rva

Dallas Cowboys

rva
Lakhely
Butapest
Utoljára láttuk
1 napja
Regisztrált
több mint 8 éve
Fórum hozzászólások
3 685


Utolsó 10 fórum hozzászólás

6 napja
rva Dallas Cowboys 3 685 — Me for President!
így, hogy kevesebb, mint egy hét van hátra, ki mit tippel, ki lesz az első választott?
nálam (a média realitásán állva - ugye ki tudja a valóságtól ez mennyire áll messze vagy sem) szóval figyelembe véve az érdeklődést (top30, dallas-day, combine, stb) és a konszenzus boardokat én egy ilyen draftot elnéznék:
1) Darnell Wright, OL
2) Will McDonald IV, ED
3) Tyjae Spears, RB
4) Demarvion Overshovn, LB
5) Clayton Tune, QB
6) Jaqelin Roy, DT

(igen, nincs WR benne, de én várom, hogy Fehoko és Gallup összeszedi magát)
rva
hehe, most látom csak, hogy eltaláltam, és Overshown-t draftolta a Cowboys, igaz nem a negyedik körben, hanem a harmadikban, de na... ezzel is elégedett vagyok 😊 a harmadik kör vége az már majdnem negyedik kör
Wright 1/10-en ment ki, őt szerintem vitte volna a Dallas, ha még bent van
McDonald-al is optimista voltam, hogy a második kör végén még bent lesz, hiszen ugye 1/15-re vitte a Jets
Spears 3/81-el ment Tennesee-be, Tune 5/139-el Arizonába, Roy meg 2 választással később 5/141-el a Vikings-be.
13 napja
rva Dallas Cowboys 3 685 — Me for President!
 www.si.com/nfl/cowboys/news/cowboys-sign-rookie-cb-eric-scott-jr-4-million-contract-minicamp
Ez az Eric Scott-sztori milyen jó. Remélem, sokáig erősíti kedvenc csapatunkat.
Dzsokijuing
nyilván a média kicsit kiszínezte, ugyanis a Shrine Bowl-ra kapott meghívót és már ott jól szerepelt, utána meg volt '30 visit' Dallasban, szóval tudták már ők azt, hogy nem 4,7xx az a 40yard
ez a youtube videó inkább csak ilyen ráerősítés a játékos részéről, mindenesetre tetszik az elhivatottság
15 napja
rva Dallas Cowboys 3 685 — Me for President!
schedule bejelentő
17 napja
rva Dallas Cowboys 3 685 — Me for President!
Lehetséges magyarázat az alábbi videóra:
a) Chase és Vaughn lassú.
b) Parsons kurva fürge.
gyeek


az a 4,39-es 40 yard dash sok WR-nek is becsületére válna
18 napja
rva Dallas Cowboys 3 685 — Me for President!
én csak azért jöttem, hogy mondjam: örülök, hogy újra megy minden rendesen. 😊
23 napja
rva Dallas Cowboys 3 685 — Me for President!
azt írta 245-ről 255-re bulking up, szóval 4-5 kilót szed magára, állítólag izombólSzerkesztette: rva
25 napja
rva Dallas Cowboys 3 685 — Me for President!
Kivancsi vagyok a futojatekkal mit akarunk kezdeni.
Pollard oke de nem all down futo. Malik Davist sem gondolom annak. Deuce Vaugh fiu is szimpi meg minden, de hasonlo profil mint TP, nem a ket T kozott fog futni.
Ronald Jones a legjobb otletunk? Mert az baj…
Blevi
vagy a fullback
fogadjunk, hogy az UDFA srác az 53-as rosteren lesz az első héten
27 napja
rva Dallas Cowboys 3 685 — Me for President!
Robbie Gould éppen free agent...
27 napja
rva Dallas Cowboys 3 685 — Me for President!
az UDFA class erősre sikerült

a kilenc névből 7 benne van Dane Brugler legjobb 255-jében (ellentétben az ötödik körös cornerrel pl)

másik mérvadó vélemény:

itt meg a nyolcadik Dane listájáról:


Szerkesztette: rva
28 napja
rva Dallas Cowboys 3 685 — Me for President!
Cowboys felcserélt a 6. kör elejére!
gyeek
Ezért a cornerért? Mit tud?
Dzsokijuing
biztos valami különlegeset, mert Dane Brugler szerint 34 draftolható corner volt, a többi PFA (46-ig) és emberünk ezen a listán a 60-ik
mondom, volt 30 visit-en, szóval első kézből van tapasztalat

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
rva Dallas Cowboys 3 685 — Me for President!
Születésnapomra a feleségem meglepett ezzel:(eredeti az aláírás rajta)

Mondja valaki, hogy nem a tökéletes nőt vettem el 😊
több mint 3 éve
rva Dallas Cowboys 3 685 — Me for President!
srácok, tájékozódjunk már mielőtt ilyeneket írogatunk, hogy pöcsfej meg ki kell rúgni...
sorba szedem, hogy mi a helyzet azok számára, akik nem olvasnak nemzetközi médiát, és főleg nem olvasnak a sorok között, vagy nem tudják eldönteni, hogy melyik információ milyen célt szolgál a médiában.

1) ez az alkudozás már elég rég óta megy nyilvánosság előtt, aminek van célja mindkét oldalról, de főleg a Cowboys oldaláról - éreznie kell Prescott-nak, hogy az 1.0 user pöcsfejnek gondolja, amiért nem hajlandó 35 millióért játszani, az ilyet pszichológiai hadviselésnek is hívják és a Cowboys mellett a Seahawks is igyekszik például a médiahangulaton keresztül nyomást gyakorolni a játékosaira. nem ez az első eset, és nem is az utolsó egyébként. az persze, hogy ez mennyire etikus egy egészen másik nézőpont, ebbe most ne menjünk bele.

2) eddig minden szám csak szivárogtatás szinten jelent meg, így nem tudjuk, hogy azok mennyire valósak. elképzelhető, hogy közelében sincs a valóságnak, vagy az is, hogy de, csak az összegnek a fele-harmada garantált csupán. egy szerződés rengeteg réteggel rendelkezik, aminek csak egyik (és leglényegtelenebb) rétege a szerződés végösszege. sokszor nem is ez adja a tárgyalások elhúzódását, hanem a részletek, amiben az ördög rejlik. ott van ugyanis leírva például, hogy 2 év múlva az utcán találhatod magad egy 5 év 100 milliós szerződés aláírása után akkor, ha nem leszel kétszer ligaelit elkapó, vagy nem futsz a következő években 1000 yard felett, vagy nem lesz 10+ sack-ed...

3) jelen esetben a huzavona, mint már többször beszámoltak róla többen is arról megy, hogy a szerződés elméleti hossza (papíron) 4 vagy 5 év legyen. A Cowboys 5 évet akar, mert a negyedik év végén lejár a mostani TV szerződés, és a legtöbben arra számítanak, hogy az új szerződés több pénzt fog jelenteni, azaz nő a fizetési sapka, azaz nagyobb szerződést lehet meglőni - és így lenne legalább egy olcsó éve a Cowboysnak mielőtt Prescott MEGINT bankot robbantana. Nyilván Prescott ellenérdekelt, neki az kell, hogy a piac összes lehetőségét kihasználja, hogy ne kösse a kezét semmi. biztos neki is van az a pénz, amiért korpásodik a haja, de egyelőre még nem kapta meg. ilyenkor nyilatkoznak olyanokat, hogy az utolsó évre (az ötödikre) 45 milliót kér, tipikus 'public negotiating'

4) egyelőre a koronavírus és az üres lelátók konkrét veszélye sem tűnik elégnek ahhoz, hogy az új tv szerződés ne jelentse minden szerződős játékos számára a mézesmadzagot, így ez a 4 év versus 5 év idén biztos többeknél is felmerül(t) mind probléma.

5) nem lehet leakasztani egy olyan játékost, mint Prescott a polcról, így az nem megoldás, hogy elküldik. és nem, Dalton nem helyettesítheti Prescottot. Pont. Vita vége. egyébként erről a "Jó akkor küldjük el" dologról már írtam egy hosszabb szösszenetet itt a fórumban, be is linkelem ide, nem akarom még egyszer leírni:
munkáltatóként azt kell hozzátennem, hogy még egy ilyen szűk munkaerő piacon sincs megfelelő számú tökéletes munkaerő (32db), ami minden követelménynek megfelel, így sokszor akkor is ki kell adni a piaci árat egy embernek, ha az elméleti skálán nem éri meg ezt a pénzt. miért? mert csak rosszabb lesz nála az összes többi opció, a kivárással kezdve az elcserélésen át minden. ez az élet minden területén így van, és azoknak akik döntéshelyzetben vannak és nincs idejük és erőforrásuk arra, hogy végtelen pénz és végtelen idő ráfordításával találjanak egy olcsóbbat jobban azok elfogadják a kínálkozó lehetőségeket. még akkor is, ha ez egy elméleti "jóság" skálán nem magyarázható. a szerződéseknek nem 2 dimenziója van (mennyire jó játékos VS: mennyi pénzt adok neki) főleg azért nem, mert egy csapatban a játékos nettó értékelése is eleve nem lehet 100%-os, tele van szubjektivitással, IAY/PA vagy WPA ide, ACP vagy CPAE odarva
több mint 7 éve
rva Dallas Cowboys 3 685 — Me for President!
 twitter.com/dtsturner/status/675072693222383616
több mint 8 éve
rva Dallas Cowboys 3 685 — Me for President!
nos, a fordítás. néhol magyartalan egy picit, de siettem, nézzétek el nekem.
néhol van benne megjegyzés a részemről, az kocka zárójelben van, dőlten szedve


A GreenBay Packers (12-4) a Dallas Cowboyst (13-4) fogadja vasárnap a Lambeau Fielden, ez lesz a csapatok hetedik playoff találkozója 1996 óta. Az egyetlen ezen kívüli alkalom, amikor a Cowboys rájátszás meccset játszott a Green Bay-el, az a híres IceBowl 1967 december 31-én.

Ez lesz az első alkalom az NFL történetében, hogy egy az alapszakaszban hazai 8-0 mérleggel végző csapat egy olyannal csap össze, amelyik 8-0-val végzett idegenben. A Packers vesztésre áll az összes meccset tekintve (15-16) a Dallassal szemben, de az utolsó három meccsüket megnyerték.

Aaron Rodgers, a Packers irányítója (törött kulccsont) kihagyta a múlt decemberi 37-36-os győzelmet a texasi Arlingtonban. A cseréje Matt Flynn négy touchdown passzt adott a második félidőben hogy beállítsa a legnagyobb comeback győzelmet a franchise történetében miután 26-3 volt félidőben a hátrányuk.

A meccsen az NFL két legjobb passer ratingjével álló irányító fog játszani, Rodgers (112.2) és a dallasi Tony Romo (113.2) A következőkben a Cowboys scouting riportja olvasható, ami NFL edzőkkel és játékosmegfigyelőkkel történt interjúk alapján készült.

RUSHING OFFENSE

A Cowboys végzett az alapszakaszban a második helyen az összetett futást nézve (147.1 yard meccsenként) azzal a DeMarco Murray-vel (6-0, 217) aki NFL karrierjében először játszott végig 16 alapszakasz mérkőzést. A már eddig is motivált játékos idén egy magasabb szintre helyezte a játékát, vezetve a ligát az összes futás számában (392) futott yardok számában (1845) és összetett yardok számában (2261) [szerk: összetett yard = futott + elkapott yard]

Annak ellenére, hogy december 14-én eltörött a keze a Philadelphia elleni meccsen, és megműtötték, folyamatosan játszott. Összesen 449 alkalommal érintette a labdát, de nem tűnik úgy, mintha fáradna. (vagy elhasználódna)

A Dallas szereti passzjátékoknál használni az alulméretezett [sic!] harmadéves futóját Lance Dunbart (5-8, 195) valamint Joseph Randle (6-0, 210) kap lehetőséget azokon a ritka alkalmakon, amikor Murray nincs a pályán. Randle 6.7 yardot átlagolt az 51 futásából. A futójátékot talán a liga legjobb offensive fala támogatja.


DeMarco Murray ünnepel egy play után a Lions elleni előző heti meccsen. (Photo: Ronald Martinez, Getty Images)

Ahol néhány NFL csapat szeret spórolni a falon az egyértelmű fizetési sapka miatt, ott a Cowboys erősen befektetett a pozícióba. Az utóbbi négy draftból három első körös választásukat erre a pozícióra áldozták. Mindhároman - left tackle Tyron Smith (6-5, 320) a korábbi wisconsini center Travis Frederick (6-3, 315) és a right guard Zack Martin ˙6-4, 310) - be lettek szavazva az idei Pro Bowl-ba. [megj: ketten All Prok is lettek]

A legtöbb dolog, amit a Cowboys a futásnál csinál, az megjósolható a combo blokkolásból és abból a képességből, hogy a második vonalban is el tudnak jutni blokkolni. Smith az egyike a legjobbaknak a pozícióján, és a Dallas ennek megfelelően fizette őt meg az elmúlt nyáron egy 8 éves szerződéssel, ami 97.6 millió dollárt ér, 10 millió aláírási bónusszal.

A manitowoc-i Doug Free kihagyta az utolsó 3 mérkőzést [megj: ki fogja hagyni a negyediket is] jobb láb/boka sérüléssel. A cserejátékosa Jeremy Parnell (6-6, 315) nem túl nagy visszalépés, talán még atletikusabb is, mint Free. Az eredetileg az Ole Miss egyetemen kosárlabda játékos Parnellt a Cowboys lassan építette be, miután 2010-ben elhozta a New Orleans practice squadjából.

Annak ellenére, hogy a left guard Ronald Leary (6-3, 320) nincs annyira ajnározva, mint a fal többi tagja, azért egy kemény küzdő és jó játékos ha a liga többi tagjához hasonlítjuk. A Cowboys tagjai szeretik arra használni az atletikusságukat, hogy a védőfal laterálisan is elmozogjon ami segíti Murray-t, hogy lyukakat találjon magának a futáshoz.

PASSING OFFENSE

Jason Garrett edző aki 2007 óta van a Cowboys-al kétrészre osztja az offensét: két tight endes felállásra és 3 elkapós játékokra. Romot többször kritizálták, hogy nem emelte a Cowboyst a következő szintre, de ez a legjobb támadó egység amivel dolgozhat mióta 2006-ban átvette az irányító szerepkörét.

A Dallas ötödik a ligában a szerzett pontok átlagát tekintve (29.2 pont per meccs) és hetedik az összes megtett yardokat nézve (383.6 yard meccsenként) de csak 16-ik a passzolt yardokat nézve (236.5 yard per meccs) Romo egész karrierje során komolyan támaszkodott tight endjére Jason Wittenre (6-6, 261)

Annak ellenére, hogy a számai ebben a szezonban lefelé mentek (64 elkapás, 703 yard, 5 td) Witten az egyik legjobb mindenes tight end a ligában még 32 évesen is. A cseréi Gavin Escobar (6-6, 260) és James Hanna (6-4, 260) is megfelelő opciók.


Dez Bryant td elkapása a Colts ellen(Photo: Tom Pennington, Getty Images)

Az ötödéves elkapó Dez Bryant (6-2, 220) számára az idei a harmadik alkalom amikor több, mint 80 elkapásos 1200 yardos alapszakaszt és mellé 12 touchdownt csinált. A Green Bay számára nehéz volt őt tartani a két csapat tavaly decemberi találkozóján, amikor Bryant 11 elkapással és 153 yarddal terhelte a secondaryt. Óriási elkapási rádiusza van, de elég erős ahhoz, hogy lesöpörje magáról a tackle-t csinálni próbáló védőt.

A második évét töltő elkapó Terrance Williams (6-2, 208) vertikális veszély. Nincsenek csodálatos kezei de ki tudja használni a lehetőségeit, amiket Bryantre terelődő figyelem mellett kap. Cole Beasley (5-8, 180) a Cowboys' option-route elkapója. Nem csak kiemelkedően dinamikus, de remek érzékei vannak arra, hogy hol vannak a pálcák. [megj: nyilván a 10 yardos előrehaladást jelölő nyalókákra gondol]

Dwayne Harris (5-10, 220) a negyedik elkapó, és remek blokkoló amikor behívják futó szituációkban.

RUSHING DEFENSE

A Cowboys áthelyezte assistand coach/defense státuszba a Tampa-2 ősatyját Monte Kiffint [megj: a defensive coordinator posztról] a 2013-as borzasztó év után amikor a Dallas utolsó lett a védelem egészét nézve (415.3 yard per meccs) 30-adik lett a passzvédekezésben (286.6 yard per meccs) és 27-ik lett a futás elleni védekezésben (128.5 yard per meccs)

A helyére az egyik tanítványa, a korábbi Detroit Lions vezetőedző Rod Marinelli került a defensive line edzői posztról a defensive coordinator szerepkörbe. Annak ellenére, hogy nem történt nagy változás a csapat játékában, a Dallas jóval több turnovert ért el, és minimalizálta a nagy játékokat.

A nagy (kiemelkedő?) játékosok hiánya Sean Lee egész szezonra való lesérülése után lett teljesen nyilvánvaló egészen addig, amíg a Cowboys elő nem állt a "We-fense"-el. Annak ellenére, hogy a Cowboys-nak nincs Pro Bowl védőjátékosa, a front elég kemény a futás ellen, mindössze 103.1 yardot engedve átlagban az ellenfeleknek, ami nyolcadik legjobb a ligában.


Rolando McClain ünnepel egy játékot a Cowboys philadelphiai győzelme közben.(Photo: Getty Images)
A megmentő Lee sérülése után a linebacker Rolando McClain (6-4, 259) aki egy egyéves visszavonulását fejezte be azért, hogy júliusban Dallasba jöjjön játszani. Jobba futás ellen (81 tackle) de remek ösztönei vannak a pass védekezés közben is (1 INT és egy sack)

McClain agyrázkódás szerű tünetekkel jött le a pályáról a vasárnapi wild card mérkőzésen a Lions ellen, és nem is tért vissza. Az alapszakasz záró mérkőzését a Washington ellen szintén kihagyta egy megfázással. A rookie linebacker Anthony Hitchens (6-0, 235) aki a vasárnapi fantom zászlós incidens főszereplője volt fog középre mozogni akkor, ha McClain nem játszik.

Egy kicsit alulméretezett, de relatíve magas védőfaluk van, de ezt könnyen ellensúlyozzák remek alapokkal és nagy energiával. A két legjobb védő falember Tyrone Crawford (6-4, 285) és Jeremy Mincey (6-4, 280). Crawford erővel játszik és jól a futás ellen (33 tackle) és pass rushernek is (3 sack)

A hartlandi Nick Hayden (6-4, 303) nem tud a ligában hasonló poszton játszó játékosokhoz képest olyan sok tacke-t felmutatni, de rengeteg blokkolót felvesz és megteszi amit kérnek tőle. George Selvie (6-4, 270) és Anthony Spencer (6-3, 265) váltják egymást a másik defensive end poszton, Selvie általában a futójátékoknál van fenn.

Spencer kezd a régi önmagára hasonlítani miután a tavalyi év nagy részét kihagyta egy térdműtét miatt.

A Cowboys cornerbackje Orlando Scandrick ünnepel egy negyedik negyedben történt interception után a Chicago Bears ellen a Soldier Fielden.(Photo: Joe Robbins, Getty Images)
PASSING DEFENSE

Mincey a legjobb rusher, aki egy rossz 2013-as szezon után tér vissza 36 tackle-el és csapat első 6 sack-el élete első Cowboys szezonjában. A veterán Henry Melton (6-3, 290) szolgáltatta a védelemnek a szikrát a korábbi meccseken 15 tackle-el és 5 sack-el, de sérültlistára került egy csontzúzódás miatt a jobb térdében.

A Dallas 28-asik lett a ligában a 28 sackjével. Ez lehetőséget ad az ellenfeleknek, hogy szétszedják Marinelli secondary-jét. A Dallas 251.9 passzolt yardot engedélyezett meccsenként, de jobban játszik, mint amit a 26-ik helyezésük sugall. Az egység nem ad nagy játékokra lehetőséget, és elég sok turnovert kényszerít ki. [megj: 'bend but not break']

A védelem 18 interceptionje a hetedik a ligában az Arizona, a Green Bay és a Denver mellett. Meglepetésre a no1 cornerback Brandon Carr (6-0, 210) egyel sem büszkélkedhet, de továbbra is ő a csapat legjobb cornerbackje [say what?!] A secondarynak vannak problémái az emberezésben, és rendezetlen a zónázásban.

A két safety Barry Church (6-2, 218) és J.J. Wilcox (6-0, 212) kemény, fizikális játékos, és képesek a térben játszani, ha arra vannak kérve. Kiválóan variálják az egy magas safety és a two-shell kinézetet [megj: ezt nem tudom értelmesen fordítani] ahhoz, hogy az ellenfél támadóit összezavarják. Church mérete megengedi számára, hogy majdnem egy extra linebackerként léphessen fel az egyértelmű futó szituációknál.

Orlando Scandrick (5-10, 196) második kezdőként eltöltött szezonjábanjobban játszott, de előjönnek a hiányosságai/limitáltsága coverage-ben, de a zóna sémák el tudják maszkolni ezeket a gyengeségeket akkor, ha lehetősége nyílik, hogy a játék előtte folyjon. Sterling Moore (5-10, 202) a nickel cornerback, kívül is és belül is tud játszani attól függően, hogy hol van rá szükség.
Scandrick általában bemozog a slotba kivéve amikor egy jobb elkapó ellen kell az oldalvonal közelében védekezni. Ami Moore-nak hiányzik sebességben és tehetségben, azt helyettesíti intelligenciával és küzdőszellemmel.

SPECIAL TEAMS

A Cowboys rúgója Dan Bailey (5) ünnepel a punter Chris Jonesal (6) miután field gólt rúgtak a New Orleans Saints ellen.(Photo: Ronald Martinez, Getty Images)

Mióta a Cowboys idehozta Rich Bisaccia-t 2013-ban nekik van a legkiegyensúlyozottabb special teams egységük. Dan Bailey 86.2 százalékban rúgja be a mezőnygól kísérleteit (29-ből 25) bár most a hétvégén kihagyott egy fontos 41 yardosat a Detroit ellen. Ő tradícionálisan pontos azóta, mióta 2011-ben a ligába jött. A 89.8 százalékos mezőnygól sikerességi mutatója (127-ből 114) második az NFl történetében Justin Tucker után (89.8) azok között a rúgók között, akik legalább 100 karrier próbálkozásuk volt.

A punter Chris Jonesnak erős lába van, és megbízhatóan teljesít mióta leváltotta Matt McBriart 2012-ben. Az összesített átlagban 19-ik a ligában (45.4 yard) és 14-ik nettóban (39.8 yard). Harris (24.7 yards per kickoff; 9.2 yards per punt) nem kifejezetten Speedy Gonzales — 4.53 mp 40 yardon, az Eastern Carolina-ról érkezve 2011ben — de erős, határozott és vertikális marad az elkapás után.
Talán jobban teljesít kickoffnál mint puntnál, de mindkettőben tűrhetően funkcionál. Visszatért a régi önmagához mióta az első hat mérkőzésen négy elejtett labdája volt.
több mint 2 éve
rva Dallas Cowboys 3 685 — Me for President!
Az idén igazolt Maurice Canady úgy döntött, inkább nem szeretne idén focizni.
 www.profootballrumors.com/2020/07/cowboys-cb-maurice-canady-will-opt-out
iktriad
Bohoc😊
krisz0621
USÁban elég súlyosan üt a vírus dolog. Teljesen megértem ha bárki lemondja a szezont mert ezt érzi felelősségteljes döntésnek. Nem tetszik sem az ahogy iktriad fogalmazott, sem az ahogy te ítélkezel emiatt róla.
gyeek
Nekem meg az nem tetszik hogy valaki megpróbálja megúszni és így is milliókat keres. Én Spanyolországban melózok egy piacvezető cégnél közvetlen a frontvonalban. Szóval nincs kifogás csak lusta ember. Te tipikusan az balek ember lehetsz aki beáll a BLM-es faszság mögé is. Gratulálok a felfogasoddal együtt.
krisz0621
ezzel a hozzáállással nem lesz nagy sikered itt a topic-ban.
a) emberünk nem fog milliókat keresni, hanem 150.000 dollárt, pontosan
b) nem tudod mi van a döntése hátterében, bármi olyan lehet ami neked nincs azon saját döntésed hátterében miszerint a "frontvonalban" dolgozol.
c) a Black Lives Matter csak a fajgyűlölők számára "faszság". akit érdekel a rasszok közötti egyenlőség, az képes "beállni mögé". elhiszem, hogy innen Európából, fehér emberként nehéz felfogni, hogy miről szól, de az ignorancia biztosan nem fog segíteni benne.
több mint 4 éve
rva Dallas Cowboys 3 685 — Me for President!
Prescott célpontok:
2017:
- Dez Bryant: 68 a 130-ból, 52% sikeres, 829 yard, 6.4 yard per kisérlet, 6 td, 5 int, 71.6 irányító mutató
- mindenki más: 240 a 360-ból, 67% sikeres, 2495 yard, 6.9 yard per kisérlet, 16 td, 8 int, 92.1irányító mutató

2018
- Amari Cooper: 30 a 40-ből, 75% sikeres, 424 yard, 10.6 yard per kisérlet, 3 td, 1 int, 123.3 irányító mutató
- mindenki más: 213 a 324-ből, 66% sikeres, 2251 yard, 6.9 yard per kisérlet, 11 td, 4 int, 92.0 irányító mutató

figyeljük meg, hogy a "mindeki más" mennyire nem változott
18 napja
rva Dallas Cowboys 3 685 — Me for President!
én csak azért jöttem, hogy mondjam: örülök, hogy újra megy minden rendesen. 😊
több mint 1 éve
rva Dallas Cowboys 3 685 — Me for President!
Nem akarom forgatni a kést, de azt a HC/OC-t, aki timeout nélkül, 4. negyedben, 0:14-nél, QB drawt hív a félpályán, azt azonnal ki kell rúgni.
Amadeus
állítólag opciós játék volt hívva, Dak döntött a futás mellett
más kérdés, hogy nem jutott eszébe, hogy nem snap-elheti el azt a labdát, amit ő tett le a földre, ahhoz a bírónak is hozzá kell érni.
rva
Akkor Dak-t kell elhajtani.

Teljesen megmagyarázhatatlan és értékelhetetlen play volt. Gyakorlatilag kivégezte az idényeteket.
Amadeus
ha az idényed azon a 2mp-en múlik, akkor nem érdemelsz többet
ezt a meccset nem az utolsó két másodpercben kellett volna megnyerni, hanem az előtte lévő 59 percben
főleg az első félidőben, amikor 10 pontos SF vezetésnél még minusz 16 yardja volt az offense-nek.
több mint 2 éve
rva Dallas Cowboys 3 685 — Me for President!
akkor én is csinálok egy összefoglalót, kinti oldalak összesített értékelései és big board helyezései, per játékos:

Egyet ide előre, mert ez csak úgy mindenre vonatkozik: Mel Kiper komplett draft értékelés: B
(amúgy is ki a f*szom az a Mel Kiper, ugye?)

Első kör, 12. választás: Micah ParsonsLB, Penn State

Bob Sturm: első körös tehetség
Russel Brown: első kör, legjobb linebacker, 7. összetett legjobb játékos
Dane Brugler: első kör, legjobb linebacker, 12. összetett legjobb játékos
Danny Kelly: legjobb linebacker, 12. összetett legjobb játékos
Connor Livesay: első kör, 24. legjobb játékos
Arif Hasan Consensus Board: 11. legjobb játékos
Dalton Miller: első kör, 13. legjobb játékos
Fansided draft grade: C+

Második kör, 44. választás: Kelvin Joseph, CB, Kentucky

Dane Brugler: második kör, 8. legjobb cornerback, 52. összetett legjobb játékos
Danny Kelly: 12. legjobb CB/S, 62. összetett legjobb játékos
Connor Livesay: második kör, 53. legjobb játékos
Arif Hasan Consensus Board: 66. legjobb játékos
Dalton Miller: második-harmadik kör, 63. legjobb játékos
Fansided draft grade: B+
Vinnie Iyer, Sporting News: A-
Chris Trapasso, CBSSports: B+
Steven Ruiz and Charles McDonald, For The Win: B-
SI.com: Grade: B-
Brent Sobleski, Bleacher Report: Grade: C
Eric Edholm, Yahoo Sports: Grade: C
Sheil Kapadia, The Athletic: Grade: C

Harmadik kör, 75. választás: Osa Odighizuwa, DT, UCLA

Dane Brugler: negyedik kör, 9. legjobb DT
Connor Livesay: 123. legjobb játékos
Aris Hasan Consensus Board: 112. legjobb játékos
Dalton Miller: 124. legjobb játékos
Fansided draft grade: C-
SI.com: A-
Chris Trapasso, CBSSports: A-
Sheil Kapadia, The Athletic: B
Vinnie Iyer, Sporting News: B
Steven Ruiz and Charles McDonald, For The Win: C+
Eric Edholm, Yahoo Sports: C
Brent Sobleski, Bleacher Report: D

Harmadik kör, 84. választás: Chauncey Golston, DE, Iowa

Dane Brugler: negyedik kör, 16. legjobb DE
Connor Livesay: 156. legjobb játékos
Arif Hasan Consensus Board: 180. legjobb játékos
Dalton Miller: nincs értékelés
Fansided draft grade: C-
Sheil Kapadia, The Athletic: B
Steven Ruiz and Charles McDonald, For The Win: B
Eric Edholm, Yahoo Sports: C+
Chris Trapasso, CBSSports: C+
Vinnie Iyer, Sporting News: D
Brent Sobleski, Bleacher Report: D
SI.com: D-

Harmadik kör, 99. választás: Nahshon Wright, CB, Oregon State

Connor Livesay: nincs értékelés
Russel Brown: nincs értékelés
Dane Brugler: 7. kör - UDFA
Danny Kelly: nincs értékelés
Arif Hasan Consensus Board: nincs értékelés
Dalton Miller: nincs értékelés
Fansided draft grade: D- (az elérhető legrosszabb az F, az egyel jobb a D-, szóval ez magyarban kettes alá)
SI.com: B-
Brent Sobleski, Bleacher Report: C
Steven Ruiz and Charles McDonald, For The Win: C
Eric Edholm, Yahoo Sports: C-
Chris Trapasso, CBSSports: D+
Vinnie Iyer, Sporting News: D
Sheil Kapadia, The Athletic: D

Negyedik kör, 115. választás: Jabril Cox, LB, LSU

Bob Sturm: nincs értékelés
Russel Brown: második kör, 6. legjobb linebacker, 60. összetett legjobb játékos
Dane Brugler: második-harmadik kör, 6. legjobb linebacker, 70. összetett legjobb játékos
Danny Kelly: második kör, 6. legjobb linebacker, 55. összetett legjobb játékos
Connor Livesay: 44. legjobb játékos
Arif Hasan Consensus Board: 58. legjobb játékos
Dalton Miller: 71. legjobb játékos
Fansided draft grade: A
Chris Trapasso, CBS Sports: A-
Brent Sobleski, Bleacher Report: B
Dalton Miller, ProFootballNetwork: A

Negyedik kör, 138. választás: Josh Ball, OT, Marshall

Bob Sturm: nincs értékelés
Danny Kelly: nincs értékelés
Russel Brown: nincs értékelés
Connor Livesay: 192. legjobb játékos
Dane Brugler: ötödik kör, 17. legjobb OT
Arif Hasan Consensus Board: 201. legjobb játékos
Dalton Miller: nincs értékelés
Fansided draft grade: B-
Chris Trapasso, CBS Sports: B-
Brent Sobleski, Bleacher Report: D
Dalton Miller, ProFootballNetwork: C-

Ötödik kör, 179. választás: Simi Fehoko, WR, Stanford

Bob Sturm: nincs értékelés
Danny Kelly: nincs értékelés
Russel Brown: nincs értékelés
Connor Livesay: 203. legjobb játékos
Dane Brugler: harmadik-negyedik kör, 16. legjobb WR
Arif Hasan Consensus Board: 145. legjobb játékos
Dalton Miller: 103. legjobb játékos
Fansided draft grade: B+
Chris Trapasso, CBS Sports: B
Brent Sobleski, Bleacher Report: B
Dalton Miller, ProFootballNetwork: A

Hatodik kör, 192. választás: Quinton Bohanna, DT, Kentucky

Bob Sturm: nincs értékelés
Danny Kelly: nincs értékelés
Russel Brown: nincs értékelés
Connor Livesay: 279. legjobb játékos
Dane Brugler: hetedik kör
Arif Hasan Consensus Board: 299. legjobb játékos
Dalton Miller: nincs értékelés
Fansided draft grade: C+
Chris Trapasso, CBS Sports: C
Brent Sobleski, Bleacher Report: B+
Dalton Miller, ProFootballNetwork: B

Hatodik kör, 227. választás: Israel Mukuamu, CB, South Carolina

Bob Sturm: nincs értékelés
Danny Kelly: nincs értékelés
Russel Brown: nincs értékelés
Connor Livesay: 114. legjobb játékos
Dane Brugler: hatodik-hetedik kör
Arif Hasan Consensus Board: 139. legjobb játékos
Dalton Miller: nincs értékelés
Fansided draft grade: C
Chris Trapasso, CBS Sports: B+
Brent Sobleski, Bleacher Report: C
Dalton Miller, ProFootballNetwork: B

Hetedik kör, 238. választás: Matt Farniok, G, Nebraska

Bob Sturm: nincs értékelés
Danny Kelly: nincs értékelés
Russel Brown: nincs értékelés
Connor Livesay: nincs értékelés
Dane Brugler: UDFA
Arif Hasan Consensus Board: nincs értékelés
Lance Zuerlein: UDFA
Fansided draft grade: C
Chris Trapasso, CBS Sports: C
Brent Sobleski, Bleacher Report: C
Dalton Miller, ProFootballNetwork: B-
több mint 3 éve
rva Dallas Cowboys 3 685 — Me for President!
Jerry Jones egyedül tolja a draftot. Mondjuk eddig is kb csak dísznek voltak körülötte az emberek 😀
kapitnono
hát remélem nem hiszed ezt el, és csak azért írtad ide, mert csak flame-et akartál indítani
jól dokumentált dolog, hogy ha igaz lenne, akkor nem Zack Martin lenne a kezdő (All-Pro, All-Decade, future HOF) guard, hanem Manziel kapott volna egy évet Romo mögött, hogy bust legyen.... és ez csak az egyik példa, de millió meg egy van még. Jerry nem hülye, csak szereti a nyilvánosságot. ne keverd a kettőt.