Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 8 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Azt hittem, lesz par ember aki Iverson miatt lett 76ers majd Eagles drukker.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Az a divat, aki SB győzelem után kezd el szurkolni valakinek, szóval van egy jó hírem: nem vagytok divatok 😛 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 8 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Csak is McNabb. Meg aztan Vick ráerősített.
ano92
tehát divat vagy

nekem legalább benne van a nicknevemben hogy westbrook miatt lettem sas szurker
eaglesmcnabb
Egyértelműen D-Mac...meg a fradi 😛 De viszont fradi drukker rég nem vagyok, míg az eagles örökké megmarad!
több mint 8 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
Vernert elengedte a Bucs..
nem lenne nekünk jó döntés? anno a Titans-ben jó szezonjai voltak, ahogy tudom
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 880 — je suis poloska
ano92
tehát divat vagy

nekem legalább benne van a nicknevemben hogy westbrook miatt lettem sas szurker

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan

több mint 8 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 880 — je suis poloska
Mernék rá fogadni, hogy többen szurkolnak az Eaglesnek a Fradi miatt, mint bármi más miatt 😊
Wyatt
ez hülyeség már bocs, a családban is többen drukkolnak Herremans miatt a phillynek mint a fradi miatt

amúgy szerintem itt is vick vinné az első helyet hogy mi miatt philly drukker az illető

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
gonbdoltam... 😀

Jólesz az a Peters, elite + én szeretem. Elmenne falunk sem lenne.

több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
En mondjuk pont leszarom a fradit. Pl.
ano92
Na mondjuk ano mint bármilyen viszonyítási pont maximum a részegségnél jöhet szóba 😀

Egyébként inkább tapasztalati szinten, meg hát ugye ződ, meg sas, aztán eléggé adja is. De nem végeztem túl nagy közvélemény-kutatást, az tuti 😀

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 208 — Lájkold a zsűrit!
 twitter.com/RapSheet/status/834775974675877889

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 816 — Apu ökölbeszorított keze
Detto

több mint 8 éve
En mondjuk pont leszarom a fradit. Pl.

több mint 8 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 238 — Big Dick Nick
Mernék rá fogadni, hogy többen szurkolnak az Eaglesnek a Fradi miatt, mint bármi más miatt 😊
Wyatt
Mondjuk megnézném, hogy ezt, mekkora mintából sikerült kiderítened.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve

több mint 8 éve
picksix Philadelphia Eagles 820
Nyilván érdekesebb lenne egy szavazás ahol csak egy csapatot lehetne választani. Mi sasok szerintem itthon simán TOP10-ben végeznénk. Nekünk is van elég haterünk mert erről is gondoskodtak Ricsiék.

gondolom főleg a Fradi miattWyatt
BTW volt egy nagyon sikeres időszak, amely egybevágott a sport itthoni megjelenésével. Fradi ugyanmá...

Szerkesztette: picksix

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 8 éve
 www.sport1tv.hu/Hirek/hu-HU/2017/02/21/nfl_szavazas

Hajrá, nem vagyok biztos benne, hogy az első párból mi kerülünk ki győztesen.....

De ha így lenne, GB ellen tuti kiesünk (azért a Jetsnél népszerűbbnek gondolom őket)
dande
Ez egy nagy baromság. A sport tv generálta a sok Pats és GB szurkolót. Most arra kíváncsiak, hogy ez mennyire sikerült? 😀
Greengo
Tehát a Sport Tv miatt jobbak egyes csapatok? 😀
Btw, nézd csak meg, alig vezet a Pats, sok a hater
Wyatt
Tehát csak a jobb teljesítményű csapatoknak szurkolnak sokan..DIVAT ! 😀
Greengo
Az ég kék, a fű zöld. Btw, nem is a szurkolókról volt szó, hanem hogy ezt nyomta a Sport Tv, ha más nyert volna abban az időben sokat, meg azóta folyamatosan, azt nyomnák többet gondolom 😊
Amúgy itthon tényleg sok az Eagles-fan, gondolom főleg a Fradi miatt, de a saját szavazásoknál azért látszik, hogy még mindig kb 50% (ha nem több) a Pats-fanok aránya itthon 😊

több mint 8 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan

Hajrá, nem vagyok biztos benne, hogy az első párból mi kerülünk ki győztesen.....

De ha így lenne, GB ellen tuti kiesünk (azért a Jetsnél népszerűbbnek gondolom őket)
dande
Ez egy nagy baromság. A sport tv generálta a sok Pats és GB szurkolót. Most arra kíváncsiak, hogy ez mennyire sikerült? 😀
Greengo
Wyatt
Tehát csak a jobb teljesítményű csapatoknak szurkolnak sokan..DIVAT ! 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
ó csak annyit kívánok gyűrűtök legyen 100 de ujjatok egysem!!!!!

több mint 8 éve
Tetszettek volna annyit nyerni 😕

több mint 8 éve
Wyatt
1. Brady már rég ki van égvge a picsába
2. A Steelersnek is kurvanagy tábora van
3. Ha orbaszájba tolták volna Pats meccsek helyett az Eagles meccseket akkor most a szurkolótáborunk nem csak első lenne, de fényévekkel verne minden kis szunog csapatot!!!!!!!!!!!!!!!!!

több mint 8 éve

dande
Greengo

több mint 8 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan

dande

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 909 — Így remélem megfelelek nektek.....

Szerkesztette: dande2
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 816 — Apu ökölbeszorított keze
 www.nj.com/eagles/index.ssf/2017/02/eagles_offseason_plan_moves_that_could_result_in_2.html

Hát azért vannak benne erdekes dolgok de a fele azert meg fog történni .

több mint 8 éve
lett egy fiatalabb és olcsóbb jó játékosotok slotra. : D

nekünk mondjuk mind1, minden elkapónk elite. csak még nem tudják.