eaglesmcnabb

Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies

eaglesmcnabb
Link
herremansfoundation.org/
Lakhely
Kartal
Utoljára láttuk
30 perce
Regisztrált
több mint 14 éve
Fórum hozzászólások
16 303

No1 Drew Lock, Amari Cooper, Myles Jack, Jerry Jeudy .Tyrod Taylor, Myles Garrett és Nick Chubb fan!!!!!!!!!!Utolsó 10 fórum hozzászólás

15 órája
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 16 303 — TODDHERREMANS79
Mintha most is 13. helyen tengődne a csapat a bajnokságban.
zavi27
engem a legjobban ez irritál a topfutballban, a legnagyobb klubok "szurkolói" annyira el vannak kényeztetve, hogy a bajnokságok kb teljesen elértéktelenedtek (a 2. hely már csalódás), és a bl is a negyeddöntőtől ér valamit
r.baggio
Amíg egy Real Madrid vagy egy Barca kb. 10-szer annyi pénzből gazdálkodik mint egy random élcsapat Villareal, vagy Sevilla (az alsóházi csapatokról már ne is beszéljünk) akkor azért érthető szerintem.

De engem nem az eredményesség zavar, tavaly is bajnokok voltunk. Inkább a muttott játék, anno a galaktikusok alig nyertek valamit, mégis lecserélném rá a mostani csapatot bármikor, de az 5 év/4 BL-es csapatot is, annyival élvezetesebb volt számomra.

Szerkesztette: eaglesmcnabb


No1 Drew Lock, Amari Cooper, Myles Jack, Jerry Jeudy .Tyrod Taylor, Myles Garrett és Nick Chubb fan!!!!!!!!!!
15 órája
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 16 303 — TODDHERREMANS79
Nem, de azt inkább elhiszem hogy nincs pénz rá mint hogy ő képtelen lenne
davemayer
az hogy bevásárolsz a legdrágább és legjobb játékosokból az nem csapatépítés
legalábbis nem edzői szinten, hanem az GM szint
fiatalok fejlesztése és beépítése már az lenne
Negritis
Azért ne húzzunk már rá ilyen NFL példát, hogy GM munka csak, edző meg semmit nem számít akkor. Hány sztárkerettel rendelkező fociklub van folyamatosan, aztán mégse nyertek soha egy BL-t se meg bajnokságot is pluszban pár év alaltt, nem hogy hármat. Real meg soha nem a fiatalok fejlesztéséről szólt. Semmilyen galaktikus bevásárlást nem kapott Zidane a három év alatt, meg előtte se közvetlen. Vannak hibái nyilván, csapatépítés jogos, hogy nem az erőssége, de azért ne mondjunk már olyan butaságokat, hogy edzőnek alkalmatlan. Mintha most is 13. helyen tengődne a csapat a bajnokságban, vagy évek óta kiesne azonnal a BL kieséses szakaszban mert nem tud meccselni.
zavi27
Jött hazard 120 millióért, mindenféle átigazolási rekordunkat megdöntve, csak azért mert ZZ bele volt szerelmesedve. Nagy húzás volt az is. 😀 Most az egy dolog hogy ordas nagy faszság volt, hogy Hazardnak csak az ára volt galaktikus, és persze előre lehetett látni hogy bukás lesz belőle, attól még volt rá pénz. (rodrygo 45 millió, Vinicius úgyszintén, Jovic 63 millió volt, militao 50) Ez így rögtön 300+ millió játékosokra, úgy hogy a keret erőssége csak romlott.
Ezek közül hazard folyton sérült, ha nem akkor csak szimplán kövér, rodrygo, militao, jovic pedig szinte nem játszott semmit. Akkor minek költött rájuk Zizou több mint 300 milliót ha nem játszatja őket? Úgy gondolom hogy okosabban is el lehetett volna költeni ezt a pénzt, mondjuk olyan játékosokra akikkel számol a kopasz és akkor nem lenne ilyen szar a keret. Nem tudok mást okolni ezért, mert az igazolásokhoz is szabad kezet kapott.

A 4 BL-t nyerő csapat éppen azért volt kiemelkedő, mert a Bale-CR duón kívül a csapat magja szinte fillérekért érkezett. (Varane, Kroos, Modric, Casemiro, Navas mind fillérekért érkeztek, Carvajal meg ugye saját nevelés)
Most meg kurva sok pénzért jöttek szint alatti játékosok, biztos volt még manager aki 300 milla elköltött pénzzel csak rontani tudott a keretén de én most hirtelen nem tudnék egyet sem megnevezni.

Hazard ára 120 millióról 50-re esett, de jovic értékét is sikerült letornázni 55 millióról 20 millióra, csak azért mert pályát se látott. Szóval még azt se mondanám hogy érdemes lenne megszabadulni tőlük. (Érdekes módon aki tőlünk távozott annak mind nőtt a piaci értéke)

Szerintem ha oda-vissza elver egy sakhtar szintű csapat (amióta követem a csapatot, ilyen sohasem fordult még elő), úgy hogy az első meccsre az ukránok ifikkel álltak ki, mert az A csapat koronás volt, vagy hogy emberhátrányban leszopat egy harmadosztályú csapat (ilyen mondjuk már volt máskor is 😀) akkor bőven lehet válságról beszélni.
De az eredmény egy dolog, a mutatott játék pedig egy másik. Kurvára nem érdekel hogy jelenleg 2. a Madrid, ha a játéka alapján középcsapatnak kellene lennie. Ha egy csapat évente csak 5 meccsen tud tudása szintjén teljesíteni (idén eddig megvolt 2, az atletico meg a barca ellen sikerült) a többin viszont a béka segge alatt van, akkor az igenis az edző hibája. Zidanet az az egy tartja a helyén hogy a Barca is mélyponton van, nem biztos hogy jókor jött ez nekünk.


No1 Drew Lock, Amari Cooper, Myles Jack, Jerry Jeudy .Tyrod Taylor, Myles Garrett és Nick Chubb fan!!!!!!!!!!
18 órája
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 16 303 — TODDHERREMANS79
Real beszarás 😊
ozibozi
év végére -bár botrányosan indult a Barca- tuti előrébb lesz mint a Real
NB2
Nem tudom hogy ilyen mikor volt hogy ez a 2 klub egyszerre volt válságban

Kellene a realnak egy újabb (ésszerűen elköltött) galaktikus bevásárlás, a barcánál meg meg ennél is nagyobb gondok vannak
davemayer
A Barca bazi nagy hitelt tol maga előtt, kötelező lesz Messi-t és a giga fizetését kipaterolják nyáron. De legalább náluk van jó pár tehetséges fiatal meg klasszis.

A Real a stadion felújítással és a coviddal szépen lemerítette a keretet + Perez nem engedi adóság csapdába a csapatot. A hulladék meg persze inkább ül a padon/lelátón, de nem akar elmenni 😊
Sajnos ebből a csapatból nem 1 sztár hiányzik hanem sok. A mínőség már öreg, a fiatalok semmire se jók jórészt. Zidane nem is alkalmas rá, hogy új csapatot építsen, valószínűleg az öltöző egy részét is elvesztette már (a haverok persze tűzön-vízen át mennek érte). Utána tippem sincs ki lehet a következő edző, Pochettino jó lett volna...
FLZOLI
Sztem alapvetően nem Zidane-nal van a baj, a keret nem alkalmas a célok elérésére.
davemayer
Szerintem meg de. Ez a keret szerintem alkalmas lenne arra hogy ne ikszeljünk back to back két kieső csapattal, vagy hogy ne verjen oda-vissza a Sahtar a BL csoportkörben. Az meg végképp nem a keret alkalmatlansága, hogy egy harmadosztályú csapat emberhátrányban játszva kipicsáz minket a kupából. Persze abban igazad van, hogy fényévekre vagyunk a galaktikus, vagy a 3 BL-es kerettől, akik közülük maradtak többnyire kiöregedtek, de ez a spanyol bajnokság jelenleg olyan gyenge hogy még ezzel a kerettel is simán lehetne hozni. Egy premier Barca ebben a bajnokságban kb. vezetne 10 ponttal.

A fő gond Zidane, mert nulla taktikával megyünk fel a pályára hétről-hétre. Persze a kiskedvencek folyamatosan játszanak, aztán csodálkozunk hogy nem megy. Kapásból egy keretre való játékost fel tudnék sorolni akiket elbaszott Zidane, és máshol meg éérdekes módon tudnak játszani. Pedig nagyon szerettem mint játékost, a valaha volt legjobbnak tartom most is, de edzőnek szvsz alkalmatlan.
eaglesmcnabb
Nem gondolod hogy ha alkalmatlan lenne nem nyert volna 3 blt zsinórban? A játékosok erdeme elsősorban, de az ő melója is keményen benne van. Ha ezzel sem bizonyította azt hogy alkalmas edzőnek nem tudom mivel tudná...
davemayer
Egy nagyon jól összerakott (szvsz világszinten top1) csapatot vett át, és a szerencse is mellette volt végig (pl. a harmadikat nem ő nyerte meg, hanem Karius + az hogy az általa végig mellőzött Balet méltóztatott berakni 30 percre mikor égett a ház. Tavaly persze összejött a bajnokság a covidnak és a Barca válságának köszönhetően. De nem mondanám hogy csak az ő érdeme. Azt aláírom hogy jó motivátor volt akkor, de a mostani csapatot már nem tudja motiválni, taktikailag meg nem volt sohasem kiemelkedő szerintem. Az hogy kitesszük a szélsőhátvédeknek, azok meg a leparkolt buszra elkezdenek ívelgetni ész nélkül az nálam nem taktika. Ahhoz nem kell se Kroost a keretben tartani se Modricot.

Nincs taktikája, nem rotál, nulla embert tudott beépíteni a csapatba, nem cserél a 75. perc előtt akkor sem ha ég a ház (pl. elche 1-1 hulla fos a csapat, első csere a meccsen a 77. percben, persze az utolsó 13 percben kell kapkodni 😀, Mourinhot lehet szidni, fafejű barom, de ha valaki szar ő lekapja az első félidőben is akár, Zidane nem, ő vár a csodára), erre a rotáció nélküli játékra valóban nem alkalmas a Real kiöregedett kerete, 3-4 évvel fiatalabban, Ronaldoval a keretben még elbírtuk, már nem. Mi az hogy egy 36. évét taposó Modric kezd egymás után 8 bajnokin?

A tavaly Sociedadban remeklő Odegaardot visszahívja kölcsönből, majd nem játszatja, legtöbbször be sem rakja a meccskeretbe, inkább télen eladja kölcsönbe? Mi ebben a logika?
Jovic harmincvalahány meccsen kapott lehetőséget, kapott kőkemény 1000 percet (ki lehet számolni hány percet volt a pályán meccsenként), hát így tuti nem fog belendülni, kölcsönadják fél óra alatt lő kettőt a bundesligában, ugyanannyit amennyit a Realban összesen.
Brahim Diazt berakta kb kéthavonta egyszer csereként, kb egy rossz megmozduása nem volt (ellentétben az agyatlan viniciussal, vagy az akaratgyenge asensioval), de sose játszatta, minő meglepetésre Milanoban tud focizni Ő is 😀.
Hakimi aki mindkét oldalon patent, fiatal, ő nem kellett neki, helyette lucas vasquezt játszatja szélsőhátvédnek, aki még elől is ügyetlen, nemhogy a védekezéshez lenne bármi köze is. Na ő pl szinte minden meccsen kezd, de mint már azt mondtam az MTK-ba se tuti hogy beraknám.
Most csak azokról a fiatalokról beszéltem akiket az elmúlt egy évben nem tudott beépíteni, sőt nem is játszatott, máshol meg brillíroznak.

Szerkesztette: eaglesmcnabb


No1 Drew Lock, Amari Cooper, Myles Jack, Jerry Jeudy .Tyrod Taylor, Myles Garrett és Nick Chubb fan!!!!!!!!!!
21 órája
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 16 303 — TODDHERREMANS79
Real beszarás 😊
ozibozi
év végére -bár botrányosan indult a Barca- tuti előrébb lesz mint a Real
NB2
Nem tudom hogy ilyen mikor volt hogy ez a 2 klub egyszerre volt válságban

Kellene a realnak egy újabb (ésszerűen elköltött) galaktikus bevásárlás, a barcánál meg meg ennél is nagyobb gondok vannak
davemayer
A Barca bazi nagy hitelt tol maga előtt, kötelező lesz Messi-t és a giga fizetését kipaterolják nyáron. De legalább náluk van jó pár tehetséges fiatal meg klasszis.

A Real a stadion felújítással és a coviddal szépen lemerítette a keretet + Perez nem engedi adóság csapdába a csapatot. A hulladék meg persze inkább ül a padon/lelátón, de nem akar elmenni 😊
Sajnos ebből a csapatból nem 1 sztár hiányzik hanem sok. A mínőség már öreg, a fiatalok semmire se jók jórészt. Zidane nem is alkalmas rá, hogy új csapatot építsen, valószínűleg az öltöző egy részét is elvesztette már (a haverok persze tűzön-vízen át mennek érte). Utána tippem sincs ki lehet a következő edző, Pochettino jó lett volna...
FLZOLI
Sztem alapvetően nem Zidane-nal van a baj, a keret nem alkalmas a célok elérésére.
davemayer
Szerintem meg de. Ez a keret szerintem alkalmas lenne arra hogy ne ikszeljünk back to back két kieső csapattal, vagy hogy ne verjen oda-vissza a Sahtar a BL csoportkörben. Az meg végképp nem a keret alkalmatlansága, hogy egy harmadosztályú csapat emberhátrányban játszva kipicsáz minket a kupából. Persze abban igazad van, hogy fényévekre vagyunk a galaktikus, vagy a 3 BL-es kerettől, akik közülük maradtak többnyire kiöregedtek, de ez a spanyol bajnokság jelenleg olyan gyenge hogy még ezzel a kerettel is simán lehetne hozni. Egy premier Barca ebben a bajnokságban kb. vezetne 10 ponttal.

A fő gond Zidane, mert nulla taktikával megyünk fel a pályára hétről-hétre. Persze a kiskedvencek folyamatosan játszanak, aztán csodálkozunk hogy nem megy. Kapásból egy keretre való játékost fel tudnék sorolni akiket elbaszott Zidane, és máshol meg éérdekes módon tudnak játszani. Pedig nagyon szerettem mint játékost, a valaha volt legjobbnak tartom most is, de edzőnek szvsz alkalmatlan.


No1 Drew Lock, Amari Cooper, Myles Jack, Jerry Jeudy .Tyrod Taylor, Myles Garrett és Nick Chubb fan!!!!!!!!!!
2 napja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 16 303 — TODDHERREMANS79
pedig van jó szélsőnk Tatabányában, csak onnan is nyilván a szarabbat vitték ki a VB-re, érthetetlen.


No1 Drew Lock, Amari Cooper, Myles Jack, Jerry Jeudy .Tyrod Taylor, Myles Garrett és Nick Chubb fan!!!!!!!!!!
2 napja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 16 303 — TODDHERREMANS79
ilyen fizetéssel 6 év kéne hogy annyit keressen mint amennyi a piaci ára, tehát bőven megérte, remélem az érkezésével elfelejtjük a vaszkez féle bohócok védőként játszatását. (mondjuk őt elől sem erőltetném)


No1 Drew Lock, Amari Cooper, Myles Jack, Jerry Jeudy .Tyrod Taylor, Myles Garrett és Nick Chubb fan!!!!!!!!!!
3 napja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 16 303 — TODDHERREMANS79
Ez a Real kb közelebb van a lezüllött Milan szinthez mint egy normális jövőképű élcsapathoz.
Nem értem, ha nincs pénz a stadion meg az FFP miatt mért nem adják el a stadion nevét, úgyis mindenki Bernabéu-ként tekint majd rá.
FLZOLI
 www.google.com/search?q=serie+a+standings&source=lmns&bih=667&biw=1349&rlz=1C1PRFI_enHU888AT888&safe=off&hl=hu&sa=X&ved=2ahUKEwinv4jdhqbuAhUXHuwKHbydCxwQ_AUoAHoECAEQAA#sie=lg;/g/11j8x9ky5d;2;/m/03zv9;st;fp;1;;
empty taxi
szerintem nem a mostanira gondolt, hanem a lezüllöttre ami a közelmúltra volt jellemző. És igaza van, kb. olyan ez a mostani real.


No1 Drew Lock, Amari Cooper, Myles Jack, Jerry Jeudy .Tyrod Taylor, Myles Garrett és Nick Chubb fan!!!!!!!!!!
4 napja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 16 303 — TODDHERREMANS79
Paksa Zoltánnak üzenem: ha a Jax anno megtarcsa, nem lenne idén 1/1!!!!


No1 Drew Lock, Amari Cooper, Myles Jack, Jerry Jeudy .Tyrod Taylor, Myles Garrett és Nick Chubb fan!!!!!!!!!!
4 napja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 16 303 — TODDHERREMANS79
De undorito lenne, ha ez a Huntos, Garettes Browns igy jutna tovabb. Remelem Henne fel tesz meg par pontot. Reid, rajtad a vilag szeme, azert ez a barna vedelem verheto.
undisputedly
Garrett megy a Walter Paxton díjra 😳😳😳😳
zsoeo
remélem meg is nyeri!


No1 Drew Lock, Amari Cooper, Myles Jack, Jerry Jeudy .Tyrod Taylor, Myles Garrett és Nick Chubb fan!!!!!!!!!!
4 napja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 16 303 — TODDHERREMANS79
Azért Márk nem kicsit drukkol a Brownsnak. Akárcsak Buday Zoli, elfogult. Ezért nem nézem a műsorukat.
csi77
Facebookon meg megkapta, hogy miért ilyen látványosan elfogult a Chiefs-szel 😀

Tehát jól csinálja.
shawnka
Nem tudja levetközni a Pats/Brady drukkerségét. Ahogy B. Zoli sem. Amivel nincs baj magánemberként. Szakértőként igen.
csi77
Nem tudom miről beszélsz, Buday folyamat mahomest hypeolja még akkor is ha nem a kansas játszik. (hozzáteszem full jogosan hypeolja)


No1 Drew Lock, Amari Cooper, Myles Jack, Jerry Jeudy .Tyrod Taylor, Myles Garrett és Nick Chubb fan!!!!!!!!!!

Legkedveltebb fórum hozzászólások

10 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 16 303 — TODDHERREMANS79
még jó hogy 100 fő fölötti rendezvényeket tiltanak be, így MTK meccsre ugyanúgy mehetek 😀


No1 Drew Lock, Amari Cooper, Myles Jack, Jerry Jeudy .Tyrod Taylor, Myles Garrett és Nick Chubb fan!!!!!!!!!!
10 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 16 303 — TODDHERREMANS79
Mi megvettuk a karacsonyfat is este, nem tudni meddig tart ez a mizeria.


No1 Drew Lock, Amari Cooper, Myles Jack, Jerry Jeudy .Tyrod Taylor, Myles Garrett és Nick Chubb fan!!!!!!!!!!
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 16 303 — TODDHERREMANS79
ha már olimpia:No1 Drew Lock, Amari Cooper, Myles Jack, Jerry Jeudy .Tyrod Taylor, Myles Garrett és Nick Chubb fan!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 16 303 — TODDHERREMANS79
Összefoglalók:
part1:  fuzovelkifele.com/2018/09/vegervenyesen-a-ramse-los-angeles-penzfeldobassal-nyert-a-saints-falcons/
part2:  fuzovelkifele.com/2018/09/ez-meg-mi-volt-minnesota/
part3:  fuzovelkifele.com/2018/09/peterson-feltamadt-mahomes-tovabb-szarnyal/
snf:  fuzovelkifele.com/2018/09/amikor-a-lions-agyondominalta-a-patriotst/
katonadani
nem mertem rákattintani,m azt hittem valami ruszki bot, azok szoktak ennyi linket egyszerre beágyazni :d


No1 Drew Lock, Amari Cooper, Myles Jack, Jerry Jeudy .Tyrod Taylor, Myles Garrett és Nick Chubb fan!!!!!!!!!!
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 16 303 — TODDHERREMANS79


No1 Drew Lock, Amari Cooper, Myles Jack, Jerry Jeudy .Tyrod Taylor, Myles Garrett és Nick Chubb fan!!!!!!!!!!
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 16 303 — TODDHERREMANS79

Szomorú valóság 😕


No1 Drew Lock, Amari Cooper, Myles Jack, Jerry Jeudy .Tyrod Taylor, Myles Garrett és Nick Chubb fan!!!!!!!!!!
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 16 303 — TODDHERREMANS79


tudom hogy lejárt lemez, meg haldoklik a topik, meg anyámkínja, de ez 😀


No1 Drew Lock, Amari Cooper, Myles Jack, Jerry Jeudy .Tyrod Taylor, Myles Garrett és Nick Chubb fan!!!!!!!!!!
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 16 303 — TODDHERREMANS79
első karácsony csajommal ilyen fasza lett.... alapvetően azt vallom hogy egy férfi ne rinyáljon,nem is igazán 99 ez most,csak nemektől függetlenül szarul esik a minimális empátia ilyen fokú hiánya. Maga az "ügy" nem is érdekes apró hülyeség,talán még a jogosságát is,ha nagyon akarom legalábbis nyomokban megtudom érteni. De azt hogy egy ilyen apróságból csináljon olyan ügyet ami elbassza az egész esti hangulatom,ahelyett hogy most "nagyvonalúan" visszafogta volna magát és átsiklik a dolog fölött,lám még akár jól is éreztük volna magunkat és nem erre fogunk emlékezni évek múlva. Ennél még az is értelmesebb lett volna ha egy pár nap múlva felhozza ezt hogy bocsi nekem ez nem esett jól. Ráadásul úgy hogy tudom hogy kettőnk közül rohadtul én leszek az aki majd holnap próbálkozni fog,ha rajta múlna egy hétig nem szólnánk egymáshoz....Amare
Szard má le ti legalabb POba vagytok 😀😀


No1 Drew Lock, Amari Cooper, Myles Jack, Jerry Jeudy .Tyrod Taylor, Myles Garrett és Nick Chubb fan!!!!!!!!!!
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 16 303 — TODDHERREMANS79


No1 Drew Lock, Amari Cooper, Myles Jack, Jerry Jeudy .Tyrod Taylor, Myles Garrett és Nick Chubb fan!!!!!!!!!!
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 16 303 — TODDHERREMANS79
" Azt mondta apám, hogy a két ünnep között úgy kiismerte Piedone stílusát, hogy már meg tudná verni. "


No1 Drew Lock, Amari Cooper, Myles Jack, Jerry Jeudy .Tyrod Taylor, Myles Garrett és Nick Chubb fan!!!!!!!!!!