korodiati

Philadelphia Eagles

korodiati
Lakhely
Szeged
Utoljára láttuk
5 napja
Regisztrált
több mint 11 éve
Fórum hozzászólások
657


Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 1 éve
korodiati Philadelphia Eagles 657 — drkorodiattila@gmail.com
Sanders smafu?
D-Jax 😕
Gec egy játékos ha maradt ebben a keretben aki a kedvenc Cox. Aztán viszlát. Sehun senki.
Eazzy
D-Jax 😕
Gec egy játékos ha maradt ebben a keretben aki a kedvenc Cox. Aztán viszlát. Sehun senki.
Eazzy
D-Jax 😕
Gec egy játékos ha maradt ebben a keretben aki a kedvenc Cox. Aztán viszlát. Sehun senki.
Eazzy
?
Janek
Pont ő jutott eszembe nekem is 😛 De én kedvelem Grahamet, vagy Elliotot is (minden hibájával együtt). Brooksról nem is beszélve vagy Goedertről. Remélem Sanders tovább fejlōdik, Barnett is megtalàlja magát az új rendszerben, még ha nem is lesz már belőle R. White, illetve Dillardnak is sikerül valami jót alkotni. Reagor is igazolja miért draftoltuk olyan korán.
Szóval van még esély egy szerethető csapatra. 😉
dande
A legutóbbi "szerethető csapat" az Egervári-féle magyar válogatott volt. 😊😊
Nem lett szép vége.
több mint 1 éve
korodiati Philadelphia Eagles 657 — drkorodiattila@gmail.com
 www.nbcsports.com/philadelphia/eagles/recap-how-eagles-have-used-10-different-ol-combinations-year
10. OL kombináció a 11 meccsen, 33 éve nem volt ilyen az NFL-ben.
Van még kérdés miért vagyunk szarok?
több mint 1 éve
korodiati Philadelphia Eagles 657 — drkorodiattila@gmail.com
már ott tartok, hogy egyszerűen fájdalmat okoz az offense-t nézni.
Nagyon minimális focitudásommal nem tudom felfogni, ha Sanders jó futó de pocsék elkapó, miért a passzokat erőltetjük? Ha Wentz | idén | ilyen szar, miért nem tudják kisegíteni egy normális gameplannel? Ha zseben kívül jól mozog, miért akarják mindig bent tartani? Ezért döntöttek úgy, hogy az OC felesleges?
hden
A pláne, hogy Sanders nemcsak jó futó hanem elkapó is.... Csak rá is ráragadt az idegbaj... Még így is... Őt sem használjuk jól.

A bosszantó, hogy kicsit több odafigyeléssel ez is nyerhető lett volna, de persze megint elbromkodtunk majd 1 félidőt...

Mindegy, irány a draft amit szintén nem jól használunk majd ki 😛
dande
Szerintem Howie is csomagolhatna szépen, elég ha csak ennyit írok:
JJAW - DK
Reagor - Justin Jefferson.

Ráadásul a CAP helyzetünk is borzalmas.
Wentzet max elcserélni tudnánk, ezért (is) adnék neki egy esélyt. Hátha végre olyan ember hívja a playeket, aki nem teljesen homály.
Illene megnézni mit tud Hurts, hátha sikerül megelőzni a Cowboyst | a draftsorrenben | ! 😊
hden
Én annyiban árnyalnám ezt a képet, hogy nem tudhatod jelen edzői stábunk mit hoz ki az újoncokból. Mindig azt szoktam mondani, hogy megnéztem volna Tom Bradyt Jeff Fischer kezei között, szerintem nem lett volna kecske | (hiába 4 lába van asztal de nem szék 😀 ) |

És talán ez a legfájóbb számomra, hogy O oldalon D-JAX (2008) //a régi D-JAX-re gondolok// és Shady (2009) óta nem is tudok olyan játékost akit mi draftoltunk és az ellenfél azt mondja "jaj csak ússzuk meg valahogy, hogy ez szétszopasson minket". 2017-es formája alapján azt mondom Wentz lehetett volna ilyen. Kelce egy kincs, de egy falember nem váltja meg a világot, Ertz sem az akitől az ellenfelek lába megremeg a 6-8 yardos elkapásaival és sorolhatnám.

Szerintem sok játékosunkban ott rejlik, csak szarul használjuk szarul képezzük őket.

Én Rosemant nem küldeném el. Ritka mód intelligens pali és ha valaki, akkor ő le tudja vonni a következtetést és kijavítani a hibáit.

Pederson viszont zsinórban 3 éven át csalódást okozott hiába a playoffok (és még idén is bejuthatunk). Egyszerűen messziről látszik, hogy vesztes csapat vagyunk és évről évre reménytelenebb...2004 óta nézem ezt a sportot, voltak szar időszakok de most hétfő este gondoltam azt először, hogy semmi esélyünk egy meccset megnyerni (tehát 100%-ban biztos voltam benne). Ilyen reménytelenséget én még nem éreztem a csapattal kapcsolatban.
picksix
Ezek azért túlzások srácok... Jó magyar szurkolói mentalitás. Mindenki egy szar és mindenki menjen. Én is 2004-ben kezdtem el nézni a Philly-t. Ennél 100x nagyobb és megalázóbb vereségeink voltak és voltunk ennél sokkal reménytelenebbek. Sztem most szimplán szarok vagyunk. Ennyi. Azért ne toljuk már túl.
több mint 1 éve
korodiati Philadelphia Eagles 657 — drkorodiattila@gmail.com
Mikor küldik már el a picsába ezt a túlhypeolt és túlfizetett Wentzet? Egy nagy rakás szerencsétlenség. Ez a Giants egy nagy nulla, bődületesen rossz csapat.....és ezektől kikapni. Hihetetlen.
Riverske
Ja Wentz vesztette el nyilván. Te is régi motoros lehetsz . 😀
Greengo
Minden második passza nem emberhez ment. Nem kell hozzá nagy szakértelem, hogy megállapítható legyen, hogy balfasz.
Nem passzol jól, nem atletikus, ráadásul bónuszban még emberileg is ellenszenves, mert egy vadbarom vadász, állatgyilkoló 😊
Riverske
Igen, ezek kikezdhetetlen érvek, nehéz rajtuk fogást találni. Ilyenkor az ember csak egy dolgot tehet, meghajol a nagyobb tudás előtt.

Szerkesztette: korodiati
több mint 1 éve
korodiati Philadelphia Eagles 657 — drkorodiattila@gmail.com
Remek példa Russell Wilson arra, hogy milyen játékot hoz egy elit játékos, akit rossz edzők vesznek körbe, majd milyet ha végre jók. Szerinted Wentz komolyan ebbe a kategóriába tartozik? Ráadásul ugyanennél az edzői stábnál volt MVP esélyes is...

Az miért DP és a stáb hibája hogy fél méterrel fölédobál mindenkit CW? Vagy hogy a checkdownok fele incompletion?

Mondom ezt úgy, hogy egyre kevésbé tetszik az edzői stáb ténykedése, rengeteg faszságuk van.

Most komolyan, őszintén izgatott lennél ha Wentz lenne a QB jövőre is? 3 db playt nem tudnék felsorolni idén tőle, ami izgatottá tesz.
Hulkeinstein
Már megint félrebeszélsz.
Komolyan ugyanez a stáb volt körülötte végig?
Frankón mindenkit fölédobál?
Te amúgy mit nézel? Meccseket vagy a PFF-t bújod?
Nem is ragozom mert még egy egyszerű laikusnak is feltűnne a teljesítmény béli különbség Wentz játékára Reich alatt, utána és most OC nélkül. De nyilván ő szar 😀 (vagy csak haterkedni egyszerűbb)
Greengo
Te beszélsz félre - Reichen (és DeFilippo-n) kívül érintetlen az edzői stáb O oldalon. A te logikádat alapul véve Reich valamiféle offensive zseni, miatta nyertünk SB-t. Ha ekkora zseni, miért nem sziporkázik a Colts O? Miért nem volt soha O guruként számon tartva mielőtt idejött?

Ne érts félre, remek coachnak és embernek tartom Reich-ot, nagyon fontos volt az ő szerepe az SB évben. De ez csak egy szerep volt egy tucatnyi másik mellett, amik mind ugyanannyira kellettek. Nem tudom elhinni, hogy valaki tényleg azt gondolja, hogy ha Reich visszajönne, akkor minden újra szuper lenne, nem így működik az NFL, millió változó van egy probléma mögött.

Én azt gondolom, hogy vákuumban Wentz egy oké QB, aki képes elit teljesítményre ha körülötte minden tökéletesen klappol - ilyen egy életben egyszer, maximum kétszer lesz. Tudod ki az akire egyre jobban hasonlít szerintem? Joe Flacco. Egy átlagos QB, akinek a ceilingje nagyon magas, cserébe a floorja nagyon alacsony és összességében egy limitált, inkonzisztens játékra képes. Te elégedett vagy egy Flaccoval a QB poszton?

Sajnos nem vákuumban élünk - szakadt ACL és több egyéb sérülés után fizikailag már sosem lesz a régi Wentz, emellett pedig mentálisan is lefelé épül. Lehet ezen javítani? - a múlt azt mutatja hogy igen. Érdemes minden erőforrást abba áldozni hogy hátha sikerül elérnie Wentznek egy top 10 szintet, amikor ha minden klappol, egy Foles is tud SB-t nyerni? Nálam ez a logika 100%-ban ellentmondásnak tűnik.

Azt meg szimplán nem értem, hogy milyen statokra vagy eye testre utalsz ami alapján jónak néz ki Wentz? Az összes statja szar, legyen szó hagyományos mérőszámokról (QB rating, passzolt yardok, completion%, stb.), PFF ratingről vagy analitikai mérőszámokról. Az eye testhez meg olvass vissza itt, twitteren vagy az Eagles fórumokon - a szurkolók kb. 80%-a szerint nézhetetlen a játék. Mégis milyen JELEN-beli dolog alapján gondolod azt, hogy Wentz jó? Olvasd el Sheil Kapadia elemzését az Athleticen (a magyar fordítást már berakták ide). Ő talán a világ legjobb Eagles riportere, Lurie és Roseman is tiszteli többek között. Nagyon-nagyon ritkán fest negatív képet, de most ő is konkrétan legalább 5 olyan tényt hoz fel egy iszonyatosan részletes cikkben, ami azt mutatja, hogy Wentz gázos.

Ettől még lehet rossz az edzői stáb, hiányozhat Reich, lehet igaz, hogy 3 éve Wentz elit volt, sőt még SB-t is nyerhetünk vele, mint game menedzserrel a jövőben. De az szimplán szubjektív ha ennyi érv mellett is azt gondolod, hogy ő most, vagy a jövőben top10 QB lesz valaha is a ligában - az égvilágon semmi nem utal erre a reményen kívül.
Hulkeinstein
"Te beszélsz félre - Reichen (és DeFilippo-n) kívül érintetlen az edzői stáb O oldalon. A te logikádat alapul véve Reich valamiféle offensive zseni, miatta nyertünk SB-t. Ha ekkora zseni, miért nem sziporkázik a Colts O? Miért nem volt soha O guruként számon tartva mielőtt idejött? "

Ez még kérdés bárkinél? Mármint, hogy vszinű igen miatta nyertünk SB-t, igen egy offensive zseni, milyen alapanyagból hoz ki folyamatosan pozitív mérlegű csapatot a Coltsban? Sztem sziporkázik a Colt igen. Brissettekkel, Riversekkel. Az egy érv, hogy nincs offense guruként számon tartva?😊😊
Mit művelt Foles-sal? Foles más csapatokban mit művel?
több mint 1 éve
korodiati Philadelphia Eagles 657 — drkorodiattila@gmail.com
Slay hozza magát.
több mint 1 éve
korodiati Philadelphia Eagles 657 — drkorodiattila@gmail.com
Közben Foles beállt a Bearsben és 16 pontról hozza vissza. Mondjuk Atlanta ellen ez már alap. Csórikáim.
több mint 1 éve
korodiati Philadelphia Eagles 657 — drkorodiattila@gmail.com
Gamepass betöltve, hadd szóljon!

Megbaszunk mindenkit.

Idén is.
Amadeus
Szia, tudom offtopic és teljesen amatőr kérdés, gamepass megrendeléséről tudnál rövid tájékoztatást adni, illetve sehol nem találom, hogy egyszerre hány eszközön lehet használni párhuzamosan? Még egyszer elnézést, hogy itt kérdezem. E-mailben is jó a válasz, köszönöm!
korodiati
NFL.com-ra felmész vagy direktbe a nflgamepass.com-ra. Regisztrálsz és tudsz free triallal indulni, amit le tudsz mondani ingyenesen, ha nem tetszik.
Egyszerre szerintem csak 1 eszközön lehet használni, de bevallom sose próbáltam egyszerre több eszközön megnyitni.
Rolni
Ok köszi, egyébként ott ír multiple devices-t...
több mint 1 éve
korodiati Philadelphia Eagles 657 — drkorodiattila@gmail.com
Gamepass betöltve, hadd szóljon!

Megbaszunk mindenkit.

Idén is.
Amadeus
Szia, tudom offtopic és teljesen amatőr kérdés, gamepass megrendeléséről tudnál rövid tájékoztatást adni, illetve sehol nem találom, hogy egyszerre hány eszközön lehet használni párhuzamosan? Még egyszer elnézést, hogy itt kérdezem. E-mailben is jó a válasz, köszönöm!
több mint 2 éve
korodiati Philadelphia Eagles 657 — drkorodiattila@gmail.com
Kezdődik...
MrMiksa
Tudom csúnya kijelentés, de felkészül Wentz..
RA7RA7
Ha vak oldali tackle lenne még lenne is értelme, így csak simán rosszindulatú... Szerintem Brooks kiesését a futójátékunk sínyli majd meg inkább.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 4 éve
korodiati Philadelphia Eagles 657 — drkorodiattila@gmail.com
Hát ezt csak mi értjük mit jelent ez a győzelem... Tizen éve itt irkálunk, távol Magyarországról és már hozzászoktunk, ez a csapat mintha el lenne átkozva, talán pont ezért könnyű ezzel azonosulnia egy magyarnak..
Én még most se hiszem el, azt gondoltam meccs előtt ha Foles-al megnyerjük akkor a lehetetlen nem létezik, de tényleg ez a hétköznapokba inspirál ez a win.
Az edzői stáb, aki Folesból félistent csinált, és az a játék a félidő végén.. A Philly special, soha nem fogom elfelejteni, 4 és 1, 1 yardra a goallineon és megmeri húzni ezt.. Miután ők megpróbáltak bealázni ezzel. Amikor Blount kiment DP-hez és mutatta neki a playbookban a játékot, Blount visszanézett: Ne....nee.. És de.😊😊
Nálam ez az év játéka, év hívása mindent visz. Benne volt ebben az egy jelenetben, ami az életben kell: Tökösség, bátorság, vagányság, a meglepetés ereje és a tehetség hogy meg is csinálod, meg a hardwork.
Amúgy respect Bradynek is, meg a támadófalának, elképesztő meccset toltak, a védelmünk nem létezett, egészen egy játék kivételéig a végén.
Szerintem ez a meccs többről szólt mint, hogy egy focicsapat megnyerte a bajnokságot. Nekem legalábbis biztos, ha ők meg tudták ezt csinálni, végig esélytelenként, mindenki leírta őket, Folessal senki, én magam se adtam egy fikarcnyi esélyt se. Aztán ahogy jöttek a győzelmek, kezdtem el hinni, lehet, hogy sikerül..
Kőkemény munka, hit, akarat, tehetség és tökösség. Bízz magadban és ne törődj mit mondanak mások. Mennyire elcsépelt de erről szól az élet és a srácok megmutatták hogy ez nem csak egy nyálas filmes klisé, ez a valóság.
Kicsit érzelgős lett, de nekem nagyon nagy üzenete van ennek a szezonnak.

Szerkesztette: korodiati
több mint 4 éve
korodiati Philadelphia Eagles 657 — drkorodiattila@gmail.com
Menjetek a jo kurva anyatokba fasszopo makultetvenyes gecik.
Marko16
😊😊 Megérkezett az idei kémia OKTV győztese is..
több mint 4 éve
korodiati Philadelphia Eagles 657 — drkorodiattila@gmail.com
Secondary-t hogy képzelitek el? Sidney Jones - Darby a két szélen. McLeod - Jenkins belül. Ki a slot? Mills mennyire tudna vajh slotot játszani? Ahogy Jenkins számain láttuk majdnem többet volt Ő a slotban. Aztán ott van Douglas is. Rég voltam ilyen bizakodó a sec-el kapcsolatosan.
Most inkább aggaszt az LB sor. Sajnos Hicksre nem lehet egy szezonon keresztül számítani, ki tudja Kendricks marad-e. Bradham van akkor kb, ami elég vékonyka. Ellerbe meg Walker, Kamu nem nagyon használhatő kezdőként.
Eazzy
Megnyertük basszus 😊😊
Tök mindegy mi lesz ezután nem? Én még itt tartok..😊
több mint 5 éve
korodiati Philadelphia Eagles 657 — drkorodiattila@gmail.com
Építkezünk. De emberek megvan a Qb-nk min. 10 évre!!! Ennek örüljünk már, csak mellé kell illeszteni a megfelelő puzzle darabkákat és akkor lesz ebből vmi. Évek múlva, de lehetőleg Sb. Én tegnap is láttam olyat Wenzttől ami egyértelművé teszi számomra, "This kid is special!" Ahogy az uccsó negyedben megindultunk és lőtte a passzokat.
Szerintem a szezon előtt mindenki egyet értett abban, hogy ez az év nem a play-offról fog szólni. A kezdéstől - főleg a Pittsburgh meccstől - egy kicsit elszálltunk, de szerintem mindenki nyugodjon meg. Átlagos elkapók a meccsenkénti 3-4 droppal, köztük 1-2 td-vel, átlagos futók, átlagos falemberek (Kelce meccsenkénti 2-3 hiba, Peters már nem elit) átlag alatti cornerek, 2 elit Safety, átlagos DE-k, két elit DT. Ezek vagyunk. De végre megvan a Qb-nk. Meg kell védeni, kell egy No. 1 elkapó, egy olyan futó aki az átlagnál jobb (draft 2. körben simán lehet ilyet találni), egy No. 1 Corneraback (ilyet nehéz találni), és egy elit passz siettető. Szerintem kissé leegyszerűsítve a dolgot ennyi a recept. Azért nem olyan rossz ez. Ne legyünk már ennyire magyarok, első 3 héten mindenki Schwartz férfiasságát nyalogatta, most meg két zakó és mindenki takarodjon az annyába, meg rúgjanak ki mindenki és jöjjön Csertői Aurél harmadjára.

Szerkesztette: korodiati
több mint 2 éve
korodiati Philadelphia Eagles 657 — drkorodiattila@gmail.com
Ez Pederson és az edzői stáb érdeme, hogy egy csere qb-val így meccsben voltunk végig, nem? Én Schwartz-al és a védelemmel is elégedett voltam, 17 pontot kaptunk, Wilson bárki ellen megcsinálja ezeket a nagy játékokat és azon meg nem lepődtünk meg, hogy nincs egy normális cornerünk (nálam Maddox és Darby - tudom nem játszott, korábbi teljesítménye miatt - azonnal cut), ez nem most derült ki, ez nem tudom mennyire Schwartz hibája. Ha egy olyan cornerünk lenne, aki meg tud fogni 1-1-ben egy Metcalfot akkor lehet pontot se szereznek. Szerintem min. 1 shotdown corner nélkül nincs olyan defenzív séma, amit ne lehetne túljátszani, Schwartz-nak ebből kellett főznie és szerintem bőven megadta az esélyt az Offense-nek a győzelemre, de sajnos Clowney kibaszott velünk. Nem az a gond, hogy ráesett, meg akarta ütni, hisz ez a dolga, hanem, hogy szerintem direkt fejre ment, mindenki Ítélje meg ez mennyire súlyos, mai Nfl-ben, amikor minden a játékosok védelméről szól...
több mint 2 éve
korodiati Philadelphia Eagles 657 — drkorodiattila@gmail.com
Persze, még Pedersont is vegyük elő. Faszba már a világvége hangulattal. Wentz lehozta karrierje kb legjobb 4. negyedét. A legrosszabb első félidő után. Ertz 0 db snapet hagyott ki. Talán maradt volna ereje, ha a 0-nál többet pihenhet. Agholor ha 22 milliós wr lenne, elkapná a végén, de így is nagy játékokat csinált.
Pederson nyilván külön megkéri az O-t, hogy legyen balfasz minden meccs elején. A 2. félidőben jó döntéseket hozott, jó játékokat hívott az meg véletlen szerencse.
csipkelli
Igen, olyan igazi magyar szurkolós ez a fórum! 😊😊 Egy vereség és mindenki takarodjon, ha győz a csapat, akkor viszont győztünk és keblünkre öleljük a fiúkat, meg sem állunk a Superbowlig.
Minden héten háború, ennyi, minden héten új meccs, this is a fucking rollercoaster! Azt gondolná az ember, hogy, aki ide írogat az már hozzászokott ehhez.
Lesznek még vereségek, gyenge teljesítmények, a vége számít, akkor kell összegezni.
Lehet kritizálni innen persze, de nem sok értelme van szerintem.
több mint 4 éve
korodiati Philadelphia Eagles 657 — drkorodiattila@gmail.com
Ez hihetetlen! Nálam az edzői stáb viszi a prímet, persze amellett, hogy mindenki óriási király!
Pederson, Schwartz és a másodedzők, nem tudom ki a fő felelőse ennek a gameplannek de ez elképesztő, hogy a liga legjobb védelmét gyakorlatilag darabjaira szedtük. Én ezt főként az edzői stábnak tulajdonítom, amellett persze hogy a végrehajtás is kellett és Folestól elállt a szavam.
több mint 6 éve
korodiati Philadelphia Eagles 657 — drkorodiattila@gmail.com
Amennyire örültem Kelly érkezésének, most annyira örülök a távozásának. Nagyon remélem, hogy Bradford is megy és Murray is. Vagy Murray elé építenek egy falat legalább.
LnB
Megvan a megoldás, kőműves kell ide, nem edző!!
több mint 3 éve
korodiati Philadelphia Eagles 657 — drkorodiattila@gmail.com
Gordon elkelt, (Coleman újra szabad 😛) Perryman elkelt, szerintem játszunk Barcelonát és tradeljünk D-Jaxért 😀
dande
"Desean Jackson az Isten!" Még mindig...
több mint 4 éve
korodiati Philadelphia Eagles 657 — drkorodiattila@gmail.com