Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Benjamin Allbright @AllbrightNFL
FWIW I was told Tom Cable is the favorite to get the OC spot in Seattle.
több mint 8 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Jó ég, egy ésszerű döntés. Végre következménye lett annak, hogy valaki szarul végzi a munkáját. Igaz kellett hozzá várni 1-2 évet...

Még Cable-t kell elkülden is boldogság. A fórumokon már így is urrá lett az örömmámor.
undisputedly
 twitter.com/SandoESPN/status/951107586799017984
baggio 🏈
sajnos ez rohadtul reális forgatókönyv 😕
braxa88
Azért ez marha nagy vicc lenne.. Átképezne mindenkit az offense-be ez a csatamalac..
több mint 8 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Jó ég, egy ésszerű döntés. Végre következménye lett annak, hogy valaki szarul végzi a munkáját. Igaz kellett hozzá várni 1-2 évet...

Még Cable-t kell elkülden is boldogság. A fórumokon már így is urrá lett az örömmámor.
undisputedly
baggio 🏈
Ez konkrétan visszalépés lenne. Pár napja linkeltem egy összefoglalát Cable munkásságáról, a fószer egy vicc, az NFL-mutyi légkörét jelzi, hogy egyáltalán még profi csapat facilityjébe beengedik...
undisputedly
Ha javul a futásblokkolás alatta, akkor azért kell kibaszni, mert fúrta Bevellt, ha romlik, akkor azért mert ki kell....

Na most hogy örülnétek Shulának!
több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 938 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026

undisputedly
baggio 🏈
Ez konkrétan visszalépés lenne. Pár napja linkeltem egy összefoglalát Cable munkásságáról, a fószer egy vicc, az NFL-mutyi légkörét jelzi, hogy egyáltalán még profi csapat facilityjébe beengedik...
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 564

undisputedly
baggio 🏈
sajnos ez rohadtul reális forgatókönyv 😕
több mint 8 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 263 — no es importante

undisputedly

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Londoni meccs? Nem volna hülyeség, az élő mégis csak élő. A hazai pálya meg már nem akkora kunszt a Rams katasztrófa óta.
A Bevell kuka ügyben várjunk egy kicsit, hogy ezután mi lesz. Ha majd újra fut a szekér, akkor egyértelmű hogy ki volt a tettes. Persze a támadófal még nincs megoldva amíg a disznőfejű nagyúr jelen van.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Helmut Zimmer
Bár nálunk megígértem, hogy nem leszek troll, de felmerült Shula neve 😊
gabokocka
genyó! 😀
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 446 — Keep pounding
Helmut Zimmer
Bár nálunk megígértem, hogy nem leszek troll, de felmerült Shula neve 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
Bevell kuka!
 t.co/Ym0131qZ2g?amp=1
Rolni
Erre a bejelentésre várok már 3-4 éve, már csak pár embert kellene még elzavarni (Cable pl.) és akkor lehet a következő évekből még valami.
több mint 8 éve
Sziasztok!
Ez már volt itt?
#Seahawks Insider: Signs piling up for Seahawks playing in London for the first time in 2018.
 www.thenewstribune.com/sports/nfl/seattle-seahawks/seahawks-insider-blog/article193848484.html

Mert:
The 2018 NFL London Games schedule will be released on Facebook Live at 3:45 pm UK time on Thursday, January 11.

Lehet izgulni.
Én kívánom nektek, mert nagy élmény a saját csapatot élőben látni.
Ja, és elvileg játszunk veletek, hátha....
Charlie Firpo
remélem nem lesz belőle semmi.
max ha idegenbeli meccs lenne, de hazait ne vegyenek el.
braxa88
Nem értettétek meg a lényeget, már bánom, hogy beírtam ide.
Nem viszik el senki meccsét, csak nálatok írták, hogy esélyes, csütörtökön meglátjuk.
Hagyjuk is talán...
Charlie Firpo
Én értem, és jó fej vagy, hogy szóltál... Srácokat odaát csókoltatom.
1000 üdv.
H
több mint 8 éve
Sziasztok!
Ez már volt itt?
#Seahawks Insider: Signs piling up for Seahawks playing in London for the first time in 2018.
 www.thenewstribune.com/sports/nfl/seattle-seahawks/seahawks-insider-blog/article193848484.html

Mert:
The 2018 NFL London Games schedule will be released on Facebook Live at 3:45 pm UK time on Thursday, January 11.

Lehet izgulni.
Charlie Firpo
braxa88
Nem viszik el senki meccsét, csak nálatok írták, hogy esélyes, csütörtökön meglátjuk.
Hagyjuk is talán...
Charlie Firpo
esélyes hogy lesz londoni meccse a Seahawksnak
én meg nem akarom hogy legyen
ennyi.
mindenki megértette.
több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Sziasztok!
Ez már volt itt?

Mert:

Lehet izgulni.
Charlie Firpo
braxa88
Nem viszik el senki meccsét, az utolsó mondat személyes megjegyzés volt, azt hittem, ez egyértelműbb.

Hagyjuk is talán...

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Sziasztok!
Ez már volt itt?

Mert:

Lehet izgulni.
Charlie Firpo
több mint 8 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Sziasztok!
Ez már volt itt?

Mert:

Lehet izgulni.
Charlie Firpo
A Dallas nekünk hazai meccs lenne, ha lesz belőle bármi is, inkább a Rams vagy Raiders idegenbelink jöhet át a tengereninnenre.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Sziasztok!
Ez már volt itt?

Mert:

Lehet izgulni.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
na akkor az álomforgatókönyv: Joh DeFilippo jönne OCnak, és 1-2év mulva Carroll utód.
több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 938 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026

több mint 8 éve
nagyszerű!
de remélem nem Sarkisian jön a helyére, mert akkor csöbörből vödörbe
több mint 8 éve
Bevell kuka!
 t.co/Ym0131qZ2g?amp=1
Rolni
Ezentúl csak "Rolni evangélistának" fogunk hívni... 😊
Mindegy nem ő volt a legnagyobb dráma, de neki is meg kellett kapnia az övfokozatának megfelelő verést... Mióta Paul Allen behívatta Carrollt sejthető volt, hogy egy kiló szín húst kell magából adni az öregnek.

OFF:
Vazze teljesen felborult az időérzékem, össze vissza alszom
több mint 8 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 451 — Raiders fan
Bevell kuka!
 t.co/Ym0131qZ2g?amp=1

Szerkesztette: Rolni

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 8 éve
Dawn of the new beginning???

chawktalk.com/2018/01/08/will-missing-playoffs-motivate-carroll-to-make-changes/
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 621 — Invisible man
Helmut Zimmer

Matthew99
Egy óriás vagy! Stipistop!
Hatalmas köszi, amint nem ez a nyomorult iphone lesz nálam, már implementálom is!
Üdv. h
Helmut Zimmer
Dehogy, csak 185 😊 Igazán nincsmit.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Honnan lehetne az összes meccsünket utólag beszerezni? Szeretném magam àtràgni A szezonom, mert most van rà időm. Torrent, direct link vagy akàrmi? Van ötletetek?
Mad
Itt érdemes próbálkozni:
 www.nflfullhd.com/

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör
Nem volt kis olvasmány, de sikeresen átrágtam magam az egész topicon, mindent elolvastam amit írtatok. Nektek köszönhetően úgy igazán sosem maradok le, még akkor sem ha csak 3 meccset láttam a szezonból. Köszönet nektek. 😊
Mad
BUÉK!
Hiányzol!
Üdv.
Helmut Zimmer
BUÉK nektek is, ti is hiànyoztok àm. 😊
Aktívabb lettem volna de a suli-munka kombó sajnos pont azt az időszakot vàgja haza, amikor lehetne NFL meccseket nézni agyvérzésig. Örülök, hogy a kemény mag az megmaradt és aktívak a topicban. Komolyan örülök ennek nagyon, a sok új szurkolónak is nagy pacsi. 😊

Picit off de megkérdezem itt is. Honnan lehetne az összes meccsünket utólag beszerezni? Szeretném magam àtràgni A szezonom, mert most van rà időm. Torrent, direct link vagy akàrmi? Van ötletetek?

Szerkesztette: Mad

@KJuraszik