025
He had to be created in a lab 🤯 pic.twitter.com/4Tj3BzC22U

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Draftniknek meg beatwriternek lenni azért külön kávéház, még ha Allbright tényleg a jobb beatwriterek közé is tartozik.Draft fatigue, ezért csúszik "belsős infók szerint" Banks is, nem tudnak ezek a klikkvadász balfaszok mint Allbright, Kleiman meg a Rookie Watxh miről írni.Allbright jelenleg a Broncos első számú insidere, őt nem sorolnám ebbe a halomba. Az FA-t telibe találta denveri részről, de pl februárban megszellőztetett egy wilson winston qb roomon a giantsnél. A draft szezont meg elég kimagasló találati arannyal tolja évek óta. Persze én is gondoltam ra, hogy ez a nagy wr hate egy nagy smoke részéről, hogy McMillanért ne jöjjön fel senki, de most már minden komoly mockolónál csúsznak.
dancogo
Cruyffista

Madden hates me.

Draft fatigue, ezért csúszik "belsős infók szerint" Banks is, nem tudnak ezek a klikkvadász balfaszok mint Allbright, Kleiman meg a Rookie Watxh miről írni.Allbright jelenleg a Broncos első számú insidere, őt nem sorolnám ebbe a halomba. Az FA-t telibe találta denveri részről, de pl februárban megszellőztetett egy wilson winston qb roomon a giantsnél. A draft szezont meg elég kimagasló találati arannyal tolja évek óta. Persze én is gondoltam ra, hogy ez a nagy wr hate egy nagy smoke részéről, hogy McMillanért ne jöjjön fel senki, de most már minden komoly mockolónál csúsznak.
dancogo

Egyre több csapat insidere hozza, hogy nincs a csapat boardján első körre értékelt WR, megérkezik Höri bástya egy komplett divízióra valóval.Jó mondjuk ez már bőven smokescreen szezon is
Cruyffista
Lesz ez még így se!
Konszenzus WR1 volt nagyon-nagyon sokáig. Sőt fix top5, de minimum top 10 pick...Egyrészt a videó freshman évében készült, másrészt szerintem a liga nagy része nem szeret filmet nézni. Ezt a csávót meg ne linkeljük már, mert még az aggregator accountok közül is a legalja
Nem csak arra vagyok kíváncsi mennyit fog csúszni, mert most csúszásban van a közvélemény szerint, de azt is nagyon várom a profik között mire lesz képes. Én eddig is nagyon fáztam tőle, szerintem ő egy normális classban második körös lenne.
Yikes: Arizona WR Tetairoa McMillan says he doesn’t watch football and doesn’t like watching game film:
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) March 30, 2025
“I don’t like watching film either…I don’t ever need to watch it by myself because we go over [film] as a receiver group.”
😬😬😬
(via TexansTalk Podcast) pic.twitter.com/7Fdrgi7mni
ZERO_L
Lesz ez még így se!
Nem csak arra vagyok kíváncsi mennyit fog csúszni, mert most csúszásban van a közvélemény szerint, de azt is nagyon várom a profik között mire lesz képes. Én eddig is nagyon fáztam tőle, szerintem ő egy normális classban második körös lenne.
Yikes: Arizona WR Tetairoa McMillan says he doesn’t watch football and doesn’t like watching game film:
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) March 30, 2025
“I don’t like watching film either…I don’t ever need to watch it by myself because we go over [film] as a receiver group.”
😬😬😬
(via TexansTalk Podcast) pic.twitter.com/7Fdrgi7mni

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Here are the official 2025 New Era NFL Draft caps that players will wear once selected.
— Ari Meirov (@MySportsUpdate) March 28, 2025
This year, each design features a franchise-specific pin on every cap. pic.twitter.com/3GRBWpisS5
😬😬😬

Mai arcok: Jaylin Lane (WR), RJ Harvey (RB), Jonas Sanker (S).Ráadás: Gunnar Helm (TE).
empty taxi

Madden hates me.

Madden hates me.
Egbuka sosem volt első körre értékelendő játékos a szememben, azért kérdés csak idén, mert gyenge a class. De az ő játékát sem a sebesség határozza meg. Ez látszik a filmen is. De mondom a másik példát: Matthew Golden. Marha jó 40-et futott. Nézd meg a filmet: nem gondolom, hogy a pályán bármennyire is látszik a mért idő. A futball nem atlétika. A jó játékosok megtalálják a módját, hogy nyerjenek, a rosszak meg nem. A 40 yard pont semmire nem jó mutató. Van, aminek bizonyos posztoknál van érvényessége, de a 40 yard legeslegfeljebb a cornereknél lehetne bármennyire is számba vehető.Nem értek egyet. Ha jó vagy, mindegy a mért idő trikóban. Pl Keenan Allen. Ha rossz vagy, akkor is mindegy. Pl. Jalen Hyatt. Ez a sport nem a 40 yardos sprintről szól. AJ Brown 4.5 40 yarddal az egyik legjobb vertikális célpont a ligában.A példák nem jók. Keenan Allen kimagasló foci IQ-val rendelkezik, az ő játékába nem is kell/kellett sebesség, anélkül is pillanatok alatt üresre játssza magát. AJ Brown az egyik legalulértékeltebb prospect az utóbbi időből, neki top10-ben kellett volna elmennie. Nagyon jó testalkata van, kimagaslóan tud helyet nyitni a labdának védő mellett is, és a nehezet is lekapja. Szóval nem éri hátrány a sebességéből. Az ő példája igazából Tetre ráhúzható lenne, de Tettel más a fő gond, a college filmje gyengébb szvsz.
Még ha a meccsen GPS-mért sebesség lenne szempont, azt értem. De annak örülök, hogy egyre több játékos inkább hagyja ezt az egészet, és nem fut.
szaba
Egbuka más mint az említett kettő, az ő játékában fontosabb a sebesség. Sok olyan szituáció lesz, ahol klasszikus értelemben le kell futnia a védőjét, mert ezeket a cirkuszi elkapásokat emberről az NFL-ben olykor ugyan hozhatja, de konzisztensen biztosan nem fogja így nyerni, ő nem egy izomkolosszus kimagasló magasság mellé, mint a nasty wideouts. És a védőket sem hipnotizálja úgy a mozgásával, mint K. Allen. Ez a 4.48 nem a világ vége, megvannak az erősségei hogy beváljon, de ezek az erősségek bizonytalanok. Ha 4.30-at fut mondjuk, azt is megkockáztatom hogy nem csak az első körbe, hanem a top10-be is bebetonozza magát.
Cruyffista
Nem értek egyet. Ha jó vagy, mindegy a mért idő trikóban. Pl Keenan Allen. Ha rossz vagy, akkor is mindegy. Pl. Jalen Hyatt. Ez a sport nem a 40 yardos sprintről szól. AJ Brown 4.5 40 yarddal az egyik legjobb vertikális célpont a ligában.A példák nem jók. Keenan Allen kimagasló foci IQ-val rendelkezik, az ő játékába nem is kell/kellett sebesség, anélkül is pillanatok alatt üresre játssza magát. AJ Brown az egyik legalulértékeltebb prospect az utóbbi időből, neki top10-ben kellett volna elmennie. Nagyon jó testalkata van, kimagaslóan tud helyet nyitni a labdának védő mellett is, és a nehezet is lekapja. Szóval nem éri hátrány a sebességéből. Az ő példája igazából Tetre ráhúzható lenne, de Tettel más a fő gond, a college filmje gyengébb szvsz.
Még ha a meccsen GPS-mért sebesség lenne szempont, azt értem. De annak örülök, hogy egyre több játékos inkább hagyja ezt az egészet, és nem fut.
szaba
Egbuka más mint az említett kettő, az ő játékában fontosabb a sebesség. Sok olyan szituáció lesz, ahol klasszikus értelemben le kell futnia a védőjét, mert ezeket a cirkuszi elkapásokat emberről az NFL-ben olykor ugyan hozhatja, de konzisztensen biztosan nem fogja így nyerni, ő nem egy izomkolosszus kimagasló magasság mellé, mint a nasty wideouts. És a védőket sem hipnotizálja úgy a mozgásával, mint K. Allen. Ez a 4.48 nem a világ vége, megvannak az erősségei hogy beváljon, de ezek az erősségek bizonytalanok. Ha 4.30-at fut mondjuk, azt is megkockáztatom hogy nem csak az első körbe, hanem a top10-be is bebetonozza magát.