NFL Draft 2025

20 feliratkozó

1 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 707 — Lájkold a zsűrit!
Meglepi!

Egy 7 éve halott projektet élesztettem újra, eddig 65 ismertető készült el.
A felhasznált források meglehetősen vegyesek: nfl.com, B/R, PFN, egyetemek honlapjai, Wikipedia...

https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Draft prospect ismertetők | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 43 329 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na kèrem Beck hallgathatott az okos szóra ès inkább marad az egyetemen annyi hogy transfereleni fog (tehát a pènz sem mindegy 😏) az egy másik kèrdès hogy hol lesz kèpes felèpíteni magát ès esetleg jobb idènyt produkálni (mert arra szüksége lenne, ha egyáltalán profi akar lenni. De lehet azt is belátta, hogy ahhoz kevès...)
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 15 540 — Kinek mit intézett a kormánya
Csak hogy hivatalos megerősítés is legyen.

Poloska vagyok.
2 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 81 138 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Top 5 már biztos, szóval a Titans, Browns, Giants, Patriots, Jaguars ötös választhat alanyi jogon áprilisban majd a draft elején.
2 hónapja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 692 — situational football
BREAKING: Alabama QB Jalen Milroe has declared for the 2025 NFL Draft, he announced.
zacknorb
az új snoop huntley még lehet belőle
6. vagy 7. kört megérhet
aki azelőtt kiviszi az hülye
Cruyffista
Jalen Hurts utánzat próbált lenni de mèg tőle is messze van pedig neki is voltak hiányosságai bőven. S nem feltétlenül látom hogy a karaktere, hozzáállása ott lenne mint Hurtsnek hogy akkorát fejlődjön 😏
dande2
Azért van értelme kijönnie a draftra mert ez egy tényleg nagyon gyenge QB class, de ettől még iszonyatosan rizikós kivinni 3 kör előtt. Utána is max a QB poszt potenciális értéke miatt viheti ki bárki is, de egyenlőre 3. számú QBként kerülhet rosterre.
Nála sokkal-sokkal jobb egyetemi irányítók nem vitték semmire a profi ligában (persze, számít ki hova kerül, blabla). Hurts pl nagyon jó párhuzam, ő sem volt ideális prospect, benne sem lehetett sok fantáziát látni, de Milroeban még fele annyit sem.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 43 329 — Így remélem megfelelek nektek.....
BREAKING: Alabama QB Jalen Milroe has declared for the 2025 NFL Draft, he announced.
zacknorb
6. vagy 7. kört megérhet
Cruyffista
Jalen Hurts utánzat próbált lenni de mèg tőle is messze van pedig neki is voltak hiányosságai bőven. S nem feltétlenül látom hogy a karaktere, hozzáállása ott lenne mint Hurtsnek hogy akkorát fejlődjön 😏
2 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 4 370
zacknorb
6. vagy 7. kört megérhet
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 15 540 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 48 538 — The Mathematician
Én sose mondtam, h 1/1 teljesítményt ad le. Senki nem lenne képes rá ilyen helyzetben: all time egyik legrosszabb tulaj, all time egyik legrosszabb GM, all time legalávalóbb HC, majd all time legrosszabbul menedzselő HC, all time ligaalja playcaller OC-k, ligaátlag alatti társak.
Willie Parker
2022 Broncos enters the chat

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 012
A hosszúhajú királyfi attitűd ellenére:
- egyszer sem hisztizett a körülményei miatt (mint Rodgers, BigBen, Watson)
- egy rossz szó v negatív mondat nem hagyta el a száját a médiában (Cutler, Daniel Jones, Mariota kaliberek)
Willie Parker
mondjuk ez nálam már kicsit átfordul a red flagbe, felveszi a milliókat, de nem érzem rajta azt a tüzet, a győztes mentalitást, hogy neki ez fontos lenne. egy 1/1-es irányítónak szerintem joga/kötelessége a negatívumokról is beszélni, hogy azt érezzem, hogy érdekli, szeretne rajta javítani, hogy nagyobb esélye legyen a győzelemre.
törölt kristof
Ez akkora elcsépelt sablon duma, hogy már fáj. A kérdés, amit nem látunk, hogyan viselkedik az edzéseken, az öltözőben, lehet-e utána menni egy csapatnak. Ha ez működni fog egy normális edző alatt, akkor Lawrence adottságai továbbra is megvannak arra, hogy hosszú távon top 10 offense működjön vele.
3 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 018
- egy rossz szó v negatív mondat nem hagyta el a száját a médiában (Cutler, Daniel Jones, Mariota kaliberek)
Willie Parker
mondjuk ez nálam már kicsit átfordul a red flagbe, felveszi a milliókat, de nem érzem rajta azt a tüzet, a győztes mentalitást, hogy neki ez fontos lenne. egy 1/1-es irányítónak szerintem joga/kötelessége a negatívumokról is beszélni, hogy azt érezzem, hogy érdekli, szeretne rajta javítani, hogy nagyobb esélye legyen a győzelemre.
törölt kristof
 m.youtube.com/watch?v=Hw62Wlzz93s
3 hónapja
törölt kristof New York Giants Miami Hurricanes 1 120 — Browns GM
Willie Parker

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
3 hónapja
De sajnos ebben a szemét NFL-ben ott kell jó lenni ahol játszol.
Hiába vagy jobb elmèletileg valahol, ha nem ott vagy.
Én amit eddig Lawrence-ből láttam az kurva messze van a szarrá hájpolt 1/1 szinttől. Közepes kezdő.
Ráadásul nekem ez a hosszúhajú királyfi fazon rohadtul nem jön be.
Bazzani
- minden kontaktba teljes energiával belemegy

Én sose mondtam, h 1/1 teljesítményt ad le. Senki nem lenne képes rá ilyen helyzetben: all time egyik legrosszabb tulaj, all time egyik legrosszabb GM, all time legalávalóbb HC, majd all time legrosszabbul menedzselő HC, all time ligaalja playcaller OC-k, ligaátlag alatti társak.
3 hónapja
fake.id 483 — kalapszarjogokért központ
Én amit eddig Lawrence-ből láttam az kurva messze van a szarrá hájpolt 1/1 szinttől. Közepes kezdő.
Bazzani
húzd át a lawrence nevet, képzeld oda staffordét és tekerd vissza az időt 10 évvel. lions szurkolóként közelről láttad. ő is közepes kezdő volt?
a hosszúhajú királyfit adom, pofozni való feje van, de az nem játéktudásfüggő attribútum
3 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 707 — Lájkold a zsűrit!
Lawrence sok kortársához képest gyengébb improzatív készségekkel bír, amellett kb mindent meg tud csinálni. Struktúrát kéne neki adni (ahogy Goffnak is ez kellett btw), belőle nem Mahomest meg Josh Allent kéne nevelni, hanem Tom Bradyt.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
3 hónapja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 829 — Axel Foley

Szerkesztette: Bazzani

3 hónapja
Sixo te vagy az? 😀
iktriad
Nem tudtam, hogy az ő mondása ez, de néha neki is lehet igaza.
szaba
Speciel ebben nem. Trevorral semmi komoly gond nincs, ha épp nem sérült.
iktriad
Trevorral az a legnagyobb gond h elhiszik h franchise QB, holott semmi extra nincs a paliban es ez sulyos eveket visz majd el a franchise eletebol.
Beki
Top10 NFL QB, a Jaxnél nem rajta múlik, hogy még nem nyertek Super Bowlt.
Ott más visz el évtizedeket a franchise életéből. Ha lenne egy lista, hogy ki viszi el a legtöbbet és ki a legkevesebbet, Lawrence utóbbin trónolna. Illetve bárcsak ott tartana a Jax, hogy már semmi más nem hiányzik egy SB runhoz, csak egy Lawrencenél is jobb irányító.
Őszentsége Sobri Jóska
Mahomes
Allen
Herbert
LJ
Goff
Burrow
Stroud
Stafford
Purdy
Love

És akkor még tudok 5-6 olyat aki jobb nála.
Bazzani
Ezek közül Urban Meyer alatt Mahomes, Burrow és Stafford éltek volna meg, de utóbbi kettő tuti, h IR-en végezte volna.
Allent sose hozták volna fel NFL szintre, Jackson WR lett volna, és nem is látnád a ligában teljesíteni.
Herbert teljesen diszfunkcionális lenne a mai napig, ugyanúgy, mint Trevor.
A többi kb kuka lenne.

Pederson alatt egy fokkal jobb lenne a MAI Josh Allen meg a MAI LJ, de nem lett volna természetes evolúciójuk.
Purdy és Stroud ugyanúgy megvillanna, de nem lenne konzisztens.
Burrow fasza lenne, ha túlélné, de hárommal kevesebb jó célpontja lenne, ami meglátszana az O-n is.
Love sztem totál elveszett lenne ebben a káoszban, Goff meg ott tartana, mint amikor McVay kibaszarintotta LA-ből.
3 hónapja
Ott más visz el évtizedeket a franchise életéből. Ha lenne egy lista, hogy ki viszi el a legtöbbet és ki a legkevesebbet, Lawrence utóbbin trónolna. Illetve bárcsak ott tartana a Jax, hogy már semmi más nem hiányzik egy SB runhoz, csak egy Lawrencenél is jobb irányító.
Őszentsége Sobri Jóska
Egy elit O guru alatt talán benne lehet potenciál hogy top10 legyen, inkább így fogalmaznék.

Túl kevés TD-t dob, az intek száma meg nagyon csúnya, a TD-INT ratio meg katasztrófa. Az eye test menti némiképp, meg a szar környezet és személyzet.
Cruyffista
Ha leveszed Urban Meyer negatív hatását, akkor nincs tragédia:
25-8
21-14
11-7

Doug Pederson és Press Taylor kóklerek. 3-4 hónap után elfogynak fejben és lélekben, semmi újat nem képesek produkálni.

TLaw legjobb skill playere az idei évig Kirk v Engram volt, most meg a rookie Thomas.
Calvin Ridley egy ideig jól nézett ki, de hektikus volt és azóta sincs sehol.
A második legjobb célpont jelenleg Parker Washington.
Az OL-je a 26-30. helyek között mozog, 23.-nál sose voltak feljebb.

Hát, hogy mondjam, nem ideális körülmények.
De a GM szerint amúgy minden fasza!

Szóval az edzői stáb- skill sor - off line hármasból konkrétan nincs kihez nyúlni.
Ahhoz képest jól elvergődik.

Darnold, Goff, Purdy ilyen körülmények között kamillázna.
Pl Purdy teljesítményén meg is látszik, ha nem ideális körülmények között van. Stroud is baromira bezuhant pedig Nico Collins, Mixon és Slowik még van neki, már ha az utóbbi jó playcaller...
Willie Parker
Nekem ez ilyen tipik magyar focista megmagyarázás. Ha nem jön az a sérülés vitt volna a fradi.
Én nem mondom, hogy Lawrence gyenge de a Jax helyében minden gondolkodás nélkül lecserélném egy jobbra ha van rá lehetőség.
Meg azt is megnézném ha most beraknánk Goff helyére akkor mi jönne ki a dologból. Bár tudod mit? Inkább ne.
Bazzani
Meggyőződésem, hogy
Vikingsban jobb lenne, mint Darnold
Falconsban jobb lenne, mint Cousins
Jetsben jobb lenne, mint Rodgers
Dolphinsban jobb lenne, mint Tua
Brownsban jobb lenne, mint bárki
Coltsban jobb lenne, mint bárki
Titansben jobb lenne, mint bárki
Tampában legalább lehozna annyit, mint Mayfield
Steelersben hozna annyit, mint Wilson
Broncosban tudna annyit, mint Nix
Cowboysban sztem tudna versenyezni Prescott eredményeivel
Seahawksban nem lenne jobb Genonál, mert ott nagyon szar a fal😀, de statja lenne

A Ramses Goffot hozná sztem, a Lionsban érdekes lenne, akkor derülne ki igazán, h mit tud.

Én nálam a top15-ben benne van, amivel már lehet mit kezdeni.
Aztán ebből néha kijöhet top5-8, meg lehet 15-20 teljesítmény is.
Most viszont a legelrontottabb QB a ligában.
3 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska
Egy elit O guru alatt talán benne lehet potenciál hogy top10 legyen, inkább így fogalmaznék.

Túl kevés TD-t dob, az intek száma meg nagyon csúnya, a TD-INT ratio meg katasztrófa. Az eye test menti némiképp, meg a szar környezet és személyzet.
Cruyffista
25-8
21-14
11-7

Doug Pederson és Press Taylor kóklerek. 3-4 hónap után elfogynak fejben és lélekben, semmi újat nem képesek produkálni.

TLaw legjobb skill playere az idei évig Kirk v Engram volt, most meg a rookie Thomas.

Szóval az edzői stáb- skill sor - off line hármasból konkrétan nincs kihez nyúlni.

Pl Purdy teljesítményén meg is látszik, ha nem ideális körülmények között van. Stroud is baromira bezuhant pedig Nico Collins, Mixon és Slowik még van neki, már ha az utóbbi jó playcaller...
Willie Parker
Nekem ez ilyen tipik magyar focista megmagyarázás. Ha nem jön az a sérülés vitt volna a fradi.
Én nem mondom, hogy Lawrence gyenge de a Jax helyében minden gondolkodás nélkül lecserélném egy jobbra ha van rá lehetőség.
Meg azt is megnézném ha most beraknánk Goff helyére akkor mi jönne ki a dologból. Bár tudod mit? Inkább ne.

3 hónapja
25-8
21-14
11-7
Willie Parker
Adom amit írsz, de ez kutyaszar. A td-k száma is és az inteké is 😀

Mondjuk én eleve nem vártam Mahomes szintet tőle, pedig all time prospectként harangozták. De ennél azért többet, és szerintem még kijöhet belőle, egy okos csapat ahol dögvész van bepróbálkozik nála.
3 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska

Cruyffista
25-8
21-14
11-7

3 hónapja
Sixo te vagy az? 😀
iktriad
szaba
iktriad
Trevorral az a legnagyobb gond h elhiszik h franchise QB, holott semmi extra nincs a paliban es ez sulyos eveket visz majd el a franchise eletebol.
Beki
Őszentsége Sobri Jóska
Mahomes
Allen
Herbert
LJ
Goff
Burrow
Stroud
Stafford
Purdy
Love

És akkor még tudok 5-6 olyat aki jobb nála.

3 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska

3 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 33 405 — #NoStress
Sixo te vagy az? 😀
iktriad
szaba
iktriad
Beki

3 hónapja
Beki New York Jets 1 378
Sixo te vagy az? 😀
iktriad
szaba
iktriad
3 hónapja
Hivatalos akkor...
Ráadásul könyök műtét miatt nem sok felmérésen fog részt venni...

Klaci79
Szépen okosban el lehet vinni egy középső körben, hogy aztán soha ne kerüljön pályára.
Nem látom a kockázatot.

Szerkesztette: Bazzani