NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 785
49
18:05 ORANGE BOWL 🍊 - Texas Tech vs Oregon
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
örülünk?
Ez amúgy még világosabb helyzet mint PM coltos szakítása.
Nagy lové a rizikós semmiért vagy cut?
több mint 12 éve
Szerintem most bárki lesz a HC nem várhatunk tőle sb-t sőt még PO-t sem.JanekHa a HC iderak egy erős edzői stábot, akkor azért bármi megtörténhet.
Igaz, hogy idén nem volt olyan HC, akit minden csapat egyből akart és szinte nem is volt kérdőjel nála, de ez nem azt jelenti, hogy nem lehet gyémántot találni.
több mint 12 éve
Unatkoztam csináltam egy álomdraftot 😊igaz még FA sem volt...
1.Joeckel
2.X.Rhodes CB
3.P.Thomas FS
4.H.Thornton OG
5.G.Hodges OLB
6.L.Webster DE
7.?M.Foketi OT
több mint 12 éve
Szerintem most bárki lesz a HC nem várhatunk tőle sb-t sőt még PO-t sem.
több mint 12 éve
Mivel ma interjúzik nálunk...Tudom nem ez volt a célod de nem szerettem meg jobban 😛 nem végtelenül eredménytelen és reménytelen de nem tudom tőle várni az esetleges SB győzelmet csak ha képes lesz felülemelkedni önmagán és normális embereket rakni maga köré főleg O-ban. Itt talán más a FO és tudnak jobban hatással lenni rá, megfelelőbb irányba terelni. Na még a végén én is úgy írok róla mintha itt lenne 😀
Lovie Smith
54 éves, 10 évig LB-coach, 3 évig pedig DB-coach egyetemi szinten.
1996-ban került be az NFL-be. Tampánál volt LB-coach 4 évig Monte Kiffin és Tony Dungy alatt. Szal volt kitől ellesni a Tampa 2-t.
2001-ben DC lett a Rams-nál. 2000-ben a Rams 23. volt engedett yardokban, 31. pedig bekapott pontokban. Lovie irányításával 3.ok voltak yardokban, 7.ek pedig pontokban. SB-be is jutottak. A következő 2 évben inkább a középmezőnybe tartozott a D#.
2004-ben a Bears HC-ja lett. Az Ő ideje alatt összességében a D# azért nem volt. Yard-ban és pontokban fent és lent, de labdaszerzésben mindig jók voltak.
2004-06 között Ron Rivera volt a DC. 2007-2009 Bob Babich 2010-től pedig Rod Marinelli az.
Babich alatt nem igazán ment a D#-nek és az egész csapatnak (7-9, 9-7, 7-9), de Rivera és Marinelli alatt szépen muzsikáltak.
A nagyobb gondok az O#-el voltak. Egy év kivételével 23.ok vagy rosszabbak voltak yardban. Az egy kivételnél is csak 15. helyen végeztek.
Szinte mindig szar Oline-juk volt. QB-kal se voltak szerencsések.
9 év alatt, 3 PO, 1 SB, 4x volt pozitív mérleg, 4x negatív, 81 győzelem, 63 vereség, 3-3 a rájátszásbeli mérlege, az elmúlt 6 évben egyszer jutott PO-ba.
Bébé
több mint 12 éve
Mivel ma interjúzik nálunk...Lovie Smith
54 éves, 10 évig LB-coach, 3 évig pedig DB-coach egyetemi szinten.
1996-ban került be az NFL-be. Tampánál volt LB-coach 4 évig Monte Kiffin és Tony Dungy alatt. Szal volt kitől ellesni a Tampa 2-t.
2001-ben DC lett a Rams-nál. 2000-ben a Rams 23. volt engedett yardokban, 31. pedig bekapott pontokban. Lovie irányításával 3.ok voltak yardokban, 7.ek pedig pontokban. SB-be is jutottak. A következő 2 évben inkább a középmezőnybe tartozott a D#.
2004-ben a Bears HC-ja lett. Az Ő ideje alatt összességében a D# azért nem volt. Yard-ban és pontokban fent és lent, de labdaszerzésben mindig jók voltak.
2004-06 között Ron Rivera volt a DC. 2007-2009 Bob Babich 2010-től pedig Rod Marinelli az.
Babich alatt nem igazán ment a D#-nek és az egész csapatnak (7-9, 9-7, 7-9), de Rivera és Marinelli alatt szépen muzsikáltak.
A nagyobb gondok az O#-el voltak. Egy év kivételével 23.ok vagy rosszabbak voltak yardban. Az egy kivételnél is csak 15. helyen végeztek.
Szinte mindig szar Oline-juk volt. QB-kal se voltak szerencsések.
9 év alatt, 3 PO, 1 SB, 4x volt pozitív mérleg, 4x negatív, 81 győzelem, 63 vereség, 3-3 a rájátszásbeli mérlege, az elmúlt 6 évben egyszer jutott PO-ba.
több mint 12 éve
Itt már minden névre mondták hogy valószínű jön, aztán meg hogy nem jön. Nagyjából senkinek még csak fingja sincs róla hogy ki lesz az edző. Még talán maga Lurie se tudja kit akar. Nem véletlen hogy ennyi név be lett dobva.Shawn84Vagy akit akar az még PO-ban van és akkor most csak így interjúzgat, meg hátha vki olyan jön, aki teljesen meggyőzi. Vagy csak az utóbbi. 😀
több mint 12 éve
Ha jól értem ő valószínű (ahogy egyébként sejthettük) nem jön?:Itt már minden névre mondták hogy valószínű jön, aztán meg hogy nem jön. Nagyjából senkinek még csak fingja sincs róla hogy ki lesz az edző. Még talán maga Lurie se tudja kit akar. Nem véletlen hogy ennyi név be lett dobva.
www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Arians-Has-One-Interview-Scheduled/d95b78c5-839c-48ac-9b34-1938af24821d
dande
több mint 12 éve
Ha jól értem ő valószínű (ahogy egyébként sejthettük) nem jön?:www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Arians-Has-One-Interview-Scheduled/d95b78c5-839c-48ac-9b34-1938af24821d
több mint 12 éve
Ma pedig Lovie Smith interjú:#Eagles confirming that they definitely will interview Lovie Smith today. Still not saying what time or where.
több mint 12 éve
Reid lopja az embereinket:It looks like Doug Pederson, who was the QBs coach with the #Eagles, will be the #Chiefs next OC
több mint 12 éve
Hát képet nem tudok mutatni, de NBA draft combine-on is próbálkoztam csikó koromban:Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Egyébként én leszek az új HC, voltam is már interjúzni. Azt mondták nagyon elégedettek, mivel a fordítások során annyira elsajátítottam Reid média felé mutatott kommunikációját.Megbánták, hogy elengedték Reidet és kerestek egy Reid klónt (nyugi nem kell képet mutatni )😛 😉
Megkérdeztek még a draftról is. Mondtam, hogy első 3 körben DE-t tervezek húzni, erre elém rakták a szerződést, hogy írjam rá a számokat. Nem mondhattam nemet.
Mivel most még van egy vizsgám jövőhéten, így csak azután tudok kirepülni a bemutatásra, addig a hivatalos bejelentés még várat magára.
Eazzy
több mint 12 éve
Egyébként én leszek az új HC, voltam is már interjúzni. Azt mondták nagyon elégedettek, mivel a fordítások során annyira elsajátítottam Reid média felé mutatott kommunikációját. Megkérdeztek még a draftról is. Mondtam, hogy első 3 körben DE-t tervezek húzni, erre elém rakták a szerződést, hogy írjam rá a számokat. Nem mondhattam nemet.
Mivel most még van egy vizsgám jövőhéten, így csak azután tudok kirepülni a bemutatásra, addig a hivatalos bejelentés még várat magára.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
még egy kis vélemény szösszenet:bár jobban örülnék ha most már tényleg arról kerülhetne hír, hogy Eagles hire new HC (pl Gruden, Cowher, McCoy, GB) ezek közül tőlem bármelyik jöhetne.
több mint 12 éve
Pedig idény első fele DeSean >> Maclin. Felőlem mehet Jeremy valame beastért.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Ez a szavazás inkább egy szezonvégi kit látunk a pályán és mennyire szimpatikus amit mutat...szavazás volt. 😊Hmm érdekes. DeSean pedig amíg nem sérült meg, addig totál jól játszott...EazzyEzt a DeSean dolgot én sem értem. Sztem is full jól játszott.
16 meccsre felnyomva a statjai: 70 elkapás, 1106 yard, 3 TD.
Meg ami még érdekes számomra az a Roseman féle utálat. (90% el akarja küldeni)
Ennyire azért nem tűnik szar GM-nek. Főleg úgy, hogy draftnál (is) Reid-é az utsó szó. Bébé
Hirtelen van 1-2 szép Maclin elkapás és a DeSean el van felejtve..LOL.. a sok hozzáértő. :cool:

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
The Pittsburgh Steelers have signed LB Brian Rolle #OhioState to a reserve/future contractShawn84Azért ezért a 3 dologért már megérte draftolni 😀
www.youtube.com/watch?v=gdoYppvODM4
www.youtube.com/watch?v=SStXcfqska8
i.imgur.com/ZPlzY.gif
több mint 12 éve
Aki Roseman távozására szavazott az szerintem egy cseppnyi gondolkodás nélkül tedte. Mert ha átgondolta volna, hogy kiket hozott ide, és milyen szerződéseket tudott megkötni többek között Drew Rosenhausal, akkor nem akarnának ilyet. Az hogy a csapaton belül milyen problémák voltak az nem az ő felelőssége. Egyértelműen jó munkát végez.Shawn84Én gondoltam Roseman távozására, be kell valljam. A cap-pel kapcsolatos és a szabadügynök-piacon végzett munkája vitathatatlan. Tény azonban az is, hogy egy ilyen rendszert, mint egy franchise, ezer más dolog is meghatároz (erről gsn-nél bizonyosan többet lehet olvasni). Nem utolsó sorban a csapat eredményessége - még ha nem is közvetlenül - része az általa végzett munkának/róla kialakult képnek - szerintem ez tükröződik a szavazáson.
Félreértés ne essék: nem azt mondom, hogy Roseman szar. Pioli nálam azért is jött a képbe, mert ha adott egy ilyen franchise, ahol dögivel van hely a sapka alatt, egy olyan GM, aki ismeri a jól felépített és eredményesen működő struktúrákat szerintem kapóra jöhet...
több mint 12 éve
Amúgy még Dennis Kelly(58%) is több szavazatot kapott, mint DeSean (55%)!!Persze evvel a névvel 😀 ennyit számít az "y" 😀)
Viszont a legtöbb kérdést hasonlóan látom, mint a szavazók...tehát megnyugtató gondolat, hogy tömeg vagyok, és nem szakértő 😀
több mint 12 éve
The Pittsburgh Steelers have signed LB Brian Rolle #OhioState to a reserve/future contract
több mint 12 éve
"Bonyolult kérdésre mindig akad egy egyszerű, könnyen érthető, téves válasz." 😀tûzoltóAz előzőt is átszerkeszthetted volna. Az egyszerűbb 😀
több mint 12 éve
"Bonyolult kérdésre mindig akad egy egyszerű, könnyen érthető, téves válasz." 😀
több mint 12 éve
Aki Roseman távozására szavazott az szerintem egy cseppnyi gondolkodás nélkül tedte. Mert ha átgondolta volna, hogy kiket hozott ide, és milyen szerződéseket tudott megkötni többek között Drew Rosenhausal, akkor nem akarnának ilyet. Az hogy a csapaton belül milyen problémák voltak az nem az ő felelőssége. Egyértelműen jó munkát végez.Hmm érdekes. DeSean pedig amíg nem sérült meg, addig totál jól játszott...EazzyEzt a DeSean dolgot én sem értem. Sztem is full jól játszott.
16 meccsre felnyomva a statjai: 70 elkapás, 1106 yard, 3 TD.
Meg ami még érdekes számomra az a Roseman féle utálat. (90% el akarja küldeni)
Ennyire azért nem tűnik szar GM-nek. Főleg úgy, hogy draftnál (is) Reid-é az utsó szó. Bébé