Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 8 éve
annyira nem követtem cruzt, bár szégyellem mert kellett volna. De mi volt vele a baj? Nem tudott elszakadni? Nem jól futotta a routjait? Bár az is elég beszédes, hogy a sérülése alatt megtartották, amjd hozott egy gyenge szezont és elküldték. Lehet nekünk sem rá kéne alapozni a kövi szezont. Leht a jelenlegi elkapóink vannak olyan szinten mint ő jelenleg.Ahogy Janek is írta a fő tényező a pénz volt, de azért reménykedünk benne, hogy senkinek nem kell majd, és visszajön olcsóért. Amúgy főleg az elszakadás volt a problémája és az, hogy kikerült a slot-ból. Bár év elején, amíg Eli nem kezdte elszórni a lasztikat, és ezért bátran ment a passzjáték, addig ő is szépen termelt. Én követtem az Eagles-t, és bár nem látnám nálatok szívesen, de bőven elférne itt.
ano92
A Dallas-t az ő TD-vel sikerült legyőzni, majd jött ez is:
www.youtube.com/watch?v=bY3o0fLoANk
Szerkesztette: Awesome88
több mint 8 éve
annyira nem követtem cruzt, bár szégyellem mert kellett volna. De mi volt vele a baj? Nem tudott elszakadni? Nem jól futotta a routjait? Bár az is elég beszédes, hogy a sérülése alatt megtartották, amjd hozott egy gyenge szezont és elküldték. Lehet nekünk sem rá kéne alapozni a kövi szezont. Leht a jelenlegi elkapóink vannak olyan szinten mint ő jelenleg.Giants topicban ezt már kitárgyaltuk.
ano92
Kezelhetetlen sok fizuja lett idénre...9 millió
több mint 8 éve
annyira nem követtem cruzt, bár szégyellem mert kellett volna. De mi volt vele a baj? Nem tudott elszakadni? Nem jól futotta a routjait? Bár az is elég beszédes, hogy a sérülése alatt megtartották, amjd hozott egy gyenge szezont és elküldték. Lehet nekünk sem rá kéne alapozni a kövi szezont. Leht a jelenlegi elkapóink vannak olyan szinten mint ő jelenleg.
több mint 8 éve
Jöhet Cruz is wr posztraRemélem nem. Ez a Cruz már nem az a Cruz.
Janek

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
Luckért 1 az 1 ben. Luckot meg eladnánk csomó pickért. HUHUHUHHUHU Csak a biznickedvenc játékosom, nem megy sehova!
ano92
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Luckért 1 az 1 ben. Luckot meg eladnánk csomó pickért. HUHUHUHHUHU Csak a biznic
több mint 8 éve
www.bleedinggreennation.com/2017/2/12/14593696/mychal-kendricks-philadelphia-eagles-expected-tradeMehetne a coltsba...
Nem meglepő, de 4,8 milliót így is be kell nyelni, szóval kvázi 1,8ért játszhatna jövőre, ha csak nem jön valami eszetlen ellenérték cserébe
zsojti
több mint 8 éve
www.bleedinggreennation.com/2017/2/12/14593696/mychal-kendricks-philadelphia-eagles-expected-tradeNem meglepő, de 4,8 milliót így is be kell nyelni, szóval kvázi 1,8ért játszhatna jövőre, ha csak nem jön valami eszetlen ellenérték cserébe
több mint 8 éve
Viszont Rozi a legtöbbet tradelo GM szóval MK mehetne valahová....
több mint 8 éve
Márciusig a capat kell kicsit rendbe tenniPeters paycut segitene, Barwin esetében dettó, vagy ha lenne trade értéke, Kendriscks sajnos nem váltotta be a reményeket, talán valaki adna érte egy cetlit, vagy egy játékos-játékos csere
Nálam egyre inkább a Cb draft kerül előtérbe, mondjuk úgy nem csoda, h kb a teljes FA WR kínálattal már össze vagyunk boronálva
Azt sem tartom kizártnak h csak egy WR érkezik, mert JM mellett Agholor és DGB is rosteren marad szerintem+Burton is inkább elkapó TE, akkor meg két CB is jöhet az 1-2 körökben
több mint 8 éve
Olvasgattam ,hogy merre fele is kéne haladni a csapatnak a holtszezonban.Ehhez képest Jefferyről és Garconról cikkeznek (DeSean maradna a skinsnél)....ami azért nem az olcsó kategória lenne. WR-ből két új név is simán elférne a rosteren , de ha csak egy minőségi játékost sikerül szerezni már az is nagy upgrade lesz a támadóknál.
Ugye égető kérdés a CB és a WR de OLB sem ártana a csapatnak ...
Nos Rosemann sok mindenben jó de a CB dolog az sehogy se megy neki sem FA-n,sem drafton.
Gondolva itt a sok elszúrt FA igazolásra,amiket nem sorolok normális CB akit draftolt pedig talán Boykin volt de ő meg lesántult...ez nem túl vidám dolog.
WR is kéne idén itt talán jobb a helyzet az FA piacon kéne bepróbálni egy K Britt, Quick Stills trio egyik tagját nem túl elszállt áron.
Igy nem lennénk rászorulva egy első körös WR pickre hanem mehetne az idei jó cb class egyik tagjára a pick.S Jones pl.
meglátjuk még pár nap van az FA piac nyitásig
Janek
CB poszton most megint úgy állunk, hogy kellene 2 kezdő . Tippre egyikük FA-n jön a másikuk meg drafton, de nem biztos, hogy első körben már rá kéne menni sztem. ( ha már úgy is mélyebb a class )
Emellett olyat is lehet olvasni, hogy árulni szeretnénk Kendrickset is. Nem nagyon passzol a rendszerünkbe és a fizetése sem a legalacsonyabb, de a helyére kellene ember. (nyilván olcsóbban)
A kulcs abban lesz, hogy Rosemann mennyire tudja rendbe tenni a fizetéseket. Ha jelentősen növelné a cap spacet akkor érkezhetnek komolyabb nevek is. Amúgy ez továbbra sem egy 1 offseasonos építkezésnek néz ki...szval ha maradnak kérdőjelek akkor sem leszek meglepve.
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
Hat hiaba lenne meg egy draftolt 1.sz wr akkor sincs masodik...Es FA -rol cb-t szerezni nem olcsó...
Cap miatt jobban kezelhető wr FA talan.
Ket wr-t draftolni meg mikor kene cb,olb,ilb dline oline...
több mint 8 éve
WR is kéne idén itt talán jobb a helyzet az FA piacon kéne bepróbálni egy K Britt, Quick Stills trio egyik tagját nem túl elszállt áron.Nekem ebből a hármasból senki sem tetszik annyira, szerintem Wentz-nek egy igazi go-to guy kéne, olyan meg nincs nagyon FA-n.
Igy nem lennénk rászorulva egy első körös WR pickre hanem mehetne az idei jó cb class egyik tagjára a pick.S Jones pl.
Janek
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
CB nek Gilmoret kéne vhogy elhozni, ha ő sem válik be, pláne, aki ismeri Schwarz rendszerét, akkor nem tudom ki.
több mint 8 éve
Olvasgattam ,hogy merre fele is kéne haladni a csapatnak a holtszezonban.Ugye égető kérdés a CB és a WR de OLB sem ártana a csapatnak ...
Nos Rosemann sok mindenben jó de a CB dolog az sehogy se megy neki sem FA-n,sem drafton.
Gondolva itt a sok elszúrt FA igazolásra,amiket nem sorolok normális CB akit draftolt pedig talán Boykin volt de ő meg lesántult...ez nem túl vidám dolog.
WR is kéne idén itt talán jobb a helyzet az FA piacon kéne bepróbálni egy K Britt, Quick Stills trio egyik tagját nem túl elszállt áron.
meglátjuk még pár nap van az FA piac nyitásig
több mint 8 éve
Roster Move: #Eagles release CB Leodis McKelvin.Sajnos ez is mutatja mennyire elbaszott volt a rowe trade...
Klaci79
több mint 8 éve
Hát igen de nekünk C Davist kéne első körben megszerezni....Ha nem tradelünk akkor nem nagyon lesz normális FA LT a piacon.Drafton sem lesz sok értelmes LT.
www.spotrac.com/nfl/free-agents/left-tackle/
Esetleg kipróbáljuk LJ-t LT-ként es big V lesz a RT...
www.spotrac.com/nfl/free-agents/right-tackle/
De kéne némi deepht is.
Janek
Max Ryan Ramczyk Wisconsinból.
Cam Robinson szerintem nem igazán fog beválni.
kapitnono
több mint 8 éve
Ha nem tradelünk akkor nem nagyon lesz normális FA LT a piacon.Drafton sem lesz sok értelmes LT.
www.spotrac.com/nfl/free-agents/left-tackle/
De kéne némi deepht is.
Janek
Max Ryan Ramczyk Wisconsinból.
Cam Robinson szerintem nem igazán fog beválni.

több mint 8 éve
Ha nem tradelünk akkor nem nagyon lesz normális FA LT a piacon.www.spotrac.com/nfl/free-agents/left-tackle/
De kéne némi deepht is.
több mint 8 éve
En a tulfizetest mindig ahhoz nezem ha kiraknank lenne e masik csapat aki ennyit adna neki. Es szerintem nem es peters vissza is vonulna. Na en ehhez nezem ha valaki sokat keres. Es ennek semmi koze a jatekahoz mert szerintem is jo volt. Ennek ahhoz van joze ha elso heten leserul, mert megesik es akkor idenre kuka 10+ milka ahelyett hogy azt epitkezesre forditotta volna akarki is.És mi a garancia, hogy az abból a 10 millából igazolt játékosok nem sérülnek le ugyanúgy az első héten? Peters hiába öreg, nem jellemző rá, hogy csak úgy megsérüljön.
ano92
Amúgy ha cutolnánk is, én nem nagyon látom, miben is lépnénk előre. Szerintem nincsenek olyan játékosok a piacon, akikkel előrébb lennénk mint Peterssel.
Nem vele van itt a baj, hanem Curry-vel vagy Barwin-nal, plusz itt van még faszom Daniel is.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
En a tulfizetest mindig ahhoz nezem ha kiraknank lenne e masik csapat aki ennyit adna neki. Es szerintem nem es peters vissza is vonulna. Na en ehhez nezem ha valaki sokat keres. Es ennek semmi koze a jatekahoz mert szerintem is jo volt. Ennek ahhoz van joze ha elso heten leserul, mert megesik es akkor idenre kuka 10+ milka ahelyett hogy azt epitkezesre forditotta volna akarki is.