Kérjük ITT támogasd a bowl.hu fórum további fejlesztését!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

samu09

Houston Texans

samu09
Lakhely
Debrecen
Utoljára láttuk
1 órája
Regisztrált
több mint 7 éve
Fórum hozzászólások
2 108


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 napja
samu09 Houston Texans 2 108 — I like the Texans, I like who we are
Kíváncsi vagyok, hogy a Galaxy-nál rájön-e valaki, hogy egy FG értékesítés nem highlight play, ellenben egy 60+ yardos nem pontszerző play, egy labdaszerzés vagy akár egy nagyot csattanó sack lehet az. A meccsvégi összefoglalókba betett egymásután FG rúgások ismétlése nembiztos hogy önmagában a legalkalmasabb eszköz egy réteg sport réteg ligáját megszerettetni valakivel, aki úgy ül le, hogy volt "valami nb2-es meccs", megnézi a végén történt-e valami látványos...
Illetve hogy ha nem tekerik le az atmoszféra hangot, akkor valami lehet átcsusszan a meccsek hangulatából, ami esetleg magával ragad néhány nézőt...

Örülök, hogy van/lesz, ahol az embernek nincs kedvenc csapata könnyebben megnézi, ha az orrába tolják, mintha streamet kell vadásznia, csak remélem nem lesz annyira "magyar", mint a sportTV-s NFL közvetítések
Black_Adder
Hát én már azzal is elégedett lennék, ha ezek a srácok akik ezekben a közvetítésekben is megjelennek - mert egyre többeket fedezek fel az itt-ott (illetve annyire nem is itt-ott, hanem 1-2 konkrét helyen) blogolók közül - legalább a szerzői jogok tiszteletben tartására ügyelnének. A minőséggel - annak időnkénti hiányával - meg tudok békélni, főleg, ha az műszaki, műsorkészítési jellegű. Kevés a pénz, kevés az ember. De a szerzői jogok tiszteletben tartására csak egyszerűen oda kellene figyelni.

Ha már előjött: párszor beírtam már ezt az ilyen jellegű cikkek kommentjeibe is, de ott mindannyiszor igen hamar egyszerűen törölték ezeket a kommentjeimet. Kár, mert az se lett volna nagyobb munka, hogy odabiggyesztenek egy mondatot forrás megjelöléssel a cikk végére. Ez engem manapság jobban lehangol, mint a minőség hiánya, mert ráadásul úgy érzem ebben nem, hogy nem javul, de inkább romlik a helyzet. Lehet, hogy itt is ki lesz ez a postom moderálva, ahogy a blogjukon, de akkor is le írom, mert itt talán elolvassák a szerzők és fontolóra veszik amit írok: sajnos személyes tapasztalatom alapján az FK élen jár ebben. Lehangoló, hogy ha leveszem a gyorshíreket, akkor a maradék "cikkekre" egyre gyakrabban rákattintani sincs kedvem, mert már a cikk címéből egyértelmű, hogy honnan lett átvéve, mert fél, egy nappal korábban olvastam már angolul az eredetit. És természetesen a cikkben nyoma sincs a forrás megjelölésének. Nem hiszem, hogy kevesebben kattintanának rá, ha oda lenne írva a cikk végére, elejére egy fél mondat, hogy XY alapján, vagy XY fordítása, vagy hasonló. Viszont ezerszer korrektebb lenne.

Téma off.
peterk2005
Asszem pár éve már volt itt ezen egy hirig, akkor dani elmondta, hogy szerintük nem plagizálás amit csinálnak mert egy kicsit el is vesznek, kicsit hozzá is adnak az eredeti cikkekhez.
peach
Kicsit hozzá se nyúlnak, néha még a kötőszavak is mind megvannak.
Btw engem nem zavar, csak amikor saját anyagként említik, mikor tök egyértelmű miből szerezték az infót és hogy ők maguk csak a nyelvtudásukkal járultak hozzá. Ha minden cikk végére odapattintják hogy ha nem veszel klub kártyát veréb vagy, akkor nem lenne nehéz a forrásokat is bemásolni.
10 napja
samu09 Houston Texans 2 108 — I like the Texans, I like who we are
Clowneyról tudni valamit? Nagy a csönd vele kapcsolatban.
LanceVance
Nagyon pletykálják hogy trade lesz. Állítólag a Jets és a Raiders a legnagyobb érdeklődők....
Tomcsik
Egyre többen mondják odaát hogy elcserélik a szezon előtt. Első kört nem hiszem hogy adna bárki is érte a sérülékenység és a tag miatt. Viszont ha annál olcsóbban elpasszolják BoBt még középiskolai csapat közelébe sem szabad engedni. Nagyon rossz ötlet volt neki engedni a GM-kedést is, mikor évek óta látja mindenki hogy a hc-oc dolog nem megy neki egyszerre. Nem elég, hogy 10 éves távlatban végre van egy épkézláb QB a csapatban, akiből képtelen kihozni a maximumot a rém konzervatív playbookjával és a liga legjobb elkapóját hagyja elkallódni, de még az NFL egyik legerősebb front7jét is leépíti. Mondjuk ehhez meg Crennel nagyon szépen asszisztál. Már rég el kellett volna zavarni az egész bandát a francba.
19 napja
samu09 Houston Texans 2 108 — I like the Texans, I like who we are
Foremant két szezon utan kivágták. Hiába az achilles szakadás, egy harmadik köröst ennyi idő után elküldeni kb bizonyítási lehetőség nélkül elég amatőr dolog. BoB gmként sem váltja meg a világot.
1 hónapja
samu09 Houston Texans 2 108 — I like the Texans, I like who we are
Hogyne jönnék!
2 hónapja
samu09 Houston Texans 2 108 — I like the Texans, I like who we are
ha esetleg valaki nem látta volna:

 fuzovelkifele.com/2019/06/caserio-nem-akar-new-englandben-maradni/
Merlin85
Na még egy dolgot magára vállal BoB. Ennél is kiszámíthatóbb lesz a csapat játéka.
samu09
Középső futás, középső futás, passz, punt. Nem tudom miről beszélsz 😀
LanceVance
Néha van azért first&screen meg first&int
2 hónapja
samu09 Houston Texans 2 108 — I like the Texans, I like who we are
ha esetleg valaki nem látta volna:

 fuzovelkifele.com/2019/06/caserio-nem-akar-new-englandben-maradni/
Merlin85
Na még egy dolgot magára vállal BoB. Ennél is kiszámíthatóbb lesz a csapat játéka.
2 hónapja
samu09 Houston Texans 2 108 — I like the Texans, I like who we are
BoB akarta annyira hogy őt nevezzék ki. Nyilván benne látta hogy nem fog sokat akadékoskodni és BoB hozhatja meg az érdemi döntéseket. Talán valaki az FO-ból megelégelte a toketlenkedest.
3 hónapja
samu09 Houston Texans 2 108 — I like the Texans, I like who we are
Miért baj, hogy elengedték Brownt? Remélem a mostani draftról legalább egy ilyen színtű játékos kinővi magát
Merlin85
Howard esélytelen hogy valaha is megüsse Brown szintjét. Ha egy átlagos szintet hoz, már fele annyiszor fogják Watsont sackelni.
Brownt azért nem tarották meg, nem gondolták, hogy ennyi idősen vissza lehet jönni egy quadriceps szakadásból, ezért kevesebbet ajánlottak neki, mint amit Brown kért és amit megérdemelt volna, meg amit egyebkent egy fr. LT megérdemel. BoB meg balf@sz módon mai napig azt hiszi, hogy ezekre a posztokra nem kellenek a minőségi játékosok, hanem edzésen elkiáltja magát párszor, hogy compete!!! és az amugy szar játékosok hirtelen jók lesznek.
Ez is BoB főedzői alkalmatlanságát mutatja, hogy nem tudja megbecsülni a minőségi játékosokat.

Szerkesztette: samu09
3 hónapja
samu09 Houston Texans 2 108 — I like the Texans, I like who we are
Az ötödik körben Charles Omenihu (DE) jó pick volt, szerintem többet fogjuk látni majd mint Blackson-t. A többit majd meglátjuk, annál szarabb falat csak nem tudnak összerakni mint tavaly... 😀

Azon kívül csomó undrafted játékost felvettek:

DT Javier Edwards
RB Karan Higdon
WR Tyron Johnson
WR Stephen Louis
RB Damarea Crockett
C D.J. Coker
WR Johnnie Dixon
G Malcolm Pridgeon
DE Ira Lewis
CB Derrick Baity
LB Drew Lewis
LB Jesse Aniebonum
DE Johnny Dwight
LB Jamal Davis
LB Dexter Wright
DT Walter Palmore
DE Albert Huggins
S Chris Johnson
S Austin Exford
LB Chase Middleton
Merlin85
Nem lenne rossz ha találnák megint egy Fostert 😀
LanceVance
Nem az, hogy Fostert, hanem Myerst vagy Brownt. De két OL van köztük. Pedig nagy számok törvénye.
3 hónapja
samu09 Houston Texans 2 108 — I like the Texans, I like who we are
Elnézést kérek az Eagles nevében is, most nagyon csúnyán kijátszott titeket Howie. Valószínűleg úgy voltatok vele, hogy feldtrade, de aztán látványosan nem fogytak az OL emberek, úgyhogy abba a hitbe ringattátok magatokat, hogy előttetek se a Hawks, se a Ravens nem fog LT-t húzni, mert már van, a trade lehetőségét meg figyelmen kívül hagyta Gaine.

Howie köszönte szépen és el is rabolta.

Egyébként szerintem Howard jó lesz, hatalmas a potenciál. Viszont idén nem várnék tőle sokat, ami meg baj.
Hulkeinstein
Miaf@sz? Nem kell elnézést kérned. Közöd nem volt a folyamathoz. Nem kell szagértőnek lenni ahhoz, hogy lássam, need az OL houstonban. Eagles felmegy, pont egy falemberért, Rapaport meg kapott az alkalmon, és megpróbálta növelni az eléréseket meg a lájkokat azzal hogy kitalálja ezt a történetet.
Hogy Dillardot választotta volna a Texans ha még elérhető? Ezt már ők se fogják bevallani. De nem olyan kiemelkedő az OL class idén hogy bárkiért is érdemes lenne feltradelni. Dillard alap esetben nem lehetne instant kezdő, sok mindenen kell fejleszteni rajta mire NFL kész lesz. Nyilván ha houstonba kerül nem kérdés a kezdő ahogy Howardnál se. Egyébként nálam egyikük sem ért első kört. Amugy meg esélyes hogy Dillard guard lesz.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 4 éve
samu09 Houston Texans 2 108 — I like the Texans, I like who we are
Az FA nyitásáig nem sok megbeszélni való lesz és amúgy se nagy az élet ebben a topicban, úgyhogy csinálok egy bővebb összegzést a csapat szezonjáról. (Akkor kezdjetek bele, ha van elég szabadidőtök 😀)

A '14-es év kezdetével egy olyan szezont fejeztünk be, amit Super Bowl részvétellel kellett volna megkoronázni (én legalábbis ezt vártam). Ennek ellenére kemény küzdelemben a Houstoné lett az 1/1-es draft pick 2014-ben. Menesztették a teljes edzői stábot, és az új szezon kezdetére az addigi három irányító is el lett küldve.
Kinevezték HC-nek Bill O'Brient, és az ő kérésére érkezett a védelem irányítására Romeo Crennel, mivel BoB az OC szerepét is magára vállalta, olyan DC-re volt szüksége, aki nélküle is lehozza a meccset a védelem oldalán. A szabadügynök piac nyitásáig leginkább a staff kialakításán dolgoztak, BoB jobbára azokra az emberekre bízta a pozíciós edzői feladatokat, akikkel együtt dolgozott a Penn State-en.
Március elején elkezdődött a keret kialakítása az FA nyitásával:
Távozók:
Owen Daniels TE cut
Earl Mitchell DT -> Dolphins
Terrell McClain DT-> Cowboys
Bryan Braman LB -> Eagles
Joe Mays LB -> Chiefs
Darryl Sharpton LB -> Redskins
Antonio Smith DE -> Raiders
Ben Tate RB ->Browns
Sam Montgomery DE -> Cincinnati
Brice McCain CB -> Pittsburgh
Daniel Manning S -> Cincinnati (később visszaigazolt)
Wade Smith OG -> Seattle
Greg Jones FB
Matt Schaub QB -> Raiders
T. J. Yates QB -> Falcons

Érkezők:
Chris Clemons (FS, Miami)
Ryan Fitzpatrick (QB, Tennessee)
Andre Brown (RB, NY Giants)
Kendrick Lewis (FS, Kansas City)
Jerrell Powe (NT, Kansas City)
Tyson Clabo (OT, Miami)

Majdnem háromszor annyi ember távozott, mint érkezett, úgyhogy komolyan rá kellett feküdni a közelgő draftra. Az 1/1 birtokában könnyen be lehetett volna tölteni a legfontosabb posztot, az irányítóét. (Mallett csak a preseason előtt érkezett, így sokan úgy gondolták Fitzi személyében egy tapasztalt backupot igazoltak majd a rookie irányító mögé). Viszont úgy tűnt BoB nem talált olyan irányítót a prospectek közül, akire rábízta volna a csapatot. (Ismerve a történteket lehet jobb lett volna adni egy esélyt Bortles-nek vagy Carr-nak de könnyű utólag beszélni). A Houston végül is Jadeveon Clowney-t választotta először, és nem is lehet nagyon megszólni őket ezért. JC brutális atléta, pazar Combine és Pro Day állt mögötte, egyedül a hozzáállását nem tartották jónak egyesek. Egy ilyen védőjátékos érkezésével brutálisnak ígérkezett a Texans eddig is erős védelme. A Draft szépen lefolyt, és Su'a Filo és Nix III személyében két olyan játékost szereztünk, akik az értékükhöz képest sokkal később keltek el.
A Houston 2014-es draftja:
Jadeveon Clowney OLB South Carolina
Xavier Su’a-Filo G UCLA
C. J. Fiedorowicz TE Iowa
Luis Nix III DT Notre Dame
Tom Savage QB Pittsburgh
Joffrey Pagan DE Alabama
Alfred Blue RB LSU
Jay Prosch FB Auburn
Drew Hovell LS Oregon
Andre Hal DB Vanderbilt
Lonnie Ballentine Memphis

A Draft után a legnagyobb téma Andre Johnson holdoutja? (sértődése) volt. Az elkapó kiakadt, amiért nem szereztek számára megfelelő irányítót. Nem is jelent meg az edzéseken, viszont a Training Campre muszáj volt elmennie, mivel rengeteg pénztől esett volna el ha nem jelenik meg. Így tehát részt vett a TC-n, BoB meggyőzte, hogy fasza lesz az élet Fitzivel is.
Nem sokkal később, még a preseason kezdete előtt Clowney sérvet kapott, így pár hetet ki kellett hagynia. Az előszezonban nem is nagyon szerepelt, csak az Atlanta ellen villantott valamit a tudásából.
BoB ekkor még nem árulta el, ki lesz a kezdő irányító, az előszezonban még mind a hárman bizonyíthattak. Ahogy lefolyt a négy hakni meccs, Fitzit kinevezték #1 irányítónak, Keenumot cutolták és Ryan Mallett érkezett egy 2016-os 7. körös pickért (😀😀😀) cserébe.
Az előszezon során sikerült összehozni egy 2-2-es mérleget, és lehet, hogy ezek a meccsek nem mérvadóak, de az Arizona elleni 0-32 elég csalódást keltő volt.
Texans-Cardinals 0-32
Falcons-Texans 7-32
Texans-Broncos 18-17
49ers-Texans 40-13

A szezonnyitó előtt aztán kialakult a depth:
QB: Ryan Fitzpatric Ryan Mallett Tom Savage
RB: Arian Foster Alfred Blue Jonathan Grimes
FB: Jay Prosch
WR: DeAndre Hopkins Damarius Johnson
WR: Andre Johnson DeVier Posey
TE: Garrett Graham C.J. Fiedorowicz
LT: Duane Brown Jeff Adams
LG: Ben Jones Xavier Su’a-Filo
C: Chris Myers Ben Jones
RG: Brandon Brooks Xavier Su’a-Filo
RT Derek Newton Tyson Clabo
TE: Ryan Griffin Anthony Denham

DE: J.J. Watt Keith Browner
DT: Jerrel Powe Lius Nix III (Ryan Pickett)
DE: Jared Crick Joffrey Pagan
OLB: Brooks Reed John Simon
ILB: Brian Cushiing Mike Mohamed
ILB: Akeem Dent Justin Tuggle
OLB: Jadeveon Clowney Whitney Mercilus
CB: Kareem Jackson A.J. Bouye
CB: Jonathan Joseph Andre Hal
SS: D.J. Swearinger Eddie Pleasant
FS: Kendrick Lewis Daniel Manning

K: Randy Bullock
P: Shane Lechler
LS: Jon Weeks

Elérkezett az első meccs, vártuk, hogy Clowney felépült-e, és Wattal összepocsékolják RGIII-t.
Clowney játszott, és a Washington nem is tudott mit kezdeni a védelmünkkel, de ez leginkább Wattnak és Mercilusnak volt köszönhető, mivel J.D. megsérült a meccs elején, és nem is tért vissza.
Teltek a hetek, és kezdett kialakulni a kép a csapatról. Néha úgy játszottak, ahogy egy PO esélyes csapathoz illik, de volt amikor egymást blokkolták meg egy játéknál (Hopkins-Martin).

Schedule:
Week 1: Texans-Redskins 17-6 W
2: Raiders-Texans 30-14 W
3: Giants-Texans 30-17 L
4: Texans-Bills 23-17 W
5: Cowboys-Texans 20-17 L
6: Texans-Colts 28-33 L
7: Steelers-Texans 30-23 L
8: Titans-Texans 16-30 W
9: Texans-Eagles 21-31 L
10: Bye
11: Browns-Texans 7-23 W
12: Texans-Bengals 13-22 L
13: Texans-Titans 45-21 W
14: Jaguars-Texans 13-27 W
15: Colts-Texans 17-10 L
16: Texans-Ravens 25-13 W
17: Texans-Jaguars 23-17 W

Irányítók: Azt az elejétől kezdve láthattuk, hogy Fitzpatrick nem megoldás. Pontatlan volt, rengeteget akart futni, és lehetetlen helyekre akarta begyömöszölni a labdát, aminek rendre INT lett a vége. Legjobb pillanatait általában a 4. negyed végén hozta, vezette a csapatot, működött a no-huddle, de sose volt meg benne még az a kicsi ami a meccs eldöntéséhez kellett volna. Egyedül a 13. héten a Titans ellen hozott nagy meccset, 6 passzolt TD-vel zárta a meccset, de ezután meg sem tudta ezt az eredményt közelíteni. A 9. héten, az Eagles elleni vereség után el is vesztette kezdő pozícióját, és a bye week után a padról nézte a meccseket.
Ryan Mallettet akkor már sokan követelték a csapatba, és első kezdő meccse előtt azt nyilatkozta, minden héten úgy készült, mintha ő lenne a kezdő. Mallett a Browns ellen mutatkozott be mint kezdő, és nem is okozott csalódást. A karereje mérföldekkel megelőzi Fitzijét, a pontossága is sokkal jobb, és a duzzogó Andre Johnsonnal is megtalálta a közös hangot. 2 TD és 1 INT volt a neve mellett, de a legfontosabb az volt, hogy megnyerték a meccset. A következő héten a bemelegítésnél megsérült, de végigjátszotta a meccset, ami után kiderült, ki is dőlt a szezon végéig.
Case Keenum akkor került képbe, mikor Fitzi eltörte a lábát a Colts ellen. Visszahívták és 5 nap edzés után kezdőként ment a Ravens ellen, ahol TD-t nem szerzett, de megnyerték a meccset, és ezzel első győzelmét is megszerezte a Texansszal. Az utolsó héten dobott is egy TD-t. 52 passzkísérletéből egynek be kellett jönnie. Keenum nagy közönségkedvenc Houstonban, nem tudni mi lesz a sorsa, de azt mindenki tudja, ő sem megoldás hosszú távon.
Savage is játszott

Futók: Foster a szokásos teljesítményét hozta ebben a szezonban is. Ha egészséges volt, nehezen tudták megállítani (Steelers). Viszont ebben a szezonban is sokat volt sérült és ezúttal sem tudta befejezni a szezont. Cseréje Alfred Blue volt, aki elég szép statisztikát hozott össze magának, pedig nem sokat volt a pályán ha Foster játszhatott. Jonathan Grimes szépen játszotta a beugró szerepét, biztos rosteren lesz jövőre is, ha nem a Houstonén, akkor valahol máshol.

Elkapók: DeAndre Hopkins lépett elő első számú elkapónak ebben a szezonban. Megbízhatóan játszott, sokszor mentette meg Fitzit az INT-től, és bravúrokat is mutatott. Ő a Houston jövője, tömni kell labdákkal, mert akármelyik védelmet megforgatja. Andre Johnson egész szezonban duzzogott. Nem futotta rendesen a route-okat, ha futójáték volt, meg sem próbált úgy tenni, mintha útvonalat futna, pedig 2 embert is lefoglalna, rengeteget droppolt. Akkor jött meg a kedve mikor Mallett lett az irányító, és elkezdett játszani, de szezon végére megint elfogyott. Egy szezont még lehet eltölt Houstonban, de akkor nagyon össze kell kapnia magát mert egy veterán elkapót nehezen igazolnak nagy csapatokhoz (akkor már 35 éves lesz). Keshawn Martin kaphatott volna több labdát is. Ügyes gyerek, elég agilis hogy elszakadjon a védőjétől és meglógjon, de nem sokat volt a pályán. Devier Posey 4 éve a csapatnál van, de én egyetlen egy elkapására emlékszem még újonc évéből, ami TD-t és achilles szakadást eredményezett és nem is láttam az óta. Sokan kíváncsiak rá mit tud.

Összekötők: 4 TE volt rosteren, éppen ezért, és BoB rendszerét ismerve, rengeteg rövidpasszos TE elkapást reméltünk, ennek ellenére nem sokat voltak pályán, akkor is legtöbbször blokkolni. Pedig Griffin és Graham tavaly már bizonyítottak, C.J. pedig elég masszív egy alak. hátha jövőre többet látjuk őket akcióban.

Támadófal: Tavaly az egyik legnagyobb problémánk Derek Newton jelenléte volt. Nagyon rosszul játszott a srác, BoB mégis adott neki egy esélyt, és meg is hálálta. Talán ő fejlődött a legtöbbet tavalyhoz képest. Megbízható teljesítményt nyújtott, csak így tovább!! A másik oldalon Brown hozta a kötelezőt, Myers az egyik legmegbízhatóbb center a ligában, guard poszton pedig jól rotálták egymást a srácok. Még TC előtt derült ki David Quessenberry-ről, hogy rákja van, így vele nem is számolhattunk tovább. Pedig előtte olyan híreket olvashattunk, hogy már az első edzéseken bebiztosította magának az egyik guard pozíciót. Tulajdonképpen a falon nem múlt semmi ebben a szezonban. Fosternek törték az utat, az irányítókat megvédték (Fitzi kilométer hiányának köszönhetően törte el a lábát 15 yard futás után). Ha együtt marad ez a fal, jövőre még jobbak lehetnek.

Összességében a támadósor jól teljesített, csak egy irányító hiányzott. Megtapasztalhattuk, milyen ha nincs egy kiegyensúlyozott irányító a csapatban, és hiába a kemény védelem és a jó futó ha nincs aki vezesse a csapatot. 10-ből 5 pontot adok a támadóknak, mert láthattuk, irányító nélkül a védelemnek kellett összehozni a pozitív mérleget.

Védőfal: J.J. Watt. Ezzel be is fejezhetném ezt a részt. Nem sorolom miket csinált a szezonban, DPoY cím mindent elmond ez évi teljesítményéről, aki meg nem látta az elkapott TD-it nem is néz NFL-t. Mindent elmond róla az a „statisztika”, amit a két Jax elleni meccsen figyeltek meg, hogy Bortles többször (nem emlékszem már a pontos számra) nézett Wattra mint a saját elkapóira. Rendszerint két falember állt rá blokkolni (TE szóba sem jöhetett, mert olyankor biztos volt a tackle), kevés sikerrel. Abban biztos vagyok, hogy nem nyertünk volna a Bills a Jax vagy a Raiders ellen, ha ő nincs a pályán. Ergo neki köszönhetjük a pozitív mérleget. A másik DE Jared Crick volt. Nem sok momentuma volt, keményen gürcöl, leütött 6 labdát és összehozott 3,5 sacket, és Watt egyik legjobb haverja a csapatnál, hozta a kötelezőt. Jerell Powe volt a NT. A 140 kilós falember a Chiefstől jött, de sok vizet nem zavart, hivatalosan 16 meccsen játszott, de az uccsó pár héten már Pickett volt a kezdő. Összesen 10 tackle és 0 sack írható a neve mellé. Jövőre egy keményebb NT kéne a helyére aki jobban magára vonzza a figyelmet Wattról (Suh-Fairley). Pickett lett Powe sérülésével a kezdő, de neki semmilyen statisztikát nem ír a houston oldala 😀. A cserék közül Tim Jamison szerepelt a legjobban, 19 tackle és 1,5 sack van a neve mellett, és Joffrey Pagan is fent volt egy-egy snapre meccsenként. Nix III PUP listán kezdte a szezont, majd átrakták IR-re. Ha ennyire hagyják, hogy rendbe jöjjön az a keresztszalag szakadás, akkor jó lenne, ha jövőre 16-ból 19 meccsen pályán lenne.

Linebackerek: Jó lett volna úgy kezdeni ezt a részt, hogy Clowney egész szezonban őrületbe kergette az ellenfelet, de sajnos már az első meccsén térdsérülést szenvedett (MCL szakadás), és meg is műtötték másnap. Hat hét kihagyást jósoltak neki, amiből lett kilenc, majd ezután egy meccsen láttuk csak, hogy utána IR-re rakják és újra megműtötték a térdét, mert nem javult az állapota. Az se biztos, hogy a következő szezon kezdetére felépül. Értékelhető statisztikát nem tudott felmutatni. Nem úgy Brooks Reed, aki végigjátszotta a szezont, és voltak jó pillanatai. 40 tackle egy INT és 3 sack jött össze neki. Nem ILB-t játszott, ahogy sokan jósolták, de így is jó munkát végzett. Mercilus többet villogott nála, 5 sacket ért el 50 tackle-lel és nagy közönség kedvenc a srác. Clowney-val kiegészülve a 2-5-ös front seven elég komoly lehet majd. Hivatalosan Akeem Dent volt az egyik kezdő ILB, de folyamatosan rotálták egymást Mike Mohameddel. Utóbbi jobban játszott, viszont 67 tackle mellett „csak” egy INT jött össze neki. John Simon, Justin Tuggle, Jeff Tarpinian és Jason Ankrah voltak a csere LB-k, folyamatosan rotálva voltak, de döntő megmozdulásuk nem volt. A végére hagytam Cushingot. Sikerült felépülnie a szezon kezdetére, de látszott rajta hogy még nem a régi. Lassú volt, látszott hogy nem megy bele nagy ütközésekbe (a szezon vége felé azért már volt néhány komoly büntetése, Flaccot pl kétszer is keményen telibeverte). Egy éven belül kétszer szakadt el a keresztszalag ugyanazon a térdén, tehát érthető, ha időbe telik mire bízni kezd a lábában, de ha nem róla lenne szó, szerintem már cut lenne. Ha végigcsinál egy sérülésmentes előszezont és hagyjáák neki hogy a saját módján vezesse újra a csapatot, talán láthatjuk megint azt a Cushingot aki a rookie évében volt. 72 tackle és (ILB-hez képest kínosan kevés) egy sackecske jött össze neki.

DB-k: Amit ez a részleg művelt a szezon elején, az értékelhetetlen volt. Jackson és JoJo sérülésével Andre Hal és A.J. Bouye játszott a helyükön, de hiába szereztek sok labdát, a közepes és hosszú passzokat rendre benyelték, amiben persze a safety-k is benne voltak. Gyakran elváltották magukat és nem tudtak emberezni. A szezon vége felé már kezdtek ráérezni a dologra, és a két kezdő corner is visszatért és egyből feljavult a secondary játéka. Swearinger idén is egy állat volt. Még nem sikerült kinevelni belőle, hogy állandóan elkapás után érkezzen az ellenfélre. Sokszor odaért volna az elkapóhoz még mielőtt a labda, de ő inkább várt és bízott benne hogy akkorát tud ütni az ellenfélre hogy elejti a labdát. Blitzelésnél nagyon hasznos volt, és Kendrick Lewis-zal együtt több mint 140 tackle-t hoztak össze. Ha Lewis marad, jövőre komoly söprögető páros lesz Houstonban.

Wattnak a teljesítménye nálam 10-es, a védelemé 7-es. Volt olyan meccs ahol csak Watt jelentette a védelmet. A futást a szezon nagy részében nehezen tudták megállítani (Murray mondjuk szóhoz sem jutott ellenünk), de jó munkát végeztek. A védelem PO-hoz méltóan játszott, de ugye az irányító…
Sose volt gond a védelemmel Houstonban, nem is nagyon lehet többet írni róluk.

Special team: Semleges volt idén a ST. Nem engedtek Kick-off/punt return TD-t, viszont nem is szereztek. Randy Bullock mérföldekkel jobban teljesített tavalyhoz képest. 35 kísérletéből 30at berúgott, franchise rekordot érő 6/6 FG-t szerzett a Ravens ellen, az egyiket 55 yardról. Extra pontot nem hibázott, 40/40. Egy kísérletét sem blokkolták meg. Shane Lechler hozta a veterán magabiztosságot. 83 puntjából egyet blokkoltak meg, és 10 TB-t rúgott. Leghosszabb puntja a szezonban 71 yardos volt.

Ha a rostert nézzük és az ez évi teljesítményt, kicsit csalódást keltő hogy nem lett meg a PO. Viszont egy 2-14-es szezon után 9-7-et összehozni nem kis teljesítmény. Én 8-8-at jósoltam nyáron, alulbecsültem őket. BoB még jobb lesz jövőre, és most már muszáj meglennie a rájátszásnak. Elvileg igazolnak egy OC-t, mert sok volt BoB-nak nélküle. Kíváncsian várjuk ki lesz az.
Nagy szenvedés volt nekem néha nézni ahogy teljesít a támadó sor normális irányító nélkül. Azt mondják BoB irányító guru, de szerintem Fitzivel ő sem tud már mit kezdeni. Adjanak Mallettnek egy hosszútávú szerződést, éreztessék vele hogy ő számít első számúnak, BoB sokat dolgozott vele a Patriotsnál, nem igazolta volna le ha nem lát benne fantáziát. Egy meccsen láthattuk csak mit tud valójában, a másodikon sérült volt (Rogers is a rájátszásban, ki is estek…). Ha meg nem tudják szerződtetni, vállaljanak fel egy fiatal irányítót, mint Keenum vagy Foles (trade), és szenvedjenek velük egy-két évet (Foles-szal mondjuk nem kell), de nem érdemes idehozni a veteránokat. De én pl látok fantáziát Mariotában és érte vállalható is lenne egy feltrade, de jó lehet Hundley vagy Petty is.
Élőben néztem a szezonvégi díjátadót, és ugyanolyan képet vágtam mint Watt, mikor kihirdették a szezon MVP-t. Rogers is megérdemelte, de Watt volt nehezebb helyzetben egész szezonban. Ha igaz, hogy Erdőhorvátiban fog készülni szezon előtt egy faházban, akkor eléggé elszánt lehet. Ha jövőre a felét hozza idei teljesítményének, és PO-ba jutnak, Rogers 6ezer passzolt yarddal se lesz MVP

Márciustól a következő játékosok válnak szabadügynökké:
Kareem Jackson, CB
Brooks Reed, OLB
Ryan Pickett, DT
Danieal Manning, S
Kendrick Lewis, S
Ryan Mallett, QB
Derek Newton, OT

Ha Mallettet nem hozzák vissza, Jacksonnak mindenképpen maradnia kell. Nem pazarolhatnak még egy első körös picket nem irányítóra, márpedig Jacksont nem pótolhatná egy hátsó körös. Reeddel szerintem meg fognak egyezni, Newton pedig nem biztos hogy máshol megkapja ugyanazt az esélyt mint nálunk. Lewis-ra is szükség lenne jövőre, de kb 8 millió cap space-ből nehéz lesz kigazdálkodni mindenki visszaigazolását. Pickett és Manning felejtős. Lesznek idén jó nevű játékosok a szabadügynök piacon, fel lehetne tölteni a keretet. Rick Smith-nek ez lesz az utolsó esélye hogy összehozzon egy rendes draft class-t, különben repül. Ami igazán hiányposzt az irányítóén kívül, az a T és LB posztok. Nem lenne szükség nagy nevű játékosokra, csak mélységre, hogy megfelelően lehessen rotálni őket, és biztos lenne aki meglepetést okoz (pl Mohamed).

Szóval ez történt eddig, két hét múlva Combine. Remélem volt türelmetek végigolvasni, és aki még bírja azoknak utoljára hagytam a csapat ez évi statjait.

Yard/meccs: 344,6 (17.)
Pont/meccs: 23,2 (14.)
Passzolt yard/meccs: 209,5 (24.)
Futott yard/meccs: 135,1 (5.)
Összes támadó yard:
Houston: 5513
Ellenfél:5571
Összes futott yard:
Houston:2161 3,9 y/pls
Ellenfél: 1681 4 y/pls
Összes passzol yard:
Houston: 3352 7,1 y/pls
Ellenfél: 3890 6,7 y/pls
Sack:
Houston: 38
Ellenfél: 26
TD:
Houston: 40
Ellenfél: 36
Total tackle:
Houston: 1082
Ellenfél: 1120
Forced Fumble:
Houston: 17
Ellenfél: 11
INT:
Houston: 20 ebből 4 TD
Ellenfél 13/1

Legjobb egyéni statisztikák:
QB: Ryan Fitzpatrick: 312/197 2483 passzolt, 184 futott yard, 17 TD 8 INT, 2 futott TD
RB: Arian Foster: 260 1246 futott 327 elkapott, 5 passzolt yard, 4,8 futásonkénti átlag, 8 futott, 5 elkapott, 1 passzolt TD
WR: DeAndre Hopkins: 76 1210 elkapott yard, 6 elkapott TD 15,9-es (!) átlag.
DL: J.J. Watt: 78 tackle, 20,5 sack, 4 FF, 1 INT, 5 total TD, 10 pass deflection, 1 safety.
LB: Whitney Mercilus: 50 tackle, 5 sack, 2 fulmble
DB: Jonathan Joseph: 75 tackle, 2 INT, 2 FF, 11 pass deflection, 1 INT return TD.
több mint 4 éve
samu09 Houston Texans 2 108 — I like the Texans, I like who we are
basszameg......WattBondi
Visszanéztem a régi hozzászólásokat és ez volt Bondi reakciója mikor kihúzták Wattot 😀 Azóta talán megváltozott a véleményed? 😀
7 hónapja
samu09 Houston Texans 2 108 — I like the Texans, I like who we are
Vége az alapszakasznak, utána néztem a csapatnak a számok földjén. Kezdjük a játékosokkal, azon belül is a legjobbal:
DeAndre Hopkins:
159-szer vették idén célba, ebből 115 labdát kapott el, és ahogy előttem írták, ezek közül egy drop sem volt. 1572 yardot hozott össze 11TD-ért. A 115 elkapott labdából 81 1st down-t vagy TD-t ért. Hopkins érte el elkapás után a legtöbb missed tackle-t a ligában (12). 13,7 yardot átlagolt elkapásonként, illetve elkapás után átlagban 3,4 yardot szerzett pluszban. Összesen 387 yardot csinált még elkapás után. Három felé dobott labdából lett INT, ezen kívül két fumble és három büntetés írható még hozzá. Összesen 1088 snapet töltött a pályán. Ebből 912-t szélső elkapóként, 167-et a slotban töltött. 5-ször állt fel a RB/HB pozíciójában, kétszer free safety volt, és kétszer kick return blokkoló. PFF-nél 92,6-os értékett kapott, ami nem csak az elkapók között a legmagasabb, hanem az összes poszton, ahol volt idén elkapott labda.

DeShaun Watson:
Idén 4165 yardot passzolt 26 TD-ért és 9 INT-ért. Passzonként 8,2 yardot átlagolt. 6 labdáját ütötték le a védők, 11-szer dropoltak az elkapói. 221 1st down-t szerzett, 61-szer sackelték. Földön 40 megindulása volt 550 yardért és 5 TD-ért. Futásonként 5,5 yardot átlagolt. 21 10+ yardos futása volt, a leghosszabb 34 yard.Futásaiból 9 fumble született.
Idén 2722 yardott szerzett, mikor egyáltalán nem volt rajta nyomás, valamint 22 TD-t dobott 4 INT mellett. Amikor nyomás alá helyezték, már csak 1443 yard és 4 TD jött össze neki 5 INT mellett.A támadó fal minőségéről mindent elmond, hogy 41-szer sackelték, mikor az ellenfél nem küldött rá blitzet, csak a védőfal kergette. PFF grade: 82,6

JJ Watt:
1025 snap jutott neki idén, ebből 640 pass rush, 321 run defense volt. Egyszer a boxba állt fel, 5-ször punt return, 57-szer FG/XP blokkra. 75-ször helyezett nyomást az irányítóra, 17 sack (szerintem 16,5) jött össze, 46 QB siettetés 3 leütött labda és 7 kierőszakolt fumble. 49-szer állította meg a futást és 9 missed tackle is sikerült. PFF grade: 90,7

Jadeveon Clowney:
909 snap jutott neki, 292 run defense, 581 pass rush. 106-szor állt fel a boxban, 1-szer slot CB-nek, 1-szer punt return, 6-szor FG/XP blokkra. 59-szer helyezett nyomást az irányítóra, 9 sack 12 QB hit, 38 QB siettetés írható a neve mellé. 36 tackle, 1 fumble és 6 missed tackle-je volt. PFF grade: 89,2

Benardrick McKinney:
Szerintem a legjobb védőjátékos volt idén Houstonban. Kiválóan vette át Cushingtól a vezér szerepet, nagyon jól írányítja a front7-t. 950 snap jutott neki. 78-szor a védőfalban, 821-szer a boxban állt fel. 16-szor volt a slot CB helyén, háromszor foglalta el a wide corner helyét. Egyszer állt fel free safety-nek, háromszor blokkolt punt returnnél, 28-szor FG/XP-nál. 77 tackle 2 sack, 4 QB siettetés, 3 QB hit és két leütött labda került a nevéhez. 9-szer helyezett nyomást az irányítóra, 39-szer állította meg a futást, 7 missed tackle-t hozott össze. Coverage-ben 44-szer dobták az emberére a labdát, ebből 30 elkapás született 290 yardért. 2 TD-t szereztek róla, egy INT-et szerzett.

Tyrann Mathieu:
1048 snapet volt a pályán, 24-szer állt fel a védőfalba, 407-szer a boxba, 318-szor slot corner, 17-szer wide corner pozícióba. 279-szer szerepelt a saját posztján, 3-szor punt returner volt. 6-szor helyezett nyomást a QB-ra, 3 sack, 2 QB siettetés és 1 QB hit jött össze neki. 73 tackle-t csinált, 30-szor állította meg a futást, 10 missed tackle csúfítja a képet. 64-szer vették célba az emberét, ebből 46 elkapást engedett. 563 yardért. 5 TD-t szereztek róla, 2-szer halászta le a labdát. PFF grade 77,9.

Támadó fal:
Watsont 61-szer sackelték idén, ebből 52 a falról jött. 45 ütést, és 183 QB siettetést engedtek. Ennél többet nem is kell írni. Tavasszal a OLine megerősítésén sokat kell majd dolgozni. Martinon kívül kb az egész fal kuka.

Védelem:
277-szer helyeztek nyomást az irányítóra, 46 sacket, 52 QB hit-et szereztek. 179 irányító siettetés, 701 tackle, 11 leütött labda, 119 missed tackle, 19 kierőszakolt fumble és 385 futás megállítás írható a nevük mellé. 552 passz játék indult ellenük, ebből 385 elkapás született 4477 yardért és 28 TD-ért, valamint 15 INT-ért. Beszédes mutató, hogy elkapás után 2117 yardot engedtek.

Special Team:
41 extra pont kísérlethez álltak fel, ebből 39 sikerült. 42 FG kísérletből 37 ment be. 92 kezdőrúgást végeztek el, ebből 34-szer lett visszahordás 682 yardért TD nélkül. Átlagos hang time 4,01 másodperc. 74 punt volt idén, 3237 yardért. Átlagban nettó 39,2 yardos rúgások voltak 4,23-mas hangtime-mal. 32 visszahordást kezdeményeztek 239 yardért. A Houston 22-szer kezdeményezett kick off visszahordást 487 yardért, átlagban 22,1 yardért, viszont TD nem született. Punt return 38-szor volt 327 yardért, átlagban 8,6 yardért, mellette 16 fair catch és 2-szer vesztettek labdát.

Aki nem szereti a száraz statokat, az így járt 😀 Nem nehéz kitalálni, hogy a legnagyobb probléma idén (is) az O fal volt. Futás blokkolás megütötte a közép szintet, de passzvédekezést nem ismernek. Én beújítanék egy OL edzőt, (HC-t is mondjuk, vagy szerezzenek végre egy értelmes OC-t) és agresszív lennék FA-n támadó falemberek terén.

Ennyi eddig. Szombaton Colts, reméljük a legjobbakat.
több mint 4 éve
samu09 Houston Texans 2 108 — I like the Texans, I like who we are
A Houston csapattörténetébe megírtam az elmúlt szezont, Höri nem rég ki is rakta.
több mint 4 éve
samu09 Houston Texans 2 108 — I like the Texans, I like who we are
J. J. Watt egészen félelmetes, a 2012-es szezon év védője (tavaly is ő volt, de a Houston 2–14-es mérlege miatt a díjra nem volt esélye) ebben az idényben sokoldalúságát is bizonyítja. A hónap sztárja az első meccsén egy sackkel, egy blokkolt extraponttal(!), egy fumble utáni labdaszerzéssel és egy kivédekezett passzal jelezte, jó döntés volt hatéves, 100 millió dolláros szerződést adni neki. A másodikon magához képest gyenge volt, hiszen csak irányítósiettetésig jutott, szerelése nem is volt. Cserébe viszont akadt egy elkapott TD-je Ryan Fitzpatrick passzából... A harmadikon volt szerelése (hét is), és lett sackje, valamint kivédekezett passza is, de a csúcsot a Buffalo ellen tartogatta. Öt szerelés és nulla sack? Igen, de közben volt kilenc még szabályos irányító-megütése és további hat siettetése, így pedig 15 alkalommal kergette őrületbe E. J. Manuelt (a következő fordulóban a cserepadon próbálja majd feldolgozni a mérkőzést). Már önmagában ez brutális teljesítmény, jól jellemzi, hogy a Pro Football Focus, minden játékot elemző oldal értékelése szerint csak az irányító siettetésére 14.5-ös értéket kapott. Csak viszonyítási alapként, plusz 1.0 felett már nagyon jónak számít az érték, és ennél tavaly csak hatan kaptak jobb értéket a posztján – az egész idény alatt! Persze, ebből ő volt az egyik (toronymagasan első 99.8-cal, a második Calais Campbell 34.1-gyel zárt). Ja! És nem mellesleg volt egy 80 yardos interceptiont követő touchdownja, amivel fordított a Texans. Az együttes két támadó sztárja, Andre Johnson elkapó és Arian Foster futó eddig idén összesen egy TD-ig jutott. Watt védőfalemberként jár kettőnél. És akkor most mindenki: MVP!
6 hónapja
samu09 Houston Texans 2 108 — I like the Texans, I like who we are
Prospect ismertetők idén lesznek itt vagy lesz Valmi közös mókolás fk-val?
samu09
lesznek. Valszleg más koncepcióban, mint korábban itt, tehát inkább kevesebb játékosról, de bővebben
katonadani
sajnálattal hallom hogy nem marad a korábbi koncepció, nem bántásból, olvastam a FK ismertetőit is, de nekem nem nagyon jöttek be /nyilván azok mögött is rengeteg meló van amit értékelek/
számomra szimpatikus volt, hogy több prospectet lehetett itt megismerni még akkor is ha akadt közöttük néhány hátsó körben választott is
Cuchulain82
miért nem jöttek be egyébként?
katonadani
egyrészt általában azokról volt cikk akikről amúgy is hallottam, olvastam eleget, valahogy a cikkek stílusa sem jött be; nekem jobban tetszett a bowl.hu-s megközelítés: rövidebb leírás több kevésbé ismert játékossal
de lehet egyedül vagyok a véleményemmel
Cuchulain82
A bowl.hu-s megkozelites az az nfl.comon levo leirasok szo szerinti forditasa, csak mondom. Ugyhogy ha tudsz angolul, akkor megkapod ugyanazokat az infokat, nem maradsz le semmi lenyegesrol igazabol.
Stez
Szerintem sokan tudják, hogy nfl.comról vannak az ismertetők, mégis a bemutatott játékosok mennyisége miatt vonzó a bowlhus verzió. Itt mindenféle megerőltetés nélkül átolvastam a dolgokat, aztán ha valaki érdekelt, rákerestem profi külföldi oldalakra, ahol bővebben írtak róla, vagy videó elemzést kerestem.
A nagyobb egyetemi playákat már szezon közben felszopja a média annyira, hogy januárra sok mindent tudjanak róluk a szurkolók.
Ha az fk-sok figyelik a visszacsatolásokat, szerintem minél több játékos legyen bemutatva, ne csak a "nagy sztárok", akiknek a fele bust lesz, hanem amennyi sikerül a draftig. Akik komolyan figyelemmel kísérik a játék ezen részét, azok örülni fognak, a kocaszurkolóknak meg mindegy.
8 hónapja
samu09 Houston Texans 2 108 — I like the Texans, I like who we are
Nem kell nagy dobra verni ezt a vereséget. Mintha eddig hűde császárok lettek volna most meg hirtelen nulla. Volt sok győzelem ami necces volt és lehetett látni hogy akadozik a gépezet.
több mint 2 éve
samu09 Houston Texans 2 108 — I like the Texans, I like who we are
Néhány 'szaki' odaát good fitnek mondja Romonak a Texanst. Ha véletlenül ide keveredne az kb egy most vagy soha szitu lenne mind BoBnak és Romonak is. Ha Watt teljesen felépül és Romo is megadná azt a kis pluszt lenne esely talan komolyabb dolgokra is. Plusz mekkora irónia lenne ha Romo fel életet Dallasban töltve végül Houstonban nyer gyűrűt 😃
több mint 2 éve
samu09 Houston Texans 2 108 — I like the Texans, I like who we are
Megírtam a Texans 2015ös idényét, Höri jóvoltából már fel is került a csapattörténetekhez.
https://bowl.one/logo/bowl-one-black-512.png
Houston Texans | Bowl.one
Magyarország első számú amerikai futball oldala


Szerkesztette: samu09
több mint 4 éve
samu09 Houston Texans 2 108 — I like the Texans, I like who we are
Sixpatrick lett a hét támadója😀 Erre se gondoltam volna hogy ez megtörténhet.swatt99
és a két jax meccs még esélyt ad neki hogy megint az legyen 😀samu09
Volt már 6 TD-s meccse az öregnek?LanceVance
Szerintem még maddenben sem tudott vele senki 6ot dobni 😀