NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Foresz

Denver Broncos

Foresz
Utoljára láttuk
6 órája
Regisztrált
több mint 8 éve
Fórum hozzászólások
467


Utolsó 10 fórum hozzászólás

23 órája
Foresz Denver Broncos 467 — Broncos
Nagyon remélem hogy Payton bizalma célba talál Nix-el kapcsolatban. Én is örülök annak hogy nem mentünk feljebb mindenáron.
Ami meg a scout-okat illeti,azért ők sem félistenek,szóval láttunk már nem egyszer olyat hogy harmadik vagy negyedik körben - vagy még hátrébb - is kihúztak liga elit irányítókat.
21 napja
Foresz Denver Broncos 467 — Broncos
És még egyszer. Én nem Prescott mellett érvelek. Hanem az általános gondolat mellett hogy egy top10-12 QB gondolatával nem kell eljátszani. De el kell, mert nem lesz csak úgy jobb. Olyan jól bejött mostanában. Ez mellett amugy idén be lehet huzni akit akarunk. Talán lesz esélyünk erre. Talán bejön. Talán.
Patrik007
ilyen terv mellett hoztuk Wilson


Vagy akkor mi legyen a terv? Minden évben legyünk buttom1-2 csapat és huzzuk a QB-kat? vagy várjunk a szerencsére hogy majd pont fel tudunk menni vkiért aki történetesen top5 is lesz vmikor? Az a baj hogy Payton nem azért van itt hogy évekig probálkozzon. ahogy senki se a rosteren.
Patrik007
saját draftolt QB olcsó 4-5 évig így "1" fokkal könnyebb köré csapatot felhúzni
Negritis, a vajda
Ez utóbbira példa Lynch, Lock, Siemian. nem tudom milyen csapat kellett volna hogy akár csak egy középszintet megüssünk 😀

Lehet jönni Wilsonnak mekkora flop lett, de pont ezek miatt a nevek miatt lett bevállalva. Nem az elgondolás volt rossz, hanem hogy Wilson sokkal rosszabb volt már akkor mint gondolta bárki.

Az egyetlen esély ha mindent feladva be lehet tradelni a top1-2 pickbe. De úgy tűnik nem lehet idén (a top5-be se nagyon) se. Semmi sem biztositja hogy jövőre vagy bármiko összejön ez.
Patrik007
De nem feltétlen kell top2ben vagy top5ben draftolni, h lecsusszon egy top qb. Ezért kell próbálkozni, ha ugy van minden évben qb-t kell húzni, amíg be nem válik az egyik. Legalábbis en ezt tennem. Sokkal inkább hajlok erre, mint egy Prescottra, aki ettől függetlenül nyilván masszív előrelépés lenne. De ot megint meg kene fizetni, és akkor ugyan ott tartunk, h van egy semmire nem jó keret, amit javitani se lehet, mert minden erőforrás elment a qb-ra. És azért Prescott sem az a kaliber, aki egymaga elviszi a hatan a csapatot.

Szóval en amellett vagyok, h qb draft orrverzesig. Idén meg osztom a többiek véleményét, vagy hatracsere, vagy qb. Aztán felőlem jöhet Pernix, jöhet Nix, mindegy. Ha SP lát benne valamit húzzuk ki és nézzük mit tud. Aztán ha bust úgyis elől fogunk húzni, és lehet újra próbálkozni. Én most nem látok mást megoldást.
rob3r7o
Ezt írtam én is. Hogy akkor bizzuk a szerencsére. Talán lecsuszik egy QB, talán be is vàlik. Meglátjuk. Csa Payton nem biztos hogy itt lesz addigra. Jó edző nelkul meg baszhatjuk. Amugy jo keretet főleg draftrol építesz nem piacrol. Ott foltozol. Ha nem kell QB-kat huzni mindig az első körökbe akkor talan lehetne helyette top elkapkat vagy falemberekez huzni.

Én annak örülnék ha fel tudnánk cserélni most. Vagy jövőre. Bizni a leesokben kevésbe megalapozott.
Patrik007
Jó,és mi lenne az ellenérték amivel reálisan be tudnál táncolni a top3 pickbe?
Mert akár honnan nézem,olyan nekünk nincs.A jövő évi,meg utána lévő első körösek,azok ellenértékek lennének reálisan.Csak azzal megint feladnánk az építkezést.
Surtain meg egy első körös szerintem kevés lesz csomagnak.Van még olyan aki értéknek számít? Nem nekünk,mert az szubjektív.Hanem a többi csapat számára.

Szerkesztette: Foresz
22 napja
Foresz Denver Broncos 467 — Broncos
Mióta a draftról csacsogunk, s mióta kiderült, hogy mem húzunk top5-ben, hanem 12. helyen, azóta annak vagyok a híve, hogy lecsere, s pickek gyűjtögetése. Ne hozzunk a kétségbeesés miatt Bo Nixet például olyan magasan, amely polcra ő nem való. Ha Bo Nixet elhozzuk a második kör elején, akkor okés. Szerintem a lényeg az, hogy a rom állapot miatt ne kapkodjunk tovább, ne adjuk el senkiért a jövőt, abból már épp elég volt. Hozzunk qb-t, de olyat, aki belyncheli magát, jövőre ráhúzol újra egyet jobb helyzetből. Vagy várjuk be mini Manninget. 😊
Zalán
Bo Nix-et szinte az összes mock draft az első körbe hozza,talán 30. helyen legkésőbb.
Én éppen ezért írtam a múlt héten,hogy mivel a javát kiviszik előttünk,és utánunk lévő csapatoknak inkább más posztokon futkározó playák kellenek,ezért kivihetnénk őt a 20-25. hely környékén is,pláne ha kapnánk pluszba mondjuk egy harmadik kört.
Azt hiszem hogy figyelemelterelés hogy Maye-t meg McCarthy-t nézegessük,mert hozzájuk közünk nem lesz.Inkább ezzel azt feszegetjük mindenkiben,hogy fel akarunk cserélni,és mivel ha ezek az emberek kimennek előttünk,akkor hátha valaki hátulról felcserélne a helyünkre,gondolván hogy már nincs bent a célpontunk.
Lehet hogy kicsit túlcifrázom,de simán el tudom képzelni a ködösítést.

Szerkesztette: Foresz
22 napja
Foresz Denver Broncos 467 — Broncos
Szinte biztosan QB-t fogunk húzni,szerintem.
Most inkább az a kérdés hogy ki csúszhat le hozzánk,illetve ha a top 3-4 QB nem,akkor a második vonal (Bo Nix illetve Penix) mikorra várható kihúzásra.
Azt hiszem a mock draftok tekintetében azok akik más posztokat jelölnek meg,abban gondolkodnak velünk kapcsolatban hogy Stidham lesz a kezdő,és valami sitnyík mellé.Ami annyit jelent,hogy mivel Payton hozta ide,ergo benne hisz a leginkább.
Persze biztosan van kedvenc is a drafton,csak én nem nagyon látom hogy miből akarunk felcserélni...mert nem nagyon van megfelelő cserealapunk.Ráadásul az közismert,hogy arra az első 3-4 irányítóra azért nagy a kereslet,és ezt tudja az első 5 pick tulajdonosa is...
Fel csere esetén tehát zsebbe kellene mélyen nyúlni,de az eddigi FA igazolásokat figyelembe véve nem igazán szeretnénk megint feltenni mindent egy lapra.
1 hónapja
Foresz Denver Broncos 467 — Broncos
Különben meg,van veszteni valónk?Sok csapat átesett már ezen,nézzétek meg a Bears-t. Az utóbbi pár évben feszt az első 5 között húznak.Van maradandó eredménye? Ha ők türelmesek ennyi éven át,akkor mi miért ne lehetnénk 1-2 éven át?
Foresz
van az 8-10 év türelem is lassan 😊
és jobb példa a browns ahol még gyümölcse sincs a "tüerelmnek"

ahol volt gyümölcse az pl a Lions és ott is kicsit a semmiből jött a felemelkedés
Negritis, a vajda
És te úgy érzed ennyi átlátott év után,hogy mi Browns vagyunk? Most nem azért,de te még emlékszel arra,amikor a Nuggetsnél Anthony-t meg Iversont szerződtettük,és konferenciadöntőig voltunk csak jók?Pedig ők sztárok voltak.Aztán meghaltunk,pár évre. Ki volt tavaly az NBA bajnoka?
Pont tőled nem várnám ezt....
Te úgy látod hogy Payton bevisz minket évekre az alagútba? Mert én pont nem.
1 hónapja
Foresz Denver Broncos 467 — Broncos
The #Broncos are signing former #Lions WR Josh Reynolds to a two-year deal with a maximum of $14 million, source says. After a 40-catch, five-TD season in Detroit, Reynolds joins Sean Payton’s offense in Denver.
KeyG
Fúj de ergya csapat lesz itt... Zero talent kb, hát ebből nagy mágia kell hogy egy működő valami legyen majd
FLZOLI
Csank Jani szedett-vedett, mindenhonnan összekukázott Váci Izzója végül csak megnyerte a mennyeit… Szóval semmi pánik. Jó lesz ez is. Rendbe szedni ezt a romhalmazt, amit az elmúlt nyolc évben itt leműveltünk, nem egy nyár alatt lehet..
Zalán
Csak egy apró dologra hívnám fel mindenki figyelmét,az pedig a legutóbbi Kansas elleni alapszakasz meccsünk.Ahol ugyanis abszolút le lettünk írva,mellesleg isten tudja hány meccsen nem rúgtuk tökön őket. Most meg mindezek ellenére igen.
Nem leszünk SB esélyesek,de az teljesen mindegy hogy mit mondd a papírforma.Nem győzöm hangsúlyozni minden sportágban,és mindenhol: a bajnokságokat a meglepetések miatt játsszák,nem a papírformáért.

Különben meg,van veszteni valónk?Sok csapat átesett már ezen,nézzétek meg a Bears-t. Az utóbbi pár évben feszt az első 5 között húznak.Van maradandó eredménye? Ha ők türelmesek ennyi éven át,akkor mi miért ne lehetnénk 1-2 éven át?
1 hónapja
Foresz Denver Broncos 467 — Broncos
Azért itt egy erőteljes spóroláson kellett idén átesni,meg még jövőre is.A Wilson trade-el elég sok picket lőttünk el,nem tartanám okos dolognak ha ismét a jövőt tennénk kockára úgy,hogy azért itt még nagy a rizikó.Összefoglalva,se draft tőkénk sincs,se pénzünk,éppen ezért a biztosabb jövő miatt én nem hazárdíroznék.
Másik fontos dolog,hogy ott az első 3-4 helyen legalább 2-3 irányító ki fog menni,és messze nem biztos hogy McCarthy marad bent,még ha fel is cserélünk.

Őszintén szólva,én eléggé megbarátkoztam ezzel a Bo Nix féle választással,bár azért azon lehetne gondolkodni hogy vajon bent marad-e a második körre,vagy a harmadikra.Én kétlem...
Talán lefelé kellene cserélnünk pár helyet,hogy Nix meglegyen,és talán egy plusz pick-et még abszolváljunk.
1 hónapja
Foresz Denver Broncos 467 — Broncos
Már nem is emlékszem mikor kezdődött....talán valahogy a kétezres évek közepén/végén Negritis-el - és még pár emberrel - írtuk a denveri csapatsportok oldalt.Még ha jól emlékszem Black Adder is benne volt,ő írta az amerikai foci oldalt.Homályos a dolog,mert rég volt,de talán még Storm is írt oda cikkeket.(amúgy a fentiekből kiderül,hogy nem is lehetett kétséges melyik város csapatának fogok szurkolni)
Én a Nuggets-ről írogattam,és olvasgattam a többi sport írásait is.Tetszett amit olvastam,és olcsón hozzájutottam egy Madden-hez,X-boxra.
A többi már jött magától.
Tebow világvége TD-jére természetesen emlékszem,szóval az leírhatatlan volt....

Szerkesztette: Foresz
1 hónapja
Foresz Denver Broncos 467 — Broncos
Keenum, Zach Wilson, Huntley, Tysom Hill még "játékban" lehet.

Fields és Lance kizárt.
Cruyffista
Őszintén meglepődnék ha most már,ezek után irányítót hoznánk.A draftról fogunk húzni,vagy még igazából Fields az alacsony ára miatt lehet opció.Hiszen minél közelebb kerülünk a drafthoz,annál nehezebben fogja őt elcserélni a Bears,ezáltal egyre inkább esik majd az ellenértéke.(nem tartom elképzelhetetlennek hogy akár egy 6. körért is cseréljék)
De ez talán attól is függ majd,hogy mennyire akarunk felcserélni a drafton,illetve ha nagyon nem,akkor ki fog lecsúszni hozzánk.Különben ha Fields végül itt köt ki sem lesz hosszútávú megoldás,ezt sugallja az eddigi FA tevékenységünk is.

Mennyire gyenge a következő évi draftra várható irányítók minősége?Lehet ezt már látni bizonyos mértékig?
1 hónapja
Foresz Denver Broncos 467 — Broncos
Winston is elkelt, ha ennyire letolt gatyával megyünk neki a draftnak abból könnyen baj lehet...
Vonster
Mi baj lehet?Ezek után van még olyan opció hogy rosszabbul járunk?
Foresz
Én arra gondoltam, hogy így aztán totál egyértelmű, hogy qb lesz a pick, tehát nagyobb eséllyel akarnak majd becserélni elénk. Ha pedig kimegy minden értelmesnek tűnő prospect, akkor biza csúnyán besz*phatjuk 😅
Vonster
Én éppen emiatt örülök annak ha ilyen Darnoldok meg hasonlók minnél nagyobb számban szerződést kapnak,mert kisebb a valószínűsége annak hogy ezen csapatok magasan akarnak QB-t húzni.Mi értelme lenne évi tizen-huszonmilliókat fizetni nekik,ha ott toporog egy elsőkörös komoly potenciál?

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 3 éve
Foresz Denver Broncos 467 — Broncos
Pontosan, rávilágítottál a szép és igaz, de életszerűtlen írásod lényegi pontjára.
Az embereknek kell valaki, akire szavazhatnak. Horn Gyula tökéletes volt, Orbán is, Medgyessy is, és még jobb híjján Gyurcsány is, majd ismét Orbán. Mindegy melyik milyen, de valaki. Nem veszed figyelembe, hogy miként működnek az emberek.Sobri Jóska
De, figyelembe veszem. Ez az "embereknek kell valaki" egy mellébeszélős bullshit. Te nem az emberek vagy általában, hanem Te vagy. Te úgy szavazol, ahogy Te akarsz, nem úgy, ami "az embereknek kell", Namost, ha az adott szituban a szerinted legmegfelelőbbet választod, akkor gondolom Hornra is rászavaztál ugye? Hiszen Te mondtad, hogy Horn tökéletes volt, akkor és ott. És rászavaztál Medgyessy-re is ugye? Hiszen az adott szituban meg ő volt a legjobb opció, hiszen nyert. És Gyurcsányra is szavaztál? Amikor ő volt a nyertes, ergó ő kellett a népnek? Vagy esetleg csak Orbán az aki tökéletes és rá is szavazol? Ha csak ő az, akkor Medgyessy idején miért nem a tökéletest választottad? Vagy Horn idején? Esetleg akkor még nem láttál tisztán? 😀

Nincs itt semmi ilyesmiről szó. Egyszerűen neked valamiért bejönnek ezek az Orbán, Trump féle fazonok. Hogy miért, azt jómagam sem értem, mert egyébként olyan távol vannak ezek attól, amilyennek ismerlek - alapvetően liberális, hagyj élni és élni hagylak, tegyél önmagadért, satöbbi -, mint észak a déli pólustól, de mégis ez van. És költesz hozzá egy szép mesét, hogy miért. Lehet, hogy csak nekünk próbálod így beadni, lehet, hogy magadat is becsapod vele, ezt nem tudom. De, hogy mese az tuti. Mert a lyukas gatya az lyukas gatya. Meg lehet ideologizálni, hogy a lyuk az tulajdonképpen praktikus, mert ott szellőzik, és egyébként is az a divat, de attól még az a gatya egy lyukas gatya. Egy elvek nélküli, hatalomtechnikában, hatalomgyakorlásban határokat nem ismerő vezető az meg nem pragmatikus vezető, hanem elvek nélküli, hatalomgyakorlásban határokat nem ismerő. Ez nem nézőpont kérdése, ez egyszerűen a nagy büdös valóság. Ha felöltözteted szép ruhába, ha nem. Úgyhogy szerintem hagyjuk is, hogy szerintem kire kéne szavaznod. Úgyis csak költői a kérdés. 😊

Van néhány, aki otthagyja a barátnőjét ha sok a probléma, idegesíti, átbassza, félrekúr, elunja, de a legtöbb ember nem. Legalábbis addig nem, amíg nincs egy másik nő. Mindegy az milyen, de hinnie kell, hogy jobb. Így működik a néplélek, akár proli, akár értelmiségi, akár random szavazó, akár tudatos, akár tetszik, akár nem.Sobri Jóska
Van amikor így működik, van amikor nem. Protest szavazáskor - amiből manapság talán több is van, mint nem protestből - például nem így működik.
peterk2005
A disputa onnan indult, hogy úgyse lehet meggyőzni egy másik oldalra szavazót.
De, meg lehet győzni.
Csak ahhoz kéne mondani valakit, aki jobb, mint ami most van.
Aki jobb, mint amire most szavazna az a másikoldali, jelen esetben én.
Nem látom át, hogy miért az én hibám, hogy ti nem tudtok.
Egy férfias, egyenes állítást se láttam még, hogy XY jobb, mint Orbán.
Itt van ez a liberális, full kormány-, Fidesz- és Orbánellenes közeg, és nem képes senki mondani egy konkrét nevet, pártot, csak megy az ovis bárkizás meg vagy civillófaszozás vagy ha majd bizonyít meglátom blabla és bullshit.
Na de miért?
Félsz, hogy lecsap a diktatúra és elveszted a munkád, vagy börtönbe kerülsz, ha mondasz valakit? Vagy fosol, hogy megbánod pár hónap múlva? Zágson, akkor mondasz mást. Ez a szabadság, hogy bármikor felülbírálhatod magad, a döntésed, és újra szabadon azt csinálsz, amit akarsz.
Csak ne gyámoltalankodj.
Ha érdekel miért jön be Orbán vagy Trump, pont ezért. Ők felnőtt férfihoz méltóan tudnak válaszolni, adnak egy egyenes kérdésre egy egyenes választ. Legfeljebb nem őszintén, vagy másnap felülbírálják, és teljesen mást mondanak. De ez lényegtelen. Ami a lényeg, tudnak mondani.
Sobri Jóska
Schiffer például egy ilyen jelölt lehetett volna. Vagy (bár neked nem felel meg) Vona is. Tudom, már egyik sem opció. Nem véletlenül...
warr_b
Vagyis szavazzak Schifferre vagy Vonára?
És ha egyik sincs a szavazólapon?
Mert ezzek az erővel Horn vagy Kádár is jöhet. Vagy Kossuth, Széchenyi, esetleg Hunyadi Mátyás.
Mondasz olyat, akire lehet is szavazni?
Vagy ténylegesen mindenkinek Orbán a legjobb, de csak én merem kimondani?
Sobri Jóska
Nem,Orbán a legrosszabb,ez biztos.Aztán bárki,de tényleg bárki akár te is csak jobb lehetsz.
Szerintem a legközelebbi választáson - ha még lesz ilyen rendezvény - akkor ha egyik kalapba Orbán van,a másikba meg Bözsi néni,akkor tiszta szívemből Bözsi néniben hinnék.Illetve ajánlanám neked is.
Azért például,mert még Bözsi néniről elhiszem hogy jót akar,másoknak és nem magának,elhiszem hogy akár szavahihető is lehet,és nem üti egyik mondata a másikat.Mert szerintem a választók képébe hazudni nyíltan,szemrebbenés nélkül nem erény.Ellenkezőleg.
Az is lehet hogy Bözsi néni kórházakra költené a mi adónkat illetve az átkozott,sorosista Brüsszel pénzét és nem hülye,semmirekellő stadionokra.Egyszóval arra amire valóban szüksége van népének.
Az is lehet hogy Bözsi néni szomszédja,Kőműves Miska se lenne hipp-hopp a helyi kocsmakedvencből hazája leggazdagabb embere.
Napestig sorolhatnám tehát hogy miért szavazz inkább Bözsi nénire (vagy tényleg bárkire) és ne Vityára.

De egyébként úgyis mindegy mit írok/mondok.Meg fogod cáfolni. 😊
több mint 4 éve
Foresz Denver Broncos 467 — Broncos
Józska ne már én csíplek de basszus a végén kitalálod hogy ez a vilag legveszélyesebb halálos vírusa !
Értsd meg ennyi volt az emberek és országok nem birják tovább a karantént.
Ujra KELL nyiitni.
És maximállisan egyet értek ezzel hisz emberek százmilliói vannak kilátástalan helyzetbe világszerte mivel nincs tartalékuk és dolgozniuk kell.
Én eljutottam arra a szintre hogy maximállisan eltudom fogadni ezt.
Rózsa Sándor (betyár)
és mit csinálsz ha 2 héten belül van 100ezer fertőzött?
Negritis
Én semmit.
De mint látod Ausztria,Német,Olasz mindenki kezd ujra indulni.
Szerinted miért ?
Azért mert nincs más lehetőség vagy a gazdasági károk mértéke nem lesz egyenes arányos a virús okozta gebasszal.
Rózsa Sándor (betyár)
ez így nem igaz
ha megnézed ott volt egy tetőzés, megvannak a konkrét SAJÁT tapasztalatok amik ahhoz kellenek hogy tudják kezelni
és az emberek is "megtanulták" hogy mit jelenet a baj, vagy alapból elég fegyelmezettek
Negritis
És azt honnan lehet tudni hogy nálunk még nem tetőzött?Mert senki sem tudja pontosan azt hogy mennyi fertőzött volt például múlt hét kedden....

Felejtsétek már el ezt a bezárkózós paranoiát,mert lehet hogy 3-4 hét teljes karantén se vezetett volna sehová. Tegyük fel,elrendelik a teljes karantént,kijárási tilalommal meg mindennel.Kibekkeljük az időszakot,közben a társadalom elveszíti türelmét.Tetőzik,nincs új beteg - ami azután is kétséges volna - fasza minden.Újra nyitunk mert látszólag eltűnt,azt eltelik 2 hét,kimegy valamelyik állampolgárunk Kínába turistának,hazajön és megint telefertőzheti a társadalmat.Vagy esetleg épp egy külföldi hozza be. Mi lesz olyankor? Megint teljes karantént fogunk játszani? És meddig? Ciklikusan,hol kinyitunk,hol bezárunk ? Hagyjuk már.... Szerintetek amikor másodjára kellene teljes karantént elrendelni,ahhoz mit szólnak majd az emberek? Elmondjam? Ugyanúgy telibe fogják szarni,mint ahogy most a kijárási korlátozásokat is megszegik.Nagyon sok orvos elmondta,bármi is lesz ez a vírus köztünk marad.Ha túl jutunk a tetőzésen,ha nem,ha látszólag kevesebb fertőzött lesz,ha nem.Meddig lenne értelme szerinted bezárkózni mindenkinek a világon,októberig? És mit fogunk enni,mert ezzel együtt teljesen leállna a termelés,kereskedelem,szállítás,úgy nagyjából minden.
Hiába van anyagi tartalékod,ha aztán nem kapsz érte semmit.Láthatod,hetekbe tartott helyreállítani pl. a maszk ellátást is,pedig jó ideje minden háziasszony azt varr még otthon is.Most ezt gondold már végig mondjuk élelmiszer tekintetében....
több mint 3 éve
Foresz Denver Broncos 467 — Broncos
Egyébként érdekes, hogy a Fidesznek ez a járvány kurva jól jöhetett volna politikailag, de olyan szinten elbaszta mint a világon kb. egyik párt se.
Gyakorlatilag mint politikus Vitya megszűnt létezni és Erdogan / Putyin útra lépett.
Mindent elmond az EUról is, hogy egy tagországában ilyen lefolyhat. Nem ami most van hanem amivel idejutott.
Tényleg elgondolkoztató , hogy itt akarom-e majd a gyerekeimet felnevelni annak ellenére , hogy anyagilag elég stabilan állunk.
Na mindegy van még idő, hogy változzon és most van egyéb nagy baja az országnak, de ezt a garnitúrát nagyon gyorsan el kellene takarítani.
Toca
A fanatikusok szemében a fidesz ezt is jól csinálta bármennyire is meg akarta akadályozni az ellenzék, az EU, Soros, a migránsok meg a média.
Bazzani
Egyébként éppen emiatt sincs értelme politikáról vitatkozni.Bármi történjen is,úgysem tudja meggyőzni az egyik pólus a másikat.
Az ember eleinte megpróbálja,aztán rájön mikor századszor is feleslegesen tette,hogy állandóan falba ütközik.
Mindezek után pedig csendben megalkuszik a helyzettel,és próbál arra gondolni,hogy számára egyénileg mi a legfontosabb,addig se kelljen ezzel a szarral foglalkozni.

Csakhogy amúgy éppen ez a célja a mai rendszernek,teljesen érdektelenné tenni mindent,mert a fanatikusok úgyis mellettük maradnak,a többiek meg szépen lemorzsolódnak ebbe a fene nagy demokráciába.

Szerkesztette: Foresz
több mint 4 éve
Foresz Denver Broncos 467 — Broncos
Én nem szeretném folytatni azt amit tegnap elkezdtünk,csak levezetésként írnék erről még pár sort.
24 éve vendéglátózom,immáron 4 éve saját vállalkozásom van.Azt gondolom valamit jól elkaptunk az üzlet kiépítésénél,mert bár jelentősen visszaesett a járvány miatt a forgalmam,de még mindig megélek belőle.Írtam tegnap is,nehéz családi háttérrel indultam,nagyon korán elveszettem a szüleim,és nagyon komoly lecke volt a padlóról felállni.De nem panaszkodom,mert mindig bíztam önmagamban,és abban hogy minden szaron túllépek majd.Persze ehhez meg kellett tanulni élni.
Nem azért írom le,hogy veregessem saját vállaim,csak a tisztánlátás kedvéért.
Mégsem gondolom azt,hogy a jelenlegi helyzetben csak azok jajveszékelnek akik nem tanultak meg élni,félre tenni.
Minden vendéglátós - mert a saját szakmámból tudok leginkább meríteni - nem mehet pizzafutárnak vagy más jellegű munkára,mert itt most nem csak ez az egy ágazat térdelt le,hanem szinte minden.Így ha valaki most bármit elvállalna a túlélésért,most sokkal rosszabb helyzetben van,mint mondjuk fél évvel ezelőtt.Ráadásul csak a vendéglátósok egy akkora réteg,amit békeidőben sem tudnál csak ide-oda pakolni munkahelyek közt.
Munkámból adódóan sokat beszélgetek más iparág képviselőivel is,és mindenki panaszkodik a nehézségekről.Ez társadalmi szintű,nem pedig egyéni,hogy van-e olyan jó tulajdonságom hogy képes vagyok megélni a jég hátán is.

Tiszteletem mindenki felé,akinek nincsenek jelenleg anyagi problémái,bizonyára tettek is érte hogy így legyen. Jelenleg hála az égnek,nekem sincs.
De el kell fogadni hogy nem csak azért nincs a többségnek tartaléka,mert hanyag és nem gondolt a jövőre.Számos más oka is lehet.

Részemről befejeztem,örültem hogy legalább erről is beszélhettünk....
több mint 4 éve
Foresz Denver Broncos 467 — Broncos
De különben nem azért az egyhuszért de nagyon sokan konnyen vagytok van megtakaritásotok van munkátok igy konnyen beszéltek(nekem is van megtakaritásom nem azert mondom)
De kicsit probáljátok már annak nagy többségnek a helyzetébe képzelni magatok aki holnap után nem fog tudni szállást és ételt adni a gyerekeinek vagy sajat magának.
Rózsa Sándor (betyár)
Ne haragudj már meg, de őket mi akadályozta meg abban, hogy félretegyenek?
Hogy akár másodállást vállaljanak, amíg nincs jobb?
Hogy tanuljanak?
Állandóan a kifogások.
Ott van a Boldogság nyomában c. film, annál lejjebb nem lehet ember szinte, nézd meg a film végére mit ért el szorgalommal meg kitartással...
LoveSobri
De miért gondolod azt hogy minden ember mindenről ugyanúgy gondolkodik????
Én kocsmárosként is dolgoztam évekig,nagyon sok életet láttam a pia miatt tönkremenni. Hiába magyarázol embereknek,ha ők nem ebben hisznek,vagy nem hisznek semmibe sem.
És az is óriási faszság,ha valaki úgy gondolja hogy itt ebben az országban minden tejjel-vajjal folyó kánaán,és azért mert egyikőtöknek másikótoknak jó munkája van,meg otthonról dolgozik,azért néha valakiknek az utcát is kell sepreni,a ganéjt kitrágyázni a disznók alól,mert nem párizsiként terem a Spar-ban a húskészítmény....
Azért attól tartózkodjunk már,hogy embereket az életmódjuk,vagy a munkájuk miatt bélyegezünk meg...
több mint 1 éve
Foresz Denver Broncos 467 — Broncos
A csapat gyalázatosan szerepelt,és nem csak eredményben hanem támadó játékban is.A Rams ellen meg lejátszottuk az utóbbi évek legszégyenletesebb teljesítményét.
Ezért Paton egy sz..r a posztján.(nem csak Hackett) A fentebbi teljesítmény ugyanis a nevéhez fűződik.Innentől kezdve mindegy hogy ki hogy közelíti meg,mert a sport eredményekben mérhető,és nem abban hogy papíron éppen mi újság,meg hogy ki- mennyire van a média középpontjában,vagy éppen mit érez amikor épp nem meccset játszik.

A szurkoló meg nem azt szeretné ha a csapatát minden héten agyonvernék,és egyik kudarcból a másikba esnének.Mert a csapattal együtt,a szurkoló is kudarcnak fogja fel a folyamatos eredménytelenséget.A szurkoló pedig megteheti hogy akár több ezer mérföldről is anyázza azt akit felelősnek érez,mert nincs felelőssége a kudarcban,ő szórakozni akar minden héten,és mivel szurkoló,őt a csapatának jó teljesítménye élteti.

A fórum szerintem a véleménynyilvánítás legdemokratikusabb,legszabadabb formája.Amíg nem trágár,nem sértő a többiekre nézve,addig akár mélyen szántóan kritikus is lehet.Mert mi vagyunk a szurkolók.
több mint 3 éve
Foresz Denver Broncos 467 — Broncos
Ez a feherorosz kupa az evtized bundaja.
Elment a Breszt 2-0-val vbisszavagora, amin lott kettot, 0-4 osszesitesben, erre a hazai 16 perc alatt lott negyet, es most 4-4 van. 😀
Stez
Csodálkozol ezen?Jelenleg a fél világ erre fogad....
több mint 4 éve
Foresz Denver Broncos 467 — Broncos
Józska ne már én csíplek de basszus a végén kitalálod hogy ez a vilag legveszélyesebb halálos vírusa !
Értsd meg ennyi volt az emberek és országok nem birják tovább a karantént.
Ujra KELL nyiitni.
És maximállisan egyet értek ezzel hisz emberek százmilliói vannak kilátástalan helyzetbe világszerte mivel nincs tartalékuk és dolgozniuk kell.
Én eljutottam arra a szintre hogy maximállisan eltudom fogadni ezt.
Rózsa Sándor (betyár)
Én is csíplek, ezért ne vedd magadra, de ha valaki ennyi idő után eljut oda, hogy már nem bírja a karantént, azzal valami mentálisan nagyon nincs rendben.
Ez ahhoz hasonlít, mint amikor kisgyerekként fociedzésre jártunk, és volt aki 8 évesen, 2 kör futás után azt mondta, hogy ő ezt itt és most abbahagyja, neki ez túl megerőltető és unalmas és nem ezért jött, és ő focizni akar, és hazament.

Illetve aki egy hónap után kilátástalan helyzetben van, mert jelentős kiadáscsökkenés mellett sincs tartaléka, annak nem jósolok boldog, sikeres, eredményekben gazdag életet, akármi is történik ezután.
Én 55 napja közüzemen és bolti kaján kívül nem költöttem semmire, a havi átlagos kiadásom több, mint a fele alá csökkent. Tény, hogy a bevételem meg nullára.
És igen, engem is sokan megtalálnak, hogy elfogyott a pénzük, akinek tudok, annak segítek is, pedig tudom, hogy "tengerbe a víz", de ez elsősorban még egészségügyi válság.
Ha az egészségügyi része rendeződött, akkor lesz a gazdasági rész prioritás.
Ugyanis az újranyitás nem azt jelenti, hogy azzal az általad vázolt probléma megoldódik, hanem azt, hogy az általam felrajzolt járványügyi rész nem oldódik meg.
Legalábbis én így tippelem.
Sobri Jóska
Nem szeretnélek megbántani,de te továbbra sem tudsz más fejével gondolkodni,csak a magadéval. Én örülök annak hogy valaki ennyire kitartó mint te,csak sajnos az emberek java része meg ilyen vagy olyan okokból nem.
több mint 4 éve
Foresz Denver Broncos 467 — Broncos
Volt egy szakács -de eredetileg pék , csak úgy hozta a sors - ismerősöm,akinek mindig csinálni kellett egy " jó,erős főzetet" . Az úgy nézett ki,hogy 1dl vodka,1dl martini és 1dl narancs. Ebből megivott kettőt-hármat,aztán ment dolgozni. Mondjuk akkora nagy papír volt a srác,hogy pl. levitte otthon a szemetet,azt másnap a balcsiról hívta az asszonyt.... 😂
több mint 4 éve
Foresz Denver Broncos 467 — Broncos
Na kormányinfó, hadd szóljon!
Szokol
majd egy tldr-t 😀
Negritis
Nekem ennyi a lényeg:

- A beszámolók leadásának határideje május 31-ről eltolódik szeptember 30-ig.
- 2021. január 01-től kötelező mindenhol a bankkártya-használat lehetősége, ahol online pénztárgépet használnak.
- 2020. június 30-ig a SZÉP-kártya feltöltés esetén nem kell szociális hozzájárulási adót fizetni, emelik a feltölthető keret maximumát.
- 2020 május 01-től a munkáltató fizetheti a 7 710 forintot a munkavállaló helyett fizetés nélküli szabadság esetén.
Szokol
Az meg van, hogy ezek közül nagyjából semmi nem jelent még meg? 😀

Ahogy az áfa határidő lecsökkentése vagy a fizetési könnyítések egyszerűsítése sem jött ki rendeletben?

Igazából ráérünk, fontosabb a politikai tisztogatás meg tőzsdei cégek einstandja, megértem.
Gyurma Pappa
Nem kellene bolsevik neoliberális áskálódónak lenni, ma reggel már ott is van! 😊
Szokol
Nekem egyre inkább az az érzésem hogy innen mennek ki az info-k... 😀
Amit itt leírogatunk,azt másnap vagy törvénybe foglalják,vagy kihirdetik esetleg más országokba.