Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 15 éve
Úgy látom sima meccs, szívnak a tehenészek. Megyek aludni...apeszosUgyanezt tettem én is, ugyanakkor.
Most meg látom, hogy 30-27 Saints. Hmmm.
Én egyáltalán nem lettem volna szomorú, ha az NFC South gazdagabbá vált volna egy L-lel, így viszont a Dallas távolabb került tőlünk.
Ez is olyan meccs volt, amelynek mindenképp van pozitív hozadéka.
Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 15 éve
Úgy látom sima meccs, szívnak a tehenészek. Megyek aludni...
több mint 15 éve
én egy olyan meccset akarok látni, ahol próbárateszik Brees "clutch-ságát". hamár ugyis mind1 nekünk h ki nyer 😀Ma este tíztől kinek szurkoltok?agent Ttegnap néztem idei forduló meccseit, és kb. 3 olyan párosítás is votl ahol egyiksem jó ha győz valamelyik, nekünk, mint a mai Saints-Cowboys...sapka
több mint 15 éve
Ma este tíztől kinek szurkoltok?agent Ttegnap néztem idei forduló meccseit, és kb. 3 olyan párosítás is votl ahol egyiksem jó ha győz valamelyik, nekünk, mint a mai Saints-Cowboys...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 15 éve
Torain és Landry biztosan nem játszik Vasárnap....
több mint 15 éve
Szentek. De a mostani meccs se rossz, a Lions is megtáltosodott mióta megvertek minket... 😀Ez rohadt jó, ez a felfegyverzett Redskin. 😊Királyság, én is oroztam a másik csapatomtól egy szigorú tekintetű pretoriánus harcost. 😂agent TMost akkor le kell mondanom a didkókról? 😕 Pedig elég szomjasan nézem őket....apeszos
Mondjuk én militarista vagyok. 😊
Ma este tíztől kinek szurkoltok?agent T
több mint 15 éve
Ez rohadt jó, ez a felfegyverzett Redskin. 😊Most akkor le kell mondanom a didkókról? 😕 Pedig elég szomjasan nézem őket....apeszosMost hogy így leoltottuk őket, már csak azon kell szurkolni, hogy meglegyen a W, mert kurva ciki lenne ezek után zakózni... 😂 Bár teszek rá, sztem elég reális szemüvegen át nézve kommentáltuk a dolgot és akármit játszunk velük, ez a Vikes (és Favre) nem a tavalyi NFC döntős brigád, sőt!Királyság, én is oroztam a másik csapatomtól egy szigorú tekintetű pretoriánus harcost. 😂agent T
És agent T kérésére avatar vérszomjasra frissítve! 😀nexion218
Mondjuk én militarista vagyok. 😊
Ma este tíztől kinek szurkoltok?
Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
Amúgy sztem a Portis-érának itt van vége. Zsinórban második season ending sérülés és vészesen közelít a harmadik X...nexion218Portisnak garantált szerződése van, van ideje pihenni.... Ha Galloway-re gondolok lenne még pár éve, de ennyire sérülékeny létére .....
több mint 15 éve
Amúgy sztem a Portis-érának itt van vége. Zsinórban második season ending sérülés és vészesen közelít a harmadik X...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 15 éve
Most akkor le kell mondanom a didkókról? 😕 Pedig elég szomjasan nézem őket....Most hogy így leoltottuk őket, már csak azon kell szurkolni, hogy meglegyen a W, mert kurva ciki lenne ezek után zakózni... 😂 Bár teszek rá, sztem elég reális szemüvegen át nézve kommentáltuk a dolgot és akármit játszunk velük, ez a Vikes (és Favre) nem a tavalyi NFC döntős brigád, sőt!Királyság, én is oroztam a másik csapatomtól egy szigorú tekintetű pretoriánus harcost. 😂agent T
több mint 15 éve
Most hogy így leoltottuk őket, már csak azon kell szurkolni, hogy meglegyen a W, mert kurva ciki lenne ezek után zakózni... 😂 Bár teszek rá, sztem elég reális szemüvegen át nézve kommentáltuk a dolgot és akármit játszunk velük, ez a Vikes (és Favre) nem a tavalyi NFC döntős brigád, sőt!Királyság, én is oroztam a másik csapatomtól egy szigorú tekintetű pretoriánus harcost. 😂
Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
Ugye? :cool:Most hogy így leoltottuk őket, már csak azon kell szurkolni, hogy meglegyen a W, mert kurva ciki lenne ezek után zakózni... 😂 Bár teszek rá, sztem elég reális szemüvegen át nézve kommentáltuk a dolgot és akármit játszunk velük, ez a Vikes (és Favre) nem a tavalyi NFC döntős brigád, sőt!Meg is ijedtem.... vagy mi...apeszos
több mint 15 éve
Most hogy így leoltottuk őket, már csak azon kell szurkolni, hogy meglegyen a W, mert kurva ciki lenne ezek után zakózni... 😂 Bár teszek rá, sztem elég reális szemüvegen át nézve kommentáltuk a dolgot és akármit játszunk velük, ez a Vikes (és Favre) nem a tavalyi NFC döntős brigád, sőt!Meg is ijedtem.... vagy mi...
több mint 15 éve
Most hogy így leoltottuk őket, már csak azon kell szurkolni, hogy meglegyen a W, mert kurva ciki lenne ezek után zakózni... 😂 Bár teszek rá, sztem elég reális szemüvegen át nézve kommentáltuk a dolgot és akármit játszunk velük, ez a Vikes (és Favre) nem a tavalyi NFC döntős brigád, sőt!És agent T kérésére avatar vérszomjasra frissítve! 😀
több mint 15 éve
Ja. Mondjuk tavaly pont oda jutottunk vele mint ahová most a Vikings tart... 😊Nah azért durva sértés még az idén kicsit visszafogottabb rush D-nknek is. Azért elmúlt 3 év legdominánsabb rush D-jéről beszélünk.Tocapersze. mint ahogy a redskins is az elmúlt évek domináns védelme volt 0 passzjátékkal, és a seahawks a vezető rusher csapatok egyike.
idei szezonban mindhárom csapat olyan messze van ettől mint makó jeruzsálemtől 😊 és ez a fontosa.kacsa
több mint 15 éve
Nah azért durva sértés még az idén kicsit visszafogottabb rush D-nknek is. Azért elmúlt 3 év legdominánsabb rush D-jéről beszélünk.Tocapersze. mint ahogy a redskins is az elmúlt évek domináns védelme volt 0 passzjátékkal, és a seahawks a vezető rusher csapatok egyike.
idei szezonban mindhárom csapat olyan messze van ettől mint makó jeruzsálemtől 😊 és ez a fontos
több mint 15 éve
Nem tudom hány yardot fogunk futni, mert futó sincs nagyon, + a védelemben Landrytől Alexanderig lyukak tátonganak, meg általában úgy néz ki a csapatunk, mint a 1st Airborne Division, Arnhem után.Annyi a dolgunk, hogy bevessünk mindent, harcoljunk mint az állat, és valahogy kiverekedjük a győzelmet.
Se a statisztika nem érdekel, se a sebesültlista, se semmi. Győzni kell.
(Szerk: Rossz hasonlat volt. Legyen akkor inkább a Spurance-csoport Midway után. Őket is megtépázták, de győztek, - mint mi legutóbb. 😊 )
Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
Én nem tudom mi baja 😀 igazat adtam neki 😀 😀 😀Vártam melyik okos hozza fel ezt a statot, de gondolom fogalmad sincs arról amiről beszéltem...És azt is vártad ugye, hogy valamelyik okos ezután azt is megkérdezi, hogy ha tudtad és nem tetszik, hogy valamelyik okos felhozza, akkor minek feszegetted a témát???? :/ Amúgy meg nem az elmúlt 3 év csapatával játszunk, hanem az ideivel, de mondjuk fogalmam sincs róla...nexion218
Nah jó nem flamelek de ha 100 yardot csináltok ellenünk is megeszem a kalapom.Toca
több mint 15 éve
Vártam melyik okos hozza fel ezt a statot, de gondolom fogalmad sincs arról amiről beszéltem...És azt is vártad ugye, hogy valamelyik okos ezután azt is megkérdezi, hogy ha tudtad és nem tetszik, hogy valamelyik okos felhozza, akkor minek feszegetted a témát???? :/ Amúgy meg nem az elmúlt 3 év csapatával játszunk, hanem az ideivel, de mondjuk fogalmam sincs róla...
Nah jó nem flamelek de ha 100 yardot csináltok ellenünk is megeszem a kalapom.Toca
több mint 15 éve
Vártam melyik okos hozza fel ezt a statot, de gondolom fogalmad sincs arról amiről beszéltem...Milyen kalapod van? 😀 Amúgy tényleg csak a jóisten tudja milyen arcát fogja mutatni a 'skins.. Minden esetre sovány vigasz, de a Titans szurkolók is úgy kezdték, hogy lezúzzuk a Redskinst, meg örüljünk az első first down-nak mert úgysem lesz több.... Nekünk csak jó, ha lebecsülnek minket.
több mint 15 éve
Vártam melyik okos hozza fel ezt a statot, de gondolom fogalmad sincs arról amiről beszéltem...Nah jó nem flamelek de ha 100 yardot csináltok ellenünk is megeszem a kalapom.
több mint 15 éve
Igazad van!Nah azért durva sértés még az idén kicsit visszafogottabb rush D-nknek is. Azért elmúlt 3 év legdominánsabb rush D-jéről beszélünk.TocaPortis szerintem hamarosan visszavonul.agent Tszívesen elnéznék egy pár szezonig egy nem sérült Portist, még akkor is ha Torain a sérülést leszámítva most futja élete szezonját.
Torain vagy lesz vagy nem, Williams vagy bírja vagy nem, az új ember vagy beválik vagy nem, szóval kb amit futás terén megszoktunk idén. 😊agent Tmondjuk az utóbbi meccseken a vagy igenek jöttek be, de a mineszóóóta más tészta mint a Titans (bár kb. ugyanoda tenném őket futás ellen)
defensenek kell megint jól játszani, Farvera nyomás és Inteket szedni, szerencsére úgy tudom nem lesz Rogers 😊sapka
A Minnesota 4 yardal kevesebbet enged mérkőzésenként, mint a Titans 😀
több mint 15 éve
Nah azért durva sértés még az idén kicsit visszafogottabb rush D-nknek is. Azért elmúlt 3 év legdominánsabb rush D-jéről beszélünk.Portis szerintem hamarosan visszavonul.agent Tszívesen elnéznék egy pár szezonig egy nem sérült Portist, még akkor is ha Torain a sérülést leszámítva most futja élete szezonját.
Torain vagy lesz vagy nem, Williams vagy bírja vagy nem, az új ember vagy beválik vagy nem, szóval kb amit futás terén megszoktunk idén. 😊agent Tmondjuk az utóbbi meccseken a vagy igenek jöttek be, de a mineszóóóta más tészta mint a Titans (bár kb. ugyanoda tenném őket futás ellen)
defensenek kell megint jól játszani, Farvera nyomás és Inteket szedni, szerencsére úgy tudom nem lesz Rogers 😊sapka
több mint 15 éve
Talán több, de a fontosabb, hogy nem tudtak belőle folyamatosan haladni 😊A defense-t ne felejtsd el ráuszítani Petersonra. 😊agent Tezt nem is oylan fontos kiemelni, Johnsont is leszedtük a pályáról, mondjuk meccs utáni statot néztem és csinált 100+ yardot, de nem tudom hogyan ha volt kb. 2 first downja max.sapka
több mint 15 éve
A defense-t ne felejtsd el ráuszítani Petersonra. 😊agent Tezt nem is oylan fontos kiemelni, Johnsont is leszedtük a pályáról, mondjuk meccs utáni statot néztem és csinált 100+ yardot, de nem tudom hogyan ha volt kb. 2 first downja max.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!