Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
The Philadelphia Eagles will consider Chip Kelly to replace Andy Reid, according to league sources, and multiple executives with rival teams anticipate Philadelphia making a heavy push to land the Oregon head coach.Akkor ezek szerint ha jól értem ez volt Reid utolsó meccse a Lincolnon? Jó lett volna győzzelmmel búcsúztatni.
The Eagles have not looked to the college ranks for a head coach since hiring Dick Vermeil away from UCLA in 1976. Vermeil led the team to won one of its two Super Bowl appearances to date in his seven seasons with the team (1976-82).
Reid, whose 14-year tenure with the Eagles is believed to be coming to an end, is seeking to coach elsewhere in 2013, and is expected by those close to him to move on regardless of whether Eagles owner Jeffrey Lurie wanted him to return.empty taxi
Az utolsó negyed kivételével csak fél szemmel tudtam nézni a meccset de minden lényeges momentumot láttam, és bizony az eredménykövetőt is csendben olvasgattam. Azt is, hogy megszólíttattam 😛 Nem kívánok hosszasan polemizálni rajta aki nem akarja érteni mit írtam és miért az nem érti, ezzel nem tudok mit kezdeni.Mellesleg -javítsatok ki ha tévedek-, mert a stream nem volt a legjobb, de Foles intjénl beleért a D falember és így lett rövid, amellett, hogy nem játszott tökéletesen, talán nem is jól, ám nem REMÉNYTELENÜL, nálam már ez is erény, biztos én vagyok kis igényű. Pl a Chiefsnél örültek volna ha legalább ilyen szintű QB-juk lett volna, igaz lehet tévedek majd Ulpi is kijavít.
Bízom bene azért a Giants még verjük és akkor szép év befejezésünk lesz és Reidet is szépen búcsúztatjuk ha valóban megy, ennyit megérdemel.
Szép estét, és én hadd mondjam így:
Istentől megáldott ünnepeket kívánok mindnyájatoknak!!!
"Mert az embernek Fia azért jött, hogy megkeresse, és megtartsa az elveszettet" /Lukács evangéliuma 19,10/
több mint 13 éve
Hát a jó játék nem mindenhol volt meg, de a vereség legalább megvan. 😀 Következő héten ütni kell az Óriásokat. 😀
több mint 13 éve
The Philadelphia Eagles will consider Chip Kelly to replace Andy Reid, according to league sources, and multiple executives with rival teams anticipate Philadelphia making a heavy push to land the Oregon head coach.The Eagles have not looked to the college ranks for a head coach since hiring Dick Vermeil away from UCLA in 1976. Vermeil led the team to won one of its two Super Bowl appearances to date in his seven seasons with the team (1976-82).
Reid, whose 14-year tenure with the Eagles is believed to be coming to an end, is seeking to coach elsewhere in 2013, and is expected by those close to him to move on regardless of whether Eagles owner Jeffrey Lurie wanted him to return.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Eagles Inactives: Vick, Salas, Polk, Havili, Tapp, Watkins and Kopa. Igwenagu starts at FB and Colt Anderson starts at safety.
több mint 13 éve
Azt hiszem lesz itt izgulás 😀15000 Ft-ot tettem 4 meccsre. Washingtont raktam meg Philly ellen , Pantherst Oakland ellen , Indianapolist - Kansas ellen és Chicagot - Arizona ellen. Na megvannak a vélemények ?😊Petikievak01véleményem: van pééééénz!!! 😀
Elvileg mindegyiknek jönnie kell, bár a Chicagoban mindig benne van a meglepetés bukta, meg kérdés, hogy RGIII milyen formában tér vissza (bár úgyis leszopatjuk magunkat). A rosszabb hír, hogyha jól emlékszem én is megtettem ezeket (meg hozzácsaptam még vagy 4-et), tehát az egyik tuti bukta lesz. 😂Newman
több mint 13 éve
15000 Ft-ot tettem 4 meccsre. Washingtont raktam meg Philly ellen , Pantherst Oakland ellen , Indianapolist - Kansas ellen és Chicagot - Arizona ellen. Na megvannak a vélemények ?😊Petikievak01véleményem: van pééééénz!!! 😀
Elvileg mindegyiknek jönnie kell, bár a Chicagoban mindig benne van a meglepetés bukta, meg kérdés, hogy RGIII milyen formában tér vissza (bár úgyis leszopatjuk magunkat). A rosszabb hír, hogyha jól emlékszem én is megtettem ezeket (meg hozzácsaptam még vagy 4-et), tehát az egyik tuti bukta lesz. 😂
több mint 13 éve
15000 Ft-ot tettem 4 meccsre. Washingtont raktam meg Philly ellen , Pantherst Oakland ellen , Indianapolist - Kansas ellen és Chicagot - Arizona ellen. Na megvannak a vélemények ?😊
több mint 13 éve
Pár inti stat, hátha ma megszakad: - Stafford ellen szerezte a D#-ünk a legutóbbi intit...2,5 hónapja.
- Ha ma se szerzünk intit, akkor beállítjuk a 9 meccses NFL-rekordot.
- Asante-nek 4 intije van a legutóbbi Eagles inti óta.
- 241 inti volt az NFL-ben a legutóbbi intink óta.
Nagyon kíváncsi leszek, hogy lesz-e taps Andy-nek:
www.philly.com/philly/sports/eagles/20121223_Phil_Sheridan__Respectful_sendoff_for_Andy_Reid_in_Eagles_fans__interest.html
Bár így rossz, hogy nem is a szezon utsó meccse, meg 100%-osan nem lehet kimondani, hogy elküldik, de azért mégis.
több mint 13 éve
Szal akkor kiknek kell szurkolni ma a jó drafthelyért:Raiders-Panthers --> Panthers győzelem
Többi az úgy annyira nem érdekes, ha jön a papírforma. 😀
Amúgy, ha úgy alakul a többi meccs mi meg behúzzuk az utsó 2-t, akkor elég szépen hátracsúszhatunk.
(Kérdés, hogy szar-e számunkra, ha 4. hely helyett pl. csak a 10.en húzunk, de ezzel majd ráérünk az offseason-ban foglalkozni.)
több mint 13 éve
a valaha látott legnagyobb eagles játékos nálam egyelőre 😉 úgy emberileg mint szakmailageaglesmcnabbŐt is simán el tudnám képzelni RB-edzőnek. Amolyan Staley-sen egyelőre.
Ha többet használtuk volna, nem lettek volna apró sérülései, akkor simán a 2000es évek elit futói közé tartozhatott volna.
Így csak mi Eagles-fan tudjuk, hogy oda tartozott. 😀
több mint 13 éve
a valaha látott legnagyobb eagles játékos nálam egyelőre 😉 úgy emberileg mint szakmailagHétvégén Wesbrook lesz a tiszteletbeli kapitányunk a pénzfeldobásnál:Rettenet erős és gyors volt. Váh, zseniális. Azért Shady is az, de a jó öreg Westy még nálam előtte van.Eazzy
www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Westbrook-Will-Be-Honorary-Captain/f34f6574-13ab-468f-a5ec-38db25129633
www.youtube.com/watch?v=3ox5Nm2-61Y
Bébé
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
belegondoltam,hogy már csak két meccsünk van...JanekÉs aztán jön a legjobb rész az offseason.
Akkor legalább tudunk álmodozni a SB-ről. 😀
Nincs itt ez a kiábrándító valóság. 😀
több mint 13 éve
belegondoltam,hogy már csak két meccsünk van...
több mint 13 éve
Hétvégén Wesbrook lesz a tiszteletbeli kapitányunk a pénzfeldobásnál:Rettenet erős és gyors volt. Váh, zseniális. Azért Shady is az, de a jó öreg Westy még nálam előtte van.
www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Westbrook-Will-Be-Honorary-Captain/f34f6574-13ab-468f-a5ec-38db25129633
Bébé
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Nem értem, hogy jön ide Foles következő 2 meccse . 😊Vicket már nem szabad összetöretni ennyi a lényeg. Most van még értéke a pályán és azon kívül is és, hogy ha jön új HC akkor majd kiderül mi lesz a sorsa. De ha jön új HC akkor is tartanám a csapatnál, max. át lehet neki is szabni a fizuját 2 gyengébb szezon után. (Foles meg addig tanulja a mágiát és ha gond lenne akkor bevethető) Az, hogy Foles mit csinál az uccsó két meccsen az meg tök mind1. Fejlődnie kell ez ennyiből is látszott. (kérdés inkább, hogy mennyit fejlődhet az offseasonban)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Amennyire értem a kinti cikkeket Vick elég nehezen viseli, hogy jelenleg csak 3. számú pedig elvileg érthető kéne legyen az ő szempontjából, még ha egészséges is, hogy elvileg jövőjét féltjük. Kíváncsi vagyok mi lesz a sztori vége, mit tippeltek? Nyilván sok minden függ Foles következő két heti játékától is mit tud felmutatni, meg Reid sorsától.
több mint 13 éve
Redskins meccs:- B.Graham-nek megint nagy meccse lehet. A Rézbőrűek RT-je, Tyler Polumbus eddig 39 nyomást engedett és 7 sack-et. De, ha Ő mégse tudná vállalni a játékot a múltheti agyrázkódása miatt, akkor vagy M.Hurt-el vagy egy 6. körös rookieval, Tom Compton-nal nézne farkasszemet B.Graham.
- Cox-nak season-high 10 szerelése és egy sack-je volt az első meccsen. A legutóbbi két meccsen 2,5 sackje van és 3 siettetése. Csak három DT-nek (Atkins, Suh és Melton) van több sack-je, mint Cox-nak. T.Cole-nak is van némi elintézni valója, mert az első meccsen Trent Williams levette a pályáról.
- Ryans-nek 109 solo-tackle-je van. A Reid éra alatt csak Dawkins-nak és Mikell-nek volt ennél több egy szezon alatt. (mind1iknek 111) Szal nagy eséllyel ez meg fog dőlni.
több mint 13 éve
Hétvégén Wesbrook lesz a tiszteletbeli kapitányunk a pénzfeldobásnál:www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Westbrook-Will-Be-Honorary-Captain/f34f6574-13ab-468f-a5ec-38db25129633
több mint 13 éve
Havili ma sem edzett, szal valószínűleg Polk-ot is fogjuk látni néha-néha FB-ként. BébéNah erről ennyit.
Ujjsérülés miatt Polk játéka erősen kétséges (doubtful). Ha nem fog tudni játszani, akkor Igwenagu lesz az FB-nk.
Vick-et nem biztos, hogy be fogjuk öltöztetni.
Mike Pettine (Jets DC) nem ment bele a szerződéshosszabbításba.
több mint 13 éve
én is ugyan így érzek, de a pénz az pénz!Mccoy játszik, én úgy érzem nyerünk!3,20-as oddszért megjátszom, vélemények?korodiatiÉn annak örülnék, ha jól játszanánk, de végül kikapnánk. 😀
Egyrészt a draft pozíció miatt is valamint a fő ok az, hogy a Giants-et/Eli-t nem bírom, szal Ő ne jusson PO-ba és ugyanez a Dallas-al is. 😀
A Redskins se szimpatikus, de nem is unszimpatikusak. 😀
Plusz a Giants-ez mindenképpen szeretném, ha megvernénk Őket és a 2 győzelem az már túl sok lenne a draft sorrendet illetően, szal légyszi kapjunk ki jó játékkal. 😀 Bébé
több mint 13 éve
Mccoy játszik, én úgy érzem nyerünk!3,20-as oddszért megjátszom, vélemények?korodiatiÉn annak örülnék, ha jól játszanánk, de végül kikapnánk. 😀
Egyrészt a draft pozíció miatt is valamint a fő ok az, hogy a Giants-et/Eli-t nem bírom, szal Ő ne jusson PO-ba és ugyanez a Dallas-al is. 😀
A Redskins se szimpatikus, de nem is unszimpatikusak. 😀
Plusz a Giants-ez mindenképpen szeretném, ha megvernénk Őket és a 2 győzelem az már túl sok lenne a draft sorrendet illetően, szal légyszi kapjunk ki jó játékkal. 😀
több mint 13 éve
Mccoy játszik, én úgy érzem nyerünk!3,20-as oddszért megjátszom, vélemények?
több mint 13 éve
Havili ma sem edzett, szal valószínűleg Polk-ot is fogjuk látni néha-néha FB-ként.
több mint 13 éve
Nándizásnál azért nézzük már,hogy 14milliót kap évente... talán senki nem kap ennyit a ligában és olyan jó erős közepes a játéka...JanekEzért is volt megemlítve, hogy belemenne egy szerződésmódosításba, mert nálunk szeretne maradni.