NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 6 éve
Mai bold:Hat jobb mintha azt almodtad volna meg, hogy eltori a gerincet
Szídzsé ma 3 TD-t fog dobni. De ugyanennyi INT-et is, de a meccset 6+ előnnyel lehozzuk és nyerünk.
Coolearie
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
Mai bold:Szídzsé ma 3 TD-t fog dobni. De ugyanennyi INT-et is, de a meccset 6+ előnnyel lehozzuk és nyerünk.
több mint 6 éve
Megnéztem, de még mindig a San Francisco futója vezeti a ligát futott yardokban, jövőre pedig visszatér a nagypénzes RB, aki a passzjátékoknál óriási fegyver lesz, kiegészítő futónak pedig Alfred Morris finoman szólva is jó. Szóval tök logikus ez a Bell-téma az irányítóját elvesztő csapatnál...Miért, honnan lehet tudni, hogy milyen irányító lenne? 😊
Wyatt
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
A "The Harbaugh Bowl" visszanézése volt nálam éjszaka, és P.Willis érdekelne, h ő ugye pár éve visszavonult sajnos, bírtam nagyon. szóval ő most civilben mit csinál? Nem tudjátok véletlenül?mashable.com/2016/05/18/patrick-willis-retirement-tech-open-source/?europe=true#HGApquywJGqX
KeyG
több mint 6 éve
KeyG
9 537
A "The Harbaugh Bowl" visszanézése volt nálam éjszaka, és P.Willis érdekelne, h ő ugye pár éve visszavonult sajnos, bírtam nagyon. szóval ő most civilben mit csinál? Nem tudjátok véletlenül?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 6 éve
Egy kis Fred Warner love. Egy steal volt a gyerek. És jobb lesz még..www.49erswebzone.com/commentary/1918-film-room-fred-warner-became-important-player-defense/
több mint 6 éve
bocs fiúk, az új zupersztár iz born. a lábujja körme is többet ér mint tik 😀 Dzsimi ki?
több mint 6 éve
Paxton Lynch! (bar ot ma lefoglalta a Jags tryoutra, bocsi)Egész szép kis csapat gyűlt össze próbajátékra...én Landry Jones-nak nagyon örülnék 😊Jesszus, innen már csak Brendon Weeden hiányzik, hogy teljes legyen a fekete lista...
49ers QB tryouts: Kyle Allen, Kellen Clemens, Landry Jones, EJ Manuel, Tom Savage, Matt Simms, T.J. Yates. Also WR Deontex Alexander; Ss Kelcie McCray, Eddie Pleasant.
Klaci79
Csiriba
több mint 6 éve
Egész szép kis csapat gyűlt össze próbajátékra...én Landry Jones-nak nagyon örülnék 😊Jesszus, innen már csak Brendon Weeden hiányzik, hogy teljes legyen a fekete lista...
49ers QB tryouts: Kyle Allen, Kellen Clemens, Landry Jones, EJ Manuel, Tom Savage, Matt Simms, T.J. Yates. Also WR Deontex Alexander; Ss Kelcie McCray, Eddie Pleasant.
Klaci79
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 915
semmi sem garantált, lásd JimmyG sérülése.27 lesz februárban.Jó ár egy olyan játékosért,aki gyakorlatilag garantáltan hoz még vagy 4 szezonban évi 1000+ futott és 500+ elkapott yardot.Nem kérdés,hogy nagyon kellene Bell,messze a legjobb játékosunk lenne,gyakorlatilag az elkapóink hoztak olyan számokat,mint ő RB-ként...óriási kincs egy ilyen játékos1-2. körben (mindenképpen 3. körnél jobb pickben), átlag 15-16 millió éves pénzben és öt évre kb 55-60 millió full garantáltban + erre az évre kb. 12 milliós egyéves deal-ben gondolkodjatok. Egy mindjárt harminc éves, éves 300-400 snapet kapó futónál, aki felett az éves eltiltás veszélye lebeg.
Szerintem az a gond inkább,hogy nem nagyon van rá esélyünk...
Oregon88
Fast Willie
Ez a része számomra nem kérdés,az viszont bevallom,hogy az eltiltásról nem tudom pontosan,hogy mi és mennyire valószínű.
Oregon88
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Egész szép kis csapat gyűlt össze próbajátékra...én Landry Jones-nak nagyon örülnék 😊49ers QB tryouts: Kyle Allen, Kellen Clemens, Landry Jones, EJ Manuel, Tom Savage, Matt Simms, T.J. Yates. Also WR Deontex Alexander; Ss Kelcie McCray, Eddie Pleasant.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Megnéztem, de még mindig a San Francisco futója vezeti a ligát futott yardokban, jövőre pedig visszatér a nagypénzes RB, aki a passzjátékoknál óriási fegyver lesz, kiegészítő futónak pedig Alfred Morris finoman szólva is jó. Szóval tök logikus ez a Bell-téma az irányítóját elvesztő csapatnál...
több mint 6 éve
Oregon88
423
27 lesz februárban.Jó ár egy olyan játékosért,aki gyakorlatilag garantáltan hoz még vagy 4 szezonban évi 1000+ futott és 500+ elkapott yardot.Nem kérdés,hogy nagyon kellene Bell,messze a legjobb játékosunk lenne,gyakorlatilag az elkapóink hoztak olyan számokat,mint ő RB-ként...óriási kincs egy ilyen játékos1-2. körben (mindenképpen 3. körnél jobb pickben), átlag 15-16 millió éves pénzben és öt évre kb 55-60 millió full garantáltban + erre az évre kb. 12 milliós egyéves deal-ben gondolkodjatok. Egy mindjárt harminc éves, éves 300-400 snapet kapó futónál, aki felett az éves eltiltás veszélye lebeg.
Oregon88
Fast Willie
Ez a része számomra nem kérdés,az viszont bevallom,hogy az eltiltásról nem tudom pontosan,hogy mi és mennyire valószínű.
több mint 6 éve
Willie Parker
15 412
Nem kérdés,hogy nagyon kellene Bell,messze a legjobb játékosunk lenne,gyakorlatilag az elkapóink hoztak olyan számokat,mint ő RB-ként...óriási kincs egy ilyen játékos1-2. körben (mindenképpen 3. körnél jobb pickben), átlag 15-16 millió éves pénzben és öt évre kb 55-60 millió full garantáltban + erre az évre kb. 12 milliós egyéves deal-ben gondolkodjatok. Egy mindjárt harminc éves, éves 300-400 snapet kapó futónál, aki felett az éves eltiltás veszélye lebeg.
Oregon88
több mint 6 éve
Nem kérdés,hogy nagyon kellene Bell,messze a legjobb játékosunk lenne,gyakorlatilag az elkapóink hoztak olyan számokat,mint ő RB-ként...óriási kincs egy ilyen játékosHa annyira pocsék lenne a csapat futójátéka akkor még érteném, de szerintem akkor sem kellene cserélni érte, így meg teljesen felesleges lenne.
Oregon88
több mint 6 éve
Oregon88
423
Nem kérdés,hogy nagyon kellene Bell,messze a legjobb játékosunk lenne,gyakorlatilag az elkapóink hoztak olyan számokat,mint ő RB-ként...óriási kincs egy ilyen játékosSzerintem az a gond inkább,hogy nem nagyon van rá esélyünk...
több mint 6 éve
Willie Parker
15 412
A tweet félrevezető, a Jets topikban leìrtamHát ez a 10M teljesen garantált összeg tényleg nevetséges. Nem csodálom, hogy Bell ezután beintett a csapatnak.Akkor ide is (az állítólagosan visszautasított szerződés számai):Na, ezt nem vágtam. Mea culpa!Amennyiben aláírja okt-ig a franchise tag-et, akkor tradelhető, de az új csapata csak a szezon végéig köthet vele szerződést és csak az új ligaévtől kezdődően köthet hosszútávút.Ugyanezt akartam írni. Bell már virított. most a csapatoknál pattog a labda, hogy megfizessék, méghozzá több évre.Most már hivatalos, hogy ACL 🙁Igen, bell sztem fel is köpülné magának örömében a hír hallatán, hogy egy éves szerződést adnátok neki. Gyakorlatilag ez miatt hold outol jelnleg 😀 😀
Én a csapat helyében most rámennék Bellre.
Szerintem már egy 4.-5. körért is meg lehetne szerezni.
Egy éves szerződést lehet vele kötni, én adnék neki egy zsíros szerződést, hogy mutassa meg, hogy képes a hátán vinni a csapatot.
Ha nem válik be akkor nem hosszabítunk vele,az idei évünknek így már úgyis mindegy. Ha viszont igen akkor jövőre a liga egyik legveszélyesebb fegyvere állna a rendelkezésünkre.
Tarsi
peach
Kenji
Fast Willie
Ettől még úgy gondolom, hogy bell csak akkor írná alá a taget, majd az év végéig az új csapatával ha megvan az egyezség szóban, hogy az új liga évben milyen szerződést fog kapni új állomás helyén.
peach
www.behindthesteelcurtain.com/2018/7/19/17581414/analyzing-the-reported-rejected-contract-offer-from-the-steelers-to-leveon-bell-franchise-tag-news
Fast Willie
A szóban való megegyezésről a coltsnál tudnának mesélni. 😀
Tarsi
több mint 6 éve
Tarsi
1 247
Hát ez a 10M teljesen garantált összeg tényleg nevetséges. Nem csodálom, hogy Bell ezután beintett a csapatnak.Akkor ide is (az állítólagosan visszautasított szerződés számai):Na, ezt nem vágtam. Mea culpa!Amennyiben aláírja okt-ig a franchise tag-et, akkor tradelhető, de az új csapata csak a szezon végéig köthet vele szerződést és csak az új ligaévtől kezdődően köthet hosszútávút.Ugyanezt akartam írni. Bell már virított. most a csapatoknál pattog a labda, hogy megfizessék, méghozzá több évre.Most már hivatalos, hogy ACL 🙁Igen, bell sztem fel is köpülné magának örömében a hír hallatán, hogy egy éves szerződést adnátok neki. Gyakorlatilag ez miatt hold outol jelnleg 😀 😀
Egy éves szerződést lehet vele kötni, én adnék neki egy zsíros szerződést, hogy mutassa meg, hogy képes a hátán vinni a csapatot.
Ha nem válik be akkor nem hosszabítunk vele,az idei évünknek így már úgyis mindegy. Ha viszont igen akkor jövőre a liga egyik legveszélyesebb fegyvere állna a rendelkezésünkre.
Tarsi
peach
Kenji
Fast Willie
Ettől még úgy gondolom, hogy bell csak akkor írná alá a taget, majd az év végéig az új csapatával ha megvan az egyezség szóban, hogy az új liga évben milyen szerződést fog kapni új állomás helyén.
peach
www.behindthesteelcurtain.com/2018/7/19/17581414/analyzing-the-reported-rejected-contract-offer-from-the-steelers-to-leveon-bell-franchise-tag-news
Fast Willie
A szóban való megegyezésről a coltsnál tudnának mesélni. 😀
több mint 6 éve
Bell szerintem sem kell, meg ez az egy éves ötlet amúgy is több sebből vérzik.JimmyG, C.J.: Először is leszögezem, borzasztóan sajnálom a sérülés miatt. De ezt a scenariot nem látom annyira ordas nagy tragédiának (a csapat szemszögéből). A tavalyi hype után azért idén igen erősen alulról súrolta azt a lécet, ami a jó QB-t jelenti. Lehet a nyomás és az elvárás, a "frencsájzkjubi" imidzs vagy simán ennyit tud. Sérülése előtt is úgy éreztem, hogy nem az az ember, aki hosszú távon megoldja a problémát. Ezzel szemben C.J. tavaly nekem nagyon tetszett sok tekintetben. A büdös szar Olineunk mögött, ahogy állta a sarat és a lehető legtöbbet kihozta az megsüvegelendő. És, ahogy most is beszállt, ahogy a TD-t megjátszotta, az nagyon tetszett. Az hogy érvénytelenítették QB szempontból nem von le semmit abból a playből. Lehet ha folyamatosan nem epizodistaként játszik, közel sem fog konstans jó teljesítményt nyújtani, de szerintem ebben az emberben van potenciál. Ha folyamatosan játszik és bizalmat, támogatást kap szezon vége felé elérheti Jimmy teljesítményét, egyáltalán nem vagyok meggyőződve, hogy rosszabb irányítónk lesz. Keresztszalag sérülés mértékét, és az ellátás módját nem ismerem, de ha nincs vmi ordenáré komplikáció jövő szezonra Jimmy simán vissza tud térni. Ha verseny lesz a kezdő posztért, ám legyen. Csak jól járunk vele.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
Willie Parker
15 412
Akkor ide is (az állítólagosan visszautasított szerződés számai):Na, ezt nem vágtam. Mea culpa!Amennyiben aláírja okt-ig a franchise tag-et, akkor tradelhető, de az új csapata csak a szezon végéig köthet vele szerződést és csak az új ligaévtől kezdődően köthet hosszútávút.Ugyanezt akartam írni. Bell már virított. most a csapatoknál pattog a labda, hogy megfizessék, méghozzá több évre.Most már hivatalos, hogy ACL 🙁Igen, bell sztem fel is köpülné magának örömében a hír hallatán, hogy egy éves szerződést adnátok neki. Gyakorlatilag ez miatt hold outol jelnleg 😀 😀
Tarsi
peach
Kenji
Fast Willie
peach
több mint 6 éve
Na, ezt nem vágtam. Mea culpa!Amennyiben aláírja okt-ig a franchise tag-et, akkor tradelhető, de az új csapata csak a szezon végéig köthet vele szerződést és csak az új ligaévtől kezdődően köthet hosszútávút.Ugyanezt akartam írni. Bell már virított. most a csapatoknál pattog a labda, hogy megfizessék, méghozzá több évre.Most már hivatalos, hogy ACL 🙁Igen, bell sztem fel is köpülné magának örömében a hír hallatán, hogy egy éves szerződést adnátok neki. Gyakorlatilag ez miatt hold outol jelnleg 😀 😀
Tarsi
peach
Kenji
Fast Willie
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Willie Parker
15 412
Még nem írta alá a tag-et, tehát nem rendelkezik szerződéssel. Week 10-ig teheti meg (ami nov. 23.), viszont a trade deadline az okt. 30. Amennyiben aláírja okt-ig a franchise tag-et, akkor tradelhető, de az új csapata csak a szezon végéig köthet vele szerződést és csak az új ligaévtől kezdődően köthet hosszútávút.Ugyanezt akartam írni. Bell már virított. most a csapatoknál pattog a labda, hogy megfizessék, méghozzá több évre.Most már hivatalos, hogy ACL 🙁Igen, bell sztem fel is köpülné magának örömében a hír hallatán, hogy egy éves szerződést adnátok neki. Gyakorlatilag ez miatt hold outol jelnleg 😀 😀
Tarsi
peach
Kenji
Ha week 10-ig nem jelentkezik, akkor ez az éve nem számít és az új szezon kezdetén az eredeti feltételekkel újra tagelheti a Steelers.
több mint 6 éve
Kenji
642
Ugyanezt akartam írni. Bell már virított. most a csapatoknál pattog a labda, hogy megfizessék, méghozzá több évre.Most már hivatalos, hogy ACL 🙁Igen, bell sztem fel is köpülné magának örömében a hír hallatán, hogy egy éves szerződést adnátok neki. Gyakorlatilag ez miatt hold outol jelnleg 😀 😀
Tarsi
peach
több mint 6 éve
Most már hivatalos, hogy ACL 🙁Igen, bell sztem fel is köpülné magának örömében a hír hallatán, hogy egy éves szerződést adnátok neki. Gyakorlatilag ez miatt hold outol jelnleg 😀 😀
Tarsi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Oregon88
423
Hogyne kellene...Most már hivatalos, hogy ACL 🙁Úristen dehogy kell Bell
Tarsi
petey