NFL Draft 2025

20 feliratkozó

1 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 707 — Lájkold a zsűrit!
Meglepi!

Egy 7 éve halott projektet élesztettem újra, eddig 65 ismertető készült el.
A felhasznált források meglehetősen vegyesek: nfl.com, B/R, PFN, egyetemek honlapjai, Wikipedia...

https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Draft prospect ismertetők | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
3 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 774
Hivatalos akkor...
Ráadásul könyök műtét miatt nem sok felmérésen fog részt venni...

Szerkesztette: Klaci79
3 hónapja
r.baggio New Orleans Saints Jacksonville State Gamecocks 63 195 — no es importante
Most már biztos, hogy Shedeur Sanders és Travis Hunter is játszani fog az Alamo Bowlon (december 29., 00:30 - net4+)

www.espn.com/college-football/story/_/id/43145557/colorado-adds-record-insurance-coverage-qb-sanders-hunter
r.baggio
Btw Cam Ward is játszani fog szombaton a Pop-Tarts Bowlon

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 15 540 — Kinek mit intézett a kormánya
Travis Huntert szépen kicsinálja az internet ezekkel a magánéleti sztorikkal, pedig még a draft sem zajlott le. Már ott tartunk hogy volt nfl játékosok adnak neki párkapcsolati tanácsokat social medián keresztül. Beteges
Cruyffista

Poloska vagyok.
3 hónapja
r.baggio New Orleans Saints Jacksonville State Gamecocks 63 195 — no es importante
Most már biztos, hogy Shedeur Sanders és Travis Hunter is játszani fog az Alamo Bowlon (december 29., 00:30 - net4+)

https://a2.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2024%2F1223%2Fr1431377_1296x729_16-9.jpg
Buffs add record insurance coverage for star duo
Colorado secured what it said was record insurance coverage for Shedeur Sanders and Travis Hunter as the star duo opted to play in the Alamo Bowl.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 012
Amúgy nem vagyok TL utáló, szerintem leginkább egy stabil környezet hiányzik neki, de azt sem látom benne, hogy beférne valaha is a top 5-be. Remélem sikerül egy jó edzőt találni - sajnos az eddigiek alapján vannak kétségeim efelől.
szaba
Igen Shao Khannak még egyszer nem sikerült jó HC-t (vagy GM-et ha már itt tartunk) találni, mióta ő a tulaj. Művészet 9-ből semmit produkálni, ha Coughlin ámokfutását, mint kvázi GM beszámítjuk.
iktriad
Tudom elfogult vagyok DPvel kapcsolatban a SB miatt ès Press Taylor miatt megèrdemli a savat, de meggyőződésem hogy Balfèk sokkal nagyobb ludas. Nem ő az első HC akit kicsinál ès amilyen hülyèk a tulajok tartok tőle nem ő lesz az utolsó. Komolyan nem èrtem mit tart az-az ember a fiókjában hogy mindig ide eljut....
dande2
Szerintem meg az a SB run volt a 21. század legnagyobb sport fluke-ja. Nézd a többi szezonját Dougnak.
3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 43 329 — Így remélem megfelelek nektek.....
Amúgy nem vagyok TL utáló, szerintem leginkább egy stabil környezet hiányzik neki, de azt sem látom benne, hogy beférne valaha is a top 5-be. Remélem sikerül egy jó edzőt találni - sajnos az eddigiek alapján vannak kétségeim efelől.
szaba
Igen Shao Khannak még egyszer nem sikerült jó HC-t (vagy GM-et ha már itt tartunk) találni, mióta ő a tulaj. Művészet 9-ből semmit produkálni, ha Coughlin ámokfutását, mint kvázi GM beszámítjuk.
iktriad
Tudom elfogult vagyok DPvel kapcsolatban a SB miatt ès Press Taylor miatt megèrdemli a savat, de meggyőződésem hogy Balfèk sokkal nagyobb ludas. Nem ő az első HC akit kicsinál ès amilyen hülyèk a tulajok tartok tőle nem ő lesz az utolsó. Komolyan nem èrtem mit tart az-az ember a fiókjában hogy mindig ide eljut....
3 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 81 138 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
szaba
3 hónapja
Travis Huntert szépen kicsinálja az internet ezekkel a magánéleti sztorikkal, pedig még a draft sem zajlott le. Már ott tartunk hogy volt nfl játékosok adnak neki párkapcsolati tanácsokat social medián keresztül. Beteges
Cruyffista
Ne olvass el mindent

---
3 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 4 370
3 hónapja
3 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 81 138 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sixo te vagy az? 😀
iktriad
Nem tudtam, hogy az ő mondása ez, de néha neki is lehet igaza.
szaba
Speciel ebben nem. Trevorral semmi komoly gond nincs, ha épp nem sérült.
iktriad
Ha éppen nem fumblizik vagy dobja más mezben futballozó játékosnak. Ja, mikor jó döntéseket hoz, akkor szinte mindegyik QB jó amúgy.
szaba
Idén már a fumble problémája sem volt vészes, és nem dob semmivel sem több picket, mint mások. Ha vele gond van, akkor ezzel az erővel mondhatjuk, hogy pl. a Chargersnél is QB gondok vannak.
Ha listázni kellene a Jags problémáit a QB elég későn kerülne elő nálam.

Hogy lehetnék én. Nekem kifejezetten tetszik, hogy a Jags már évek óta egy bohóc QB-val szenved és még mindig hisznek benne és még tovább ott tartják. Én lennék az utolsó aki oda QB váltást akar, a végén még valami értelmes irányítója lenne a csapatnak...
Sixo
Te alapból utálod, mert az állam jobb egyetemi csapatában játszott anno egyetemen. 😀

Szerkesztette: iktriad
3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 37 520 — LIGHTS OUT!
Én az utóbbi időben azt olvastam, hogy CBként készül és szeretne majd bizonyos playekben fent lenni a támadó oldalon.
ZERO_L
Ez mondjuk nekem eléggé racionálisan hangzik. Talán ez lenne a legjobb alapötlet.
Mondjuk szerintem méltatlanul alulértékelik azon szempontot, hogy melyik csapathoz fog kerülni, mert az a posztjában is marha sokat fog befolyásolni.
zacknorb
A Jags pl. jelenleg 1/3-on választ és nálunk kb a legnagyobb need a QB.
iktriad
szaba
Sixo te vagy az? 😀
iktriad
Hogy lehetnék én. Nekem kifejezetten tetszik, hogy a Jags már évek óta egy bohóc QB-val szenved és még mindig hisznek benne és még tovább ott tartják. Én lennék az utolsó aki oda QB váltást akar, a végén még valami értelmes irányítója lenne a csapatnak...

3 hónapja
Sixo te vagy az? 😀
iktriad
szaba
iktriad
Ha éppen nem fumblizik vagy dobja más mezben futballozó játékosnak. Ja, mikor jó döntéseket hoz, akkor szinte mindegyik QB jó amúgy.
3 hónapja
Sixo te vagy az? 😀
iktriad
szaba
3 hónapja
Sixo te vagy az? 😀
iktriad
3 hónapja
Én az utóbbi időben azt olvastam, hogy CBként készül és szeretne majd bizonyos playekben fent lenni a támadó oldalon.
ZERO_L
Ez mondjuk nekem eléggé racionálisan hangzik. Talán ez lenne a legjobb alapötlet.
Mondjuk szerintem méltatlanul alulértékelik azon szempontot, hogy melyik csapathoz fog kerülni, mert az a posztjában is marha sokat fog befolyásolni.
zacknorb
iktriad
szaba
Sixo te vagy az? 😀
3 hónapja
ZERO_L
zacknorb
iktriad
3 hónapja
ZERO_L
zacknorb
A Jags pl. jelenleg 1/3-on választ és nálunk kb a legnagyobb need a CB.

Szerkesztette: iktriad
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 15 540 — Kinek mit intézett a kormánya
ZERO_L

Poloska vagyok.
3 hónapja

Azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy két poszton fog egyszerre játszani, mert azt a teste nem fogja bírni, értem hogy unikornis, de ez a terhelés 2-3 év alatt kicsinálja.

Nagyon kíváncsi leszek draft napjára mennyit változik a megítélése, nem lesz se CB1 se WR1, vagy éppen az unikális mivolta miatt mondja majd egy akár QB needes csapat is, hogy inkább viszem őt mint a class 3-4. QBját.
ZERO_L
Ebből a QB osztályból senkit nem vinnék előtte 😅
3 hónapja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 692 — situational football

Azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy két poszton fog egyszerre játszani, mert azt a teste nem fogja bírni, értem hogy unikornis, de ez a terhelés 2-3 év alatt kicsinálja.

Nagyon kíváncsi leszek draft napjára mennyit változik a megítélése, nem lesz se CB1 se WR1, vagy éppen az unikális mivolta miatt mondja majd egy akár QB needes csapat is, hogy inkább viszem őt mint a class 3-4. QBját.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
3 hónapja
Sztem aki kiviszi hunterrt hogy majd mind2 oldalon elit as hülye

Viszont aki fixen szerepre húzza az rohadtul jól jár
Negritis, a vajda
Fix WR-re sokkal jobbakat tudsz húzni. Fix CB-re is jó kérdés.
A csávó eddig is azért volt nagy sztár, mert mindkét poszton top10 volt. Eddig.
zacknorb
Egyikkel sem értek egyet. Kb egyedül Will Johnsont tartom jobbnak CB poszton, WR osztály meg alapból nélkülözi a kék játékosokat. Szóval szinte választani lehet, hova viszed. Én CB-nek vinném.
3 hónapja

Negritis, a vajda
Fix WR-re sokkal jobbakat tudsz húzni. Fix CB-re is jó kérdés.
A csávó eddig is azért volt nagy sztár, mert mindkét poszton top10 volt. Eddig.

Poloska vagyok.
3 hónapja
Tudtam, hogy gyengus a jövő évi draft class, de nem hittem volna, hogy ennyire...
3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 48 539 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!