Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
meglátszott ebben az évben ki az igazi eagles fan mert ezt aki végignézte az nem normális
több mint 13 éve
Nem láttam ezt az utsó meccset. Az eredmény alapján nem hiszem, hogy be fogom pótolni. 😀
több mint 13 éve
Jöhet Kelly, lehet örülnijjncaamajd ha SB-t nyertünk vele, hogy előre ne szaladjak és ne kérjek mindjárt sokat tőle ha valóban ő jön 😛
Ami a többit illeti: köszönöm a közös együtt szenvedést veletek
Azért köszönöm Reidnek ezt 14 de inkább abból csak 12 évet
Zárásként most csak ennyi:
Sic transit gloria mundi. (Így múlik el a világ dicsősége)
több mint 13 éve
Jöhet Kelly, lehet örülni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
inactives: Salas, Polk, Watkins, Kopa, Moore, Cox and Kendricks. Landri starts at DT. Jordan starts at LB
több mint 13 éve
Olvastam olyan mockot ahol későbbi körökben hozzátok írják Ryan Nassibot. Gondoltam megkérdezem, hogy milyen esélyt láttok ti erre? A formája alapján jó pick lehet, de talán akkor már 2. kör elején Bray. Persze nem látom, hogy mire van szüksége a csapatnak BlitzHawkNassibot figyelem mióta egyetemen játszik/játszott, de valahogy nem igazán nyerte el a tetszésemet. Ha idén mindenképpen QB húzást tervezne a vezetőség, mondjuk a 4. körtől lefelé tudnám elképzelni elsősorban. Nálam ilyentájt a Zac Dysert, Landry Jones, E.J. Manuel, Nick Florence négyes közül jönne ki a befutó. Természetesen csak backup posztra várok. Szerintem Foles megkapja a bizalmat hosszabb távon. Lehet, hogy nem jövőre, hanem 2 év múlva, de ő lesz nálunk az egyes számú.
több mint 13 éve
Olvastam olyan mockot ahol későbbi körökben hozzátok írják Ryan Nassibot. Gondoltam megkérdezem, hogy milyen esélyt láttok ti erre? A formája alapján jó pick lehet, de talán akkor már 2. kör elején Bray. Persze nem látom, hogy mire van szüksége a csapatnak BlitzHawkHa tegnapi meccsből indulunk ki (bár az időjárás sok mindent befolyásolt de akkor is) jó messzire kerüljön el minket. Sajnos én az idei draft classban nem látok ilyet (bár ez nyilván azért van így mert nem is értek hozzá 😛) aki a fr QB-nk lehetne Vickkel vagy Foles-l szemben, velük kéne megoldani a következő idényt és valamelyik köré építeni egy jó csapatot. Jelen pillanatban szvsz! nem a QB a legnagyobb need nálunk de ha találunk egy csiszolatlan gyémántot ám legyen. Nyilván a HC kérdés alakulása is sok mindent meghatároz majd ezzel kapcsolatban.
több mint 13 éve
Olvastam olyan mockot ahol későbbi körökben hozzátok írják Ryan Nassibot. Gondoltam megkérdezem, hogy milyen esélyt láttok ti erre? A formája alapján jó pick lehet, de talán akkor már 2. kör elején Bray. Persze nem látom, hogy mire van szüksége a csapatnak
több mint 13 éve
az még jó is lenne neki, de akkor jöjjön cserébe byrd mondjuk 😀Szerintem az alapanyag nem ennyire rossz mint a 4-12 mutatja,mint pl a Lions esetében sem.De mi idén akarat nélkül játszottunk,és ez főleg az oldalvonal mellett volt jellemző. És ha ott nincs semmi akkor ez az eredménye.A Bills lesz a befutó. Higgyetek nekem 😛Shawn84
Remélem Reid még sikeres lesz valahol mi meg kapunk egy ambiciózus új HC-t aki jó szakemberekkel egy jó cap mellett remek drafttal csinál egy domináns csapatot.
A keret tagjai 95%ban szerződéssel rendelkeznek,van hely a sapka alatt(Byrd,Bowe),top5 draft,sok fiatal,fanatikus város,egy jó FO.
Minden adott egy sikeres korszakhoz.Janek
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Szerintem az alapanyag nem ennyire rossz mint a 4-12 mutatja,mint pl a Lions esetében sem.De mi idén akarat nélkül játszottunk,és ez főleg az oldalvonal mellett volt jellemző. És ha ott nincs semmi akkor ez az eredménye.A Bills lesz a befutó. Higgyetek nekem 😛
Remélem Reid még sikeres lesz valahol mi meg kapunk egy ambiciózus új HC-t aki jó szakemberekkel egy jó cap mellett remek drafttal csinál egy domináns csapatot.
A keret tagjai 95%ban szerződéssel rendelkeznek,van hely a sapka alatt(Byrd,Bowe),top5 draft,sok fiatal,fanatikus város,egy jó FO.
Minden adott egy sikeres korszakhoz.Janek
több mint 13 éve
Szerintem az alapanyag nem ennyire rossz mint a 4-12 mutatja,mint pl a Lions esetében sem.De mi idén akarat nélkül játszottunk,és ez főleg az oldalvonal mellett volt jellemző. És ha ott nincs semmi akkor ez az eredménye.Remélem Reid még sikeres lesz valahol mi meg kapunk egy ambiciózus új HC-t aki jó szakemberekkel egy jó cap mellett remek drafttal csinál egy domináns csapatot.
Minden adott egy sikeres korszakhoz.
több mint 13 éve
A tavalyi és az idei évben az volt a fő különbség, ( a győzelmek számát leszámítva), hogy míg ott azért jók voltunk, csak a végén mindig megvertük magunkat, idén semmi kilátás nem volt, az első pár meccset leszámítva, hogy vajon hogy is nyerjük meg a meccset 😀 remélem jövőre más lesz, de nem vagyok annyira bizakodó mint tavaly. eaglesmcnabbNem tudom. Nekem az volt az érzésem, hogy tavaly szarok voltunk és a szezon vége felé kezdett látszani az erőltetett taktika eredménye. Idén meg végig szarok voltunk(már az első meccsen is)és csak 1-1 momentuma volt a csapatnak a szezonban és 1-1 meccsen is.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Adom 😀Az Atlanta elleni nyitó meccs volt a kedvencem. Kurva jól játszottunk, öröm volt nézni a játékot, de azért a végére kiszoptunk.
Én tavaly is úgy voltam vele, hogy annál szarabbak egyszerűen nem lehetünk. Aztán mégis sikerült. 😀
(Azt még mindig nem dolgoztam fel, hogy 2011-ben, hogy tudtuk 8x megverni magunkat. Hát azok a 49ers, Cards, Seattle meccsek...jézusom 😀 )Bébé
A tavalyi és az idei évben az volt a fő különbség, ( a győzelmek számát leszámítva), hogy míg ott azért jók voltunk, csak a végén mindig megvertük magunkat, idén semmi kilátás nem volt, az első pár meccset leszámítva, hogy vajon hogy is nyerjük meg a meccset 😀 remélem jövőre más lesz, de nem vagyok annyira bizakodó mint tavaly.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Erre találtak ki az FAN(atic) elnevezést 😛Adom 😀De egyébként tartom, hogy a NO (meg esetleg egy Chiefs ahol ugye csak egy QB hiányzik állítólag) mellett a gyengébb régiókban lévő csapatok közül mi vagyunk a másik ami jövőre pont, hogy ellenkezőjére válthat csak egy kicsi kellene még hozzá.dandejó mondjuk én minden évben ezt gondolom 😀eaglesmcnabb
Én tavaly is úgy voltam vele, hogy annál szarabbak egyszerűen nem lehetünk. Aztán mégis sikerült. 😀
(Azt még mindig nem dolgoztam fel, hogy 2011-ben, hogy tudtuk 8x megverni magunkat. Hát azok a 49ers, Cards, Seattle meccsek...jézusom 😀 )Bébé
a mi csapatunk meg jövőre megkaphatná a fanTASTIC elnevezést és most már nem a balfszkodásban....
több mint 13 éve
Adom 😀De egyébként tartom, hogy a NO (meg esetleg egy Chiefs ahol ugye csak egy QB hiányzik állítólag) mellett a gyengébb régiókban lévő csapatok közül mi vagyunk a másik ami jövőre pont, hogy ellenkezőjére válthat csak egy kicsi kellene még hozzá.dandejó mondjuk én minden évben ezt gondolom 😀eaglesmcnabb
(Azt még mindig nem dolgoztam fel, hogy 2011-ben, hogy tudtuk 8x megverni magunkat. Hát azok a 49ers, Cards, Seattle meccsek...jézusom 😀 )
több mint 13 éve
Hát én bírom Turnert, Riverset méginkább, de a legjobb mégiscsak az lenne ha maradna vick valami oknál fogva, és vele szárnyalnának tovább a sasok, azon az útvonalon amit még 2010-ben elkezdtünk. eaglesmcnabbDe ahhoz kéne egy 2010-es O# és egy 2010-es D#.
Nah nem mintha, a 2010-es D#ünk olyan elit lett volna, de amikor nagyon kellett akkor megszerezték a labdát valamint hála a kiemelkedő támadógépezetnek el lehet viselni a kisebb balfaszságaikat.
De félek, hogy Vick-nek a 2010-es formája már nem fog visszajönni. (vagy legalábbis egy kurvajó OL-t kéne elé rakni, hogy erre reális esély legyen)
több mint 13 éve
De egyébként tartom, hogy a NO (meg esetleg egy Chiefs ahol ugye csak egy QB hiányzik állítólag) mellett a gyengébb régiókban lévő csapatok közül mi vagyunk a másik ami jövőre pont, hogy ellenkezőjére válthat csak egy kicsi kellene még hozzá.dandejó mondjuk én minden évben ezt gondolom 😀
több mint 13 éve
Értem ez most poén akart lenni s ha mondjuk egy Pats drukker sütötte volna el még jogos is lenne de egy Cards fan 😛 😉 (még ha véletlenül meg is vertetek minket)Ugye csak viccelsz? Gyengébb csapat? Kell az ígülsznél gyengébb? 😀silent7939Reid a terveiről (nár nagyjából ismertek, de mégiscsak friss írás): www.inquisitr.com/459563/andy-reid-future-plans-include-coaching-after-philadelphia-eagles/Shawn84Remélem, hogy vmi gyengébb csapathoz megy ahol nem SB-t várnak tőle és akkor meg fogja becsülni az ottani szurkolótábor. Meg egy normális QB se ártana neki. 😀
Pl. San Diego-ban vagy a Panthers-nél (csak, hogy másodszor is kirúghassa McDermott-ot 😛 😀 )el tudnám képzelni. Vagy menjen Arizonaba és tradelje el megint Kolb-ot 2. körért meg egy jó CB-ért. 😀
Bébé
De egyébként tartom, hogy a NO (meg esetleg egy Chiefs ahol ugye csak egy QB hiányzik állítólag) mellett a gyengébb régiókban lévő csapatok közül mi vagyunk a másik ami jövőre pont, hogy ellenkezőjére válthat csak egy kicsi kellene még hozzá.
több mint 13 éve
Ugye csak viccelsz? Gyengébb csapat? Kell az ígülsznél gyengébb? 😀silent7939szerintem úgy értette, hogy általánosságban véve egy gyengébb csapatba menjen, nem hozzánk viszonyítva gyengébbe.
Hát én bírom Turnert, Riverset méginkább, de a legjobb mégiscsak az lenne ha maradna vick valami oknál fogva, és vele szárnyalnának tovább a sasok, azon az útvonalon amit még 2010-ben elkezdtünk.
több mint 13 éve
Ugye csak viccelsz? Gyengébb csapat? Kell az ígülsznél gyengébb? 😀Reid a terveiről (nár nagyjából ismertek, de mégiscsak friss írás): www.inquisitr.com/459563/andy-reid-future-plans-include-coaching-after-philadelphia-eagles/Shawn84Remélem, hogy vmi gyengébb csapathoz megy ahol nem SB-t várnak tőle és akkor meg fogja becsülni az ottani szurkolótábor. Meg egy normális QB se ártana neki. 😀
Pl. San Diego-ban vagy a Panthers-nél (csak, hogy másodszor is kirúghassa McDermott-ot 😛 😀 )el tudnám képzelni. Vagy menjen Arizonaba és tradelje el megint Kolb-ot 2. körért meg egy jó CB-ért. 😀
Bébé
több mint 13 éve
Felőlem reid mehet SD-ba, de akkor ide meg jöjjön Norv! ha hozza rivers-t az se baj 😀eaglesmcnabbEz remélem vmi rossz vicc. 😀
Inkább maradjon Reid, minthogy jöjjön Turner. 😀
több mint 13 éve
hát a TD-khez kéne QB is 😀 tudom hogy nincs ha, de egy brady vagy egy Rodgers simán kihozna belőle 1000 yardot.nálam Avant a szezon legjobbjaJanekAvant durva.
Csinál 4 elkapást és 70 yardot akkor az NFL karrierje alatt folyamatosan javuló számokat hoz. Pedig én már 2009-ben, 2010-ben azt hittem, hogy az a plafon.
Jó persze ebbe szerepet játszik hol Maclin hol pedig DeSean kidőlése, de akkor is.
Ha fizikailag egy kicsit tehetségesebb lett volna, akkor simán elit WR lett volna. Így "csak" elit slot WR. Sztem rá igaz, hogy nem csak a maximumot hozta ki magából, hanem még annál is többet. Igaz a TD-ket nem termeli, de hát ez van. 😀 Bébé
Felőlem reid mehet SD-ba, de akkor ide meg jöjjön Norv! ha hozza rivers-t az se baj 😀
több mint 13 éve
Amúgy a mostani Bowl meccs nagyjából előrevetíti milyen időjárásra számíthatunk holnap a mi meccsünkön sanszos, hogy nem most fognak meccsbeli karriercsúcsot dobálni a srácok.