NFL Draft 2025

20 feliratkozó

9 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 047 — Lájkold a zsűrit!
Meglepi!

Egy 7 éve halott projektet élesztettem újra, eddig 65 ismertető készült el.
A felhasznált források meglehetősen vegyesek: nfl.com, B/R, PFN, egyetemek honlapjai, Wikipedia...

https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Draft prospect ismertetők | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
23 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 379 — The Mathematician
Nevetséges, hogy ezt a teljesítményt nem lehet kiszorítani...

Vagy a világ legnagyobb kóklerei dolgoznak a Brownsnál vagy Sanders egy oltári nagy bohóc...
(sajnos simán benne van, hogy ez nem vagy-vagy, hanem az állítás mindkét része igaz 😕 )
ZERO_L
Habár Sandersből nem láttunk még semmit én inkább a vagy - vagy felé hajlanék, és inkább az első állítás felé...
Drip
az első állítás nem kérdés
elég ha a QB carouselre ránézünk

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
24 napja
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 436 — Undertaker of the Cleveland graveyard

Vagy a világ legnagyobb kóklerei dolgoznak a Brownsnál vagy Sanders egy oltári nagy bohóc...
(sajnos simán benne van, hogy ez nem vagy-vagy, hanem az állítás mindkét része igaz 😕 )
ZERO_L
Habár Sandersből nem láttunk még semmit én inkább a vagy - vagy felé hajlanék, és inkább az első állítás felé...

24 napja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 960 — situational football

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
1 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 376
.
labo7
Ezt mondjuk egyelőre simán tartom. Komoly box score mismásolást mutatnak a filmek. Ellenben Egbukát nagyon benéztem, ahogy mindenki, aki nem 1/1-nek tette. A class messze legjobb játékosa. Ha a Titansnek van esze, kihúzzák és leigazolják mellé Rodgerst, aztán megalakul a Jax Colts Titans Texans halálcsoport.
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 744 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
RB Jacory Croskey-Merritt és az ügynökei vajon mit szívtak? 24 éves lesz a pali a draftra, jön fel a boardokon, néhány helyen már 4. körös. Igen ám, de az előző szezonban nem játszott, mert kiderült hogy úgy Red Shirt Senior, hogy a covid évet elfelejtették számba venni, így 'eltiltották' 1 meccs után. Viszont 2023-ban csinált 1200 yardot, 17 futott TD-vel, méretproblémája, sebesség/gyorsulásproblémája nincs. Mi a tökért nem ment tavaly draftra? xD Azt hitte, hogy majd 24 évesen első körbe verekszi magát? Tavaly abban a gyenge classban simán elvitték volna 2. körben.
Cruyffista
.
Cruyffista
Jó volt ez így, Bill a király 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
labo7 Los Angeles Rams Wisconsin Badgers 595
Tmac lassan 20 helyes predicted csúszása kapcsán Jeremiah: It’s been 20 years since a WR was picked in the top 15 after running 4.55+. 2005 USC Mike Williams 4.56 then drafted 10th overall by Lions. Mike Evans was the last 4.50+ WR to get picked in the top 15. He ran 4.53 in 2014 & was selected 7th overall.

Tet a tegnapi pro dayen 4.55 környékét futott (több csapat más időt mért), de már hetek óta csúszik egyébként is a durva route technikája miatt. Most már jellemzően 22-25. hely közé várják. Amikor először láttam mint blucsipp prospect, nekem is inkább első vége, második eleje beütésem volt vele kapcsolatban. De a plafon elég magasan van, én azért kivinném ha elfogynak a kimagasló védők.
Cruyffista
.
1 hónapja
RB Jacory Croskey-Merritt és az ügynökei vajon mit szívtak? 24 éves lesz a pali a draftra, jön fel a boardokon, néhány helyen már 4. körös. Igen ám, de az előző szezonban nem játszott, mert kiderült hogy úgy Red Shirt Senior, hogy a covid évet elfelejtették számba venni, így 'eltiltották' 1 meccs után. Viszont 2023-ban csinált 1200 yardot, 17 futott TD-vel, méretproblémája, sebesség/gyorsulásproblémája nincs. Mi a tökért nem ment tavaly draftra? xD Azt hitte, hogy majd 24 évesen első körbe verekszi magát? Tavaly abban a gyenge classban simán elvitték volna 2. körben.
Cruyffista
.
3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 379 — The Mathematician
[Schefter] The sexual assault case against former Texas wide receiver Isaiah Bond has been no-billed and he faces no further criminal charges, his agent, Damien Butler told ESPN on Thursday.

most már csak leigazolja valaki.
deyell
brownsnál van, nem?

https://a4.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2025%2F0410%2Fr1476480_1296x729_16-9.jpg
Bond won't be charged, says he's joining Browns
The sexual assault case against former Texas wide receiver Isaiah Bond has been no-billed and he faces no further criminal charges, Collin County (Texas) District Attorney Greg Willis said.

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 218
[Schefter] The sexual assault case against former Texas wide receiver Isaiah Bond has been no-billed and he faces no further criminal charges, his agent, Damien Butler told ESPN on Thursday.

most már csak leigazolja valaki.

buhloone mindstate

4 hónapja
Ward azért annyi, mert hírek szerint annyira szarul néz ki, hogy a Titans fontolóra vette hogy Levis játszon idén mint QB1, csak aztán Levis kidőlt a teljes idényre.
4 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 744 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 415 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
6 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 159 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hunter megnyerné mindkettőt, mekkorát szólna
ZERO_L
Én örülnék neki az tuti.
6 hónapja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 960 — situational football
Hunter megnyerné mindkettőt, mekkorát szólna

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 415 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
6 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 807
Egyszer ez ki fog kerülni, reméljük megéri kivárni

ZERO_L
Ez egy nagyon népszerű kamu X profil, úgymond csali oldal.
6 hónapja
Egyszer ez ki fog kerülni, reméljük megéri kivárni

7 hónapja
Mindenki kedvence, a draft osztályozás Höritől.
Bár az ő szemszöge szerint mindenki A+, csak a plusszok száma kérdéses.

Poloska vagyok.
7 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 159 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az idei UDFA class
7 hónapja
Az utolsó kör túlreagálása
7 hónapja
A 6. kör túlreagálása Höritől
7 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 850 — Lucas Scott

zacknorb
Melyik az a csapat ahonnan csak egyet draftoltak? Mostantól az lesz a kendvenc egyetemi csapatom 😊
MC12
en epp gondolkozom, hogy veluk kezdek egy Dynastyt az ea college 25-ben. jelenleg Duke-kal tolom, de mar masodik szezonra viszonylag konnyebbnek erzem a meccseket, ezert gondoltam, hogy valtok.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja

Poloska vagyok.
7 hónapja
5. körös túlreagálás Höritől
7 hónapja

Poloska vagyok.