NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 785
49
18:05 ORANGE BOWL 🍊 - Texas Tech vs Oregon
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Csak én vagyok egyedül aki szerint Vicknel adni kellene még egy esélyt egy normális O-line mögött?Foles-al szerintem 1-2 évig kibéreljük a csoport utolsó helyét.korodiatiSztem Vick-et már hagyni kéne.
Főleg így, hogy Chip Kelly se jön szinte már nincs is semmi esély arra, hogy marad.
2010 óta egy szezonban 12 meccset tud vállalni. És tudom, hogy pl tavaly is csak a zsebben sérült meg, de hát ha sérülékeny, akkor sérülékeny.
2011-ben: 19 TD, 18 labdavesztés (Inti&FR)
2012-ben: 13 TD, 15 labdavesztés
Persze az Oline is elég sokszor megnehezítette a dolgát, de ez az Ő játékstílusából is következik.
www.profootballfocus.com/blog/2012/11/07/signature-stat-snapshot-time-to-throw/
Tudjuk, hogy szereti elég sokáig magánál tartani a labdát és a kimozgások se igazán hoztak nagy játékokat tőle.
Vick és az Oline között ez ilyen oda-vissza játék. Mind a 2 hibás és láthattuk, hogy ezt a problémát senki se tudta megoldani, szal tovább kéne már lépni.
Arról nem is beszélve, hogy jövőre 17,9 millás fizuja van. Trade/cut esetén pedig kb 10 millát tudunk spórolni.
Valamint a játék Vick-el se igazán ment. Szal nem mintha vele nyertük volna a meccseket.
Én is elég erőteljesen a cut mellett vagyok.
több mint 12 éve
Csak én vagyok egyedül aki szerint Vicknel adni kellene még egy esélyt egy normális O-line mögött?Foles-al szerintem 1-2 évig kibéreljük a csoport utolsó helyét.A philly.com-on van egy szavazás ki menjen, és ki maradjon! Érdekes megtekinteni (akár szavazni)szvsz.Azt a 13% ot is a csapattársak szavazták meg 😀
pl DeSean Jackson-t csak 55% marasztalja, míg Jeremy Maclin-t 86%,LeSean McCoy-t 98%,Bryce Brown-t 92,5%,Nick Foles-t 90%,Michael Vick-et csak 13%!!tûzoltó
ano92
több mint 12 éve
Hmm érdekes. DeSean pedig amíg nem sérült meg, addig totál jól játszott...EazzyEzt a DeSean dolgot én sem értem. Sztem is full jól játszott.
16 meccsre felnyomva a statjai: 70 elkapás, 1106 yard, 3 TD.
Meg ami még érdekes számomra az a Roseman féle utálat. (90% el akarja küldeni)
Ennyire azért nem tűnik szar GM-nek. Főleg úgy, hogy draftnál (is) Reid-é az utsó szó.
több mint 12 éve
www.profootballfocus.com/blog/2013/01/01/free-agents-philadelphia-eagles/ez már volt téma azt hiszem.
Nagy kérdés DRC ...
több mint 12 éve
Hmm érdekes. DeSean pedig amíg nem sérült meg, addig totál jól játszott...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
A philly.com-on van egy szavazás ki menjen, és ki maradjon! Érdekes megtekinteni (akár szavazni)szvsz.Azt a 13% ot is a csapattársak szavazták meg 😀
pl DeSean Jackson-t csak 55% marasztalja, míg Jeremy Maclin-t 86%,LeSean McCoy-t 98%,Bryce Brown-t 92,5%,Nick Foles-t 90%,Michael Vick-et csak 13%!!tûzoltó
több mint 12 éve
Elszakadva a HC témától:Joeckelt ki nézte a bowl meccsen?
több mint 12 éve
Brian Kelly (Notre Dame HC) neve is bekerült a kalapba.NewmanMár megint pontatlanul fogalmaztam...de legalább kiderült, kint is olvassák a fórumunkat!!
("Mindenki az X faktort keresi, de Mi az Y-t,tehát: Kelly
KELL Y!" )
több mint 12 éve
Brian Kelly (Notre Dame HC) neve is bekerült a kalapba.NewmanNem meglepő.
több mint 12 éve
Brian Kelly (Notre Dame HC) neve is bekerült a kalapba.
több mint 12 éve
A philly.com-on van egy szavazás ki menjen, és ki maradjon! Érdekes megtekinteni (akár szavazni)szvsz.pl DeSean Jackson-t csak 55% marasztalja, míg Jeremy Maclin-t 86%,LeSean McCoy-t 98%,Bryce Brown-t 92,5%,Nick Foles-t 90%,Michael Vick-et csak 13%!!
több mint 12 éve
Na elvileg ma dobták be Bill Cowher nevét is komolyabban. Szerintem 2-3 nap és ő is interjúzik akkor 😀Shawn84Persze meg Mike Ditka is. 😀
Amúgy már olvastam olyat, hogy Cowher marad a seggén, de tényleg nem is értem ezeket a próbálkozásokat.
Janek jól látja sztem.. a leendő HC-nk még versenyben van a csapatával.(McCoy/Bradley ?)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Na elvileg ma dobták be Bill Cowher nevét is komolyabban. Szerintem 2-3 nap és ő is interjúzik akkor 😀
több mint 12 éve
remélem nem.De én azt mondom a héten már nem lesz semmi,mert még versenyben van a csapata a HC-nknak
több mint 12 éve
Mi ez a nagy csend remélem nem vihar előtti 😛 még a végên felléptetik Martyt vagy már jön Lovie csak gondolkodnak h kommunikálják 😀
több mint 12 éve
"Keretfeltöltés céljából a csapat ma leigazolt két elkapót. Ők : DeMarco Sampson és Nick Miller. Előbbi 2011-es 7. körös választott. Az Arizona Cardinals foglalta le a játékjogát a korábbi San Diego State játékosnak. 12 meccsen lépett pályára melyeken 36 yardot érően 3 elkapást mutatott be. A 2012-es utolsó keretszűkítésnél köszöntek tőle el Arizonában.Miller 2009-2011 között 17 meccsen játszott az Oakland Raidersben illetve 2011 második felében a St. Louis Ramsben. 4 elkapás és 48 yard mellett 404 punt után visszahordott yard szerepel a statisztikájában. Utóbbit 45 próbálkozásból érte el a Southern Utah egykori játékosa. A 2012-es offseasonban vált meg tőle a Rams."
több mint 12 éve
Közben RR Dallasból fire... a stílusát nem csípem de talán nem lenne rossz fogás, bár mi is megszívattuk tavaly ezt a dallasi védelmet ám most kezdett volna beérni a munkája, mit gondoltok? természetesen csak DC-nekdandeDehogy akarom Rob Ryan-t. Egy idióta barom. 😀
És nem olyan idióta barom, mint pl. Dennis Rodman, hogy amíg az ellenfélnél játszik, akkor utálod, de amikor nálad akkor imádod. 😀
Hanem Ő csak szimplán az. 😀
Neki csak a nagy száj jutott a Ryan-ektől...a briliáns DC-i véna már nem. 😀
több mint 12 éve
Csudába pedig mire felébredek azt hittem már Lovie-t le is szerződtették máshová....Közben RR Dallasból fire... a stílusát nem csípem de talán nem lenne rossz fogás, bár mi is megszívattuk tavaly ezt a dallasi védelmet ám most kezdett volna beérni a munkája, mit gondoltok? természetesen csak DC-nek
több mint 12 éve
Nem is lenne sok City of Brotherly Love és Lovie Smith-es utalás.A Lovie&Howie párosról nem is beszélve 😊
Bébé
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Bár esélyes, hogy Lurie csak azt fogja kérdezni tőle, hogy hogy a faszba vertetek meg mindig minket? 😀
több mint 12 éve
Pedig nagyon reméltem h szóba sem kerül...
több mint 12 éve
Csak rávilágítanék hogy ott sem voltak kicsik az OL gondok, kb mióta odakerült. Az o# nem lenne előrébb vele szerintem. Shawn84De, hogy normális embereket se tudott oda felvenni ahogy olvastam.
Szal remélem Ő hátrébb van Luriek listáján. 😀
több mint 12 éve
Jay Gruden says he'll interview for other jobs, but plans to stay in Cincinnat