Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
RZ-ban továbbra is fosok vagyunk(agyatlan playcall).A védelem meg a D line kivételével úgy szar ahogy van.El kell takarítani Allent,hogy meglegyen a tackle? :mad: Meg ennyi misstacklet nem is tudom mikor láttam utoljára.S mit dünnyög????
Na Andy már hümmög. :mad:
Érdekességként: Tavaly nagyon megnyomta az O# az első negyedet(félidőt)..most pont a fordítottja a helyzet.Greengo
több mint 14 éve
Sajna bejött az 1-2-es jóslatom a kezdésre. Most jöhet a 2-1-es folytatás (Bills meghány minket).Szerelni meg kéne tanulni és normális LB sor nélkül nem fog működni ez a védelem. A Giants jól kihasználta a védelem hibáit. Az off. playcall és avégrehajtás is szar volt a kulcsjátékoknál és úgy tűnt az ellenfél védelmét sem érte váratlanul (meg is oldották látszólag könnyen). Sok futás valószínűleg azért volt, mert nem akartuk, hogy Vick-et sokszor üthessék (nem jött be, mert így is megsérült, többek örömére gondolom).

több mint 14 éve
RZ-ban továbbra is fosok vagyunk(agyatlan playcall).A védelem meg a D line kivételével úgy szar ahogy van.El kell takarítani Allent,hogy meglegyen a tackle? :mad: Meg ennyi misstacklet nem is tudom mikor láttam utoljára.Na Andy már hümmög. :mad:
Érdekességként: Tavaly nagyon megnyomta az O# az első negyedet(félidőt)..most pont a fordítottja a helyzet.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Ne haragudjatok de én eddig sem vártam feltétlenül sokat ettől az évtől -mondván várjuk meg az elejét- ezt a játékot látva pedig pláne nem vagy nagyon összekapja magát az edzői stáb vagy szép évek elé nézünk. Tudom még idény eleje van de pont a lényeget látom hiányozni a játékunkból a leleket D-fal játékosain meg Shaddy-n esetleg Maclinen kívül. Ami jobban fáj, hogy mindenki rajtunk köszörüli a nyelvét már "hallom" Ricsit is majd holott sztem tőlünk! senki nem hallotta, hogy így meg úgy milyen szuperek vagyunk, csak a sajtó csinálta a feszkót. Mindegy majd túl éljük valahogy ezt is, ennél lényegesebb dolgok is vannak az életben (de azért néha jól esne nyerni vagy jól/lélekkel játszani 😛 )
több mint 14 éve
Bradley-t nem kellett volna elengedni :SkzolBradley tavaly bitang gyenge volt, vele pont nem lennénk előrébb.
több mint 14 éve
Bradley-t nem kellett volna elengedni :S
több mint 14 éve
nah hát az is...ott az Oline is mi a faszt csinált...félyardról nem tudtuk bevinni...nagyon kéne ilyenkor Westbrook bukfencezéseEz sztem rohadtul Marty-n és Reid-en ment el. Mégpedig a 4th down-nál.Bébémeg a nyomorék 3 run hivason az utso RZ helyzetbenkzol
több mint 14 éve
Ez sztem rohadtul Marty-n és Reid-en ment el. Mégpedig a 4th down-nál.Bébémeg a nyomorék 3 run hivason az utso RZ helyzetben
több mint 14 éve
Ez sztem rohadtul Marty-n és Reid-en ment el. Mégpedig a 4th down-nál.
több mint 14 éve
A védelem a D-linet leszámítva 0. Aso lófasz esti fénnyel, S párosunk nincs, LB sor eddig se volt. Vicknek meg adtunk 100 millát, erre 1 meccset nem tud befejezni, eddig ennyi értelme van a bevásárlásnak---->1-2
több mint 14 éve
Idegbajt kapok ettől a meccstől,meg is érdemeljük hogy kikapjunk!!!
több mint 14 éve
Ez az o-line katasztrófa, a Giants pass rusherei azért elég kemények, nem lesz könnyű dolga Petersnek és Herremansnak. Viszont jobban aggódok az interior linemanekért, velük szemben Canty és Joseph lesz, az sem egy könnyű feladat. O# részről szvsz ez a kulcskérdés, hogy mennyire tudjuk megfogni a Giants falát. (szvsz közel sehogy, ne legyen igazam)D# részről meg egyértelműen a futás megállítása a legnagyobb kérdés, Chaney középre rakásával én többet várok ebből a szempontból is.
Szoros győzelmet várok, max 10 pontos különbséggel. Szárnyaljon a sas, ne csak döglődjön! 😊
több mint 14 éve
N.Allen mikorra lesz várható?Gege55Elméletileg már 100%-os, de vhol olvastam, hogy még mindig injekciókat kap meccsek előtt.
Elég lassan halad a felépülése, annak ellenére, hogy fullosan edz.
több mint 14 éve
Már csak azt mondjátok meg, hogy az OL meg a DL hogyan fog felállni.Shawn84OL ahogy szokott
Peters-Mathis-Kelce-DeVan-Herremans -- JJ és Dunlap pedig megoldja a cserét.
DL:
Babin - Jenkins - Patterson - T. Cole
Jenkins- Laws - Dixon - Hunt
De úgy tűnik, hogy Cole megint a snap-ek 90%-ban a pályán lesz.
több mint 14 éve
Már csak azt mondjátok meg, hogy az OL meg a DL hogyan fog felállni.
több mint 14 éve
N.Allen mikorra lesz várható?Én J.Jarrett játékára vagyok nagyon kíváncsi, szeretném már látni éles helyzetben... Ti hogy vagytok vele? Jó nem pont a mai fontos meccsen hanem majd valami másik csapat ellen, aki nem csoportból van.
Watkins nem is lesz pályán ma sem!? :S
több mint 14 éve
Inaktívok:Watkins, Jarrett, Marsh, Tapp, Vandervelde, Justice, J. Parker
Szal Vick kezd. Young aktív.
Azért jó lenne, ha idén látnánk vmit az első három pick-ünkből. 😀
több mint 14 éve
Ki fog ma kezdeni??
több mint 14 éve
Just arrived in Philly. What a dump, Let's get a W and get the heck outta here.Steve Weatherford. NY Giants new punter
Steve Smith vigyen egy puntot TD-re légyszi. 😀
Giants-et ütni kell. Már jobban rühellem Őket, mint a Cowboys-t. 😀
több mint 14 éve
Pár stat a PFF-ről:Jenkins 59 próbálkozásból: 3 sack, 2 ütés, 5 nyomás
Fokou-nak és Chaney-nek 2 misstackle-je van, Casey-nek 1
Casey-re 5x dobtak abból 4 sikeres volt, 28 yard és 1 TD
Chaney-nél ezek a számok: 13, 10, 88 és 1
T. Cole eddig 18x helyezett nyomást az ellenfelek irányítóira és ez a legtöbb a ligában.
több mint 14 éve
NFL network eléggé rápörgött az Eagles - Giantsre, tegnap lement a Miracle at Meadowlands p. II, utána pedig volt egy top10 eagles - giants rivalry osszeallitas.
több mint 14 éve
Újabb hét, újabb szerkesztői válaszok http://philly.blog.hu/2011/09/25/szerkesztoink_valaszolnak_03 #phillyblog #eaglesKicist nekünk off, de azért mégse az, Mario Manningham se fog játszani a Giatns-ben holnap.
Köszi szépen, és nem is szükséges forrást megjelölni, én se mindent kútfőből írok, főleg egy-egy számomra ismeretlenebb ellenfél ellen 😊New York Giants at Philadelphia Eagles beharangozó. Múlt, mi várható, számok, rekordok, képek, videó. Hazai szezonnyitó http://philly.blog.hu/2011/09/24/week_3_vs_new_york_giantslikeollak Deny. a munkahelyemen azt hiszik rólam, h mindent tudok a sportról (ha őszinte akarok lenni, nem jelölöm meg a forrást, de te vagy az) 😊Attis
Eagles idei keret, harmadik, rövid rész. Központban a speciális egység. Dorenbos, Henery, Henry http://philly.blog.hu/2011/09/23/az_idei_keret_2Deny
több mint 14 éve
New York Giants at Philadelphia Eagles beharangozó. Múlt, mi várható, számok, rekordok, képek, videó. Hazai szezonnyitó http://philly.blog.hu/2011/09/24/week_3_vs_new_york_giantslikeollak Deny. a munkahelyemen azt hiszik rólam, h mindent tudok a sportról (ha őszinte akarok lenni, nem jelölöm meg a forrást, de te vagy az) 😊
Eagles idei keret, harmadik, rövid rész. Központban a speciális egység. Dorenbos, Henery, Henry http://philly.blog.hu/2011/09/23/az_idei_keret_2Deny
több mint 14 éve
New York Giants at Philadelphia Eagles beharangozó. Múlt, mi várható, számok, rekordok, képek, videó. Hazai szezonnyitó http://philly.blog.hu/2011/09/24/week_3_vs_new_york_giantsEagles idei keret, harmadik, rövid rész. Központban a speciális egység. Dorenbos, Henery, Henry http://philly.blog.hu/2011/09/23/az_idei_keret_2