NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
47
9
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 6 éve
1/1 ha kikapunk a TB--től senki nem ment meg minket tőle...😉
több mint 6 éve
Sajnos nem arulhatom el a titkom.
több mint 6 éve
beütött a herbálTe mindig ilyen vagy vagy csak most ?Mozizott? Vagy inkabb SHerman bevetette jedi kepessegeit, es az ero hasznalataval osszeakasztotta OBJ labait. 8-DEz csakis valami felreeertes lehet, kedves uram. 8Dvoltak jó dolgai, de na. ezért lett hozva, de csak egyszer azért nem lett TD mert elesett OBJ, és ott Sherm csak mozizott.
De ahogy lattam, nem rola kapdostak el a nagy jatekokat es a TD-ket, a semminel jobb. XD
Stez
petey
Stez
Coolearie
több mint 6 éve
Te mindig ilyen vagy vagy csak most ?Mozizott? Vagy inkabb SHerman bevetette jedi kepessegeit, es az ero hasznalataval osszeakasztotta OBJ labait. 8-DEz csakis valami felreeertes lehet, kedves uram. 8Dvoltak jó dolgai, de na. ezért lett hozva, de csak egyszer azért nem lett TD mert elesett OBJ, és ott Sherm csak mozizott.
De ahogy lattam, nem rola kapdostak el a nagy jatekokat es a TD-ket, a semminel jobb. XD
Stez
petey
Stez
több mint 6 éve
Mozizott? Vagy inkabb SHerman bevetette jedi kepessegeit, es az ero hasznalataval osszeakasztotta OBJ labait. 8-DEz csakis valami felreeertes lehet, kedves uram. 8Dvoltak jó dolgai, de na. ezért lett hozva, de csak egyszer azért nem lett TD mert elesett OBJ, és ott Sherm csak mozizott.
Stez
petey
több mint 6 éve
gzotya
47
Jo lenne ha kapna még egy évet, de akkor remélhetöleg rendes emberanyaggal.az a baj, lehet ki volt adva ez, csak basztak megcsinálni. nem tudjuk. Whitherspoon is ezért dobta a karjait a levegőbe, amiért meg őt cseszték le.kurva mód be kell ruházni új védelemre jövőre. Akhello kuka, Malcolm Smith kuka, Ward kuka. Armstead kuka. Solly kérdőjel. Ha hozunk egy Bosa/Allen/Sweat/Ferrell-t pass rushernek, egy jobb CB-t Sherm mellé, és FA-n még mélyítünk akkor már okésak is lehetünk.Azt hittem már Saleh-t kifelejted. A secondary már most kezdhet átúszni az öbölben Oaklandbe, hogy még a költözés előtt odaérjenek, hátha ott kellenek...
ja és Saleh-nek repülni kéne.
petey
Egyébként meg nem igaz, hogy nem lehet OBJ-re jobban odafigyelni, ez szerintem egyértelműen taktikai hiba ami az edzőt minősíti.
Csiriba
tippem, hoyg Saleh fog kapni még 1 évet a sérülések/kevés talent miatt.
petey
www.ninersnation.com/2018/11/13/18091380/49ers-defensive-coordinator-robert-saleh-hot-seat-2018
Ez a cikk elég jol összefoglalja, mik a fö problémàk, viszont szerintem egy draft alatt ezt tovàbra sem fogjuk tudni feltölteni tehetséggel.
több mint 6 éve
nem nagyon követem a 49ers meccseket idén. a sherman igazolással így szezon felénél elégedettek vagytok?twitter.com/evansilva/status/1062410518277877760
funkyparduc
több mint 6 éve
az a baj, lehet ki volt adva ez, csak basztak megcsinálni. nem tudjuk. Whitherspoon is ezért dobta a karjait a levegőbe, amiért meg őt cseszték le.kurva mód be kell ruházni új védelemre jövőre. Akhello kuka, Malcolm Smith kuka, Ward kuka. Armstead kuka. Solly kérdőjel. Ha hozunk egy Bosa/Allen/Sweat/Ferrell-t pass rushernek, egy jobb CB-t Sherm mellé, és FA-n még mélyítünk akkor már okésak is lehetünk.Azt hittem már Saleh-t kifelejted. A secondary már most kezdhet átúszni az öbölben Oaklandbe, hogy még a költözés előtt odaérjenek, hátha ott kellenek...
petey
Egyébként meg nem igaz, hogy nem lehet OBJ-re jobban odafigyelni, ez szerintem egyértelműen taktikai hiba ami az edzőt minősíti.
Csiriba
tippem, hoyg Saleh fog kapni még 1 évet a sérülések/kevés talent miatt.
több mint 6 éve
kurva mód be kell ruházni új védelemre jövőre. Akhello kuka, Malcolm Smith kuka, Ward kuka. Armstead kuka. Solly kérdőjel. Ha hozunk egy Bosa/Allen/Sweat/Ferrell-t pass rushernek, egy jobb CB-t Sherm mellé, és FA-n még mélyítünk akkor már okésak is lehetünk.Azt hittem már Saleh-t kifelejted. A secondary már most kezdhet átúszni az öbölben Oaklandbe, hogy még a költözés előtt odaérjenek, hátha ott kellenek...
petey
több mint 6 éve
gzotya
47
Az egyetlen megbízható cornerünk, vagy legalábbis nem nagyon dobnak az irányába. Mindenki tudja nagyon jól, hogy a pálya másik oldala szabad. Szerintem mindenképp megérte, vezére a D-nek
több mint 6 éve
nem nagyon követem a 49ers meccseket idén. a sherman igazolással így szezon felénél elégedettek vagytok?
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 6 éve
kurva mód be kell ruházni új védelemre jövőre. Akhello kuka, Malcolm Smith kuka, Ward kuka. Armstead kuka. Solly kérdőjel. Ha hozunk egy Bosa/Allen/Sweat/Ferrell-t pass rushernek, egy jobb CB-t Sherm mellé, és FA-n még mélyítünk akkor már okésak is lehetünk.ja és Saleh-nek repülni kéne.
több mint 6 éve
Ez csakis valami felreeertes lehet, kedves uram. 8Dvoltak jó dolgai, de na. ezért lett hozva, de csak egyszer azért nem lett TD mert elesett OBJ, és ott Sherm csak mozizott.
Stez
több mint 6 éve
Pedig egészen biztatóan pötyög Mullens
több mint 6 éve
ilyen balf@sz módon kikapni megint.....
több mint 6 éve
I think this is the beginning of a beautiful friendship 😊 😊Bundi1986petey
több mint 6 éve
Ricsi fiú jól játszik 😉Köszi de ma nem voltam a keretben.
Bundi1986
több mint 6 éve
Ez csakis valami felreeertes lehet, kedves uram. 8DDe ahogy lattam, nem rola kapdostak el a nagy jatekokat es a TD-ket, a semminel jobb. XD
több mint 6 éve
Direkt kertetek, hogy ne legyen eredmenykoveto, hogy felporogjon a topik, mi? 8-Dannyira nem volt nagy király
btw, Sherman milyen volt? Azon kivul, | hogy kiraly. |
Stez
több mint 6 éve
Direkt kertetek, hogy ne legyen eredmenykoveto, hogy felporogjon a topik, mi? 8-Dbtw, Sherman milyen volt? Azon kivul, | hogy kiraly. |
több mint 6 éve
ozibozi
17 222
Ajándék 15 yard
több mint 6 éve
Itt 49ers-nel ST-ben nincs visszahordas ??? 🤔🤔 Mert mint ha egész merkozes alatt 2 ha láttam volna !!!!!az egész ligában alig van, köszönhetően az új szabályoknak
Bundi1986