Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Ugye, de ez volt ám a legkönnyebb része.Mindenki alszik, vagy a redskinsfant olvassa? 😀 😀 Örülünk Vincent?apeszosIszonyatosan beindult az oldal... nagy ötlet volt bemondatni a tv-ben... grat agent T 😀Bjoca
A nehezebb része a megtartás, mert ha apeszos kolléga nem gondoskodik friss anyagról holnap, meg holnapután se, akkor elmúlik az érdeklődés, mint ha nem is lett volna.
Én meg csak néha érek rá. 😊
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
Engem az érdekel, hogy győzünk vagy nem, a többi szöveg.Én is nagy szöveggyáros vagyok, nem arról van szó, és nem is baj ha dumálunk, de szerintem se kell a power rankinget, beharangozókat meg hasonlókat komolyan venni, az NFL-ben nem. Hiszen a legnagyobb expertek, akiket a Fox meg az ESPN meg a többi amcsi tévé mutogat, azok is tudnak úgy lyukra futni, hogy ihaj.
Ennek a gondolatnak a jegyében engem az se hat meg, ha valahol rosszat írnak a Skinsről. 😊
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Ha nem tűnt fel, akkor nem a Redskins-szel van bajom, hanem a Power Ranking sekélyes műfajának túlmisztifikálásával.bocs de én meg ezt nem tudom megállni: A redskinsről olyan régóta (megkockáztatom az nfl, majd bowl.hu indulása óta )szinte kizárólag negatív írások jelennek jelentek meg. Kezdve a drafttól az igazolásokon keresztül a mérkőzések összefoglalójáig. Most végre ez a maroknyi lelkes szurkoló had élvezze már ki a szinte soselátott csoportelsőséget. Még akkor is ha a szerkesztők ennek ellenére megint leszedik a keresztvizet a csapatról.Kíváncsi leszek a power ranking-ra....apeszosMiért? A 2-2-es mérleg és a csoportelsőség mellett számít valamit? Nem a power rankinget kell megnyerni, hanem az NFC Eastet, majd a Super Bowlt. Nem az a cél, hogy a PR-ben 10 közé kerülj, hanem hogy a playoffba. 😉
Bocs, de nem tudtam megállni.Szabler
Persze amit írtál azzal teljesen egyetértek.Red
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
bocs de én meg ezt nem tudom megállni: A redskinsről olyan régóta (megkockáztatom az nfl, majd bowl.hu indulása óta )szinte kizárólag negatív írások jelennek jelentek meg. Kezdve a drafttól az igazolásokon keresztül a mérkőzések összefoglalójáig. Most végre ez a maroknyi lelkes szurkoló had élvezze már ki a szinte soselátott csoportelsőséget. Még akkor is ha a szerkesztők ennek ellenére megint leszedik a keresztvizet a csapatról.Kíváncsi leszek a power ranking-ra....apeszosMiért? A 2-2-es mérleg és a csoportelsőség mellett számít valamit? Nem a power rankinget kell megnyerni, hanem az NFC Eastet, majd a Super Bowlt. Nem az a cél, hogy a PR-ben 10 közé kerülj, hanem hogy a playoffba. 😉
Persze amit írtál azzal teljesen egyetértek.
Az elmúlt szezonban nem tudtunk nyerni otthon, és veszítettünk idegenben. Az én hibám, hogy ezeken kívül nem találtam egyéb helyet, ahol játszhattunk volna - Harry Neale, NHL edző
több mint 14 éve
Akkor helyesbítek: Kíváncsi leszek Tomeee véleményére. Amúgy tényleg nem számít, még nagyon az elején vagyunk, és nekünk elég nyögvenyelős ez a "rebuilding". Ha Shannyék meg tudnák oldani a második félidőt is, akkor talán..... Kicsit olyan ez nekem, mint a soccerben, mondjuk az Inter játéka. Szerzünk egy gólt, aztán vissza állunk, majd a védelem megoldja alapon. Az én személyes véleményem, hogy rosszul választ play call-t Kyle, vagy az öreg, mindegy. Az látszik, hogy ugyanazt akarja végignyomni a meccsen, amit a második félidőre kiismernek az ellenfelek, ezért olyan szar a második félidős játékunk. Oszt a védelem vagy megoldja, vagy nem. De mivel nem értek hozzá, ez csak egy szubjektív vélemény.Kíváncsi leszek a power ranking-ra....apeszosMiért? A 2-2-es mérleg és a csoportelsőség mellett számít valamit? Nem a power rankinget kell megnyerni, hanem az NFC Eastet, majd a Super Bowlt. Nem az a cél, hogy a PR-ben 10 közé kerülj, hanem hogy a playoffba. 😉
több mint 14 éve
És tegyük hozzá minden fikázás nélkül, hogy nem végig volt lenyűgöző a játékunkKíváncsi leszek a power ranking-ra....apeszosMiért? A 2-2-es mérleg és a csoportelsőség mellett számít valamit? Nem a power rankinget kell megnyerni, hanem az NFC Eastet, majd a Super Bowlt. Nem az a cél, hogy a PR-ben 10 közé kerülj, hanem hogy a playoffba. 😉
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 14 éve
Kíváncsi leszek a power ranking-ra....apeszosMiért? A 2-2-es mérleg és a csoportelsőség mellett számít valamit? Nem a power rankinget kell megnyerni, hanem az NFC Eastet, majd a Super Bowlt. Nem az a cél, hogy a PR-ben 10 közé kerülj, hanem hogy a playoffba. 😉
Bocs, de nem tudtam megállni.
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
Kíváncsi leszek a power ranking-ra....
több mint 14 éve
Mindenki alszik, vagy a redskinsfant olvassa? 😀 😀 Örülünk Vincent?apeszosIszonyatosan beindult az oldal... nagy ötlet volt bemondatni a tv-ben... grat agent T 😀
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 14 éve
Mindenki alszik, vagy a redskinsfant olvassa? 😀 😀 Örülünk Vincent?
több mint 14 éve
ideértem én is, kicsit visszaolvastam, apeszos pedzegette a kérdést, de hasonlóan gondolom,Teljes mértékben, tökéletesen egyetértek, elengedhetetlen, hogy végre a második félidőben is a pályán legyünk, írtam én is.
4 meccs ment le, és szinte mindegyiken megfigyelhető volt hogy az első félidőben igen jól teljesít mindkét csapatrész, tényleg jól, mindegyik meccsen vezetéssel mentünk le, de a második félidőre egyszerűen elhal a támadójáték, és mindenki a védelemtől várja a megoldást, nem tudom szereztünk e 10 pontot a 4 második félidőben összesen.
és tul.képpen arról szól a játék, hogy az ellenfél vissza tudja e magát hozni a meccsbe, amihez max asszisztálni fogunk,,, na ez így nincs jól.
persze lehet azt mondani hogy 32. a D de konkrétan 2 meccset nyertek meg és 2őt vesztettek el. (és a kosok elleni is meglett volna ha nem 0-14ről indulunk, mert Bradford 16-0ról nem hozza vissza magát)
és ezekből az előfeltételezésekből kiindulva a Packers és Colts elleni meccsel kapcs. nagyon szkeptikus vagyok, két jó irányító aki 'nem tud két negyed alatt veszteni'
és ez a meccs sem a futójátékon múllott vagy ment el, de Torain meglepően jól játszott.sapka
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
ideértem én is, kicsit visszaolvastam, apeszos pedzegette a kérdést, de hasonlóan gondolom,4 meccs ment le, és szinte mindegyiken megfigyelhető volt hogy az első félidőben igen jól teljesít mindkét csapatrész, tényleg jól, mindegyik meccsen vezetéssel mentünk le, de a második félidőre egyszerűen elhal a támadójáték, és mindenki a védelemtől várja a megoldást, nem tudom szereztünk e 10 pontot a 4 második félidőben összesen.
és tul.képpen arról szól a játék, hogy az ellenfél vissza tudja e magát hozni a meccsbe, amihez max asszisztálni fogunk,,, na ez így nincs jól.
persze lehet azt mondani hogy 32. a D de konkrétan 2 meccset nyertek meg és 2őt vesztettek el. (és a kosok elleni is meglett volna ha nem 0-14ről indulunk, mert Bradford 16-0ról nem hozza vissza magát)
és ezekből az előfeltételezésekből kiindulva a Packers és Colts elleni meccsel kapcs. nagyon szkeptikus vagyok, két jó irányító aki 'nem tud két negyed alatt veszteni'
és ez a meccs sem a futójátékon múllott vagy ment el, de Torain meglepően jól játszott.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Na megyek megnézem az ismétlést.. 😀apeszosPersze, hogy megnézem én is. 😊
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Na megyek megnézem az ismétlést.. 😀
több mint 14 éve
Nem gondoltam én azt, hogy reklamálsz. 😊Félre ne érts!Mivel két oldalról megkínálták Vicket, úgy gondolta Skins secondary, hogy csak vissza igazítják a mellkasát szegény párának, és még a végén a hátára is ráestek mikor arccal a földön feküdt....... 😊Hát igen, ezek már csak ilyenek, ezek a kontakt sportok. 😊
Azután mikor felkelt még a "vértezet" is szorította! 😊deepsilver
Vick fél yardra volt a vonalunktól, nem lehetett azt várni a secondarytől, hogy írásban, kérvénnyel forduljanak hozzá, hogy öreg, légyszi, álljál már meg. Az Eagles D# meg lehet, Portist intézte el egy időre. Ez van.agent T
Isten őrizzen reklamálni...Sőt! 😀
Azt gondolom Vick egy tökös gyerek de a felépülése után szerintem átsuhan a búráján, hogy megpróbálja-e a futást! 😀deepsilver
Amúgy Vick vagy bárki más, ha egy sérülés után beszarós lesz, akkor jobb, ha visszavonul. Nem csak azért, mert ez a gondolkodásmód lehetetlenné teszi az eredményességet, hanem mert ha fosik, akkor tutira megtörik.
Ez nem csak itt érvényes, például valami kísértetiesen hasonlót mondott Lauda is a Forma 1-ről. Ott se lehet nyomni tovább, ha a pilóta összecsokizta a tűzálló gatya belsejét egy balesetnél.
Vick amúgy szerintem is tökös gyerek.
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Félre ne érts!Hát igen, ezek már csak ilyenek, ezek a kontakt sportok. 😊Oké, fent van a video is. Így visszanézve, tényleg durva volt Vick "összeroppantása". Mázli, hogy nem Landry ért oda előbb...apeszosMivel két oldalról megkínálták Vicket, úgy gondolta Skins secondary, hogy csak vissza igazítják a mellkasát szegény párának, és még a végén a hátára is ráestek mikor arccal a földön feküdt....... 😊
Vick fél yardra volt a vonalunktól, nem lehetett azt várni a secondarytől, hogy írásban, kérvénnyel forduljanak hozzá, hogy öreg, légyszi, álljál már meg. Az Eagles D# meg lehet, Portist intézte el egy időre. Ez van.agent T
Isten őrizzen reklamálni...Sőt! 😀
Azt gondolom Vick egy tökös gyerek de a felépülése után szerintem átsuhan a búráján, hogy megpróbálja-e a futást! 😀
több mint 14 éve
Hát igen, ezek már csak ilyenek, ezek a kontakt sportok. 😊Oké, fent van a video is. Így visszanézve, tényleg durva volt Vick "összeroppantása". Mázli, hogy nem Landry ért oda előbb...apeszosMivel két oldalról megkínálták Vicket, úgy gondolta Skins secondary, hogy csak vissza igazítják a mellkasát szegény párának, és még a végén a hátára is ráestek mikor arccal a földön feküdt....... 😊
Vick fél yardra volt a vonalunktól, nem lehetett azt várni a secondarytől, hogy írásban, kérvénnyel forduljanak hozzá, hogy öreg, légyszi, álljál már meg. Az Eagles D# meg lehet, Portist intézte el egy időre. Ez van.
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Oké, fent van a video is. Így visszanézve, tényleg durva volt Vick "összeroppantása". Mázli, hogy nem Landry ért oda előbb...apeszosMivel két oldalról megkínálták Vicket, úgy gondolta Skins secondary, hogy csak vissza igazítják a mellkasát szegény párának, és még a végén a hátára is ráestek mikor arccal a földön feküdt....... 😊
Azután mikor felkelt még a "vértezet" is szorította! 😊
több mint 14 éve
Oké, fent van a video is. Így visszanézve, tényleg durva volt Vick "összeroppantása". Mázli, hogy nem Landry ért oda előbb...
több mint 14 éve
Portisról tudunk valamit??????agent TMég semmit, de rajta vagyok. Egyébként is nagyon tudnak ködösíteni..... Lásd Williams.
több mint 14 éve
Portisról tudunk valamit??????
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Ez szép volt, ment a főoldalra... 😊apeszosValahogy a győzelmi jelentések jobban sikerülnek. 😀
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Ez szép volt, ment a főoldalra... 😊
több mint 14 éve
Nem akarom leírni a statisztikai adatokat, yardokat, downokat hasonlókat, nem akarom leírni a mérkőzés lefolyását, mert aki keresi, úgyis megtalálja a kimutatásokat a neten, meg hát a Redskinsfan oldalon is biztos fenn lesz a video highlight. Inkább következzenek szubjektív impressziók Skins-Eagles meccs után. Elöljáróban elmondom, hogy eszemben sincs tudálékoskodni, nem vagyok nagy expert, és amit írok, az persze ezer ponton vitatható.A kedves nejem tegnap éjjel közölte, hogy szerinte egy meccs játékideje alatt begyűjtött infarktus fog engem kivégezni, ami reális eshetőségnek tűnik a tegnapi utolsó néhány percben átéltek után. De nem baj, ez szép halál. 😊
(A Sasok három-négy utolsó play-ét volt, hogy nem néztem, felváltva imádkoztam és káromkodtam, és amikor Ricsi ordított, ahogy az end zone-unkba érkezett a labda, és nem láttam hirtelen, hogy végül Hall kezében landol... húúú...)
Semmi kedvem nincs fanyalogni. Bizony, a második félidőben volt, hogy segítettük a Sasok támadómunkáját, (és talán kellene egy hálaimát rebegnünk Kolbnak), bizony a támadóink hozták az idei szezonban jellemző, nagyszünet utáni produkciót, a - jószerivel - nullát.
Igen, azt is lehet mondani, hogy az Eagles is lelkesen segítette a mi csapatunkat, a legeslegutolsó labdára is utalhatunk, amely végül DeAngelo Hall kezében landolt, de a félidei delay of game-ük sem volt akármi a mi egy yardunkon.
Végül pedig azt is figyelembe kell vennünk, hogy Michael Vick kiesésével olyan fordulatot vett a mérkőzés, amellyel kapcsolatban senki nem tudhatja, hogy ha nem történik meg, mi virít a végén az eredményjelző táblán.
Mindezen bizonytalansági faktorok ellenére semmi kedvem nincs fanyalogni, mert a csapat nem érdemli meg.
Volt futás. Ez volt az első meccs, amikor volt futójátékunk, és egyből győztünk is. Portis és Torain az első félidőben szerintem a szakértőket is meglepte, és csak egyetlen kérdés merül fel, hol rejtegettük eddig a futójátékot? (Portis remélem már a hétvégén pályára lép, általában elg jól elvan a fájdalommal a lágyékában.)
Volt támadófal, habár Trent Williams nem játszott. Ezen pontosítanék, Heyer nem tudott annyira béna lenni, hogy a W betűnkbe kerüljön a szerencsétlenkedése. Bár azért megpróbálta, ha jól emlékszem négy büntit fújtak be rá. Mindenesetre kérem az eget, hogy Trent Williams támadjon fel, mert Matthewsék ellen Heyer nem fér a képbe.
Volt visszahordás. Banks első megmozdulása a meccsen két további futást követően TD-t ért. (Mondtam én, hogy Banks a mi emberünk. 😊 )
A passzjátékunk most nem volt olyan erős, de nem is helyeztünk rá olyan nagy hangsúlyt, mert még egyszer mondom, volt futás. Azért D-Macnek csak lett TD passza a várva várt philadelphiai látogatás során, és itt mindenképp meg kell említenünk, hogy négy forduló után csak elismeréssel lehet szólni a tight endünk ténykedéséről.
És végül de nem utolsó sorban: volt defense-ünk végre. Emberek, feltűnt nektek, hogy a sporttévé kommentátorai szinte csak jókat mondtak Landryről, Alexanderről, Fletcherről, Orakporól és a többiekről? Lehet jönni a yardokkal, de végül is tizenkét ponton tartották az Eaglest. Eddig senki nem védte le ilyen jól őket. (Tudom, Vick... de hát ez egy ilyen sport...)
Ha egy szóban kellene jellemeznem a csapatot, akkor azt mondanám, hogy végletesen hektikus. Az első fordulóban bénák voltunk a 'Boys ellen - nyertünk. A másodikban (az első fordulós teljesítményhez képest mindenképpen) jók voltunk a Texans ellen - buktunk. A Rams ellen aztán szánalmasak és gyöngén felkészültek voltunk, ahogy kell, úgy el is buktunk. Tegnap este pedig az első félidőben kimondottan jók voltunk, és ez elég volt ahhoz, hogy nyerjünk. A Cowboys elleni sikerre talán azt mondhatnánk, ha a szívünkre tesszük a kezünket, hogy nem érdemeltük meg. Tegnap megérdemeltük.
Most először volt olyan érzésem, hogy kezd gerince lenni az alakulatnak. A második játékrészben nem ment a támadás, ez tisztán látszott, da a minimum, tehát a másodpercek gyilkolása legalább összejött. A védők pedig Vickből készültek, ez is kitűnt. Ám nyomát nem láttam a Rams meccsen feltűnően gyakran előfordult tanácstalan tekinteteknek. Küzdöttünk, összejött.
Lehet azt mondani, annyi történt, hogy a kevésbé szarabb csapat győzött. Azt is lehet mondani, hogy még mindig bénák vagyunk és rengeteg a hiba. Ezek mind igazak ha úgy nézzük, de ezek szubjektív dolgok. Ezzel szemben ami tény, hogy négy forduló után a Washington Redskins vezeti az NFC Eastet. Gondoltátok volna?
Képtelenség jósolni. A következő meccsen lehet, hogy megverjük a Packerst, de ki is kaphatunk húsz ponttal. Épül a csapat. Ez most már világos, és ha eljön a perc, amikortól azt a nyavalyás nagyszünetet nem arra használjuk, hogy leeresszünk, hanem mint a többi csapatok, feltüzelve és még az addigiaknál is agresszívebben, erőteljesebben jövünk ki a pályára, akkor sokra vihetjük.
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
#516 számú hozzászólás:Ahhoz, hogy Kolb kezdjen, minimum egy tehervonatnak kellene Vick-et elcsapnia. Mondjuk a meccs elején sem késő.. Igazán nem akarok Vick-nek rosszat, de örülnék ha azt a vonatot Orakpo-nak hívnák, úgy az első negyed elején kb.... 😉 Csak annyira szédüljön meg, hogy ezen a meccsen ne tudjon irányítani. Jövő héten már dobálhat kedvére... 😛Én is elmegyek jósnak.... Az a vonat bejött. És mindjárt kettő.... Igaz, nem Orakpo hanem Moore volt meg ha jól láttam Landry (vagy Hall?). Vick ráfaragott a futkosásra, bár mondom, ezt nem kívántam neki. Most meg jobbulást.