Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Volt egy kis időm összedobtam egy kis kívánság listát (szubjektív vélemény):Bébé elemzése tükrében én érzek némi önigazolást 😊
1. kör Jarvis Jones, 3-4 DE, Georgia
2. kör DJ Fulker, OT, Alabama
3. kör Kasheem Greene, OLB, Rutgers
4. kör Leon McFadden, CB, San Diego State
5. kör Tavarres King, WR, Georgia/Aaron Murray, QB, Georgia
6. kör Zach Line, FB, Southern Methodist
7. kör Jordan Kovacs S, Michigan
Jöhet a savazása a kis listámnak, nem veszem zokon a kritikát 😊BlitzHawk
több mint 13 éve
Philadelfiúk! Nem tudom, hogy volt e már róla szó. Visszaolvasni szinte lehetettlen telóról az új formátumnak köszönhetően úgyhogy megkérdezném mit várhatunk Jim Washburn-től.Defensive assistant vagy mi lesz nálunk.
több mint 13 éve
BYU DE Ziggy Ansah: 2012-ben 4,5 sack, 13 TFL, májusban már 24 éves leszGhana-ben született, focizni csak 2010-ben kezdett el, 100-at 10,91 alatt futja (futotta pár éve), 200-at 21,89. A 2012-es szezon előtt a mock-draftokon fel se merült a neve, most pedig már késői első körösnek, korai második körösnek tartják.
Youtube-on elég sok vidi fent van róla, ha esetleg vki jobban kíváncsi rá.
LSU DE Lavar Edwards: 2012-ben 26 tackle, 4,5 sack, 7 TFL, 1 inti, 3 QB hurries
Jelenleg 4. körös prospect.
Southeast Louisiana CB Robert Alford: Elmúlt 2 évben összesen 9 inti, ebben a szezonban 5 TFL, 12 elütött labda és 4 inti, 2003 óta Ő lehet az első Southeast Louisiana játékos, aki elkel a drafton. Jelenleg 3. körre teszik.
Florida State Seminoles QB EJ Manuel: 2012-ben 3400 passzolt yards, 68%-os pontosság, 23 TD, 10 inti és mindössze 2x kaptak ki. Orange Bowl-t is megnyerték. 3. körös jelenleg, de vkinél Top5 QB. Nem igazán tud folyamatosan jó teljesítményt nyújtani.
Yutube-on Ő is elérhető.
Senior Bowl-ról pár dolog, csak, hogy ismerkedjünk a nevekkel:
- Akik jó teljesítményt nyújtottak első nap: WR Terrance Williams of Baylor, CB Leon McFadden of San Diego St., and CB Robert Alford of SE Louisiana. Azonban a puntokat elég nehezen kapta el Alford.
- WR Terrenace Williams vs CB Robert Alford csata elég jó. Leon McFadden mellett tegnap elkapást sem csináltak és e mellé még csinált egy nagyon szép egykezes intit is.
- A safety-k nem igazán tündököltek ma. A Bama safety-nek, Robert Lester-nek különösen rossz napja volt. A TE-k rendre megverték. Azonban Jonathan Cyprien-ról elég jókat lehetett olvasni. (késői körös játékos)
- QB-k: EJ Manuel, Tyler Wilson és Landry Jones. Wilson karja gyengének tűnik, Manuel továbbra is inkonzisztens. Van amikor nagyon szépen bedobja szűk helyre máskor pedig 5 yarddal elnézi az elkapót, de a tehetség látszik, hogy ott van.
- Ezekiel "Ziggy" Ansah-nak volt egy szép leütött labdája a LOS-on. Nagyon atletikus játékos és az erő is megvan benne. Főleg a kontaktos drilleken mozgott jól.
- A South team-nak van pár elég jó támadófal játékosa, (5en Top70es játékosok) közülük is Lane Johnson OT mozgott a legjobban. LT-ben és RT-ben is kipróbálták. Oday Aboushi-nak pass-protection-ben rossz napja volt. Főleg LT-ként. De a fal jobb oldalán már jobban mozgott. Dallas Thomas-t is kipróbálták LT-ben (senior-ként OG volt, de előtte LT) és nem volt rossz, bár különösen jól sem.
- John Jenkins (Georgia, 3-4-es NT, a végén még Grantham hozná magával) is jól mozgott önmagához képest ( 6-4, 359). A DT Everett Dawkins-nek rossz napja volt. Malliciah Goodman-től (Clemson DE) is többet vártak. A méretek megvannak (6-4, 272), de az erő hiányzott, ellenben Lavar Edwards-nál ez nagyon is megvolt. A DT-k közül még Datone Jones és Alex Okafor zárt jó napot.
- A WR, Ryan Swope-nak (Texas A&M, 6-0, 204) volt 2 csúnya passza. Ő slotWR-ként is szóba jöhet a profiknál. (3. körös) A Marshall WR, Aaron Dobson-nak (6-2, 206) jó napja volt, csakúgy mint az oregoni elkapónak Markus Wheaton-nak. (6-0, 182). Mindketten kb. 3 körös játékosok. Azonban Aaron Mellette (6-4, 220) elég rossz napot fogott ki.
- A North QB-k (Ryan Nassib, Mike Glennon és Zac Dysert) is fent és lent voltak egész nap.
- Az LB-k közül cover-ben Khaseeme Greene-nek (6-1, 230) ment elég jól. Bár ez nem meglepő, mivel Ő safety volt korábban. De John Simon (6-2, 263) és Trevardo Williams (6-2, 233) eléggé szenvedtek ebben a drill-ben. Ők inkább a pass-rush-ukról ismertek.
John Simon 2011-ben 7 sack és 16 TFL, 2012-ben: 9 sack, 14,5 TFL. (2. kör vége, 3. kör eleje)
Trevardo Williams 2011-ben 12,5 sack, 15 TFL 2012-ben: 11,5 sack, 13,5 TFL (3-4. kör)
több mint 13 éve
Akivel találkozott a csapat Senior Bowl-on:DE Ziggy Ansah (6-6, 270)
DE Lavar Edwards (6-5, 264)
CB Robert Alford (5-10, 186)
QB EJ Manuel (6-4, 237)
több mint 13 éve
Most kapcsolok, hogy még mindig él, hogy az a csapat nyerheti már sorozatban negyedszer! a SB-t amelyikkel először játszunk itthon, igaz most nem nyertek ellenünk sőt lehet megvertük a bajnokot 😀 bár nagyon kiívánom ez most megszakadjon, de ha a Ravens nyer szerintem a menetrend sorsolásakor áruljuk már az itthoni kezdő meccsünket néhány draftcetliért vagy játékosért 😛 😀 Igaz szvsz ez most a Chiefsnek járna, azt talán nem is bánnánk ha már így mi nem nyerhetünk 😀
több mint 13 éve
Hearing that 49ers DB coach Ed Donatell has surfaced as a potential DC for #Eagles. Obviously, can't happen until after Super Bowl.
több mint 13 éve
Castillo bekerült a Ravens stábjába. Vmi futás formációkért fog felelni. Nah a végén még idén gyűrűt fog nyerni Juan. Szezon előtt simán aláírtam volna. 😀
több mint 13 éve
Mark Whipple nevét lehet hallani QB edzőnek. Remélem csak pletyka. Annyira nem végzett jó munkát mostanság.Miért érzem úgy, hogy Shurmur embere? 😀
A Brownsnál van hasonló pozícióban, 2007-2008ban már volt nálunk támadó asszisztens.
en.wikipedia.org/wiki/Mark_WhippleShawn84
több mint 13 éve
Mark Whipple nevét lehet hallani QB edzőnek. Remélem csak pletyka. Annyira nem végzett jó munkát mostanság. A Brownsnál van hasonló pozícióban, 2007-2008ban már volt nálunk támadó asszisztens.
en.wikipedia.org/wiki/Mark_Whipple
több mint 13 éve
Fly Eagles @FlyEaglesNationŐt sem bánom annyira.
Alabama's defensive coordinator Kirby Smart announced he will stay at Alabama.
Vagyis mostantól Todd Grantham a Nr. 1 esélyes. Bár legutóbb Chip is ezt mondta mikor hazarepült Arizonából. Most meg Sabannal smúzol a Senior Bowl edzésen 😀Shawn84
Nagyon tehetséges játékosok is kerülnek oda alapból, plusz sokan mondják, hogy az inkább Saban védelme, mint az övé.
Olyat is olvastam, hogy Chip most az NFL-ben fogja keresni a DC-ket, de nagy eséllyel úgy is Grantham lesz.
több mint 13 éve
Fly Eagles @FlyEaglesNationAlabama's defensive coordinator Kirby Smart announced he will stay at Alabama.
Vagyis mostantól Todd Grantham a Nr. 1 esélyes. Bár legutóbb Chip is ezt mondta mikor hazarepült Arizonából. Most meg Sabannal smúzol a Senior Bowl edzésen 😀
több mint 13 éve
Na ki van ott a Senior Bowlon? Hát az új DL edző.Jerry Azzino
Ja és persze a Boss
több mint 13 éve
Sum up: Pat Shurmur, Jerry Azzinaro, Bill McGovern, Rick Minter, and Bob Bicknell have all been unofficially hired so far & a few GAs.
több mint 13 éve
mondom énbruceJanekDeuce 😀Shawn84
pofás lett az új fórum
több mint 13 éve
Jerry Azzinaro - DL-coach:Ha esetleg vki még nem látta volna a videót:
www.youtube.com/watch?v=zqTdeGKfMBw
www.oregongridiron.com/coaches/azzinaro.html
www.goducks.com/ViewArticle.dbml?DB_OEM_ID=500&ATCLID=3679796
Több, mint 30 éves edzői tapasztalata van. Volt Ő már HC, DC, RB-coach, DL-coach. Mivel a Duke-nak 3 évig volt a DC-je, lehet, hogy Höri is tud róla mondani vmi jó kis infót. 😀
Amúgy barna öves judos a tag.
Bob Bicknell - WR-coach:
43 éves, 20 éves edzői múlt, Európában volt Ő OL-coach, DL-coach, OC.
2007-ben került Kansasbe támadófal-edzőnek. NFL-ben volt már OL, TE és WR edző.
Vmit csak kihoz majd a srácokból.
Bill McGovern - LB-coach:
49 éves, 2000 óta LB-coach a Boston egyetemen, 2009 óta pedig DC is.
LB-k, akiket kinevelt: Luke Kuechly, Mark Herzlich, Robert Francois, Jo-Lonn Dunbar
Valamint azt mondják, hogy Rick Minter-t (Kentucky DC) is megszereztük LB-coach-nak:
Ez alapján ez nem túl jó hír a számunkra
bleedingbrotherlylove.com/my-blog/2013/01/former-college-coach-rick-minter-to-be-on-eagles-staff.html
több mint 13 éve
Volt egy kis időm összedobtam egy kis kívánság listát (szubjektív vélemény):Első két kör csere. Ha Murray 5. körig húzza akkor lemegyek hídba. Zach Line nem igazán tudom miért kellene. Ő egy erőfutó. max Deny bírná mert SMU-ról jön. Jordan Kovács meg szerintem korábban el fog menni. Green és McFadden meg feldolgozás alatt. Részemről 😀
1. kör Jarvis Jones, 3-4 DE, Georgia
Jöhet a savazása a kis listámnak, nem veszem zokon a kritikát 😊BlitzHawk
több mint 13 éve
Egy Fluker / Dunlap tackle páros nem mutatna rosszul 😀
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Volt egy kis időm összedobtam egy kis kívánság listát (szubjektív vélemény):1. kör Jarvis Jones, 3-4 DE, Georgia
Jöhet a savazása a kis listámnak, nem veszem zokon a kritikát 😊
több mint 13 éve
A stábba bekerült James Harris is. Ő is Chip embere:www.oregonlive.com/ducks/index.ssf/2011/09/oregons_james_harris_the_most.html
Nagy fogás (lehet) a srác. Ő volt a játékosok "mindenese", akivel bármiről tudtak beszélgetni.
több mint 13 éve
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem azért hagyni lehetne annyi szabadságot a leendő Dc-nek, hogy beleszóljon a pozíciós edzők kiválasztásába.
több mint 13 éve
Felpörögtek a dogok. Majdnem minden napra van valami új infó.ahhated williams nem a RB coach?zsojtivoltShawn84
akkor csak kicsit maradtam le, kössz!zsojti
több mint 13 éve
ahhated williams nem a RB coach?zsojtivoltShawn84
akkor csak kicsit maradtam le, kössz!
több mint 13 éve
ted williams nem a RB coach?