NFL Draft 2025

20 feliratkozó

9 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 047 — Lájkold a zsűrit!
Meglepi!

Egy 7 éve halott projektet élesztettem újra, eddig 65 ismertető készült el.
A felhasznált források meglehetősen vegyesek: nfl.com, B/R, PFN, egyetemek honlapjai, Wikipedia...

https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Draft prospect ismertetők | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
8 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 376
Sources: Alabama QB Jalen Milroe had private workouts with the #Saints and #Browns that were described as “impressive.”

He also met with key members of the #Jets offensive staff and the #Steelers — prior to his Pro Day last month.
8 hónapja
Friss első kör shoutokat kapó játékosok: RB Henderson, ILB Sch..., WR Higgins
8 hónapja
Ma a kisiskolások kerültek reflektorfénybe: Harold Fannin Jr. (TE) és Charles Grant (OT).
empty taxi
Folytatva a koncepciót kész Tory Horton (WR) is.
empty taxi
Ez ma ilyen nap, kész van Upton Stout (CB) is.
empty taxi
Meg Kyle Williams (WR).

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
8 hónapja
Ma a kisiskolások kerültek reflektorfénybe: Harold Fannin Jr. (TE) és Charles Grant (OT).
empty taxi
empty taxi
Ez ma ilyen nap, kész van Upton Stout (CB) is.

Madden hates me.
8 hónapja
empty taxi

Madden hates me.
8 hónapja

Madden hates me.
8 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 159 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Höri majd 4 órás EDGE rusher adása
8 hónapja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 960 — situational football
Higgins nekem az egyik legnagyobb enigmám a draftról.

Nagyon sokan magasan vannak vele, és valahol értem, hogy szar QBval jó számokat hozott, méretei ideálisak, a classban nagyon nehezen találsz kimondottan WR1 típust. De én személy szerint nem tudok elmenni amellett, hogy ilyen limitált útvonalfával valaki sikeres legyen a profik között.
Aztán lehet ő lesz a következő Dez Bryant, de nekem mégis tipikus "egyetemi" játékosnak hat, aki csak azért nyer a pályán mert nagyobb, erősebb, nem azért mert jobb. Profik között már kevés lesz a fizikalitás, oda több kell.

Nyilván nem lesz mindegy, milyen rendszerbe, QB mellé kerül, én mindenesetre fázni szoktam az ilyen játékosoktól.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
8 hónapja

Only drafted WRs at a higher career targeted passer rating than Travis Hunter (since 2019):
8 hónapja
Mai páros: Anthony Belton (OT) és Princely Umanmielen (DE).

Madden hates me.
8 hónapja
Új ismertető: Jaylen Reed (S) és Elic Ayomanor (WR).

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
8 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 808
Kajakra Thor Griffith nem fért be? 😀
zacknorb
Sem Quinshon Judkins. Boo
8 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 418 — Kinek mit intézett a kormánya
Kajakra Thor Griffith nem fért be? 😀

Poloska vagyok.
8 hónapja
Empty, all name csapat nem lesz?
warr_b
Meg akartam várni a Brugler-féle Beast kiadványt (abban van a legtöbb prospect felsorolva, megjelenés ápr. 9.)

De akkor egy 2025 NFL Draft Pre-Season All-Name Team, a vastag betűs az első csapatos:
QB: D.J. Uiagalelei (Florida State), Jaxson Dart (Ole Miss)
RB: Ty Son Lawton (Indiana), Jo'Quavious Marks (USC), Ulysses Bentley IV (Ole Miss), Kobe Pace (Virginia)
WR: Money Parks (Utah), Isaac TeSlaa (Arkansas), Theo Wease (Missouri), Abdul-Fatai Ibrahim (Louisiana Tech), Moose Muhammad III (Texas A&M), Mario Williams (Tulane)
TE: Rivaldo Fairweather (Auburn), Colston Loveland (Michigan), Jake Briningstool (Clemson), Oronde Gadsden II (Syracuse)
OT: Reuben Fatherlee II (Texas A&M), Esa Pole (Washington State), Gerad Christian-Lichtenhan (Oregon State), Luke Felix-Fualalo (Hawaii)
IOL: Bryce Cabeldue (Kansas), Dartanyan Tinsley (Cincinnati), Nofoafia Tulafono (Wyoming), Dylan Fairchild (Georgia), Connor Pay (BYU), Torricelli Simpkins III (South Carolina)

DI: Tonka Hemingway (South Carolina), Nash Hutmacher (Nebraska), Dvon J-Thomas (Penn State), Sulaiman Kpaka (Mississippi State), Octavious Oxendine (Kentucky), Aeneas Peebles (Virginia Tech)
ED: Johnny Walker Jr. (Missouri), Princely Umanmielen (Ole Miss), Oluwafemi Oladejo (UCLA), Que Robinson (Alabama)
LB: Power Echols (North Carolina), Ruben Hyppolite II (Maryland), Bam Martin-Scott (South Carolina), Jamon Dumas-Johnson (Kentucky), Chris Paul Jr. (Ole Miss), Tamuarion Wilson (Central Arkansas)
S: Mac McWilliams (UCF), Lathan Ransom (Ohio State), Dante Trader Jr. (Maryland), Kamren Fabiculanan (Washington), Maxen Hook (Toledo), Shaquan Loyal (Rutgers)
CB: O'Donnell Fortune (South Carolina), Greedy Vance Jr. (USC), Robert Longerbeam (Rutgers), Cobee Bryant (Kansas), David Spaulding (South Carolina), Upton Stout (Western Kentucky)

K: Robert Gunn (Clemson), Tyler Loop (Arizona)
P: Alex Mastromanno (Florida State), Alex Bacchetta (Penn State)
LS: Rino Monteforte (Notre Dame), Nate Merchant (Coastal Carolina)

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
8 hónapja
What?

Már a combineon is mondta, hogy ő mindkét oldalon tervez játszani. ZERO_L
Azt mondta elsődlegesen ő CB és minden CB playnél fent akar lenni, és a célja hogy all time CB legendák mellé kerüljön fel a neve. Persze be akar állni az O-ba is ha úgy van. Csak egyszerre két oldallal nem lehet edzeni, és utána még játszani is. Itt most nem arról van szó, hogy ne állhatna be special playekre meg 1-2 redzone playre. De ezeknek a csapatoknak a WR gondját nem fogja megoldani, ha nem győzik meg, hogy full time WR legyen.
8 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 308 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Én leragadtam ott, hogy Hunter lenyilatkozta kétséget kizáróan, egyértelműen, hogy CB akar lenni, és annak készült mindig is. Mostanában viszont a média WR-ként hivatkozik rá, akár a Pats, akár a Jax, de még a Giants kapcsán is. Komoly nyomást raknak a srácra.
Cruyffista
What?

Már a combineon is mondta, hogy ő mindkét oldalon tervez játszani. Pont ez a legnagyobb kérdőjel vele kapcsolatban, hogy mit akar, mennyire ragaszkodik hozzá és mennyire lehet terelni, jobb belátásra bírni.

Amúgy rosszul tekintünk eddig rá, mert máshogyan lesz two-way játékos.
Ősszel Giantsben nyomja majd, januártól meg irány a Knicks 🤣

ZERO_L
1. Félidő WR
2. Félidő CB
😁
8 hónapja
rkstzz Baltimore Ravens 462 — justinblackmonpohara
warr_b
rivaldo fairweather úgyis megnyeri az ideit 😂
8 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 745 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 960 — situational football
Én leragadtam ott, hogy Hunter lenyilatkozta kétséget kizáróan, egyértelműen, hogy CB akar lenni, és annak készült mindig is. Mostanában viszont a média WR-ként hivatkozik rá, akár a Pats, akár a Jax, de még a Giants kapcsán is. Komoly nyomást raknak a srácra.
Cruyffista
What?

Már a combineon is mondta, hogy ő mindkét oldalon tervez játszani. Pont ez a legnagyobb kérdőjel vele kapcsolatban, hogy mit akar, mennyire ragaszkodik hozzá és mennyire lehet terelni, jobb belátásra bírni.

Amúgy rosszul tekintünk eddig rá, mert máshogyan lesz two-way játékos.
Ősszel Giantsben nyomja majd, januártól meg irány a Knicks 🤣

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
8 hónapja
8 hónapja
Draft fatigue, ezért csúszik "belsős infók szerint" Banks is, nem tudnak ezek a klikkvadász balfaszok mint Allbright, Kleiman meg a Rookie Watxh miről írni.
dancogo
Allbright jelenleg a Broncos első számú insidere, őt nem sorolnám ebbe a halomba. Az FA-t telibe találta denveri részről, de pl februárban megszellőztetett egy wilson winston qb roomon a giantsnél. A draft szezont meg elég kimagasló találati arannyal tolja évek óta. Persze én is gondoltam ra, hogy ez a nagy wr hate egy nagy smoke részéről, hogy McMillanért ne jöjjön fel senki, de most már minden komoly mockolónál csúsznak.
Cruyffista
Draftniknek meg beatwriternek lenni azért külön kávéház, még ha Allbright tényleg a jobb beatwriterek közé is tartozik.

Madden hates me.
8 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 745 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Buli lesz összerakni a top100-at 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
Draft fatigue, ezért csúszik "belsős infók szerint" Banks is, nem tudnak ezek a klikkvadász balfaszok mint Allbright, Kleiman meg a Rookie Watxh miről írni.
dancogo
Allbright jelenleg a Broncos első számú insidere, őt nem sorolnám ebbe a halomba. Az FA-t telibe találta denveri részről, de pl februárban megszellőztetett egy wilson winston qb roomon a giantsnél. A draft szezont meg elég kimagasló találati arannyal tolja évek óta. Persze én is gondoltam ra, hogy ez a nagy wr hate egy nagy smoke részéről, hogy McMillanért ne jöjjön fel senki, de most már minden komoly mockolónál csúsznak.
8 hónapja
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 429 — Big Penix Energy
8 hónapja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 741 — Jó ötletnek tűnt!
Egyre több csapat insidere hozza, hogy nincs a csapat boardján első körre értékelt WR, megérkezik Höri bástya egy komplett divízióra valóval.
Cruyffista
Jó mondjuk ez már bőven smokescreen szezon is

Lesz ez még így se!