Tarsi

San Francisco 49ers

Tarsi
Utoljára láttuk
6 órája
Regisztrált
több mint 6 éve
Fórum hozzászólások
831


Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 napja
Tarsi San Francisco 49ers 831
Azt megfutotta szerintem
4 napja
Tarsi San Francisco 49ers 831
Elkezdtük nemrég a Sons of Anarchyt. Első 3 évad is tetszett (a 3.-ban mondjuk az ír szál annyira nem volt bejövős, az évadzáró viszont ütött), korrekt felvezetés volt, na de ez a 4. évad eddig, brutál, jó értelemben.

Szerintem még nem láttam sorozatot, ahol ennyi szereplő legyen, és mindenkinek megvan a helye, egyik sem érződik tölteléknek.😀
esanders10
Nekem abban a sorozatban az tetszett, hogy előbb utóbb kb minden döntésnek megvan a következménye.
Nekem eleve közel van a szívemhez ez a szubkultúra szóval elfogult vagyok, de nagy kedvenc volt a sorozat.
Ha ez bejön akkor ajánlom a Mayanst is. Ugyan ez a csapat készítette, a SoA után játszódik. Az egy fokkal azért gyengébbre sikeredett szerintem.
Kurt Sutter már a the shieldnél nagy kedvenc lett.
5 napja
Tarsi San Francisco 49ers 831
Fúh nagyon rossz, hogy ilyen sokan vagyunk, Chubb kiesésével meghalt a futójátékom teljesen és lehetetlen használható futót leakasztani. Minden fél-lábút rosterre raktam hátha sikerül kiválasztani valakit akinek értékelhető meccse lenne.
8 napja
Tarsi San Francisco 49ers 831
Teljesen egyetértek Undival.
akdestroyer
What a surprise....
StormST
Az elmult fordulóban 5 csapat is kevesebbet birtokolta a labdát. A Dallasnál többet volt a labda mint a miaminál mégsem sikerült felírniuk még 20 pontot sem. Lehet mutogatni az O-ra ami tény, hogy kritikán aluli, de ennek a vereségnek a mértékét teljes egésszében a D számlájára kell felírni.
10 napja
Tarsi San Francisco 49ers 831
A helyzet az Dávid, hogy “Broki” 3-0-ás mérleggel áll míg Lance 3. számú QB.
“Broki” valóban nem volt jó csütörtökön amit a számok a statban nem tükröznek vissza, de ez a nem volt jó dolog egy Giants fan szemébe elit lenne Jonest elnézve, vagy Watsont a Brownsban. Nem értem miért van benned ennyi gyűlölet Shanny és “Broki” iránt, én sem vonom kétségbe a csapatom edzőjének az álláspontját, hogy Lamar jobb Huntleynál.
Lehet statokat gyűjteni mindenkiről pozitív, negatív irányba de amíg nyer a csapat nyer és Lance helyzetét meg nem az első csapat látja jelenleg 3. számú QB-nak.
KeyG
Kritika= gyulolet. Oke. 😀

Peti, mar a sokadik maid, amit nem tudok elolvasni, de tippelek, elmes replikakat es eros szovegertelmezesi kepessegrol arulkodo hozzaszolasokat reppentettel ide, ha igazam van, engedd meg, hogy egy rovid, beidozitett videoval reagaljak a meglatasaidra, mert ennel bovebben veled nincsen nagyon megbeszelnivalom:  youtu.be/xwAROlKdixg?t=469
dankodavid
Az a helyzet, hogy Lance a legjobb meccsén is gyengébben, jóindulattal úgy játszott mint Purdy az eddigi legrosszabb meccsén. De ha te ennyire bele vagy zúgva a fiúba, akkor igazán átmehetnél már a Dallas topicba, hogy a kezdőbe követeld, mert itt ez a hajó már elment.
12 napja
Tarsi San Francisco 49ers 831
Találtam egy bontatlan 30-as Zippo állványt. Eladnám ha érdekel valakit.
🤘 gaben 🤘
Zippo állvány?
r.baggio
yep

Kis led világítással feldobja a helyiséget.
🤘 gaben 🤘
Ki az az idióta, aki ilyet tart otthon??? (Elismeréssel kérdem, nekem ütőgardonom van 😊)
Teabee
Komoly láncdohányosnak kell lennie 😊
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Hát az emberek szeretnek minden félét gyűjteni, zippoból is készült kismillió féle. Ilyen embernek pl jó lehet.
13 napja
Tarsi San Francisco 49ers 831
ozibozi pl nyugodtan kaphat végleges tiltást, a lock ide nem elég
Beki
Rohadtul nem értek egyet azokkal amiket ozi ír, de ha ő kapna tiltást akkor sutinek is járna mert ő is minősíthetetlen stílusban írogat rendszeresen.
Felnőtt emberek vagyunk szerintem senkiben nem okoznak maradandó károsodást az ilyen kirohanások, túl tudunk rajtuk lépni.
13 napja
Tarsi San Francisco 49ers 831
Amúgy tényleg szükség van az oldalon fizetett fideszes trollokra....?
Go Vikings!
Ha ozoibozira gondolsz, ő nem fideszes, hanem orosz származású. Ennyit jelent a gyermekkori agymosó prop, gondolom.
ender1112
Vagy amikor az ukik megerőszakolják a 70 éves nagynénédet, mert nem tud ukránul. Kinek mi.
ozibozi
Hihetően hangzik.
ender1112
Megadom a telefonszámát, tudnál vele csevegni, akarod?
ozibozi
Jók ezek a kiragadnád történetek. Tudsz róla hogy háború van? Ilyenkor mindkét fél követ el háborús bűnöket, nem is keveset...még az értelmes emberekből is kihozza az állatot egy ilyen helyzet. Amit felsőbb szinteken minél jobban meg kell próbálni letörni.
Amikor látsz egy Buchai mészárlást, ahol szépen dokumentálva van hogy mindenkire lőnek aki mozog, és nem hogy elítélik őket, a végén még kitünteti Putyin őket. Nézzük meg amikor a cirkálórakéták a reggeli csúcsban piacokra csapódnak be, az előző téli hadjárat az energiaszektor ellen.
 www.youtube.com/watch?v=IrGZ66uKcl0
Azért a súlyokat kellene érezni, mi az amit egy kiskatona követ el, mi az amit a hadsereg azért hogy minél jobban szenvedjen a lakosság.
Gondolom a The New York Times videóját nem fogod megnézni, mert az amcsi propaganda.
Nomac
Igen kiragadott,
Mert te is kuragadnád, ha megereszőkolják anyád vallásos testvérét.
Az pedig ténykérdés, hogy még nem halt meg annyi civil tavaly Február óta, ahányan Dombqassban meghaltak előtte . Nők-gyerekek 2014 óta
Ez nem verseny, mert nem a fotelben hőzöngőkről beazélünk. Emberek halnak meg mindennap 9 éve..
ozibozi
Egyszer már beleszaladtál ebbe, most megint keressük elő a számokat?
Amúgy ki is kezdte 9 éve? Az ukránok kezdték oroszországban?
14 napja
Tarsi San Francisco 49ers 831
Újabb hét, újabb kellemetlen vereség. Ezúttal a 238 pont bizonyult kevésnek a győzelemhez. :')
Sebii
Szoros volt végig, nagyon kellett Watt jó teljesítménye megint. Eddig megérte pár körrel előbb elhoznom mint ahol kellett volna. Viszont Chubb kiesése nagyon nagyon fog fájni
22 napja
Tarsi San Francisco 49ers 831
arra vagyok kívancsi london meg pitts mikorrl fog kiakadni ha így folytatja
peach
Remelem tobb target megy felejuk, mert igy a pitts huzas pl eroteljesen luxus pick top10ben.
Tdog
Meg köll tanítani blokkolni a nyavalyas primadonnat 😊
somoskovig
Mondjuk ha top blokkoló lenne, akkor is luxus pick lenne egy blokkoló TE top 10-be. Remélem többet lesz használva, mert ő a fantasy TEm.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

2 hónapja
Tarsi San Francisco 49ers 831
Azért ez a másik oldalról meg úgy néz ki, hogy elvárás az van, csak megfizetni ne kelljen.
Egy kedves ismerősömnek egy jó nevű étterme van, tippelhettek hány dolgozója van bejelentve rendesen... Lófasz pénzt nem fizet a konyhai kisegítőnek, de mindig panaszkodik, hogy megint olyan fogalmatlan jött, hogy még olvasni sem tud.
Elhiszem, hogy nehéz megbízható dolgozót találni, de talán ha lemondana az évi 4 nyaralásából 1-ről és annak az árát rászánná akkor nem csak a selejtekből válogathatna.
8 hónapja
Tarsi San Francisco 49ers 831
Könyörtelen vagy sem, Jóskának és MC-nek is igaza van. Ezzel a maguk kerestékezéssel az a baj, hogy egy osztrák / német / holland / angol rád, rám, ránk - akik gyűlöljük ezt a rendszert - is ránk mondhatná, hogy magunknak kerestük a bajt, együk is meg, ha azt látná, hogy tiltakozunk valami ellen ami itt zajlik. Vagy az orosz menekültre, aki a besorozás elől menekül éppen. Hiszen itt is, ott is kétharmad szavazza vissza a barom hatalmat. Nem mi, de két harmad. És összemosni minket velük az a kollektív bűnösség elve tulajdonképpen.

Ebben a sztoriban inkább az a szomorú, hogy itt, ez ellen az akku gyár ellen valószínűleg nem párt szimpátia alapon tiltakozik aki tiltakozik, hanem az - függetlenül attól, hogy vérfideszes vagy gyűlöli Orbánékat - aki ott lakik a leendő gyár melletti utcák valamelyikében. És aki a falu másik végében, netán Debrecenben lakik, az meg leszarja, akár Orbánékra, akár az ellenzékre szavazott. Vagyis az van, amit itt már sokszor leírtunk: a társadalomból ki lett ölve a szolidaritás majdnem minden formája sajnos.
peterk2005 udvari bolond
mivel kellene szolidárisnak lenni?
Amadeus von Dollárbaloldal
Azokkal, akiknek a kertje végében most egy valószínűleg erősen környezetszennyező gyár épül.
peterk2005 udvari bolond
Gondolom ők is rendkívül szolidárisak voltak mondjuk a gödiekkel, a tanárokkal, az ápolókkal, a melegekkel...

Hogy is szól az idézet: “Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba …”

Ezt nagyon jól csinálta a fidesz, hogy elérte, hogy az emberek mindenbe szarjanak bele. Mindenkit annyi érdekel, hogy a saját kis szemétkupacán eltudjon kapirgálni. Engem is. Ha nem fogok tudni, fogom a sátorfámat és itt sem vagyok az országban.
9 hónapja
Tarsi San Francisco 49ers 831
Gyáva szar lépés ha ezt megteszi Tua
FloresR
Ha gyávaság az, hogy szeretné megélni az 50 éves kort, úgy, hogy még tud magáról és tud egy teljes, rendes életet élni akkor legyen is bizony gyáva.
A valóság pedig pont az, hogy ahhoz kell hatalmas erő, hogy meghozza ezt a döntést ha erre van szüksége az orvosok szerint. A sportra tette fel az egész életét, jó csapat van körülötte, minden adott a sikerhez.
Ha ő mégis megtudja hozni ezt a döntést az nem hogy nem gyáva hanem az egyik legbátrabb dolog amit meg lehet lépni.
több mint 1 éve
Tarsi San Francisco 49ers 831
Most futott szembe velem egy video ahogy egy ukrán kb velem hasonló korú bucsuzkodik a kislanyatol zokogva. Családját felrakja a buszra, ő meg megy harcolni. Megrázó. Nincsenek erre szavak.
csebi
Persze nagyon szomorúak ezek a képek, de egyben iszonyat demagógok is.
A túloldalon álló átlag orosz baka ugyan úgy nem tehet semmiről és neki is ugyan úgy van családja.
Sajnos az ilyen világpolitikai dolgok, mindig a kis emberek hátán csattan.
Van egy nemnormális megalomán az egyik oldalon, egy velejéig korrupt, a kisebbségeket végletekig elnyomó rezsim a másik oldalon és egyikük sem akart semmit tenni, hogy ne eszkalálódjon idáig a helyzet.
És ennek megint az eddig is szarul élő kisemberek fogják meginni a levét nemhogy mindkét oldalon, de még a környező országokban is.
több mint 1 éve
Tarsi San Francisco 49ers 831
Szóval akkor a 2010es választásnál sem kellett már valós 2/3 a parlamenti 2/3adhoz?
davemayer
53%-ot kaptak listán (1990 óta máig a legtöbb), plusz behúztak 176 körzetből 173-at (szintén)
Kampman
Való igaz.....a szavazatok2/3-ára sztem a modernkori magyar demokrációban választásokon nem nagyon volt még példa. Ez a választórendszeri matek. De ez teljesen normális. Az én álláspontom szerint van annyira értékes a stabil kormányzat alkotmányos biztosítása (a rendszerváltától kezdve), hogy néminemű eltolódást a győztes számára biztosítson. 94-ben a Horn-kormánynak is a vegyes választási rendszernek köszönhetően lett a Parlamentben a Szadesszel együtt 72%-os többsége. Ez már csak az én faszságom, hogy azóta is ezt a Szadesz árulásának tartom. Mert NEM volt rá igény kormányzóképességi szempontból. 53%-a volt az MSZP-nek. Tavasszal az ellenzéki tömörülés hozsannázna egy ilyen többségnek.
Fungus
"néminemű eltolódást a győztes számára biztosítson"
Igen, a rendszerváltáskor kifejezett cél volt, hogy a demokratikus választásokon kis (vagy relatív) többséggel is stabil kormányzás jöhessen létre. A Fidesz azonban még ebbe is belekutyult az ún. győzteskompenzációval, ami teljesen nonszensz. Aztán hosszan folytatható a sor, hogy a Fidesz még milyen trükköket vetett be. Ezek egy része azonban még csúnyán visszaüthet rá. Bízom benne, hogy így lesz.
Én nem tartom árulásnak, hogy az SZDSZ koalícióra lépett az MSZP-vel. Készült belső felmérés arról, hogy a saját tagságuk nagy többsége is ezt akarja. Ami viszont megmagyarázhatatlan: Magyar Bálint közölte, hogy a Horn Gyula vezette MSZP-vel nincs koalíció, majd bement miniszternek a Horn Gyula vezette kormányba.
nagylaza
Neki volt az a pénz. Momentum "Gyurcsánnyal soha" még hasonló.
davemayer
"igen, a rendszerváltáskor kifejezett cél volt, hogy a demokratikus választásokon kis (vagy relatív) többséggel is stabil kormányzás jöhessen létre. A Fidesz azonban még ebbe is belekutyult az ún. győzteskompenzációval, ami teljesen nonszensz."

NEM.
A győztes kompenzációja az eredeti, kétfordulós választási rendszer része is volt. Az a baj, hogy amit mondanék, kioktató hangnemű lenne. Hazudhattok magatoknak, vagy hazudhatsz Magadnak. Buborék rulz.
Fungus
Tévedés, csak vesztes kompenzáció volt, az egyénibe vesztesre leadott szavazatok alapján. Erre jött a győztes kompenzáció, ahol a mandátum szerzéshez szükséges szavazatokon felülit is felírják töredékszavazatként a listás szavazatokhoz.
Tarsi
Pontosan. Az a szép ebben, hogy a csávó még fölényeskedik is ahhoz a faszsághoz, amit ír.
nagylaza
És sajnos az ő szavazata is ugyan annyit ér...
Tarsi
ezzel mi a baj?
Fungus
Az, hogy miután leírták neked, hogy mekkora butaságot írtál le hatalmas mellénnyel, ugyan úgy tovább osztod az észt ahelyett, hogy egy picit is elgondolkoztál volna és esetleg utána néztél volna a dolgoknak.
Ez jól mutatja, hogy mennyire lehetsz tájékozott bármilyen más témában is.
Mert nem azzal van a baj, hogy ha valakivel nem értesz egyet dolgokban, ha valakivel nem egyezik az értékrended/világnézetet. Viszont azzal van baj amikor az ember a tényeket sem fogadja el mert SZERINTE nem úgy van.
több mint 1 éve
Tarsi San Francisco 49ers 831
ez olyan Brown-os sztori, sikerült a franchise QB-t is maguk ellen fordítani, Watson meg visszalépett. Gerappa jó lesz majd az FO-nak......
Kájzerszóze
Mit kellett volna csinálni? Nem próbálhatnak meg rámenni egy szerintük top tier QB-ra?
Állítólag el lett mondva a combineon Mayfieldnek és az ügynökének, ha elérhető valaki jobb, akkor megpróbálják megszerezni. Vagy azért mert ő Baker Mayfield nem lehet próbálkozni se?
Joey Tribbiani
Ha állítólag elmondták neki, akkor sem más a történet. Baker maradni akart, de így hogy ezt IS elmondták neki, állítólag, úgy gondolja olyan helyre megy ahol tárt karokkal várják. Én sem voltam állásinterjún, oda mentem, ahová hívtak, mert rám volt szükségük. Ez szerintem normális Bakernél is. Ha elmondták neki, ha nem, most látja is, hogy komolyan érdeklődnek a feje felett egy másikkal, úgy gondolja, hogy mennék oda, ahol örülnek nekem. Ennyi csak. Ez is munka.
Kájzerszóze
Azért ebben a bizniszben teljesen átlagos, hogy ha nincs elit playád egy poszton, megpróbálsz szerezni egyet. Nem hasonlítanám egy átlag munkahelyhez.
Nem arról van szó, h Garappáért próbáltunk trédelni. Egy Watson szintű játékos szinte sosem jut a piacra.
Még mindig a kezébe lenne a sorsa: menj fel, edz, és nyerj minél több meccset. Hhez képest bevágja a durcát és lelép.

Nekem kvara nem tetszik, hogy élő szerződéssel rendelkező játékosok ezt csinálják. Watsonnal egybk az élen.
Joey Tribbiani
Tehát az neked oké ha egy csapat akarja elcserélni a játékosát, de az nem ha a játékos akar cserét?
Senki nem hibáztatja a brownst azért meg megpróbált rárepülni egy szerintük jobb qb-ra, de nekem az is teljesen érthető, hogy egy nincs ló jó a szamár is helyzetben nem akar itt maradni Mayfield. Mert ő igenis elhiszi magáról, hogy franchise qb tud lenni valahol és ehhez itt nem kapja meg a bizalmat.
Tarsi
Munkavállaló - munkáltató....tudtommal nem Baker fizet a Browsnak, hogy játszhasson...
Ez az nfl, egy biznisz, csak sok a díva, akinek sérti az ilyen az egóját....ahogy lent bemásolt idézet is leírja, mutassa meg játékával, hogy őt nem lehet lecserélni...
bogec7
Pontosan. a munkavállaló ha megunta, hogy a főnöke szarik a fejére, semmibe veszi a munkáját és kap egy másik cégtől egy olyan ajánlatot ahol úgy érzi, hogy jobban meg fogják becsülni akkor vált.
Jelenleg ez sokkal inkább egy rabszolgatartó - rabszolga kapcsolat. Főleg a karrierjük első szerződését töltő játékosoknál. Kb 0 beleszólásuk van a karrierjük alakulásába mindaddig amíg ki nem kerülnek először a piacra.
Az, hogy valaki cserét kér az nem nyafogás, egyszerűen nincs más eszköz a kezében, hogy a saját érdekét érvényesítse.
több mint 1 éve
Tarsi San Francisco 49ers 831
Mindenki megnyugodhat, a tálibok felszólították az oroszokat, hogy békésen rendezzék a konfliktust, mert aggódnak a civil áldozatok miatt. 😀
Már csak az iszlám állam állásfoglalására várunk.
több mint 1 éve
Tarsi San Francisco 49ers 831
A héten a movistar csapata abba a hotelban lakik ahol az irodánk is van és ott a parkolóban van egy kis lezárt rész ahol készítik fel a bicikliket. Mindenkivel iszonyat közvetlenek voltak egész héten, egy pillanatig nem látszott rajtuk, hogy zavarná őket hogy odamennek az emberek kérdezősködni, fotózgattak. Láttam volt olyan akinek meg is engedték, hogy felüljön az egyik biciklire és guruljon ott egy kis kört.
több mint 1 éve
Tarsi San Francisco 49ers 831
Dave hozok egy példát.
Jelenleg éppen egy online szolgáltatást nyújtó céget indítunk be.
Mivel nincs rendszerünk bankkártyás vásárlásra ezért azt valakitől vennünk kell. Körbenéztünk a piacon, a K&H ajánlotta a legkedvezőbb konstrukciót. Leszerződtünk velük. Aztán a következő kockázatelemző ISO megbeszélésen felvetődött, hogy mi van ha lehal a rendszerük 2 napra. Nekünk az nem férne bele, azonnal rengeteg felhasználót veszítenénk.
Így aláirtunk az OTP el is, hogy több lábon tudjunk állni.
Netto ráfizetésnek tűnik most? Igen. Mégis ez a biztos megoldás? Igen.
több mint 1 éve
Tarsi San Francisco 49ers 831
Van itt bárki, aki a Tampának szurkol?
tenorx
a csapatfórumba is más szimpatizásnak kell beleírni, hogy még működjön
Stoki
csak ki kell esni és beindul az élet
Tactful Cactus
Brady visszavonul, schefter is megírta
r.baggio
még Schefter is előbb fog visszavonulni 😀