Bozontron

Denver Broncos

Bozontron
Utoljára láttuk
2 hónapja
Regisztrált
több mint 9 éve
Fórum hozzászólások
369


Utolsó 10 fórum hozzászólás

3 hónapja
Bozontron Denver Broncos 369
Akkor hát hivatalosan is vége a szezonnak! Stidham minden csak nem megoldás, lesz min dolgozni a következő fel évben. Kár érte, szerintem ebben több volt, legalábbis a szezon közepe többet érdemelt volna.
3 hónapja
Bozontron Denver Broncos 369
Véletlen bejutnánk a PO-ba Stidhammel azt azért eltenném a humorosba 😀

Am én qvára megnézném Lockot ebben a rendszerben 😊

Akkor én már csak egy kávét kérek... 😀
StormST
Két győzelmet kérj 😉
Általános Doktor
Heisman nádor
6% esélyünk van elvileg 2W mellett ez 24
Negritis, a vajda
Nálam 27% 2W esetén, ami azért négyből egy eset, ergo én zsebben tartanám azt a “humorost”… Ha minden igaz, amit Wilsonról gondol a fórum, akkor Stidhammel pontosan ezt, vagy akár még jobb támadójátékot is várhatunk.

Szerkesztette: Bozontron
3 hónapja
Bozontron Denver Broncos 369
Én azért aggódom picit, Wilson több volt, mint előtte bárki Manning óta. Érzésre. Ebbe az “ezt a minimumot bárki hozza” mentalitásba hányszor is buktáztunk bele? Ilyenkor attól rettegek, hogy Stidham kiválóan játszik majd, eldönti a stáb, hogy akkor meg is vagyunk, esetleg összejön egy 9-8cal valami csoda folytán egy PO, aztán jövőre a harmadik héten összeszakad, és megint három évre le vagyunk robbantva.
4 hónapja
Bozontron Denver Broncos 369
Ez megint tipikusan az a meccs volt, amit félidő előtt ott lehetett már hagyni, mert teljesen egyértelmű volt a sok-kevés forgatókönyv… vannak ilyen meccsek, ezt az első fumble drive pecsételte meg, azt hiszem. Kar, hogy innentől nem lehet hibázni, és akkor sem biztos semmi, de legalább túl vagyunk ezen, 8 nap pihi, aztán bejgli mellett irány a 10-7. Wilson olyan amilyen, de ha jövőre is ekkorát lép előre, én szeretném itt látni.
4 hónapja
Bozontron Denver Broncos 369
Jön már?
4 hónapja
Bozontron Denver Broncos 369
Vagy ahogy inkább a kaposvári kosaras szurkolók matricája hirdeti, és ránk nézve helyénvalóbb is lehet:
Mindenkit megszabunk!
4 hónapja
Bozontron Denver Broncos 369
A Sutton TD-passznal szallt iden az egesz ligaban a legtobbet (TD-k kozott) a levegoben a labda. 60+ yardot. A masodik leghosszabb passzt is Russ adta 😊
undisputedly
Egy isten ez az ember, nem?
JC6 - a zsidó
Nyilván nem az, de a tegnapi játéka teljesen rendben volt, idén már nem először. Ezek a legtöbbet van a levegőben a labda statokat azért tartom viccesnek, mert anno én is dobtam olyat, amikor tovább volt a levegőben a labda, igaz, az csak 25 yardra ment 😀

De tényleg, ez pont semmit nem jelent, az a play nekem inkább Sutton zsenije volt, egy kézzel így elkapni nem mindennapi. Jerry Nagylépés Jeudy tartozik még 1-2 ilyennel, és sínen vagyunk.
4 hónapja
Bozontron Denver Broncos 369
Ha már esélyek... Egy Chiefs leolvadást sem tartok elképzelhetetlennek, mert már meg is kezdődött, Mahomes a pálya szélén veszekedett a csapattársakkal, úgy kellett visszafogni (mondjuk érthető volt). De persze, tekintsünk el attól, hogy megnyerjük a csoportot... 😀

A Lions ellen egy győzelemmel 70% körülire nőne a playoff esélyünk, vereséggel 40%, most 50 körül mozog.

Szóval akármi legyen is, az esélyünk nem matematikai, hanem kézzelfogható, és ezt december közepén időtlen idők óta nem mondhatjuk el magunkról. Visszakaptuk a csapatunkat, többet nem is kívánhattunk volna.
4 hónapja
Bozontron Denver Broncos 369
Közben december 11-én az sem irreális, hogy csoportgyőztesként menjünk tovább, csak mondom… 😀
4 hónapja
Bozontron Denver Broncos 369
Jeudy nagyon sokat köszönhet ma a csapattársaknak, máskor ez elmegy rajta… 😊 Szerintem ez hatalmas győzelem, mert a Lions vereséggel kalkulálva a többit muszáj hozni, nekem ez a meccs volt a vízválasztó!

Legkedveltebb fórum hozzászólások

6 hónapja
Bozontron Denver Broncos 369
Persze, teljesen igazad van, és megértem, amit írsz. Sőt, pontjaiban lelkesítő is, viccen kívül.

Ugyanakkor amit leírsz, az jórészt az NFL rendszerébe kódolt körkörösség, miszerint néhány évente szinusz görbét fog leírni minden csapat. És ez tök jól van így, tekintve, hogy nincs kieséses rendszer, ami tulajdonképpen ezt hivatott nem mesterséges úton előidézni. De ez minden major sportágban így működik, és tökéletesen látjuk is a rendszer önigazolását. Amitől mi itt félünk, hogy már sokadik éve minden pont ellentétesen történik azzal, mint amit a józan ész diktálna.

Payton, ha rebuildbe kezd, akkor pedig legyen sokkal visszafogottabb a nyilatkozatokban, és abban a képben, amit magából kifelé áraszt az egész franchise általa. Jelenleg azonban azért tudott mindenki ráugrani azonnal a nyakára, mert tökéletesen beleillik abba a képbe, amit itt éveken át nézegettünk. De nem arról van szó, hogy veszélyesen hasonlóan mutat ez a bizonyos kép, hanem arról, hogy ezt már konkrétan láttuk. Többször is. Csak nem volt ekkora múltja/renoméja annak, akin keresztül megtapasztaltuk mindezt. Ennyi a különbség. És persze az nyilván a türelem felé billenti a mércét, hogy láthatóak a játékban olyan elemek, amik a korábbi 3 kóklerrel esélytelenek voltak, mert ezekhez kell Payton rutinja. Az viszont, hogy visszahozta VJ-t, illetve az offense elpuntol egész félidőket, az meg ugyanennyire kristálytisztán az ő sara. Szóval van baj bőven, de ha 3-4-5 év múlva is ő lesz a Broncos élén, akkor már nem ezen a szinten leszünk. Ez tény. Csak ha egy olyan közegben vagyunk, mint az NFL, ahol szóba tud kerülni "Belichick idejének a lejárata", akkor be kell látni, hogy egy Payton kaliberű karakter sokkal kevesebb türelmet várhat, elsősorban a szurkolóktól. Magyarul - sosem lesz erre 5-6 éve. Annál kevesebb meg össze-vissza szórt draftcetlik társaságában nagyon nehezen lesz elég. Persze ne legyen igazam.

A fórumra visszatérve, szerintem ez egy befogadó, önzetlen, realista és természetesen jó nagy százalékban pesszimista közeg, de saját tapasztalatomból azt mondhatom, hogy nekem például nagyon sokat segít feldolgozni mindazt, amit minden hétvégén látok a pályán. Legalább kulturált közegben el is ovlashatom, hogy amit érzek, azt nem csak én érzem úgy, és időről időre remek összegzések, statisztikák, elemzések segítenek jobban megérteni a játékot, a helyzetet és mindent, ami a csapatunkkal kapcsolatos. Szóval ez egy jó hely, na, csak meg kell érteni, hogy hogyan működik 😊
több mint 2 éve
Bozontron Denver Broncos 369
Jesszusom, srácok, hát már megint mi megy itt 😊 Szerintem tök jó, hogy a tavalyi után, a kritikákat meghallva idénre sokkal komolyabb stúdióban, sokkal komolyabb hangvételben zajlott a felvezetés, Wéber Gábornak a szerepét először nem értettem, de ő is rendben volt, a félidei távozás meg szokatlan volt a szemnek, de egy felvont szemöldök után el is engedtük a társasággal a kérdést. Nem kell ezt túlgondolni, szerintem Magyarországon olyan, aki brutálisan ért hozzá és tökéletesen hallgatható, élvezhető stílusban szakért/kommentál gyakorlatilag nincs. Világszinten is kevés. Az amerikai közvetítésekben harmadannyi kitekintést és elemzést sem hallok, látok, mint a TV-ben, mert ott valahogy érzésem szerint nem tartják fontosnak, hogy feltegyék a kérdést, hogy "te nekimennél??". Néha előfordul persze, de nem ez a jellemző, hiszen mindenki benne van, ebben él. Nálunk Faragó Ricsit lehet isteníteni, de tele volt katasztrófa megjegyzésekkel, Hörit nehéz volt hallgatni, Sankó csak viccelődni járt be, Gyula meg nehezen fogalmazott. Ehhez képest az Aréna csapata egy hangyányival sem rosszabb, vagy gyengébb. Szóval szerintem ennek vitatása nem a mostani crew köré kellene, hogy épüljön. Persze, majd 20 év múlva lehet más lesz a helyzet, de például a labdarúgást meg a kézilabdát ősidők óta adja a TV, rádió, és mégsem érzem azt a profizmust, mint mondjuk Angliában. Ezek a dolgok szerintem ilyen magyaros modorban történnek, amit vagy lehet szeretni, vagy nem, de ha valakinek más kell, az Aréna4 (+) helyett előfizethet a GamePassre is. Szerencsére olyan időket élünk, hogy szabad a döntés 😀 Én tökéletesen tudom élvezni a közvetítéseket, ha véletlen Denver meccset adnak, akkor alig várom, hogy odaülhessek a kanapéra, még ha minden negyedben egyszer megjegyzem, hogy "ez megint hülyeséget beszél", akkor is... Peace, és köszönjük a stábnak az egész éves munkát!
több mint 3 éve
Bozontron Denver Broncos 369
Egyre inkább azt gondolom, hogy Brady-nél messze nem a pályán mutatott teljesítménye a legértékesebb, hanem az a hihetetlen győzni akarás, amivel megfertőzi az egész csapatot, edzői karostól.

System QB, aki csak Belichick miatt volt sikeres... 😊
LordTamas
Brady és a New England világéletemben az ősi rivális, a legyőzendő főgonosz, az útban álló óriás kategóriába tartozott, de azzal, hogy kirepült Belichick szárnyai alól, esküszöm szabályosan szurkolok neki és a Tampának, hogy egyszer és mindenkorra levetkőzze ezt a "csakazértjókaszámaimertjóastábmegfőlegBill" köntöst. Ha a GB meccs után (eséllyel hóban) még mindig talpon lesz, netán megnyeri a bajnokságot, akkor - PM ide vagy oda - eléggé goat szaga lesz a dolognak. És így nem is bánnám 😊
több mint 1 éve
Bozontron Denver Broncos 369
Rövidre zárnám a témát, Wilson legalább akkorákat hibázik, mint a stáb, mint a fal, a futók és az elkapósor. Szóval röviden:
több mint 2 éve
Bozontron Denver Broncos 369
Közben a nagy fórumbalhék mellett gondoltam, megragadom a lehetőséget, és készítettem egy félabsztrakt portrét a trade kapcsán, egyfajta tribute-ként az elmúlt évekhez 😊 | (Ehhez garantáltan jobban értek, mint Paton munkásságának teljes körű megítéléséhez 😀) |

4 hónapja
Bozontron Denver Broncos 369
Ha már esélyek... Egy Chiefs leolvadást sem tartok elképzelhetetlennek, mert már meg is kezdődött, Mahomes a pálya szélén veszekedett a csapattársakkal, úgy kellett visszafogni (mondjuk érthető volt). De persze, tekintsünk el attól, hogy megnyerjük a csoportot... 😀

A Lions ellen egy győzelemmel 70% körülire nőne a playoff esélyünk, vereséggel 40%, most 50 körül mozog.

Szóval akármi legyen is, az esélyünk nem matematikai, hanem kézzelfogható, és ezt december közepén időtlen idők óta nem mondhatjuk el magunkról. Visszakaptuk a csapatunkat, többet nem is kívánhattunk volna.
4 hónapja
Bozontron Denver Broncos 369
Srácok, én direkt nem kommenteltem sem a meccs alatt, sem közvetlen utána, nehogy olyat mondjak, amit nem gondolok komolyan. Ma reggelre kiderült, hogy komolyan gondolom, szóval magamat is beleértve, mindenki elmehet a p-be, aki leírta ezt a csapatot meg a stábot 3-4 meccs után. Persze, nyilván minden felénk pattan, de hát a fene vigye el, ez egy ilyen sport. 5 meccset zsinórban nem lehet véletlenül megnyerni.

A múlt heti rájátszás esélyeket firtató posztom kapcsán anniyt jegyeznék meg, hogy jelenleg 41% esélyt kapunk a szakiktól a PO-ra, egy hétvégi Texans siker esetében pedig 60 fölé is csúszhat ez az érték. És most őszintén. hogyan is kell minket megverni? Nem viccelek, elképzelésem sincs, mert a labda mindkét oldalán győztes mentalitást látok, ami nem szokta magával hozni az L-eket. Teljesen mindegy, hogy ki az ellenfél, itt van gameplan, majdnem time management is, illetve a legfontosabb - MEGHATÁROZÓ, már-már bravúr playek mindkét oldalon. Ráadásul nem Hail Mary-kről van szó, hanem "fenntartható" playekről. Top defense ellen is feltettünk 29 pontot.

Vicc kategória persze, hogy a "Denverség" azért megmutatkozott, sosem volt egy meccs sem 29-12, de végülis nem is mi lennénk 😊
7 hónapja
Bozontron Denver Broncos 369
Na, kicsit megnyugodtam. | Nem. |

Visszagondolva a meccsre a következők jutnak eszembe:
- Onside kickkel nyitni egy szezont akkor is faszság, ha bejön. Mi ebből TD-t kaptunk, azonnal.
- Lutz teljesen fogalmatlannak tűnt, de sokkal nagyobb baj, hogy egyáltalán mit keres itt.
- Opening drive TD-t vittünk, ami nekem nagy öröm volt, egyértelműen látszott Wilsonon, hogy jót tesz neki Payton, sokkal sokkal sokkal profibb volt a játéka, mint tavaly bármikor.
- Kiváló volt a time management a félidő végén, ilyet sem láttunk az elmúlt 5-6 évben.
- Elképzelésem sincs, hogy mi tud történni az öltözőben egy alapvetően korrektül sikerült félidő után, de az, hogy a másodikban 3 pontot tudtunk csak írni, az blama.
- Azonnali kiskocsis sérülés, könnyező játékossal, első meccsen, jellemző.
- Amikor INT volt az end zone-ban, bárkivel lefogadtam volna, hogy megnyertük a meccset... Igaz, ez sem védelmi bravúr volt, mert eddig a pontig kb húzta magával a D a támadókat a driveban, ne feledjük, hogy endzone PI is volt, ami nálam sosem fér bele.
- Összességében aki abszolút nem érti, hogy ezt a meccset hogyan nyerte meg ilyen játékkal, az a Raiders. Sokkal többet tettek azért, hogy kikapjanak, mint mi, hogy győzzünk. Elképesztő.
- Nem látom, hogy miért fogok még odaülni a monitor elé 5-10-15 hét múlva is, aminél csak az a szomorúbb, hogy oda fogok.

Tegnap elfelejtettem, de BÚÉK mindenkinek! 😀
több mint 1 éve
Bozontron Denver Broncos 369
mondjuk ilyeneket mellett a 3. helyet nem hiszem el 😀


Negritis, a vajda
Mivel Negritis tisztázta, hogy ő nem úgy gondolja, mert irónia, így én is tisztáznám, hogy ez nem neki szól, csak őt tudom idézni... 😀

Ha nem is nézzük mozgásban a playt, ez a screenshot számomra (aki játszottam már irányítót kis és nagy pályán is nem egyszer élesben, nyilván nem ezen a szinten, de ez ebben a kontextusban lényegtelen) önmagában teljesen nyilvánvaló, hogy Wilson számára megdobhatatlan.

1 - Nem oda néz. A helyzet egy ezredmásodpercig áll fent ebben a formában, de ő jól láthatóan Suttont keresi a bal oldalon. Innentől a többi pontnak nem is lenne értelme, de azért végigmegyek.
2 - Alacsony. A passzsávban egy nála nettó másfél fejjel magasabb falember védi őt, egy szintén jóval nagyobb védővel szemben, ami garantálja, hogy ez maximum ívelten dobható oda, de ezt ilyenkor szinén bele kell számolni, hogy a védőjátékosnak van egy karja is, amivel jó eséllyel le fogja ütni a labdát.
3 - Nem jó/ideális a futó mozgása. Williams pontosan ebbe az OL-DL emberfal által takart passzsávba mozog be, konkrétan abban sem vagyok biztos, hogy mire odafordítja a fejét, nem takarják ki teljesen az üresre mozgó futót Wilson előtt.
4 - Vélhetően nem ez volt a játék. Ha egy játékos ennyire üresen marad, akkor az elváltás eredménye a védelemben, és mivel egy futót ilyenkor MAXIMUM csalinak küldesz fel 7-8 yardra, ezért ő lesz az utolsó, aki felé nézel. Kb. pont olyan, mint a screen opció, amikor végszükség esetén odafordulsz az oldalvonal felé mozgó RBhez, és csináltok közösen egy elegáns -3 yardot.
5 - Hackett.
6 - Fangio. Természetesen.

SZERK.: Megnéztem mozgásban, tökéletesen ez történik, amit felvázoltam. Ez nem QB hiba, ez el van baszódva. Ilyenek lehetnek felőlem bármennyiszer, mert ebben senki nem rontott el semmit, eleve elrendelten volt sikertelen a játék, mert "úgy alakult".

Szerkesztette: Bozontron
több mint 2 éve
Bozontron Denver Broncos 369
Telex:
Kocsis Máté szerint alávaló dolog a háborús helyzetet olcsó, közönséges politikai haszonszerzésre felhasználniTelex
Origo:
MÁRKI-ZAY GYURCSÁNYHOZ HASONLÓAN GYALÁZZA A HATÁRON TÚLI MAGYAROKAT, EZÚTTAL A HÁBORÚ ELŐL MENEKÜLŐ KÁRPÁTALJAI EMBEREKET - VIDEÓKORIGO
Ámen.