rva

rva
Lakhely
Butapest
Utoljára láttuk
3 napja
Regisztrált
több mint 9 éve
Fórum hozzászólások
4 036


Utolsó 10 fórum hozzászólás

6 napja
rva 4 036 — Me for President!
egyebként már közölt képet arról, hogy nincs rajta a csizma, szóval lehet tényleg semmi

de ami félelemre ad okot, hogy ez a lába (bokája, lábszára) volt többször műtve
8 napja
rva 4 036 — Me for President!
reméljük, hogy tényleg nincs jelentőssége
de nem ez lenne az első sérülés, amit a Cowboys eltitkol
26 napja
rva 4 036 — Me for President!
 x.com/NickHarrisDC/status/1803141820349550991

Conley első körös volt 2017-ben, a Raiders vitte el
rva
Emlékszem, nagy draft stealnek számított akkor. Javára legyen mondva, sérülések miatt siklott ki először.
gyeek
nekem is nagyon tetszett akkor
remélem lesz belőle valami
26 napja
rva 4 036 — Me for President!
 x.com/NickHarrisDC/status/1803141820349550991

Conley első körös volt 2017-ben, a Raiders vitte el
1 hónapja
rva 4 036 — Me for President!
És idén végre kiteljesedhet, ha Press Taylor és az OL is úgy akarja.

iktriad
szükség is lesz rá
1 hónapja
rva 4 036 — Me for President!
MP esetében meg van ráhatása, hogy az ilyen szavazó mellé ikszeli a voksot vagy sem 2 év múlva. Ráadásul van a tömeg tömeget vonz elv, ami szintén sérül, ha kisebb bandákat lehet csak elérni. És aki így gondolkodik azt nem fogja érdekelni mi a realitás, mert ő nem a realitás miatt szavazott, hanem valamit meghallott a platóról vagy havertól a kocsmában és az húzta be őt ide. Lehet nem is valós dolog, de a tájékozatlanság és ostobaság szintje elég nagy. És ha ezen halmaz olyan képzelettel jött, mert tájékozatlan vagy ostoba, ami nem teljesült, akkor kialakul egy véleménye. NA annak mondhatod, hogy nem realitás. Pont ugyanúgy, ahogy a Patsnél. Sógorom a példa, hogy van ilyen. És ő tényleg egy agyhalott. És tuti nem egyedül van azzal, aki short term verzióval ikszelt.

És MP azzal, hogy első látásra a politikai paletta minden szegmenséből húzott be szavazókat, sokkal nehezebb helyzetben van a patika mérlegen kimért állásfoglalásokkal, mint az, akinél a tábor egységes és mindent bevesz a gyomra. És MP nem véletlenül kerülte a konkrét állásfoglalást témákat tekintve, vagy akár szavak kimondását a beszédeiben, ami egy tájékozott embernél lehet posztmodern, lehet orrbefogós voks, vagy a kisebb rossz, de egy tájékozatlannál majd a felismerés az lesz, amikor szembesül azzal, hogy én ezt máshogy képzeltem amikor rá szavaztam.
topin
a Fidesz szekértábora is egy nagy ernyő, és szerintem sokukat nem a HIT tart össze, hanem ezen dolgok különböző mértékű jelenléte:
- félelem a "közös" ellenségtől, amit a média mantráz nekik, és amitől megóvja őket az ő szent királyuk
- csordaszellem
- győzteshez tartozás érzése
- agymosottság
1 hónapja
rva 4 036 — Me for President!
52 volt, még csak nem is öreg
rva
nem öreg, csak hatalmas. mármint nem hízott el, de nem is nagyon fogyott le.
amikor Nate Newton először megjelent a Kovbojznál, hogy segítsen a falemberek edzésében, sokan szinte fel sem ismerték, annyira lefogyott. megnézed Joe Thomast, miután abbahagyta a futballt, lefogyott.

azért az ember szíve egy ideig bír ekkora szervezetet kiszolgálni, aztán meg nem.
slowmotion
azt hinnéd, hogy aki a játékban profi volt, az életben is az lesz (és odafigyel majd mindenre)
1 hónapja
rva 4 036 — Me for President!
52 volt, még csak nem is öreg
1 hónapja
rva 4 036 — Me for President!
Linkeltem egy cikket amiben összeszedik, hogy melyik állítások honnan vannak:

 index.hu/belfold/2017/09/08/soros_terv_migracio_fidesz_kvotaper/

De megtalálható itt is:
 hu.wikipedia.org/wiki/Soros-terv

Ezekből az írásokból ragadnak ki kontextus nélkül részeket, amivel lehet riogatni.
Lúdas Solymi
tehát az egész 'Soros terv' erre az egy cikkre épül?
 web.archive.org/web/20170929220037/https://www.project-syndicate.org/commentary/rebuilding-refugee-asylum-system-by-george-soros-2015-09
és minden, ami ebben nincs benne, az a szerző kitalációja, igaz?
1 hónapja
rva 4 036 — Me for President!
A 444 pedig egy-két cikket leszámítva az EU csúcsszervei, a Fehér Ház, és igen, Soros üzeneteit nyomja. Szélsőjobboldalizza és fasisztázza a fentiek sokszor teljesen mérsékelt ellenfeleit, kiforgat, sokszor nyíltan hazudozik.
Kampman
mik Soros üzenetei? hol üzeni őket? van erre forrásod?
rva
A bevándorláspárti cikkeikben elég gyakran megesett, "Az a baj, hogy továbbmennek" és így tovább.
Társtulajdonosuk elvileg, szóval ez még csak nem is meglepő.
Kampman
kezdjük az elején, még egyszer mert nem ment át a kérdésem:
hol vannak az eredeti Soros üzenetek? nem arra vagyok kíváncsi, hogy valakinek a mondandója szerinted Soros üzenete, mert ugyan ennyi erővel Orbán üzenete is lehet, vagy az enyém.
szeretnék végre találkozni Soros üzeneteivel, úgy eredetiben
köszi
rva
Sem Orbán, sem te nem vagy a 444 társtulajdonosa, Soros meg igen.
A lapja pedig leközölt rengeteg az ő álláspontjával megegyező szellemiségű cikket. Minden médium ezt csinálja. Kiszolgálja a tulajdonos politikai és pénzügyi érdekeit.
Kampman
politikusi válasz, sok a karakter de nulla a tartalom
tehát, utoljára: hol a sorosi álláspont? hol találom? eredetiben, nem a 444 átiratában.
ha ez megvan, akkor érdemben tudom majd összehasonlítani a 444 írásait a többiekével.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 3 éve
rva 4 036 — Me for President!
Születésnapomra a feleségem meglepett ezzel:(eredeti az aláírás rajta)

Mondja valaki, hogy nem a tökéletes nőt vettem el 😊
több mint 4 éve
rva 4 036 — Me for President!
srácok, tájékozódjunk már mielőtt ilyeneket írogatunk, hogy pöcsfej meg ki kell rúgni...
sorba szedem, hogy mi a helyzet azok számára, akik nem olvasnak nemzetközi médiát, és főleg nem olvasnak a sorok között, vagy nem tudják eldönteni, hogy melyik információ milyen célt szolgál a médiában.

1) ez az alkudozás már elég rég óta megy nyilvánosság előtt, aminek van célja mindkét oldalról, de főleg a Cowboys oldaláról - éreznie kell Prescott-nak, hogy az 1.0 user pöcsfejnek gondolja, amiért nem hajlandó 35 millióért játszani, az ilyet pszichológiai hadviselésnek is hívják és a Cowboys mellett a Seahawks is igyekszik például a médiahangulaton keresztül nyomást gyakorolni a játékosaira. nem ez az első eset, és nem is az utolsó egyébként. az persze, hogy ez mennyire etikus egy egészen másik nézőpont, ebbe most ne menjünk bele.

2) eddig minden szám csak szivárogtatás szinten jelent meg, így nem tudjuk, hogy azok mennyire valósak. elképzelhető, hogy közelében sincs a valóságnak, vagy az is, hogy de, csak az összegnek a fele-harmada garantált csupán. egy szerződés rengeteg réteggel rendelkezik, aminek csak egyik (és leglényegtelenebb) rétege a szerződés végösszege. sokszor nem is ez adja a tárgyalások elhúzódását, hanem a részletek, amiben az ördög rejlik. ott van ugyanis leírva például, hogy 2 év múlva az utcán találhatod magad egy 5 év 100 milliós szerződés aláírása után akkor, ha nem leszel kétszer ligaelit elkapó, vagy nem futsz a következő években 1000 yard felett, vagy nem lesz 10+ sack-ed...

3) jelen esetben a huzavona, mint már többször beszámoltak róla többen is arról megy, hogy a szerződés elméleti hossza (papíron) 4 vagy 5 év legyen. A Cowboys 5 évet akar, mert a negyedik év végén lejár a mostani TV szerződés, és a legtöbben arra számítanak, hogy az új szerződés több pénzt fog jelenteni, azaz nő a fizetési sapka, azaz nagyobb szerződést lehet meglőni - és így lenne legalább egy olcsó éve a Cowboysnak mielőtt Prescott MEGINT bankot robbantana. Nyilván Prescott ellenérdekelt, neki az kell, hogy a piac összes lehetőségét kihasználja, hogy ne kösse a kezét semmi. biztos neki is van az a pénz, amiért korpásodik a haja, de egyelőre még nem kapta meg. ilyenkor nyilatkoznak olyanokat, hogy az utolsó évre (az ötödikre) 45 milliót kér, tipikus 'public negotiating'

4) egyelőre a koronavírus és az üres lelátók konkrét veszélye sem tűnik elégnek ahhoz, hogy az új tv szerződés ne jelentse minden szerződős játékos számára a mézesmadzagot, így ez a 4 év versus 5 év idén biztos többeknél is felmerül(t) mind probléma.

5) nem lehet leakasztani egy olyan játékost, mint Prescott a polcról, így az nem megoldás, hogy elküldik. és nem, Dalton nem helyettesítheti Prescottot. Pont. Vita vége. egyébként erről a "Jó akkor küldjük el" dologról már írtam egy hosszabb szösszenetet itt a fórumban, be is linkelem ide, nem akarom még egyszer leírni:
munkáltatóként azt kell hozzátennem, hogy még egy ilyen szűk munkaerő piacon sincs megfelelő számú tökéletes munkaerő (32db), ami minden követelménynek megfelel, így sokszor akkor is ki kell adni a piaci árat egy embernek, ha az elméleti skálán nem éri meg ezt a pénzt. miért? mert csak rosszabb lesz nála az összes többi opció, a kivárással kezdve az elcserélésen át minden. ez az élet minden területén így van, és azoknak akik döntéshelyzetben vannak és nincs idejük és erőforrásuk arra, hogy végtelen pénz és végtelen idő ráfordításával találjanak egy olcsóbbat jobban azok elfogadják a kínálkozó lehetőségeket. még akkor is, ha ez egy elméleti "jóság" skálán nem magyarázható. a szerződéseknek nem 2 dimenziója van (mennyire jó játékos VS: mennyi pénzt adok neki) főleg azért nem, mert egy csapatban a játékos nettó értékelése is eleve nem lehet 100%-os, tele van szubjektivitással, IAY/PA vagy WPA ide, ACP vagy CPAE odarva
9 hónapja
rva 4 036 — Me for President!
 www.theringer.com/nfl/2023/10/12/23914571/dallas-cowboys-mike-mccarthy-dak-prescott-offense-broken

nincs türelmem lefordítani, így ide teszem a deepl-es fordítását gyorsan:

A Dallas Cowboys támadójátéka elromlott. Képes-e Mike McCarthy megjavítani?

A Dallas edzője a nyáron átalakította a támadójátékát, hogy segítsen Dak Prescott interception-problémáján. De ez a változtatás más problémákat is okoz - olyanokat, amelyeket nem lehet könnyen megoldani.

Jerry Jones általában nem az optimizmus híve, de a Dallas Cowboys tulajdonosa még a csapata vasárnap esti, 49ers elleni 42-10-es veresége után is eltökélt abban, hogy a csapat megnyerheti a Super Bowlt. "Az egyik első dolog, amit minden helyzetben megkérdezek magamtól?" mondta Jones a dallasi sportrádióban heti rendszerességgel jelentkező műsorában. "Tudunk-e néhány dolgot másképp csinálni, mint a 49ers ellen? ... Tudunk-e valami mást csinálni? A válasz az, hogy igen, megtehetjük."

A "más" volt a cél Dallasban a holtszezon óta, amikor Kellen Moore támadó koordinátor távozott a csapattól, és Mike McCarthy vezetőedző vette át a játékvezetői feladatokat. McCarthy telepítette a csapat által "Texas Coast offense"-nek nevezett támadást, ami új kreációnak tűnhet, de valójában csak a régi West Coast offense, néhány modern csengővel és sípszóval frissítve - a hangsúly a "néhány" szón van.

A csapat honlapjának előszezonra vonatkozó cikke szerint a Texas Coast alapja a "horizontális koncepciók kombinációja, amelyek megnyitják az ellenfél védelmét a tempóval, a sebességgel és olyan koncepciókkal, amelyek a csapat számára az elmúlt években beváltak". Más szóval, a Dallas újra a rövid passzjátékot hangsúlyozza, ami jelentős váltás Moore sémájához képest, és amit McCarthy és társai elsősorban arra reagálva döntöttek el, hogy Dak Prescott 2022-ben holtversenyben vezette az NFL-t az interceptionök számában.

"Nem tudom, hogy láttam-e valaha ennyire jól lefedett dolgot arról, hogy mennyire tudatosan változtattunk néhány dolgon" - mondta Jones a támadójátékról a Dallas 2. heti, Jets elleni győzelme után. "Nyilvánvalóan más irányba mentünk a play callerünkhöz képest. ... De hogy fogjuk azt, ami voltunk, és aztán alkalmazkodjunk néhány olyan dologhoz, ami tényleg segíthet Daknek, azt meg kell tennünk. Technikailag be kell lépned és meg kell tenned."

Prescott interception-aránya 2022 és 2023 között csökkent - még a San Francisco elleni három interceptionös teljesítménye után is -, tehát a változások a kívánt eredményt hozták. De a kívánt eredmény nem vezetett általános támadói javuláshoz. Míg Dak interception számai csökkentek, addig a többi statisztikája is - beleértve a kísérletenkénti yardokat, a játékonként várhatóan hozzáadott pontokat, a QBR-t és a sikerességi arányt. A Cowboys támadójátéka a 19. helyen áll mind a támadó-, mind a passz DVOA mutatóban, és a győzelmeiket Daniel Jones, Zach Wilson és Mac Jones ellen aratták. És nem csak a passzjátékkal van baj. A Dallas a 22. helyen áll a futás DVOA-ban, és Tony Pollard, aki végre kilépett Ezekiel Elliott árnyékából, átlagosan mínusz 0,11 EPA per rush, ami a 25. az NFL-ben, a TruMedia szerint.

A támadójáték elromlott, és a Dallas azzal tette tönkre, hogy megpróbált megoldani egy olyan problémát, ami - ahogy később még elmeséljük - nem is volt igazi probléma. Így most McCarthy előtt egy még nagyobb feladat áll, amikor megpróbálja a Cowboys-t újra a helyes útra terelni a következő hónapokban. Jones biztos benne, hogy a megfelelő edzőt találta meg - de mi van, ha a probléma maga az edző?

Mielőtt belemerülnénk a McCarthy támadójátékát sújtó problémákba, tisztázzunk egy dolgot: Prescott nem egy interceptionökre hajlamos irányító. Karrierje során a passzok 2 százalékánál dobott interceptiont. Ez ugyanaz a szám, mint Joe Burrow-é, és mindössze 0,2 százalékponttal marad el Tom Brady és Patrick Mahomes karrierértékétől. Valójában az NFL története során mindössze nyolc olyan irányító volt, aki jobban elkerülte a pickeket, mint Prescott.

Tehát Dak interception problémája nem igazán volt probléma a tavalyi szezon előtt, és meggyőző érvet lehet felhozni, hogy akkor sem volt probléma. Prescott elkapásainak számát a balszerencse fújta fel. A Pro Football Focus szerint Prescott turnover-értékű játékának aránya, beleértve a fumble-eket és az interceptable passzokat is, a 13. helyen állt az NFL-ben. A probléma az volt, hogy a turnover-értékű játékainak több mint 88 százaléka valóban turnoverré alakult, szemben a ligaátlag 77,3 százalékos arányával. Prescott interceptionjei közül pedig sokan harmadik és hosszú helyzetekben jöttek, amikor az irányítók hajlamosak több picket dobni, mert megpróbálják a labdát a mélyen a mezőnybe dobni. Dak az elmúlt szezonban felerősítette agresszivitását ezekben a nyilvánvaló passzolási helyzetekben, és bár ez a hibák számának növekedéséhez vezetett - átlagosan 8,3 pick volt szezononként, mielőtt tavaly 15-öt dobott -, ez az agresszivitás gyakran segített a Cowboys támadójátékának a pályán maradni.Azt is érdemes kiemelni, hogy a 96,2 százaléka Dak dropbackjeinek, ami nem végződött egy interceptionnel az elmúlt szezonban akkor viszont nagyon jó volt. A turnover nélküli játékokban Prescott a negyedik helyen állt a dropbackenkénti EPA-értékelésben Mahomes, Josh Allen és Tua Tagovailoa mögött, a TruMedia szerint.

Mindezek alapján úgy tűnik, hogy a Cowboys valószínűleg túlreagálta a dolgot, amikor teljesen átalakított egy olyan rendszert, amely egyébként hatékony volt. Még ha Moore, a csapat támadó koordinátora 2019-től 2022-ig, és McCarthy kölcsönösen megegyeztek is a szakításról, valószínűleg racionálisabb lett volna finom változtatásokat eszközölni a támadásban, és csak reménykedni egy kis regresszióban a forgalom átlaga felé.

Ehelyett McCarthy úgy döntött, hogy a nulláról kezdi az egészet. Ebben a szezonban több passzt hív a first downonknál, ami az elemzők szerint jó dolog. De nem minden passz egyformán hatékony. McCarthy sok "quick-game" passzot használ, amelyek közel sem olyan produktívak, mint a hosszabb passzok - ezeket leginkább a futójáték kiterjesztésének tekintik, és ahogy a futójáték esetében is, az elsődleges cél az, hogy éppen elég yardot gyűjtsenek ahhoz, hogy a támadójáték a láncok előtt maradjon. De nem vagyok benne biztos, hogy McCarthy így látja őket. Az idei játékvezetése alapján úgy tűnik, úgy gondolja, hogy ezek a rövid, nagyrészt hatástalan dobások a passzjáték alapját képezik: A Cowboys gyorsjáték-használati aránya a PFF szerint kétszerese a tavalyinak.

A gyors passzok számának növekedése nagyban felelős Prescott idei szezonbeli teljesítményének csökkenéséért. A "run downokon" - a TruMedia szerint minden olyan játék, amely az első és 10 vagy a második és közepes (5-7 yard - szerk) támadásnál történik - Prescott passzainak 70,9 százalékát fejezi be, és a "célba dobott dobások" aránya az ötödik legjobb az NFL-ben. De mind a yardok, mind a dobásonkénti EPA tekintetében csak a 20. helyen áll, és a "run down" befejezéseinek 35,7 százaléka EPA-veszteséget okoz a Cowboysnak, ami a negyedik legmagasabb érték a ligában. Dak úgy hajtja végre a játékokat, ahogyan azokat tervezték; csak a játéktervek nem túl jók.

A nyilvánvaló passzhelyzetekben azonban Prescott sokkal hatékonyabb volt. Míg összességében a 11. helyen áll a passzjátékok EPA per dropback mutatójában, ha kivesszük a play-action és a screen passzokat, amelyek jobban függnek a játéktervtől, mint a QB feldolgozási készségeitől, akkor a TruMedia szerint az ötödik helyre ugrik. Dak még mindig a régi Dak, csak egy rosszul megtervezett támadó rendszerben ragadt.

Ha a Cowboys meg akarja oldani a támadásbeli problémáit, akkor a korai downokra kell koncentrálnia, ahol a legnagyobb változást a play-callingban láttuk. McCarthy megszüntette az összes olyan furcsa dolgot, amit Moore korábban csinált, mint például a funky backfield set, a hat támadójátékosból álló személyi csoportosítás, a snap előtti váltások és mozgások a passzjátékban, valamint a túlterhelt formációk, amelyek három vagy négy elkapót helyeznek a pálya egyik oldalára. Ez több statikus és szimmetrikus formációt jelent, félmezőnyös koncepciókkal mindkét oldalon. Ez egy általános támadójáték. Ez egy NCAA Football 14-es támadás. Olyan, mintha valaki rákeresett volna a Getty Images-on a "football play" kifejezésre, és az eredményből egy játékkönyvet készített volna.

Utálom nézni, de biztos vagyok benne, hogy az ellenfél védői imádják, mert megkönnyíti a dolgukat. Minden bonyolultságot kivesznek a sémából (szándékosan, ne feledd), így a védők könnyebben ülnek rá McCarthy néhány kedvenc hívására. A Dallas például 15-ször futott dupla slant koncepciót ebben a szezonban - csak a Bengals futott többet a PFF szerint. A Cowboys átlagosan mínusz 0,40 EPA-t ér el ezeken a játékokon, és ez azért van, mert a védők tudják, hogy ezek az útvonalak jönnek.

Itt van a Dallas, amint a 49ers elleni meccs elején futja a koncepciót. Tartsd szemmel a linebacker Dre Greenlaw-t, aki felismeri az útvonal-kombinációt, és szinte túlságosan is igyekszik átugrani a külső elkapó slant route-ját.Prescott észreveszi Greenlaw-t, és középen átveszi a checkdown opciót. McCarthy azonban később visszatér a játékhoz. Ezúttal Oren Burks marad a helyén a snap után, és várja, hogy Prescott elkötelezze magát a dobás mellett, mielőtt a linebacker kitör egy útvonalon, amiről tudja, hogy jön.Ahogy a Hall of Fame irányítója, Kurt Warner elmagyarázta a két játékot elemző videóban, az útvonalak mélysége is hozzájárult a játék sikertelenségéhez - amikor azonos mélységben futnak, az elkapók közelebb vannak egymáshoz, és kevesebb hely marad a védekezésre -, így a rendszerrel mikro- és makroszinten is vannak problémák.Ahogy a szezon folytatódik, és McCarthy továbbra is ezeket a rövid passzokat hívja, a védők még nagyobb bizalommal ülnek majd ezekre a rosszul elhelyezett underneath útvonalakra, tudván, hogy nagyon kicsi a veszélye annak, hogy a Dallas megveri őket a fejük fölött. A Next Gen Stats szerint Prescott mindössze 13 olyan passzt próbált meg, amely 10 légi yardot vagy annál többet tett meg a pálya közepére. Ezzel a 27. helyen áll a kvalifikált kezdők között. És még akkor is, amikor Prescott hozzáférhetett a pálya közepéhez - a passzkísérletek leghatékonyabb területéhez -, az elkapói átlagosan csak 2,0 yardnyi szeparációjuk volt a legközelebbi védőtől. Csak a Colts irányítóinak, Anthony Richardsonnak és Gardner Minshew-nak kellett szűkebb ablakokkal megbirkóznia a Next Gen Stats szerint.

McCarthy egyszerűen nem túl jó abban, hogy a játéktervezéssel felszabadítsa a pálya ezen részeit. A Cowboys a liga egyik legrosszabb csapata volt ebben a szezonban a play-actiont illetően, és Prescott egyike annak a három kezdőjátékosnak, aki még nem talált be egy mély keresztirányú (10 yardnál hosszabb) útvonalon, a TruMedia szerint. A másik kettő Russell Wilson, akinek mindig is gondjai voltak a középre dobással, és Daniel Jones, aki egy olyan támadójátékban játszik, amelynek még a Cowboysénál is több hibája van. Ez nagy változás a tavalyi szezonhoz képest, amikor Moore játéktervei segítettek Daknak abban, hogy 20 kísérletből 12 ilyen passzt fejezzen be. Az ezeken a kísérleteken elért 25,4 EPA a TruMedia szerint a negyedik volt a passzolók között 2022-ben. Dak ebben a szezonban csak egy ilyen passzal próbálkozott.

Nem csak a középen átívelő útvonalakról van szó. A Dallas elkapói minden útvonalon nehezen tudnak szeparációt teremteni. A PFF grafikonjai szerint a Cowboys a harmadik legmagasabb arányban játszott olyan passzjátékokat, ahol egyetlen elkapó sem tudott szabaddá válni, csak a Washington és a Pittsburgh mögött. Ennek ellenére Prescott még mindig átlagon felüli a dropback hatékonysága.Ez az a terület, ahol a Dallasnak leginkább hiányzik a régi koordinátora. McCarthy közel sem volt olyan jó abban, hogy az elkapókat a pálya szélén szabadon engedje, így Prescott csak rövid, szorosan védett passzokat dobott a pálya alatt, vagy mélyen az oldalvonalra. Ha valaki Packers-szurkoló, aki végignézte McCarthy Green Bayben töltött időszakának végét, annak valószínűleg ismerősen hangzik mindez. A 2017-ben és 2018-ban hasonlóan hibás támadófelállás miatt a szakírók azon tűnődtek, hogy Aaron Rodgers elit irányítóként eltöltött napjai véget értek-e - és rengeteg statisztikai bizonyíték volt az állítás alátámasztására. A gyenge összteljesítmény miatt McCarthyt végül 2018-ban kirúgták, és Matt LaFleur váltotta, aki egy olyan támadójátékot állított fel, amely a snapek előtti és utáni megtévesztésre épül. Rodgers 2020-ban és 2021-ben back-to-back MVP-t nyert, és elhallgattatott minden olyan beszélgetést, amely a leépüléséről szólt.

Most Prescott hasonló helyzettel néz szembe. Még mindig lehet ugyanaz az irányító, aki két évvel ezelőtt a Dallasnak segített a liga pontversenyének élére állni. De McCarthy-n múlik, hogy hagyja-e, hogy ő legyen az a srác - és ehhez a veterán edzőnek talán fel kell adnia néhány alapvető meggyőződést, amelyet edzői karrierje során végig vallott. Ez olyasmi, amit a jó edzők rendszeresen megtesznek.

De néhányan - nevezetesen Rodgers - megkérdőjelezték, hogy McCarthy képes-e erre. Miután McCarthy távozott a Green Bayből, kiderült, hogy Rodgers állítólag nem tartotta túl sokra régi edzője futballtudását. Tyler Dunne, a Bleacher Report munkatársa szerint a Packers irányítója gyakran panaszkodott arra, hogy McCarthy rosszkor és rossz személyzettel rossz játékokat hívott, és túlságosan gyakran Rodgersre hárult a feladat, hogy kihúzza a szarból az edzőjét. "Azt mondaná, hogy Mike-nak van az egyik, ha nem a legalacsonyabb IQ-ja az edzői közül, akivel valaha is dolgozott" - mondta Dunne-nak egy forrás 2019-ben.

Ez az az edző, akire Jerry Jones támaszkodik, hogy megoldást találjon a Dallas támadójátékát jelenleg sújtó problémákra. A recept egyértelműnek tűnik: térjünk vissza a Cowboys tavalyi támadójátékához. Ne féljünk egy kicsit furcsán játszani, vagy hagyni, hogy Prescott lefelé tolja a labdát. Persze, lehet, hogy a hibák száma megnő, de valószínűleg a megszerzett yardok és a szerzett pontok száma is nőni fog. Nem ez lenne a cél?
6 hónapja
rva 4 036 — Me for President!
én most egy kicsit hanyagolom ezt az egészet, törlöm a Twittert, leiratkozom a podcastokról, és lehet, hogy ide is ritkábban nézek fel úgy kb a draft előtti hétig.

ez most az a pont, hogy eddig hittem, most már nem hiszek senkinek.
itt nem lehet edző váltással megoldani bármit is, itt a kultúrának kellene megváltoznia, de az meg miért is változna, hiszen a pénznyomda a sikerek nélkül is tökéletesen működik.

ha most egy 7-10 szezon után lennénk, ahol lett volna időm megszokni, hogy szar a csapat, akkor biztosan kevésbé lennék elkeseredett. de a mantra mindig az volt, hogy hát ez egy jó csapat.
Prescott még komolyan MVP beszélgetésben volt
aztán egy negyed alatt dobott 2 picksix-et.
a csávó olyan vakon volt, hogy arra nincsenek szavak, és nem az, hogy ezt eddig tőle nem láttuk, mert a középre dobált interception-ök minden esetben tök egyformán keletkeznek nála, ül a safety vagy a linebacker az útvonalon és Dak NEM IS LÁTJA!!!!
tudom, hogy nincs jobb, akit le lehetne akasztani a helyére, de abban is biztos vagyok, hogy ennél jobb supporting cast már nem lesz neki mielőtt visszavonul, tehát bele vagyunk szorítva ebbe a középszerbe még legalább 3-4-5 évig. lehet, hogy még többe, ha el nem cserélik.
persze Dak megint beszopatja majd a csapatot egy remek 60 milliós szerződéssel, de csak azért, hogy tuti ne legyen pénz mellé hozni senkit. nem mintha a csőlátásán segítene bárki is, nincs olyan elkapó aki ezt megoldja
ezt még egy edző sem biztos, hogy meg tudja oldani, hiszen erre a remek képességű QB-re van bízva az olvasás... de ugye alacsony a kínálat és nagyok az igények, ha a Dallas nem ad neki 60 millát, akkor majd lesz más aki igen, lásd Deshaun Watson vagy Russell Wilson.

mondjuk ezt leírva két-három első körért, amiből legalább az idei top5 én mondjuk lehet elcserélném Prescottot a faszba. Még a Giants-be is.

és McCarthy mellett Dan Quinn is elmehet a faszomba, egész évben emberezett, erre most zónáznak? az eredménykövetőben az első Love által megdobott 3&végtelen után írtam, hogy talán nem most kellene zónázni kezdeni. és erre b+ látja a süketnémája, hogy nyeli a yardot a védelem, mint kacsa a nokedlit, de nem változtat.
kösz Csoki, sokat segítettél.

top5 védelem, mi? 5 komoly tétre menő meccset játszottak idén, abból a 49ers, a Bills és most a GB is úgy megpakolta ezt az elit védelmet, hogy aki eddig el is gondolkozott azon, hogy Quinn-t főedzőnek hívja az legkésőbb most mondta vissza az igényeit. a négyből a másik kettőben Lions és a Dolphins ellen ment elfogadható szinten a védekezés, és az, hogy a Seahawks 35 pontja nem lett para az csak az ő védekezésüknek a még gyengébb mivoltja miatt lehetett
nyilván nem segít, hogy nincs Diggs meg az sem, hogy Parsons-ra nem fújnak holdingot csak akkor, amikor már konkrétan a földre tolják, de ez mindenki mással is előfordulhat... ezek nem kifogások az ilyen leolvadásra.
a támadók adtak 3 TD előnyt, de ha levonom a 48 pontból akkor is 30 továbbit csinált a GB önerőből. Doubs 151 yard? 2022 negyedik kör. nyilván kiemelkedő tehetség....
a másik oldal meg tele van All-Pro meg ProBowl játékosokkal, és garbage time nélkül sikerül megcsinálni 16 pontot.

..

akkor lennék elégedett az offseason-el, ha Bellichick lenne a DC és Bobby Slowik lenne a HC és elcserélnék Prescott-ot.
mivel ez ebben a formában nem fog megtörténni, így már most tudom, hogy NEM VAGYOK ELÉGEDETT az offseason-el.

és mindenki menjen a picsába
több mint 8 éve
rva 4 036 — Me for President!
 twitter.com/dtsturner/status/675072693222383616
több mint 9 éve
rva 4 036 — Me for President!
nos, a fordítás. néhol magyartalan egy picit, de siettem, nézzétek el nekem.
néhol van benne megjegyzés a részemről, az kocka zárójelben van, dőlten szedve


A GreenBay Packers (12-4) a Dallas Cowboyst (13-4) fogadja vasárnap a Lambeau Fielden, ez lesz a csapatok hetedik playoff találkozója 1996 óta. Az egyetlen ezen kívüli alkalom, amikor a Cowboys rájátszás meccset játszott a Green Bay-el, az a híres IceBowl 1967 december 31-én.

Ez lesz az első alkalom az NFL történetében, hogy egy az alapszakaszban hazai 8-0 mérleggel végző csapat egy olyannal csap össze, amelyik 8-0-val végzett idegenben. A Packers vesztésre áll az összes meccset tekintve (15-16) a Dallassal szemben, de az utolsó három meccsüket megnyerték.

Aaron Rodgers, a Packers irányítója (törött kulccsont) kihagyta a múlt decemberi 37-36-os győzelmet a texasi Arlingtonban. A cseréje Matt Flynn négy touchdown passzt adott a második félidőben hogy beállítsa a legnagyobb comeback győzelmet a franchise történetében miután 26-3 volt félidőben a hátrányuk.

A meccsen az NFL két legjobb passer ratingjével álló irányító fog játszani, Rodgers (112.2) és a dallasi Tony Romo (113.2) A következőkben a Cowboys scouting riportja olvasható, ami NFL edzőkkel és játékosmegfigyelőkkel történt interjúk alapján készült.

RUSHING OFFENSE

A Cowboys végzett az alapszakaszban a második helyen az összetett futást nézve (147.1 yard meccsenként) azzal a DeMarco Murray-vel (6-0, 217) aki NFL karrierjében először játszott végig 16 alapszakasz mérkőzést. A már eddig is motivált játékos idén egy magasabb szintre helyezte a játékát, vezetve a ligát az összes futás számában (392) futott yardok számában (1845) és összetett yardok számában (2261) [szerk: összetett yard = futott + elkapott yard]

Annak ellenére, hogy december 14-én eltörött a keze a Philadelphia elleni meccsen, és megműtötték, folyamatosan játszott. Összesen 449 alkalommal érintette a labdát, de nem tűnik úgy, mintha fáradna. (vagy elhasználódna)

A Dallas szereti passzjátékoknál használni az alulméretezett [sic!] harmadéves futóját Lance Dunbart (5-8, 195) valamint Joseph Randle (6-0, 210) kap lehetőséget azokon a ritka alkalmakon, amikor Murray nincs a pályán. Randle 6.7 yardot átlagolt az 51 futásából. A futójátékot talán a liga legjobb offensive fala támogatja.


DeMarco Murray ünnepel egy play után a Lions elleni előző heti meccsen. (Photo: Ronald Martinez, Getty Images)

Ahol néhány NFL csapat szeret spórolni a falon az egyértelmű fizetési sapka miatt, ott a Cowboys erősen befektetett a pozícióba. Az utóbbi négy draftból három első körös választásukat erre a pozícióra áldozták. Mindhároman - left tackle Tyron Smith (6-5, 320) a korábbi wisconsini center Travis Frederick (6-3, 315) és a right guard Zack Martin ˙6-4, 310) - be lettek szavazva az idei Pro Bowl-ba. [megj: ketten All Prok is lettek]

A legtöbb dolog, amit a Cowboys a futásnál csinál, az megjósolható a combo blokkolásból és abból a képességből, hogy a második vonalban is el tudnak jutni blokkolni. Smith az egyike a legjobbaknak a pozícióján, és a Dallas ennek megfelelően fizette őt meg az elmúlt nyáron egy 8 éves szerződéssel, ami 97.6 millió dollárt ér, 10 millió aláírási bónusszal.

A manitowoc-i Doug Free kihagyta az utolsó 3 mérkőzést [megj: ki fogja hagyni a negyediket is] jobb láb/boka sérüléssel. A cserejátékosa Jeremy Parnell (6-6, 315) nem túl nagy visszalépés, talán még atletikusabb is, mint Free. Az eredetileg az Ole Miss egyetemen kosárlabda játékos Parnellt a Cowboys lassan építette be, miután 2010-ben elhozta a New Orleans practice squadjából.

Annak ellenére, hogy a left guard Ronald Leary (6-3, 320) nincs annyira ajnározva, mint a fal többi tagja, azért egy kemény küzdő és jó játékos ha a liga többi tagjához hasonlítjuk. A Cowboys tagjai szeretik arra használni az atletikusságukat, hogy a védőfal laterálisan is elmozogjon ami segíti Murray-t, hogy lyukakat találjon magának a futáshoz.

PASSING OFFENSE

Jason Garrett edző aki 2007 óta van a Cowboys-al kétrészre osztja az offensét: két tight endes felállásra és 3 elkapós játékokra. Romot többször kritizálták, hogy nem emelte a Cowboyst a következő szintre, de ez a legjobb támadó egység amivel dolgozhat mióta 2006-ban átvette az irányító szerepkörét.

A Dallas ötödik a ligában a szerzett pontok átlagát tekintve (29.2 pont per meccs) és hetedik az összes megtett yardokat nézve (383.6 yard meccsenként) de csak 16-ik a passzolt yardokat nézve (236.5 yard per meccs) Romo egész karrierje során komolyan támaszkodott tight endjére Jason Wittenre (6-6, 261)

Annak ellenére, hogy a számai ebben a szezonban lefelé mentek (64 elkapás, 703 yard, 5 td) Witten az egyik legjobb mindenes tight end a ligában még 32 évesen is. A cseréi Gavin Escobar (6-6, 260) és James Hanna (6-4, 260) is megfelelő opciók.


Dez Bryant td elkapása a Colts ellen(Photo: Tom Pennington, Getty Images)

Az ötödéves elkapó Dez Bryant (6-2, 220) számára az idei a harmadik alkalom amikor több, mint 80 elkapásos 1200 yardos alapszakaszt és mellé 12 touchdownt csinált. A Green Bay számára nehéz volt őt tartani a két csapat tavaly decemberi találkozóján, amikor Bryant 11 elkapással és 153 yarddal terhelte a secondaryt. Óriási elkapási rádiusza van, de elég erős ahhoz, hogy lesöpörje magáról a tackle-t csinálni próbáló védőt.

A második évét töltő elkapó Terrance Williams (6-2, 208) vertikális veszély. Nincsenek csodálatos kezei de ki tudja használni a lehetőségeit, amiket Bryantre terelődő figyelem mellett kap. Cole Beasley (5-8, 180) a Cowboys' option-route elkapója. Nem csak kiemelkedően dinamikus, de remek érzékei vannak arra, hogy hol vannak a pálcák. [megj: nyilván a 10 yardos előrehaladást jelölő nyalókákra gondol]

Dwayne Harris (5-10, 220) a negyedik elkapó, és remek blokkoló amikor behívják futó szituációkban.

RUSHING DEFENSE

A Cowboys áthelyezte assistand coach/defense státuszba a Tampa-2 ősatyját Monte Kiffint [megj: a defensive coordinator posztról] a 2013-as borzasztó év után amikor a Dallas utolsó lett a védelem egészét nézve (415.3 yard per meccs) 30-adik lett a passzvédekezésben (286.6 yard per meccs) és 27-ik lett a futás elleni védekezésben (128.5 yard per meccs)

A helyére az egyik tanítványa, a korábbi Detroit Lions vezetőedző Rod Marinelli került a defensive line edzői posztról a defensive coordinator szerepkörbe. Annak ellenére, hogy nem történt nagy változás a csapat játékában, a Dallas jóval több turnovert ért el, és minimalizálta a nagy játékokat.

A nagy (kiemelkedő?) játékosok hiánya Sean Lee egész szezonra való lesérülése után lett teljesen nyilvánvaló egészen addig, amíg a Cowboys elő nem állt a "We-fense"-el. Annak ellenére, hogy a Cowboys-nak nincs Pro Bowl védőjátékosa, a front elég kemény a futás ellen, mindössze 103.1 yardot engedve átlagban az ellenfeleknek, ami nyolcadik legjobb a ligában.


Rolando McClain ünnepel egy játékot a Cowboys philadelphiai győzelme közben.(Photo: Getty Images)
A megmentő Lee sérülése után a linebacker Rolando McClain (6-4, 259) aki egy egyéves visszavonulását fejezte be azért, hogy júliusban Dallasba jöjjön játszani. Jobba futás ellen (81 tackle) de remek ösztönei vannak a pass védekezés közben is (1 INT és egy sack)

McClain agyrázkódás szerű tünetekkel jött le a pályáról a vasárnapi wild card mérkőzésen a Lions ellen, és nem is tért vissza. Az alapszakasz záró mérkőzését a Washington ellen szintén kihagyta egy megfázással. A rookie linebacker Anthony Hitchens (6-0, 235) aki a vasárnapi fantom zászlós incidens főszereplője volt fog középre mozogni akkor, ha McClain nem játszik.

Egy kicsit alulméretezett, de relatíve magas védőfaluk van, de ezt könnyen ellensúlyozzák remek alapokkal és nagy energiával. A két legjobb védő falember Tyrone Crawford (6-4, 285) és Jeremy Mincey (6-4, 280). Crawford erővel játszik és jól a futás ellen (33 tackle) és pass rushernek is (3 sack)

A hartlandi Nick Hayden (6-4, 303) nem tud a ligában hasonló poszton játszó játékosokhoz képest olyan sok tacke-t felmutatni, de rengeteg blokkolót felvesz és megteszi amit kérnek tőle. George Selvie (6-4, 270) és Anthony Spencer (6-3, 265) váltják egymást a másik defensive end poszton, Selvie általában a futójátékoknál van fenn.

Spencer kezd a régi önmagára hasonlítani miután a tavalyi év nagy részét kihagyta egy térdműtét miatt.

A Cowboys cornerbackje Orlando Scandrick ünnepel egy negyedik negyedben történt interception után a Chicago Bears ellen a Soldier Fielden.(Photo: Joe Robbins, Getty Images)
PASSING DEFENSE

Mincey a legjobb rusher, aki egy rossz 2013-as szezon után tér vissza 36 tackle-el és csapat első 6 sack-el élete első Cowboys szezonjában. A veterán Henry Melton (6-3, 290) szolgáltatta a védelemnek a szikrát a korábbi meccseken 15 tackle-el és 5 sack-el, de sérültlistára került egy csontzúzódás miatt a jobb térdében.

A Dallas 28-asik lett a ligában a 28 sackjével. Ez lehetőséget ad az ellenfeleknek, hogy szétszedják Marinelli secondary-jét. A Dallas 251.9 passzolt yardot engedélyezett meccsenként, de jobban játszik, mint amit a 26-ik helyezésük sugall. Az egység nem ad nagy játékokra lehetőséget, és elég sok turnovert kényszerít ki. [megj: 'bend but not break']

A védelem 18 interceptionje a hetedik a ligában az Arizona, a Green Bay és a Denver mellett. Meglepetésre a no1 cornerback Brandon Carr (6-0, 210) egyel sem büszkélkedhet, de továbbra is ő a csapat legjobb cornerbackje [say what?!] A secondarynak vannak problémái az emberezésben, és rendezetlen a zónázásban.

A két safety Barry Church (6-2, 218) és J.J. Wilcox (6-0, 212) kemény, fizikális játékos, és képesek a térben játszani, ha arra vannak kérve. Kiválóan variálják az egy magas safety és a two-shell kinézetet [megj: ezt nem tudom értelmesen fordítani] ahhoz, hogy az ellenfél támadóit összezavarják. Church mérete megengedi számára, hogy majdnem egy extra linebackerként léphessen fel az egyértelmű futó szituációknál.

Orlando Scandrick (5-10, 196) második kezdőként eltöltött szezonjábanjobban játszott, de előjönnek a hiányosságai/limitáltsága coverage-ben, de a zóna sémák el tudják maszkolni ezeket a gyengeségeket akkor, ha lehetősége nyílik, hogy a játék előtte folyjon. Sterling Moore (5-10, 202) a nickel cornerback, kívül is és belül is tud játszani attól függően, hogy hol van rá szükség.
Scandrick általában bemozog a slotba kivéve amikor egy jobb elkapó ellen kell az oldalvonal közelében védekezni. Ami Moore-nak hiányzik sebességben és tehetségben, azt helyettesíti intelligenciával és küzdőszellemmel.

SPECIAL TEAMS

A Cowboys rúgója Dan Bailey (5) ünnepel a punter Chris Jonesal (6) miután field gólt rúgtak a New Orleans Saints ellen.(Photo: Ronald Martinez, Getty Images)

Mióta a Cowboys idehozta Rich Bisaccia-t 2013-ban nekik van a legkiegyensúlyozottabb special teams egységük. Dan Bailey 86.2 százalékban rúgja be a mezőnygól kísérleteit (29-ből 25) bár most a hétvégén kihagyott egy fontos 41 yardosat a Detroit ellen. Ő tradícionálisan pontos azóta, mióta 2011-ben a ligába jött. A 89.8 százalékos mezőnygól sikerességi mutatója (127-ből 114) második az NFl történetében Justin Tucker után (89.8) azok között a rúgók között, akik legalább 100 karrier próbálkozásuk volt.

A punter Chris Jonesnak erős lába van, és megbízhatóan teljesít mióta leváltotta Matt McBriart 2012-ben. Az összesített átlagban 19-ik a ligában (45.4 yard) és 14-ik nettóban (39.8 yard). Harris (24.7 yards per kickoff; 9.2 yards per punt) nem kifejezetten Speedy Gonzales — 4.53 mp 40 yardon, az Eastern Carolina-ról érkezve 2011ben — de erős, határozott és vertikális marad az elkapás után.
Talán jobban teljesít kickoffnál mint puntnál, de mindkettőben tűrhetően funkcionál. Visszatért a régi önmagához mióta az első hat mérkőzésen négy elejtett labdája volt.
több mint 3 éve
rva 4 036 — Me for President!
Az idén igazolt Maurice Canady úgy döntött, inkább nem szeretne idén focizni.
 www.profootballrumors.com/2020/07/cowboys-cb-maurice-canady-will-opt-out
iktriad
Bohoc😊
krisz0621
USÁban elég súlyosan üt a vírus dolog. Teljesen megértem ha bárki lemondja a szezont mert ezt érzi felelősségteljes döntésnek. Nem tetszik sem az ahogy iktriad fogalmazott, sem az ahogy te ítélkezel emiatt róla.
gyeek
Nekem meg az nem tetszik hogy valaki megpróbálja megúszni és így is milliókat keres. Én Spanyolországban melózok egy piacvezető cégnél közvetlen a frontvonalban. Szóval nincs kifogás csak lusta ember. Te tipikusan az balek ember lehetsz aki beáll a BLM-es faszság mögé is. Gratulálok a felfogasoddal együtt.
krisz0621
ezzel a hozzáállással nem lesz nagy sikered itt a topic-ban.
a) emberünk nem fog milliókat keresni, hanem 150.000 dollárt, pontosan
b) nem tudod mi van a döntése hátterében, bármi olyan lehet ami neked nincs azon saját döntésed hátterében miszerint a "frontvonalban" dolgozol.
c) a Black Lives Matter csak a fajgyűlölők számára "faszság". akit érdekel a rasszok közötti egyenlőség, az képes "beállni mögé". elhiszem, hogy innen Európából, fehér emberként nehéz felfogni, hogy miről szól, de az ignorancia biztosan nem fog segíteni benne.
több mint 5 éve
rva 4 036 — Me for President!
Prescott célpontok:
2017:
- Dez Bryant: 68 a 130-ból, 52% sikeres, 829 yard, 6.4 yard per kisérlet, 6 td, 5 int, 71.6 irányító mutató
- mindenki más: 240 a 360-ból, 67% sikeres, 2495 yard, 6.9 yard per kisérlet, 16 td, 8 int, 92.1irányító mutató

2018
- Amari Cooper: 30 a 40-ből, 75% sikeres, 424 yard, 10.6 yard per kisérlet, 3 td, 1 int, 123.3 irányító mutató
- mindenki más: 213 a 324-ből, 66% sikeres, 2251 yard, 6.9 yard per kisérlet, 11 td, 4 int, 92.0 irányító mutató

figyeljük meg, hogy a "mindeki más" mennyire nem változott
több mint 1 éve
rva 4 036 — Me for President!
én csak azért jöttem, hogy mondjam: örülök, hogy újra megy minden rendesen. 😊
több mint 2 éve
rva 4 036 — Me for President!
Nem akarom forgatni a kést, de azt a HC/OC-t, aki timeout nélkül, 4. negyedben, 0:14-nél, QB drawt hív a félpályán, azt azonnal ki kell rúgni.
Amadeus
állítólag opciós játék volt hívva, Dak döntött a futás mellett
más kérdés, hogy nem jutott eszébe, hogy nem snap-elheti el azt a labdát, amit ő tett le a földre, ahhoz a bírónak is hozzá kell érni.
rva
Akkor Dak-t kell elhajtani.

Teljesen megmagyarázhatatlan és értékelhetetlen play volt. Gyakorlatilag kivégezte az idényeteket.
Amadeus
ha az idényed azon a 2mp-en múlik, akkor nem érdemelsz többet
ezt a meccset nem az utolsó két másodpercben kellett volna megnyerni, hanem az előtte lévő 59 percben
főleg az első félidőben, amikor 10 pontos SF vezetésnél még minusz 16 yardja volt az offense-nek.