Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Mi a probléma? vagy csak az újságírók keverik azt a bizonyost?több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Abszolút nem, de már várom h elkezdjék fújni a Vick-pletykákat. 😛Úgy néz ki Marty Mornhinweg lesz az új OC-nk. 😊Bekinem olyan rossz az nektek szerintem.
Janek
több mint 13 éve
Úgy néz ki Marty Mornhinweg lesz az új OC-nk. 😊Bekinem olyan rossz az nektek szerintem.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Úgy néz ki Marty Mornhinweg lesz az új OC-nk. 😊
több mint 13 éve
😀 Ettől még nem fogom megutálni az amerikai focit 😉Petikievak01Egy enterrel több van az aláírásodban, mint kellene. 😉
több mint 13 éve
😀 Ettől még nem fogom megutálni az amerikai focit 😉
több mint 13 éve
olyan nincs még egy(szerencsére)Amíg nemm váltasz Petike stylebe, addig nincs gond szerintem senkinél 😀EazzyEzzel nem felejtem el a Seahawkst de szeretnék itt örömködni vagy épp (ne adj isten) elégedetlenkedni az Eagles drukkerekkel 😀BlitzHawkAvatar szinten is felvállalom, hogy Eagles drukker vagyok 😀 Amúgy én DC-nek az FSU DC-t Pruitt-ot várom 😊BlitzHawkÁruló! 😊Medvepapa
több mint 13 éve
Amíg nemm váltasz Petike stylebe, addig nincs gond szerintem senkinél 😀Ezzel nem felejtem el a Seahawkst de szeretnék itt örömködni vagy épp (ne adj isten) elégedetlenkedni az Eagles drukkerekkel 😀BlitzHawkAvatar szinten is felvállalom, hogy Eagles drukker vagyok 😀 Amúgy én DC-nek az FSU DC-t Pruitt-ot várom 😊BlitzHawkÁruló! 😊Medvepapa
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Ezzel nem felejtem el a Seahawkst de szeretnék itt örömködni vagy épp (ne adj isten) elégedetlenkedni az Eagles drukkerekkel 😀Avatar szinten is felvállalom, hogy Eagles drukker vagyok 😀 Amúgy én DC-nek az FSU DC-t Pruitt-ot várom 😊BlitzHawkÁruló! 😊Medvepapa
több mint 13 éve
Avatar szinten is felvállalom, hogy Eagles drukker vagyok 😀 Amúgy én DC-nek az FSU DC-t Pruitt-ot várom 😊BlitzHawkDe hát most igazolt oda.
több mint 13 éve
Avatar szinten is felvállalom, hogy Eagles drukker vagyok 😀 Amúgy én DC-nek az FSU DC-t Pruitt-ot várom 😊BlitzHawkÁruló! 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Avatar szinten is felvállalom, hogy Eagles drukker vagyok 😀 Amúgy én DC-nek az FSU DC-t Pruitt-ot várom 😊
több mint 13 éve
igazad van 😊 én vissza cserére gondoltam 😊hmm, most hogy újra olvastam, lehetett így is érteni 😊zsojtia horton bowles csere pedig nem lenne rosszHát nemtom kell-e nektek egy szezononként 4 meccses Qb 😊silent7939
a kinti honlap a bleedinggreennation.com a kolb DRC cserét is megemlítette ezzel kapcsolatban 😊
zsojti
több mint 13 éve
Ezt jó tudni. Köszi.Így ha végiggondolom hogy melyik poszt az ahová tényleg nagyon nagyon jó edzőt kell mindenképpen hozni, akkor a DB magasan az első nálam. És ha mondjuk az egyetemi edzőket nézem akkor a Bamában barmi jó munkát végzerr Jeremy Pruitt pl jöhetne.Shawn84Pruitt már a Florida State DC-je.vassadi
több mint 13 éve
Így ha végiggondolom hogy melyik poszt az ahová tényleg nagyon nagyon jó edzőt kell mindenképpen hozni, akkor a DB magasan az első nálam. És ha mondjuk az egyetemi edzőket nézem akkor a Bamában barmi jó munkát végzerr Jeremy Pruitt pl jöhetne.Shawn84Pruitt már a Florida State DC-je.
több mint 13 éve
hmm, most hogy újra olvastam, lehetett így is érteni 😊a horton bowles csere pedig nem lenne rosszHát nemtom kell-e nektek egy szezononként 4 meccses Qb 😊silent7939
a kinti honlap a bleedinggreennation.com a kolb DRC cserét is megemlítette ezzel kapcsolatban 😊
zsojti
több mint 13 éve
Köszönjük elég volt belőle.a horton bowles csere pedig nem lenne rosszHát nemtom kell-e nektek egy szezononként 4 meccses Qb 😊silent7939
zsojti
több mint 13 éve
a horton bowles csere pedig nem lenne rosszHát nemtom kell-e nektek egy szezononként 4 meccses Qb 😊
zsojti
több mint 13 éve
a horton bowles csere pedig nem lenne rossza kinti honlap a bleedinggreennation.com a kolb DRC cserét is megemlítette ezzel kapcsolatban 😊
több mint 13 éve
Újabb pletyka van DC személyére is. Ray Horton a Cards DC, aki végül nem lett HC Arizonában. Ő is 3-4-es edző. Ez egyre inkább tényleg kezd komollyá válni. Annyira nem örvendek neki, de ha akarnak mindenképp váltani akkor most van a legmegfelelőbb alkalom rá. Így viszont azt hiszem 1-2 kedvencünktől is lehet meg fogunk válni.Shawn84Most úgy néz ki, hogy Horton Clevelandbe tart.
1994 óta van az NFL-ben plusz Ő maga is 10 évet játszott az NFL-ben.
Többek között 10 évet volt Dick LeBeau alatt, ami lehet, hogy rosszul hangzik, de nem olyan rossz az.
Utóbbi 2 évben a Cards DC-je volt és eléggé pozitív a vélemény róla.
A negatívum, hogy nagy eséllyel rövidtávú megoldás lenne, mivel Ő eléggé HC akar lenni. Nem hiszem, hogy 2 évnél tovább maradna nálunk.
több mint 13 éve
Egy kevésbé levédekezhető, sok passzos, 2-3 futóval dolgozó, screen passzokat használó, sok elkapót használó. Trükkös játékokkal. Mélységi passzok. Akár 2 TE-es felállások. Kb mindent bele. Komolyabban nem mennék bele mert még nem gondoltam át annyira. Felesleges is lenne.Carmichael jó név nagyon. Én ha elképzelem hogy Chip milyen offenset akar csinálni, egy a Saintséhez hasonló jut eszembe.Shawn84Micsoda?jjncaa
több mint 13 éve
Carmichael jó név nagyon. Én ha elképzelem hogy Chip milyen offenset akar csinálni, egy a Saintséhez hasonló jut eszembe.Shawn84Micsoda?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Így ha végiggondolom hogy melyik poszt az ahová tényleg nagyon nagyon jó edzőt kell mindenképpen hozni, akkor a DB magasan az első nálam. És ha mondjuk az egyetemi edzőket nézem akkor a Bamában barmi jó munkát végzerr Jeremy Pruitt pl jöhetne. Brian Dawkins jöhetne asszisztensnek. De a Georgiánál is jó munkát végez a szép nevű Scott Lakatos.
több mint 13 éve
Carmichael jó név nagyon. Én ha elképzelem hogy Chip milyen offenset akar csinálni, egy a Saintséhez hasonló jut eszembe. Kicsit több futással és trükkös játékkal. Nekem szimpatikus az elképzelés. Újabb pletyka van DC személyére is. Ray Horton a Cards DC, aki végül nem lett HC Arizonában. Ő is 3-4-es edző. Ez egyre inkább tényleg kezd komollyá válni. Annyira nem örvendek neki, de ha akarnak mindenképp váltani akkor most van a legmegfelelőbb alkalom rá. Így viszont azt hiszem 1-2 kedvencünktől is lehet meg fogunk válni.