Konferenciadöntők
1 hónapja
De mit fogadsz mire? Írtam most ezeknek, kíváncsi vagyok mit fognak válaszolni. 😀😀washington buffalo is befigyel ott azért 😀
Hát akkor sziasztok, az NFL egy rendezett dolog mint a wrestling.
A kép szerda reggeli.
KeyG
Wester
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
Na, jóccakát, vagy mi is van most...aki melózni megy annak jóreggelt
nagylaza, főpohárnok
többiekinek jóccakát
én is dobom az unalmast
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
én se, de attól még nézemlegalább nem kell nézni a döntőt, ilyen is régen volt márVégülis - én az elmúlt 2 SB-t nem néztem, jön a 3. Azért az durva, hogy 3 éve folyamatosan olyanok jutnak be, akikből egyiknek se tudok szurkolni.
viszlát szeptemberben
Tarsi
shagi0206
1 hónapja
Na, jóccakát, vagy mi is van most...
1 hónapja
legalább nem kell nézni a döntőt, ilyen is régen volt márVégülis - én az elmúlt 2 SB-t nem néztem, jön a 3. Azért az durva, hogy 3 éve folyamatosan olyanok jutnak be, akikből egyiknek se tudok szurkolni.
viszlát szeptemberben
Tarsi
1 hónapja
Mint ahogy múlthéten írta valaki, nyert a jobb csapat/jobb qb 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Sok volt a kis hiba (a punt return, az elbaszott 2 pontosok, a failed 4th down, ami amúgy talán megvolt)szoros meccs volt, de mentálisan brutális a chiefs sajnos
Jakehomer
1 hónapja
legalább nem kell nézni a döntőt, ilyen is régen volt márviszlát szeptemberben
1 hónapja
Mondjuk az nagyobb hiba volt, ez bravuros elkapas lett volnaKincaid mekkora hos lehetett volnaKb mint Andrews múlt héten.
casaubon
shagi0206
1 hónapja
Nagyon erős a csávó fejben, s könnyű sorsolás ígérkezik. Itt természetesen a Billsért szurkoltam. De ilyen ez a sport. Kurvára megerdemli a Chiefs. Lehet őket gyűlölni, de unikális amit hoznak évről évre. A döntőben az AFC-vel és a Westtel leszek. Ez van. Egy legendát látunk nap mint nap. Szerintem valahol becsüljük meg.Broncos is okozhatna meglepetést jövőre, mondjuk egy csoportgyőzelemmel.Én mondjuk Nixtől várok egy Mac Jones féle visszaesést
shagi0206
Wester
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
1 hónapja
Hát akkor sziasztok, az NFL egy rendezett dolog mint a wrestling.Goodell megmondta már, hogy az NFL egy "entertainment league" 😊 😊 😊 😊
A kép szerda reggeli.
KeyG

1 hónapja
Arra gondoltam, hogy a múltkor a követőben Negri utalt rá, hogy a Bolts milyen szerencsétlen szokott lenni (ahogy most te), és ez eléggé rosszul esett a Bolts fórumban néhányaknak.De én nem oda írtam 😊Na, megint lesz nagy sértődés a Chargers fórumban.Az a Chargers, többet ennél nem is kell írnom. A Bills meg a büdös életbe nem fog SB-t játszani, ha nem tudnak túllépni a saját félelmükön.Broncos is okozhatna meglepetést jövőre, mondjuk egy csoportgyőzelemmel.Legyen úgy. Bár a Bolts is jön fel
shagi0206
Assurbanapli
shagi0206
Assurbanapli
shagi0206
1 hónapja
Kincaid mekkora hos lehetett volna
1 hónapja
Vicc, hogy kénytelen leszek a Phillynek szurkolni.Ők is voltak már szimpatikusabbak, a Pederson-Folk csapatnak inkább tudtam szurkolni, de ez a Chiefs abszolút "Evil Empire" szintre jutott.
nagylaza, főpohárnok

1 hónapja
Sok volt a kis hiba (a punt return, az elbaszott 2 pontosok, a failed 4th down, ami amúgy talán megvolt)
Tepper takarodj!
1 hónapja
Ilyenkor latszik igazan kiben van/nincs meg a gyoztes mentalitas.
I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
Ebben a drive-ban is, meg ugye voltak a rendkivul kreativ hivasok az elozo turnover on downs elottEgyebkent Cook kapott labdat ebben a drive-ban? Ha mar o volt a legjobbjuk a meccsen?Ez a minősíthetetlen ebben
casaubon
Jakehomer
1 hónapja
Vicc, hogy kénytelen leszek a Phillynek szurkolni.
1 hónapja
Hát akkor hajrá Eagles.Nagyon szimpatikus ez a Bills, mindig is az volt, de kb. Cubs hosszúságú várakozásuk lesz a bajnoki címig.
Valami nagyon súlyos kulturális lúzerséget kéne lerombolniuk.

1 hónapja
Egyebkent Cook kapott labdat ebben a drive-ban? Ha mar o volt a legjobbjuk a meccsen?nem
casaubon