Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
 www.google.hu/amp/www.foxsports.com/nfl/story/tomlinson-ward-dawkins-among-2017-hof-nominees-091416.amp.html

Gyanítom igen
ano92
Ja értem... Szóval a nominee ezek szerint magyarul tagot jelent!?
Matthew99
xD nem, de remélem azzá válik

több mint 9 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
még jó hír

Coach Pederson announced during his press conference that the #Eagles and Jon Dorenbos have agreed to terms on a new three-year deal.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Szerintetek Dawkins lesz HoF tag (most/bármikor)?
Matthew99
9 PB, 6 all-pro, 2000es évek álomcsapatában
Már csak ezek miatt is be kell h kerüljön, plusz egy olyan S volt aki hatással volt a játékra, a meccsekre
braxa88
Én is így gondolom, ezért lepett meg egy ilyen vélemény: "Dawkinst viszont kétlem, hogy valaha is beválasztanák".
Matthew99
azt hagyjad...
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 172 — Invisible man
Matthew99
Már csak ezek miatt is be kell h kerüljön, plusz egy olyan S volt aki hatással volt a játékra, a meccsekre
braxa88
Én is így gondolom, ezért lepett meg egy ilyen vélemény: "Dawkinst viszont kétlem, hogy valaha is beválasztanák".

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Matthew99
több mint 9 éve
 www.google.hu/amp/www.foxsports.com/nfl/story/tomlinson-ward-dawkins-among-2017-hof-nominees-091416.amp.html

Gyanítom igen
ano92
Ja értem... Szóval a nominee ezek szerint magyarul tagot jelent!?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan

Gyanítom igen

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
Eagles signed S Chris Maragos to a three-year extension through 2019.
Maragos is a core special teamer. He's played one snap on defense this season.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
PFF szerint top 2-es a támadófalunk... (!?)
 www.profootballfocus.com/pro-ranking-all-32-nfl-offensive-lines-entering-week-11/
Rataxes
Az egy dolog (amúgy tényleg jó munkát végeznek) , de a Seahawksé meg csak a 29. Kíváncsi leszek mit kezd a front 7-ünk ellenük. 😊

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
 www.profootballfocus.com/pro-ranking-all-32-nfl-offensive-lines-entering-week-11/
Rataxes
Tény hogy meglepően jók voltak futásblokkolásban, Kelce is.vintage showt nyomott. De ez a PFF....még ide belinkelni is tiltanám azt a fost 😊

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Azért ez vicc, hogy minden csoportellenfelünk ajándékba kapja a győzelmeket...
MrMiksa
Nem kellett volna a 4 vereségünket ajándékként odaadni. Ne a másikat nézzük, magunkat.
Eazzy
Sajnos mivel 4 csapat van egy csoportban és nagyban függ a sorsunk a többi csapat eredményeitől, így muszáj nézni a történéseket. Akiktől várnék egy kis segítséget, azok sorba leadják a meccseket a csoportunk ellen. Így sajnos elértéktelenednek a bravúr győzelmeink.Nem egy csapat van, aki a mi mérlegünkkel vezeti a csoportját, úgyhogy alapvetően a 4 vereségnek nem kéne ennyire lesúlytónak lennie. Az más kérdés, hogy abból 3at simán nyerhettünk volna.
MrMiksa
Ez fordítva is igaz (Steelers, Vikings, Falcons)
több mint 9 éve
Szerintem nem lesúlytó egyáltalán. Simán elképzelhető hogy három csapat is bejut a PO-be innen. Ez már nem NFC Least, hanem NFC Beast 😊

több mint 9 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 891
MrMiksa
Nem kellett volna a 4 vereségünket ajándékként odaadni. Ne a másikat nézzük, magunkat.
Eazzy
Sajnos mivel 4 csapat van egy csoportban és nagyban függ a sorsunk a többi csapat eredményeitől, így muszáj nézni a történéseket. Akiktől várnék egy kis segítséget, azok sorba leadják a meccseket a csoportunk ellen. Így sajnos elértéktelenednek a bravúr győzelmeink.Nem egy csapat van, aki a mi mérlegünkkel vezeti a csoportját, úgyhogy alapvetően a 4 vereségnek nem kéne ennyire lesúlytónak lennie. Az más kérdés, hogy abból 3at simán nyerhettünk volna.
több mint 9 éve
MrMiksa

több mint 9 éve
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 816 — Apu ökölbeszorított keze
Az persze más kérdés,hogy ezzel az O teljesítménnyel sokra nem jutunk.
De ez még korai téma szerintem.

több mint 9 éve
Csoportmásodikat tekintve nem állunk olyan rosszul, ha csoporton belül hozzuk a meccseinket, akkor PO még így is meglehet, tekintve a többi csoportot. Egyedül a Viks van 50% felett még aki nem csoportelső.

több mint 9 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
Ha így nézed akkor meg a Lions csoportelső....
Janek
Ki is kaptunk tőlük. 😀 | (Nagyrészt persze magunknak köszönhetően.) |

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
Ha így nézed akkor meg a Lions csoportelső....

több mint 9 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
Következő 3 meccset nyerni kéne. hogy legyen valami keresni valónk a PO-t illetően. Miként fog ez összejönni? Fogalmam sincs....de hátha
dande
Pont úgy, mint a Steelers, a Vikings és a Falcons ellen. 😀 Mindhármat képesek vagyunk megnyerni ezzel a védelemmel, mert ezt a tegnapi W-t is nekik köszönhetjük. Hiába futottuk szét az ellent, hiába játszott jól Wentz vagy JM, vagy akár a támadófal, kulcsszitukban jöttek a false startok (Ertz egymaga termelt hármat ugye...), meg a dropok, vagy a hülye playhívás, de a zebrák is megtették a magukét amikor lefogták Sproles-t, vagy amikor közvetlenül utána JM sisakját ütközték le Red Zone-ban és elmaradt az egyértelmű flag.

Én úgy látom, hogy Schwartz a maximumot hozza ki ebből a játékosállományból, viszont az Offense még skill playerek híján is tudna többet szvsz, de amikor arra kerül a sor, hogy pontokat szerezhetnénk, fejben elfogynak (flagek), vagy kijön a tehetségbeli hiányosság az elkapóknál (dropok) vagy szimplán Pederson válik tanácstalanná. Ami viszont pozitívum, hogy Lane Johnson távollétében is korrekt a fal.

Egyébként eddig a legsimább győzelmeinket azok ellen arattuk, akiktől a legjobban tartottunk, közben meg 0-3-mal állunk a csoporton belül. Lehet érdemes átértékelni az erőviszonyokat, mert most a Vikings-t meg a Steelers-t is verte a két csoportellenfelünk, szóval mégsem tűnnek akkora falatnak ezek a csapatok, mint ahogy szezon elején kinézett. A következő 3 meccset is hiába fogjuk megnyerni, ha nem hozunk a végén egy 3-0 mérleget a Skins, Boys, Giants hármas ellen.

Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
Nagyon élvezetes meccs volt ,sokáig gondolkodtam még utána miért is tesz meglepő dolgokat DP.

Egy elmélet lehet az is,hogy sokszor húz váratlant ami ha sikerül akkor azt csak abban látjuk,hogy megy a csapatnak,ha meg nem sikerül akkor fogjuk a fejünket.
Reid féle minden tuti szemlélet nem ez ,azt ismerjük,és ő ugye mellette volt OC szóval lehet mégsem ez a megoldás.

Lehet csak túlgondolkodja a dolgokat,avagy a hirtelen döntésekben nem a megfelelőt,logikusat választja mert,hogy eddig nem volt HC.
Érdekes lenne tudni,hogy mennyire nyúlt bele Andy a támadó playekbe főleg kényes helyzetben.

Más kérdés,hogy a WR helyzet nagyon nem akar összeállni,kb van JM és Ertz avagy Celek....
Meg persze a HB corps...

Itt mondjuk látszik a KC-ban ugye volt a Maclin korszak előtti év ahol nem volt wr td egész sokáig mégis haladt a csapat...

több mint 9 éve
@MrMiksa:

Volt egy kis vitánk a nyomásról, szerintem ez tisztázza:
 twitter.com/PFF_Sam/status/797927681165787136

Magyarul nekem volt igazam, és volt nyomás rendesen, te meg valószínűleg azért érezted az ellenkezőjét, mert Ryan kurva jól játszott nyomás alatt.
Eazzy
A mérkőzés első felében nekem tényleg nem tűnt ez fel, de a számok magukért beszélnek 😊 Lehet, csak a meccs hevében nem figyeltem a részletekre. Az igazadat természetesen elismerem.
több mint 9 éve
@MrMiksa:

Volt egy kis vitánk a nyomásról, szerintem ez tisztázza:
 twitter.com/PFF_Sam/status/797927681165787136

Magyarul nekem volt igazam, és volt nyomás rendesen, te meg valószínűleg azért érezted az ellenkezőjét, mert Ryan kurva jól játszott nyomás alatt.