Tarsi

San Francisco 49ers

Tarsi
Utoljára láttuk
37 perce
Regisztrált
több mint 6 éve
Fórum hozzászólások
1 010


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 napja
Tarsi San Francisco 49ers 1 010
hajdupeti retek műsorában legalább a fizetős pinned kommentek nagyon szorakoztatóak.
Hanni


Ennél konkrétan felröhögtem, de Radics Petinek is volt jó kommentje
3 napja
Tarsi San Francisco 49ers 1 010
Én nem látom hogy a maffiakormány mennyivel lenne jobban tematizálható, mint volt a PedoFidesz. Azzal is teli lehetett volna plakátolni az országot, mégsem tették.

VJ reakciója már csak amiatt is tetszik, mert ezzel kivette azt a lehetőséget, hogy a hangfelvételt bármilyen módon is hamisnak tüntessék fel, VJ tudott a létezéséről (hisz zsarolták vele) és önszántából mondta amit mondott ott.

Felesleges atombombát várni, MP egyedül aligha képes megdönteni a rendszert, de arra elég hogy meglazuljon a Jenga torony. Abban pedig nincs kétségem, hogyha elér egy kritikus pontot a történet, akkor más jelenlegi Fideszesekből is lesz olyan, aki inkább előrefele menekül és kiáll a nyilvánosságba.

Kérdés csak az, hogy MP-nek van-e még ütőkártya a tarsolyában.
ervinator
Azzal, hogy a pedofideszt még rá tudtad volna húzni 1-2 emberre, lehet még belebuktak volna páran, de azt azért nem gondolnám, hogy a fidesz alapjaiban pedofil lenne. Ezzel szembe egy maffiakormány üzenete nem oldható meg még 1-2 ember beáldozásával, az ennek rendszernek az alapjait támadná.
3 napja
Tarsi San Francisco 49ers 1 010
Akik itt mondogatták, h ez semmi..MP tegnap is elmondta, h ezt a hozzáértők(jogászok stb) tudják majd , hogy mennyire komoly.
Pep71
Ezért kevés.
Aki eddig foglalkozott a politikával az tudta, hogy ez történik, most nincs meglepetés. Aki meg nem foglalkozik vele az ezután is fidesz szavazó marad.
Nagyobb volt a füstje, mint a lángja: ahogy eddig a fickó felépítette a dolgot nagyon úgy tűnt, hogy olyat fog mutatni ami az egyszeri m1-en nevelt fidesz szavazót is meggyőzheti. Most az maradt, hogy a tájékozottak pacsizhatnak, a többiekhez meg el se fog jutni ez.
Fontos_Vidra
Szeretnék egy példát hallani, hogy szerinted mi lenne az a tartalom ami számodra is komolyan vehető lenne.
Lúdas Solymi
Például az, amiről tegnap szó volt: ha VJ kijelentette volna (mármint a felvételen rögzített beszélgetés során), hogy „ez egy maffiakormány”. Egyszerű, mindenki számára érthető, plasztikus és könnyen befogadható üzenet.
Botrányos a hangfelvétel? Igen. Lehet olyan ütős mixet összeállítani belőle, amilyet az őszödi beszédből? Nem. Az átlagszavazó szempontjából ez egy meglehetősen zavaros, nehezen kibogozható szöveg, aminek a tartalmát interpretálni, magyarázni kell. Nem ugyanaz.
nagylaza, főpohárnok
Így van, ha a regnáló igazságügyi miniszter szájából elhangzott volna, hogy ez egy maffia kormány, azzal tele tudod plakátolni az országot, azt be tudod játszani minden egyes alkalommal. Az egy olyan egyszerű üzenet lett volna, amit könnyű továbbítani.

Azt, hogy Rogánék büncselekményt követtek el még ha nagyon szeretné akkor sem tudná olyan könnyen bizonyítani az ügyészség és gondolhatjuk mennyire szeretné bizonyítani. Ezt lehet majd mantrázni a telexen meg a hvgn, de nem az ő olvasóikat kellene meggyőzni arról, hogy mi zajlik a háttérbe.

Szerkesztette: Tarsi
3 napja
Tarsi San Francisco 49ers 1 010
Csak én nem éreztem semmi újat vagy nagy durranást a hangfelvételen?
zacknorb
Nem, ha ez volt a nagy leleplező hangfelvétel, akkor ennyi volt a nagy Magyar Péter jelenség. Semmi olyan nem hangzott el ami már eddig ne lett volna köztudott, nem hangzott el a felvételen az állítólagos maffia kormány...
Nekem kicsit olyan volt, mintha Magyar próbált volna Juci szájába adni dolgokat, de nem jött össze.
4 napja
Tarsi San Francisco 49ers 1 010
 rtl.hu/hirado/2024/03/24/baleset-dunantuli-rally-verseny-halalos-aldozatok-video
zacknorb
Egyébként mit nézett be a pilóta ennyire? Látszólag tökegyenes szakaszon sikerült keresztbe állítania a szekeret...
slowmotion
az egy rohadt nagy tempójú féktáv ahol nagyon hepehupás az aszfalt. valszeg túl nagy volt a sebesség is, illetve úgy lattam, hogy egy bucka eldobta az autót féktávon. onnantól csak utaztak benne...
peach
Más oldalakon többen írták, hogy ott volt egy mesterséges lassító sikán, azért fékezett, csak sajnos eldobta.

Szintén ott hangzott el, hogy állítólag nézők elől elzárt területre csapódott. A baleset előtt állítólag többször is ki lett ürítve a rész, csak mindig visszaszivárogtak a népek. Mindenesetre nyugodjanak békében.
Szokol
Remélem mindenkit lecsuknak azok közül akiknek a felelőssége lett volna, hogy ne tartózkodjanak nézők olyan területen ahol nem lehetnének. Főleg, hogy az egyik szervezőnek ez már nem az első ilyen ügye sajnos. Akkor talán végre komolyan vennék ezt a szervezők, hogy az ő dolguk, hogy megvédjék az embereket a saját hülyeségüktől is.

Szerkesztette: Tarsi
7 napja
Tarsi San Francisco 49ers 1 010
Én nem vagyok képben az F1 csapatok logisztikájával és a költségek nagyságrendjeivel, azt persze tudom, hogy ezek a törések dollár százezres tételek, de azt mondja már el nekem valaki, hogy ez hogy a francban lehetséges, hogy nem tudnak akár két új autót építeni a nulláról helyszínen?
Hanni
Szerintem pont a költségek miatt nem utaztattnak annyi mindent. Vlsz nem terveztek ekkora töréssel.
Fattyu
Nekem ez akkor sem áll össze. Azért ez nem egy olyan 50G erejű brutális totálkár törés volt, kis túlzással minden hétvégén van egy ilyen, erre készülni kell. Én azt gondolnám, hogy egy F1 csapatnak ha az utolsó csavarig megsemmisül egy autója pénteken, vasárnapra akkor is kell tudnia kiállítani egy másikat. Gondolom az, hogy nem tudnak repülővel sem alkatrészt hozatni, ráfogható ausztrália távolságára, de akkor meg pláne úgy csomagolok cuccot, ha az isten háta mögé megyek.
Hanni
Nem kell 50G erejű ütközés, hogy olyan szerkezeti elem sérüljön meg ami nem javítható. Ha ez európában történik meg akkor gond nélkül összeraknak egy új autót, de autráliába nem visznek mindenből pluszt mert egyszerűen túl sokba kerülne. A költségsapka miatt pont az ilyen dolgokon spórolnak.
Emellett a szezon elején még nagyon gyakori, hogy bizonyos alkatrészekből nincs is plusz legyártva, mert a tesztek alatt meg az első pár futamon szerzett infók alapján módosítanak rajta és csak a B verzióból gyártanak újabb darabot.
8 napja
Tarsi San Francisco 49ers 1 010
Hadházy vagy Jámbor ennél ezerszer többet tett, de ők januárban még/már nem kötődtek ezer szállal a nerhez, így ők bármit is mondanak, a maffiaállamban már nincs foganatja.

Itt most látszólag nagyobb a tét, amire MP jól rájátszik, ám továbbra is wet dream most is apokalipszist vizionálni, főleg simicska meg bige után
r.baggio
Ezt MP is minden interjújában elmondja, hogy ő soha nem mondta, hogy lesz "atombombája", mert már minden lepereg, legyen az bármekkora botrány. Ennek ellenére, elég jól megizzasztja a kormányt, azért komoly fejtörést okoz nekik, rengetegen támogatják és fordultak a kormány ellen.
Pep71
azt minek hívod hogy kijelenti miután bemegy az ügyészségre le kell mondania a kormánynak?
meg hogy tóni készítse a repjegyet?
Negritis, a vajda
Ugyanazt csinálja mint a kormány, ami nem véletlen mivel onnan jött 😀
Hányszor lett elmondva anno, hogy Feri el lesz számoltatva, de még hogyan..😀 aztán azóta is ott ül a király mellett 😀 egy brancs maguk ne is tagadják 😀 ő legalább felveszi a kesztyűt, ahogy Sobri is írja.
Pep71
nem látom mit ír sobri mer nem érdekel és inkább fárasztó mint szórakoztató

és a kesztyűt jópáran felvették korábban juhász-hadházy...
de ott van Ács Dani

a sértődött díván kívül mást még nem mutatott MP
Negritis, a vajda
igaz amit írsz, mind a hárman felvették a kesztyűt, mégis MP az, aki a legnagyobb port kavarta, akármit is csinált vagy nem csinált. A Hadházy féle útról kiderült, hogy nem ér semmit, sajnos(pedig mi munkát beletesz). MP mást próbál, meglátjuk mi sül ki belőle, de szerintem ugyanazt szeretnénk, nem célom itt vitázni és MP-ből sem királyt csinálni/felmagasztalni, béke.
Pep71
azt nem vitatom hogy belefosott a ventillátorba csak az a baj ezzel hogy az meg 360ban forog körbekörbe így mindenki kapja
Negritis, a vajda
MP hitelessége addig tarthat ki, ameddig él a remény, hogy komoly bizonyítékai vannak. Amint kiderül, hogy ez nem igaz , azonnal be is dől az egész ember, ezért hisznek sokan abban, hogy tényleg van valamije, különben miért csinálna ekkore ügyet belőle?
Pep71
Azok a bizonyítékok amiket 1 hete igér, hogy majd ma bemutat az ügyészségnél, aztán most hírtelen majd legközelebb mutat be? Hiszem ha látom.
10 napja
Tarsi San Francisco 49ers 1 010
 telex.hu/gazdasag/2024/03/18/spar-kulonado-nemzetgazdasagi-miniszterium?fbclid=IwAR2dsI8KNJKjLGLJx78SJ5RbFczHtUUXvig07TVmTTnRmRipp-al5Jh2emQ

😀 😀
Nomac
Azért vicces ezt így leírva látni, hogy veszteségesek, mert nem veszik figyelembe a magyar családok érdekeit, de azért extra profit adóval sújtják őket 😀
19 napja
Tarsi San Francisco 49ers 1 010
Vezeték nélküli fejhallgatót keresek, eddig a Bowers and wilkins px7, ami a befutónak tűnik, de ha nem vagyok nagy audiofil, akkor ez mennyire overkill 105 ezerért? Bármi tipp vagy ajánlott termék?
r.baggio
Nem ismerem ezt a fejhallgatót, én egy audio-technica ath-m50xbt2-t használok már egy jó ideje, azzal én teljesen meg vagyok elégedve.
22 napja
Tarsi San Francisco 49ers 1 010
Sz.fehérvár van terítéken: jó éttermet tud valaki ajánlani?🙂 Kerthelyiséges előnyben. (A netet én is látom, személyes tapasztalat érdekelne.)
Cserébe én is mondok egyet-egyet Ráckevén és Gödöllőn. Mindkettő friss élmény.
Ráckeve: Horgásztanya Vendéglő. Közvetlenül a Kis-Duna partján, saját stéggel. A borral, pontosabban az árával vigyázni kell. A pinceszőr úgy hozta a rizlinget, ahogyan a termelőit szokták, kancsóban. Nem kérdeztünk rá, mennyibe kerül, az étlapon nem láttuk. (Lehet, hogy meg kellett volna fordítani?🙂) Rendeltünk szépen. Nos: 520 Ft/deci.
Gödöllő: Erzsébet Sörkert és Étterem. Ott egy kicsit drágább a fehér bor, 550, viszont megtaláltuk az árát az étlapon, nem okozott meglepetést.
Szervizdíj egyik helyen sincs, az étel pedig - átlagos áron - finom + nagy adagot adnak. Én ezt szeretem. Tudom, nem elegáns.
nagylaza, főpohárnok
Az Erzsébet tényleg jó hely, bár nálunk kicsit ragadt az asztal 😮
slowmotion
Nálunk nem akadt ilyen probléma.🙂 A pincér srác is teljesen jó volt, udvarias és készséges, de nem tolakodóan az.
nagylaza, főpohárnok
Nem rossz az Erzsébet, de azon a környéken nekem még mindig a Szűcs fogadója a top, szadán.
Ha már éttermek, Pesten olyan ebédmenüs helyet tud valaki ajánlani ami kiszállít a belvárosba(Kálvin tér) és kifejezetten finom a kaja? Az nem baj ha nem kifőzde ár, csak azért ne 5k+ legyen egy menü. Hiába van ott pl a fecske presszó egy köpésre, ebédidőbe sajnos esélytelen, hogy kimenjek érte.

Szerkesztette: Tarsi

Legkedveltebb fórum hozzászólások

1 hónapja
Tarsi San Francisco 49ers 1 010
Nem értem ezeket a Shanahannel nem nyerünk dolgokat. Ez sem rajta ment el. Volt 2 támadás ahol volt 3 passzjáték és 3and out, aztán látta, hogy nem lesz jó és változtatott. Amikor volt értelme nekiment 4.nek is.
Nem ő hagyta ki az extra pontot, nem ő hagyta el a labdát, nem ő bubuzta el a puntot, nem ő mozdult be 5ször snap előtt...
Itt a sok kis hibán ment el a meccs, nem rajta.
8 hónapja
Tarsi San Francisco 49ers 1 010
Azért ez a másik oldalról meg úgy néz ki, hogy elvárás az van, csak megfizetni ne kelljen.
Egy kedves ismerősömnek egy jó nevű étterme van, tippelhettek hány dolgozója van bejelentve rendesen... Lófasz pénzt nem fizet a konyhai kisegítőnek, de mindig panaszkodik, hogy megint olyan fogalmatlan jött, hogy még olvasni sem tud.
Elhiszem, hogy nehéz megbízható dolgozót találni, de talán ha lemondana az évi 4 nyaralásából 1-ről és annak az árát rászánná akkor nem csak a selejtekből válogathatna.
több mint 1 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 010
Könyörtelen vagy sem, Jóskának és MC-nek is igaza van. Ezzel a maguk kerestékezéssel az a baj, hogy egy osztrák / német / holland / angol rád, rám, ránk - akik gyűlöljük ezt a rendszert - is ránk mondhatná, hogy magunknak kerestük a bajt, együk is meg, ha azt látná, hogy tiltakozunk valami ellen ami itt zajlik. Vagy az orosz menekültre, aki a besorozás elől menekül éppen. Hiszen itt is, ott is kétharmad szavazza vissza a barom hatalmat. Nem mi, de két harmad. És összemosni minket velük az a kollektív bűnösség elve tulajdonképpen.

Ebben a sztoriban inkább az a szomorú, hogy itt, ez ellen az akku gyár ellen valószínűleg nem párt szimpátia alapon tiltakozik aki tiltakozik, hanem az - függetlenül attól, hogy vérfideszes vagy gyűlöli Orbánékat - aki ott lakik a leendő gyár melletti utcák valamelyikében. És aki a falu másik végében, netán Debrecenben lakik, az meg leszarja, akár Orbánékra, akár az ellenzékre szavazott. Vagyis az van, amit itt már sokszor leírtunk: a társadalomból ki lett ölve a szolidaritás majdnem minden formája sajnos.
peterk2005 udvari bolond
mivel kellene szolidárisnak lenni?
Amadeus von Dollárbaloldal
Azokkal, akiknek a kertje végében most egy valószínűleg erősen környezetszennyező gyár épül.
peterk2005 udvari bolond
Gondolom ők is rendkívül szolidárisak voltak mondjuk a gödiekkel, a tanárokkal, az ápolókkal, a melegekkel...

Hogy is szól az idézet: “Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba …”

Ezt nagyon jól csinálta a fidesz, hogy elérte, hogy az emberek mindenbe szarjanak bele. Mindenkit annyi érdekel, hogy a saját kis szemétkupacán eltudjon kapirgálni. Engem is. Ha nem fogok tudni, fogom a sátorfámat és itt sem vagyok az országban.
több mint 1 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 010
Gyáva szar lépés ha ezt megteszi Tua
FloresR
Ha gyávaság az, hogy szeretné megélni az 50 éves kort, úgy, hogy még tud magáról és tud egy teljes, rendes életet élni akkor legyen is bizony gyáva.
A valóság pedig pont az, hogy ahhoz kell hatalmas erő, hogy meghozza ezt a döntést ha erre van szüksége az orvosok szerint. A sportra tette fel az egész életét, jó csapat van körülötte, minden adott a sikerhez.
Ha ő mégis megtudja hozni ezt a döntést az nem hogy nem gyáva hanem az egyik legbátrabb dolog amit meg lehet lépni.
több mint 2 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 010
Most futott szembe velem egy video ahogy egy ukrán kb velem hasonló korú bucsuzkodik a kislanyatol zokogva. Családját felrakja a buszra, ő meg megy harcolni. Megrázó. Nincsenek erre szavak.
csebi
Persze nagyon szomorúak ezek a képek, de egyben iszonyat demagógok is.
A túloldalon álló átlag orosz baka ugyan úgy nem tehet semmiről és neki is ugyan úgy van családja.
Sajnos az ilyen világpolitikai dolgok, mindig a kis emberek hátán csattan.
Van egy nemnormális megalomán az egyik oldalon, egy velejéig korrupt, a kisebbségeket végletekig elnyomó rezsim a másik oldalon és egyikük sem akart semmit tenni, hogy ne eszkalálódjon idáig a helyzet.
És ennek megint az eddig is szarul élő kisemberek fogják meginni a levét nemhogy mindkét oldalon, de még a környező országokban is.
több mint 2 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 010
Szóval akkor a 2010es választásnál sem kellett már valós 2/3 a parlamenti 2/3adhoz?
davemayer
53%-ot kaptak listán (1990 óta máig a legtöbb), plusz behúztak 176 körzetből 173-at (szintén)
Kampman
Való igaz.....a szavazatok2/3-ára sztem a modernkori magyar demokrációban választásokon nem nagyon volt még példa. Ez a választórendszeri matek. De ez teljesen normális. Az én álláspontom szerint van annyira értékes a stabil kormányzat alkotmányos biztosítása (a rendszerváltától kezdve), hogy néminemű eltolódást a győztes számára biztosítson. 94-ben a Horn-kormánynak is a vegyes választási rendszernek köszönhetően lett a Parlamentben a Szadesszel együtt 72%-os többsége. Ez már csak az én faszságom, hogy azóta is ezt a Szadesz árulásának tartom. Mert NEM volt rá igény kormányzóképességi szempontból. 53%-a volt az MSZP-nek. Tavasszal az ellenzéki tömörülés hozsannázna egy ilyen többségnek.
Fungus
"néminemű eltolódást a győztes számára biztosítson"
Igen, a rendszerváltáskor kifejezett cél volt, hogy a demokratikus választásokon kis (vagy relatív) többséggel is stabil kormányzás jöhessen létre. A Fidesz azonban még ebbe is belekutyult az ún. győzteskompenzációval, ami teljesen nonszensz. Aztán hosszan folytatható a sor, hogy a Fidesz még milyen trükköket vetett be. Ezek egy része azonban még csúnyán visszaüthet rá. Bízom benne, hogy így lesz.
Én nem tartom árulásnak, hogy az SZDSZ koalícióra lépett az MSZP-vel. Készült belső felmérés arról, hogy a saját tagságuk nagy többsége is ezt akarja. Ami viszont megmagyarázhatatlan: Magyar Bálint közölte, hogy a Horn Gyula vezette MSZP-vel nincs koalíció, majd bement miniszternek a Horn Gyula vezette kormányba.
nagylaza
Neki volt az a pénz. Momentum "Gyurcsánnyal soha" még hasonló.
davemayer
"igen, a rendszerváltáskor kifejezett cél volt, hogy a demokratikus választásokon kis (vagy relatív) többséggel is stabil kormányzás jöhessen létre. A Fidesz azonban még ebbe is belekutyult az ún. győzteskompenzációval, ami teljesen nonszensz."

NEM.
A győztes kompenzációja az eredeti, kétfordulós választási rendszer része is volt. Az a baj, hogy amit mondanék, kioktató hangnemű lenne. Hazudhattok magatoknak, vagy hazudhatsz Magadnak. Buborék rulz.
Fungus
Tévedés, csak vesztes kompenzáció volt, az egyénibe vesztesre leadott szavazatok alapján. Erre jött a győztes kompenzáció, ahol a mandátum szerzéshez szükséges szavazatokon felülit is felírják töredékszavazatként a listás szavazatokhoz.
Tarsi
Pontosan. Az a szép ebben, hogy a csávó még fölényeskedik is ahhoz a faszsághoz, amit ír.
nagylaza
És sajnos az ő szavazata is ugyan annyit ér...
Tarsi
ezzel mi a baj?
Fungus
Az, hogy miután leírták neked, hogy mekkora butaságot írtál le hatalmas mellénnyel, ugyan úgy tovább osztod az észt ahelyett, hogy egy picit is elgondolkoztál volna és esetleg utána néztél volna a dolgoknak.
Ez jól mutatja, hogy mennyire lehetsz tájékozott bármilyen más témában is.
Mert nem azzal van a baj, hogy ha valakivel nem értesz egyet dolgokban, ha valakivel nem egyezik az értékrended/világnézetet. Viszont azzal van baj amikor az ember a tényeket sem fogadja el mert SZERINTE nem úgy van.
több mint 2 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 010
ez olyan Brown-os sztori, sikerült a franchise QB-t is maguk ellen fordítani, Watson meg visszalépett. Gerappa jó lesz majd az FO-nak......
Kájzerszóze
Mit kellett volna csinálni? Nem próbálhatnak meg rámenni egy szerintük top tier QB-ra?
Állítólag el lett mondva a combineon Mayfieldnek és az ügynökének, ha elérhető valaki jobb, akkor megpróbálják megszerezni. Vagy azért mert ő Baker Mayfield nem lehet próbálkozni se?
Joey Tribbiani
Ha állítólag elmondták neki, akkor sem más a történet. Baker maradni akart, de így hogy ezt IS elmondták neki, állítólag, úgy gondolja olyan helyre megy ahol tárt karokkal várják. Én sem voltam állásinterjún, oda mentem, ahová hívtak, mert rám volt szükségük. Ez szerintem normális Bakernél is. Ha elmondták neki, ha nem, most látja is, hogy komolyan érdeklődnek a feje felett egy másikkal, úgy gondolja, hogy mennék oda, ahol örülnek nekem. Ennyi csak. Ez is munka.
Kájzerszóze
Azért ebben a bizniszben teljesen átlagos, hogy ha nincs elit playád egy poszton, megpróbálsz szerezni egyet. Nem hasonlítanám egy átlag munkahelyhez.
Nem arról van szó, h Garappáért próbáltunk trédelni. Egy Watson szintű játékos szinte sosem jut a piacra.
Még mindig a kezébe lenne a sorsa: menj fel, edz, és nyerj minél több meccset. Hhez képest bevágja a durcát és lelép.

Nekem kvara nem tetszik, hogy élő szerződéssel rendelkező játékosok ezt csinálják. Watsonnal egybk az élen.
Joey Tribbiani
Tehát az neked oké ha egy csapat akarja elcserélni a játékosát, de az nem ha a játékos akar cserét?
Senki nem hibáztatja a brownst azért meg megpróbált rárepülni egy szerintük jobb qb-ra, de nekem az is teljesen érthető, hogy egy nincs ló jó a szamár is helyzetben nem akar itt maradni Mayfield. Mert ő igenis elhiszi magáról, hogy franchise qb tud lenni valahol és ehhez itt nem kapja meg a bizalmat.
Tarsi
Munkavállaló - munkáltató....tudtommal nem Baker fizet a Browsnak, hogy játszhasson...
Ez az nfl, egy biznisz, csak sok a díva, akinek sérti az ilyen az egóját....ahogy lent bemásolt idézet is leírja, mutassa meg játékával, hogy őt nem lehet lecserélni...
bogec7
Pontosan. a munkavállaló ha megunta, hogy a főnöke szarik a fejére, semmibe veszi a munkáját és kap egy másik cégtől egy olyan ajánlatot ahol úgy érzi, hogy jobban meg fogják becsülni akkor vált.
Jelenleg ez sokkal inkább egy rabszolgatartó - rabszolga kapcsolat. Főleg a karrierjük első szerződését töltő játékosoknál. Kb 0 beleszólásuk van a karrierjük alakulásába mindaddig amíg ki nem kerülnek először a piacra.
Az, hogy valaki cserét kér az nem nyafogás, egyszerűen nincs más eszköz a kezében, hogy a saját érdekét érvényesítse.
több mint 2 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 010
Mindenki megnyugodhat, a tálibok felszólították az oroszokat, hogy békésen rendezzék a konfliktust, mert aggódnak a civil áldozatok miatt. 😀
Már csak az iszlám állam állásfoglalására várunk.
1 napja
Tarsi San Francisco 49ers 1 010
hajdupeti retek műsorában legalább a fizetős pinned kommentek nagyon szorakoztatóak.
Hanni


Ennél konkrétan felröhögtem, de Radics Petinek is volt jó kommentje
több mint 1 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 010
A héten a movistar csapata abba a hotelban lakik ahol az irodánk is van és ott a parkolóban van egy kis lezárt rész ahol készítik fel a bicikliket. Mindenkivel iszonyat közvetlenek voltak egész héten, egy pillanatig nem látszott rajtuk, hogy zavarná őket hogy odamennek az emberek kérdezősködni, fotózgattak. Láttam volt olyan akinek meg is engedték, hogy felüljön az egyik biciklire és guruljon ott egy kis kört.