Konferenciadöntők
10 hónapja
NFL MáltaIlyen hidegben minek fociznak, nemhogy megvárnák amíg felmelegedik.Vagy NFL Qatar!
Sixo
csebi
10 hónapja
Nem az elején kell megnyerni a meccset. Az ember aki szerint a seahawks az első playes safetyvel nyerte meg anno a SBt
Bohóc
braxa88
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Ilyen hidegben minek fociznak, nemhogy megvárnák amíg felmelegedik.www.youtube.com/watch?v=_J10WRzLdO4
Sixo
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ilyen hidegben minek fociznak, nemhogy megvárnák amíg felmelegedik.Vagy NFL Qatar!
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Ilyen hidegben minek fociznak, nemhogy megvárnák amíg felmelegedik.
10 hónapja
Nem az elején kell megnyerni a meccset. Az ember aki szerint a seahawks az első playes safetyvel nyerte meg anno a SBtBohóc
10 hónapja
nem merem megnyitniKerekisti, Kovácssanyi. Aztakurva egy főcsoportdöntőre...www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ
Inkább keresek streamet
braxa88
Negritis, a vajda
Tactful Cactus
10 hónapja
az komoly 😀Kerekisti, Kovácssanyi. Aztakurva egy főcsoportdöntőre...www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ
Inkább keresek streamet
braxa88
Negritis, a vajda
10 hónapja
Go Redskins! 😊Go GI Joe Commando.
Lúdas Solymi
10 hónapja
nem merem megnyitniKerekisti, Kovácssanyi. Aztakurva egy főcsoportdöntőre...www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ
Inkább keresek streamet
braxa88
Negritis, a vajda
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Kerekisti, Kovácssanyi. Aztakurva egy főcsoportdöntőre...Philly? Redskins?
Inkább keresek streamet
braxa88
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Kerekisti, Kovácssanyi. Aztakurva egy főcsoportdöntőre...
Inkább keresek streamet
braxa88
10 hónapja
Go Redskins! 😊
10 hónapja
washington messze a legszimpibb nem eagles csapat a divízióban, de amúgy nem értem miért utálnak minket annyian, a chiefst értem, ők legalább sűrűn nyernek.Sirianni pakolt rá egy kicsit de azóta ő is változott pozitív irányba. De ez van valóban most a Skins az american history. Győzzünk így ha ez kell.
eaglesmcnabb
10 hónapja
washington messze a legszimpibb nem eagles csapat a divízióban, de amúgy nem értem miért utálnak minket annyian, a chiefst értem, ők legalább sűrűn nyernek.Furák a szurkolóik és tele vannak fejvakarós játékosokkal a múltból, mint Todd Herremans vagy Donovan McNabb
eaglesmcnabb
10 hónapja
Kerekisti, Kovácssanyi. Aztakurva egy főcsoportdöntőre...én most nem tv-n hanem monitoron nézem
Inkább keresek streamet
braxa88
a dazn fanbase az kb all time legalja design
10 hónapja
Kerekisti, Kovácssanyi. Aztakurva egy főcsoportdöntőre...cdn.totalsportek.space/embed77/?event=stack.html&link=1&domain=&force=https%3A%2F%2Fstreambtw.com%2Fiframe%2Fnfl1.php&ask=1737925200&lgt=4&noplayer=0
Inkább keresek streamet
braxa88
ez nálam pöpec egyelőre
10 hónapja
washington messze a legszimpibb nem eagles csapat a divízióban, de amúgy nem értem miért utálnak minket annyian, a chiefst értem, ők legalább sűrűn nyernek.A magam nevében el tudnám mondani, de nem akarlak bántani.🙂 Viszont: a NE ellen úgy szurkoltam nektek, mintha a Packers játszott volna.
eaglesmcnabb
10 hónapja
Vagy csak mert a nevüket sem tudjak rendesen rairni az endzoneba 😊washington messze a legszimpibb nem eagles csapat a divízióban, de amúgy nem értem miért utálnak minket annyian, a chiefst értem, ők legalább sűrűn nyernek.Az utóbbi időben stabil playoff csapat voltatok, játszottatok döntőt, bajnoki címet is nyertetek, az ellenfél pedig egy régóta lúzer, aki egy feel good story állapotban van.
eaglesmcnabb
Kampman
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Kerekisti, Kovácssanyi. Aztakurva egy főcsoportdöntőre...Inkább keresek streamet
10 hónapja
Mozi+-on éppen a Schwarzi féle kommandó megy.tegnap a borderlands után mutattam haveréknak a híres jelenetet
Véletlen lenne?
Gyerünk a Kommandó-Bills döntőre!!
gamerkr
csak emlékeztetőül hogy a "hőskorban" is volt egy csomó igénytelen rendező
10 hónapja
washington messze a legszimpibb nem eagles csapat a divízióban, de amúgy nem értem miért utálnak minket annyian, a chiefst értem, ők legalább sűrűn nyernek.Az utóbbi időben stabil playoff csapat voltatok, játszottatok döntőt, bajnoki címet is nyertetek, az ellenfél pedig egy régóta lúzer, aki egy feel good story állapotban van.
eaglesmcnabb
10 hónapja
Vègreee egy normális sallang mentes himnusz úgy ahogy kell. Gyönyörű!