Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Rookie snap számok:Kelly 703 😂
bloggingthebeast.com/2013/01/01/2012-nfl-final-rookie-snap-counts/Bébé
több mint 13 éve
Rookie snap számok:bloggingthebeast.com/2013/01/01/2012-nfl-final-rookie-snap-counts/
több mint 13 éve
Jah a Bears nem rossz, de azért Cutler olyan húzó név már. Plusz azért ott is öregszik a védelem. 10-6 meg szép, de 8-0-ák voltak a nem playoff-ba jutott csapatok ellen. Szal a jó csapatok ellen meg maradt a 2-6. De jah azért oda is szívesen fognak menni az edzők.Azért idén TOP10 védelem volt Arizonában, mondjuk a támadósor az rendesen legalja. Kansasbe meg kb. csak egy QB kell, ettől még nem rossz az Eagles keret.
Chargers-nél is a QB megvan, meg a gyenge divízió, szal jah az is vonzó lehet. 😀
De ilyen Browns, Kansas, Arizonat hagyjuk már. Bébé

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Jah a Bears nem rossz, de azért Cutler olyan húzó név már. Plusz azért ott is öregszik a védelem. 10-6 meg szép, de 8-0-ák voltak a nem playoff-ba jutott csapatok ellen. Szal a jó csapatok ellen meg maradt a 2-6. De jah azért oda is szívesen fognak menni az edzők. Chargers-nél is a QB megvan, meg a gyenge divízió, szal jah az is vonzó lehet. 😀
De ilyen Browns, Kansas, Arizonat hagyjuk már.
több mint 13 éve
cbs szerint sem mi vagyunk www.cbssports.com/nfl/blog/clark-judge/21478885/most-attractive-nfl-head-coaching-opening-you-can-find-it-here
több mint 13 éve
szerintem meg nem olyan álom meló a fili pad idén
több mint 13 éve
Tőlem hallottad. :cool: 😀 Amúgy tényleg érdemes megnézni mit tud:Ha már falemberek. Igaz nem top 5 pick, de simán hoznám első körben Barrett Jonest a Bamától. Idén centert játszott, de szinte bárhol bevethető és mindenhol magas szinten tolja. Herremans 2.0. 😊GreengoNem ér nyúlni a szövegem 😛Shawn84
www.youtube.com/watch?v=2N-ZIZ2VsGs

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Ha már falemberek. Igaz nem top 5 pick, de simán hoznám első körben Barrett Jonest a Bamától. Idén centert játszott, de szinte bárhol bevethető és mindenhol magas szinten tolja. Herremans 2.0. 😊GreengoNem ér nyúlni a szövegem 😛
több mint 13 éve
Hát igen, előfordul, hogy ilyen sok emberből nem mindenki fog ujjongani minden percben, lehet épp örült hogy levegőhöz jut mondjuk 😀Okés, ordibál itt egy kicsit, de nézd azt is, hogy az emberek fel kb le se szarja mit mond. Babin tojik az egészre pl. Bólogatnak egy-kettőt oszt kész. Nem látom, hogy hűde feltüzelné őket. Mondjuk aki szarik az egészre azt egyébként is igen nehéz...EazzyPontosan...plusz nézd meg ezeket a vidiket itt sincs vmi nagy reakció a játékosoktól 😀 Mikell-t még el is löki a picsába. 😀
www.youtube.com/watch?v=eajnO_O5UO8
www.youtube.com/watch?v=Nwqia85IU2w
Vagy itt nézd meg Champ-et 😀 Úgy tűnik, hogy full leszarja az egészet. 😀
www.youtube.com/watch?v=kIWlHbwL7HE
Én annak is örülök, hogy Ryans beszél mindig. 😀
Plusz azért Texans-ban nagyon szerették Ők. Nem véletlenül hívta még a tulaj is Cap-nek. Bébé
De azért igen nehéz Dawk - Ryans hasonlítgatást csinálni 😀
Persze jobb mint a semmi azért.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Ha már falemberek. Igaz nem top 5 pick, de simán hoznám első körben Barrett Jonest a Bamától. Idén centert játszott, de szinte bárhol bevethető és mindenhol magas szinten tolja. Herremans 2.0. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Okés, ordibál itt egy kicsit, de nézd azt is, hogy az emberek fel kb le se szarja mit mond. Babin tojik az egészre pl. Bólogatnak egy-kettőt oszt kész. Nem látom, hogy hűde feltüzelné őket. Mondjuk aki szarik az egészre azt egyébként is igen nehéz...EazzyPontosan...plusz nézd meg ezeket a vidiket itt sincs vmi nagy reakció a játékosoktól 😀 Mikell-t még el is löki a picsába. 😀
www.youtube.com/watch?v=eajnO_O5UO8
www.youtube.com/watch?v=Nwqia85IU2w
Vagy itt nézd meg Champ-et 😀 Úgy tűnik, hogy full leszarja az egészet. 😀
www.youtube.com/watch?v=kIWlHbwL7HE
Én annak is örülök, hogy Ryans beszél mindig. 😀
Plusz azért Texans-ban nagyon szerették Ők. Nem véletlenül hívta még a tulaj is Cap-nek.
több mint 13 éve
Én Kelce-t bírom, meg mindig is bírtam.Tavaly egy sack-et se csináltak róla...igaz több mint 30x engedett nyomást a QB-ra és összességében is az egyik legszarabb centerek között volt a PFF-nél. 😀
Meg tökjó fejnek tűnik. Szakállát is engedi befesteni meg minden. 😀
www.youtube.com/watch?v=rRLnxEIIOWY
Erről jut eszembe. Az IR-eseink:
Harbor: neki 3 csontja törött el a hátában. De még így is végigtolta a meccset, szal a köv. szezonjára ez feltehetőleg nem lesz hatással.
DeSean: bordatörés...100%os lesz Ő
Kelce: ACL és MLC is elszakadt. De legalább még szeptemberben történt mindez. Ha jó a genetika, akkor készen fog állni köv szezonra, de esélyes, hogy nem lesz 100%-os.
Peters: ugye kétszer elszakított az achillesét. Majd kiderül nyáron. De meglepődnék, ha elit szinten tudna játszani.
Herremans: Neki bokasérülése volt. Vmi csonttal volt baj, szal szerencsére még nem is szalag. A minicampra már készen kéne állnia. Ez nagyon jó hír.
több mint 13 éve
Okés, ordibál itt egy kicsit, de nézd azt is, hogy az emberek fel kb le se szarja mit mond. Babin tojik az egészre pl. Bólogatnak egy-kettőt oszt kész. Nem látom, hogy hűde feltüzelné őket. Mondjuk aki szarik az egészre azt egyébként is igen nehéz...Ryans áll ehhez a legközelebb...De még mindig távol van Dawk-tól. (Igaz tőle elég sokan nagyon távol vannak.)Főleg, ha nincs egy normális leader, aki magával húzná az embereket.És kiben látsz egy hangyányi lehetőséget is, hogy leader legyen? Van pár szájhős, de Dawk szintű valóban pályán is domináló játékos, akinek el is hiszik a társak, ha mond valamit, na az nincs nálunk. Senki.
Bébé
Eazzy
Pl itt van ez a vidi, hogy beszél Ő eleget:
www.youtube.com/watch?v=kqbpHdQ2atY
De a pályán azért nem hoz All-Pro szintet. Igaz a csapaton belül még így is Ő a király.
Csak mellé fel kéne vkinek nőni még D# oldalon.
O# oldalon meg jah kell vkiket keresni így, hogy Vick minden bizonnyal távozik.
Bébé
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Mudd bácsiról is annyit, hogy amióta itt van csak szétcseszte a falat. (Kezdve Jamal kirakásával...)GreengoDe legalább Ő sem lesz itt jövőre. 😀
Azért azt meg kell említeni, hogy Shady-nak nagyon bejött a zone-blocking. (Azt hiszem Mudd azt nyomta 😀 ) Igaz Shady Castillo rendszerében is jól mozgott. (Meg előtte Westbrook is.)
Az már inkább felbasz Mudd-nál, hogy Ő is Watkins-t értékelte a legjobbnak a 2011-es drafton. Aztán lófasz a gyerek. J.Scott simán jobb szintet hoz Watkins-nál.
Jó Mathis jól tolja, de a PFF-nél ezt már 2011 előtt is tudták. 😀
Herremans meg mindig is jól tolta, szal összességében jah Mudd se csinált sok mindent. 😀
Washburn se sült el jól. B.April is elég szar, pedig a liga egyik legjobb ST-edzője volt, mielőtt idejött.
Azért Castillo nem volt rossz. Bár jah a Vick-el Ő se tudott igazán mit kezdeni.
több mint 13 éve
Azt tény hogy nem mobilis irányítóhoz volt szokva egy PM után, de Vickkel biztos tudtak volna megbeszélni mit hogyan kell mindkettőnek van szája 😀dandeAkkor Muddnak azt kellett vna mondania Vicknek: "hogy ha passzjátékot hívnak akkor Michael fuss az életedért". Szval ha jön a snap és mire felnézel már az arcodban vannak akkor mit lehet mondani még? 😀 Ehhez képest Vick sokáig kiállt a falemberek és Mudd munkája mellett. Mást nem is tehetett...nálunk ez a módi.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Mondjuk ezt másképp látjuk az előző évben főleg év vége felé azért szépen összeállt, Jaamal komoly sérülés után volt és Kelce rookiként nem volt olyan rossz még ha nem is egy Punci idén pedig a sérülések szépen akadályozták, hogy bármi is működjön. Futás segítésben viszont sztem mindkét évben jó volt persze kellett a Shady plusz is. Ezeket csak szurkolóként írom mert érteni nem értek hozzá.Mudd bácsiról is annyit, hogy amióta itt van csak szétcseszte a falat. (Kezdve Jamal kirakásával...)GreengoMindig csak a rosszat feltételezitek rólam nem is értem miért 😀 azokat bezzeg nem jegyzitek meg, hogy azt is írtam felőlem maradhat ha tudja a megfelelő szintet hozni...csak erre már nálam eljátszotta minden reményét még ha normális falat is kapna. Mudd bácsi iránti állítólagos kritikája (mert ugye csak Peti írt itt vmit erről) nálam végképp kiverte a biztosítékot.Erről van valami újabb? Ez sztem csak az új HC-val való dolgok után dől el.dandeDande! Azt veszem észre, hogy pezsgőt bontanál ha már bejelentenék. 😕 Amúgy Kellyhez pont passzolna Vick..csak azt a kib@szott falat kell rendbe tenni előtte. Nem hiszem el, hogy nem látod. 😀Greengo
Azt is ép én írtam ha Kelly jön azért lesz esélye ennek ellenére nem vagyok Kelly ellenes
A pezsgőt meg nem szeretem 😛
dande
Azt tény hogy nem mobilis irányítóhoz volt szokva egy PM után, de Vickkel biztos tudtak volna megbeszélni mit hogyan kell mindkettőnek van szája 😀
több mint 13 éve
Nem akarom az öreget fikázni, de ebben van valami azért. Bár hozzáteszem, hogy előtte is egy kalap sz@r volt.Mudd bácsiról is annyit, hogy amióta itt van csak szétcseszte a falat. (Kezdve Jamal kirakásával...)GreengoMindig csak a rosszat feltételezitek rólam nem is értem miért 😀 azokat bezzeg nem jegyzitek meg, hogy azt is írtam felőlem maradhat ha tudja a megfelelő szintet hozni...csak erre már nálam eljátszotta minden reményét még ha normális falat is kapna. Mudd bácsi iránti állítólagos kritikája (mert ugye csak Peti írt itt vmit erről) nálam végképp kiverte a biztosítékot.Erről van valami újabb? Ez sztem csak az új HC-val való dolgok után dől el.dandeDande! Azt veszem észre, hogy pezsgőt bontanál ha már bejelentenék. 😕 Amúgy Kellyhez pont passzolna Vick..csak azt a kib@szott falat kell rendbe tenni előtte. Nem hiszem el, hogy nem látod. 😀Greengo
Azt is ép én írtam ha Kelly jön azért lesz esélye ennek ellenére nem vagyok Kelly ellenes
dande
több mint 13 éve
Mudd bácsiról is annyit, hogy amióta itt van csak szétcseszte a falat. (Kezdve Jamal kirakásával...)Mindig csak a rosszat feltételezitek rólam nem is értem miért 😀 azokat bezzeg nem jegyzitek meg, hogy azt is írtam felőlem maradhat ha tudja a megfelelő szintet hozni...csak erre már nálam eljátszotta minden reményét még ha normális falat is kapna. Mudd bácsi iránti állítólagos kritikája (mert ugye csak Peti írt itt vmit erről) nálam végképp kiverte a biztosítékot.Erről van valami újabb? Ez sztem csak az új HC-val való dolgok után dől el.dandeDande! Azt veszem észre, hogy pezsgőt bontanál ha már bejelentenék. 😕 Amúgy Kellyhez pont passzolna Vick..csak azt a kib@szott falat kell rendbe tenni előtte. Nem hiszem el, hogy nem látod. 😀Greengo
dande
Vicknél mi a megfelelő szint? Csak nem azt várod, hogy minden egyes esetnél amikor kilapítják estében még adjon egy TD passzt?

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Jah meg vocal-leadernek ott van K.Coleman is. 😀 Fake-handoffnál sztem mindig beordibálta, hogy futááás, futááás. 😀
több mint 13 éve
Mindig csak a rosszat feltételezitek rólam nem is értem miért 😀 azokat bezzeg nem jegyzitek meg, hogy azt is írtam felőlem maradhat ha tudja a megfelelő szintet hozni...csak erre már nálam eljátszotta minden reményét még ha normális falat is kapna. Mudd bácsi iránti állítólagos kritikája (mert ugye csak Peti írt itt vmit erről) nálam végképp kiverte a biztosítékot.Dande! Azt veszem észre, hogy pezsgőt bontanál ha már bejelentenék. 😕 Amúgy Kellyhez pont passzolna Vick..csak azt a kib@szott falat kell rendbe tenni előtte. Nem hiszem el, hogy nem látod. 😀GreengoErről van valami újabb? Ez sztem csak az új HC-val való dolgok után dől el.dandeRyans áll ehhez a legközelebb...De még mindig távol van Dawk-tól. (Igaz tőle elég sokan nagyon távol vannak.)Főleg, ha nincs egy normális leader, aki magával húzná az embereket.És kiben látsz egy hangyányi lehetőséget is, hogy leader legyen? Van pár szájhős, de Dawk szintű valóban pályán is domináló játékos, akinek el is hiszik a társak, ha mond valamit, na az nincs nálunk. Senki.
Bébé
Eazzy
Pl itt van ez a vidi, hogy beszél Ő eleget:
www.youtube.com/watch?v=kqbpHdQ2atY
De a pályán azért nem hoz All-Pro szintet. Igaz a csapaton belül még így is Ő a király.
Csak mellé fel kéne vkinek nőni még D# oldalon.
O# oldalon meg jah kell vkiket keresni így, hogy Vick minden bizonnyal távozik.
Bébé
több mint 13 éve
Vick amúgy sem vezéregyéniség. Ezért is volt próbálkozás Shadyvel is, de ő sem az a hangadó.Hát a lihegés egy kicsit erős túlzás. 😀
Colehoz még annyit, hogy nagyon látszott, hogy nagy hatással van rá Babin. Közös vadászatok..stb. Tuti Babin mosta ki az agyát. Nekem egész évben zavarta a szemem, hogy csak eső szándékig megy. Remélem észbe kap és jövőre megint egy jó szezont hoz. Ez kötelező is neki..mert ott liheg a nyakában Curry.Greengo
De jah a potenciál ott van Curry-ban.
Főleg úgy, hogy idén a Tampában Teo 40 tackles és 4 sack-es szezont hozott. 😀
több mint 13 éve
Grahamet a 2. legjobb 4-3 DE-ként rangsorolják (nem futás ellen hanem úgy kollektíven), ahhoz képest amennyi játéklehetőséget kapott a szezon elején ez azért igencsak szép teljesítmény 😊Huhh akkor vmire nagyon rosszul emlékeztem. 😀Azonban a PFF-nél még mindig elit a 4-3as DE-k között a futás elleni védelemben, szal ez alapján nem szarta le a dolgokat 😀Idén az 57. Trent a PFF-en futás ellen ha jól látom (az összes nyilvántartott 4-3DE között) Rataxes
De jah jövőre újra 110%-on pöröghetne. Bébé
Jah tényleg sztem B.Graham-el kevertem. Asszem róla olvastam azt, hogy futás ellen is nagyon jól muzsikál. Talán. 😀 Bébé
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Erről van valami újabb? Ez sztem csak az új HC-val való dolgok után dől el.dandeNyilván, de tartom, hogy Vick lejátszotta utsó meccsét nálunk.
Sztem jelenleg elég kevés edző szeretné magának Vick-et franchise QB-nak.