NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
10
7
2:15, ARENA4
Thanksgiving tripla
1 feliratkozó
6 napja
Na, csak szorossá tesszük!?Már késő van kint, hamar véget fog érni
SirPub
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
6 napja
Ott már nem leszünk benne a játékban 😀Megnyugodtam hogy nem fizettem be az amerikai útra az 5 meccsre, most fejjel beugranék az óceánba vagy 200 kilóval magamhoz kötvePittsburghi utolsó meccsre tartalékolsz!😃
KeyG
Utley
We are just the Ravens!
6 napja
Ma is okosabb lettem. Fogalmam nem volt róla, hogy Sydney Brown meg Chase Brown ikrek
6 napja
Megnyugodtam hogy nem fizettem be az amerikai útra az 5 meccsre, most fejjel beugranék az óceánba vagy 200 kilóval magamhoz kötvePittsburghi utolsó meccsre tartalékolsz!😃
KeyG
6 napja
Adjatok már egy TD-t az 1-nek tudjon egyet flexelni
We are just the Ravens!
6 napja
Megnyugodtam hogy nem fizettem be az amerikai útra az 5 meccsre, most fejjel beugranék az óceánba vagy 200 kilóval magamhoz kötve
We are just the Ravens!
6 napja
Most már nem kéne elveszíteni.
6 napja
JH takarodj
We are just the Ravens!
6 napja
Lamar nem tunik magabiztosnak. Tuti egeszseges?
6 napja
Hát, szerintem most már vége ennek.
6 napja
Bravo Lamar…
6 napja
Szerintem meg volt a hosszunál az elkapás. Lépett kettőt.nem birtokolta. Benn volt a labda meg a keze között Hill keze, ahogy én láttam
ikuvihar
6 napja
Szerintem meg volt a hosszunál az elkapás. Lépett kettőt.
6 napja
Jövő héten meg Burrow vs Allen meccs. Annak BUffaloban nem örülnek, nem szeretik azt a párosítást.
6 napja
Jó hogy megemlítették a Tomlin interferencet, el is felejtettem, hogy az megtörtént 😀
6 napja
Amilyen hülye egy lábbal is vállalta volna 😃Vállalta a játékot, szóval gondolom annyit tud mozogni.Persze, de azért csak kell minden passz közben mozogni.Azért az se rossz, hogy kíméljük Joe-t így a sérülés után. 42 passzkísérlet 3 negyed alatt…annyira azért nem bántották, viszonylag jól védik. 1 sack volt a meccs elején, azon kívül hurry se sok van.
SirPub
shagi0206
SirPub
shagi0206
Ezt még anyám is két cekkerrel...
6 napja
Vállalta a játékot, szóval gondolom annyit tud mozogni.Persze, de azért csak kell minden passz közben mozogni.Azért az se rossz, hogy kíméljük Joe-t így a sérülés után. 42 passzkísérlet 3 negyed alatt…annyira azért nem bántották, viszonylag jól védik. 1 sack volt a meccs elején, azon kívül hurry se sok van.
SirPub
shagi0206
SirPub
6 napja
A D megteszi, amit lehet! 💪hát maradjunk annyiban, hogy meghazudtolja magát. Azért vannak ma is rövidzárlatok bőséggel. Szerencséjük, hogy a Ravens O is elég impotens.
SirPub
6 napja
Remélem azért Chase kap egy TD-t, ha nem hatalmas átkot szórok az amúgy is átkozott Bengals franchisera 😀
We are just the Ravens!
6 napja
Persze, de azért csak kell minden passz közben mozogni.Azért az se rossz, hogy kíméljük Joe-t így a sérülés után. 42 passzkísérlet 3 negyed alatt…annyira azért nem bántották, viszonylag jól védik. 1 sack volt a meccs elején, azon kívül hurry se sok van.
SirPub
shagi0206
6 napja
Flowers idén jó szar. Elvileg ő lenne az 1. számú elkapó, egyetlen TD-je van idén, az is az 1. héten, és yardokban sem lubickol, egy gyenge 2. számú szint.
6 napja
Azért az se rossz, hogy kíméljük Joe-t így a sérülés után. 42 passzkísérlet 3 negyed alatt…annyira azért nem bántották, viszonylag jól védik. 1 sack volt a meccs elején, azon kívül hurry se sok van.
SirPub
6 napja
Azért az se rossz, hogy kíméljük Joe-t így a sérülés után. 42 passzkísérlet 3 negyed alatt…