San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 11 éve
Az NFC WEST legjobban draftoló csapata vagyunk az nfl.com szerint, és a legnagyobb steal is a miénk Carradine-el.több mint 11 éve
Az nfl.com szerint a draft után is vezetjük a power rankingot:a második valami északi madárfészekszökevény csoportosulás. 😀
több mint 11 éve
Érdekes az összes QB és rugónk 10 (2,3,4,5,7,9) alatti számmal nyomul, a WR-ek többsége meg 1x-es (10,11,13,14,15,17,18,19) számmal. A két rutinos, Boldin és Manningham csak 8x-es. Aztán lehet csak nekem érdekes. 😀
több mint 11 éve
Az új játokosokna kiosztott mezszámok:81 Boldin
71 Bykowski
95 Carradine
33 Cooper
43 Dahl
5 BJ Daniels
9 Dawson
71 Dial
90 Dorsey
38 Lattimore
96 Lemonier
2 McCoy
89 McDonald
54 Moody
84 Morrah
11 Patton
19 Moore
51 Skuta
Reidnek és Asomugha-nak még nincs száma.
több mint 11 éve
Tegnap megkezdték az edzéseket a srácok, jópár fotó:www.49ers.com/media-gallery/photo-gallery/49ers-Begin-Football-School/2c277c97-0db9-4aea-a886-6c350dcfa69f
több mint 11 éve
jó ez az új Patton sztori, nagy fogás volt a gyerek 😊 ezt még tavalyról:az hogy Patton nem bírt magával és draft után egyből jegyet vett az első gépre és SF-be repült? A gond az hogy a rookie mini campig nem mehet a csapathoz, különben nem vehet részt az első edzéseken.
jjncaa
ez tetszik, van motiváció a srácban.
több mint 11 éve
jó ez az új Patton sztori, nagy fogás volt a gyerek 😊 ezt még tavalyról:---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
hahaha 😀melyik csapat ez?Kis távolságból már, lehiggadva nagyon jó ez a draft. Ha ezen múlna csak, akkor nem lenne gond.Ahogy néztem a csopitársakat brutál erős lesz az NFCW, talán a legerősebb. Egyrészt ott van a világ legjobbja,meg a Rams is, mi is jól erősödtünk. Az, hogy discosvetőből lesz-e jó DE nem tudom, de még ezt is elhiszem Baalkenak, Harbaughnak. Személy szerint az első két kör számomra a csúcs. Eric gyerek videoitól meg egyenesen odavagyok.na mi már megint el vagyon felejtve 😊silent7939
Alabama, köszi a videókat, sokkal könnyebben áttekinthetővé tetted a draftunkat.
Picstii, Te meg írjál bármit amit akarsz, ez a topik nem az, ahol savazni fognak (max petey 😊, meg néha írd le, hogy a hóksz jobb volt, jobb és jobb lesz mint mi, és a szomszédok sem bántanak majd 😊). És üdvözlünk, jó látni ha szaporodunk (meg két hete voltam Nálatok a pálinafesztiválon, és csak norm emberekkel találkoztam)diverdoc
😛petey
több mint 11 éve
melyik csapat ez?Kis távolságból már, lehiggadva nagyon jó ez a draft. Ha ezen múlna csak, akkor nem lenne gond.Ahogy néztem a csopitársakat brutál erős lesz az NFCW, talán a legerősebb. Egyrészt ott van a világ legjobbja,meg a Rams is, mi is jól erősödtünk. Az, hogy discosvetőből lesz-e jó DE nem tudom, de még ezt is elhiszem Baalkenak, Harbaughnak. Személy szerint az első két kör számomra a csúcs. Eric gyerek videoitól meg egyenesen odavagyok.na mi már megint el vagyon felejtve 😊silent7939
Alabama, köszi a videókat, sokkal könnyebben áttekinthetővé tetted a draftunkat.
Picstii, Te meg írjál bármit amit akarsz, ez a topik nem az, ahol savazni fognak (max petey 😊, meg néha írd le, hogy a hóksz jobb volt, jobb és jobb lesz mint mi, és a szomszédok sem bántanak majd 😊). És üdvözlünk, jó látni ha szaporodunk (meg két hete voltam Nálatok a pálinafesztiválon, és csak norm emberekkel találkoztam)diverdoc
😛
több mint 11 éve
Kis távolságból már, lehiggadva nagyon jó ez a draft. Ha ezen múlna csak, akkor nem lenne gond.Ahogy néztem a csopitársakat brutál erős lesz az NFCW, talán a legerősebb. Egyrészt ott van a világ legjobbja,meg a Rams is, mi is jól erősödtünk. Az, hogy discosvetőből lesz-e jó DE nem tudom, de még ezt is elhiszem Baalkenak, Harbaughnak. Személy szerint az első két kör számomra a csúcs. Eric gyerek videoitól meg egyenesen odavagyok.na mi már megint el vagyon felejtve 😊
több mint 11 éve
Csòkolom, csòkolom! 😊 Doktor Úr ne vidd túlzàsba, ez még csak az offseason. 😉 picstii üdv, savazni én sem foglak! 😉
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
kösz a reklámot doki 😀 9ers fanokat nem szokásom oltani 😉
több mint 11 éve
Kis távolságból már, lehiggadva nagyon jó ez a draft. Ha ezen múlna csak, akkor nem lenne gond.Ahogy néztem a csopitársakat brutál erős lesz az NFCW, talán a legerősebb. Egyrészt ott van a világ legjobbja,meg a Rams is, mi is jól erősödtünk. Az, hogy discosvetőből lesz-e jó DE nem tudom, de még ezt is elhiszem Baalkenak, Harbaughnak. Személy szerint az első két kör számomra a csúcs. Eric gyerek videoitól meg egyenesen odavagyok.Amihez tudok, hozzászólok 😀 Hát az nem biztos, hogy a seahawks-t gyakran fogom dicsérni 😀 én a pálinkafesztiválról most lemaradtam,sajna, de örülök ha neked jól sikerült 😊
több mint 11 éve
Kis távolságból már, lehiggadva nagyon jó ez a draft. Ha ezen múlna csak, akkor nem lenne gond.Ahogy néztem a csopitársakat brutál erős lesz az NFCW, talán a legerősebb. Egyrészt ott van a világ legjobbja,meg a Rams is, mi is jól erősödtünk. Az, hogy discosvetőből lesz-e jó DE nem tudom, de még ezt is elhiszem Baalkenak, Harbaughnak. Személy szerint az első két kör számomra a csúcs. Eric gyerek videoitól meg egyenesen odavagyok.Alabama, köszi a videókat, sokkal könnyebben áttekinthetővé tetted a draftunkat.
Picstii, Te meg írjál bármit amit akarsz, ez a topik nem az, ahol savazni fognak (max petey 😊, meg néha írd le, hogy a hóksz jobb volt, jobb és jobb lesz mint mi, és a szomszédok sem bántanak majd 😊). És üdvözlünk, jó látni ha szaporodunk (meg két hete voltam Nálatok a pálinafesztiválon, és csak norm emberekkel találkoztam)
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Carradine-ről eddig szinte csak jókat olvastam, én is remélem, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeket és egy igazi tank lesz 😀Nem írtál butaságot.Csak azért gondoltam fiatalnak, mert ha 1-2 évig csak tanul, még akkor is 23 éves lesz, és pár játékost ennyi idősen draftolnak, annyi idő alatt meg szerintem beletanulhat ha jó helyre kerül, márpedig jó helyre került 😊 de egyébként ha butaságokat írok, akkor elnézést, nagyon rookie vagyok még az NFL-el kapcsolatban 😀picstiiA többi draftolt is ennyi idős. Az mellette szól, hogy mivel nehézatléta biztosan robbanékony, és fizikálisan ott van a szeren, csak taktikailag nulla. Majd Tomsula papa kezelésbe veszi.Alabama Niners21 éves ha jól tudom, szóval még egész fiatal, ideje bőven van, hogy beletanuljon 😀picstiilehet negatívnak tűnök, de láttam már 1-2 videót, ahol drilleket végzett, és lassúnak és merevnek tünt nagyon.Alabama Ninerspersze, nem várom hogy már most szeptemberben kezdő legyen 😊 rengeteget kell tanulni neki ha komolyak a 49er szándékai vele.petey
Azért akiket az egyetemről draftolnak, már általában 10-12 éve játszanak. Ugye 3-4 évet egyetemen, meg 4 high scool és biztosan alatta is, a 70-80%-uk tuti. Azért ez nem kis rutin. Főleg az egyetemi játék az ami nagyon fontos. Ahogy olvastam röbgizett, azért az taktikailag teljesen más mint az amerikai foci. Persze lehet ettől egy Isten adta tehetség, és legyen is az. Vérmes reményeket azért ne fűzzünk hozzá.
Én Carradine-ben bízok nagyon, remélem méltó utódja tud lenni Justin Smith-nek.Alabama Niners
több mint 11 éve
üdv a fedélzeten picstii 😊 nyugodtan szólj hozzá mindenhez.ahogy nézegetem, egyre jobb ez a draft. a titkos favoritom Lemonier, lesz vele munka, de a srácnak van motorja.
Cam Johson, Darius Flemming, Lemonier, jó kis TC battle lesz
több mint 11 éve
Nem írtál butaságot.Csak azért gondoltam fiatalnak, mert ha 1-2 évig csak tanul, még akkor is 23 éves lesz, és pár játékost ennyi idősen draftolnak, annyi idő alatt meg szerintem beletanulhat ha jó helyre kerül, márpedig jó helyre került 😊 de egyébként ha butaságokat írok, akkor elnézést, nagyon rookie vagyok még az NFL-el kapcsolatban 😀picstiiA többi draftolt is ennyi idős. Az mellette szól, hogy mivel nehézatléta biztosan robbanékony, és fizikálisan ott van a szeren, csak taktikailag nulla. Majd Tomsula papa kezelésbe veszi.Alabama Niners21 éves ha jól tudom, szóval még egész fiatal, ideje bőven van, hogy beletanuljon 😀picstiilehet negatívnak tűnök, de láttam már 1-2 videót, ahol drilleket végzett, és lassúnak és merevnek tünt nagyon.Alabama Ninerspersze, nem várom hogy már most szeptemberben kezdő legyen 😊 rengeteget kell tanulni neki ha komolyak a 49er szándékai vele.petey
Azért akiket az egyetemről draftolnak, már általában 10-12 éve játszanak. Ugye 3-4 évet egyetemen, meg 4 high scool és biztosan alatta is, a 70-80%-uk tuti. Azért ez nem kis rutin. Főleg az egyetemi játék az ami nagyon fontos. Ahogy olvastam röbgizett, azért az taktikailag teljesen más mint az amerikai foci. Persze lehet ettől egy Isten adta tehetség, és legyen is az. Vérmes reményeket azért ne fűzzünk hozzá.
Én Carradine-ben bízok nagyon, remélem méltó utódja tud lenni Justin Smith-nek.
több mint 11 éve
Csak azért gondoltam fiatalnak, mert ha 1-2 évig csak tanul, még akkor is 23 éves lesz, és pár játékost ennyi idősen draftolnak, annyi idő alatt meg szerintem beletanulhat ha jó helyre kerül, márpedig jó helyre került 😊 de egyébként ha butaságokat írok, akkor elnézést, nagyon rookie vagyok még az NFL-el kapcsolatban 😀A többi draftolt is ennyi idős. Az mellette szól, hogy mivel nehézatléta biztosan robbanékony, és fizikálisan ott van a szeren, csak taktikailag nulla. Majd Tomsula papa kezelésbe veszi.Alabama Niners21 éves ha jól tudom, szóval még egész fiatal, ideje bőven van, hogy beletanuljon 😀picstiilehet negatívnak tűnök, de láttam már 1-2 videót, ahol drilleket végzett, és lassúnak és merevnek tünt nagyon.Alabama Ninerspersze, nem várom hogy már most szeptemberben kezdő legyen 😊 rengeteget kell tanulni neki ha komolyak a 49er szándékai vele.petey
több mint 11 éve
A többi draftolt is ennyi idős. Az mellette szól, hogy mivel nehézatléta biztosan robbanékony, és fizikálisan ott van a szeren, csak taktikailag nulla. Majd Tomsula papa kezelésbe veszi.21 éves ha jól tudom, szóval még egész fiatal, ideje bőven van, hogy beletanuljon 😀picstiilehet negatívnak tűnök, de láttam már 1-2 videót, ahol drilleket végzett, és lassúnak és merevnek tünt nagyon.Alabama Ninerspersze, nem várom hogy már most szeptemberben kezdő legyen 😊 rengeteget kell tanulni neki ha komolyak a 49er szándékai vele.petey
több mint 11 éve
21 éves ha jól tudom, szóval még egész fiatal, ideje bőven van, hogy beletanuljon 😀lehet negatívnak tűnök, de láttam már 1-2 videót, ahol drilleket végzett, és lassúnak és merevnek tünt nagyon.Alabama Ninerspersze, nem várom hogy már most szeptemberben kezdő legyen 😊 rengeteget kell tanulni neki ha komolyak a 49er szándékai vele.petey
több mint 11 éve
lehet negatívnak tűnök, de láttam már 1-2 videót, ahol drilleket végzett, és lassúnak és merevnek tünt nagyon.Alabama Ninerspersze, nem várom hogy már most szeptemberben kezdő legyen 😊 rengeteget kell tanulni neki ha komolyak a 49er szándékai vele.
több mint 11 éve
lehet negatívnak tűnök, de láttam már 1-2 videót, ahol drilleket végzett, és lassúnak és merevnek tünt nagyon.
több mint 11 éve
...lásd még Magyarországon is hír lett belőle! 😀 Gondolom az összes brit Tv társaság külön stábokat küld az Okoye project-et megörökíteni. Hónapokon keresztül a 9ers fog folyni a csatornákon, ha amerikai fociról lesz szó. Okos lépés a klub részéről. Az amcsiknak európában a brit piac a legfontosabb. Sok-sok Okoye mez lesz eladva! Ki tudja a JAX ellen a Wembley.ben még pályára is léphet.
több mint 11 éve
Továbbra is tartom ez jelenleg még marketing lépés a londoni meccsünkre való tekintettel. Így lehet szurkolókat szerezni angliában, és eladni termékeket. Természetesen, ha lesz belőle (véletlenül) valami az sem baj!sportgeza.hu/sport/nfl/2013/04/30/diszkoszvetobol_nfles/Sugar611azt hiszem Okoye-t nem csak mi szeretnénk a sorainkban tudni. elképesztő a fizikuma és az atletikussága. kíváncsi vagyok mit építenek fel belőle.petey
több mint 11 éve
amikor megláttam, hogy hozzátok került már vizionáltam is hogy legrosszabb esetben egy remek cserét fog faragni belőle Tomsulasportgeza.hu/sport/nfl/2013/04/30/diszkoszvetobol_nfles/Sugar611azt hiszem Okoye-t nem csak mi szeretnénk a sorainkban tudni. elképesztő a fizikuma és az atletikussága. kíváncsi vagyok mit építenek fel belőle.petey