Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Kendricks nagy eséllyel nem fog játszani, az Ő helyét Jordan veszi át. Cox helyét pedig Landri. M&M: "Sometimes the end is the start of something new. ... This is what we do."
több mint 13 éve
Amúgy az évek meghozták bennem azt a felismerést , hogy szinte csak Dorenbos az egyetlen totálisan megbizható játékos a keretben 😀 (Jó azért van még pár)Petikievak01Jóhogy 😀 Ő sohasem hibázik és idén még a tackle-öket is gyűjti. 😀
A legfontosabb dolog az offseason-ben, hogy Őt visszaigazoljuk. Remélem nem fogja tesztelni a FA piacot, mert akkor lehet, hogy sokat kell rá költeni. 😀
több mint 13 éve
Amúgy az évek meghozták bennem azt a felismerést , hogy szinte csak Dorenbos az egyetlen totálisan megbizható játékos a keretben 😀 (Jó azért van még pár)
több mint 13 éve
Én még Coxot tudtam volna elképzelni.Mathis 😀Idén egy eagles játékos sem megy pro bowlra , legalább is eddig úgy tűnik.Petikievak01kit várhattunk?
😊
Janek
Meg C.Anderson ST-ben. De hát jah az ST-re nem igazán lehet építeni.
Nah ha kiesik 3 guard, akkor Mathis menni fog a Pro Bowl-ra.
Sztem nem mostanában volt az, hogy nincs Eagle a Pro Bowl-on. (1998)Bébé
több mint 13 éve
Mathis 😀Idén egy eagles játékos sem megy pro bowlra , legalább is eddig úgy tűnik.Petikievak01kit várhattunk?
😊
Janek
Meg C.Anderson ST-ben. De hát jah az ST-re nem igazán lehet építeni.
Nah ha kiesik 3 guard, akkor Mathis menni fog a Pro Bowl-ra.
Sztem nem mostanában volt az, hogy nincs Eagle a Pro Bowl-on. (1998)
több mint 13 éve
Idén egy eagles játékos sem megy pro bowlra , legalább is eddig úgy tűnik.Petikievak01kit várhattunk?
😊
több mint 13 éve
Idén egy eagles játékos sem megy pro bowlra , legalább is eddig úgy tűnik.
több mint 13 éve
Egészen pontosan csak 2011-ben, a lockout utáni free agencyben.Évek óta? lol. Egész pontosan mióta Roseman itt van, ami egész 2 év, de nem baj... 😛Kívánságlista: bleacherreport.com/articles/1457625-a-realistic-free-agent-wishlist-for-the-philadelphia-eaglesByrd, Bowe, meg a többi, helyükben 2x is meggondolnám azért... Évek óta csinálja az Eagles ezt a tarolást az FA piacon, hogy majd SB meg ilyen dream team, aztán meg PO-t max tv-ben látnak, idén 4-11, no comment. Talán építkezni kellene, nem túlfizetni minden sztárocskát, barátaim.Go Vikings!
Elég korrekt szerintem.Shawn84
Azelőtti években szinte csak draftból építkeztünk, azzal se mentünk semmire, amit én egyértelműen a vezetés számlájára írok, kell a váltás.
A túlfizetés meg aztán abszolút no comment, ez alapján kicsit sem vagy tisztában az Eagles dolgaival, zárásként pedig a dream team-et egyetlen egy ember mondta, mégpedig Vince Young, aki azóta már a csapatnál sincs. 😊Newman
Idei offseasonban én Bellen kívül nem emlékszem nagyobb FA igazolásra. Bell is csak azért kellett, mert Peters kiesése miatt hirtelen vékony lett az OL. Pedig voltak nagy nevű free agentek (Mario Williams, Carr, Carl Nicks, V. Jackson stb.), de nem emlékszem, hogy bármelyik is hozzánk került volna.
Főleg a saját játékosainkkal hosszabbítottunk tavaly, az talán még nem olyan nagy baj. Ryans jött még traddel, de rá nagy szükségünk volt.
Előtte évekig szarul draftoltunk a védelembe, sajnos ezért kellett több FA-t is behozni oda az évek során.
Idén megint lehet, hogy több lesz a FA, ha az új HC elkezd rendet vágni a keretben, és nem tudunk minden távozót a draftról pótolni.

több mint 13 éve
A Colts keretében volt a reg. season alatt, mondjuk túl sok lehetőséget nem kapott. Összesen 15 snapet játszott.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
TEAM NEWS: Eagles re-sign DT Antonio Dixon to a two-year deal and place QB Nick Foles (hand) on injured reserve. Eagles also sign LB Marcus Dowtin to the practice squad.mustaineDixon-nak örülök. Nem értem, hogy miért nem vitte el senki. Egy kicsit olyan 2011-es Landri effektus. Letolt egy kurvajó preseason, cut és nem kellett senkinek. Majd visszatért hozzánk és kurvajól játszott.
Nah nem mintha Dixon-nak olyan jó nyara lett volna, de jövőre egy esetleges 2-gap system-nél elég hasznos lehet majd.
több mint 13 éve
TEAM NEWS: Eagles re-sign DT Antonio Dixon to a two-year deal and place QB Nick Foles (hand) on injured reserve. Eagles also sign LB Marcus Dowtin to the practice squad.
több mint 13 éve
Évek óta? lol. Egész pontosan mióta Roseman itt van, ami egész 2 év, de nem baj... 😛Kívánságlista: bleacherreport.com/articles/1457625-a-realistic-free-agent-wishlist-for-the-philadelphia-eaglesByrd, Bowe, meg a többi, helyükben 2x is meggondolnám azért... Évek óta csinálja az Eagles ezt a tarolást az FA piacon, hogy majd SB meg ilyen dream team, aztán meg PO-t max tv-ben látnak, idén 4-11, no comment. Talán építkezni kellene, nem túlfizetni minden sztárocskát, barátaim.Go Vikings!
Azelőtti években szinte csak draftból építkeztünk, azzal se mentünk semmire, amit én egyértelműen a vezetés számlájára írok, kell a váltás.
A túlfizetés meg aztán abszolút no comment, ez alapján kicsit sem vagy tisztában az Eagles dolgaival, zárásként pedig a dream team-et egyetlen egy ember mondta, mégpedig Vince Young, aki azóta már a csapatnál sincs. 😊
több mint 13 éve
Tarolás tulzott média felhajtás volt tavalyelőtt.Idén meg jött Demeco és Bell ... ez minden csak nem tarolás
több mint 13 éve
Byrd, Bowe, meg a többi, helyükben 2x is meggondolnám azért... Évek óta csinálja az Eagles ezt a tarolást az FA piacon, hogy majd SB meg ilyen dream team, aztán meg PO-t max tv-ben látnak, idén 4-11, no comment. Talán építkezni kellene, nem túlfizetni minden sztárocskát, barátaim.Go Vikings!Ki van túlfizetve úgy, hogy egy esetleges cut-olás, trade esetén szopnánk egy csomó büntit?
Valamint a túlfizetésről annyit, hogy idén 22 millával voltunk a cap alatt.
több mint 13 éve
Kívánságlista: bleacherreport.com/articles/1457625-a-realistic-free-agent-wishlist-for-the-philadelphia-eaglesByrd, Bowe, meg a többi, helyükben 2x is meggondolnám azért... Évek óta csinálja az Eagles ezt a tarolást az FA piacon, hogy majd SB meg ilyen dream team, aztán meg PO-t max tv-ben látnak, idén 4-11, no comment. Talán építkezni kellene, nem túlfizetni minden sztárocskát, barátaim.
több mint 13 éve
Kívánságlista: bleacherreport.com/articles/1457625-a-realistic-free-agent-wishlist-for-the-philadelphia-eaglesElég korrekt szerintem.
több mint 13 éve
Vasárnap zsinorban harmadszor verhetjük meg idegenben az aktuális bajnokot(amikor az NFC East adta a győztest), és másodszor söpörhetjük ki az elmúlt év győztesét! (1991 Giants 30-7, 19-14)Jó hát ez alap. A Giants-et szinte mindig ütjük. 😀
Érdekes mérkőzés lesz, ahol csak mi nyerhetünk!!!
(Amennyiben nyerünk azért, amennyiben kikapunk akkor meg/draft/ azért... 😀tûzoltó
több mint 13 éve
Vasárnap zsinorban harmadszor verhetjük meg idegenben az aktuális bajnokot(amikor az NFC East adta a győztest), és másodszor söpörhetjük ki az elmúlt év győztesét! (1991 Giants 30-7, 19-14)Érdekes mérkőzés lesz, ahol csak mi nyerhetünk!!!
(Amennyiben nyerünk azért, amennyiben kikapunk akkor meg/draft/ azért... 😀
több mint 13 éve
ezt már eljátszottuk tavaly, hihetetlen hogy vannak akik még mindig adnának esélyt Reid-nek, minek kellene történnie hogy kirúgjuk?minden meccset elveszítünk, változás kell!!!korodiatiJah sztem is változás kell!
Aztán simán benne van, hogy szarabbak leszünk (mint pl Castillo elküldésénél), de tényleg szükség van már a változásra.
Ettől függetlenül elgondolkodnék egy olyanon h Reid marad, de új OC, DC (és új posztedzők), ST-edző jönne a csapathoz.
De jah kérdéses, hogy Reid mennyire engedne beleszólást a dolgokba. Szal jah...egyszerűbb ha új HC és akkor jöjjön a nagy változás.
több mint 13 éve
ezt már eljátszottuk tavaly, hihetetlen hogy vannak akik még mindig adnának esélyt Reid-nek, minek kellene történnie hogy kirúgjuk?minden meccset elveszítünk, változás kell!!!Lurie megmondta , ennek vége . Nagy az elégedetlenség , nem látok rá esélyt hogy kapjon még 1 esélyt.Petikievak01Mivel az Eagles-ről van szó, mindezek ellenére azért én még látok rá esélyt. 😀
Reid legutóbb lenyilatkozta, hogy ez a csapat közel van ahhoz, hogy jövőre jó legyen és ha megadják neki az esélyt, akkor meg tudja csinálni. 😀
Bébé
több mint 13 éve
Szerintem már ő sem élvezi ezt a munkát,sőt lehet sajnos semmit sem élvez az életben.Borzasztó lehetett neki a tragédia azóta egy fáradt,kiégett ember lett ami igen igen meglátszik a munkáján is-(ami természetes)szóval meglepne ha maradna.
Remélem kiheveri egy két év alatt és újra tud jól dolgozni valahol.
több mint 13 éve
Lurie megmondta , ennek vége . Nagy az elégedetlenség , nem látok rá esélyt hogy kapjon még 1 esélyt.Petikievak01Mivel az Eagles-ről van szó, mindezek ellenére azért én még látok rá esélyt. 😀
Reid legutóbb lenyilatkozta, hogy ez a csapat közel van ahhoz, hogy jövőre jó legyen és ha megadják neki az esélyt, akkor meg tudja csinálni. 😀