San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 11 éve
sportgeza.hu/sport/nfl/2013/04/30/diszkoszvetobol_nfles/Sugar611azt hiszem Okoye-t nem csak mi szeretnénk a sorainkban tudni. elképesztő a fizikuma és az atletikussága. kíváncsi vagyok mit építenek fel belőle.
több mint 11 éve
A 49ers vitte Joe Montana fiát Nate Montanat is...nem tudom mi értelme, mert nem valami jó a srác, de gondolom egy próbát megér, már csak a papa kedvéért is😊FearTomiMarketing és tisztelgés a klub legnagyobb legendája előtt. Ha meg véletlenül bejönne, akkor sem veszítünk semmit.
több mint 11 éve
A 49ers vitte Joe Montana fiát Nate Montanat is...nem tudom mi értelme, mert nem valami jó a srác, de gondolom egy próbát megér, már csak a papa kedvéért is😊
több mint 11 éve
eszméletlen draft. na ezért trédelsz draft pickeket ha nincs olyan akit tiszta szívvel választanál. már most van 10 pickünk jövőre.imádtam a draft trackerben hogy a fél fórum a halálunk kívánta 😂 persze minden rosszindulat nélkül.
több mint 11 éve
B.J. Danielsről még videók:www.youtube.com/watch?v=gkcF2TL2X9c
www.youtube.com/watch?v=rKnNqUv0lFQ
több mint 11 éve
Szeretnék gratulálni Marcus Lattimorehoz. A legjobb helyre ahova kerülhetett felépülése és fejlődése szempontjából is. Remélem nektek is oly sok szép playt fog mutatni , mint nekem egyetemi évei alatt.
több mint 11 éve
Hááát...le a kalappal, vagy mi. A pass rush nem gyengült.... 😀 😛
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Gábor
590
összeségében jó kis draft volt ez, bár én egy CB-t még szerettem volna 5-6 körben, Lattimorenak külön örülök, remélem teljesen rendbe jön 😊Bama köszi a videókat 😊
több mint 11 éve
7/31 QB B.J. Daniels, South Floridawww.youtube.com/watch?v=HL0soMrNlus
Kaepernick klón!
7/40 OT Carter Bykowski, Iowa State
www.youtube.com/watch?v=KfnHJtX80XQ
csak intejú
7/46 CB Marcus Cooper, Ruthgers
www.youtube.com/watch?v=mw5_2LpXXKo
több mint 11 éve
Teljes UDFA lista:Lawrence Okoye, ATH, England
Luke Marquardt, OL, Asuza-Pacific
MarQuies Gray, QB/WR/TE, Minnesota
Patrick Omameh, OL, Michigan
Kevin McDermott, LS, UCLA
Chuck Jacobs, WR, Utah State
több mint 11 éve
Azon meglepődtem, hogy az arizonai QB Scott UDFA lett, illett volna hozzánk.
több mint 11 éve
UDFA-k: (méghozzá nagy potenciálú UDFA-k)Marquart jó választás, Okoye meg jó marketing a londoni meccsünkre, csodálkoznék, ha a PS-nél tovább jutna.
Lawrence Okoye, ATH, England
Luke Marquardt, OL, Asuza-PacificNewman
több mint 11 éve
7/31 QB B.J. Daniels, South Florida7/40 OT Carter Bykowsky, Iowa State
7/46 CB Marcus Cooper, Ruthgers
több mint 11 éve
UDFA-k: (méghozzá nagy potenciálú UDFA-k)Lawrence Okoye, ATH, England
Luke Marquardt, OL, Asuza-Pacific
több mint 11 éve
6/12-re újabb alabamait szeretnék! SS Robert Lester!!! Please Baalke!Alabama NinersNa ez nem jött be....
6/12 OLB Nick Moody, Florida State
több mint 11 éve
6/12-re újabb alabamait szeretnék! SS Robert Lester!!! Please Baalke!
több mint 11 éve
4/31 WR Quinton Pattenwww.youtube.com/watch?v=G23YpSkbn0s
www.youtube.com/watch?v=mksQcAqwUHU
www.youtube.com/watch?v=HqtO8VBVKAQ
4/34 RB Marcus Lattimore
www.youtube.com/watch?v=Iova6SfF0V0
www.youtube.com/watch?v=facQQneYz-U
www.youtube.com/watch?v=R4TME76jN_U
több mint 11 éve
Hát...vörös-aranyban már nem szívesen látom őket a pályán! 😛Baromi jó a 4. körötök! Mindkét játékost szívesen láttam volna akár a Rams-ben is, szóval irigykedem.PizsamaA 49ers ellen láthatod Őket, évente 2x is! 😀Alabama Niners
több mint 11 éve
Dial eléggé alulértékelt, persze Cody és Dareus után nem tűnt akkora klasszisnak, ne feledjük futás ellen a Crimson Tide NCAA TOP3 évek óta. A mi sémánkba jól fog illeni, jó nagy srác, ölni fogja a futást!
több mint 11 éve
Baromi jó a 4. körötök! Mindkét játékost szívesen láttam volna akár a Rams-ben is, szóval irigykedem.PizsamaA 49ers ellen láthatod Őket, évente 2x is! 😀
több mint 11 éve
5/24 DE Quinton Dial. AlabamaEz talán az eddigi leggyengébb választásunk, lehet ez kicsit reach. Kiegészítő embernek a mi falunkba jó lesz. Végülis RJF 7. körben hoztuk, és most meg mennyien akarták. Örülök neki, mert alabamai!!!
több mint 11 éve
Baromi jó a 4. körötök! Mindkét játékost szívesen láttam volna akár a Rams-ben is, szóval irigykedem.
több mint 11 éve
Ultra jó lett a 4. kör is! Baalkéék óriásit alkotnak továbbra is!
több mint 11 éve
4/34 RB Marcus Lattimore, South Carolinaahogy várható volt, egy nagyszerű játékos, aki méltó utódja lehet Gore-nak. Természetesen, akkor ha felépül borzalmas sérüléséből. Ekkora kockázatot megér, mert a lehetséges nyereség nagy.