NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 744
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 6 éve
BADwin......
több mint 6 éve
ozibozi
17 222
Azért az is kiderül meccsről- meccsre hogy nem Eli itt a kerékkötő, még ha nem is ő a jövő, de értelmes csapattal le tud menedzsel egy meccset
több mint 6 éve
mondd ki nyugodtan Herbert nevét 😀 😛Ez így jó, benne van a csapatban hogy nyerhetnének ha lenne edzőnk, de felesleges lenne nyerni a meccset is 😉Remélem mostmár befejezik a pont gyártást a fiúk.te minek szurkolsz? 😀
ozibozi
petey
ozibozi
több mint 6 éve
ozibozi
17 222
Ez így jó, benne van a csapatban hogy nyerhetnének ha lenne edzőnk, de felesleges lenne nyerni a meccset is 😉Remélem mostmár befejezik a pont gyártást a fiúk.te minek szurkolsz? 😀
ozibozi
petey
több mint 6 éve
Remélem mostmár befejezik a pont gyártást a fiúk.te minek szurkolsz? 😀
ozibozi
több mint 6 éve
ozibozi
17 222
Remélem mostmár befejezik a pont gyártást a fiúk.
több mint 6 éve
nem volt S segítség. nem a slot receivert kellett volna kettőzni, hanem a fent levő S jön akkor duplán fedezik OBJ-t.Ezt hogy erted ?? 🤔Spoont olyan messze zavarnám el amennyire csak lehetséges!!!hát itt a S-t kell picsánrúgni, ha elveszi a tetejét akkor ez talán nincs meg
Alabama Niners
petey
Bundi1986
több mint 6 éve
Spoont olyan messze zavarnám el amennyire csak lehetséges!!!hát itt a S-t kell picsánrúgni, ha elveszi a tetejét akkor ez talán nincs meg
Alabama Niners
több mint 6 éve
Spoont olyan messze zavarnám el amennyire csak lehetséges!!!
több mint 6 éve
Fú ha megjön jövőre a pass rusher-ünk, az következő szint lesz a védelemben
több mint 6 éve
Mondjuk most süti rémlik, de lehet, hogy GM-csevegőben írta. Úgy rémlik, hogy itt.szomorú lennék ha itt történt volna 😕
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk most süti rémlik, de lehet, hogy GM-csevegőben írta. Úgy rémlik, hogy itt.
több mint 6 éve
Én csak azt nem tudom, hogy a Kittle-t fikázó hangok eltűntek? Tavaly hülyének voltam nézve, amikor azt mondtam, hogy elit csóka lesz, oszt még Jimmy sincski hülyézett le? innen? kizárt...már tavaly is szerettük a hülye fejét. 😊
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Én csak azt nem tudom, hogy a Kittle-t fikázó hangok eltűntek? Tavaly hülyének voltam nézve, amikor azt mondtam, hogy elit csóka lesz, oszt még Jimmy sincs
több mint 6 éve
sima hazai, házat, paripát, asszonyt tedd felSzia kedves "barátom"Nagyon bízom benne, hogy behúzzuk ma a 3. W-t!!!így legyen. eggyel magasabb léc, illene megugrani minden szinten.
Alabama Niners
petey
Hendivel -9.5 3× szorzoert Hazai mehet ????
Hogy erzitek a csapatot ???
Bundi1986
több mint 6 éve
Nagyon bízom benne, hogy behúzzuk ma a 3. W-t!!!így legyen. eggyel magasabb léc, illene megugrani minden szinten.
Alabama Niners
több mint 6 éve
Nagyon bízom benne, hogy behúzzuk ma a 3. W-t!!!
több mint 6 éve
Én meg azt hittem hogy na végre a topik fellángolt.Az első védvonal elbukott, az oroszok már a spájzban vannak. Még a botjaik is... Remélem ez nem az FK bosszúja 😀
Coolearie