Konferenciadöntők
több mint 1 éve
Rendes tőletek, hogy hagytok beilleszkedni, és hogy lássátok, mennyire próbálkozom, hadd mondjam el, hogy Brady szerintem kiégett.Kb annyira necessary, mint az csöcsök v az alekosz videó félidőben. KIHAGYHATATLAN!Én nem értek ehhez a sporthoz, csak azt a törvényszerűséget vettem észre, hogy ezt időnként be kell írni ide a követőbeMegint eldőltinflálódik ez a kifejezés
Assurbanapli
Kampman
Assurbanapli
shagi0206
több mint 1 éve
Mutatták már ma a királykisasszonyt a lelátón? Nekem nem rémlik, de persze lehet hogy pont jókor nem néztem oda 😊
több mint 1 éve
30 pont fölé kell mennie a Billsnek, úgylehet nyerni😁
több mint 1 éve
én úgy tudom, nem ő a play caller amúgy nem?Irom megegyszer: a vedelem az o terulete, az elso felidoben ugy mentek at rajtuk, ahogy akartak.Azt hiszem, ha igy megy tovabb, akkor ez utan a meccs utan megint felerosodnek a hangok, hogy McDermottnak mennie kell. Az igazan fontos meccsen megint osszeomlas.Te melyik meccset nézed?
casaubon
Jakehomer
casaubon
több mint 1 éve
Irom megegyszer: a vedelem az o terulete, az elso felidoben ugy mentek at rajtuk, ahogy akartak.Azt hiszem, ha igy megy tovabb, akkor ez utan a meccs utan megint felerosodnek a hangok, hogy McDermottnak mennie kell. Az igazan fontos meccsen megint osszeomlas.Te melyik meccset nézed?
casaubon
Jakehomer
több mint 1 éve
Kb annyira necessary, mint az csöcsök v az alekosz videó félidőben. KIHAGYHATATLAN!Én nem értek ehhez a sporthoz, csak azt a törvényszerűséget vettem észre, hogy ezt időnként be kell írni ide a követőbeMegint eldőltinflálódik ez a kifejezés
Assurbanapli
Kampman
Assurbanapli
több mint 1 éve
sztem a kingsAzt hiszem, ha igy megy tovabb, akkor ez utan a meccs utan megint felerosodnek a hangok, hogy McDermottnak mennie kell. Az igazan fontos meccsen megint osszeomlas.Te melyik meccset nézed?
casaubon
Jakehomer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Én sem értek hozzá egyébként, csak nézni szeretem.Én nem értek ehhez a sporthoz, csak azt a törvényszerűséget vettem észre, hogy ezt időnként be kell írni ide a követőbeMegint eldőltinflálódik ez a kifejezés
Assurbanapli
Kampman
Assurbanapli
Időnként ilyesmiket kell beírni, esetleg még a pucér csajokkal lehet próbálkozni.
Szerkesztette: Kampman
több mint 1 éve
Kíváncsi leszek mi lesz a meccsdöntő tévedés
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Két pat kellett volna, fuck the 2 point try
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Még az elképzelés is láthatatlan ezeknél a 2 pontosoknál. Lesz ami lesz alapon nekimennek.
több mint 1 éve
Azt hiszem, ha igy megy tovabb, akkor ez utan a meccs utan megint felerosodnek a hangok, hogy McDermottnak mennie kell. Az igazan fontos meccsen megint osszeomlas.Te melyik meccset nézed?
casaubon
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
ez megint ergya 2pontos volt
több mint 1 éve
Én nem értek ehhez a sporthoz, csak azt a törvényszerűséget vettem észre, hogy ezt időnként be kell írni ide a követőbeMegint eldőltinflálódik ez a kifejezés
Assurbanapli
Kampman
több mint 1 éve
Wow, Cook
több mint 1 éve
Huhh, hát ez éppen csak.
több mint 1 éve
azt befőzte
több mint 1 éve
Ez a drive most jól össze van rakva. Megalapozta az a 33 yardos Cook futás
több mint 1 éve
Megint eldőlt
több mint 1 éve
A vedelemrol beszeltem, ugye az az o terulete. A fumble-t nem szamitva, most volt az elso alkalom, hogy meg tudtak allitani oketAzt hiszem, ha igy megy tovabb, akkor ez utan a meccs utan megint felerosodnek a hangok, hogy McDermottnak mennie kell. Az igazan fontos meccsen megint osszeomlas.Azért szerintem ez messze van az összeomlástól. Labdabirtokláson belül vannak.
casaubon
Tarsi
több mint 1 éve
idegenbe a címvédő és ligaelső ellenAzt hiszem, ha igy megy tovabb, akkor ez utan a meccs utan megint felerosodnek a hangok, hogy McDermottnak mennie kell. Az igazan fontos meccsen megint osszeomlas.Azért szerintem ez messze van az összeomlástól. Labdabirtokláson belül vannak.
casaubon
Tarsi