NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 6 éve
SFGaben
1 076
Ez szívás, meglátjuk mire megyünk CJ-vel.
több mint 6 éve
gzotya
47
Idén àprilis is nagyon sexy volt, maradok a szeptembernél.Gyötrelmes egy szezon lesz, megint várhatjuk a jövő szeptembert...mármint áprilist
gzotya
petey
több mint 6 éve
Most már hivatalos, hogy ACL 🙁Úristen dehogy kell Bell
Én a csapat helyében most rámennék Bellre.
Szerintem már egy 4.-5. körért is meg lehetne szerezni.
Egy éves szerződést lehet vele kötni, én adnék neki egy zsíros szerződést, hogy mutassa meg, hogy képes a hátán vinni a csapatot.
Ha nem válik be akkor nem hosszabítunk vele,az idei évünknek így már úgyis mindegy. Ha viszont igen akkor jövőre a liga egyik legveszélyesebb fegyvere állna a rendelkezésünkre.
Tarsi
több mint 6 éve
Nem kell cifrázni semmit....menni tovább az úton CJ-vel.....döcögős lesz és az idei év szívás lesz így már, ez van, nincs mit tenni. Az építkezésnek haladnia kell. CJ-nek ez nagy lehetőség újra, talán fejlődött a srác valamennyit a tavalyi évhez képest. Csapatépítés, következetesség, haladás tovább. Brick by brick!
több mint 6 éve
Tarsi
1 247
Most már hivatalos, hogy ACL 🙁Én a csapat helyében most rámennék Bellre.
Szerintem már egy 4.-5. körért is meg lehetne szerezni.
Egy éves szerződést lehet vele kötni, én adnék neki egy zsíros szerződést, hogy mutassa meg, hogy képes a hátán vinni a csapatot.
Ha nem válik be akkor nem hosszabítunk vele,az idei évünknek így már úgyis mindegy. Ha viszont igen akkor jövőre a liga egyik legveszélyesebb fegyvere állna a rendelkezésünkre.
több mint 6 éve
KeyG
9 537
Közben hivatalos az ACL Jimmy-nél.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 6 éve
Max nem fut 3. es kevesre, de a tegnapiak alapjan az nem is lesz akkora baj.Miert ne lehetne teljes szezonja jovore? Szerintem egy QB-t hatraltat a legkevesbe egy ujonnan meggyogyult ACL, de talan doc felvilagosit minket. Azert o nem egy futkoraszo QB.Rivers és Brady is visszatért simán
undisputedly
petey
Amugy a contract szitut szerintem nem er felroni, teljesen mindegy mennyi volt a garantalt, a capbol igy is meg ugy is elfoglalja, max a Yorkoknak kellett volna kevesebbet fizetni, az meg kit erdekel?
Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Na már tényleg csak az hiányozna,hogy TT legyen az irányítónk...Van rosszabb TT irányítóként a ligában, bár épp most lett csere
Oregon88
több mint 6 éve
Oregon88
423
Na már tényleg csak az hiányozna,hogy TT legyen az irányítónk...
több mint 6 éve
twitter.com/mrand247/status/1044284215184027648Az lesz a necc, ha tenyleg nem jatszhat mar iden (lattunk mar csodat azert, bar valszeg out sajnos), mert akkor jovore nagyon kaparnia kell. Persze addigra lehet mar nem lesz top 3 fizetes, de azert akkor is kurva sok lesz az evi 26.5-27M, ha esetleg szarul nyomna.
twitter.com/AlbertBreer/status/1044279804932096000
hmm, vegulis csak jobb, mint aki jelenleg van. a vilag vicce, hogy valakit szidzsenek becezzenek, es feher. szegyen 😀
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Sherman nem sérült le?twitter.com/Schultz_Report/status/1044262165232971777
steelwolf
Már biztos hogy ACL szakadása van ??lassan jonnie kell a hirnek, tnap meccs utan ACL (elso keresztszalag) + MCL (belso oldalaszalag) szakadast is felteteleztek.
Bundi1986
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Már biztos hogy ACL szakadása van ??
több mint 6 éve
Sherman nem sérült le?
több mint 6 éve
Geci. Megnezem mar a lottot esetleg nem e nyertem meg.Na mész a picsába 😀 😀 Ezek után remélem meg is nyered a hétvégén. Atya ég.
Bocsi. <3
Coolearie
több mint 6 éve
Csak azért mert lesántult ne lőjük fejbe azonnal. Inkább emlékezzünk Bownman sérülésére amiből ő is vissza tudott térni. Szóval reméljük a legjobbakat!
több mint 6 éve
Miert ne lehetne teljes szezonja jovore? Szerintem egy QB-t hatraltat a legkevesbe egy ujonnan meggyogyult ACL, de talan doc felvilagosit minket. Azert o nem egy futkoraszo QB.Rivers és Brady is visszatért simán
undisputedly
több mint 6 éve
Miert ne lehetne teljes szezonja jovore? Szerintem egy QB-t hatraltat a legkevesbe egy ujonnan meggyogyult ACL, de talan doc felvilagosit minket. Azert o nem egy futkoraszo QB.
több mint 6 éve
Oregon88
423
Ez a sérülés az FO részéről is nagy szopás, mert így itt maradtak a bizonytalanságban QB poszton. Most melyik az igazi Garoppolo az idei bizonytalan, sok hibával játszó vagy a tavalyi.Így értékes időt vesz el a csapatépítőstől. Az idei éve sérülése miatt nem lesz értékelhető, következő éve rámegy a rehabilitációra és hogy újra felvegye a ritmust és az azt követő idény lehet az ahol az FO ténylegesen eltudja majd dönteni merre tovább.Borzasztó nehéz helyzetbe kerültünk így az biztos,igazából idén szinte már bust gyanúsan játszott,most úgy kell rá várni egy évet,hogy finoman fogalmazva is megingott benne a bizalom,minden képlékennyé vált,ráadásul a valószínűsíthető újabb kilátástalan szezon után megint nehezebb lesz magasan jegyzett játékosokat szerezni...
Ha netán mégsem Garoppolo lenne az igazi azzal menne ez a 2-3 év ismét a kukába.
Mr.Breaker
több mint 6 éve
Szerintem ezeket a inch-eket, 1-2 yardokat mindenki meg akarja csinálni, egyszerűen így vannak nevelve. Amíg van esély haladni megpróbálják, sajnos néha ilyen végeredménnyel. Én is nagyon sajnálom.Nézve a sérüléses vidit...Jimmy nem próbál visszavágni hanem simán kilép akkor megúszta volna...FUCKja, kb 1.5 yardert szakitotta el a terdet. kurva peches, non-kontakt serules. elso par lassitasra nem is tunt komolynak, szembol latszik foleg h szar iranyba allt az a lab, hatso kamerabol nekem tok termeszetesnek tunt.
ThundersNFL
image.ibb.co/gheeP9/jimmyg2.png
image.ibb.co/bBam49/jimmyg.png
Borbinho
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Ez a sérülés az FO részéről is nagy szopás, mert így itt maradtak a bizonytalanságban QB poszton. Most melyik az igazi Garoppolo az idei bizonytalan, sok hibával játszó vagy a tavalyi.Így értékes időt vesz el a csapatépítőstől. Az idei éve sérülése miatt nem lesz értékelhető, következő éve rámegy a rehabilitációra és hogy újra felvegye a ritmust és az azt követő idény lehet az ahol az FO ténylegesen eltudja majd dönteni merre tovább.Ha netán mégsem Garoppolo lenne az igazi azzal menne ez a 2-3 év ismét a kukába.
Szerkesztette: Mr.Breaker
több mint 6 éve
Gyötrelmes egy szezon lesz, megint várhatjuk a jövő szeptembert...mármint áprilist
gzotya
több mint 6 éve
gzotya
47
Gyötrelmes egy szezon lesz, megint várhatjuk a jövő szeptembert...
több mint 6 éve
katonadani
453
Jimmyrol tud már valaki valmi biztosat ?? ( milyen súlyos a sérülés ? Mennyit kell ki hagyni ?? Stb ?? ) Én személy szerint nagyon bírom a srácot ! És sajnalomhivatalos még nincs (este várható), de minden bizonnyal ACL és vége a szezonjának
Bundi1986
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Jimmyrol tud már valaki valmi biztosat ?? ( milyen súlyos a sérülés ? Mennyit kell ki hagyni ?? Stb ?? ) Én személy szerint nagyon bírom a srácot ! És sajnalom
több mint 6 éve
Nézve a sérüléses vidit...Jimmy nem próbál visszavágni hanem simán kilép akkor megúszta volna...FUCKja, kb 1.5 yardert szakitotta el a terdet. kurva peches, non-kontakt serules. elso par lassitasra nem is tunt komolynak, szembol latszik foleg h szar iranyba allt az a lab, hatso kamerabol nekem tok termeszetesnek tunt.
ThundersNFL