Lúdas Solymi

New England Patriots

Lúdas Solymi
Utoljára láttuk
2 órája
Regisztrált
több mint 7 éve
Fórum hozzászólások
6 837Utolsó 10 fórum hozzászólás

3 órája
Lúdas Solymi New England Patriots 6 837

Még mielőtt bárki hitetlenkedne. Igen, OV tényleges profilja tette ezt ki így.
zacknorb
...száraz, kiégett aggyal.

Amúgy jól áll neki a szakáll, és mintha fogyott volna.
Őszentsége Sobri Jóska
ja, egyre inkább kijön rajta, hogy egy büdös nagy cigány
peach
Szégyen rovatot!!!!!
🤘 gaben 🤘
Viktor vagy a cigányozás miatt?
Tactful Cactus
miért szégyen kimondani valakire, hogy cigány mikor az? egyem meg az érzékeny lelkedet...
peach
Valóban, nincs azzal gond, ha "büdös nagy cigánynak" nevezel valakit. Gondolom, téged se zavarna, ha azt mondanák rád, hogy "büdös nagy paraszt" vagy. Nincs ebben semmi szégyen. | (Kérlek, ne hozz abba a helyzetbe, hogy megvédjem OV-t. Márpedig, ha a vélt vagy valós származása miatt támadják, akkor kénytelen leszek.) |
nagylaza, főpohárnok
nem a származásával van baj, hanem hogy viszi a pénzed. tisztára mint régen a piacon az "itt a piros, hol a piros"-krupiék (akik meg tudjuk, milyen származásúak voltak általában).
slowmotion
Volt ilyen jogvédő—semmi általánosítás mert bunkó vagy—ismerősöm aki ugrott mikor cigányoztak, majd mikor hazavitt a kis szeme fénye egy ‘félcigánynyakláncoskisszarházit’ aki el akarta venni feleségül kis “darlingot” akkor hirtelen megtért’ apuci😎
Ennyi…
ozibozi
Vaaagy lehet h nem a származásával volt baja, hanem a hátterével, viselkedésével.
Cigány és cigány is között ugyanúgy van különbség mint magyar és magyar vaaaagy orosz és orosz között.

Nem feltétlenül a származás az oka ezeknek.

Szerkesztette: Lúdas Solymi

3 órája
Lúdas Solymi New England Patriots 6 837
Ezt a fajta kérdést már akkor is hülyeségnek tartottam, amikor solymi kezdte el kérdezni, hogy mondjuk meg egyesével ki helyett kit kellett volna draftolni. Konkrétan.
Ez baromság. A példa is.

De ha már.., ha az autód nem jó, akkor lecseréled és ha beszopod az újjal akkor tovább cseréled. És nem fogsz visszavágyni egy olyan autóhoz ami nem jó. Max nosztalgiázol, hogy milyen jó volt, amikor még működött.
zinedine5
Ácsi, mert már akkor is sokan félreértettétek a dolgot és csak kevés ember reagált érdemben.
Én megértem, hogyha egy draftolt nem tetszik, de akkor mutass rá másvalakire, akit kihúztál volna helyette, mondjuk 1-2 hellyel feljebb vagy 5-8-cal alatta aki kijött.

Legyen valami érdembeli válasz, hogy te miként draftoltál volna és ne annyi, hogy ez a mostani draft választás szar.

Illetve ahogy pár napja mondtam, lehet így is, csak akkor meg nem fogok válaszolni, mert minek.
Lúdas Solymi
Szerintem ez ugyanaz, amit én írtam.
zinedine5
Nem hiszem, mert én arra írtam, hogy amikor a draft döntéssel van vita, akkor sokan csak leszarozzák, de nem mondják, h kit húztak volna helyette.
Ha tudod, hogy rossz, akkor tudod azt is, hogy kit választottál volna.

BB draftolási technikáján lehet vitatkozni, viszont itt meg bejön az amit topin mondott: nem tudjuk, hogy mi folyik ott valójában.
Lúdas Solymi
Erről meg az a véleményem, hogy idővel ettől még meg lehet ítélni, hogy valami jól megy-e vagy sem. Sőt csak idővel lehet megítélni, hogy jó volt-e a draft vagy nem.
Látva a keretet jelenleg, szerintem egyértelmű a válasz.
Az, hogy nem tudjuk mi történik valójában, irreleváns. Nem jó és kész.
zinedine5
Nem hiszem h irreleváns lenne, mert tény h BB-nek mint vezetőnek meg kellene tudni oldania az FO átmeneteket, de nem biztos, hogy mindig le tudja akasztani a megfelelő embert egy-egy nem tervezett váltásnál.
Azért Caserio elmenetele igen nagy tapasztalatkiesést jelentett, nem beszélve, hogy egymás után ment el Scar, Fears és Ernie Adams is. További FO tagok távozásáról nem is beszélve.
Nem lehet minden egyes fogaskereket ugyanolyan minőségűre és hatékonyságúra kicserélni, a tapasztalatra ez ugyanúgy érvényes.

Ugye 2-3 éve volt egy szar draft, aztán utána jött is a válasz a csapattól, hogy kicsit átalakították a folyamatot és most már egyhangú döntés van (ez volt MJ éve).
Na itt már BB nem írja felül a draftot.
Aztán ha szarul teszik össze a draft prospectek infóját, akkor szarul is fognak draftolni.
És igen, erre lehet mondani, hogy BB nevezi ki ezeket az embereket, de ugyanitt jogos Jóska kommentje is, hogy most gyerekestül öntöd ki a fürdővizet vagy bízol annyira a GM-ben, hogy a tévedését korrigálja a következő évben és kicserélje a nem megfelelő FO és Coaching személyzetet?

Az autós példával érve, hogyha szar a futómű meg a kormányzás akkor veszel egy új autót vagy kicseréled a rossz alkatrészeket?
Lúdas Solymi
Ha tudod melyik az az alkatrész igen. Ha nem, akkor egy idő után nem szenvedsz vele.
zinedine5
Amúgy a mostani helyzet valóban faramuci, mert nem tudni, hogy ez a mostani helyzet BB elavulását jelenti vagy csak egy/több rossz döntés jelentkezik most ennyire élesen.
Mert azért azt ne feledjük el, hogy rossz döntései neki is voltak korábban is, csak az általa felépített és működtetett rendszer ezeket el tudta palástolni.
Most viszont, hogy Offense oldalon van gebasz, ez látványosabb, mert az szerzi a pontokat.

Ha fordított helyzet lenne és az Offense teljesíteni úgy ahogy a D és a D úgy ahogy a msotani O, akkor nem lenne ekkora hacihő körülötte.

És az is igaz, hogy most jó esély van egyszerre lezavarni egy új QB választását és egy új vezetés implementálását.
Kicsit gyanús is, hogy jövőre elég jó cap space-szel rendelkezünk és nem lettek a szokásos módon lekötve a játékosok.
Lúdas Solymi
Ahogy TB elmondta a Man in the Arena-ban van amikor valami elfárad és jobb váltani. És szerintem ez mostanra az a helyzet.
zinedine5
Ez valóban benne van.
Ez viszont Kraft/Krafték döntése lesz, hogy BB-vel folytatják vagy nélküle.
Bár szerintem ez nélküle lesz és azt is el tudom képzelni, hogy BB is inkább váltana.
Lúdas Solymi
Miért?
Ezzel mélységesen nem ertek egyet és teljes félre értelmezésének érzem egy fórumnak.
Írtad korábban ( már nem tudom konkrétan hogy milyen kérdés kapcsán ,vissza lehetne keresni,csak lusta vagyok ),hogy rendszeresen olvasgatod más csapatok topikjat és ez ( ami a téma volt ) csak nálunk szokás más csapat topikjaban nem.
Akkor most visszakérdezek,hol olvastál bármelyik másik csapat topikjaban olyat egy fórumtárstol hogy pl Black a Denver topikjaban miért kritizálja Paytont anélkül hogy megmondaná hogy Ő mit csinálna helyette,vagy Klaci a Steelersnel,vagy régebben Beki a Jets topikban,vagy gabokocka a Panthersnel és meg sorolhatnám a kritika melle miért nem raknak konkrét megoldási javaslatot? Elárulom: sehol. Mert nem is kell.. Ez topin khmmm …mániája ,amit Te meg atvettel.
Nem én keresek több millió dollárt mint BB,nem mögöttem áll több száz fős staff mint BB mögött és messze nem utolsó sorban nem én vagyok a Patriots GM-e,tehát nem az én dolgom!
És ettől még ez nem kodszurkalas,hanem csak simán egy szurkolói véleménynyilvánítás,egy szurkolói fórumon. Ez amit erőltetsz az a konstruktivitás teljes félre értelmezése.De máshogy kérdezem : topintol a másik fórumon miért nem kérdezted meg,vagy hianyoltad ,amikor leírta hogy az OL totálisan félre lett menedzselve,amikor ilyen Lowe-okat hoztunk,hogy ez így kodszurkalas ,mondja meg hogy Ő konkrétan kit hozott volna helyette? Nos?…
Draft:…
Ha a 2018-2019es drafton kiválasztott 19 jatekosbol 1 (!!!) játékos van csak egyáltalán rosteren akkor az a két draft szar volt! Pont! Ez akkor is így van,ha egy szót sem írok arról hogy kit kellett volna hozni helyettük. Mellesleg ezt már kb mindenki leírta sőt Kraft is lenyilatkozta és nagyjából abban is egyetértés van hogy a 2022–és draft sem nem néz ki túl jól…
kolok1972
Oké, de ha egy adott játékosról beszélünk akiről azt mondod, hogy szar, mert mondjuk neked nem tetszik, akkor azért annyit csak meg tudsz tenni, hogy ráböksz egy későbbi játékosra, hogy te mondjuk őt választottad volna inkább, mert...

Nem egy full draft elemzést és újrajátszást kérek.

Ha meg BB-re ráhúzzuk az egészet, akkor meg már inkább az a kérdés, hogyha az elmúlt 20 évben tudott bluechip játékosokat választani (már ha ő volt!), akkor mi történt az elmúlt 3-5 évben, hogy ez nem valósul meg vagy nem látható még.

Másrészt meg ha kiemeled a '18-19-es draftot, akkor igen, nem sok olyan játékos van ott aki bevált volna vagy a csapatnál van. Van olyan is aki sérülés miatt hagyta abba.
De ez nem feltétlenül kiugró, mert ha megnézed a korábbi draftolásokat, akkor ott is voltak ilyen back-to-back évek.
De ezt már beraktam kb. egy hónapja is, csak feleslegesen.

 www.pro-football-reference.com/teams/nwe/draft.htm

2006:
1/21: Maroney RB, 4 évet játszott nálunk, 5-öt összesen
4/118: Gostkowski - btw, 4. körben Kicker, hát hülye ez?

2007:
1/21: Meriweather, DB/S, 4 év a Patsnél, igaz abból 2 Pro Bowl.

Szóval ez se annyira fekete meg fehér.

Meg nagyon egyszerű egy emberre ráhúzni az egészet, de azt is látni kell, hogy itt egy szervezeti tevékenység van és ha jó embereket választasz, akkor azok felhúzzák az egészet, de ha ezeknek nincs meg a megfelelő utánpótlásuk, mert folyamatosan elvándorolnak, akkor a teljesítmény is elkezd zuhanni és ez meglátszik a drafton is.

Igen, persze, ő a GM/HC, oldja meg...csak szerintem ez nem ilyen egyszerű, főleg ha van egy adott típusú vállalati kultúrád, mert nem mindenki lesz aki beáll a sorba.
És igen, Caserio pótlását se tudjuk hogyan sikerült, hisz a következő emberke 1 év után lelépett JMD-vel.
Btw Caserioa '19-20-as draftért is lehet felelős, mert ő a vezetője az adott részlegnek, sok-sok millióért, nem csak aláíró BB mellett.

És azért a 2020-as Dugger, Uche, Onwenu névsor azért nem rossz, attól függetlenül, hogy nem mindegyikből hozzuk ki a benne lévő potenciált.

És oké, vitatkozhatunk ezen, hogy mindent BB nyakába varrunk, de ebben nem fogunk egyet érteni.

Szerintem ez az amire Jóska is utal, hogy egy szervezeti felépítésben követhet el az ember hibákat, de ha tudod, hogy ettől függetlenül még mindig kimagasló a tevékenysége, akkor attól függetlenül megtartod, hogy a hibák kijavítása időbe kerül.

Mert simán elképzelhető az, hogy BoB át tudja venni az Offense-t a saját embereivel vagy akiket kiválaszt kívülről és amibe BB nem szól bele és az offense is helyreállhat egy új QB-val.

De azt nézve, hogy Mayo még mindig ott van és ott tartják, én simán hihetőnek tartom azt, hogy BB átevez egy olyan csapathoz ahol ő lehet a GM/HC még 5 évig.

5 órája
Lúdas Solymi New England Patriots 6 837
Ezt a fajta kérdést már akkor is hülyeségnek tartottam, amikor solymi kezdte el kérdezni, hogy mondjuk meg egyesével ki helyett kit kellett volna draftolni. Konkrétan.
Ez baromság. A példa is.

De ha már.., ha az autód nem jó, akkor lecseréled és ha beszopod az újjal akkor tovább cseréled. És nem fogsz visszavágyni egy olyan autóhoz ami nem jó. Max nosztalgiázol, hogy milyen jó volt, amikor még működött.
zinedine5
Ácsi, mert már akkor is sokan félreértettétek a dolgot és csak kevés ember reagált érdemben.
Én megértem, hogyha egy draftolt nem tetszik, de akkor mutass rá másvalakire, akit kihúztál volna helyette, mondjuk 1-2 hellyel feljebb vagy 5-8-cal alatta aki kijött.

Legyen valami érdembeli válasz, hogy te miként draftoltál volna és ne annyi, hogy ez a mostani draft választás szar.

Illetve ahogy pár napja mondtam, lehet így is, csak akkor meg nem fogok válaszolni, mert minek.
Lúdas Solymi
Szerintem ez ugyanaz, amit én írtam.
zinedine5
Nem hiszem, mert én arra írtam, hogy amikor a draft döntéssel van vita, akkor sokan csak leszarozzák, de nem mondják, h kit húztak volna helyette.
Ha tudod, hogy rossz, akkor tudod azt is, hogy kit választottál volna.

BB draftolási technikáján lehet vitatkozni, viszont itt meg bejön az amit topin mondott: nem tudjuk, hogy mi folyik ott valójában.
Lúdas Solymi
Erről meg az a véleményem, hogy idővel ettől még meg lehet ítélni, hogy valami jól megy-e vagy sem. Sőt csak idővel lehet megítélni, hogy jó volt-e a draft vagy nem.
Látva a keretet jelenleg, szerintem egyértelmű a válasz.
Az, hogy nem tudjuk mi történik valójában, irreleváns. Nem jó és kész.
zinedine5
Nem hiszem h irreleváns lenne, mert tény h BB-nek mint vezetőnek meg kellene tudni oldania az FO átmeneteket, de nem biztos, hogy mindig le tudja akasztani a megfelelő embert egy-egy nem tervezett váltásnál.
Azért Caserio elmenetele igen nagy tapasztalatkiesést jelentett, nem beszélve, hogy egymás után ment el Scar, Fears és Ernie Adams is. További FO tagok távozásáról nem is beszélve.
Nem lehet minden egyes fogaskereket ugyanolyan minőségűre és hatékonyságúra kicserélni, a tapasztalatra ez ugyanúgy érvényes.

Ugye 2-3 éve volt egy szar draft, aztán utána jött is a válasz a csapattól, hogy kicsit átalakították a folyamatot és most már egyhangú döntés van (ez volt MJ éve).
Na itt már BB nem írja felül a draftot.
Aztán ha szarul teszik össze a draft prospectek infóját, akkor szarul is fognak draftolni.
És igen, erre lehet mondani, hogy BB nevezi ki ezeket az embereket, de ugyanitt jogos Jóska kommentje is, hogy most gyerekestül öntöd ki a fürdővizet vagy bízol annyira a GM-ben, hogy a tévedését korrigálja a következő évben és kicserélje a nem megfelelő FO és Coaching személyzetet?

Az autós példával érve, hogyha szar a futómű meg a kormányzás akkor veszel egy új autót vagy kicseréled a rossz alkatrészeket?
Lúdas Solymi
Ha tudod melyik az az alkatrész igen. Ha nem, akkor egy idő után nem szenvedsz vele.
zinedine5
Amúgy a mostani helyzet valóban faramuci, mert nem tudni, hogy ez a mostani helyzet BB elavulását jelenti vagy csak egy/több rossz döntés jelentkezik most ennyire élesen.
Mert azért azt ne feledjük el, hogy rossz döntései neki is voltak korábban is, csak az általa felépített és működtetett rendszer ezeket el tudta palástolni.
Most viszont, hogy Offense oldalon van gebasz, ez látványosabb, mert az szerzi a pontokat.

Ha fordított helyzet lenne és az Offense teljesíteni úgy ahogy a D és a D úgy ahogy a msotani O, akkor nem lenne ekkora hacihő körülötte.

És az is igaz, hogy most jó esély van egyszerre lezavarni egy új QB választását és egy új vezetés implementálását.
Kicsit gyanús is, hogy jövőre elég jó cap space-szel rendelkezünk és nem lettek a szokásos módon lekötve a játékosok.
Lúdas Solymi
Ahogy TB elmondta a Man in the Arena-ban van amikor valami elfárad és jobb váltani. És szerintem ez mostanra az a helyzet.
zinedine5
Ez valóban benne van.
Ez viszont Kraft/Krafték döntése lesz, hogy BB-vel folytatják vagy nélküle.
Bár szerintem ez nélküle lesz és azt is el tudom képzelni, hogy BB is inkább váltana.

9 órája
Lúdas Solymi New England Patriots 6 837
BB mint GM rosszul draftol
zinedine5
Ez, és az ebből fakadó következtetések teljesen legitimek.
Ezt tökéletesen demonstrálta, amikor nem hozta ide JMD-nek Tebow-t, húzta a random UDFA CB-ket második napon, vagy 20 OL draftból 20 sült be.
De.
Ki lenne jobb?
Ha autóval jársz dolgozni, akkor nem cserélheted le a sokat fogyasztó, karcos, újszerű Mercidet csak azért, mert sokat fogyaszt, karcos és nem zsír új. Akkor cserélheted le, ha van jobb, mert gyalog messze a melóhely, vagy egy még többet fogyasztó, ütött-kopott Opellal nem vagy beljebb.
Ki jobb BB-nél, akire le lehetne cserélni?
Kb. 10 éve, a sok bébetűs Steelers-korszakban volt Soldival hasonló vitám Tomlinról, én azt mondtam ki kell már baszni, lefőtt neki a kávé, ő azt, hogy úgysincs jobb. Végtére is mindkettőnknek igaza volt. De BB nem Tomlin, minimum egy polccal feljebb van. Viszont sokkal öregebb, ez is tény. Kire cserélnéd, aki jobban draftolna vagy jobb edzője lenne a Patsnek?
Őszentsége Sobri Jóska
Ezt a fajta kérdést már akkor is hülyeségnek tartottam, amikor solymi kezdte el kérdezni, hogy mondjuk meg egyesével ki helyett kit kellett volna draftolni. Konkrétan.
Ez baromság. A példa is.

De ha már.., ha az autód nem jó, akkor lecseréled és ha beszopod az újjal akkor tovább cseréled. És nem fogsz visszavágyni egy olyan autóhoz ami nem jó. Max nosztalgiázol, hogy milyen jó volt, amikor még működött.
zinedine5
Ácsi, mert már akkor is sokan félreértettétek a dolgot és csak kevés ember reagált érdemben.
Én megértem, hogyha egy draftolt nem tetszik, de akkor mutass rá másvalakire, akit kihúztál volna helyette, mondjuk 1-2 hellyel feljebb vagy 5-8-cal alatta aki kijött.

Legyen valami érdembeli válasz, hogy te miként draftoltál volna és ne annyi, hogy ez a mostani draft választás szar.

Illetve ahogy pár napja mondtam, lehet így is, csak akkor meg nem fogok válaszolni, mert minek.

BB draftolási technikáján lehet vitatkozni, viszont itt meg bejön az amit topin mondott: nem tudjuk, hogy mi folyik ott valójában.

Ugye 2-3 éve volt egy szar draft, aztán utána jött is a válasz a csapattól, hogy kicsit átalakították a folyamatot és most már egyhangú döntés van (ez volt MJ éve).
Na itt már BB nem írja felül a draftot.
Aztán ha szarul teszik össze a draft prospectek infóját, akkor szarul is fognak draftolni.
És igen, erre lehet mondani, hogy BB nevezi ki ezeket az embereket, de ugyanitt jogos Jóska kommentje is, hogy most gyerekestül öntöd ki a fürdővizet vagy bízol annyira a GM-ben, hogy a tévedését korrigálja a következő évben és kicserélje a nem megfelelő FO és Coaching személyzetet?

Az autós példával érve, hogyha szar a futómű meg a kormányzás akkor veszel egy új autót vagy kicseréled a rossz alkatrészeket?

Amúgy a mostani helyzet valóban faramuci, mert nem tudni, hogy ez a mostani helyzet BB elavulását jelenti vagy csak egy/több rossz döntés jelentkezik most ennyire élesen.
Mert azért azt ne feledjük el, hogy rossz döntései neki is voltak korábban is, csak az általa felépített és működtetett rendszer ezeket el tudta palástolni.
Most viszont, hogy Offense oldalon van gebasz, ez látványosabb, mert az szerzi a pontokat.

Ha fordított helyzet lenne és az Offense teljesíteni úgy ahogy a D és a D úgy ahogy a msotani O, akkor nem lenne ekkora hacihő körülötte.

És az is igaz, hogy most jó esély van egyszerre lezavarni egy új QB választását és egy új vezetés implementálását.
Kicsit gyanús is, hogy jövőre elég jó cap space-szel rendelkezünk és nem lettek a szokásos módon lekötve a játékosok.

1 napja
Lúdas Solymi New England Patriots 6 837
Vajh jön-e a Dárdáj és van-e esélye a német válogatott kispadjára kerülni?
Ha valóban tehetséges középpályás, középhátvéd, akkor jó lenne, mert kellene a csapatba.

 444.hu/2023/12/05/rossi-meghivta-a-valogatottba-dardai-martont
Lúdas Solymi
mondjuk CB meg CDM a németknek se ártana hosszútávon
Negritis, a vajda
Eddig bejött a honosítási vonal, szóval továbbra is ezt kell erőltetni mert úgy tűnik a honi fertő továbbra sem alkalmas arra, hogy 1-2 kivételtől eltekintve sorjában hozza az életképes fódballistákat
FLZOLI
Nem is baj, hogy keresik, kutatják őket és a lehetőségeket, mert most azért van a válogatottnak egy jövője illetve gerince, jó játékosokkal.
A több válogatott meccsel meg még jobban össze lehet őket kovácsolni és nagyobb esélyük van a jó szereplésre.

Plusz itt egy tehetséges játékosnak van lehetősége pályára lépni és nem az n+1-edik opció.

2 napja
Lúdas Solymi New England Patriots 6 837
ezmiez?
Lúdas Solymi
Egy Sugar Rush nevű kaszinójáték. Minimum 60 forintnyi tétért figyelheted, ahogy különböző színű gumimacikat dob le a játék egy 7x7-es rácsba. Ha legalább 5 azonos színű van, ami vízszintesen és függőlegesen érintkezik egymással, fizetnek.
Bónuszjátékoknál a rácsokba szorzókat is raknak.
Az eredeti tét maximum 5.000-szeresét lehet megnyerni.
Nekem most sikerült.
Kampman
Ahha, moist kipróbáltam, hát a tipikus pörgető játék, viszi a pénzt rendesen.
Ezt is ki lehet tapasztalni, hogy miként adja a gép vagy csak el szoktál verni x összeget unaloműzésképpen?

2 napja
Lúdas Solymi New England Patriots 6 837

Kampman
ezmiez?

2 napja
Lúdas Solymi New England Patriots 6 837
hát, nem vagyok bizakodó amennyire semmilyen ez

Negritis, a vajda
Nem is mutatott semmit se.
Uhh, még az első Dragon Age is ott figyel a könyvtáramban, amivel játszani kellene és még csak a BG2-t tolom.
Aztán lehet jön az IWD vagy folytatom az NWN-t, az alapkampányt kivittem.
Ééés az azóta megjelent RPG-k is ott figyelnek sorban...arról nem is beszélve, hogy nem folyamatosan ezekkel játszom...inkább gyerekkel kellene, de ahhoz elsőnek egy barátnő se ártana 😀

Szerkesztette: Lúdas Solymi

2 napja
Lúdas Solymi New England Patriots 6 837
Vajh jön-e a Dárdáj és van-e esélye a német válogatott kispadjára kerülni?
Ha valóban tehetséges középpályás, középhátvéd, akkor jó lenne, mert kellene a csapatba.

 444.hu/2023/12/05/rossi-meghivta-a-valogatottba-dardai-martont

2 napja
Lúdas Solymi New England Patriots 6 837
Ezt a fikciót engedjük már el könyörgöm.
Akkor is, azóta is le lett vezetve, hogy Butler abban a pozícióban nem volt jó, folyamatosan égették az egész szezonban.
Persze, lehet h x százalékkal nagyobb esély lett volna a győzelemre, viszont amit minden szurkoló elfelejt az az, hogy ez egy csapat, egy vállalkozás és senki és semmi nem lehet nagyobb a rendszernél.
Se Butler, se Brady, se BB, sem a gyűrű.
Ha nem tartod be a szabályokat, akkor a csapat ellen vétesz.

Btw, ha megnézed, Butler nem is nagyon feszegette utána a dolgot.
Egyszer-egyszer beszólt, de ennyi.
Sőt, amikor lehetett BB visszahozta a Patshez, hogy adjon Butlernek még egy lehetőséget.
És ugyanezt megteszi minden más játékossal is.
Mert ő maga sem nagyobb a csapatnál és ha azt látja, hogy egy játékos segítheti a csapatot, akkor odaviszi.

Csak ezt sokan elfelejtik és jönnek ilyenekkel, hogy BB egója miatt van ez vagy az...csak azt nem tudom, hogy ezek az emberek mit néztek az elmúlt 20 évben, ha ezt nem veszik észre.

Mert az, hogy a médiával hogyan bánik, az meg egy másik dolog. Annak meg a csapatépítésnek köze nincs egymáshoz.
Lúdas Solymi
Félre érted amit írtam. Én imádtam ezt a fajta kegyetlen rendszert BBnél. Ez emelte a csapatot 20 évig a többi fölé. De pont ezek miatt nem hiszem, hogy valaki beosztottja akarna lenni.
FViktor93
Akkor bocs, csak ez a Butlerezes neha kiborito.
En sem gondolom h BB leadna a GM posztot vagy a HC-t, de ki tudja, nem latunk bele a fejebe.
Meg azert X evig csak itt volt mellette Caserio, gondolom nem kisinasnak.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 6 837
Kis hülye pöcs, funkcionális analfabéták vagytok - ezek után sajna ezt kell mondanom. Nem tűnt fel, hogy nem kötöttem bele senkibe, hanem csak szóvá tettem (idézettel), hogy tegnap mi folyt az eredménykövetőben?
ötös műhold
Személyeskedést be lehetne fejezni, mert elég irritáló mindenki számára amit csinálsz.
Ha nem vennéd észre, mindenki próbálja elengedni a témát, te meg itt lovagolsz rajta.

Másrészt elég visszatetsző a stílusod, amivel előadod, hogy itt mindenki hülye csak te vagy a helikopter és mindezt azért mert mondjuk X évvel ezelőtt rászabadultál az internetre. Ez még nem jogosít fel semmire és nem leszel több vagy jobb bárkinél is.

Úgyhogy légy szíves fejezd be itt a fórumon ezt a beszélgetést, folytasd privátban az illetőkkel.

Köszönöm.

több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 6 837
business 😊

 mandiner.hu/cikk/20220227_kulfold_ciganyok_ukrajna_orosz_tank_haboru
Elloptak egy orosz tankot a helyi cigányok Herszon megyében
NB2
Ők csak a vasért mentek, aztán hősök lettek 😀

Következő mi lesz, odamennek az oroszokhoz, hogy tesó, meg tudod mondani, hogy mennyi az idő?
De a jármű műszerfalán lévőt mutassad má légyszi.

több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 6 837

Greengo
A partizános interjú stílusa ma este még érthető volt, de ez, ha real, akkor szánalmas. Dk-s nyugdíjas színvonal. Mondjuk annak a szavazó bázisnak is játszani kell ez igaz.
MC12
Nekem tetszik. Nagyot mész MZP fikazásban.
Üdv , egy nem dk-s nyugger
gordon
De akkor mondd már el, anyazni kellett volan mar eddig is az oroszokat? Nem egy normális kommunikáció kiépítésében volt érdekelt Mo, ha más nem az olcsó gáz miatt?

Úgy írják ezeket mintha Orbán támogatná a háborút, bármi áron az oroszok mellé állna, holott korantsem ez történik.
davemayer
Mert a potrohos orban egy budos csicska szelkakas, oda nyal mindig ahova erdeke fuzodik. Ezert is utaljuk jopáran. Persze elfogadom hogy teged ez nem zavar, csak te is fogadd el hogy sokakat meg kurvára.
eaglesmcnabb
Én nem akarlak titeket meggyőzni en semmiről. Engem nem zavar, mert én nem latom ezt a szélkakas effektust úgy mint ti, ez akkor lenne valid ha egyszer az oroszokat favorizálta volna még békeidőben, maskor meg nem.
davemayer
nem akarok belemenni,de te tényleg nem láttál változást OV oroszpolitikájában az évek során??
briareos
Nagyon én sem akarok belemenni mert hülyeséget nem akarok írni, én annyit vettem észre hogy 2010 után fontos volt mindig is Oroszország neki, korrekt gazdasági együttműködésre törekedett velük ( a gáz miatt gondolom). Most ez változni fog, ezután ezt már nehéz lesz megtenni, a mostani napok kommunikációjából is ez látszik. Ezért sem értem higy miert talpnyalózzák meg csicskázzák amikor a gyakorlatilag a háború kitörésének pillanatában kijelentette hogy elítéli a háborút, és emiattt Oroszországot is.
davemayer
Azért, mert mindig amikor az EU valamilyen közös nyilatkozatot akart tenni akár Oroszország, Kína, Törökország vagy bárki ellen vagy összefogást akartak, akkor ez a kis pöcs megvétózott mindent és csak akkor ment bele dolgokba, amikor megkapta amit kért, általában pénzt vagy valami sumákságot.

Ráadásul folyamatosan gyengítette az európai integritást, erősítve a populizmust és a populista vezetők térnyerését, reménykedve abban, hogy majd kialakíthatja a saját kis bagázsát.

Nem átallott ezentúl engedni, hogy egy orosz bank idetelepedjen, akiről mindenki tudja, hogy kb. a kémek járnak át rajta, ráadásul az egész épületet és területet átadta a ruszkiknak, mindenféle állami ellenőrzés lehetősége nélkül.

Továbbá a Paks 2 szerződés megkötését titkosította, így nem tudjuk, hogy milyen adósságba verte bele az országot és ugyanezt eljátszotta a kínaiakkal is.

Csak azért, hogy az legyen amit ő szeretne, képes odadörgölőzni mindenkihez és közben belengetni az EU-ból meg NATO-ból való kilépést is a retorikájával.

Egy szó mint száz, gyengíti azt, hogy az EU egységessé váljon, belülről bomlaszt és elveszi a figyelmet és a lehetőséget attól, hogy az EU komolyabb és biztonságosabb világpolitikai tényező és hely legyen.

több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 6 837

több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 6 837


Szerkesztette: Lúdas Solymi

több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 6 837

több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 6 837
De nem abban állapodtunk meg, hogy nem tudjuk ki miért siet és elfogadjuk, hogy neki lehet sürgős dolga? Mert én így állok hozzá, hogy ha nem közveszélyes, akkor én letojom ki mennyivel megy (jó városban azért nem menjünk 150-nel). Ha tud úgy menni, hogy azért mások életét ne veszélyeztesse, akkor én nem török pálcát felette.
NB2
Apám 10-20 évig oktató volt az MHSZ-nél, nem csak polgári, hanem katonákat is, aztán meg kamionozott és igen jól tudott vezetni, bármivel. Sztem komolyabb raliautót is simán tudott volna, de nem érdekelte a száguldás. Volt olyan, hogy a tizenéves Ford Fiestával előzte vissza V-akárhányas Volvóban ülő fiatal kislánykát, mert azt hitte, hogyha nagy autója van, akkor tud vezetni.
Meg igen sokan megköszönték neki 20-30 év távlatából is, hogy anno megtanította őket vezetni.

Na ő mondta az alábbiakat:
- Úgy vezess, hogy nem csak oda, hanem vissza is kell érni.
- Lehet, hogy te jól vezetsz, az nem elég, mert a környezeted is számításba kell venni, mivel nem tudhatod, hogy ki hogyan reagál körülötted.
- Majd akkor mondja ha jól vezetett, hogyha úgy hagyja abba a vezetést, hogy nem okozott balesetet.
Nyugodjon békében szegény, tényleg így hagyta abba, csak nem önszántából.

több mint 4 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 6 837
Charlie.. Én nem szeretem, ha értelmes emberek hülyének tettetik magukat. Felteszem azért született meg a módosítás, mert a munkaerőhiány miatt egyes munkáltatók igénylik. Míg a többlet túlórát valamilyen kifacsart logikával be lehet úgy állítani, hogy az a melosnak jó, a három éves munkaidő keretet sehogy. Te is tudod mi a törvény célja és hogy ez kiknek jó, akkor miért akarod megmagyarázni?
Szokol
Nem akarom megmagyarázni. Természetesen én is azt gondolom, hogy a módosítás, mint minmden, igényre született.
Én nem akarom megmagyarázni, magyarázza akinek a dóga.
Csak zavar a rabszolgatörvényezés, meg hogy ezért
1. parlamenti ostromot imitálnak egyesek.
2. a szagszervezetek sztrájkkal fenyegetnek.

Azért toltam be, amit toltam, hogy olvashassa, akinek (mint nekem) esetleg igénye. És ne csak a 444 meg azindex informálja.
Természetesen, ha erre itt nincs igény, akkor itt se voltam.
Charlie Firpo
Jézus Krisztus, te ki a mennyekben lakozol vagy mi.
Nembaszod, hogy azt hiszed, hogy az emberek nem tudnak olvasni és törvényt értelmezni, de te most itten fölvilágosítasz minket és ezután heppiszánsájn lesz minden.
Ja, meg már az is probléma, hogy a szakszervezetek - akik elméletileg a dolgozókat kellene, hogy védjék - sztrájkkal fenyegetnek.
Eszem-faszom megáll, hogy ezek a nyomorultak miért próbálják tenni a dolgukat, mikor a főméltóságú Charlie Firpo már értelmezte, láttamozta és jóváhagyta a törvényt, aminek a másik fele még kész sincs.

Mert ugye a kormányt úgy lehet ismerni az eddigi tevékenységei alapján mintha csupa szívjóságból és a zemberekért tennének mindent, ühüm. 2018 Családok Éve, lakoltassunk ki pár embert így a tél előtt.
Meg basszuk szét a cafetériát, jöjjön be még több adó, amit lehet a stadionokra költeni, meg módosítsuk szegény focisták adózását, hogy még többet tehessenek zsebre, hátha majd így hazajön a Zsuzsi.

Gondolom utánaolvastál pár dolognak és szerinted a törvény ezen értelmezése is rendben volt:

"a munkáltatók akár két évig hatnapos munkahetet írhatnak elő, a túlmunkát pedig a következő évben kiadhatják szabadidőben, így a túlórákért a munkavállaló egy fillért sem kapna."

De persze a te értelmezésedben a fenti csak a fantázia szüleménye és a cégek nem csinálnak ám ilyet, de nem ám. Megnyugtatlak, de, csinálnak ilyet. És nem 444-ről meg zindexről kapom az infót, hanem közvetlen ismerősöktől, családtagoktól, stb.

Nem tudom, hogy miben dolgozol vagy dolgoztál-e valaha termelési területen meg láttál-e kollektív szerződést ill. egyénenkénti elbeszélgetést/aláíratást/nyomásgyakorlást dolgozókkal, de ezek szerint vagy nem vagy nem érdekel a dolog és fogalmad nincs azokról az emberekről és körülményeikről akiket ez érint.

És mielőtt elkezdenél fantáziálni, elmondanám, hogy 30-as éveim végén járok, dolgozok már egy ideje, multiknak, jó pozícióban, viszonylag jó fizetésért és megfelelő munkakörülmények között, tehát engem ez a törvény nem érint és megtehetném, hogy nem foglalkozok vele és állhatnék úgy hozzá, hogy nem az én bajom, ő baja, minek szavazott a Fideszre, stb., viszont nem teszem és holnap én is kimegyek tüntetni.
És ha kell, akkor azután is kimegyek tüntetni, jövőre is, amikorra a szakszervezetek az országos sztrájkokat szervezik.

8 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 6 837
 444.hu/2023/04/11/hosszu-evek-hallgatasa-utan-rogan-antal-elso-parlamenti-megszolalasaban-azt-magyarazta-hogy-nem-ismeri-schadl-gyorgyot

hát nem ismeri 😔
Amadeus von Dollárbaloldal
Mi szükség volt erre…már azon kívül, hogy Jámbort megemelték azzal, hogy Rogán évek óta neki válaszolt először személyesen.
MC12
azért valamiért pont neki és pont erre válaszolt a Tóni
Amadeus von Dollárbaloldal
Nem értem ezt az egészet. Azonnali kérdésnél ha Orbán nincs ott, és nem fogadják el a válaszoló személyét, 1-2 parlamenti hétfő után kötelező megjelennie. Ez a miniszterekre is vonatkozik? Létezik, hogy Rogánt évek óta nem basztatták, csak Jámbornak jutott eszébe?
csipkelli
Pelikán József: Azért van egy kis rossz érzésem. Miért kell ekkora felhajtást csinálni? Mégiscsak becsaptuk az embereket.
Virág Árpád: Ugyan, kit csaptunk be? Magunkat? Mi tudjuk, miről van szó. A kutatókat? Azok örülnek, hogy plecsni van a mellükön. A széles tömegeket? Azok úgyse esznek se narancsot, se citromot, de boldogok, hogy velünk ünnepelhetnek. Az imperialistákat? Ühüm, azoknak alaposan túljártunk az eszén. Nem szeretnék most a helyükben lenni! Kiadtuk a jelszót: legyen magyar narancs! És lett magyar narancs. Mi nem ígérgetünk a levegőbe, Pelikán.

több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 6 837
Ismételten egy sportriporter aki megpróbált valamit elmagyarázni Kele Janinak más szemszögből.
Sajnos lehetetlen.
Azért pro-Kele érvben olvasni a kollegalitást elég cringe volt.
zacknorb
Jó, hát megértem őt is. Könnyebb a kormányra (?) kenni, hogy minden egyes hazai sportcsatorna hátat fordított neki, mint elgondolkozni az okokon.

Követ szerintem 6 éve twitteren, kivétel nélkül csak akkor jelent meg, amikor lehetett egy kicsit kötekedni, balhézni. Elég fárasztóak lehetnek így a mindennapok.
Maka
Szia Maka,

Nem ismerlek, de vagy oltári naivságra vall részedről, ha azt hiszed, hogy ebben nincs politika vagy épp teljes mértékben tisztában vagy vele, mert ugye te érdekelt vagy és hát "valamiből meg kell élni"...

Egyszerűbb lett volna, hogyha csak leírod a tényeket és nem kezded el mosdatni a szerecsent:

 forbes.hu/uzlet/magyar-kezbe-kerulhet-a-digi-epul-a-nemzeti-tavkozlesi-platform/
 g7.hu/vallalat/20190914/az-allam-es-a-mobilhasznalok-is-milliardokat-bukhatnak-a-tegnapi-dontes-miatt/

Ugye, kicsiny országunkban minden piaci alapon működik, ezért vonultak ki a Cafetériás cégek, mert biztos nem érte meg nekik vagy épp a dohányárusítás volt olyan veszteséges, hogy a kormánynak kellett létrehozni a Nemzeti Dohányboltokat.

Amint látjuk, muszáj a sportcsatornákat és a távközlést is ilyen-olyan módon felkarolni...

De tudom, te bennfentes vagy, így bizton tudod, hogy semmi politika sincs benne...