nando89

Green Bay Packers Wisconsin Badgers

nando89
Lakhely
Paks
Utoljára láttuk
12 órája
Regisztrált
több mint 5 éve
Fórum hozzászólások
1 514


Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 hónapja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 514
Szóval, ha jól értem ott tartunk, hogy miután a 2017-es Bengals elleni meccs kapcsán feketeöves szájról olvasók megállapították, hogy Rodgers kritizálta az edzőket (stupid fucking call) ezért a vezetőség a következő szezon előtt rekord összegű szerződést adott neki kulcscsonttörésből visszatérve, hogy jól megleckéztessék. Ezután volt pofája két szezon alatt 6 INT-et dobni így most ugyanaz a pali akitől a nagy szerződést kapta már készül megszabadulni tőle még akár egy csomó dead money árán is. Na sebaj, majd ebből tanul.
Peszinter Ferenc
Remélem lesz szezon és rendes időben is indul majd , mert ha nem jaj nekünk ...
ha további hónapokig mehet itt a konteo gyártás ..

Rohadtúl nem tetszik nekem sem az ide draft...de akkor is azt mondom h majd a pályán nyújtott teljesítmény alapján , és a szezon lefutása alapján lehet eldönteni hova is tartunk, mi jött be és mi volt oltári baromság.
2 hónapja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 514
Szerintem a legtöbb GB szurkolónak 2 dolog fáj nagyon.
1: A-Rod valószínű 1 gyűrűt tud “csak” felmutatni a GB-vel és az, hogy ez nem lett több , nem rajta múlott , hanem sokkal inkább a vezetőkön.
2: a Love pick miatt valószínű , hogy AR nem a GB-Ben fogja befelyezni a pályafutását és ez az utolsó szerződése itt...mint GB szurkoló ez nagyon nem tetszene, de megérdemelne egy olyan csapatot , ahol néha napján draftolnak neki első körben egy wr-t és megpróbálják kihozni a tehetségéből a maximumot azzal, hogy megfelelő tehetségű játékosokkal veszik körbe.

Ezt a nagy Lafluer bizalmat meg nem értem. Oké 13-3 lett a mérleg , na de az offense , ami a szakterülete , enyhén fogalmazva is akadozott, erre most hozatott magának futót, új iranyitot stb..
Rodgers meg 10+éve a GB alfája és omegája, de egy WR-t nem lehet neki hozni(olyan class-ban ami az egyik legjobb valaha), érdekes.
Pep71
Mlf téma , a többivel 1et értek .

Teljesen egyértelmű h nem voltunk látványosak és volt bőven szerencsénk is.
Azt viszont én megadom neki h van egy koncepciója ami igen nagyon sokszor döcögött és sokszor nem is volt látványos de nem azt láttam amit MM utolsó két évében h "Aaron old meg",vagy a bamba nézést. Sokkal több a kreatív play , sztm nagyon jól készül fel a meccsekre nyitó drivok sokszor ültek , de az tény h nem volt tökéletes. Ebből lett egy 13-3 ami nem volt reális, de nálam annyit ért főleg ugy h egy tök uj rendszerrel jött össze h még egy szezonra bizalmat szavazzak neki , aztán kiderül h működik-e hosszú távon.
2 hónapja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 514
Kezd elegem lenni a drámatagozatból..

Ti, | ha valaki magára veszi, az vegye, mások pedig olvassák többesszám harmadik személyben | akik tavaly még GB szurkolóként is néhány FK-kibiccel kánonban nyomtátok a Rodgers haterkedést (nagyképű, nem csapatjátékos, csak magára gondol. túlfizetett, nemmerközépredobni, inkábbkidobjaoldalra, pontatlan, primadonna, stb) hirtelen benne látjátok a kizárólagos megváltót.

Ez az ember másfél éve eltörte a dobó vállát. Tavaly láthattuk, hogy összeforrt valahogy, de nem pont olyan lett.. A mobilitása sem olyan már, mint 10 éve. Mindezek ellenére még mindig egy zseni, csak már fizikai korlátokal is kell küzdenie. Ebben az esetben szerintem alapvetően jó döntés az, ha levesszük a felesleges terhet róla, olyan támadósémát dolgozunk ki, és olyan playbookot próbálunk készíteni, amiben csak az legtutibb dolgokat kell megcsinálnia, és nem rajta áll, vagy bukik egy meccs.
A futás+PA pont ilyen, amiben szerintem lubickolni fog, ha sikerül jól összerakni.

A futás elleni védekezés engem is aggaszt, de remélem, lesz még oda valami értelmes megoldás a piacról.

Peace 😉
James007

Amit írsz azzal nagyjából nem tudok vitatkozni ,főleg az Fk kibic része ..😊

Másrészt abban is igazat adok h alapvetően nem rossz dolog h az öregedő Aaronról veszünk le terhet és próbálunk jobban építeni a futásra, ez egy dolog .
Az viszont egy másik sztm h ez a Draft első 2 napjára nem lehet magyarázat..
Felcsere Lovért...érhetetlen,..
Dillont még azon dolgok mentén meg is értem h futásra építvén kellett egy ilyen tipusú ember de az is korai volt.
Deguara pedig bőven elérhető lett volna még 5-6. körben is

Szal magával az eddigi Gute-MLf iránnyal én még 1et is tudnék érteni , de ettől még ez a mostani draft nagyon nagyon elbaxxotnak tűnik . ( ha Love hof lesz akkor nem ) 😊
2 hónapja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 514
Vajon lesz e undrafted WR vagy akkor már izomból végigcsináljuk amit elkezdtünk? Mint amikor a gyereknek azt mondják ne csináld és csak azért is csinálja. Nem hiszem el, hogy valami faluvégi elkapógyerek annyi se tetszett meg a FO-nak, komolyan nem értem.
amaru
Funchesst leigazoltuk (2. kör)
Kukáztunk tavaly szezon közben egy Lazardot, aki sima 3-4 körös wr-nek felel meg a teljesítménye alapján.
Lehet, hogy volt wr terv, de azok kimentek, akiket szerettünk volna, viszont csak azért nem ültünk fel a wr bandwagonra, hogy egy faluvégit kihúzzunk a fanok kedvéért.

Most már egyre jobban kezdem komolyan venni az Edelman pletykát,
James007
Ez fordult meg az én fejemben is konteo szinten , h lehet azért skipeltük ennyire látványosan az elkapókat mert lehet h cserélünk valakiért . Ez sok mindent megmagyarázna..Nyilván Love-t semmikép , Dillont értem még nagyjából Mlf akart egy sokkal robosztusabb nagyobb Henry klónt , bár itt simán Josh Jones Ot-t húztam volna hamár eddig csúszott .
Deguara is érthető lett volna úgy a 7. kör környékén..talán nagyobb wtf mint Love.
A 3. nappal nincs nagy bajom ..
Kamal Martin nekem kifejezetten tetszik sokoldalu játékos egy Martinez szerü játékos simán lehet is.
A 3 O fal emberből egy bejön amolyan Sitton-Lang sor folytatásaként , már jo.
Vernon Scott sztm spec teambe jött , vagy ps lesz elsö évben.
A tüsi által is említett Garwin sztm ár érték arányban a legjobb húzásunk volt.. mondjuk ez sokat elmond erről a draftról.

Maximum egy D+ lehet erre adni , ha tényleg érkezik egy jó elkapó akkor talán felmehetünk a zseniális C+ értékre..:/
2 hónapja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 514
Az első Pick ami tetszik ...
2 hónapja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 514
Az h ez sokkolt nem kifejezés..komolytalan , eddig nagy Gute fan voltam...de most ezt emészteni kell..
3 hónapja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 514
Erről is lehetne egy elemzést írni. De minek.

Tactful Cactus
Eleve mit bóklásznak az öregek a kórházban ugye???!!! Gondolom 9-12 között készült a kép!
Én jobban burkolok bazmeg, nálam legalább fennmarad a csempe!
Jól látom, hogy az egy szabálytalanul tárolt porral oltó készülék a sarokban?
Az orvoson van védőszemüveg...
Mindenki mutatja, hogy a hullák merre hagyják el a termet...
Fast Willie
Engem az öreg maszk viselésénél jobban zavarnak a leesett csempék , meg az egész környezet olyan mintha 30-40 évet mentünk volna vissza az időben , pedig gondolom próbálták a legkevésbé "gázos " intézménybe vinni...
3 hónapja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 514
 index.indavideo.hu/video/Hat_nem_akarok_igy_felfordulni_-_eletbe_leptek_a_kijarasi_korlatozasok
Negritis
Azért 00:58-nál szegény bácsinak a lepeztok felvételt elmagyarázhatták volna , mert így előbb végez vele a fulladás mint a korona 😊
3 hónapja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 514
Ti úgy készültök, hogy lesz szezon? Persze, ha abból indulok ki, hogy meccset csak villámlás vagy a stadion összeomlása miatt halasztanak el, akkor bármi lehet.
nagylaza
Igen én úgy , nem elbagatelizálva dolgot de én ugy gondolom h most egy világ dolgozik azon h legyen /gyógyszer /oltás/ terápia a helyzetre , magam részéről bízom benne h 2020as technikai tudás bírtokában 6 hónap elég h lenyomjuk ezt a szart , de ez totál off itt.
3 hónapja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 514
Nem örülök. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem fogjuk tudni kiaknázni az ARod-ban lévő potenciált. Első körös WR-t sem várok, biztos, hogy abban bíznak, hogy a 2.-3. körökben is lesz jó elkapó, aki aztán hoz majd egy MVS szinten, így a passzjáték megint egydimenziós lesz.
AaronRoberts
Meglátjuk , sztm Gute is pontosan tudja h záródik az ablak maradt talán 2-3 évünk , az még nem tragédia ha az első körben nem jön Wr , Davante is második körös volt , és minden idők egyik legmélyebb wr classa jön most draftra bőven lehet majd a második körben és jó wr-t húzni , de én azt sem zárom ki h feljövünk majd a 20. hely környékére ha top3 wrből csúszna vki...Gute szeret mozogni .

Legkedveltebb fórum hozzászólások

8 hónapja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 514
Elnézéseteket kérjük, hogy minden évben ilyen savanyú arccal kell beírnotok a wint.

Természetesen megalapozatlan, hogy a csapatotokat segítenék a bírók.

Mi szokás szerint beírjuk az erkölcsi wint a megfelelő rovatba.
MacPhisto
Minden évben ? 2016 ban nyertünk ellenetek utoljára .
Azért na..ez ma gáz volt..amit írsz az tényszerűen nem igaz .
Amúgy meg nekünk ehhez semmi közünk 10 ezer kmről nézzük a tv-t mint te.
nando89
Aztán eltelik két nap és pufogtok, ha valaki a bírók csapatának hív benneteket
MacPhisto
Persze h puffogok mert olyankor is megy amikor abszolut nem jogos , én azt nem vitatom ha jogos söt elismerem , ( mi mást tehetnék ) , de általában túl van ez tolva az elmúlt 4 meccset nyertétek ellenünk ..akkor is csaltak a bírok? ..csak nem .
Ma gáz volt ..aztán eltelik most 3-4 szezon komoly hiba nélkül a párharcban de maradunk örök csalók ,nah ezzel nem értek 1et.
Amúgy hagyjuk tudom h meggyőzhetetlen vagy és nem is akarlak meggyőzni főleg nem egy olyan meccs után ahol még igazad is van .
több mint 1 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 514
Nagyon vegyes megint a kép , mert 2 tuti Po csapat otthonában voltunk simán meccsben , mindkétszer elsődlegesen egy labda vesztésen ment el a meccs , mert ha nincs Aaron Jones tegnapi faszsága - hát megnéztem volna .., és mégis elúszóban a szezon , az ember persze még nem akarja elengedni ..de itt jön a következő csavar ha valahogy bejutnánk maradna MM ? Hát azt nem akarhatjuk , Sb esély nincs , van egy csomo pick , komoly lejáró nincs ( Cobb ,Mettyúz kuka ) szóval ha az eszemre hallgatok menjen csak a levesbe a szezon , csak végre húzzon MM.

Pettine viszont maradjon D oldalon valami elindult , egyáltalán nem reménytelen a dolog , sőt ebben bőven látok potenciált még.
Én Gute-ban is bízom az idei draft elég jól alakul ,a 2 cb ,Burks , Mvs ,St Brown mind mind alapemberek lehetnek a jövöben .
Ez egy átmeneti szezon lehet ami alatt Gute kisöpri amit akar , és jövöre már teljesen az ő csapata lehet , ha így lesz és végre kurvára Winnowra kapcsolunk Aaron utolsó 4-5 szezonjára, akkor egye fene menjen a levesbe ez a szezon.

Szerkesztette: nando89
6 hónapja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 514
Na a Dallas-nak se sokszor drukkoltam még...
Tactful Cactus
Én majd inkább a chargersnek fogok , h pont annyira csapják meg a vikingeket ahogy minket
2 hónapja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 514
Szóval, ha jól értem ott tartunk, hogy miután a 2017-es Bengals elleni meccs kapcsán feketeöves szájról olvasók megállapították, hogy Rodgers kritizálta az edzőket (stupid fucking call) ezért a vezetőség a következő szezon előtt rekord összegű szerződést adott neki kulcscsonttörésből visszatérve, hogy jól megleckéztessék. Ezután volt pofája két szezon alatt 6 INT-et dobni így most ugyanaz a pali akitől a nagy szerződést kapta már készül megszabadulni tőle még akár egy csomó dead money árán is. Na sebaj, majd ebből tanul.
Peszinter Ferenc
Remélem lesz szezon és rendes időben is indul majd , mert ha nem jaj nekünk ...
ha további hónapokig mehet itt a konteo gyártás ..

Rohadtúl nem tetszik nekem sem az ide draft...de akkor is azt mondom h majd a pályán nyújtott teljesítmény alapján , és a szezon lefutása alapján lehet eldönteni hova is tartunk, mi jött be és mi volt oltári baromság.
8 hónapja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 514
Elnézéseteket kérjük, hogy minden évben ilyen savanyú arccal kell beírnotok a wint.

Természetesen megalapozatlan, hogy a csapatotokat segítenék a bírók.

Mi szokás szerint beírjuk az erkölcsi wint a megfelelő rovatba.
MacPhisto
Minden évben ? 2016 ban nyertünk ellenetek utoljára .
Azért na..ez ma gáz volt..amit írsz az tényszerűen nem igaz .
Amúgy meg nekünk ehhez semmi közünk 10 ezer kmről nézzük a tv-t mint te.
több mint 2 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 514
Akkor ez is eljött Packers nélküli Po 2008 óta először..
Azt gondolom most kell húzni egy vonalat, és tényleg winnow-ba kapcsolni.
1-2 dolog h szerintem mi kéne ehhez.
Az hiú ábránd szerintem h MM állása veszélyben volna.. Így egyenlőre magam részéről megelégszem azzal h Capers megy , ez szerintem nem lehet kérdés..ebben nagyon bízom.
TT érdemei elismerése mellett nagyon remélem h nyugdíjazza magát, a draftjaink bőven nem olyanok már mint annak idején , és itt van két név is Hayward ,Hyde , két név akik részt vesznek a probowlon..és egyik sem kapott különösebben durva lovét, különösen Hayward fájdalmas...,ezek mellet buktunk két AllPro Guard-ot is, nálam véget érne a TT éra.
A lejáró szerződések közül , Linsley megtartása nagyon fontos, nem elit de korrekt Center , a másik Adams nem lehet kérdés a megtartása már rég ő a csapat no1 elkapója , Jordy sebbesége megkopott , Cobb utóbbi 2 szezonja nagyon gyenge, szóval szerződést Adamsnek.
A piacról én egy leader cb-t hoznék aki mellett Randall-KIng bőven jól fog mutatni, elég az első körös Cb draftokból, vezér kell oda. Ezenfelül egy Te jöhetne még.
Draft első körében mindenképp a Passrush szekciónkat erősíteném , sok év után először első húszban lesz picked, az elején sok csapat megy majd irányítóra , lesz sanszod Impact playert hoznod.

Ha ezek nagy része összejön , egy egészséges Aaronnal én azt gondolom rendben leszünk és visszatérhetünk a po-ba.

A legfontosabb #FiredCapers

Szerkesztette: nando89
5 hónapja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 514
Totális nyugalomban fogok holnap este leülni a tv elé, bontok közben 3-4 sört ,aztán lesz ami lesz , sokkal többet kaptam mint amit én idénre vártam , lett Po győzelem is, nálam tele(sz) a pohár 😊
6 hónapja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 514
Majdnem így lett
Ez a packers a győzelem ellenére meggyőződésem hogy talán még a tavalyinál is gyengébb, a következő meccseik ezt be is fogják bizonyítani.
davemayer
Ez is
 youtu.be/ApFgoGt5v_E
Peszinter Ferenc
ezek szerint te el voltál ájulva a mutatott játéktól, gratulálok...

az itteni fórumozók értelmesebb fele nem véletlenül jegyzi meg a 13-3 ellenére hogy vannak bizonyos kétségei a csapat PO-esélyeit illetően. Aki látta a Lions meccs első kb 40 percét tudja miért...
Az egyetlen dolog továbbra is amiben talán bízhattok az Rodgers zsenialitása, de látva ezt a szezont nekem meggyőződésem hogy pont ezt akarja benne "letörni" fiatal barátunk, ami érthetetlen számomra.
Ha ez így marad és nem "robbant" playbookot LaFleur akkor akármelyik védelemmel kerültök szembe nem lesz nekik megoldhatatlan limitálni Jonest meg levédekezni Adamst szvsz.
davemayer
Maradjunk abban h egy jogos kis fricska volt ez az idézet , mert az első forduló után nem teszünk ilyen kijelntéseket főleg egy hazai zacskó útán nem.
Senki nincs elájulva a játék minőségétől , de bőven jobb a csapat mint tavalyi az viszont tény . Két vesztes szezon után viszont sztm érthető h azért akármennyire is akadozik az O nem mindenki készül a szilveszteri öngyilokra még 😀...Mentünk a csoportban egy 6-0át, Lembeaun egy 7-1et.A védelem szépen alakul , tavaszra megvan minden Pick és lesz 40 millank is kb költeni (Graham kibaszása után ) .Szal ha big picture-t nézem rendben vagyunk .

A másik meg amit Lions topicban írtal nálunk aztán nincs tulzott hype sőt ...mindenki tudja h ez csapat még nincs kész ,de azért egy 13-3 után az is tulzás h azt kell hallgatni h ez egy retek csapat...egy olyan csoportból ahol mentünk egy all-int. Csoport második helyezetjét aki mellesleg po résztvevő úgy vertük hazai pályán h önerőből pontot nem rakott volna fel.Szóval ez a csapat sztm 6-12 közt van valahol , Saints-49ers-Ravens-Kansas mindenképp egy polcal feljebb van de sztm egy Hjuston vagy egy egészséges Phily is . Tavasszal Aaron kap fegyvereket ebben biztos vagyok meglátjuk jövöre milyen lesz az O.

Szerkesztette: nando89
8 hónapja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 514
Alapvetően lehetne írni sok pozitív dolgot is
-Ar egyre jobb formában
-Mlf is elég jol keverget már
-Az O fal is szépen dolgozott ma
-2 Smiths
-a védelem a 2 nagy játék után szépen összekapta magát , csak Prater gyártotta a pontokat.
-Ennyire szedett vedett elkapó brigáddal is tudtunk haladni.

Csak szart nem ér az egész , mert ez a két benézett zászló Flowersen eldöntötte ..
Sajnálom jó meccs volt , de most sokkal keserűbb a szám íze mintha mi kaptunk volna ki egy 1 ponttal .
9 hónapja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 514
Szeretnék megemlékezni Bulaga-ról, mert nagyon megérdemli. 0 engedett sack eddig ettől a listától:
-Mack
-Hunter
-Miller
-Graham
-Lawrence.
salsa99
Be akartam tenni én is. Borzasztó milyen jól tolja idén. Az a durva, hogy ütést se engedett csak 7 nyomást. Mellette Bakh pont most nem olyan mint az elmúlt 2 évben, de még így is top5.
Amíg egészséges ez az OT duo simán lehet elit kettősról beszélni.
Csak persze Bulaga az elmúlt 8 szezonból talán ha kettőt végig tudott játszani.
alatriste
Ez mind szép és jó csak azokat a fránya holdingokat fújnák be néha a bírók... Viccet félre téve elég jól tolja idén sajnos. Elnézve a Raiders elleni játékunkat azt hiszem kijelenthető hogy ti vagytok a favoritok a csoportra...
Tomcsik
Dicséretnek álcázott szolid bírózás ? 😀 Ennyi még belefér 😊

Amúgy meg a Lionst senki nem veszi számításba ? Láttam idén majdnem minden meccsüket , szerintem számolni kell velük is..tartok is a hétfői meccstől .

Szerkesztette: nando89