BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:40-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 320 — Így remélem megfelelek nektek.....
Itt etgy kis találgatás Vick jövőjéről:

www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/0ap2000000113452/Vick-a-possibility-for-the-Jets-in-2013

Egyébként néhányszor megnézve újra Foles Int-jét a Bengls ellen azt gondolom azért lett rövid mert most meg attól félt, hogy szokás szerint túl dobja, és ez sült el rosszul. Nem értek hozzá (okosabbak reagálhatnak rá), de szerintem talán pont ez a készség idővel fejleszthető, hogy be tudja ezt mérni az ember. Ha ezen sikerül csiszolni akkor szép jövő lehet előtte.dande
Numer 1 Foles fan 😀 Amúgy ügyes a gyerek , a pontosságot pedig lehet fejleszteni.Petikievak01
Aztán a következő két meccsen dob 4 intet és borul minden 😛 én meg kaphatom a savakat de vállalom, állom 😀
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.

www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/0ap2000000113452/Vick-a-possibility-for-the-Jets-in-2013

Egyébként néhányszor megnézve újra Foles Int-jét a Bengls ellen azt gondolom azért lett rövid mert most meg attól félt, hogy szokás szerint túl dobja, és ez sült el rosszul. Nem értek hozzá (okosabbak reagálhatnak rá), de szerintem talán pont ez a készség idővel fejleszthető, hogy be tudja ezt mérni az ember. Ha ezen sikerül csiszolni akkor szép jövő lehet előtte.dande
Numer 1 Foles fan 😀 Amúgy ügyes a gyerek , a pontosságot pedig lehet fejleszteni.

több mint 13 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...

Csak Nektek 😊
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 320 — Így remélem megfelelek nektek.....

Egyébként néhányszor megnézve újra Foles Int-jét a Bengls ellen azt gondolom azért lett rövid mert most meg attól félt, hogy szokás szerint túl dobja, és ez sült el rosszul. Nem értek hozzá (okosabbak reagálhatnak rá), de szerintem talán pont ez a készség idővel fejleszthető, hogy be tudja ezt mérni az ember. Ha ezen sikerül csiszolni akkor szép jövő lehet előtte.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
Nem tudom milyen meccs lesz és hogy milyen eredmény lenne igazán jó nekünk... de nem mi vagyunk az esélyesek az biztos.

több mint 13 éve
Bakker szépen kialakíthatnánk az új fr QB-val 😛 😉 mi két TE--s játékunkat erre mindkettő kidől szép ez a mi formánk (tudom valószínű eszünk ágában sem volt ezt így kialakítani csak jól hangzik 😀)

Vasárnap valószínű a meccs végét látom majd, bízom benne, addig nem adunk el megint húszon x labdát, hacsak nem vmiben rekordtartók akarunk lenni és utolérni a Chiefst
több mint 13 éve
harbour irJanek
most már mind1 , csak az érdekel , hogy most honnan kukázunk 2 Te-t 😀

több mint 13 éve
harbour ir

több mint 13 éve
milyen körülmény indokolná a maradását?

több mint 13 éve
Esetleg egyébként, ebből a cikkből is van rá utaló jel pl, hogy a körülményekre való tekintettel is marad HC még egy évre hátha jövőre nem dobálunk el minden labdát? Vagy vasárnap lesz a búcsúmeccse a Lincolntól?
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Reid a fia haláláról:  www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Andy-Reid-Statement/0406e5d4-8f5f-44ba-aee7-845e8abdcf4dShawn84
Szegénynek elég rossz éve van. :S
Sajnálom, hogy csak pár interjúban meg nagy ritkán PS-eken látjuk mi fanok a másik oldalát. Szal amikor nem a szokásos fapofa és "I have to do better job" szöveget tolja.
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Reid a fia haláláról:  www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Andy-Reid-Statement/0406e5d4-8f5f-44ba-aee7-845e8abdcf4d
több mint 13 éve
még

több mint 13 éve
😊

nekem mindegy ki megy POba... nyerjen Akers azt jónapot.

engem már csak a draft és a hc izgat meg az ajzószerekJanek
Neked már olyan is kell?
több mint 13 éve
😊

nekem mindegy ki megy POba... nyerjen Akers azt jónapot.

engem már csak a draft és a hc izgat meg az ajzószerek

több mint 13 éve
Jó forduló volt ez nekünk.

Janek
Ja, meg őrült eredmények születtek fogalmam sincs ki megy tovább tőlünk. Mindenesetre, most a Skins tűnik! a legstabilabbnak, aztán majd a héten kiderül. Nem semmi ahogy a két irányítót behúzták, a végén még RGIII-t fogják tradelni jó ellenértékért, mondván Kuzin is van olyan jó és kevésbé sérülékeny 😛

Ennek a mondatnak a tartalma meg valahonnan ismerős, nagy a baj az Óriásoknál 😛

All we can do now is practice harder and win the next one.

@WHOISJPP Jason Pierre-Pau
több mint 13 éve
Jó forduló volt ez nekünk.

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Deny vette a bátorságot, hogy Folesról írjon egy kis elemzést. vajon ő a következő Eagles franchise irányító?

philly.blog.hu/2012/12/16/franchise_iranyitoShawn84
Deny basszus itt lenne a helyed...apeszos
Sajnálatosan ezt a hozzászólásodat sem olvassa, de egy tipp: A Twitter oldalunkat ő csinálja. Itt lehet vele kommunikálni:  twitter.com/FlyEagles_huShawn84
Köszi, meglesz. Írtam volna blogban is, de elfelejtettem hogy melyik email címmel regisztráltam.. 😀apeszos
Regelj újra 😀Shawn84
Mondasz valamit.. 😀

Sikerült belépnem. Találomra, elsőre. Délután nem sikerült harmadikra sem.. 😀 😀
több mint 13 éve
Deny vette a bátorságot, hogy Folesról írjon egy kis elemzést. vajon ő a következő Eagles franchise irányító?

Sajnálatosan ezt a hozzászólásodat sem olvassa, de egy tipp: A Twitter oldalunkat ő csinálja. Itt lehet vele kommunikálni:  twitter.com/FlyEagles_huShawn84
Köszi, meglesz. Írtam volna blogban is, de elfelejtettem hogy melyik email címmel regisztráltam.. 😀apeszos
Regelj újra 😀
több mint 13 éve

Köszi, meglesz. Írtam volna blogban is, de elfelejtettem hogy melyik email címmel regisztráltam.. 😀
több mint 13 éve

Sajnálatosan ezt a hozzászólásodat sem olvassa, de egy tipp: A Twitter oldalunkat ő csinálja. Itt lehet vele kommunikálni:  twitter.com/FlyEagles_hu
több mint 13 éve

Deny basszus itt lenne a helyed...
több mint 13 éve
A második körös LB-k egész jól muzsikálnak idén.

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Én meg Kiklit..

Itt az a kérdés mi voltunk jók vagy a cici gyengébbJanek
a 2. körre értettem, nyilván kikli lett volna a legjobb, de ő akkor már rég bulizott.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
DRC vissza akar jönni:
 www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/eagles-talk/Despite-struggles-DRC-wants-to-remain-an?blockID=814067&feedID=704
Kérdés, ha tavasszal egy jó, PO csapat odarak elé egy anyagilag sem rossz szerződést, akkor is így fogja-e gondolni.Bébé
Szerintem nincs olyan nagy gond DRC-vel , egész jól játszik , mindig benne van az int lehetősége amikor felé dobják . Egy remek playmaker. Az meg hogy Aj Green elkap rajta 57 yardot , talán nem olyan nagy gáz , és sokszor úgy kapnak el rajta , hogy remekül fogja az emberét , de tökéletes a passz. Szerintem jővőre is marad DRC.