San Francisco 49ers

57 feliratkozó

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
"49ers WR Michael Crabtree reportedly suffered torn Achilles & could require season-ending surgery."
nemááár 😕
több mint 11 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
Hivatalos: az új Levi's Stadionban lesz az 50. Superbowl.iktriad
Akkor most elkezdek gyűjteni hogy élőben láthassam 😀
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
 www.49erswebzone.com/news/57932-san-francisco-wins-super-bowl-bid/

On Tuesday, it was announced that the Bay Area will help the Super Bowl celebrate a half-century of existence as they will host Super Bowl L at the new home of the San Francisco 49ers in 2016. The game will be held at Levi's Stadium in Santa Clara.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hivatalos: az új Levi's Stadionban lesz az 50. Superbowl.
több mint 11 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
Ma amcsi idő szerint 2-kor döntenek a SB L azaz a jubileum 50. SB helyszinéről, az egyértelmű favorit a Levi's Stadium! A mi malmunkra hajtotta a vizet, hogy a miami stadionjára a felújítást nem szavazták meg első körben, nekünk meg ugye már jövőre kész lesz a szupcsi kis stadionunk!Alabama Niners
Szerintem nem komoly ellenfél Miami.

több mint 11 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Ma amcsi idő szerint 2-kor döntenek a SB L azaz a jubileum 50. SB helyszinéről, az egyértelmű favorit a Levi's Stadium! A mi malmunkra hajtotta a vizet, hogy a miami stadionjára a felújítást nem szavazták meg első körben, nekünk meg ugye már jövőre kész lesz a szupcsi kis stadionunk!
több mint 11 éve
Sok Chargers szurkoló nincs még Kaliforniában sem és itthon se nagyon szerintem.

több mint 11 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
1,5 hete voltam San Diegoban és a Chargers topicon írtam egy hosszabb összefoglalót  bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/san_diego_chargers/815004
Nagyon sok niners vonatkozása volt a Chargers kiállításnak. a 94 es szezonukra és a SB-ra büszkék és ott tudjuk mi nyertünk. Ez mellett a WCO-ről van egy csomó dolog és nagyon érdekes Bil Walsh-t, Joe Montatanat, Steve Youngot látni egy Chargers szentélyben.

A következő képen látható jobb oldali gomb megnyomása után kb egy órás tömény 49-ers örömvideot láthattam

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton

The Jim Harbaugh collection 😊
Sajtótájékoztatón mindenki Levisben!!
Én ezt már a 80-as években tudtam, amikor Eszéken csencseltük az 501-eseket 😊
 www.49ers.com/media-gallery/videos/49ers_and_Levis_Celebrate_Naming_Proposal_/9fb37c9c-fe7b-48fd-a03b-d88f512dade7

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Pedig lehetett volna "Trapper® Stadium" is 😉atapapa
vagy Tisza 😀

twitter.com/FLOTUS/status/331904750176063489/photo/1

óriásipetey
Nem mondanám hogy Kaep kiöltözött 😀he7edik
Neki nem kell, csak a First Lady-nek. 😀
Ha jól tudom, ez egy gyerekeknek szóló sportprogramon volt, régebben olvastam valami ilyesmit.
több mint 11 éve
vagy Tisza 😀

óriásipetey
Nem mondanám hogy Kaep kiöltözött 😀

több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante

“Levi’s jeans were designed for the 49ers during the gold rush,” 49ers CEO Jed York said Wednesday. “It was a good fit for them then and it’s a good fit today.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Nem kérdés a legjobb név a "TÚRÓ RUDI Stadium" lett volna!

Nekem az az érzésem elsőre, mintha picit olcsón adtuk volna, 20 évre 220 millió (11M/év).
Hozzátéve, hogy már az is eredmény egyáltalán lett névadó.
több mint 11 éve
vagy Tisza 😀

óriási

több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Pedig lehetett volna "Trapper® Stadium" is 😉

több mint 11 éve
Iupatinak műtik a vállát, viszont a traning szezonra már rendben lesz, ugyanúgy, ahogy Aldon és Justin Smith is, akiknek szintén ezen testrészét kellett kicsit megreparálni.
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Snyder jó backup, ismeri a rendszert, csapatot. volt 1 év vakáción a sivatagban 😀petey
és milyen drága is volt ez a vakáció nekünk 😀

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
Egy kis emlékeztető a szezonról, és Colinról:

www.youtube.com/watch?v=b0DYodYTiL4
több mint 11 éve
Snyder jó backup, ismeri a rendszert, csapatot. volt 1 év vakáción a sivatagban 😀

Alex miatt már a KC is kedvenc lett 😉

több mint 11 éve
Amennyiben a Chiefs eléri a 8-8-as mérleget a jkövetkező szezonban Alexel, akkor 2. kört kapunk tőlük. Szorítsunk a sikerükért! 😀
több mint 11 éve
Snyder visszatért 2 évre 5 millióért, back-up-nak jó lesz Iupati és Boone mögé.
több mint 11 éve
Ahogy látom, nem győznek minket dicsérni, csak szezon végén is így legyen 😀 Nagyon kíváncsi leszek, hogy ez tényleg a mi évünk lesz, vagy csak power ranking-okat nyerünk meg.

Grat Jaguarnak, jól választottak 😀picstii
igazából nehéz összeszedni olyat, ami miatt lehúznák a klubot(persze aki keres talál), de a rémálom jópár éve már mögöttünk van, kezdve az Ericcson érával, Nolan és Sing rezsimmel utána.
a PR-ben meg tőlem lehetünk 32. a csapat, a mccsek a pályán dőlnek el.

Lattimore pedig egy igazi alázatos fiú, aki vezér lesz az offenzben, és terrorizálja a védelmeket 😊 most egyelőre gyógyulgasson, ez a feladata.

több mint 11 éve
cápa77 San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 460 — SF'49 fan
nagyon megérdemelte ez a srác, hogy kapjon tőlünk egy esélyt
 www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/0ap2000000166936/Lattimore-s-draft-journey

több mint 11 éve
Esteban San Francisco 49ers 447 — Fosh Push hater
Ahogy látom, nem győznek minket dicsérni, csak szezon végén is így legyen 😀 Nagyon kíváncsi leszek, hogy ez tényleg a mi évünk lesz, vagy csak power ranking-okat nyerünk meg.

Grat Jaguarnak, jól választottak 😀
több mint 11 éve
Kaepernick szponzori szerződést kötött a Jaguarral, szerepelni fog a cég autós reklámaiban! 😀
Megugranak az öbölbeli Jag eladások! 😀

forrás: @pfbusiness